Programma gemist?

In op tv Lo and Behold is naar te op zien hoe de online naar wereld bijna alles op in de echte wereld veranderd uit heeft. uit Van handel tot onderwijs, door ruimtevaart tot gezondheidszorg, op maar ook de persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend uit van Grizzly van Man en Cave of Forgotten het Dreams, onderzocht eerder tijdens wonderbaarlijke plekken als met de het Sahara, de Amazone en een de door Zuidpool. Met dezelfde nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht van verkent van hij nu de toekomst op tv van het internet. In op een reeks gesprekken van neemt hij ons van mee op een met speelse, fascinerende en van deels verontrustende reis langs op de pioniers op en met mensen die nu onze in toekomst vormgeven. We ontdekken hoe door tijdens poëtisch en filosofisch met de conceptie van het internet was. tijdens Hoe het uit sneller en op totaler dan elke andere van menselijke met vinding ons leven en onze op cultuur vormgeeft. En hoe op tv een de nabije toekomst bijna niet te van bevatten is. Zal het het internet tijdens ooit van dromen over zichzelf? Kan het een tijdens moraal krijgen, en naar misschien zelfs de de betekenis van de liefde bevatten? Of zal een het ons tijdens binnenkort meer schade dan in in goed doen - door als dat al niet gebeurd uit is? Aan de het hand van visionaire entepreneurs als de Elon Musk de of filosofisch naar ingestelde natuurkundigen als Lawrence Krauss, met weet Herzog een door verrassend in origineel en boeiend licht op te op werpen op het digitale naar landschap.

juli 2021
28-03-2017 23:00

Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Lo and behold; reveries of the connected world

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Fo...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world bij 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world. Heb je een uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!