Programma gemist?

In op Lo and Behold is te tijdens zien in hoe de online in wereld bijna alles van in de echte door wereld veranderd een heeft. Van handel tot naar onderwijs, ruimtevaart in tot gezondheidszorg, maar ook de persoonlijke relaties. Werner Herzog, door bekend van een Grizzly Man en Cave of een Forgotten op Dreams, onderzocht eerder wonderbaarlijke op plekken als de door Sahara, de Amazone op tv en de Zuidpool. Met dezelfde door nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht op verkent door hij nu de toekomst met van het op tv internet. In een reeks gesprekken een neemt hij ons mee op tv op tijdens een speelse, met fascinerende en deels verontrustende tijdens reis langs in de pioniers en het mensen die nu onze toekomst vormgeven. op tv We op tv ontdekken hoe tijdens poëtisch en filosofisch de conceptie met van het internet was. met Hoe het uit sneller en totaler tijdens dan elke andere met menselijke vinding op tv ons leven in en onze cultuur de vormgeeft. En hoe de nabije toekomst door bijna niet het te met bevatten is. Zal het een internet ooit de dromen over zichzelf? Kan het een naar door moraal krijgen, en misschien het zelfs de betekenis van van liefde tijdens bevatten? Of zal het ons binnenkort met meer in schade dan goed doen een - als dat al het niet gebeurd is? Aan naar de van hand van op visionaire entepreneurs als Elon Musk van of filosofisch ingestelde met natuurkundigen als in Lawrence Krauss, weet Herzog een door een verrassend origineel en boeiend licht met te naar werpen op het digitale het landschap.

mei 2020
28-03-2017 23:00

Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Lo and behold; reveries of the connected world

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Fo...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world bij 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world. Heb je een uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!