Programma gemist?

In Lo and uit uit Behold is te zien hoe de de online wereld in bijna op alles in de van echte wereld veranderd heeft. Van handel tijdens het tot onderwijs, ruimtevaart tot een gezondheidszorg, maar op tv ook persoonlijke relaties. Werner op tv Herzog, bekend van Grizzly Man naar en Cave of van Forgotten Dreams, onderzocht tijdens eerder wonderbaarlijke plekken als het de op Sahara, de Amazone in en de Zuidpool. Met dezelfde uit een nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht verkent hij nu tijdens de toekomst van op het internet. In een naar de reeks gesprekken neemt hij ons mee op op tijdens een speelse, naar fascinerende en deels met verontrustende reis langs een de pioniers en in mensen die nu onze toekomst op tv vormgeven. We met ontdekken hoe van poëtisch en filosofisch naar de conceptie van het internet het was. Hoe een het sneller en totaler dan de elke op andere menselijke vinding door ons leven en onze cultuur op tv vormgeeft. En met hoe van de nabije toekomst bijna met niet te bevatten is. tijdens Zal tijdens het internet ooit door dromen over zichzelf? Kan uit het een moraal krijgen, van en misschien zelfs op de betekenis op van liefde door bevatten? Of zal het het ons binnenkort meer schade dan op goed doen - door als dat al tijdens de niet gebeurd is? Aan de hand van op tv visionaire entepreneurs door als Elon op tv Musk of tijdens filosofisch ingestelde natuurkundigen als Lawrence Krauss, naar weet Herzog een de naar verrassend origineel en boeiend naar licht te op tv werpen op het digitale het landschap.

oktober 2019
28-03-2017 23:00

Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Lo and behold; reveries of the connected world

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Fo...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world bij 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world. Heb je een uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!