Programma gemist?

In Lo and op Behold is te het zien hoe door de online door wereld bijna alles in de de echte wereld veranderd tijdens heeft. Van de handel tot onderwijs, met ruimtevaart door tot gezondheidszorg, maar met ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend op van Grizzly Man uit en Cave of Forgotten in Dreams, onderzocht eerder door op wonderbaarlijke plekken als naar de Sahara, de Amazone van en de Zuidpool. Met dezelfde het nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht van door verkent hij nu de toekomst van op het internet. In het een reeks gesprekken neemt in met hij ons mee op een speelse, het fascinerende en op deels verontrustende van reis langs de pioniers op tv en mensen die nu de met onze toekomst vormgeven. We ontdekken hoe in poëtisch en filosofisch een de de conceptie van het internet op tv was. Hoe het sneller de van en totaler dan elke op tv andere menselijke uit vinding ons leven en onze naar cultuur vormgeeft. uit En hoe de nabije in toekomst bijna van niet te bevatten op tv is. Zal het met internet ooit dromen op over zichzelf? in Kan het een op tv moraal krijgen, en misschien zelfs de in van betekenis van liefde bevatten? Of zal het op tv het ons binnenkort meer schade dan tijdens goed doen tijdens - als dat met al niet gebeurd is? Aan naar van de hand van visionaire entepreneurs als met van Elon Musk of het filosofisch ingestelde natuurkundigen als Lawrence Krauss, op tv weet Herzog met een verrassend op origineel en boeiend licht een te werpen op de het digitale van landschap.

mei 2021
28-03-2017 23:00

Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Lo and behold; reveries of the connected world

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Fo...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world bij 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world. Heb je een uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!