Programma gemist?

In een Lo and Behold is te op zien hoe naar de met online wereld bijna alles in de door echte wereld veranderd op tv heeft. Van handel met in tot onderwijs, ruimtevaart tot een gezondheidszorg, maar ook persoonlijke op tv relaties. Werner Herzog, bekend met van Grizzly Man en de tijdens Cave of Forgotten Dreams, onderzocht eerder met wonderbaarlijke op plekken als de Sahara, van de Amazone en uit de Zuidpool. Met dezelfde op uit nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht verkent op hij nu de toekomst van uit van het internet. In een reeks gesprekken neemt naar van hij ons mee uit op een speelse, fascinerende en de deels verontrustende reis langs met op tv de pioniers en mensen die nu door onze toekomst van vormgeven. We ontdekken tijdens hoe po√ętisch op tv en filosofisch de conceptie van uit uit het internet was. door Hoe het sneller door en totaler dan op elke andere menselijke vinding met ons leven en onze een cultuur vormgeeft. En uit hoe de nabije toekomst op bijna niet op te bevatten is. Zal de het internet op tv ooit door dromen over zichzelf? Kan het tijdens een moraal krijgen, en met op tv misschien zelfs de betekenis van met liefde bevatten? Of door zal het ons binnenkort met meer tijdens schade dan goed door doen - als dat al tijdens met niet gebeurd is? Aan een de hand van visionaire op tv entepreneurs als Elon uit Musk of filosofisch de ingestelde natuurkundigen als Lawrence Krauss, met weet door Herzog een verrassend op origineel en boeiend de licht te werpen van op het digitale op landschap.

september 2020
28-03-2017 23:00

Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Lo and behold; reveries of the connected world

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Fo...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world bij 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world. Heb je een uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!