Programma gemist?

In van Lo and Behold is te een zien hoe de uit online wereld in bijna in alles in de echte de wereld veranderd heeft. van Van handel tot onderwijs, ruimtevaart naar tot gezondheidszorg, met maar de ook persoonlijke relaties. Werner het Herzog, bekend van op Grizzly Man en Cave of Forgotten in Dreams, op tv onderzocht eerder met wonderbaarlijke plekken als de van Sahara, de Amazone op tv en de van Zuidpool. Met dezelfde nieuwsgierigheid en naar verbeeldingskracht verkent hij met nu de toekomst naar van het internet. In een naar reeks gesprekken uit neemt hij ons op mee op het een speelse, fascinerende door en deels verontrustende reis tijdens langs de naar pioniers en mensen die tijdens nu onze toekomst vormgeven. tijdens We ontdekken een hoe poëtisch en een filosofisch de conceptie van in het internet was. op Hoe het het sneller door en totaler dan de elke andere menselijke vinding uit ons leven naar en onze cultuur vormgeeft. uit En hoe de nabije de toekomst bijna niet te in bevatten is. Zal uit het het internet ooit op tv dromen over zichzelf? Kan het naar een moraal krijgen, en het misschien zelfs in de op tv betekenis van liefde bevatten? Of met zal het ons binnenkort een meer schade dan een goed doen uit - als dat al het niet gebeurd op tv is? Aan de hand het van op visionaire entepreneurs als naar Elon Musk of filosofisch van ingestelde natuurkundigen als met Lawrence Krauss, weet Herzog door een verrassend door origineel en boeiend licht te het werpen op door het digitale het landschap.

januari 2021
28-03-2017 23:00

Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Lo and behold; reveries of the connected world

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Fo...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world bij 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world. Heb je een uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!