Programma gemist?

In Lo een and Behold een is te zien hoe op tv de met online wereld bijna alles in naar de echte door wereld veranderd heeft. Van handel de tot onderwijs, uit ruimtevaart tot gezondheidszorg, naar maar ook persoonlijke relaties. Werner van de Herzog, bekend van Grizzly Man en een Cave of het Forgotten Dreams, onderzocht eerder naar wonderbaarlijke plekken van als de Sahara, de een Amazone en met de Zuidpool. een Met dezelfde nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht op tv verkent hij naar nu een de toekomst van op tv het internet. In een reeks gesprekken neemt uit hij door ons mee op een een speelse, fascinerende op tv en deels door verontrustende reis langs de pioniers op en mensen die nu de onze toekomst op tv vormgeven. We een ontdekken hoe poëtisch en tijdens filosofisch de conceptie op tv van het internet was. een Hoe het een sneller en tijdens totaler dan van elke andere menselijke vinding ons door leven en onze door cultuur vormgeeft. En door hoe de nabije een toekomst bijna op niet te bevatten is. Zal tijdens het internet ooit op tv dromen over in zichzelf? Kan het van een moraal krijgen, de en op misschien zelfs de betekenis van liefde door bevatten? de Of zal het ons binnenkort door uit meer schade dan met goed doen - als dat al in niet met gebeurd is? Aan de hand van de visionaire entepreneurs als van Elon Musk of op filosofisch ingestelde natuurkundigen door als Lawrence tijdens Krauss, een weet Herzog een verrassend origineel met en boeiend licht te het werpen op op het digitale van landschap.

juni 2021
28-03-2017 23:00

Docu: Lo and Behold, Reveries of the Connected World

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world - Lo and behold; reveries of the connected world

In Lo and Behold is te zien hoe de online wereld bijna alles in de echte wereld veranderd heeft. Van handel tot onderwijs, ruimtevaart tot gezondheidszorg, maar ook persoonlijke relaties. Werner Herzog, bekend van Grizzly Man en Cave of Fo...

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world bij 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world. Heb je een uitzending van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Lo and behold; reveries of the connected world kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!