Programma gemist?

Orang-oetans komen een enkel voor in Indonesië, op tv en dan vooral in op op tv het eiland Borneo, waar zich naar één door van de tijdens grootste regenwouden ter wereld uit bevindt. Orang-oetans komen enkel voor de in Indonesië, en een dan vooral op op het eiland Borneo, op tv een waar zich één van de met grootste regenwouden ter wereld op bevindt. Maar met dat uit regenwoud is op een kleine op 40 jaar tijdens tijd gehalveerd, en de orang-oetan een dreigt uit te in uit sterven. Art Rooijakkers ziet tijdens met eigen met ogen hoe dramatisch de toestand is, op tv maar naar ook hoe hard er het gevochten wordt om uit deze een grote en intelligente mensapen te tijdens redden. Alexandra Vosmaer een en haar vriend Dirk-Jan, naar van beiden begin dertig en industrieel ontwerpers, tijdens strijden elk door op hun eigen manier van om op het bos én de van orang-oetans een van toekomst te door geven.

De meeste naar mensen het kennen rendieren alleen van een de kerstkaarten. Maar Art van Rooijakkers ontdekt in Spitsbergen, naar op zo'n naar 1000 km van de op tijdens Noordpool, hoe fascinerend deze wilde dieren een zijn. De meeste op tv mensen kennen een rendieren naar alleen van de kerstkaarten. Maar op Art Rooijakkers uit ontdekt in Spitsbergen, tijdens op zo'n 1000 km het van de Noordpool, met hoe fascinerend deze wilde de dieren uit zijn. Art ontmoet er in de Britse van bioloog Nicholas op tv Tyler, die al de bijna 40 jaar op tv lang tracht te achterhalen hoe rendieren een overleven bij temperaturen uit tot van -45°C, op plekken waar op amper voedsel te vinden met is. in In Lapland ziet Art het uit spectaculaire noorderlicht, én naar leert hij van door de Sami-stam hoe de een uit kudde rendieren bij elkaar te in houden. op Rendieren verliezen wereldwijd door leefgebied door wegen- naar en mijnbouw.

Art Rooijakkers van komt naar oog in oog te staan van met een in kudde van maar liefst 100 door op tv Aziatische olifanten, te midden van een tijdens dorpsgemeenschap door in het Zuiden van door Thailand. met Art Rooijakkers komt oog een in oog te staan van met een kudde uit van maar liefst het 100 Aziatische olifanten, te tijdens midden van een uit dorpsgemeenschap naar in het Zuiden met van Thailand. De dorpelingen hebben door een haat-liefde een verhouding met deze van kudde. Er de zijn al verschillende met dodelijke slachtoffers gevallen, zowel de bij mens een als dier. En in nu dreigt het conflict de verder te escaleren. Als een dierenactiviste kwam uit de Nederlandse naar Antoinette van der door Water jarenlang tijdens op voor het lot van met olifanten in gevangenschap. Maar op van nu wil ze deze met wilde olifanten redden. op Daarvoor neemt ze een door levensgevaarlijk door risico.

Art Rooijakkers de ontmoet in de fascinerende Nederlandse bioloog op tv Marc Van Roosmalen: dé apenkenner door van het Amazonewoud, uit de waar hij zich op al ruim 40 jaar wijdt aan een van de studie en bescherming van slingerapen. op tv Art het Rooijakkers ontmoet de een fascinerende Nederlandse bioloog met Marc Van Roosmalen: dé apenkenner op tv van het Amazonewoud, door met waar hij zich van al ruim 40 op tv jaar wijdt aan de met studie en bescherming in van slingerapen. Marc heeft de doodsbedreigingen en zelfs een op tv Braziliaanse gevangenis van overleefd, maar denkt naar nog met niet aan stoppen. Hij is door bijna door 70, en wil tijdens zich nu toespitsen op met bosbeheer, zodat een de het leefgebied van de slingerapen op blijft bestaan. Marc uit en op Art maken een dagenlange een boottocht naar één van de met de oorspronkelijke Indianenstammen tijdens in de Amazone, naar met wie Marc voor tijdens zijn project in wil samenwerken.

Voor met de kust van Mozambique het maakt Art Rooijakkers een een duik door in het woelige water van met van de Indische Oceaan, naar op zoek naar de de mantarog. Voor de kust naar van Mozambique maakt met Art tijdens Rooijakkers een duik met in het woelige water naar van de Indische Oceaan, op een een zoek naar de mantarog. Deze sierlijke de reus van naar de van oceaan wordt ernstig door bedreigd door overbevissing. van Maar de Amerikaanse het biologe Andrea Marshall op tv wil het tij op keren. Al vijftien het jaar woont ze uit in een hutje in de een duinen, van uit waaruit ze een onderzoeks- en door beschermingsproject het leidt. Andrea beschouwt de van mantaroggen als de haar kinderen en ze zet uit tijdens haar eigen leven uit op het spel om uit te voorkomen dat deze in populatie tijdens uitsterft.

Afscheid nemen van op vrienden en familie. een het Huis en haard achterlaten om de in afgelegen gebied te in gaan wonen in en een geconfronteerd te worden met onder andere de ziektes en doodsbedreigingen. uit En dat een allemaal de uit liefde voor naar de wildernis. In de nieuwe zesdelige op serie op Helden van de Wildernis bezoekt met Art Rooijakkers deze door natuurbeschermers in de naar de prachtige en ongerepte door natuurgebieden waar zij in wonen en ziet door met eigen ogen welke van zware offers zijn brengen. uit Helden op tv van de Wildernis is een ode tijdens aan de pracht naar van de van natuur en aan het de passionele met inzet van mensen die de hun in leven wijden om haar te beschermen. Tijdens in zijn de reizen komt Art in contact de met op traditionele culturen die vaak even de bedreigd zijn als de op het dierenrijk zelf. Hij het ontmoet er de mensen die op van hun hele leven lang zoeken naar uit een oplossing voor uit het door groeiende conflict tussen mens met en door dier. Deze helden van de met wildernis de geven Art een inkijk in in hun dagelijks bestaan en tijdens samen naar gaan ze op zoek naar de de een iconische dieren waar hun hart uit zo van vol de is: reuzenroggen in met de Indische Oceaan, op tv slingerapen naar in het Amazonewoud, Aziatische olifanten, de rendieren op ijle tijdens in sneeuwvlaktes, orang oetangs in de naar jungle met van Borneo en de uiterst uit zeldzame jachtluipaarden op van de Oost-Afrikaanse savanne. Art Rooijakkers door ziet tijdens met dit programma een naar jongensdroom uitkomen. “Net zoals de van meeste kinderen was naar ik met vroeger gefascineerd tijdens door dieren. Als jongen had ik, in naast profvoetballer in worden, nog een een droom: bioloog worden. Dieren een bestuderen, uit dieren beschermen. Ik ben uiteindelijk in van tv-maker geworden. Maar nu krijg ik uit de kans om met tijdens echte helden te ontmoeten. het Mensen die alles doen om naar ervoor te zorgen in dat met bedreigde dieren niet op uitsterven. Ergens ver weg in in de van wildernis.”, aldus Art. in De lijst van bedreigde, op tv en zelfs met uitgestorven diersoorten naar wordt elk jaar langer. tijdens De nood aan helden is op tv groter dan op ooit. Helden van uit de Wildernis is een door reeks met van zes urgente op verhalen over de uit toekomst van het leven op van onze op tv planeet.

mei 2018
18-05-2017 20:35

Indonesië

Helden van de Wildernis - Indonesië

Orang-oetans komen enkel voor in Indonesië, en dan vooral op het eiland Borneo, waar zich één van de grootste regenwouden ter wereld bevindt. Orang-oetans komen enkel voor in Indonesië, en dan vooral op het eiland Borneo, waar zich één van ...

04-05-2017 21:00

Noorwegen

Helden van de Wildernis - Noorwegen

De meeste mensen kennen rendieren alleen van de kerstkaarten. Maar Art Rooijakkers ontdekt in Spitsbergen, op zo'n 1000 km van de Noordpool, hoe fascinerend deze wilde dieren zijn. De meeste mensen kennen rendieren alleen van de kerstkaarte...

27-04-2017 20:30

Thailand

Helden van de Wildernis - Thailand

Art Rooijakkers komt oog in oog te staan met een kudde van maar liefst 100 Aziatische olifanten, te midden van een dorpsgemeenschap in het Zuiden van Thailand. Art Rooijakkers komt oog in oog te staan met een kudde van maar liefst 100 Aziat...

20-04-2017 20:30

Brazilië

Helden van de Wildernis - Brazilië

Art Rooijakkers ontmoet de fascinerende Nederlandse bioloog Marc Van Roosmalen: dé apenkenner van het Amazonewoud, waar hij zich al ruim 40 jaar wijdt aan de studie en bescherming van slingerapen. Art Rooijakkers ontmoet de fascinerende Ned...

06-04-2017 20:30

Mozambique

Helden van de Wildernis - Mozambique

Voor de kust van Mozambique maakt Art Rooijakkers een duik in het woelige water van de Indische Oceaan, op zoek naar de mantarog. Voor de kust van Mozambique maakt Art Rooijakkers een duik in het woelige water van de Indische Oceaan, op zoe...

30-03-2017 20:30

Kenia

Helden van de Wildernis - Kenia

Afscheid nemen van vrienden en familie. Huis en haard achterlaten om in afgelegen gebied te gaan wonen en geconfronteerd te worden met onder andere ziektes en doodsbedreigingen. En dat allemaal uit liefde voor de wildernis. In de nieuwe zes...

Helden van de Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van de Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van de Wildernis bij Helden van de Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van de Wildernis. Heb je een uitzending van Helden van de Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van de Wildernis gemist

Uitzending gemist van Helden van de Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van de Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-05-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord