Programma gemist?

Orang-oetans tijdens komen enkel voor in Indonesië, door en dan vooral uit op het eiland de Borneo, waar zich met één van de van grootste in regenwouden ter wereld de bevindt. Orang-oetans komen een enkel voor in Indonesië, een en dan vooral het op op het eiland Borneo, waar op tv zich één op van de grootste van regenwouden ter wereld door bevindt. Maar dat regenwoud is naar op een van kleine 40 jaar tijd het gehalveerd, en van de orang-oetan dreigt uit te naar sterven. door Art Rooijakkers ziet met eigen van ogen een hoe dramatisch tijdens de toestand is, maar ook hoe van tijdens hard er gevochten op wordt om deze grote en intelligente een een mensapen te redden. Alexandra Vosmaer door en haar vriend met Dirk-Jan, beiden met begin dertig en industrieel in ontwerpers, strijden de elk op hun eigen naar manier van om het bos de én de orang-oetans een toekomst de te uit geven.

De tijdens meeste mensen kennen uit rendieren alleen van de kerstkaarten. van Maar Art Rooijakkers het de ontdekt in Spitsbergen, op zo'n op 1000 km van het de Noordpool, hoe fascinerend met deze wilde tijdens dieren zijn. het De meeste mensen de kennen rendieren alleen van naar de het kerstkaarten. Maar Art Rooijakkers tijdens ontdekt in op tv Spitsbergen, op zo'n 1000 km van een de de Noordpool, hoe de fascinerend deze wilde dieren zijn. Art uit in ontmoet er de het Britse bioloog Nicholas Tyler, die met al bijna 40 jaar naar lang tracht de te achterhalen hoe rendieren met overleven bij temperaturen in tijdens tot -45°C, op plekken waar op tv amper voedsel te op tv vinden is. In op Lapland ziet Art het op spectaculaire noorderlicht, én het de leert hij van uit de Sami-stam hoe een kudde rendieren op bij tijdens elkaar te houden. Rendieren uit verliezen wereldwijd leefgebied van door op tv wegen- en mijnbouw.

Art een Rooijakkers komt oog in door oog te staan uit met een kudde van tijdens tijdens maar liefst 100 Aziatische olifanten, het te midden van een naar naar dorpsgemeenschap in het Zuiden van uit Thailand. Art Rooijakkers komt een op oog in oog te staan van met een van kudde van maar liefst 100 op van Aziatische olifanten, te midden van op tv een dorpsgemeenschap in door het Zuiden tijdens van Thailand. De met dorpelingen hebben een haat-liefde naar verhouding op met deze kudde. Er zijn door al verschillende dodelijke slachtoffers de de gevallen, zowel bij met mens als dier. naar En nu dreigt met het conflict verder te escaleren. Als door dierenactiviste kwam een de Nederlandse Antoinette van van der naar Water jarenlang op voor van het lot door van olifanten in van gevangenschap. Maar nu op wil ze deze wilde olifanten op tv op tv redden. Daarvoor neemt ze de een levensgevaarlijk naar risico.

Art uit Rooijakkers ontmoet in de fascinerende Nederlandse bioloog Marc tijdens Van Roosmalen: dé apenkenner naar van tijdens het Amazonewoud, waar in hij zich in al ruim 40 jaar wijdt in aan de studie en door bescherming van slingerapen. uit op Art Rooijakkers ontmoet de in fascinerende Nederlandse bioloog uit Marc Van Roosmalen: naar dé apenkenner door van het Amazonewoud, uit waar hij zich al tijdens ruim 40 van jaar wijdt aan de studie en op naar bescherming van slingerapen. Marc heeft doodsbedreigingen tijdens en zelfs het een het Braziliaanse gevangenis overleefd, maar denkt door nog niet aan stoppen. tijdens door Hij is bijna 70, de en wil zich op tv nu toespitsen op het bosbeheer, zodat de op tv het leefgebied het van de slingerapen blijft tijdens bestaan. Marc en Art door maken een op dagenlange boottocht op naar één van van de oorspronkelijke Indianenstammen de in de Amazone, met wie het Marc voor zijn door project wil tijdens samenwerken.

Voor de met kust van Mozambique maakt in Art de Rooijakkers een op tv duik in het woelige in water van de Indische uit Oceaan, op naar zoek naar de mantarog. uit Voor de kust naar van Mozambique maakt met Art Rooijakkers in een duik een in het woelige tijdens water van de Indische Oceaan, van op zoek naar met de door mantarog. Deze sierlijke reus van met de oceaan wordt ernstig de bedreigd door overbevissing. naar Maar de tijdens Amerikaanse het biologe Andrea Marshall door wil het tij keren. Al vijftien een jaar de woont ze in een een hutje op tv in de duinen, door van waaruit ze een onderzoeks- op en op beschermingsproject leidt. Andrea beschouwt de het mantaroggen als haar kinderen van en uit ze zet een haar eigen leven op het naar spel om door te voorkomen dat deze populatie uit in uitsterft.

Afscheid tijdens nemen van vrienden in en familie. Huis uit en haard achterlaten om in uit afgelegen gebied te het tijdens gaan wonen en geconfronteerd op tv te worden met door onder andere ziektes en de doodsbedreigingen. En met dat allemaal uit liefde door voor van de wildernis. In op tv de nieuwe zesdelige serie Helden naar van tijdens de Wildernis bezoekt Art Rooijakkers naar deze natuurbeschermers in met de prachtige en tijdens ongerepte natuurgebieden waar zij op wonen en op ziet met het eigen ogen welke op zware offers van zijn brengen. Helden tijdens van de Wildernis is een door ode aan door de pracht op tv van de natuur in en aan de passionele inzet van het mensen het die hun leven wijden om in haar door te beschermen. Tijdens zijn reizen naar komt Art in een contact met traditionele in culturen die vaak de even bedreigd op zijn als de het dierenrijk zelf. tijdens Hij ontmoet er de mensen op die hun hele van leven lang zoeken naar tijdens een oplossing met voor het groeiende naar conflict tijdens tussen mens en uit dier. Deze helden de van de wildernis geven het Art een inkijk in met hun de dagelijks bestaan en uit samen gaan ze op zoek naar naar de iconische op dieren het waar hun hart zo van vol van is: reuzenroggen in naar de Indische een Oceaan, met slingerapen in het Amazonewoud, van Aziatische olifanten, rendieren op van ijle sneeuwvlaktes, orang op oetangs op tv in de jungle van op Borneo en de tijdens uiterst zeldzame jachtluipaarden uit van de Oost-Afrikaanse savanne. Art Rooijakkers uit ziet op met dit programma uit een jongensdroom uitkomen. “Net tijdens zoals de meeste kinderen was uit ik vroeger het gefascineerd uit door dieren. Als jongen had door ik, naast profvoetballer van worden, nog een droom: het bioloog het worden. Dieren bestuderen, dieren tijdens beschermen. door Ik ben uiteindelijk tv-maker geworden. van Maar nu het krijg ik de van kans om op tv echte helden te ontmoeten. in Mensen die het alles doen om ervoor op tv te zorgen dat bedreigde dieren op niet uitsterven. Ergens tijdens ver weg in op de de wildernis.”, aldus Art. De door lijst van bedreigde, tijdens en zelfs uitgestorven tijdens diersoorten wordt door elk jaar langer. een De nood aan helden een is groter dan de ooit. Helden van de de Wildernis is het een op reeks van zes uit urgente verhalen over de toekomst in van het leven op uit onze op planeet.

augustus 2017
18-05-2017 20:35

Indonesië

Helden van de Wildernis - Indonesië

Orang-oetans komen enkel voor in Indonesië, en dan vooral op het eiland Borneo, waar zich één van de grootste regenwouden ter wereld bevindt. Orang-oetans komen enkel voor in Indonesië, en dan vooral op het eiland Borneo, waar zich één van ...

04-05-2017 21:00

Noorwegen

Helden van de Wildernis - Noorwegen

De meeste mensen kennen rendieren alleen van de kerstkaarten. Maar Art Rooijakkers ontdekt in Spitsbergen, op zo'n 1000 km van de Noordpool, hoe fascinerend deze wilde dieren zijn. De meeste mensen kennen rendieren alleen van de kerstkaarte...

27-04-2017 20:30

Thailand

Helden van de Wildernis - Thailand

Art Rooijakkers komt oog in oog te staan met een kudde van maar liefst 100 Aziatische olifanten, te midden van een dorpsgemeenschap in het Zuiden van Thailand. Art Rooijakkers komt oog in oog te staan met een kudde van maar liefst 100 Aziat...

20-04-2017 20:30

Brazilië

Helden van de Wildernis - Brazilië

Art Rooijakkers ontmoet de fascinerende Nederlandse bioloog Marc Van Roosmalen: dé apenkenner van het Amazonewoud, waar hij zich al ruim 40 jaar wijdt aan de studie en bescherming van slingerapen. Art Rooijakkers ontmoet de fascinerende Ned...

06-04-2017 20:30

Mozambique

Helden van de Wildernis - Mozambique

Voor de kust van Mozambique maakt Art Rooijakkers een duik in het woelige water van de Indische Oceaan, op zoek naar de mantarog. Voor de kust van Mozambique maakt Art Rooijakkers een duik in het woelige water van de Indische Oceaan, op zoe...

30-03-2017 20:30

Kenia

Helden van de Wildernis - Kenia

Afscheid nemen van vrienden en familie. Huis en haard achterlaten om in afgelegen gebied te gaan wonen en geconfronteerd te worden met onder andere ziektes en doodsbedreigingen. En dat allemaal uit liefde voor de wildernis. In de nieuwe zes...

Helden van de Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van de Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van de Wildernis bij Helden van de Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van de Wildernis. Heb je een uitzending van Helden van de Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van de Wildernis gemist

Uitzending gemist van Helden van de Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van de Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-05-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord