Programma gemist?

Orang-oetans van komen enkel naar voor in Indonesië, en tijdens dan vooral op door het eiland Borneo, waar zich in één van de het grootste door regenwouden ter wereld bevindt. Orang-oetans tijdens komen enkel voor naar in uit Indonesië, en dan vooral op uit het eiland Borneo, een waar zich één op tv uit van de grootste regenwouden ter wereld door bevindt. Maar naar dat in regenwoud is op een kleine op 40 jaar tijd in gehalveerd, naar en de orang-oetan dreigt uit op tv te sterven. Art een Rooijakkers het ziet met eigen ogen hoe de dramatisch uit de toestand is, maar ook hoe de hard er de gevochten wordt van om deze grote en intelligente op mensapen te redden. door Alexandra Vosmaer en op haar vriend tijdens Dirk-Jan, de beiden begin dertig en industrieel op tv ontwerpers, strijden elk op op hun eigen manier door om op het bos op tv én de orang-oetans een toekomst te op tv het geven.

De op meeste mensen kennen rendieren met alleen van de met kerstkaarten. Maar Art Rooijakkers de ontdekt in Spitsbergen, op tv met op zo'n 1000 uit km van de Noordpool, hoe op fascinerend van deze wilde dieren zijn. De naar meeste mensen kennen rendieren door een alleen van de kerstkaarten. Maar Art uit Rooijakkers ontdekt in met in Spitsbergen, op zo'n 1000 km van naar de Noordpool, hoe een fascinerend deze de wilde dieren zijn. Art uit ontmoet op tv er de Britse bioloog Nicholas van Tyler, die al een bijna 40 jaar een lang van tracht te met achterhalen hoe rendieren overleven bij in temperaturen het tot -45°C, op plekken waar tijdens amper in voedsel te vinden is. In Lapland op tv ziet met Art het op spectaculaire noorderlicht, én leert van hij van de een Sami-stam hoe een kudde in rendieren bij elkaar op te houden. Rendieren verliezen de wereldwijd leefgebied door tijdens wegen- het en mijnbouw.

Art het Rooijakkers komt oog in uit oog van te staan met een kudde van door maar liefst 100 een Aziatische olifanten, te van midden van een een dorpsgemeenschap in het tijdens de Zuiden van Thailand. een Art Rooijakkers komt oog in op oog te uit staan met een naar kudde van maar van liefst 100 van Aziatische olifanten, te op tv midden van een op tv dorpsgemeenschap in het Zuiden van op tv Thailand. de De dorpelingen hebben een haat-liefde verhouding op tv met deze kudde. de Er zijn al een verschillende op tv dodelijke slachtoffers gevallen, zowel bij het mens als dier. in En nu de dreigt het conflict naar verder te escaleren. naar Als dierenactiviste kwam de door Nederlandse Antoinette van door tijdens der Water jarenlang op voor het een lot van het olifanten in gevangenschap. op Maar met nu wil ze deze wilde van olifanten in redden. Daarvoor neemt ze op een levensgevaarlijk uit risico.

Art op Rooijakkers ontmoet de fascinerende van Nederlandse bioloog van Marc Van Roosmalen: dé apenkenner door van het uit Amazonewoud, waar hij zich uit al ruim 40 naar jaar wijdt aan uit het de studie en bescherming van slingerapen. naar Art Rooijakkers ontmoet in de fascinerende naar Nederlandse bioloog Marc naar Van op Roosmalen: dé apenkenner van naar het Amazonewoud, waar hij zich in door al ruim 40 jaar de wijdt aan de het studie en een bescherming van slingerapen. Marc van heeft doodsbedreigingen en zelfs in een tijdens Braziliaanse gevangenis overleefd, op maar denkt nog niet aan stoppen. uit Hij is tijdens bijna 70, en wil met zich nu op tv toespitsen op met bosbeheer, zodat het de het leefgebied van uit de slingerapen blijft bestaan. tijdens Marc en tijdens Art maken een dagenlange uit boottocht naar de één van de oorspronkelijke Indianenstammen een in op de Amazone, een met wie Marc op tv voor zijn project wil naar samenwerken.

Voor tijdens de kust van tijdens Mozambique maakt Art Rooijakkers door een duik uit in het woelige uit water van tijdens de Indische Oceaan, op op zoek naar de mantarog. Voor door de kust van met op tv Mozambique maakt Art tijdens Rooijakkers een duik in door het woelige in water van de Indische Oceaan, op uit zoek naar de op mantarog. een Deze sierlijke reus van de tijdens oceaan wordt van ernstig bedreigd door door overbevissing. Maar met de Amerikaanse biologe Andrea uit Marshall uit wil het tij het keren. Al vijftien jaar de woont ze in naar een hutje in de tijdens duinen, van waaruit ze uit een een onderzoeks- en beschermingsproject op leidt. Andrea met beschouwt de mantaroggen op tv als haar kinderen en door ze zet haar eigen het leven op het met spel om te voorkomen op tv dat deze populatie uit van uitsterft.

Afscheid het nemen van vrienden en familie. op tv Huis en in haard achterlaten om een in afgelegen met gebied te gaan wonen en met tijdens geconfronteerd te worden met het onder andere ziektes op en doodsbedreigingen. En dat met allemaal in uit liefde voor de met wildernis. In de nieuwe zesdelige in door serie Helden van de op Wildernis bezoekt Art Rooijakkers het deze van natuurbeschermers in de naar prachtige en ongerepte van natuurgebieden waar zij met wonen en ziet met het eigen ogen welke door zware offers zijn brengen. van Helden van van de Wildernis is een tijdens ode aan op tv de pracht met van de natuur tijdens en aan de passionele inzet van met mensen die het hun leven een wijden om op haar te beschermen. Tijdens zijn reizen komt de Art in op contact met traditionele met culturen die vaak even naar een bedreigd zijn als het op tv dierenrijk zelf. Hij ontmoet naar er de de mensen die tijdens hun hele leven lang zoeken naar naar op een oplossing voor het de groeiende conflict de tussen mens en dier. de Deze helden van de uit wildernis uit geven Art een inkijk tijdens in hun dagelijks bestaan en op samen gaan ze op tv uit op zoek naar de iconische dieren een op waar hun hart tijdens zo van vol naar is: reuzenroggen in de Indische met Oceaan, slingerapen in tijdens het Amazonewoud, Aziatische olifanten, op tv rendieren op ijle door sneeuwvlaktes, orang oetangs het in de jungle op tv door van Borneo en de een uiterst zeldzame jachtluipaarden van de tijdens Oost-Afrikaanse savanne. Art Rooijakkers met ziet met dit op tv naar programma een jongensdroom uitkomen. “Net in zoals de meeste kinderen was met ik op vroeger gefascineerd van door dieren. Als jongen had door ik, naast profvoetballer worden, in nog een met droom: een bioloog worden. Dieren bestuderen, uit dieren beschermen. Ik ben met uiteindelijk op tv tv-maker geworden. Maar nu krijg door ik de kans om een echte op helden te van ontmoeten. Mensen die alles door doen om de ervoor te zorgen naar dat bedreigde dieren niet uitsterven. Ergens uit ver met weg in de wildernis.”, aldus uit Art. De met lijst van de bedreigde, en zelfs uitgestorven diersoorten op wordt elk tijdens jaar langer. De op nood aan helden is op groter dan in ooit. van Helden van de Wildernis is een naar reeks van zes een urgente op verhalen over op de toekomst van met het leven op in onze planeet.

maart 2018
18-05-2017 20:35

Indonesië

Helden van de Wildernis - Indonesië

Orang-oetans komen enkel voor in Indonesië, en dan vooral op het eiland Borneo, waar zich één van de grootste regenwouden ter wereld bevindt. Orang-oetans komen enkel voor in Indonesië, en dan vooral op het eiland Borneo, waar zich één van ...

04-05-2017 21:00

Noorwegen

Helden van de Wildernis - Noorwegen

De meeste mensen kennen rendieren alleen van de kerstkaarten. Maar Art Rooijakkers ontdekt in Spitsbergen, op zo'n 1000 km van de Noordpool, hoe fascinerend deze wilde dieren zijn. De meeste mensen kennen rendieren alleen van de kerstkaarte...

27-04-2017 20:30

Thailand

Helden van de Wildernis - Thailand

Art Rooijakkers komt oog in oog te staan met een kudde van maar liefst 100 Aziatische olifanten, te midden van een dorpsgemeenschap in het Zuiden van Thailand. Art Rooijakkers komt oog in oog te staan met een kudde van maar liefst 100 Aziat...

20-04-2017 20:30

Brazilië

Helden van de Wildernis - Brazilië

Art Rooijakkers ontmoet de fascinerende Nederlandse bioloog Marc Van Roosmalen: dé apenkenner van het Amazonewoud, waar hij zich al ruim 40 jaar wijdt aan de studie en bescherming van slingerapen. Art Rooijakkers ontmoet de fascinerende Ned...

06-04-2017 20:30

Mozambique

Helden van de Wildernis - Mozambique

Voor de kust van Mozambique maakt Art Rooijakkers een duik in het woelige water van de Indische Oceaan, op zoek naar de mantarog. Voor de kust van Mozambique maakt Art Rooijakkers een duik in het woelige water van de Indische Oceaan, op zoe...

30-03-2017 20:30

Kenia

Helden van de Wildernis - Kenia

Afscheid nemen van vrienden en familie. Huis en haard achterlaten om in afgelegen gebied te gaan wonen en geconfronteerd te worden met onder andere ziektes en doodsbedreigingen. En dat allemaal uit liefde voor de wildernis. In de nieuwe zes...

Helden van de Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van de Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van de Wildernis bij Helden van de Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van de Wildernis. Heb je een uitzending van Helden van de Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van de Wildernis gemist

Uitzending gemist van Helden van de Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van de Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-05-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord