Programma gemist?

Isolde een Hallensleben gaat op zoek van naar de roots van op het geloof de van haar oma. In in door deze vijftig minuten een durende documentaire probeert ze op het geloof beter te op begrijpen. De kerk? Dat in uit is toch iets saais van door vroeger? Veel jongeren nemen de op tv afstand van het tijdens geloof van hun (groot)ouders en naar zoeken op tv hun eigen weg. Isolde Hallensleben, op tv bekend door als Jakhals en tijdens sidekick bij De Wereld Draait Door, het is tijdens één van hen. Haar oma op tv gaat van nog elke week naar op tv de kerk, haar uit ouders met niet meer en zelf heeft Isolde van er nooit het iets mee op gehad. Ze heeft een duidelijke de keus gemaakt om een vanuit haar rationele op tv het overtuiging te leven. Toch is de ze het nieuwsgierig naar de wereld op tv van het het christendom. In deze 3Doc tijdens begint Isolde haar tijdens eigen zoektocht. Ze heeft een een ontmoeting naar met Antoine Bodar en het ze bezoekt uit verschillende andere christenen in Nederland. een Uiteindelijk trekt Isolde het een eindconclusie: met kan een ze haar ratio blind vertrouwen naar of laat uit ze de optie open dat naar er misschien met toch een van God bestaat?

september 2021
28-10-2009 20:30

Aflevering 1

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde bij 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde. Heb je een uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2009 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!