Programma gemist?

Isolde met Hallensleben gaat op zoek naar naar de roots van het het met geloof van haar door oma. In deze vijftig door minuten durende documentaire tijdens probeert ze het in geloof beter te op begrijpen. De in kerk? Dat is van toch iets saais van vroeger? de Veel door jongeren nemen afstand van het op geloof van hun een (groot)ouders en door zoeken hun eigen naar weg. Isolde tijdens Hallensleben, bekend als op Jakhals en sidekick bij met De Wereld Draait Door, het is één van van het hen. Haar oma gaat tijdens nog elke het week naar de kerk, haar de ouders niet naar meer en op zelf heeft Isolde uit er nooit iets mee gehad. op Ze heeft een op tv duidelijke keus gemaakt uit om uit vanuit haar rationele overtuiging te een leven. Toch het is ze nieuwsgierig uit naar de van wereld van het de christendom. In deze 3Doc het begint Isolde haar eigen zoektocht. op Ze heeft een een tijdens ontmoeting met Antoine Bodar en ze van bezoekt verschillende in andere christenen met in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde van een eindconclusie: het kan ze haar een ratio blind de vertrouwen of door laat ze de met optie open dat er misschien op tv toch een op tv God bestaat?

oktober 2019
28-10-2009 20:30

Aflevering 1

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde bij 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde. Heb je een uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2009 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!