Programma gemist?

Isolde een Hallensleben gaat op een zoek naar op tv de roots van het op tv geloof van haar oma. op In deze vijftig een minuten durende documentaire probeert tijdens ze het geloof tijdens beter te begrijpen. door De kerk? Dat in naar is toch iets saais van vroeger? naar Veel jongeren op nemen van afstand van het geloof van tijdens hun (groot)ouders en uit zoeken hun eigen weg. met van Isolde Hallensleben, bekend met als Jakhals en sidekick bij De op door Wereld Draait Door, is één van van hen. Haar op tv oma gaat nog van elke week naar van de kerk, haar ouders tijdens niet meer en door zelf het heeft Isolde er nooit op tv iets met mee gehad. Ze op heeft een duidelijke keus gemaakt om een op tv vanuit haar rationele overtuiging te leven. de Toch is de ze nieuwsgierig naar naar de wereld van van het christendom. een In deze op 3Doc begint Isolde haar eigen door zoektocht. Ze het heeft een ontmoeting het met Antoine Bodar en ze van bezoekt tijdens verschillende andere christenen in door Nederland. Uiteindelijk trekt met Isolde een het eindconclusie: kan op ze haar ratio blind op tv vertrouwen of laat ze op de optie open op tv dat er misschien toch uit een een God bestaat?

september 2020
28-10-2009 20:30

Aflevering 1

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde bij 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde. Heb je een uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2009 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!