Programma gemist?

Isolde Hallensleben gaat uit met op zoek naar een de roots van het geloof van tijdens het haar oma. In deze de vijftig minuten durende documentaire probeert op ze het geloof op beter te van begrijpen. De kerk? een Dat uit is toch iets naar saais van vroeger? Veel jongeren nemen het afstand van het op geloof van hun in (groot)ouders en zoeken door hun eigen weg. tijdens Isolde Hallensleben, bekend door als Jakhals en tijdens sidekick bij van De Wereld met Draait Door, is één uit van hen. in Haar oma gaat nog elke het week naar in de kerk, haar met ouders niet meer op tv en zelf tijdens heeft Isolde naar er nooit iets mee gehad. het Ze heeft een het duidelijke keus gemaakt naar om vanuit haar in rationele overtuiging te leven. een Toch is ze van nieuwsgierig naar de in wereld van het uit christendom. In deze in 3Doc begint Isolde door op tv haar eigen zoektocht. Ze heeft een een ontmoeting met Antoine een Bodar en door ze bezoekt verschillende andere op tv christenen in uit Nederland. Uiteindelijk op trekt Isolde een eindconclusie: kan op ze op tv haar ratio blind vertrouwen of op laat ze van de optie open uit dat er misschien de toch met een God bestaat?

mei 2021
28-10-2009 20:30

Aflevering 1

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde bij 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde. Heb je een uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2009 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!