Programma gemist?

Isolde Hallensleben gaat op tv met op zoek naar door de roots van het uit geloof van haar oma. een In deze op tv vijftig minuten durende documentaire het probeert ze met het geloof beter te naar begrijpen. De kerk? uit Dat in is toch iets saais tijdens van vroeger? Veel op jongeren nemen afstand van het op geloof uit van hun (groot)ouders en naar zoeken hun eigen weg. naar Isolde Hallensleben, bekend het als Jakhals naar en sidekick bij De met Wereld het Draait Door, is van één van hen. op Haar oma gaat het nog elke uit week naar de kerk, in haar ouders de niet meer en zelf heeft Isolde in er uit nooit iets mee het gehad. Ze heeft in een duidelijke door keus gemaakt om tijdens vanuit haar rationele overtuiging te het leven. Toch is ze een nieuwsgierig naar de uit uit wereld van het uit christendom. In deze 3Doc begint Isolde op tv haar eigen zoektocht. op tv Ze heeft een naar het ontmoeting met Antoine Bodar en op tv ze bezoekt naar verschillende andere christenen in Nederland. tijdens Uiteindelijk trekt met Isolde het een eindconclusie: kan ze op tv haar ratio naar blind vertrouwen of laat ze in de de optie open dat in er misschien toch in een God bestaat?

januari 2021
28-10-2009 20:30

Aflevering 1

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde bij 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde. Heb je een uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2009 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!