Programma gemist?

Isolde Hallensleben gaat in op zoek naar op tv de de roots van het geloof van naar de haar oma. In door deze vijftig minuten durende documentaire probeert door uit ze het geloof beter te in begrijpen. uit De kerk? Dat is toch iets het saais van vroeger? de Veel jongeren van nemen afstand een van het geloof op tv van hun (groot)ouders uit en zoeken hun eigen weg. het Isolde van Hallensleben, bekend als Jakhals en van het sidekick bij De Wereld Draait Door, door is één op van op tv hen. Haar oma gaat de nog elke week naar in de kerk, haar uit ouders niet naar meer en zelf heeft door Isolde er van nooit iets mee gehad. een Ze heeft op tv een duidelijke op tv keus gemaakt om vanuit haar rationele op de overtuiging te leven. door Toch is ze van nieuwsgierig naar de wereld van naar het het christendom. In deze met 3Doc begint Isolde haar het eigen zoektocht. Ze heeft een het ontmoeting met op tv Antoine Bodar in en ze het bezoekt verschillende andere christenen een in Nederland. naar Uiteindelijk trekt Isolde een eindconclusie: de kan ze de haar ratio blind op vertrouwen of laat ze door de optie open dat het er uit misschien toch een op God bestaat?

juni 2020
28-10-2009 20:30

Aflevering 1

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde bij 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde. Heb je een uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2009 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!