Programma gemist?

Isolde op tv Hallensleben gaat op tv op zoek naar de in roots van een het geloof van haar oma. In op deze de vijftig minuten op tv durende documentaire probeert ze het geloof met beter te het begrijpen. De kerk? in Dat op is toch iets saais het van vroeger? tijdens Veel jongeren nemen afstand van de het geloof uit van hun (groot)ouders en zoeken in door hun eigen weg. Isolde Hallensleben, een bekend naar als Jakhals en sidekick door bij De Wereld Draait Door, op tv is één van met hen. Haar de oma gaat nog elke door week naar de op kerk, haar de ouders tijdens niet meer en zelf heeft Isolde op er nooit een iets een mee gehad. Ze uit heeft een duidelijke van keus gemaakt om vanuit haar in rationele overtuiging te uit leven. Toch is van ze nieuwsgierig naar de van op wereld van het uit christendom. In deze 3Doc begint Isolde de haar eigen zoektocht. tijdens Ze heeft een door ontmoeting met met Antoine Bodar en een ze bezoekt verschillende andere op de christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt met Isolde een het eindconclusie: kan ze haar tijdens ratio blind vertrouwen in of laat uit ze de door optie open dat er misschien toch in de een God bestaat?

november 2021
28-10-2009 20:30

Aflevering 1

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde bij 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde. Heb je een uitzending van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2009 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!