Programma gemist?

Kunstenaar het Folkert de Jong (1972) beleefde het tien jaar geleden op een stormachtig internationaal met succes. het Buitenlandse verzamelaars vochten om een zijn kleurrijke, van op tv pur-schuim van gemaakte beeldengroepen. Na op tv een economische en persoonlijke crisis naar is de kunstenaar van nu bezig zichzelf opnieuw naar uit van te vinden. In de documentaire op tijdens Folkert de Jong – Het zelfonderzoek de is te op zien van hoe De Jong middels met een zelfonderzoek tijdens reflecteert op de kracht naar en de beperkingen van de het (kunstenaars)bestaan, uit waarin vergankelijkheid van uiteindelijk misschien meer een kracht dan tijdens op tv een tekortkoming is. Terwijl De Jong tijdens werkt aan een steeds van veranderend zelfportret, worden op tv we deelgenoot van naar zijn gedachten het over materie, vergankelijkheid en van op succes. Regisseur Carin Goeijers en naar kunstenaar Folkert op tv de Jong met trokken tijdens het van maken van deze film ruim op een jaar uit samen op. Goeijers heeft de van de gedachtenspinsels van de naar Jong als leidraad genomen voor de op intieme naar vertelling van een creatief en met persoonlijk uit proces. Hoe het blijf je jezelf het als kunstenaar en het als mens ontwikkelen na het een overweldigend tijdens succes zonder dit succes per se door te willen blijven uit naar najagen? Folkert de op Jong bleek tijdens de in periode waarin hij door gevolgd werd het lef te tijdens hebben de om zichzelf onder de loep in te van leggen en echt tijdens naar zichzelf te tijdens kijken.

januari 2021
02-04-2017 19:15

Docu: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong - Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Kunstenaar Folkert de Jong (1972) beleefde tien jaar geleden een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse verzamelaars vochten om zijn kleurrijke, van pur-schuim gemaakte beeldengroepen. Na een economische en persoonlijke crisis is d...

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong bij Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong. Heb je een uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist

Uitzending gemist van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!