Programma gemist?

Kunstenaar Folkert naar de een Jong (1972) beleefde tien jaar op geleden een stormachtig internationaal van succes. van Buitenlandse verzamelaars de vochten om zijn kleurrijke, naar van pur-schuim gemaakte beeldengroepen. op Na een economische en een persoonlijke crisis van is de kunstenaar de nu bezig zichzelf van opnieuw uit te vinden. in In met de documentaire Folkert naar de Jong – Het zelfonderzoek van is het te zien hoe De op tv Jong middels van een zelfonderzoek reflecteert op op de kracht door en de beperkingen de van het (kunstenaars)bestaan, het waarin vergankelijkheid uiteindelijk misschien meer uit op een kracht dan een tekortkoming is. Terwijl in De de Jong werkt aan een op tv steeds veranderend zelfportret, op tv worden we deelgenoot op van zijn gedachten over het materie, uit vergankelijkheid en het succes. Regisseur Carin Goeijers en tijdens kunstenaar het Folkert de Jong trokken tijdens naar het maken van deze op tv met film ruim een op tv jaar samen op. Goeijers het heeft de gedachtenspinsels uit van de Jong op tv als leidraad genomen voor de met intieme uit vertelling van een creatief op en persoonlijk tijdens proces. Hoe blijf met je jezelf als kunstenaar met en als mens op tv ontwikkelen na uit een overweldigend succes zonder tijdens dit succes per van se te op willen blijven najagen? Folkert op de Jong bleek tijdens een de de periode waarin de hij gevolgd werd het door lef te hebben in om zichzelf onder het de loep tijdens te leggen en de echt naar zichzelf het te kijken.

september 2020
02-04-2017 19:15

Docu: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong - Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Kunstenaar Folkert de Jong (1972) beleefde tien jaar geleden een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse verzamelaars vochten om zijn kleurrijke, van pur-schuim gemaakte beeldengroepen. Na een economische en persoonlijke crisis is d...

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong bij Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong. Heb je een uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist

Uitzending gemist van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!