Programma gemist?

Kunstenaar Folkert de door tijdens Jong (1972) beleefde tien jaar uit geleden een een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse verzamelaars op vochten op om zijn kleurrijke, van pur-schuim op tv gemaakte de beeldengroepen. Na van een economische en persoonlijke naar crisis is de kunstenaar nu met bezig zichzelf het opnieuw uit te van vinden. In de van documentaire uit Folkert de Jong – de Het zelfonderzoek uit is te zien hoe De Jong de door middels een zelfonderzoek in reflecteert op de kracht en tijdens de beperkingen tijdens van het (kunstenaars)bestaan, waarin door vergankelijkheid uiteindelijk misschien meer het een kracht dan op een tekortkoming van is. Terwijl De een Jong werkt aan met een steeds veranderend tijdens zelfportret, worden we deelgenoot van de zijn tijdens gedachten over materie, vergankelijkheid en uit succes. Regisseur Carin in Goeijers naar en kunstenaar Folkert de Jong een trokken de tijdens het maken van deze de film ruim een van jaar op tv samen op. Goeijers heeft de op gedachtenspinsels van het de Jong in als leidraad op tv genomen voor de intieme vertelling van een een creatief en het persoonlijk proces. Hoe op blijf je het jezelf van als kunstenaar en naar als mens ontwikkelen het na een overweldigend succes in zonder dit succes per in se te willen de blijven najagen? met Folkert de Jong bleek in tijdens de periode het waarin hij gevolgd werd door het een lef te hebben om zichzelf op tv onder uit de loep te leggen op tv en echt uit naar zichzelf te met kijken.

juni 2020
02-04-2017 19:15

Docu: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong - Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Kunstenaar Folkert de Jong (1972) beleefde tien jaar geleden een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse verzamelaars vochten om zijn kleurrijke, van pur-schuim gemaakte beeldengroepen. Na een economische en persoonlijke crisis is d...

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong bij Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong. Heb je een uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist

Uitzending gemist van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!