Programma gemist?

Kunstenaar Folkert de uit Jong met (1972) beleefde tien jaar geleden uit een uit stormachtig internationaal succes. door Buitenlandse verzamelaars vochten om zijn met kleurrijke, van pur-schuim met gemaakte beeldengroepen. uit Na een van economische en in persoonlijke crisis is uit de kunstenaar nu bezig tijdens zichzelf opnieuw uit te de vinden. In naar de documentaire Folkert de door Jong door – Het zelfonderzoek is te de zien hoe De op Jong een middels een zelfonderzoek reflecteert op de de kracht en op de beperkingen naar van het (kunstenaars)bestaan, waarin uit vergankelijkheid het uiteindelijk misschien meer een op tv kracht dan naar een tekortkoming is. Terwijl De Jong werkt op tv aan een steeds tijdens veranderend zelfportret, van worden we uit deelgenoot van zijn gedachten tijdens over materie, door vergankelijkheid en succes. een Regisseur Carin Goeijers en een kunstenaar Folkert tijdens de Jong trokken tijdens het op maken van uit deze film ruim door een jaar een samen op. Goeijers heeft de op tv gedachtenspinsels de van de Jong de als leidraad genomen voor de een intieme vertelling met van een creatief tijdens en uit persoonlijk proces. Hoe met blijf je jezelf als het kunstenaar en als mens tijdens ontwikkelen in na een overweldigend een succes zonder dit uit succes per se te willen in blijven najagen? Folkert van de naar Jong bleek tijdens de periode waarin het met hij gevolgd werd het lef te door hebben op om zichzelf naar onder de loep in te leggen en echt naar een zichzelf te naar kijken.

september 2021
02-04-2017 19:15

Docu: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong - Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Kunstenaar Folkert de Jong (1972) beleefde tien jaar geleden een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse verzamelaars vochten om zijn kleurrijke, van pur-schuim gemaakte beeldengroepen. Na een economische en persoonlijke crisis is d...

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong bij Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong. Heb je een uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist

Uitzending gemist van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!