Programma gemist?

Kunstenaar op Folkert de Jong (1972) van beleefde tien de jaar geleden het een stormachtig internationaal het succes. Buitenlandse verzamelaars vochten met om zijn kleurrijke, het van pur-schuim gemaakte het beeldengroepen. Na een economische op tv en persoonlijke crisis het is de het kunstenaar nu bezig zichzelf van opnieuw uit te vinden. de in In de documentaire Folkert op tv de Jong – Het zelfonderzoek in is te tijdens zien hoe De Jong de middels een zelfonderzoek op tv reflecteert de op de op tv kracht en de beperkingen van het de (kunstenaars)bestaan, waarin vergankelijkheid naar uiteindelijk misschien de meer een uit kracht dan een tekortkoming naar is. Terwijl De Jong werkt op aan een in steeds veranderend van zelfportret, worden op tv we deelgenoot van zijn naar gedachten over materie, op vergankelijkheid en succes. Regisseur met Carin Goeijers tijdens en kunstenaar Folkert het de Jong een trokken tijdens het maken naar van deze op tv film ruim een jaar samen van op. Goeijers heeft de met gedachtenspinsels in van de Jong met als leidraad naar genomen voor de intieme vertelling van uit op een creatief en persoonlijk proces. Hoe in blijf je het jezelf als kunstenaar door en tijdens als mens ontwikkelen in na een overweldigend succes in zonder dit succes per het se te willen tijdens blijven in najagen? Folkert de Jong de bleek tijdens de periode door waarin hij gevolgd werd door het tijdens lef te hebben om door zichzelf onder de naar loep te op tv leggen en naar echt naar zichzelf te naar kijken.

mei 2021
02-04-2017 19:15

Docu: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong - Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Kunstenaar Folkert de Jong (1972) beleefde tien jaar geleden een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse verzamelaars vochten om zijn kleurrijke, van pur-schuim gemaakte beeldengroepen. Na een economische en persoonlijke crisis is d...

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong bij Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong. Heb je een uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist

Uitzending gemist van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!