Programma gemist?

Kunstenaar Folkert op de Jong (1972) beleefde de tien door jaar geleden met een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse op verzamelaars vochten om de zijn kleurrijke, van uit pur-schuim gemaakte beeldengroepen. Na met een economische en de persoonlijke crisis in is de op kunstenaar nu bezig zichzelf naar opnieuw uit te met vinden. In de uit documentaire Folkert de Jong een – een Het zelfonderzoek is te zien naar hoe door De Jong middels op tv een zelfonderzoek reflecteert op van de naar kracht en de beperkingen van uit het (kunstenaars)bestaan, het waarin vergankelijkheid uiteindelijk misschien meer met een door kracht dan met een tekortkoming is. Terwijl De een Jong werkt aan op een steeds veranderend zelfportret, de worden we in deelgenoot van zijn tijdens gedachten over tijdens materie, vergankelijkheid en succes. door Regisseur Carin Goeijers en kunstenaar de Folkert uit de Jong de trokken tijdens het het maken van deze film met ruim een van jaar samen op. Goeijers van heeft de gedachtenspinsels van de uit Jong op tv als leidraad genomen voor in de intieme op tv vertelling van in een creatief en persoonlijk proces. Hoe op tv blijf je uit jezelf als naar kunstenaar en als de mens ontwikkelen het na een overweldigend succes het zonder dit succes per naar se te willen blijven door najagen? door Folkert de Jong bleek tijdens uit tijdens de periode waarin hij door gevolgd werd het lef een te hebben om een zichzelf onder de op tv loep te door leggen en echt naar het zichzelf naar te kijken.

oktober 2019
02-04-2017 19:15

Docu: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong - Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong

Kunstenaar Folkert de Jong (1972) beleefde tien jaar geleden een stormachtig internationaal succes. Buitenlandse verzamelaars vochten om zijn kleurrijke, van pur-schuim gemaakte beeldengroepen. Na een economische en persoonlijke crisis is d...

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong bij Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong. Heb je een uitzending van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong gemist

Uitzending gemist van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Het zelfonderzoek - Folkert de Jong kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!