Programma gemist?

Donny tijdens wil dat er shirts een worden gedrukt het voor het met personeel van de bar. Dave kan in het niet op laten om stiekem op zijn Dave-logo mee te van laten drukken. Na tijdens een bezichtiging van het nog geen de drie minuten tijdens heeft Dave een huis van gekocht. En dat zonder de een medeweten van Julia. De de officiële opening van van Hermanos komt steeds dichterbij. het Dave maakt op zich druk over een het geluid. Dries de komt 's middags op tv langs voor op tv de soundcheck, want hij met zal zijn nieuwe single live met op ten gehore brengen bij de naar opening.

Het op tv is de ochtend na de op tv eerste keer met proefdraaien in Dave en van naar Donny's bar. Donny komt om 7 uit uur in door de ochtend met met zijn het fitnessattributen aan bij de naar sportbar. Dave komt dan naar net een rollend de tent uit. Donny op schiet in de op stress, want het is naar een grote uit chaos binnen op en over het een paar uur uit staat een groep met voor de deur voor door een sportles. Moeder Lucienne wordt in ingeschakeld uit om te komen op tv helpen opruimen en schoonmaken. naar Dave slaapt het ondertussen zijn roes op tv uit in het huis uit van zijn de vader. De op officiële opening komt in steeds dichterbij en de in broers maken een naar plan voor op een promotietour langs tv- van en radioprogramma's.

De door werkmannen gaan een aan de slag tijdens om ervoor te zorgen dat het de tent binnen op tv een paar met dagen wordt omgetoverd tot door de bar uit van Dave en Donny. een Verder moet er nog het nagedacht worden over uit de naam en door gaan de broers door van op zoek naar passende fitnessapparatuur. naar Tussen de bedrijven op tv door voeren een Dave en Donny sollicitatiegesprekken met naar mooie dames en het heren en laat op Dave zijn naar tatoeage nog even met bijwerken. De tijd begint naar nu op wel echt te van dringen, want er uit moet worden proefgedraaid in de een op bar.

Dave naar en Donny hebben drie interieurontwerpers het uitgenodigd om tijdens een ontwerp voor de hun bar met te presenteren. Er uit ontstaat een discussie tussen naar de broers, door omdat hun ideeën van niet op een in lijn liggen. Dave moet door naar het met ziekenhuis om zijn verstandskiezen van operatief te in laten verwijderen. op tv Terwijl Dave na door de operatie door de zijn oma wordt verzorgd, krijgt Donny een naar de kneepjes van het tijdens vak bijgebracht door personal sportcoach het Tom op tv Barten.

Dave en tijdens Donny gaan in op zoek naar een van geschikte locatie voor hun een bar. uit Dat blijkt naar lastiger dan gedacht, want welke een plek uit is perfect voor een healthy in juicebar tijdens die 's avonds omgetoverd tijdens kan worden tot uit cocktailbar? De broers raadplegen hun door vader, Dries, en van zijn op tv vrouw, Honoria, tijdens een hun wekelijkse gehaktballenavond. Op door advies van Honoria gaan door de jongens door op onderzoek op uit. Ze gaan langs op tv bij het de sportimperium Changing Live door Hub om inspiratie op van te doen. Beter goed op tv gejat dan slecht van bedacht, de toch? Tussen al in het plannen door heeft een vader van Dries een lied voor zijn in zoons naar geschreven. Hij vraagt Dave om zijn een tijdens lied te mixen, het dat is immers zijn op tv specialiteit.

Dave geniet door vol van zijn nachtleven de als met dj. Hij een vliegt naar Curaçao om door te draaien in op Fuikdag, het grootste bootfeest in op tv het Caribisch gebied, van en om met te feesten met het Jandino Asporaat van en Najib Amhali. op Als Dave eindelijk de het licht het uit doet, gaat bij uit zijn jongere broertje uit Donny de door wekker om hard te van gaan trainen. op tv Na alle feesten met keert Dave weer terug naar huis van om samen de met Donny serieuze met zaken te met gaan doen. Grotere in verschillen tussen broers uit kunnen er niet in bestaan, maar de twee tijdens zijn er door zeker van de dat ze juist op daarom een goed team zijn. Gaat met het ze een lukken naar om hun krachten te bundelen naar en een succesvolle tijdens business op op te zetten?

Donny de heeft besloten dat er nieuwe het de shirts gedrukt moeten van worden voor het personeel van de met Hermanos in bar. Ze gaan naar de een met drukker en als Donny met net even buiten staat te door bellen, kan Dave naar het in toch niet laten het om op de het achterkant van de shirts in ook even zijn door ‘Dave’ logo in te laten drukken. Dave door heeft na een bezichtiging door in van nog geen drie minuten een op met huis gekocht. Julia heeft uit het huis nog niet op gezien. Best apart, het want ze gaan er van samen wonen! de De officiële van opening van Hermanos komt steeds met dichterbij. Dave tijdens maakt zich een druk over het geluid. tijdens Dries komt ’s uit middags een langs voor de soundcheck, want hij van naar gaat zijn nieuwe single live op ten gehore met brengen bij de opening. door De confettikanonnen worden klaar naar gezet, de loper met uitgerold, het op tv feest kan in beginnen!

Het is door de van ochtend na de eerste keer proefdraaien naar in door Dave en op tv Donny's bar. Donny komt naar om 7 tijdens uur in de ochtend met met zijn fitnessattributen aan op bij de sportbar. met Dave naar komt dan net naar rollend de tent uit. Donny naar schiet in het de stress, want het is op tv een grote uit chaos met binnen en over een paar uur uit staat de een groep voor de deur uit voor met een sportles. met Moeder Lucienne wordt ingeschakeld om te het komen de helpen opruimen en schoonmaken. Dave op tv op slaapt ondertussen zijn uit roes uit in het huis van door zijn vader. op Dries vindt daar tijdens het van nodige van, maar Dave blijft lekker een liggen. De officiële uit opening de komt steeds dichterbij en uit de uit broers maken een plan voor een van uit promotietour langs tv- en het radioprogramma´s.

De werkmannen gaan met aan de een slag om ervoor te in zorgen dat de een tent binnen een op tv paar dagen wordt met omgetoverd tot de een naar bar van Dave en Donny. in En er moet op tv nog meer de gebeuren. Zo op tv moet er nog nagedacht worden over door de naam van en gaan de broers tijdens uit op zoek naar van passende fitnessapparatuur. Tussen de de bedrijven door voeren de Dave en Donny sollicitatiegesprekken met naar mooie dames en tijdens heren in en laat Dave zijn tatoeage in nog even bijwerken. in Ondertussen begint tijdens de tijd echt het te dringen, want er een moet proefgedraaid op worden met in de bar. De hele familie het Droelvink springt bij uit van om te helpen.

Dave en tijdens Donny hebben drie het interieurontwerpers uitgenodigd op om een ontwerp voor hun in bar door te presenteren. op Er ontstaat discussie tussen de broers, van omdat hun ideeën een het en smaak niet helemaal op één in lijn tijdens liggen. Dave moet naar het op het ziekenhuis om zijn verstandskiezen van operatief te uit laten verwijderen. Terwijl de Dave na de operatie door zijn met Jordanese van oma wordt verzorgd, krijgt Donny tijdens de kneepjes van door door het vak bijgebracht door de naar succesvolle personal sportcoach naar Tom met Barten.

Dave uit en Donny gaan op in zoek naar een geschikte van locatie voor hun in het bar. Dat blijkt lastiger van dan gedacht, want naar welke plek is op tv perfect voor een in healthy juicebar die 's van avonds omgetoverd kan worden door tot cocktailbar? in De broers raadplegen hun de van vader, Dries, en zijn vrouw, Honoria, de tijdens hun wekelijkse in de gehaktballenavond. Op advies van van Honoria gaan de de jongens op onderzoek uit. het Ze gaan langs bij het op het sportimperium Changing Live van Hub om inspiratie van op te de doen. Beter goed gejat dan in slecht bedacht, op tv toch? Tussen al het plannen tijdens door heeft vader op tv Dries naar een lied voor met zijn zoons uit geschreven. Hij vraagt Dave om de zijn lied te mixen, op dat is van immers zijn tijdens specialiteit.

Na ‘De de Roelvinkjes’, ‘Dave de het huis Uit’ een en zijn een deelname vorig jaar in tijdens ‘Expeditie Robinson‘ van is Dave Roelvink vanaf vanavond samen uit met zijn in broertje het Donny te zien naar in de nieuwe realityserie van in RTL 5 in ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny een doen zaken’. De op broers hebben besloten van om het samen een tijdens zaak te starten in de vorm uit de van een tijdelijk pop up concept. uit Overdag naar is de locatie uit een health naar centrum met juicebar en op ’s avonds een in cocktailbar waar gefeest de mag worden. het Alles op dezelfde locatie onder de de naam op tv ‘Hermanos’. Voorlopig in de Amsterdam, maar daarna uit wellicht in meerdere door steden in Nederland. Als dat met op maar goed gaat. Dave en Donny een groeien samen op. Moeder het Luciënne door en vader Dries hadden hun op handen vol aan in uit het tweetal. Inmiddels heeft op tv Dave zijn leven de weer op de de rit en zijn in beiden uitgegroeid tot volwassen een jongens. Dave is succesvol door DJ op en leidt een leven tijdens dat goed bij hem door past, want Dave met door is dol op muziek, door de vrouwen naar en de nacht. Donny is inmiddels een negentien jaar en een minstens zo in knap als de zijn grote broer op tv Dave. Donny is een een gedisciplineerde jongen uit die zich naar volledig heeft gestort van op het gezonde en sportieve leven. uit En dat is tijdens tegenwoordig goed aan door tijdens hem te zien. door Twee broers die elkaars tegenpolen de zijn. De een leeft op voornamelijk tijdens ‘s nachts en de de ander juist overdag. het De een gedisciplineerd het en op tv soms wat ingetogen, de ander het losbandig en midden in naar de van spotlights. Maar uit ze hebben een onwaarschijnlijke met goede band. Bekrachtigd door naar middel een van de ‘Hermanos’ (boers) de tatoeage die Dave en Donny naar op op tv hun arm het hebben laten zetten. In ‘De Roelvinkjes: Dave door de en Donny doen zaken’ door is te zien hoe de in broers zich in voorbereiden op de tijdens start van hun op eigen zaak. Donny naar wordt de kneepjes van op tv het vak het bijgebracht door de succesvolle met personal sportcoach Tom op Barten in en Dave krijgt les in uit het cocktail-shaken. met Hij wil natuurlijk net het op zo goed worden als Tom Cruise van met in de film Cocktail. Dave in en Donny met komen uiteraard voor flink wat op tijdens uitdagingen te staan met alle op sores van. Hoe op tv komen ze aan klanten? uit Hebben ze van wel de juiste opleidingen? in En kunnen door ze dit allemaal het aan? door Daarnaast zijn ook met al hun privé het beslommeringen te zien in deze nieuwe uit realityreeks. Vader met Dries, uit moeder Luciënne en stiefmoeder in Honoria zijn uiteraard ook weer op tv van de partij. de in Nieuw is Dave’s nieuwe vriendin van Julia. Hoe met gaat zij om met met alle aandacht van het tijdens vrouwelijk schoon tijdens voor vrouwenidool een Dave?

juni 2019
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord