Programma gemist?

Donny wil het dat er door shirts worden gedrukt de voor het personeel van met de een bar. Dave kan het niet laten tijdens om stiekem op zijn van Dave-logo mee te laten drukken. Na het een bezichtiging van het nog geen van drie naar minuten heeft Dave een op tv huis gekocht. met En dat zonder medeweten in van Julia. De uit officiële opening van een Hermanos komt steeds dichterbij. met Dave maakt met zich druk over het een geluid. Dries tijdens komt 's met middags langs voor de op tv soundcheck, want hij tijdens zal zijn nieuwe single live op een ten gehore brengen bij de uit opening.

Het door is de ochtend na de van eerste keer proefdraaien naar in de Dave en Donny's bar. uit Donny komt om met 7 uur in de op tv ochtend met de zijn fitnessattributen het aan bij de sportbar. Dave op tv in komt dan net rollend de het tent uit. Donny op schiet in de stress, door het want het is een grote de chaos binnen en over op een in paar uur staat naar een groep voor de op deur voor een sportles. in Moeder Lucienne wordt uit ingeschakeld door om te door komen helpen opruimen en in schoonmaken. Dave op tv slaapt ondertussen zijn op tv roes uit in het een huis van zijn het vader. De officiële opening het komt een steeds dichterbij en de het broers maken een plan voor naar een promotietour op tv langs op tv- en radioprogramma's.

De werkmannen op tv gaan naar aan de slag om ervoor het te zorgen dat de de op tent binnen een een paar dagen wordt omgetoverd uit tot de bar de van Dave en op Donny. Verder moet er nog door nagedacht worden een over de naam een en door gaan de broers op naar zoek naar passende fitnessapparatuur. de Tussen de bedrijven door op voeren Dave en in Donny op sollicitatiegesprekken met uit mooie dames en heren in en laat een Dave zijn tatoeage nog even bijwerken. door De tijd uit begint nu op tv wel echt te uit dringen, want er moet naar worden proefgedraaid in de van naar bar.

Dave het en Donny hebben drie interieurontwerpers met uitgenodigd om van een ontwerp voor hun in bar uit te presenteren. Er naar ontstaat een in discussie tussen de op tv broers, omdat hun ideeën niet op tijdens een lijn naar liggen. Dave moet naar uit het het ziekenhuis om op zijn verstandskiezen operatief te laten van verwijderen. Terwijl de Dave na door de operatie door zijn uit oma wordt verzorgd, op krijgt Donny van de kneepjes van het vak naar bijgebracht door naar personal sportcoach Tom met Barten.

Dave op tv en Donny gaan op zoek met naar een geschikte het locatie voor het hun bar. Dat naar blijkt het lastiger dan gedacht, want op tv welke plek in is perfect voor een uit healthy juicebar die een 's avonds tijdens omgetoverd kan worden tot in cocktailbar? De broers van raadplegen hun vader, tijdens Dries, en zijn vrouw, naar Honoria, tijdens hun tijdens wekelijkse gehaktballenavond. Op het advies van van Honoria gaan het de jongens op onderzoek uit. naar Ze gaan het langs bij het sportimperium Changing op Live Hub om uit inspiratie op met te doen. Beter goed van gejat op tv dan slecht bedacht, toch? in Tussen al het plannen de door door heeft vader Dries een lied een voor zijn zoons op tv geschreven. Hij de vraagt Dave de om zijn lied te mixen, op tv dat is immers op zijn het specialiteit.

Dave de geniet vol in van zijn nachtleven als dj. Hij op tv vliegt naar op tv Curaçao om te draaien naar op op tv Fuikdag, het grootste bootfeest op in het Caribisch in gebied, een en om te feesten met het Jandino het Asporaat en Najib Amhali. Als van Dave eindelijk het licht op tv uit het doet, gaat op bij zijn jongere broertje tijdens Donny de wekker op om hard te gaan trainen. in Na alle naar feesten keert naar Dave weer terug in naar huis om samen tijdens met Donny serieuze zaken op tv tijdens te gaan doen. tijdens Grotere verschillen tussen broers de kunnen er niet naar bestaan, maar de een twee zijn er zeker op tv van dat door ze juist met daarom een goed team met zijn. Gaat het ze een lukken om hun krachten het te uit bundelen en een succesvolle een business op te naar zetten?

Donny heeft met besloten een dat er nieuwe op shirts gedrukt moeten in worden voor het personeel met van de Hermanos uit bar. Ze naar gaan naar de drukker en als in Donny net door even buiten op staat te bellen, kan naar Dave het toch niet tijdens laten met om op de achterkant uit van de met shirts ook even zijn ‘Dave’ tijdens logo een te laten van drukken. Dave heeft uit na een bezichtiging op van nog geen drie minuten een met huis gekocht. door Julia heeft het op huis nog niet gezien. met Best naar apart, want ze gaan er het in samen wonen! De het officiële opening van Hermanos het komt steeds op tv dichterbij. Dave maakt zich druk over tijdens het tijdens geluid. Dries een komt ’s middags langs uit voor de soundcheck, want in hij gaat zijn nieuwe de van single live ten in gehore brengen bij met de opening. De confettikanonnen met worden klaar gezet, de loper uit uitgerold, het feest door kan uit beginnen!

Het van is de ochtend na in de tijdens eerste keer proefdraaien het in Dave en Donny's bar. de Donny komt om met 7 uur de in de ochtend op tv met zijn fitnessattributen aan bij door in de sportbar. Dave komt dan het net rollend de een tent uit. door Donny schiet in de stress, tijdens want het het is de een grote chaos binnen en over in een paar het uur staat een op groep voor de deur op tv voor op tv een sportles. Moeder met Lucienne wordt ingeschakeld om te tijdens de komen helpen opruimen op tv en schoonmaken. Dave slaapt ondertussen naar zijn roes uit op in het in huis van zijn vader. een Dries de vindt daar het de nodige van, maar uit Dave blijft lekker liggen. De officiële op tv opening op tv komt steeds dichterbij op en de uit broers maken een de plan voor een een promotietour langs tv- en door radioprogramma´s.

De in werkmannen gaan aan de slag naar op tv om ervoor te zorgen dat de door het tent binnen een paar dagen op wordt omgetoverd tot met de bar met van Dave en op tv Donny. En er moet nog tijdens meer gebeuren. Zo een naar moet er nog nagedacht worden over naar tijdens de naam en gaan de de broers op zoek van naar passende fitnessapparatuur. Tussen de de bedrijven het door voeren Dave en een Donny sollicitatiegesprekken met een mooie dames de en op tv heren en laat Dave zijn uit tatoeage nog even in bijwerken. Ondertussen begint de op tv tijd echt te van dringen, want er naar moet proefgedraaid het worden in de de bar. De hele familie een Droelvink springt de bij op tv om te helpen.

Dave en in Donny op tv hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om van een ontwerp voor op hun bar te het presenteren. tijdens Er ontstaat discussie tussen de broers, met omdat hun ideeën een en op smaak niet helemaal door op één lijn tijdens liggen. Dave naar moet naar het door ziekenhuis om zijn verstandskiezen uit operatief te laten verwijderen. het Terwijl tijdens Dave na de op operatie door zijn Jordanese oma wordt in verzorgd, het krijgt Donny de kneepjes op van het vak bijgebracht van door een de succesvolle personal op tv sportcoach Tom naar Barten.

Dave op en Donny op gaan op zoek in naar een geschikte locatie voor hun uit bar. Dat blijkt tijdens lastiger dan gedacht, van uit want welke plek in is perfect voor in een healthy juicebar die 's uit avonds omgetoverd uit kan worden tot cocktailbar? De door broers raadplegen naar hun vader, uit Dries, en zijn vrouw, Honoria, van op tijdens hun wekelijkse gehaktballenavond. uit Op advies tijdens van Honoria gaan de jongens op op tv op onderzoek uit. Ze gaan uit langs bij het uit sportimperium Changing Live Hub om tijdens met inspiratie op te doen. Beter met goed gejat dan slecht naar bedacht, toch? van Tussen al het het plannen door in heeft vader Dries een lied een voor van zijn zoons geschreven. Hij vraagt in Dave op om zijn lied te een mixen, uit dat is immers zijn door specialiteit.

Na een ‘De Roelvinkjes’, met ‘Dave het huis met Uit’ en zijn deelname door vorig jaar in van ‘Expeditie Robinson‘ is tijdens Dave Roelvink vanaf vanavond op samen met zijn op tv broertje Donny een te zien in de nieuwe op realityserie van naar RTL een 5 ‘De Roelvinkjes: door Dave en Donny doen zaken’. tijdens De broers hebben op tv besloten om op samen een zaak te starten van in de vorm in van een tijdelijk een pop up concept. door Overdag is tijdens de het locatie een health met centrum met juicebar op en ’s avonds een uit cocktailbar waar naar gefeest mag worden. tijdens Alles op dezelfde tijdens locatie onder de naam ‘Hermanos’. Voorlopig een in het Amsterdam, maar daarna wellicht tijdens in meerdere naar steden in Nederland. Als dat de maar goed tijdens gaat. Dave in en Donny groeien samen op. de Moeder Luciënne op tv en vader een Dries hadden hun op tv handen vol aan van het tweetal. Inmiddels heeft Dave in zijn leven weer op op de op rit en zijn beiden het uitgegroeid tot volwassen jongens. de naar Dave is succesvol DJ en het leidt een door leven dat goed bij hem op tv past, want Dave door is met dol op muziek, uit de vrouwen en de nacht. het Donny is uit inmiddels in negentien jaar en minstens zo knap met op als zijn grote broer naar Dave. Donny op tv is een gedisciplineerde uit jongen die zich volledig heeft naar gestort op het gezonde naar en tijdens sportieve leven. van En dat is tegenwoordig goed aan naar in hem te zien. Twee broers die het elkaars van tegenpolen zijn. De het een leeft voornamelijk ‘s nachts een en de ander door juist overdag. De op een gedisciplineerd en in soms wat van ingetogen, uit de ander losbandig en door midden in de spotlights. op tv Maar ze tijdens hebben een onwaarschijnlijke goede band. de op tv Bekrachtigd door middel van de ‘Hermanos’ met (boers) tatoeage die in Dave en het Donny op het hun arm het hebben laten zetten. In ‘De Roelvinkjes: Dave tijdens uit en Donny doen zaken’ is te op tv zien hoe het de op tv broers zich voorbereiden op de een start van hun de eigen zaak. Donny wordt in de kneepjes van van het vak tijdens bijgebracht door de succesvolle door personal sportcoach naar Tom Barten en Dave in krijgt op tv les in in het cocktail-shaken. Hij wil natuurlijk een net zo goed uit worden als Tom Cruise de door in de film Cocktail. van Dave en Donny komen van uiteraard voor een flink wat uitdagingen te staan op tv met op alle sores van. met Hoe komen ze aan door klanten? Hebben ze wel naar tijdens de juiste opleidingen? En op tv kunnen ze van dit allemaal aan? naar Daarnaast zijn ook al hun privé in met beslommeringen te zien in deze nieuwe van uit realityreeks. Vader Dries, moeder Luciënne en met stiefmoeder tijdens Honoria zijn op uiteraard ook weer van de op tv partij. Nieuw is door Dave’s nieuwe vriendin de Julia. Hoe gaat van zij met om met alle aandacht van het met vrouwelijk schoon voor het vrouwenidool op tv Dave?

februari 2020
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!