Programma gemist?

Donny van wil dat op er shirts worden op gedrukt voor het personeel van de de de bar. Dave kan het niet laten uit om een stiekem zijn Dave-logo mee de te laten drukken. met Na een bezichtiging naar van een nog geen drie het minuten heeft Dave uit een huis gekocht. En op dat zonder in medeweten van Julia. De officiële opening naar van van Hermanos komt steeds het dichterbij. Dave maakt zich het druk naar over het geluid. Dries tijdens komt 's middags langs met voor de uit soundcheck, want op hij zal zijn in nieuwe single live ten gehore in brengen bij de in opening.

Het is de de een ochtend na de in eerste keer proefdraaien in in Dave en Donny's de bar. Donny komt om in 7 uur de in de in ochtend met zijn fitnessattributen op tv aan bij de sportbar. naar Dave komt dan net op naar rollend de tent uit. de Donny schiet in een de stress, want het is in uit een grote chaos binnen in en over een paar van uur staat van een groep tijdens voor de deur voor een sportles. op tv Moeder Lucienne wordt op ingeschakeld door om te komen in helpen opruimen het en schoonmaken. Dave slaapt ondertussen op zijn op roes uit in het een huis van zijn vader. De uit officiële uit opening komt steeds op tv dichterbij en de broers maken naar een plan door voor van een promotietour langs tv- en met radioprogramma's.

De naar werkmannen gaan aan door de slag tijdens om ervoor te de zorgen dat de tent door binnen een paar naar dagen wordt omgetoverd tot de met bar van Dave op en Donny. Verder tijdens moet er nog naar nagedacht worden over tijdens de naam en met gaan de broers een op zoek een naar passende fitnessapparatuur. Tussen het op de bedrijven door voeren naar Dave en Donny sollicitatiegesprekken in met mooie dames de en heren en op laat Dave de zijn tatoeage nog even in bijwerken. De tijd naar begint nu wel echt tijdens met te dringen, want er moet het worden proefgedraaid in de uit met bar.

Dave met en Donny de hebben drie interieurontwerpers in uitgenodigd om een in ontwerp voor hun bar te presenteren. het Er ontstaat een van uit discussie tussen de broers, de omdat hun ideeën op tv niet op op tv een lijn liggen. Dave moet het naar het ziekenhuis van om zijn van verstandskiezen operatief te laten verwijderen. uit Terwijl Dave het na de operatie op door zijn oma naar wordt uit verzorgd, krijgt Donny de kneepjes van in het vak bijgebracht het door personal het sportcoach Tom de Barten.

Dave en uit Donny uit gaan op zoek naar een geschikte met locatie het voor hun bar. op Dat blijkt lastiger dan gedacht, een want welke de plek uit is perfect voor een healthy tijdens juicebar die de 's avonds de omgetoverd kan worden op tv tot cocktailbar? De broers raadplegen hun de met vader, Dries, en zijn vrouw, Honoria, naar tijdens een hun wekelijkse gehaktballenavond. door Op advies van het Honoria gaan de jongens op een uit onderzoek uit. Ze met gaan langs bij het met sportimperium Changing Live Hub om met van inspiratie op te in doen. Beter goed een gejat dan slecht bedacht, uit toch? Tussen al het een plannen door de heeft vader Dries een door lied voor zijn zoons met geschreven. Hij vraagt met Dave naar om zijn naar lied te mixen, van dat is immers zijn de specialiteit.

Dave van geniet vol van zijn nachtleven de als op tv dj. Hij vliegt naar op Curaçao uit om te draaien op Fuikdag, van het naar grootste bootfeest in met het Caribisch gebied, en tijdens om te feesten met tijdens Jandino Asporaat en Najib het Amhali. Als op tv Dave eindelijk het een licht uit uit doet, gaat bij zijn op jongere broertje Donny op tv de wekker met om hard te gaan trainen. tijdens Na alle tijdens feesten keert Dave in weer uit terug naar huis om naar samen met in Donny serieuze zaken op te gaan doen. Grotere verschillen in tussen een broers kunnen er niet bestaan, in maar naar de twee zijn er zeker door van dat ze juist naar op daarom een goed team zijn. door Gaat het ze lukken met om hun op tv krachten te door bundelen en een succesvolle business tijdens met op te zetten?

Donny naar heeft besloten dat er nieuwe van shirts gedrukt moeten het worden voor een het naar personeel van de het Hermanos bar. Ze van gaan naar de van drukker en als van Donny net even buiten staat een te het bellen, kan Dave het op tv toch niet laten om naar op de achterkant van een door de shirts ook even uit zijn ‘Dave’ logo te een laten drukken. Dave uit heeft na het een bezichtiging van nog op tv geen drie minuten op tv een huis van gekocht. Julia op tv heeft het huis een nog niet gezien. Best apart, op tv want ze gaan met er samen de wonen! De officiële op tv opening van Hermanos komt op steeds dichterbij. Dave van maakt zich druk over uit het geluid. het Dries komt de ’s middags langs voor de op tv het soundcheck, want hij gaat met zijn nieuwe single met live ten gehore een brengen bij tijdens de opening. De met confettikanonnen worden klaar op gezet, de loper uitgerold, het met feest kan tijdens beginnen!

Het naar is de ochtend na de op eerste op tv keer proefdraaien in een Dave en Donny's in bar. Donny naar komt om 7 uur in het de ochtend met zijn in fitnessattributen aan op bij de sportbar. Dave het komt dan net uit rollend de tent in uit. Donny tijdens schiet in op de stress, want naar het is een grote chaos een binnen door en over een naar paar uur staat naar een groep voor de deur van voor een van sportles. Moeder Lucienne wordt een ingeschakeld met om te komen het helpen opruimen en schoonmaken. Dave met slaapt ondertussen in zijn roes uit tijdens in het de huis van zijn vader. in Dries vindt daar een het nodige met van, maar Dave blijft lekker op liggen. De officiële door opening van komt steeds dichterbij en tijdens de broers het maken een plan voor op tv een promotietour langs tv- van en door radioprogramma´s.

De werkmannen gaan een aan van de slag om ervoor te uit het zorgen dat de tent naar binnen een paar van dagen wordt omgetoverd tot de uit een bar van Dave en van Donny. En er op tv moet nog meer gebeuren. Zo op moet er nog tijdens nagedacht worden het over de naam en de gaan de broers met op zoek door naar passende in fitnessapparatuur. Tussen in de bedrijven door door voeren Dave en Donny sollicitatiegesprekken met met mooie van dames en op heren en laat Dave de zijn tatoeage met nog even bijwerken. Ondertussen begint door de tijd echt op tv te dringen, want er uit moet proefgedraaid het worden in de bar. het De hele familie tijdens Droelvink springt naar bij het om te helpen.

Dave en Donny met hebben uit drie interieurontwerpers uitgenodigd om een door ontwerp voor naar hun van bar te presenteren. Er van ontstaat discussie tussen de uit broers, omdat hun het ideeën en op tv smaak niet helemaal op uit één lijn liggen. Dave naar moet het naar het door ziekenhuis om zijn verstandskiezen operatief te door laten verwijderen. Terwijl een in Dave na de operatie door zijn het Jordanese oma op tv wordt verzorgd, krijgt Donny in de door kneepjes van het de vak bijgebracht door de succesvolle door uit personal sportcoach Tom door Barten.

Dave door en Donny gaan in op zoek uit naar een geschikte locatie op voor hun bar. naar Dat blijkt op tv lastiger dan gedacht, want welke plek tijdens is perfect met voor een in healthy juicebar die 's avonds door omgetoverd kan naar worden tot cocktailbar? De uit tijdens broers raadplegen hun op vader, Dries, en zijn vrouw, door Honoria, tijdens tijdens hun wekelijkse gehaktballenavond. Op advies de van van Honoria gaan de naar jongens op onderzoek van uit. Ze gaan langs het bij het sportimperium Changing uit Live Hub het om inspiratie op met te doen. op tv Beter goed gejat naar dan slecht bedacht, de toch? Tussen al het door plannen door heeft vader een Dries een lied naar tijdens voor zijn zoons geschreven. Hij vraagt uit Dave om van zijn de lied te mixen, naar dat is immers zijn in specialiteit.

Na met ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het op huis Uit’ met en zijn een deelname vorig jaar op tv in ‘Expeditie Robinson‘ de is Dave Roelvink vanaf vanavond op samen met zijn broertje naar met Donny te zien in naar de nieuwe realityserie van RTL naar 5 ‘De Roelvinkjes: het Dave en Donny een doen zaken’. De naar broers hebben naar besloten tijdens om samen een zaak naar te starten in de vorm van naar van een tijdelijk pop naar up concept. Overdag is de uit locatie een health met centrum met door juicebar en ’s avonds van een cocktailbar de waar op gefeest mag worden. Alles naar op dezelfde het locatie onder de naam ‘Hermanos’. Voorlopig tijdens de in Amsterdam, maar daarna wellicht in tijdens meerdere steden door in Nederland. naar Als dat maar het goed gaat. Dave het en Donny groeien samen uit op. Moeder Luciënne en het vader Dries hadden uit hun handen vol uit aan met het tweetal. Inmiddels heeft Dave zijn in het leven weer op op tv de rit en de zijn beiden uitgegroeid tot volwassen het jongens. in Dave is succesvol DJ uit en leidt een de leven dat goed bij hem tijdens past, van want Dave is door dol op muziek, de vrouwen een en de de nacht. Donny is de inmiddels negentien jaar in en minstens op tv zo knap als door zijn grote broer Dave. tijdens Donny is een gedisciplineerde op tv jongen die zich de uit volledig heeft gestort op tijdens het gezonde en sportieve in leven. En dat een is tegenwoordig goed in aan hem te zien. van Twee broers de die door elkaars tegenpolen zijn. De een leeft de voornamelijk ‘s van nachts en in de ander juist overdag. tijdens De een gedisciplineerd en door de soms wat ingetogen, de ander losbandig het een en midden in de op spotlights. Maar ze met hebben een van onwaarschijnlijke goede band. Bekrachtigd door van middel met van de ‘Hermanos’ (boers) tatoeage die op tv Dave en Donny de op hun op arm hebben van laten zetten. In ‘De naar Roelvinkjes: Dave en een Donny doen zaken’ is het te met zien hoe de broers met zich voorbereiden met op de start van de hun eigen op zaak. Donny wordt de kneepjes tijdens van het naar vak bijgebracht door de de succesvolle in personal sportcoach Tom Barten met en Dave krijgt les in tijdens het in cocktail-shaken. Hij wil van natuurlijk net zo tijdens goed worden door als Tom Cruise in van de film op Cocktail. Dave en Donny komen uiteraard naar voor flink wat door uitdagingen door te staan met alle de sores naar van. Hoe komen ze aan klanten? een uit Hebben ze wel de juiste opleidingen? tijdens En kunnen ze naar dit allemaal aan? een Daarnaast zijn ook op de al hun privé beslommeringen het te zien in met deze nieuwe de realityreeks. Vader Dries, moeder Luciënne in en met stiefmoeder Honoria zijn uiteraard ook weer het van de partij. tijdens door Nieuw is Dave’s nieuwe vriendin op tv Julia. de Hoe gaat zij om in met alle aandacht de van het vrouwelijk schoon voor uit vrouwenidool het Dave?

september 2019
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord