Programma gemist?

Donny een wil dat er shirts een worden gedrukt voor het in personeel van het de bar. Dave kan door het niet laten een om stiekem naar zijn Dave-logo mee te een laten drukken. van Na een bezichtiging van in nog geen drie de het minuten heeft Dave een huis gekocht. met op tv En dat zonder medeweten van op tv Julia. De officiële opening tijdens van Hermanos komt de steeds dichterbij. Dave een met maakt zich druk over het geluid. met Dries komt op tv 's middags langs uit voor de soundcheck, het want hij de zal zijn nieuwe single live uit tijdens ten gehore brengen van bij de opening.

Het het is de ochtend de na de eerste keer in proefdraaien de in Dave en Donny's bar. uit Donny het komt om 7 uur in de naar tijdens ochtend met zijn met fitnessattributen aan bij op de sportbar. Dave tijdens komt dan net rollend het de tent uit. Donny tijdens schiet met in de stress, van want het is een grote chaos op tv binnen en op tv over een paar door uur staat het een groep voor de deur op tv voor een sportles. het uit Moeder Lucienne wordt ingeschakeld om te door het komen helpen opruimen en met schoonmaken. Dave uit slaapt ondertussen zijn door roes uit in het naar huis van zijn vader. in De officiële tijdens opening komt steeds het dichterbij en de broers maken in een plan de voor een naar promotietour langs tv- en tijdens radioprogramma's.

De het werkmannen gaan aan tijdens de slag om ervoor te op zorgen dat de van uit tent binnen een paar tijdens dagen wordt de omgetoverd tot de bar van uit Dave en met Donny. Verder door moet er nog nagedacht worden over in de in naam en de gaan de broers op zoek naar de passende in fitnessapparatuur. Tussen de bedrijven een door voeren Dave op en Donny sollicitatiegesprekken met een mooie van dames en heren op en laat Dave een zijn tatoeage nog in even bijwerken. op De tijd begint nu wel echt met te door dringen, want er moet de worden proefgedraaid in een de naar bar.

Dave tijdens en Donny hebben drie interieurontwerpers tijdens met uitgenodigd om een ontwerp voor met hun bar te het presenteren. Er het ontstaat een door discussie tussen de broers, omdat hun het ideeën een niet op een lijn op tv liggen. Dave het moet naar het het ziekenhuis om door zijn verstandskiezen operatief het te laten verwijderen. tijdens Terwijl Dave na de operatie door de van zijn oma wordt verzorgd, tijdens krijgt Donny de op tv kneepjes van het op tv vak bijgebracht de door personal sportcoach Tom met Barten.

Dave en Donny uit gaan op zoek op naar een geschikte met locatie voor hun van bar. door Dat blijkt de lastiger dan gedacht, want een welke plek van is perfect voor een healthy een juicebar door die 's avonds omgetoverd kan de worden tot cocktailbar? De tijdens broers naar raadplegen hun vader, op Dries, en zijn vrouw, een Honoria, tijdens hun uit wekelijkse gehaktballenavond. Op een advies met van Honoria gaan de jongens op de door onderzoek uit. Ze een gaan langs bij het sportimperium een Changing naar Live Hub om inspiratie op een te doen. met Beter goed gejat een dan slecht bedacht, toch? Tussen het al het het plannen door heeft op vader Dries een naar lied voor de zijn zoons geschreven. met Hij vraagt het Dave om zijn lied de te mixen, uit dat is immers zijn door specialiteit.

Dave geniet vol met van een zijn nachtleven als met dj. Hij een vliegt naar Curaçao om te een draaien met op Fuikdag, het grootste bootfeest in in het Caribisch gebied, de en om te met tijdens feesten met Jandino Asporaat en Najib in Amhali. op Als Dave eindelijk het op licht uit doet, gaat het op bij zijn jongere broertje de Donny de wekker om hard een te gaan trainen. een Na alle feesten in keert Dave weer op tv terug naar naar huis het om samen met het Donny serieuze zaken van te gaan doen. op Grotere verschillen tussen broers van kunnen er niet bestaan, maar met de de twee zijn er zeker de van op dat ze juist in daarom een goed team tijdens zijn. Gaat het ze lukken op tv om uit hun krachten te bundelen op tv en een succesvolle business het een op te zetten?

Donny op heeft besloten dat er van nieuwe in shirts gedrukt moeten worden naar voor het personeel van een de Hermanos bar. het Ze gaan naar de een op tv drukker en als in Donny net even buiten staat in te tijdens bellen, kan Dave van het toch niet laten in om op de achterkant van uit de shirts met ook de even zijn ‘Dave’ logo tijdens te laten drukken. Dave het heeft na een een bezichtiging van uit nog geen drie minuten een een op tv huis gekocht. Julia heeft het huis uit nog niet gezien. uit Best apart, naar want ze gaan op er samen wonen! De naar van officiële opening van Hermanos komt steeds door dichterbij. Dave maakt de zich in druk over het geluid. Dries uit komt ’s middags tijdens langs voor in de soundcheck, want hij uit gaat zijn nieuwe een single live met ten gehore brengen in bij de opening. tijdens De confettikanonnen worden klaar een een gezet, de loper uitgerold, het feest op kan uit beginnen!

Het uit is de ochtend een na de eerste de keer proefdraaien in Dave en door Donny's bar. op Donny komt van om 7 uur in de de ochtend met zijn naar uit fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave op tv komt in dan net rollend met de tent uit. de Donny schiet op tv in de stress, op tv want het is een grote door chaos binnen in en over een paar van uur staat een groep de voor in de deur voor naar een sportles. Moeder met Lucienne wordt het ingeschakeld om te komen met helpen opruimen en schoonmaken. Dave met slaapt ondertussen zijn naar roes uit op in het het huis van zijn vader. Dries het vindt daar het het nodige van, maar een Dave tijdens blijft lekker liggen. De van officiële opening komt steeds naar dichterbij en de van broers maken in een tijdens plan voor een promotietour tijdens langs tv- en tijdens radioprogramma´s.

De werkmannen gaan de in aan de slag om ervoor tijdens te zorgen dat de op tv tent binnen een op tv paar dagen wordt door omgetoverd tot de een bar naar van Dave en door Donny. En er moet op tv nog meer gebeuren. een Zo moet in er nog nagedacht worden over op de naam en tijdens gaan de broers op tv op zoek naar naar passende fitnessapparatuur. Tussen op tv de op tv bedrijven door voeren tijdens Dave en Donny sollicitatiegesprekken met door door mooie dames en heren en laat de Dave in zijn tatoeage nog even bijwerken. het Ondertussen met begint de tijd echt op tv te dringen, het want er moet proefgedraaid worden van in de tijdens bar. een De hele familie van Droelvink springt bij naar om te helpen.

Dave een en Donny hebben een drie interieurontwerpers uitgenodigd om een het het ontwerp voor hun naar bar te presenteren. Er ontstaat discussie op door tussen de broers, omdat hun in ideeën en smaak door niet helemaal op één in van lijn liggen. Dave moet naar het in ziekenhuis op om zijn verstandskiezen op operatief te laten verwijderen. Terwijl tijdens van Dave na de een operatie door zijn Jordanese oma door wordt verzorgd, krijgt in Donny de kneepjes met van het vak de bijgebracht door de succesvolle door door personal sportcoach Tom tijdens Barten.

Dave met en Donny gaan op zoek door naar in een geschikte locatie voor hun met de bar. Dat blijkt lastiger uit dan gedacht, op tv want welke plek tijdens is perfect voor een een healthy juicebar op die 's avonds omgetoverd de kan worden tot cocktailbar? De naar broers een raadplegen hun in vader, Dries, en zijn met vrouw, Honoria, tijdens hun wekelijkse op tv gehaktballenavond. Op advies uit van Honoria gaan op tv de jongens op een onderzoek een uit. Ze gaan langs bij het het uit sportimperium Changing Live Hub door om inspiratie op met te doen. Beter goed door gejat uit dan slecht bedacht, door toch? Tussen al het tijdens plannen door heeft het vader Dries een lied met voor zijn op zoons naar geschreven. Hij vraagt Dave om zijn op tv lied op tv te mixen, dat is van immers het zijn specialiteit.

Na door ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het het huis Uit’ en zijn een deelname vorig van jaar in ‘Expeditie Robinson‘ tijdens met is Dave Roelvink vanaf vanavond samen uit met zijn broertje door Donny te op zien in het de nieuwe realityserie op tv van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: met Dave en Donny in doen zaken’. door De broers hebben besloten tijdens om samen een het zaak te starten het in uit de vorm van een van tijdelijk pop up een concept. naar Overdag is de locatie een door health centrum met juicebar op en ’s avonds naar een cocktailbar in waar gefeest tijdens mag worden. Alles op het dezelfde het locatie onder de naam op ‘Hermanos’. Voorlopig in Amsterdam, maar met daarna wellicht in op meerdere steden in in de Nederland. Als dat maar goed uit gaat. Dave en door Donny groeien samen op. Moeder uit Luciënne en vader de Dries hadden uit hun handen met vol aan uit het tweetal. Inmiddels heeft Dave zijn van leven een weer op de rit op en van zijn beiden uitgegroeid uit tot volwassen jongens. Dave is op tv succesvol DJ in en leidt een op tv leven dat goed bij uit hem past, want in Dave is van dol op muziek, een de vrouwen en de nacht. met Donny is de inmiddels het negentien jaar en minstens zo tijdens knap als zijn op grote broer Dave. Donny tijdens is een door gedisciplineerde op jongen die zich volledig heeft gestort een in op het gezonde en sportieve naar leven. En door dat is tegenwoordig goed aan uit hem te in zien. Twee broers die op op elkaars tegenpolen zijn. De met een leeft voornamelijk ‘s nachts in en uit de ander juist overdag. uit De een naar gedisciplineerd en soms naar wat ingetogen, de ander uit losbandig met en midden in van de spotlights. Maar ze het hebben een onwaarschijnlijke goede band. de Bekrachtigd in door middel van de ‘Hermanos’ van (boers) door tatoeage die op tv Dave en Donny op hun arm van naar hebben laten zetten. In ‘De uit Roelvinkjes: Dave van en Donny doen zaken’ is de te het zien hoe de broers zich naar voorbereiden op op tv de start van naar hun eigen uit zaak. Donny wordt de door kneepjes van op tv het vak bijgebracht door de door succesvolle personal sportcoach Tom door Barten en tijdens Dave krijgt les op in het cocktail-shaken. het Hij in wil natuurlijk net zo goed in worden als Tom naar Cruise in de film door Cocktail. door Dave en met Donny komen uiteraard met voor flink wat uitdagingen te staan door met alle sores op tv van van. Hoe komen ze met aan klanten? Hebben met ze wel de in juiste opleidingen? in En kunnen ze tijdens dit allemaal aan? Daarnaast zijn het ook al hun van privé beslommeringen te een zien tijdens in deze nieuwe tijdens realityreeks. Vader Dries, het moeder Luciënne en stiefmoeder Honoria uit zijn uiteraard in ook weer door van de partij. Nieuw is Dave’s in nieuwe een vriendin Julia. Hoe gaat een zij om met alle een door aandacht van het in vrouwelijk schoon voor vrouwenidool op Dave?

juni 2021
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!