Programma gemist?

Donny het wil dat er op shirts worden gedrukt voor op het personeel tijdens van de bar. met Dave kan het niet laten door om stiekem op zijn in Dave-logo mee te tijdens laten drukken. Na de een bezichtiging van nog geen drie de minuten heeft Dave een een huis tijdens gekocht. En dat zonder van naar medeweten van Julia. een De officiële opening van een Hermanos komt steeds dichterbij. op tv Dave uit maakt zich druk over op het geluid. Dries komt 's met middags het langs voor de soundcheck, een want hij zal van zijn de nieuwe single live naar ten gehore brengen uit bij de opening.

Het tijdens is de ochtend de na de eerste in keer proefdraaien in in Dave en Donny's bar. Donny door komt om 7 door uur de in de ochtend met op zijn fitnessattributen met aan bij het de sportbar. Dave de komt dan net tijdens rollend de tent uit. Donny schiet op in de een stress, op tv want het is een grote de chaos binnen en uit over een paar uit uur staat een in groep voor de op tv deur voor een sportles. het Moeder van Lucienne wordt ingeschakeld door om te komen helpen opruimen door en schoonmaken. door Dave slaapt ondertussen de zijn roes naar uit in het huis naar van zijn vader. De een officiële opening op tv komt steeds dichterbij en tijdens de broers uit maken een met plan voor in een promotietour langs het tv- en radioprogramma's.

De werkmannen de gaan aan de naar slag op tv om ervoor te in zorgen dat de tent binnen het een paar dagen door wordt omgetoverd tot uit de bar van op tv Dave en Donny. op Verder moet er nog in nagedacht door worden over de naam een en gaan de het broers uit op zoek naar passende door fitnessapparatuur. Tussen de een bedrijven door voeren Dave met en met Donny sollicitatiegesprekken met met mooie dames en naar heren en laat Dave uit zijn tatoeage nog even bijwerken. een De van tijd begint de nu wel echt op tv te dringen, want het er moet worden proefgedraaid in op tv de op bar.

Dave het en Donny hebben met drie interieurontwerpers uitgenodigd om een tijdens ontwerp het voor hun bar te met presenteren. Er het ontstaat een naar discussie tussen de broers, in omdat hun in ideeën niet op op een lijn liggen. Dave van moet naar het ziekenhuis om naar zijn tijdens verstandskiezen operatief te laten verwijderen. uit Terwijl Dave in na de operatie van door zijn een oma wordt het verzorgd, krijgt Donny de met kneepjes van de het vak bijgebracht met door personal sportcoach Tom tijdens Barten.

Dave in en Donny gaan op op zoek naar een van geschikte locatie voor hun op tv door bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, met want het welke plek is uit perfect voor een healthy de juicebar die 's avonds op omgetoverd op tv kan worden tot cocktailbar? op De broers raadplegen hun naar vader, Dries, het en een zijn vrouw, Honoria, tijdens tijdens hun wekelijkse gehaktballenavond. Op advies uit van Honoria een gaan op de jongens op door onderzoek uit. Ze in gaan langs bij het sportimperium Changing een op Live Hub om inspiratie op te een doen. Beter goed op gejat dan slecht in bedacht, toch? op Tussen al het met plannen door heeft vader op tv Dries van een lied op tv voor zijn zoons geschreven. Hij van vraagt Dave om naar zijn lied te naar mixen, met dat is immers zijn uit specialiteit.

Dave naar geniet vol van door zijn nachtleven als dj. Hij met vliegt een naar Curaçao om te op draaien op Fuikdag, het naar grootste bootfeest in de het Caribisch met gebied, en om te naar feesten op met Jandino Asporaat en van Najib Amhali. Als uit Dave eindelijk het licht in met uit doet, gaat bij zijn door jongere broertje Donny op de wekker om hard een te gaan door trainen. Na de alle feesten keert Dave weer op tv terug van naar huis om samen met een Donny op serieuze zaken te gaan het doen. Grotere de verschillen tussen tijdens broers kunnen er niet van bestaan, maar de twee met zijn er de zeker van dat tijdens ze juist daarom op tv een goed team zijn. tijdens Gaat het op ze lukken de om hun krachten op tv te bundelen en een in succesvolle business in op te zetten?

Donny tijdens heeft besloten dat er van nieuwe shirts gedrukt moeten op tv in worden voor het met personeel van de Hermanos bar. Ze van gaan naar de door drukker met en als tijdens Donny net even buiten op staat te de bellen, kan Dave het toch de niet tijdens laten om op de achterkant van een de shirts met ook van even zijn ‘Dave’ logo te laten door drukken. tijdens Dave heeft na een bezichtiging van van van nog geen drie minuten een in huis gekocht. op tv Julia heeft het huis de nog niet gezien. in Best tijdens apart, want ze de gaan er samen wonen! De door officiële een opening van Hermanos door komt steeds dichterbij. op Dave maakt zich druk over de het geluid. de Dries komt ’s tijdens middags naar langs voor de soundcheck, in want hij gaat zijn nieuwe tijdens single live ten de gehore brengen bij de van de opening. De confettikanonnen worden klaar met een gezet, de loper uitgerold, het uit feest kan door beginnen!

Het op tv is de ochtend na op de eerste keer uit proefdraaien tijdens in Dave en Donny's bar. het Donny komt om naar 7 uur in het de ochtend met op tv zijn van fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave op komt uit dan net rollend uit de tent uit. Donny schiet een door in de stress, op want het is de een grote chaos binnen en naar over een de paar uur staat een uit groep voor de het deur voor een de sportles. Moeder Lucienne tijdens wordt met ingeschakeld om te komen helpen met opruimen en schoonmaken. Dave op slaapt tijdens ondertussen zijn roes uit naar in het het huis van zijn vader. in Dries vindt een daar het uit nodige van, maar Dave blijft lekker met liggen. op tv De officiële door opening komt steeds dichterbij van en de broers maken een een het plan voor een promotietour langs tv- de op en radioprogramma´s.

De werkmannen op gaan aan de slag in op om ervoor te zorgen dat op de uit tent binnen een uit paar dagen wordt omgetoverd tot de een bar van Dave op het en Donny. En er tijdens moet nog meer gebeuren. Zo een moet er een nog nagedacht worden over op tv in de naam en gaan de op broers op zoek naar een passende fitnessapparatuur. op Tussen de op tv bedrijven door voeren Dave tijdens en Donny sollicitatiegesprekken door met mooie van dames en heren uit en laat door Dave zijn tatoeage nog op even bijwerken. Ondertussen van begint de tijd op echt te op tv dringen, want er moet van proefgedraaid worden in de bar. tijdens De hele familie op Droelvink naar springt bij een om te helpen.

Dave naar en Donny door hebben drie interieurontwerpers met uitgenodigd om een ontwerp voor hun met bar te het presenteren. Er ontstaat discussie het tussen de broers, op omdat hun ideeën naar en smaak niet een helemaal op een één lijn een liggen. Dave van moet naar het ziekenhuis om zijn op tv verstandskiezen met operatief te laten verwijderen. Terwijl met Dave na naar de operatie door door zijn Jordanese in oma wordt in verzorgd, krijgt Donny de kneepjes van de het vak het bijgebracht door de succesvolle het personal met sportcoach Tom naar Barten.

Dave de en Donny uit gaan op zoek naar naar een geschikte door locatie voor hun bar. Dat in blijkt lastiger de dan gedacht, want welke van plek is perfect met voor een healthy op tv juicebar die 's met avonds omgetoverd kan door worden tot cocktailbar? in De broers raadplegen hun tijdens vader, Dries, het en zijn het vrouw, Honoria, op tv tijdens hun wekelijkse door gehaktballenavond. Op advies van Honoria gaan op het de jongens op onderzoek uit. Ze op gaan langs de bij het op tv sportimperium Changing tijdens Live Hub om inspiratie door op te doen. Beter goed tijdens gejat dan het slecht bedacht, toch? Tussen uit al het plannen het door tijdens heeft vader Dries een een lied op tv voor zijn zoons geschreven. Hij vraagt naar Dave om zijn tijdens op tv lied te mixen, dat is immers op zijn uit specialiteit.

Na in ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het van huis met Uit’ en zijn deelname vorig jaar in de in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave de Roelvink vanaf vanavond tijdens samen met met zijn broertje een Donny te zien in naar de nieuwe de realityserie van RTL 5 ‘De met Roelvinkjes: Dave en de Donny doen zaken’. De van broers in hebben besloten om tijdens samen een zaak te starten in in de op vorm van een tijdelijk met pop met up concept. Overdag is op tv de in locatie een health centrum de met juicebar een en ’s avonds een de cocktailbar waar gefeest mag worden. naar op Alles op dezelfde locatie met onder de tijdens naam ‘Hermanos’. Voorlopig met in Amsterdam, maar daarna wellicht in door meerdere steden tijdens in Nederland. Als dat een in maar goed gaat. Dave en op Donny groeien samen een op. Moeder een Luciënne en vader Dries hadden hun het handen met vol aan het tweetal. Inmiddels een met heeft Dave zijn leven weer op een de de rit en het zijn beiden uitgegroeid tot naar volwassen jongens. Dave op tv is succesvol DJ en een leidt een uit leven dat naar goed bij hem naar past, want Dave is door dol op naar muziek, de vrouwen en de met nacht. Donny tijdens is inmiddels uit negentien jaar en minstens met zo knap als zijn grote op tv broer het Dave. Donny is een gedisciplineerde de op jongen die zich volledig heeft tijdens gestort op op het gezonde uit en sportieve leven. En op tv dat is tegenwoordig goed aan de hem te zien. op van Twee broers die elkaars op tv tegenpolen zijn. De een leeft naar voornamelijk ‘s nachts uit in en de ander op juist overdag. De met een gedisciplineerd en het soms wat ingetogen, de ander op tv losbandig en een midden in de op tv spotlights. Maar in ze hebben een het onwaarschijnlijke goede band. Bekrachtigd door middel op van de tijdens ‘Hermanos’ (boers) naar tatoeage die Dave en het Donny op hun de arm hebben laten zetten. In in ‘De Roelvinkjes: met Dave en Donny op tv doen zaken’ op tv is te een zien hoe de broers zich een voorbereiden op met de start van op tv hun eigen de zaak. Donny wordt de op kneepjes van het vak op bijgebracht door de succesvolle uit tijdens personal sportcoach Tom Barten en Dave een krijgt door les in het cocktail-shaken. Hij tijdens wil natuurlijk naar net zo goed in worden als Tom Cruise het in de film het Cocktail. Dave en op tv Donny komen naar uiteraard voor het flink wat uitdagingen te tijdens staan met alle een sores van van. Hoe komen door ze aan klanten? Hebben ze wel het de in juiste opleidingen? En kunnen ze op tv dit in allemaal aan? Daarnaast zijn ook een al uit hun privé beslommeringen de te zien in deze van nieuwe het realityreeks. Vader Dries, de moeder Luciënne en de stiefmoeder Honoria zijn naar uiteraard ook weer van de partij. van Nieuw is van Dave’s de nieuwe vriendin Julia. Hoe gaat uit zij om op tv met alle aandacht op van het vrouwelijk in schoon voor vrouwenidool tijdens Dave?

maart 2021
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!