Programma gemist?

Donny van wil dat er shirts worden naar gedrukt voor het het personeel van de de bar. Dave naar kan op het niet laten om stiekem op tv zijn Dave-logo door mee te laten drukken. Na op een bezichtiging met van nog geen naar drie minuten heeft van Dave een huis gekocht. met een En dat zonder medeweten van de Julia. De officiële van opening van Hermanos de komt steeds dichterbij. Dave het maakt zich van druk over het van geluid. op Dries komt 's middags langs voor van de soundcheck, het want de hij zal zijn nieuwe het single live ten gehore brengen tijdens bij de in opening.

Het op tv is de ochtend na de op op tv eerste keer proefdraaien in Dave op tv en op tv Donny's bar. Donny met komt om 7 een uur in de ochtend uit met zijn fitnessattributen aan bij op uit de sportbar. Dave komt dan op net op tv rollend de tent uit. Donny met schiet in de tijdens stress, want het is op tv uit een grote chaos binnen en over het een paar uur op tv de staat een groep voor de deur met op tv voor een sportles. naar Moeder Lucienne wordt ingeschakeld om met te komen de helpen opruimen en schoonmaken. Dave op slaapt ondertussen zijn van roes uit het in het huis in van zijn op tv vader. De officiële uit opening komt steeds dichterbij en op de op tv broers maken met een plan voor een promotietour langs tijdens van tv- en radioprogramma's.

De van werkmannen gaan aan tijdens de slag om ervoor te tijdens zorgen dat de een tent binnen het een paar dagen in wordt omgetoverd tot de van bar tijdens van Dave door en Donny. Verder moet een er nog nagedacht tijdens worden over de van naam en gaan het de broers op tijdens zoek naar door passende fitnessapparatuur. Tussen de met bedrijven door voeren Dave uit en Donny de sollicitatiegesprekken met mooie dames in en heren tijdens en laat Dave zijn tatoeage de nog even op tv bijwerken. De tijd begint door door nu wel echt te uit dringen, want er moet op tv worden proefgedraaid in op tv de door bar.

Dave naar en Donny hebben drie op tv interieurontwerpers uitgenodigd om op tv een ontwerp voor hun tijdens de bar te presenteren. Er ontstaat een de discussie tussen de de broers, met omdat hun ideeën de niet op een lijn met liggen. Dave op tv moet naar het de ziekenhuis om door zijn verstandskiezen operatief te laten met verwijderen. van Terwijl Dave na de operatie op tv door op tv zijn oma wordt de verzorgd, krijgt Donny door de kneepjes van uit het vak bijgebracht door personal sportcoach tijdens Tom van Barten.

Dave de en Donny van gaan op zoek naar van een geschikte op tv locatie voor hun bar. Dat met blijkt lastiger in dan gedacht, want welke plek uit is perfect door voor een healthy door juicebar die 's in avonds omgetoverd naar kan worden tot cocktailbar? De op broers raadplegen hun naar vader, Dries, en met zijn uit vrouw, Honoria, tijdens hun een wekelijkse gehaktballenavond. Op advies met tijdens van Honoria gaan de naar jongens op onderzoek uit. op Ze gaan langs naar bij het door sportimperium Changing Live Hub van om inspiratie op te het tijdens doen. Beter goed gejat naar dan slecht bedacht, toch? van Tussen al het plannen op tv door heeft vader met Dries een naar lied voor zijn in zoons geschreven. Hij op vraagt Dave de om zijn lied te op mixen, dat is een immers zijn tijdens specialiteit.

Dave geniet vol met van zijn nachtleven het als uit dj. Hij vliegt naar Curaçao met een om te draaien op Fuikdag, het uit grootste bootfeest in van het Caribisch gebied, op en om naar te feesten een met Jandino Asporaat het en Najib Amhali. Als naar Dave naar eindelijk het licht uit doet, gaat het bij door zijn jongere broertje Donny de tijdens wekker op tv om hard te gaan van trainen. Na alle in feesten keert Dave met weer terug naar tijdens huis om samen een met Donny serieuze zaken van te gaan op doen. een Grotere verschillen tussen broers kunnen er tijdens niet met bestaan, maar de twee tijdens zijn er een zeker van met dat ze juist daarom met een goed team zijn. Gaat tijdens het van ze lukken om hun een krachten te bundelen van en op tv een succesvolle business op te in zetten?

Donny op heeft besloten dat met er nieuwe shirts gedrukt naar moeten de worden voor het tijdens personeel van de Hermanos tijdens bar. Ze gaan naar het de drukker een en als Donny tijdens net even buiten staat tijdens te bellen, door kan Dave het toch niet met een laten om op in de achterkant van de shirts het ook even zijn ‘Dave’ in logo te in laten drukken. Dave heeft op na een de bezichtiging van van nog geen drie een minuten een huis gekocht. Julia in heeft het door huis nog uit niet gezien. in Best apart, want naar ze gaan er van samen wonen! De officiële opening het van in Hermanos komt steeds dichterbij. Dave maakt door zich een druk over het in geluid. Dries komt met ’s middags langs voor de op soundcheck, want hij naar gaat op zijn nieuwe single live ten het het gehore brengen bij de de opening. De op tv confettikanonnen worden klaar gezet, van de loper uitgerold, het met feest kan tijdens beginnen!

Het op is de een ochtend na de eerste keer proefdraaien op tv in Dave op tv en Donny's bar. Donny naar op komt om 7 met uur in de ochtend met zijn op tv fitnessattributen aan van bij de sportbar. Dave van van komt dan net rollend de de tent uit. uit Donny schiet de in de stress, tijdens want het is een een grote chaos binnen de en over op een paar uur staat van een groep voor de op tv deur voor door een sportles. Moeder Lucienne naar wordt ingeschakeld om het te komen helpen opruimen tijdens in en schoonmaken. Dave slaapt door ondertussen zijn roes uit van in het uit huis van met zijn vader. Dries van vindt daar het nodige van, maar het tijdens Dave blijft lekker liggen. De naar officiële opening het komt steeds dichterbij op tv en de broers maken door een plan voor een in promotietour langs tv- het en de radioprogramma´s.

De het werkmannen gaan aan de slag van de om ervoor te zorgen dat een de de tent binnen een paar in dagen wordt de omgetoverd tot de de bar van Dave en Donny. op En er het moet nog meer gebeuren. Zo uit moet er naar nog nagedacht door worden over de naam en een gaan van de broers op zoek op tv naar passende fitnessapparatuur. Tussen met de bedrijven op tv door in voeren Dave en Donny sollicitatiegesprekken naar met mooie in dames en heren en laat met uit Dave zijn tatoeage nog even naar bijwerken. in Ondertussen begint de tijd echt uit te dringen, uit want er moet proefgedraaid worden van in van de bar. De hele familie een Droelvink springt tijdens bij om te uit helpen.

Dave uit en Donny uit hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd in om een ontwerp voor hun tijdens in bar te presenteren. Er ontstaat tijdens discussie tussen een de broers, omdat hun ideeën met op en smaak niet met helemaal op één lijn naar liggen. Dave tijdens moet naar het ziekenhuis tijdens om zijn verstandskiezen operatief het te laten verwijderen. een Terwijl Dave met na de operatie door zijn naar Jordanese oma op wordt verzorgd, krijgt de Donny de kneepjes van naar de het vak bijgebracht door de op tv succesvolle tijdens personal sportcoach Tom in Barten.

Dave en Donny met gaan naar op zoek uit naar een geschikte in locatie voor hun bar. Dat blijkt van uit lastiger dan gedacht, want welke plek uit is perfect een voor door een healthy juicebar die 's avonds in omgetoverd kan van worden tot op tv cocktailbar? De door broers raadplegen hun naar vader, Dries, en zijn vrouw, Honoria, door tijdens een hun wekelijkse gehaktballenavond. in Op advies van Honoria gaan tijdens de jongens op op onderzoek uit. Ze op naar gaan langs bij op het sportimperium Changing Live Hub op tv om op inspiratie op te doen. het Beter goed uit gejat dan slecht bedacht, met toch? Tussen al door het plannen met door heeft vader een Dries een lied voor met zijn zoons geschreven. Hij vraagt naar tijdens Dave om zijn lied te mixen, het dat is tijdens immers naar zijn specialiteit.

Na naar ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave tijdens het huis op tv Uit’ en zijn deelname uit vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ van is Dave de Roelvink vanaf vanavond samen in met op tv zijn broertje Donny te zien door in de nieuwe van realityserie van RTL op tv 5 tijdens ‘De Roelvinkjes: op Dave en Donny naar doen zaken’. De broers hebben besloten op om samen door een zaak het te starten in op tv de vorm op van een tijdelijk pop up concept. een op Overdag is de locatie een health op centrum met een juicebar met en ’s avonds in een cocktailbar waar gefeest met mag worden. Alles op dezelfde van locatie door onder de op naam ‘Hermanos’. Voorlopig in uit Amsterdam, maar daarna wellicht in op tv meerdere in steden in Nederland. Als dat in maar goed gaat. Dave door en op tv Donny groeien in samen op. Moeder Luciënne tijdens en vader Dries van hadden hun handen vol tijdens aan het het tweetal. Inmiddels heeft Dave zijn tijdens leven weer op in de door rit en in zijn beiden uitgegroeid tot volwassen jongens. de Dave op tv is succesvol DJ het en leidt een van leven dat de goed bij hem past, want met Dave is dol de op muziek, van de vrouwen en de nacht. tijdens Donny is naar inmiddels negentien jaar en een minstens tijdens zo knap een als zijn grote broer op Dave. Donny is een naar gedisciplineerde op jongen die zich volledig heeft het gestort op in het gezonde en tijdens sportieve leven. En dat is op tv het tegenwoordig goed aan hem te zien. in op tv Twee broers die elkaars tegenpolen zijn. uit De de een leeft in voornamelijk ‘s nachts en de van ander juist overdag. de De een op gedisciplineerd en soms wat het ingetogen, de de ander losbandig en midden in door de spotlights. Maar op tv ze hebben een een onwaarschijnlijke goede band. tijdens naar Bekrachtigd door middel van de in ‘Hermanos’ het (boers) tatoeage die een Dave en Donny door op hun arm hebben uit laten zetten. In ‘De in Roelvinkjes: Dave en Donny op doen zaken’ op tv is te door zien hoe de door broers zich voorbereiden op uit de start van van hun eigen een zaak. Donny wordt de kneepjes tijdens van het vak op tv bijgebracht door de de succesvolle personal op sportcoach Tom Barten de en Dave krijgt les in het het uit cocktail-shaken. Hij wil natuurlijk net de uit zo goed worden als Tom in Cruise uit in de film met Cocktail. Dave en Donny met komen uiteraard het voor flink wat uit uitdagingen te staan met alle sores een van. Hoe komen op ze aan klanten? van uit Hebben ze wel de juiste een opleidingen? En kunnen ze in de dit allemaal aan? Daarnaast zijn ook de al hun privé het beslommeringen een te zien in deze nieuwe tijdens realityreeks. Vader Dries, de moeder naar Luciënne en uit stiefmoeder Honoria zijn naar uiteraard ook weer van de partij. uit van Nieuw is Dave’s op tv nieuwe vriendin Julia. Hoe uit gaat zij om met door alle aandacht van het een vrouwelijk schoon voor op tv vrouwenidool van Dave?

januari 2019
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord