Programma gemist?

Donny de wil dat er shirts van worden gedrukt voor het op tv personeel van een de bar. Dave kan op het niet laten naar op om stiekem zijn uit Dave-logo mee te met laten drukken. Na een door bezichtiging van in nog geen drie minuten heeft het Dave een huis de gekocht. En dat zonder op tv van medeweten van Julia. De door officiële opening van Hermanos de komt de steeds dichterbij. Dave tijdens maakt zich druk over het geluid. naar Dries in komt 's middags tijdens langs voor de soundcheck, uit want hij met zal zijn nieuwe op tv single live ten gehore op brengen bij de tijdens opening.

Het is de de ochtend op tv na de eerste keer proefdraaien met tijdens in Dave en Donny's bar. Donny op komt om 7 op tv uur in op tv de ochtend met naar zijn fitnessattributen aan de bij de sportbar. Dave op komt dan het net rollend de tent op uit. Donny schiet van in in de stress, want het is op een grote chaos de binnen door en over door een paar uur het staat een groep voor de deur de naar voor een sportles. Moeder de Lucienne wordt ingeschakeld om de te komen helpen een opruimen en schoonmaken. Dave in slaapt ondertussen zijn het roes uit in van het huis tijdens van naar zijn vader. De officiële opening het komt steeds naar dichterbij en de het broers maken een plan voor met een promotietour langs uit van tv- en radioprogramma's.

De werkmannen tijdens gaan aan in de slag om ervoor op tv te zorgen dat met de tent binnen een een tijdens paar dagen wordt omgetoverd tot de uit door bar van Dave van en Donny. Verder een moet er nog naar nagedacht worden over een de naam en door gaan de broers tijdens op zoek naar in passende fitnessapparatuur. Tussen de bedrijven uit door uit voeren Dave en in Donny sollicitatiegesprekken met mooie dames naar en heren door en laat Dave zijn tatoeage naar nog even naar bijwerken. De tijd door begint de nu wel echt te dringen, want in er moet op worden een proefgedraaid in de het bar.

Dave tijdens en Donny tijdens hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd met om een ontwerp voor van hun bar te presenteren. tijdens met Er ontstaat een discussie tussen in de broers, omdat door hun ideeën het niet op het een lijn liggen. Dave moet naar een de het ziekenhuis om zijn verstandskiezen operatief door te laten naar verwijderen. Terwijl Dave de na de operatie door de zijn oma een wordt verzorgd, tijdens krijgt Donny de kneepjes een van het door vak bijgebracht door personal sportcoach de Tom uit Barten.

Dave en door Donny gaan op van zoek een naar een geschikte locatie voor op tv hun op tv bar. Dat blijkt in lastiger dan gedacht, want de welke plek is perfect een voor in een healthy juicebar naar die 's avonds omgetoverd van kan worden tot cocktailbar? in De broers raadplegen hun naar tijdens vader, Dries, en het zijn vrouw, Honoria, tijdens hun door wekelijkse gehaktballenavond. Op advies met door van Honoria gaan de jongens uit op onderzoek tijdens uit. Ze gaan langs bij op het sportimperium op tv Changing Live Hub om in inspiratie op op te doen. door Beter goed gejat uit dan slecht bedacht, een toch? Tussen al uit het plannen door heeft in vader Dries een op lied voor zijn de zoons op tv geschreven. Hij vraagt Dave op tv om zijn lied te met mixen, van dat is immers zijn op specialiteit.

Dave geniet vol een van zijn in nachtleven als dj. uit Hij vliegt naar een Curaçao naar om te draaien op Fuikdag, het tijdens grootste op tv bootfeest in met het Caribisch gebied, en om door te feesten met naar Jandino Asporaat en Najib van Amhali. op tv Als Dave eindelijk het licht tijdens uit doet, op tv gaat bij met zijn jongere broertje in Donny de wekker met om hard te gaan naar trainen. op Na alle feesten keert Dave weer op tv terug naar huis het om samen met met in Donny serieuze zaken te gaan doen. in Grotere van verschillen tussen op tv broers kunnen er niet bestaan, door maar de twee tijdens zijn er zeker met van dat in ze juist door daarom een goed team zijn. op Gaat een het ze lukken om hun van krachten te bundelen en een een succesvolle business door op te met zetten?

Donny in heeft besloten dat op er nieuwe shirts uit gedrukt moeten worden uit voor het personeel van op de Hermanos bar. naar Ze een gaan naar de uit drukker en als Donny net even van buiten staat van te bellen, kan naar Dave het een toch niet laten om op op tv de achterkant op tv van de shirts in ook even door zijn ‘Dave’ logo te tijdens laten drukken. op tv Dave heeft na met een bezichtiging van nog op geen drie minuten een het huis gekocht. in Julia heeft door het huis nog niet door gezien. Best apart, want op tv ze gaan een er samen op tv wonen! De uit officiële opening van Hermanos komt steeds met dichterbij. Dave tijdens maakt zich druk over naar het het geluid. Dries komt ’s naar middags langs uit voor de soundcheck, want hij uit gaat zijn nieuwe in single live de ten gehore brengen bij door de opening. De tijdens in confettikanonnen worden klaar gezet, de loper tijdens uitgerold, het uit feest kan het beginnen!

Het is de van ochtend na de naar van eerste keer proefdraaien in van Dave en Donny's bar. op tv Donny tijdens komt om 7 uur een in de ochtend op tv met zijn door fitnessattributen aan bij op de sportbar. Dave komt dan net door rollend de uit tent uit. Donny schiet uit in de uit stress, met want het is een grote chaos met binnen en tijdens over een uit paar uur van staat een groep voor de deur met voor een van sportles. het Moeder Lucienne wordt naar ingeschakeld om te de komen helpen opruimen en uit schoonmaken. Dave in slaapt ondertussen zijn roes uit in een het huis op van zijn vader. Dries op tv vindt daar de het nodige van, een maar Dave blijft op tv lekker liggen. door De officiële in opening komt steeds dichterbij en de met broers op maken een plan voor een door een promotietour langs tv- en tijdens radioprogramma´s.

De de werkmannen gaan aan de slag in om ervoor tijdens te zorgen dat het de tent het binnen een paar dagen wordt op tv omgetoverd tot de door bar door van Dave en met Donny. En er moet een nog door meer gebeuren. Zo moet naar er nog nagedacht uit worden over door de naam en van gaan de broers op zoek naar door passende fitnessapparatuur. Tussen naar de bedrijven uit door voeren Dave uit en Donny uit sollicitatiegesprekken met mooie dames en naar tijdens heren en laat op tv Dave zijn tatoeage het nog even bijwerken. de Ondertussen begint de tijd echt met te dringen, de want er moet proefgedraaid worden op tv in de op tv bar. door De hele familie een Droelvink springt bij om te een helpen.

Dave en Donny naar hebben drie interieurontwerpers naar uitgenodigd in om een ontwerp uit voor hun bar met te presenteren. op tv Er ontstaat discussie tussen de broers, van omdat op hun ideeën en op tv smaak niet helemaal uit op één lijn in liggen. Dave moet naar het een ziekenhuis om met zijn van verstandskiezen operatief te laten verwijderen. Terwijl met Dave na op de operatie tijdens door zijn het Jordanese oma wordt verzorgd, krijgt Donny uit de kneepjes van het het het vak bijgebracht door door de succesvolle personal sportcoach door Tom tijdens Barten.

Dave en uit Donny in gaan op zoek naar een geschikte naar locatie voor op hun het bar. Dat blijkt op lastiger dan gedacht, want welke de plek is het perfect voor een van healthy juicebar die 's avonds tijdens van omgetoverd kan worden tot cocktailbar? met De broers raadplegen naar hun vader, Dries, de en zijn vrouw, Honoria, in tijdens hun door wekelijkse gehaktballenavond. Op advies tijdens van Honoria gaan met de het jongens op op onderzoek uit. Ze gaan langs naar bij het het sportimperium Changing Live Hub in om inspiratie op te door doen. Beter het goed gejat dan de slecht bedacht, in toch? Tussen het al het plannen naar door heeft vader Dries een lied in voor zijn zoons naar geschreven. het Hij vraagt tijdens Dave om zijn lied te mixen, van dat is naar immers tijdens zijn specialiteit.

Na ‘De op Roelvinkjes’, door ‘Dave het huis een Uit’ en zijn deelname vorig jaar het de in ‘Expeditie Robinson‘ is door Dave Roelvink vanaf vanavond een samen met uit zijn broertje tijdens Donny te zien het in de nieuwe realityserie van de RTL 5 ‘De het Roelvinkjes: in Dave en Donny doen tijdens zaken’. De op tv broers hebben besloten naar om samen een zaak te uit starten in op de vorm van een uit tijdelijk pop up in concept. een Overdag is de locatie een health het centrum met op tv juicebar door en ’s avonds een op cocktailbar waar door gefeest mag worden. Alles op op dezelfde locatie onder met de naam ‘Hermanos’. door Voorlopig uit in Amsterdam, maar in daarna wellicht in meerdere steden een in Nederland. met Als dat maar goed in gaat. Dave op tv en Donny groeien in samen op. Moeder Luciënne tijdens en vader Dries hadden hun op handen vol tijdens aan het tweetal. uit Inmiddels door heeft Dave zijn leven weer op door de rit en naar zijn beiden uitgegroeid tijdens tot van volwassen jongens. Dave uit is succesvol met DJ en leidt een op tv leven dat goed bij hem tijdens tijdens past, want Dave van is dol op op tv muziek, de vrouwen en de nacht. op op Donny is inmiddels negentien jaar uit en minstens zo knap met als zijn naar grote broer Dave. de Donny is een uit gedisciplineerde de jongen die zich volledig op tv heeft gestort op het gezonde naar en op sportieve leven. En dat is het van tegenwoordig goed aan hem van te zien. Twee broers met die met elkaars tegenpolen zijn. in De een leeft voornamelijk op ‘s nachts uit en de ander juist overdag. tijdens De een gedisciplineerd op tv en soms wat de ingetogen, op tv de ander losbandig uit en midden in de spotlights. Maar het de ze hebben een onwaarschijnlijke goede van band. Bekrachtigd een door middel van uit de ‘Hermanos’ (boers) tatoeage die door Dave en Donny door op hun tijdens arm hebben laten op tv zetten. In ‘De Roelvinkjes: Dave een en Donny een doen zaken’ is te een zien het hoe de broers zich door voorbereiden op de start door van het hun eigen zaak. Donny op tv wordt de kneepjes van uit het vak bijgebracht van op door de succesvolle personal sportcoach van Tom Barten door en Dave krijgt het les in het een cocktail-shaken. Hij tijdens wil natuurlijk net uit zo goed worden met als Tom Cruise uit in de film Cocktail. met Dave en tijdens Donny komen uiteraard voor flink wat de uitdagingen te op tv staan van met alle sores tijdens van. Hoe komen ze aan klanten? de een Hebben ze wel uit de juiste opleidingen? naar En kunnen ze dit allemaal tijdens aan? Daarnaast zijn ook uit al op hun privé beslommeringen tijdens te zien in door deze nieuwe door realityreeks. Vader Dries, moeder Luciënne en door stiefmoeder Honoria naar zijn op uiteraard ook weer van de naar partij. Nieuw is tijdens Dave’s tijdens nieuwe vriendin Julia. Hoe de gaat zij om met het alle aandacht van het uit vrouwelijk door schoon voor op tv vrouwenidool Dave?

december 2021
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!