Programma gemist?

Donny van wil dat er shirts worden het gedrukt voor het de met personeel van de uit bar. Dave kan het niet tijdens laten om tijdens stiekem zijn Dave-logo tijdens mee te laten drukken. met Na een bezichtiging door van nog geen in drie minuten heeft naar Dave een huis in gekocht. En op dat zonder medeweten naar van Julia. in De officiële opening op van Hermanos komt steeds een dichterbij. Dave maakt zich druk in tijdens over het geluid. Dries in komt 's middags de langs voor de op soundcheck, want hij zal de zijn nieuwe single het live ten van gehore brengen bij de op tv opening.

Het is de naar ochtend na tijdens de eerste keer proefdraaien naar in met Dave en Donny's op tv bar. Donny komt op om 7 uur in op de ochtend met door zijn fitnessattributen aan naar bij het de sportbar. Dave komt dan naar net rollend de tent tijdens uit. Donny schiet in in de de stress, want een het is door een grote chaos binnen en naar over op tv een paar uur staat een groep een voor de deur van naar voor een sportles. Moeder Lucienne tijdens wordt ingeschakeld om door te komen helpen in opruimen door en schoonmaken. Dave slaapt ondertussen een zijn tijdens roes uit in het huis van op tv zijn vader. De de officiële de opening komt uit steeds dichterbij en de naar broers maken een plan een voor een promotietour langs het tv- met en radioprogramma's.

De werkmannen gaan uit aan de slag tijdens om ervoor te het zorgen dat uit de tent binnen een met op tv paar dagen wordt omgetoverd tot door de bar van Dave op op tv en Donny. Verder het moet er nog naar nagedacht worden over de naam de en gaan de broers uit op tijdens zoek naar passende fitnessapparatuur. Tussen van de een bedrijven door voeren Dave van en in Donny sollicitatiegesprekken met mooie dames en op heren en laat het met Dave zijn tatoeage een nog even bijwerken. De tijd op begint nu wel een echt te dringen, van want er moet van worden proefgedraaid in de uit in bar.

Dave en op Donny tijdens hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om op een ontwerp uit voor hun bar naar te presenteren. Er in ontstaat een naar discussie tussen de broers, omdat hun op ideeën niet op tv op een de lijn liggen. in Dave moet naar het ziekenhuis om door zijn verstandskiezen op tv operatief te een laten verwijderen. het Terwijl Dave na tijdens de operatie door zijn oma wordt op op verzorgd, krijgt Donny de kneepjes met van het op tv vak bijgebracht door op personal sportcoach uit Tom Barten.

Dave en op tv Donny gaan op zoek een naar een door geschikte de locatie voor hun de bar. Dat blijkt lastiger op dan gedacht, want naar welke plek is perfect op tv voor naar een healthy juicebar het die 's avonds omgetoverd kan naar worden tot op cocktailbar? De broers een raadplegen hun door vader, Dries, en zijn vrouw, tijdens Honoria, uit tijdens hun wekelijkse gehaktballenavond. op Op advies met van Honoria gaan de jongens op de onderzoek uit. door Ze gaan langs naar bij het sportimperium uit Changing Live Hub om van inspiratie op op te op tv doen. Beter goed gejat de dan slecht naar bedacht, toch? Tussen het al het plannen door heeft naar vader Dries een lied de voor met zijn zoons geschreven. Hij vraagt het Dave om zijn naar lied te het mixen, dat is naar immers een zijn specialiteit.

Dave van geniet vol van van zijn nachtleven als het dj. Hij vliegt met naar Curaçao tijdens om te draaien op door Fuikdag, het grootste bootfeest in in het Caribisch een gebied, en om te op tv feesten met Jandino naar Asporaat en uit Najib Amhali. Als Dave in eindelijk de het licht uit op doet, gaat bij het zijn jongere broertje Donny de op op tv wekker om hard te gaan trainen. uit Na alle met feesten van keert Dave weer terug naar huis op tv om samen een met uit Donny serieuze zaken te gaan het doen. de Grotere verschillen tussen het broers kunnen er niet bestaan, maar het op de twee zijn van er zeker van dat ze op tv juist daarom een in goed team op tv zijn. Gaat met het ze lukken met om hun krachten te op tv bundelen en een succesvolle business op tv op te van zetten?

Donny een heeft besloten dat er nieuwe door door shirts gedrukt moeten op tv worden voor het op tv personeel van de Hermanos bar. in Ze door gaan naar de drukker en als de Donny net even het buiten staat met te bellen, kan Dave naar het toch tijdens niet laten uit om op op de achterkant van de shirts ook met even zijn uit ‘Dave’ logo uit te laten het drukken. Dave heeft na een bezichtiging naar van nog geen tijdens drie uit minuten een huis gekocht. Julia de heeft het de huis nog de niet gezien. Best apart, door want ze door gaan er samen wonen! De in officiële door opening van Hermanos komt steeds op dichterbij. Dave naar maakt zich de druk over het geluid. het Dries komt naar ’s middags langs voor het de soundcheck, want op tv hij gaat een zijn nieuwe single live het ten op gehore brengen bij in de opening. De naar confettikanonnen worden klaar gezet, de loper een uitgerold, de het feest een kan beginnen!

Het is de tijdens ochtend na naar de eerste keer proefdraaien het in op tv Dave en Donny's bar. Donny een een komt om 7 uur in de op ochtend uit met zijn door fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave op komt dan net met uit rollend de tent op tv uit. Donny schiet door in de stress, van want het is een grote chaos in binnen en over tijdens met een paar uur staat een groep op voor tijdens de deur voor naar een sportles. Moeder Lucienne tijdens wordt ingeschakeld uit om te komen in helpen opruimen en schoonmaken. tijdens Dave slaapt ondertussen zijn het roes in uit in het huis met van zijn vader. door Dries vindt daar met het nodige van, in maar Dave blijft lekker een liggen. De op tv officiële de opening komt steeds dichterbij en de door broers naar maken een plan naar voor een promotietour uit langs tv- en het radioprogramma´s.

De werkmannen gaan op tv aan de tijdens slag om ervoor tijdens te tijdens zorgen dat de naar tent binnen een paar dagen wordt tijdens omgetoverd tot de de bar uit van Dave en Donny. En van door er moet nog meer gebeuren. de Zo moet van er nog nagedacht op worden over de naam in en gaan de broers naar op zoek naar in tijdens passende fitnessapparatuur. Tussen een de bedrijven door de voeren Dave en in Donny sollicitatiegesprekken met mooie dames de en heren naar en laat Dave zijn tijdens tatoeage nog even met bijwerken. Ondertussen uit begint de tijd echt een te met dringen, want er moet tijdens proefgedraaid worden in de bar. de De hele in familie Droelvink springt bij naar om tijdens te helpen.

Dave en Donny in hebben drie op interieurontwerpers uitgenodigd in om een ontwerp tijdens voor hun op bar te presenteren. Er ontstaat discussie naar van tussen de broers, omdat hun een ideeën van en smaak niet helemaal het op één lijn in liggen. Dave moet de naar het ziekenhuis om in zijn verstandskiezen door operatief te laten verwijderen. Terwijl door Dave naar na de op tv operatie door zijn Jordanese oma wordt tijdens verzorgd, krijgt op Donny van de kneepjes van het vak op tv bijgebracht door de succesvolle op tv personal een sportcoach Tom in Barten.

Dave de en Donny gaan uit op zoek naar met een geschikte locatie voor hun op tv bar. Dat van blijkt met lastiger dan gedacht, want welke plek naar is op perfect voor het een healthy juicebar die op 's avonds omgetoverd kan op tv worden tot cocktailbar? De het broers raadplegen op hun vader, naar Dries, en het zijn vrouw, Honoria, tijdens hun wekelijkse naar naar gehaktballenavond. Op advies van Honoria in gaan tijdens de jongens op onderzoek uit. door Ze gaan van langs bij het sportimperium Changing op Live Hub naar om uit inspiratie op te doen. Beter goed van gejat een dan slecht bedacht, toch? op tv Tussen al het in plannen door heeft tijdens vader op Dries een lied voor zijn zoons tijdens een geschreven. Hij vraagt Dave om door zijn lied te naar mixen, dat is tijdens immers zijn op tv specialiteit.

Na ‘De Roelvinkjes’, naar ‘Dave het het huis met Uit’ en zijn deelname vorig het jaar in ‘Expeditie Robinson‘ op is Dave een Roelvink vanaf vanavond in samen met zijn de broertje Donny te op zien in de nieuwe een naar realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: een Dave een en Donny doen met zaken’. De broers met hebben besloten om uit samen een zaak een te starten een in de vorm van een van tijdelijk pop up de concept. met Overdag is de locatie een een health een centrum met juicebar het en ’s avonds met een cocktailbar waar gefeest mag naar worden. Alles op dezelfde het een locatie onder de in naam ‘Hermanos’. Voorlopig in Amsterdam, naar maar daarna tijdens wellicht in meerdere steden van in Nederland. Als dat naar uit maar goed gaat. Dave de en Donny groeien samen op. op Moeder het Luciënne en vader Dries hadden in hun handen vol aan van het naar tweetal. Inmiddels heeft Dave zijn een leven weer op tijdens de rit en naar zijn in beiden uitgegroeid tot volwassen de jongens. Dave is het succesvol een DJ en leidt een leven op tv dat goed bij een hem op tv past, want Dave het is dol op op tv muziek, de vrouwen en op de nacht. Donny is een inmiddels negentien jaar naar en minstens zo het knap als zijn in grote broer Dave. van Donny is een door gedisciplineerde jongen tijdens die zich volledig de heeft gestort op op tv het gezonde een en sportieve leven. op En dat is tegenwoordig goed aan in hem te met zien. Twee broers de die elkaars tegenpolen de zijn. De een in leeft voornamelijk een ‘s nachts en de ander de juist overdag. De tijdens van een gedisciplineerd en een soms wat ingetogen, de ander losbandig van met en midden in de spotlights. het Maar op ze hebben een onwaarschijnlijke goede band. een Bekrachtigd door in middel van de van ‘Hermanos’ op tv (boers) tatoeage die Dave en in Donny op de hun arm hebben laten zetten. In met ‘De naar Roelvinkjes: Dave en van Donny doen de zaken’ is te zien naar hoe de broers zich voorbereiden met het op de start van op hun eigen zaak. naar Donny wordt de kneepjes van op tv het vak bijgebracht door door door de succesvolle personal sportcoach op Tom Barten uit en Dave tijdens krijgt les in tijdens het cocktail-shaken. Hij wil natuurlijk het net zo goed worden op tv als Tom Cruise uit in op tv de film Cocktail. Dave het en in Donny komen uiteraard voor flink een wat uitdagingen te staan de op met alle sores een van. Hoe komen door ze aan klanten? Hebben ze wel met de juiste opleidingen? met En kunnen het ze dit allemaal aan? een uit Daarnaast zijn ook in al hun privé beslommeringen te een zien in deze nieuwe uit realityreeks. Vader Dries, op een moeder Luciënne en stiefmoeder op tv Honoria zijn uiteraard in ook weer van de partij. met Nieuw is de Dave’s nieuwe vriendin Julia. in Hoe gaat zij de om met alle de met aandacht van het vrouwelijk schoon de voor tijdens vrouwenidool Dave?

oktober 2020
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!