Programma gemist?

Donny wil tijdens dat er shirts worden in gedrukt voor een het personeel van van de een bar. Dave kan het niet laten in op om stiekem zijn naar Dave-logo mee te laten drukken. Na op van een bezichtiging van nog met geen drie naar minuten heeft Dave een huis gekocht. in door En dat zonder medeweten van naar Julia. De officiële in opening van de Hermanos komt steeds dichterbij. Dave de maakt zich druk een over uit het geluid. Dries in komt 's middags langs voor met de uit soundcheck, want hij zal op tv zijn nieuwe single live door ten gehore in brengen bij van de opening.

Het is door de ochtend na de door eerste keer proefdraaien in in Dave en tijdens Donny's bar. op tv Donny komt van om 7 uur het in de ochtend op met zijn fitnessattributen van aan bij de sportbar. Dave van komt dan in net op rollend de tent een uit. Donny schiet in naar de stress, want het is uit een tijdens grote chaos binnen een en over een paar uur naar staat een de groep voor naar de deur voor op tv een sportles. Moeder Lucienne wordt op ingeschakeld om te naar tijdens komen helpen opruimen en van schoonmaken. Dave slaapt ondertussen zijn door roes tijdens uit in het op tv huis van zijn vader. tijdens De officiële opening komt de op tv steeds dichterbij en naar de broers maken een plan voor in een promotietour langs een tv- en in radioprogramma's.

De werkmannen gaan door aan de de slag een om ervoor te met zorgen dat de in tent binnen een paar door dagen wordt omgetoverd tot de een door bar van Dave een en Donny. Verder een moet er nog van nagedacht worden over de de naam en gaan de op broers de op zoek naar passende in fitnessapparatuur. Tussen de bedrijven door een met voeren Dave en Donny sollicitatiegesprekken met uit mooie dames en naar heren en laat door op tv Dave zijn tatoeage uit nog even bijwerken. De tijd een begint nu het wel echt te dringen, want met er moet op tv worden proefgedraaid de in de naar bar.

Dave tijdens en Donny hebben drie tijdens interieurontwerpers uitgenodigd om een door ontwerp voor van hun bar te op tv presenteren. Er ontstaat een met discussie tussen de met broers, het omdat hun ideeën niet het op een lijn op liggen. uit Dave moet naar het ziekenhuis om op tv uit zijn verstandskiezen operatief te op tv laten verwijderen. Terwijl door Dave na de operatie door door de zijn oma wordt verzorgd, krijgt Donny met de een kneepjes van met het vak bijgebracht van door personal sportcoach Tom van Barten.

Dave en Donny op gaan op zoek uit door naar een geschikte locatie voor van hun met bar. Dat blijkt lastiger op dan gedacht, want welke het plek is perfect op tv voor een healthy in juicebar een die 's avonds omgetoverd kan worden een tot cocktailbar? De op broers in raadplegen hun een vader, Dries, en het zijn vrouw, Honoria, tijdens een hun wekelijkse gehaktballenavond. Op advies op tv op van Honoria gaan door de jongens op naar onderzoek uit. Ze van gaan langs bij het sportimperium naar Changing Live Hub uit om inspiratie op te een op doen. Beter goed gejat dan in slecht de bedacht, toch? Tussen al het op plannen tijdens door heeft vader Dries een lied uit voor zijn het zoons geschreven. uit Hij vraagt naar Dave om zijn lied te mixen, een de dat is immers zijn van specialiteit.

Dave met geniet vol van zijn nachtleven de als dj. Hij op vliegt op naar Curaçao om te draaien uit op Fuikdag, door het op grootste bootfeest in het naar Caribisch gebied, en tijdens om te van feesten met Jandino Asporaat en Najib uit tijdens Amhali. Als Dave eindelijk het licht op in uit doet, gaat bij zijn jongere naar tijdens broertje Donny de uit wekker om hard op te gaan trainen. Na alle de feesten de keert Dave weer terug naar naar huis om samen van met Donny serieuze zaken naar te gaan doen. naar van Grotere verschillen tussen broers kunnen tijdens er niet naar bestaan, maar de twee uit zijn er uit zeker van dat in ze juist op tv daarom een goed de team zijn. Gaat uit het ze lukken om hun het krachten te door bundelen en op een succesvolle business het op te zetten?

Donny heeft door besloten dat uit er nieuwe shirts gedrukt moeten in worden voor in het personeel van op tv de Hermanos bar. op Ze gaan op naar de drukker en als op tv in Donny net even buiten staat het te bellen, kan Dave door het toch de niet laten om op het de het achterkant van de shirts tijdens ook even zijn het ‘Dave’ logo te op tv laten drukken. een Dave heeft na een bezichtiging een uit van nog geen drie minuten naar een op huis gekocht. Julia heeft de het huis nog op niet gezien. Best apart, want door ze de gaan er samen naar wonen! De officiële met opening van Hermanos met komt steeds naar dichterbij. Dave maakt zich druk van over het geluid. Dries in tijdens komt ’s middags van langs voor de soundcheck, want van hij op gaat zijn nieuwe single in live ten gehore brengen de bij naar de opening. De confettikanonnen worden klaar naar gezet, de tijdens loper uitgerold, het feest naar kan in beginnen!

Het is van de ochtend van na de eerste naar keer proefdraaien op tv in Dave en Donny's bar. in Donny komt om 7 een uur op tv in de ochtend met zijn het op fitnessattributen aan bij in de sportbar. Dave komt dan naar net rollend van de tent uit. Donny uit schiet in op de stress, want op het is een grote chaos tijdens door binnen en over tijdens een paar uur staat een het groep voor de met deur tijdens voor een sportles. Moeder Lucienne wordt uit ingeschakeld om te een komen helpen opruimen het en schoonmaken. in Dave slaapt ondertussen zijn van roes uit uit in het naar huis van het zijn vader. Dries vindt daar op het met nodige van, maar Dave blijft in lekker liggen. De een officiële opening komt steeds door door dichterbij en de broers op tv maken een plan op voor een promotietour een langs tv- en tijdens radioprogramma´s.

De de werkmannen gaan aan op tv de slag om ervoor te de de zorgen dat de tent een binnen een paar door dagen wordt omgetoverd tot de op tv bar van tijdens Dave en met Donny. En er door moet nog meer gebeuren. Zo de moet in er nog nagedacht worden uit over de naam en met gaan de tijdens broers op de zoek naar passende fitnessapparatuur. de Tussen de een bedrijven door voeren Dave en op tv door Donny sollicitatiegesprekken met mooie dames in en heren en met laat Dave zijn tatoeage tijdens nog even bijwerken. tijdens de Ondertussen begint de tijd echt door te dringen, want uit er moet proefgedraaid worden uit in van de bar. De naar hele familie Droelvink een springt bij om te door helpen.

Dave en Donny met hebben op tv drie interieurontwerpers uitgenodigd om het een ontwerp voor op hun bar te presenteren. het Er ontstaat discussie door tussen de het broers, met omdat hun ideeën en smaak van niet helemaal een op één lijn liggen. Dave op tv op tv moet naar het met ziekenhuis om zijn verstandskiezen de operatief te laten door verwijderen. Terwijl Dave na de een operatie een door zijn Jordanese oma het wordt verzorgd, met krijgt Donny naar de kneepjes van het vak het bijgebracht door een de succesvolle personal door sportcoach Tom de Barten.

Dave en Donny tijdens gaan tijdens op zoek met naar een geschikte locatie voor hun de bar. in Dat blijkt lastiger dan gedacht, door want welke plek op tv is perfect op voor een naar healthy juicebar op die 's avonds omgetoverd kan worden in tot cocktailbar? door De broers raadplegen met hun vader, Dries, het en zijn vrouw, in Honoria, tijdens hun het wekelijkse gehaktballenavond. Op advies uit van Honoria gaan in de tijdens jongens op onderzoek met uit. Ze gaan langs bij naar het sportimperium de Changing Live Hub om uit inspiratie op de te de doen. Beter goed gejat dan op tv slecht bedacht, in toch? Tussen al het op tv plannen door op tv heeft vader Dries met een lied op tv voor zijn zoons geschreven. Hij uit vraagt Dave om zijn naar lied te naar mixen, dat is tijdens immers zijn tijdens specialiteit.

Na naar ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis van Uit’ en zijn naar deelname op vorig jaar in een ‘Expeditie Robinson‘ is Dave met Roelvink vanaf met vanavond samen met zijn op tv broertje Donny te zien door in de in nieuwe realityserie van RTL de met 5 ‘De Roelvinkjes: met Dave en Donny op doen zaken’. De broers van hebben besloten om het samen een zaak te starten naar in van de vorm van een tijdelijk op op tv pop up concept. Overdag is de van locatie op tv een health in centrum met juicebar en ’s avonds de een op cocktailbar waar gefeest mag worden. met naar Alles op dezelfde van locatie onder de in naam ‘Hermanos’. Voorlopig in Amsterdam, de maar daarna wellicht op in meerdere met steden in Nederland. Als dat op maar het goed gaat. Dave en Donny groeien van samen op. naar Moeder op Luciënne en vader Dries een hadden hun op tv handen vol aan het het tweetal. Inmiddels op heeft Dave zijn leven weer de op de rit het en zijn in beiden uitgegroeid tot volwassen uit jongens. Dave is succesvol de DJ en uit leidt een leven dat op goed bij hem van naar past, want Dave is dol met op tijdens muziek, de vrouwen en van de nacht. Donny is naar inmiddels naar negentien jaar en op minstens zo knap als zijn grote met uit broer Dave. Donny is een gedisciplineerde in jongen die zich door volledig heeft gestort naar tijdens op het gezonde en sportieve tijdens leven. En de dat is tegenwoordig goed aan door hem uit te zien. Twee broers die van elkaars uit tegenpolen zijn. De een leeft in met voornamelijk ‘s nachts en op tv de ander uit juist overdag. De een gedisciplineerd met en soms door wat ingetogen, de ander losbandig op tv en midden in op tv de spotlights. op tv Maar ze hebben een een onwaarschijnlijke een goede band. Bekrachtigd door middel in van uit de ‘Hermanos’ (boers) tatoeage door die Dave en Donny op op hun arm tijdens hebben naar laten zetten. In ‘De op tv Roelvinkjes: Dave en Donny doen de zaken’ is te met een zien hoe de op tv broers zich voorbereiden op de start op tv van met hun eigen zaak. Donny wordt door tijdens de kneepjes van het vak de bijgebracht door de succesvolle met het personal sportcoach Tom Barten met en Dave krijgt op tv les in het cocktail-shaken. Hij een wil natuurlijk net in zo goed worden in als Tom Cruise naar op tv in de film Cocktail. Dave de en Donny komen uiteraard een voor flink uit wat uitdagingen te staan in met op tv alle sores van. met Hoe komen ze in aan klanten? Hebben ze de wel de naar juiste opleidingen? En het kunnen ze dit allemaal aan? in Daarnaast zijn een ook een al hun privé beslommeringen te zien tijdens in op deze nieuwe realityreeks. Vader Dries, met moeder het Luciënne en stiefmoeder Honoria zijn op het uiteraard ook weer van de partij. in Nieuw tijdens is Dave’s nieuwe vriendin met Julia. een Hoe gaat zij om tijdens met alle aandacht van tijdens het vrouwelijk schoon voor uit door vrouwenidool Dave?

maart 2019
29-08-2018 21:28

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny wil dat er shirts worden gedrukt voor het personeel van de bar. Dave kan het niet laten om stiekem zijn Dave-logo mee te laten drukken. Na een bezichtiging van nog geen drie minuten heeft Dave een huis gekocht. En dat zonder medeweten...

22-08-2018 21:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

15-08-2018 21:22

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. Verder moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar passende fitnessapparatuur. ...

08-08-2018 21:24

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat een discussie tussen de broers, omdat hun ideeën niet op een lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn verstandskieze...

01-08-2018 21:29

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

25-07-2018 21:30

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Dave geniet vol van zijn nachtleven als dj. Hij vliegt naar Curaçao om te draaien op Fuikdag, het grootste bootfeest in het Caribisch gebied, en om te feesten met Jandino Asporaat en Najib Amhali. Als Dave eindelijk het licht uit doet, gaat...

09-05-2017 20:33

Afl. 6

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 6

Donny heeft besloten dat er nieuwe shirts gedrukt moeten worden voor het personeel van de Hermanos bar. Ze gaan naar de drukker en als Donny net even buiten staat te bellen, kan Dave het toch niet laten om op de achterkant van de shirts ook...

02-05-2017 20:32

Afl. 5

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 5

Het is de ochtend na de eerste keer proefdraaien in Dave en Donny's bar. Donny komt om 7 uur in de ochtend met zijn fitnessattributen aan bij de sportbar. Dave komt dan net rollend de tent uit. Donny schiet in de stress, want het is een gro...

25-04-2017 20:31

Afl. 4

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 4

De werkmannen gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat de tent binnen een paar dagen wordt omgetoverd tot de bar van Dave en Donny. En er moet nog meer gebeuren. Zo moet er nog nagedacht worden over de naam en gaan de broers op zoek naar pa...

18-04-2017 20:34

Afl. 3

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 3

Dave en Donny hebben drie interieurontwerpers uitgenodigd om een ontwerp voor hun bar te presenteren. Er ontstaat discussie tussen de broers, omdat hun ideeën en smaak niet helemaal op één lijn liggen. Dave moet naar het ziekenhuis om zijn ...

11-04-2017 20:31

Afl. 2

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 2

Dave en Donny gaan op zoek naar een geschikte locatie voor hun bar. Dat blijkt lastiger dan gedacht, want welke plek is perfect voor een healthy juicebar die 's avonds omgetoverd kan worden tot cocktailbar? De broers raadplegen hun vader, D...

04-04-2017 20:32

Afl. 1

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - Afl. 1

Na ‘De Roelvinkjes’, ‘Dave het huis Uit’ en zijn deelname vorig jaar in ‘Expeditie Robinson‘ is Dave Roelvink vanaf vanavond samen met zijn broertje Donny te zien in de nieuwe realityserie van RTL 5 ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken...

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken bij De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken gemist

Realityserie waarin Dave en Donny Roelvink worden gevolgd bij het starten van hun eigen business in de vorm van een tijdelijk pop-upconcept. Overdag is de locatie een healthcentrum met juicebar en 's avonds een cocktailbar waar gefeest mag worden. Alles op dezelfde locatie onder de naam 'Hermanos'. Voorlopig in Amsterdam, maar daarna wellicht in meerdere steden in Nederland. Als dat maar goed gaat...

Uitzending gemist van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-08-2018 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord