Programma gemist?

In de het laatste de aflevering van Voor Ik Het het Vergeet volgt Angela naar Groothuizen een gezin uit dat probeert tijdens om te gaan met uit de tijdens diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 het jaar naar als hij de tijdens diagnose Alzheimer krijgt. naar Hij zit tijdens dan al een paar jaar thuis, uit met omdat werken hem niet met meer lukt. Ondanks de opluchting in dat op er nu een uit verklaring is voor zijn met veranderde gedrag, heeft Marco de er moeite in mee dat hij niet in meer de kostwinnaar door is van uit het gezin. Marco's vrouw, het Anita, en in zijn twee zoons vinden tijdens het moeilijk uit om met zijn veranderde een gedrag op tv om te gaan. tijdens Financieel moet er op tv ook van alles geregeld worden. een Heeft Marco bijvoorbeeld met recht met op een hogere het uitkering, omdat hij misschien al de ziek van was toen de hij ontslagen werd als met manager?

Angela Groothuizen ziet het de impact door die met Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op een het tijdens leven van een stel. De Amsterdamse naar de Nico is al een meer dan dertig jaar de grote van op tv liefde van Helma. Samen naar genieten ze volop van naar het de leven. De diagnose van de FTD in 2010 naar slaat in als een bom. in tijdens Genezing is niet meer mogelijk en het zes jaar na een de diagnose door kan met Nico nog maar van nauwelijks communiceren. Voor Nico met ziek werd, was zijn grootste met wens een door reis naar Zuid-Afrika maken. in Helma uit besluit zijn laatste wens in in te van willigen en toch een de grote reis naar te maken. Maar hoe veilig op is het om met met iemand tijdens te met reizen die inmiddels niet meer van echt kan communiceren het en ook tijdens nog eens van wegloopt?

Angela Groothuizen ziet een de worsteling het van uit een alleenstaande man met met de diagnose Alzheimer. De Brabantse op tv uit Ad geniet volop van het een sociale dorpsleven en uit heeft daarnaast het een goede baan als een kredietbeoordelaar tijdens bij een bank. Als hij naar in op 2010 ontslagen wordt bij de uit bank, in merken zijn familie en vrienden met dat het thuis ook tijdens op minder gaat. Was Ad eerst een uit rekenwonder, nu uit krijgt hij steeds meer het moeite een met cijfers en schrijven. met In 2013 op volgt dan uiteindelijk de diagnose naar in Alzheimer. De ziekte naar krijgt steeds meer invloed van op zijn leven. in Zijn omgeving maakt in zich zorgen of het nog het tijdens wel veilig is om hem alleen naar tijdens thuis te laten in wonen.

Angela van Groothuizen ervaart uit de impact die het heeft als het je langzaam op je werkende bestaan moet op tv de opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De naar 60-jarige Frans werkt van meer dan 25 naar jaar op de de Haagse Hogeschool naar als hij merkt dat tijdens hij fouten op begint te maken. Al op tv snel de blijkt dat hij Alzheimer het heeft. Het werken op valt Frans tijdens steeds zwaarder en in de ziekte heeft door ook veel invloed in op de verhoudingen met thuis. Zijn vrouw, Brenda, met vindt naar het moeilijk te accepteren het dat de ziekte ook door het gedrag van door Frans verandert. door Juist in deze zware periode naar op tv is het belangrijk om stil te op staan bij uit de de liefde voor elkaar. De kinderen verrassen met hen met op een met vernieuwing van de in trouwbeloften.

Angela naar Groothuizen volgt met Rob en Suzanne. uit Het jonge stel woont in een het Brabantse Drunen in en geniet naar van het met leven. In de tijdens zomer van 2015 door komt het leven op tv van dit koppel uit volledig op zijn kop te op staan als Marja, op de in moeder van Suzanne, de op diagnose Alzheimer door krijgt. Suzanne zet naar haar werk op een op tv laag pitje en door richt haar een leven volledig in op de zorg op tv voor haar moeder. de van Maar Marja gaat heel het snel achteruit. Suzanne doet haar in tijdens uiterste best, maar weet het niet hoe lang ze de een zorg nog aan met kan zonder er door zelf aan tijdens onderdoor te in gaan.

In op ‘Voor Ik op tv Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een tijdens jaar het lang mensen tussen de 31 naar door en 65 jaar, die door verschillende vormen van dementie naar hebben. Een diagnose een met veel op impact aangezien er geen door genezing mogelijk de is voor van deze ziekte. Vanaf vanavond is te het zien tijdens hoe Angela een intiem op tv kijkje krijgt uit in het door leven van mensen die tot voor uit kort in nog volop in het op leven stonden. Vaak van hebben ze pas een na van jarenlange onzekerheid de diagnose uit dementie gekregen. Zij ziet wat een de voor invloed dit het op de levens van op tv hun partners en naar kinderen heeft. op Ze ervaart de onmacht en het naar verdriet bij met de van mensen met dementie, die langzaam de uit grip op uit hun leven kwijt tijdens raken. Angela: in “Iedereen maakt wel iemand met dementie een in mee in zijn omgeving. Maar tijdens er zijn door weinig mensen die weten van dat dementie ook op jongere van mensen kan treffen. Ik denk dat het ‘Voor Ik Het het uit Vergeet’ meer begrip kan kweken voor uit deze ziekte bij op tv jonge mensen. van Het is een tijdens heel door mooi programma geworden. Mensen zullen ontroerd tijdens naar raken, maar het is het geen tranentrekker.” Angela volgt in de zes afleveringen verschillende door gezinnen. de Zo ziet uit zij onder anderen het jonge stel door Rob en met Suzanne worstelen met de door intensieve verzorging voor op tv een moeder die van de diagnose Alzheimer tijdens gekregen heeft. uit Ze genieten van op het leven, werken hard op met en hebben een kinderwens. de Maar in de zomer van een 2015 komt het van leven van dit naar jonge de koppel volledig door op zijn kop te op staan als met Marja, de moeder de van Suzanne, de diagnose op tv Alzheimer krijgt. van Suzanne zet haar werk op met een laag pitje en door haar leven van wordt de volledig op de op tv zorg voor haar moeder tijdens ingericht. Ook volgt Angela op tv Maarten uit en Sandy. Maarten is pas 31 naar jaar naar als hij te van horen krijgt een dat hij Fronto een Temporale Dementie heeft, naar een vorm van dementie het die vooral invloed met heeft op de zijn gedrag en met persoonlijkheid. Hij gaat zo de snel achteruit dat in hij al niet meer een thuis woont. Zijn een vrouw Sandy en 3-jarige de tijdens dochtertje bezoeken hem regelmatig. naar Omdat Maarten een op agressieve vorm van door FTD heeft, met zal hij zijn dochtertje met nooit zien opgroeien. Na kanker een en hart- een en vaatziekten is in dementie de meest de voorkomende doodsoorzaak in naar Nederland. De verwachting is op tv dat uiteindelijk één de op de op tv vijf op mensen dementie krijgt. Wie denkt door dat de door ziekte alleen oudere mensen treft een komt in bedrogen uit. Ook met jongere mensen krijgen steeds vaker naar met met dementie te maken. ‘Voor door Ik Het een Vergeet’ is in samenwerking in met Alzheimer Nederland tot naar stand gekomen om van meer erkenning en van begrip de te krijgen voor de ingrijpende op tv in ziekte.

maart 2020
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!