Programma gemist?

In het de laatste aflevering met van Voor Ik door Het Vergeet volgt Angela Groothuizen uit een naar gezin dat probeert om naar te gaan met de door diagnose Alzheimer. naar Marco het is pas 55 jaar als hij naar de diagnose Alzheimer naar krijgt. in Hij zit dan al in een paar jaar thuis, in omdat werken hem in niet door meer lukt. Ondanks de het opluchting dat er het nu een verklaring is de voor zijn naar veranderde gedrag, naar heeft Marco er moeite mee door dat in hij niet meer de kostwinnaar in een is van het gezin. Marco's vrouw, naar Anita, en zijn van twee tijdens zoons vinden de het moeilijk om met zijn een veranderde gedrag om de te van gaan. Financieel moet er op ook van alles geregeld worden. door een Heeft Marco bijvoorbeeld van recht op een hogere uitkering, omdat van hij met misschien al ziek een was toen hij de ontslagen werd als naar manager?

Angela op Groothuizen ziet de impact van die Frontotemporale met Dementie (FTD) heeft uit op het leven uit van een op tv stel. De Amsterdamse Nico is naar al in meer dan dertig jaar een de grote liefde van een Helma. Samen genieten tijdens ze volop een van het leven. tijdens De diagnose van FTD in in 2010 van slaat in als een bom. op Genezing is van niet meer het mogelijk en zes jaar door na de diagnose op kan Nico een nog maar nauwelijks communiceren. Voor naar Nico ziek werd, op tv naar was zijn grootste wens een tijdens reis in naar Zuid-Afrika maken. door Helma besluit zijn laatste wens een in te op tv willigen en het toch de grote reis te maken. in op Maar hoe veilig is het uit om met iemand te het reizen die op tv inmiddels niet meer echt op kan communiceren en op tv ook nog eens uit door wegloopt?

Angela een Groothuizen ziet de worsteling naar van een met alleenstaande man naar met de diagnose Alzheimer. in De Brabantse Ad geniet volop het van het sociale de met dorpsleven en heeft daarnaast een goede een baan als een kredietbeoordelaar bij een bank. tijdens Als het hij in 2010 in ontslagen wordt uit bij de bank, merken zijn familie op tv en vrienden dat het het thuis ook tijdens een minder gaat. Was Ad het eerst een uit rekenwonder, nu krijgt hij tijdens steeds meer moeite met met cijfers en schrijven. In tijdens 2013 volgt met dan uiteindelijk de diagnose van Alzheimer. De ziekte met krijgt de steeds meer tijdens invloed op zijn met leven. Zijn omgeving maakt zich naar zorgen of met het nog wel met veilig is om hem alleen van thuis te laten tijdens op tv wonen.

Angela Groothuizen ervaart het de met impact die het heeft als naar je tijdens langzaam je werkende op bestaan moet opgeven, omdat je een Alzheimer hebt. naar De het 60-jarige Frans werkt meer dan op tv 25 een jaar op de de Haagse Hogeschool als hij merkt dat het hij fouten begint uit naar te maken. Al snel op blijkt dat uit hij Alzheimer heeft. met Het werken valt Frans steeds naar zwaarder en door de ziekte tijdens heeft ook veel door invloed op de verhoudingen het thuis. Zijn vrouw, Brenda, vindt in een het moeilijk te accepteren dat de op ziekte het ook het met gedrag van Frans verandert. Juist op in een deze zware periode is in het belangrijk om stil op te staan bij het de liefde voor elkaar. een het De kinderen verrassen hen met uit een vernieuwing door van de het trouwbeloften.

Angela Groothuizen volgt op Rob tijdens en Suzanne. Het jonge stel uit woont in naar het het Brabantse Drunen en geniet van het naar leven. In op tv de zomer van 2015 uit komt een het leven van de dit koppel volledig op zijn door kop te de staan als de Marja, de moeder door van Suzanne, de door diagnose Alzheimer krijgt. van Suzanne zet haar werk van op een de laag pitje en richt haar naar leven volledig in in tijdens op de zorg naar voor haar moeder. Maar de Marja gaat heel snel in achteruit. Suzanne doet tijdens haar van uiterste best, maar weet niet hoe tijdens lang ze de een zorg nog aan van kan van zonder er op zelf aan onderdoor te tijdens gaan.

In ‘Voor van Ik Het met Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een uit jaar lang tijdens mensen tussen de op 31 en op 65 jaar, die verschillende de vormen op tv van dementie hebben. Een diagnose in met veel impact de aangezien er geen naar genezing op tv mogelijk is voor deze op tv ziekte. Vanaf vanavond in is te zien hoe Angela van met een intiem kijkje op tv krijgt in het leven van van mensen die tot het voor kort op tv nog volop in het leven een stonden. Vaak op hebben het ze pas na jarenlange de onzekerheid de diagnose de dementie gekregen. Zij ziet wat door voor invloed uit dit op op tv de levens met van hun partners en kinderen naar heeft. Ze ervaart op de onmacht en naar het verdriet bij de de mensen met het dementie, op tv die langzaam de grip op door hun op tv leven kwijt raken. Angela: “Iedereen maakt uit wel op iemand met dementie mee van in zijn omgeving. Maar er het zijn weinig mensen op tv die op weten dat dementie naar ook jongere mensen op tv kan treffen. uit Ik denk dat ‘Voor het Ik Het Vergeet’ meer begrip de kan kweken voor van deze naar ziekte bij jonge mensen. in Het door is een heel mooi programma van geworden. Mensen zullen ontroerd op met raken, maar het is geen tranentrekker.” in Angela volgt in het zes afleveringen verschillende tijdens gezinnen. Zo ziet met zij onder met anderen het jonge stel met Rob en op tv Suzanne worstelen met de het intensieve verzorging voor op tv een moeder die door de diagnose Alzheimer in gekregen heeft. Ze uit tijdens genieten van het de leven, werken hard en hebben een het de kinderwens. Maar in door de zomer van op tv 2015 komt het naar leven van dit jonge koppel volledig het uit op zijn kop door te staan als Marja, de het moeder van Suzanne, uit de diagnose Alzheimer tijdens krijgt. Suzanne zet haar de werk op op tv een uit laag pitje en haar met leven wordt volledig op naar de zorg van voor haar moeder tijdens ingericht. Ook volgt door Angela Maarten en op Sandy. Maarten is uit pas 31 met jaar als hij te horen van krijgt dat hij op Fronto Temporale door Dementie heeft, een vorm op tv van dementie die vooral naar invloed heeft op een zijn gedrag en tijdens persoonlijkheid. Hij gaat in zo snel met achteruit dat van hij al niet naar meer thuis woont. Zijn van vrouw Sandy in en 3-jarige dochtertje naar bezoeken hem op regelmatig. Omdat Maarten een agressieve van vorm van uit FTD heeft, zal hij in zijn op tv dochtertje nooit zien opgroeien. Na kanker tijdens en hart- en met een vaatziekten is dementie de op tv meest voorkomende doodsoorzaak een in Nederland. met De verwachting is dat uiteindelijk één door op op tv de vijf mensen dementie krijgt. een Wie denkt de dat uit de ziekte alleen oudere mensen treft tijdens komt bedrogen uit. naar Ook jongere naar mensen krijgen steeds vaker in met dementie te door maken. tijdens ‘Voor Ik Het Vergeet’ is een in naar samenwerking met het Alzheimer Nederland tot stand gekomen de om meer erkenning op en begrip te op krijgen voor de ingrijpende van op ziekte.

februari 2019
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord