Programma gemist?

In op de laatste aflevering van met Voor naar Ik Het Vergeet op tv volgt Angela Groothuizen een gezin van dat van probeert om te gaan met in de diagnose Alzheimer. tijdens Marco is pas 55 de jaar als hij op naar de diagnose Alzheimer krijgt. Hij in zit dan al een uit op tv paar jaar thuis, omdat werken een hem niet meer met lukt. in Ondanks de opluchting de dat er nu een door verklaring is voor de zijn veranderde gedrag, heeft Marco tijdens er door moeite mee dat hij niet tijdens meer de in kostwinnaar is van met het gezin. Marco's vrouw, de Anita, en zijn met twee zoons vinden op het het moeilijk om met zijn veranderde op tv gedrag om op tv te gaan. Financieel uit moet op er ook van alles op tv geregeld worden. met Heeft Marco bijvoorbeeld recht tijdens op een een hogere uitkering, omdat hij misschien al naar ziek van was toen met hij ontslagen werd als tijdens manager?

Angela tijdens Groothuizen ziet de op impact die naar Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het door leven van een naar stel. in De Amsterdamse een Nico is al op meer dan dertig het jaar de grote liefde door van Helma. Samen genieten de ze met volop van het leven. de De diagnose van op FTD in 2010 slaat in in als tijdens een bom. op tv Genezing is niet op meer mogelijk en zes op jaar na de tijdens diagnose kan Nico tijdens nog maar nauwelijks de communiceren. Voor Nico in ziek werd, was zijn uit grootste uit wens een reis naar Zuid-Afrika het maken. Helma door besluit zijn laatste wens door in te naar willigen en op toch de grote op tv reis te maken. in Maar hoe veilig met is het om met iemand te door reizen die inmiddels van door niet meer echt kan communiceren met en ook van nog eens in wegloopt?

Angela door Groothuizen ziet de worsteling tijdens van op een alleenstaande man met de diagnose tijdens in Alzheimer. De Brabantse Ad geniet op tv volop van het sociale met dorpsleven van en heeft daarnaast een goede uit baan als de kredietbeoordelaar met bij een bank. Als de hij in 2010 ontslagen wordt van bij de bank, door merken zijn familie de en vrienden het dat het in thuis ook minder gaat. op Was Ad eerst met een rekenwonder, uit nu krijgt hij steeds op meer moeite met met cijfers naar en schrijven. In 2013 volgt van dan een uiteindelijk de diagnose tijdens Alzheimer. De ziekte krijgt steeds meer op invloed op de zijn leven. Zijn naar omgeving maakt zich zorgen het uit of het nog wel naar veilig is om naar hem alleen met thuis te laten door wonen.

Angela Groothuizen ervaart het de impact door die het het heeft als het je langzaam je werkende bestaan uit moet opgeven, de omdat je Alzheimer hebt. met De met 60-jarige Frans werkt naar meer dan 25 door jaar op de de Haagse Hogeschool als hij merkt met dat een hij fouten begint te maken. Al op snel blijkt met dat hij de Alzheimer heeft. Het werken de valt Frans met steeds zwaarder op en de ziekte heeft in ook veel van invloed op de verhoudingen thuis. van Zijn uit vrouw, Brenda, vindt door het moeilijk te accepteren met dat de ziekte ook het de gedrag van Frans op verandert. Juist in de deze door zware periode op is het belangrijk om stil te naar het staan bij de liefde het voor elkaar. De uit kinderen verrassen hen met een in de vernieuwing van de op tv trouwbeloften.

Angela naar Groothuizen volgt Rob en Suzanne. op tv Het het jonge stel woont in het tijdens Brabantse Drunen uit en geniet van op het leven. een In de zomer van 2015 tijdens van komt het leven van dit door koppel volledig op met zijn kop te de staan als Marja, de de naar moeder van Suzanne, de tijdens diagnose Alzheimer krijgt. Suzanne van zet haar uit werk op een laag pitje op en door richt haar met leven volledig in op de zorg op tv voor haar door moeder. tijdens Maar Marja gaat heel snel achteruit. uit een Suzanne doet haar uiterste best, maar het op weet niet hoe door lang ze de zorg nog op tv aan kan een zonder er op zelf aan onderdoor te uit gaan.

In het ‘Voor Ik met Het Vergeet’ volgt Angela naar Groothuizen een jaar lang door mensen tussen de tijdens 31 en 65 tijdens jaar, die verschillende op vormen van dementie hebben. naar Een diagnose met op veel impact het aangezien tijdens er geen genezing mogelijk is uit voor deze ziekte. op tv Vanaf van vanavond is te zien hoe Angela een een intiem in kijkje krijgt in het van leven van op mensen die uit tot voor kort nog met volop in tijdens het leven stonden. Vaak hebben het ze pas tijdens na het jarenlange onzekerheid de diagnose dementie tijdens gekregen. Zij ziet wat de voor met invloed dit op de levens de met van hun partners en kinderen een heeft. van Ze ervaart de onmacht en het door verdriet bij op tv de door mensen met dementie, die naar langzaam de grip op hun in leven kwijt raken. Angela: op “Iedereen maakt naar wel iemand met met dementie mee in uit zijn omgeving. Maar er een uit zijn weinig mensen die op weten dat een dementie ook jongere op tv mensen kan treffen. Ik op denk dat ‘Voor Ik Het door in Vergeet’ meer begrip een kan kweken voor deze het ziekte bij jonge mensen. Het het is naar een heel mooi programma het geworden. Mensen zullen ontroerd door raken, een maar het het is geen tranentrekker.” Angela volgt in naar zes uit afleveringen verschillende gezinnen. Zo het ziet zij door onder anderen het jonge stel uit Rob en een Suzanne de worstelen met de intensieve de verzorging voor een van moeder die de diagnose tijdens Alzheimer tijdens gekregen heeft. Ze genieten van het de leven, werken hard het door en hebben een een kinderwens. Maar in de uit zomer van 2015 komt het tijdens leven van van dit jonge met koppel volledig op zijn kop de te staan als op tv Marja, in de moeder van een Suzanne, de diagnose Alzheimer tijdens krijgt. Suzanne een zet haar werk op een uit laag pitje en op tv uit haar leven wordt de volledig op de zorg van voor haar moeder op tv ingericht. Ook het volgt Angela Maarten en Sandy. Maarten in is pas 31 de jaar als hij een tijdens te horen krijgt uit dat hij Fronto Temporale uit Dementie heeft, een vorm op tv van van dementie die vooral invloed het heeft op in zijn gedrag en de persoonlijkheid. Hij gaat zo snel achteruit in dat hij al in niet meer thuis door woont. uit Zijn vrouw met Sandy en 3-jarige dochtertje bezoeken op hem regelmatig. de Omdat Maarten een agressieve tijdens vorm van tijdens FTD heeft, door zal hij zijn dochtertje nooit zien een uit opgroeien. Na kanker en met hart- en de vaatziekten is dementie de op meest voorkomende doodsoorzaak in Nederland. een De verwachting op is dat op uiteindelijk één op een de vijf mensen met dementie krijgt. Wie denkt dat door de ziekte de alleen oudere mensen treft uit op komt bedrogen uit. Ook de jongere mensen krijgen steeds vaker tijdens met dementie op tv te in maken. ‘Voor Ik Het naar Vergeet’ is in in samenwerking met Alzheimer Nederland tot naar stand gekomen om op op meer erkenning en begrip te het krijgen voor de ingrijpende in op ziekte.

juli 2021
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!