Programma gemist?

In uit de laatste aflevering van op Voor naar Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen door een gezin dat van probeert om met te gaan met op de diagnose een Alzheimer. Marco een is pas 55 jaar als tijdens hij de diagnose een Alzheimer krijgt. Hij naar zit dan al een een paar jaar in thuis, omdat werken op hem uit niet meer lukt. Ondanks het de opluchting dat op er nu een verklaring een is voor zijn uit veranderde tijdens gedrag, heeft Marco er tijdens moeite mee dat de hij niet meer de de kostwinnaar is van de het tijdens gezin. Marco's vrouw, het Anita, en zijn twee zoons naar vinden het moeilijk het om in met zijn veranderde gedrag van om te gaan. de Financieel moet met er ook van op alles geregeld worden. Heeft de Marco bijvoorbeeld recht op het een in hogere uitkering, omdat hij naar misschien al door ziek was toen hij naar ontslagen werd door als manager?

Angela Groothuizen ziet een de impact die van Frontotemporale Dementie (FTD) een heeft op het van leven uit van een stel. op tv De Amsterdamse Nico is al met meer op tv dan dertig tijdens jaar de grote liefde van Helma. het op tv Samen genieten ze volop van op tv het leven. De een diagnose van FTD een in 2010 slaat in door als een door bom. Genezing is niet het meer mogelijk en op zes jaar na op tv de diagnose kan tijdens tijdens Nico nog maar nauwelijks met communiceren. Voor Nico ziek door werd, was zijn grootste het wens een door reis naar Zuid-Afrika van maken. Helma besluit van zijn laatste wens in door te willigen een en van toch de grote reis te maken. op op Maar hoe veilig is het van om met iemand de te reizen van die inmiddels niet naar meer echt kan communiceren met en ook nog eens met op tv wegloopt?

Angela een Groothuizen ziet het de worsteling van een alleenstaande een man met de diagnose de Alzheimer. naar De Brabantse Ad geniet volop van van door het sociale het dorpsleven en heeft daarnaast het een goede baan op als kredietbeoordelaar bij het een bank. Als tijdens hij in tijdens 2010 ontslagen wordt bij van de bank, merken zijn door familie en vrienden dat op het in thuis ook minder gaat. Was door tijdens Ad eerst een uit rekenwonder, nu krijgt hij steeds uit meer van moeite met cijfers en door schrijven. In 2013 volgt met dan uiteindelijk de diagnose door Alzheimer. De ziekte het krijgt steeds op tv meer invloed van op zijn door leven. Zijn omgeving maakt zich zorgen in of op tv het nog door wel veilig is om hem alleen het thuis uit te laten op wonen.

Angela uit Groothuizen ervaart de op tv impact die het naar heeft als je langzaam naar je werkende bestaan het moet opgeven, omdat uit je Alzheimer op tv hebt. De 60-jarige Frans werkt op tv meer de dan 25 op jaar op de met Haagse Hogeschool als hij merkt dat het hij fouten de begint te maken. Al tijdens snel blijkt met dat hij uit Alzheimer heeft. Het werken valt naar Frans steeds zwaarder tijdens en de van ziekte heeft ook het veel door invloed op de verhoudingen tijdens thuis. Zijn vrouw, Brenda, vindt de door het moeilijk te accepteren dat de naar ziekte ook het een gedrag van door Frans het verandert. Juist in naar deze zware periode is uit het belangrijk om stil de te op staan bij de liefde tijdens voor elkaar. De met kinderen verrassen uit hen met een vernieuwing van de van met trouwbeloften.

Angela Groothuizen volgt tijdens de Rob en Suzanne. Het jonge de stel woont het in het Brabantse Drunen en op tv op tv geniet van het leven. op In de zomer van 2015 op tv komt het leven het door van dit koppel met volledig op zijn naar kop te staan als de Marja, de moeder het van Suzanne, de door diagnose Alzheimer het krijgt. Suzanne zet het haar werk op een laag naar pitje en richt in haar uit leven volledig in op naar de zorg door voor haar moeder. Maar Marja een gaat door heel snel achteruit. in Suzanne doet haar uiterste best, maar in op weet niet hoe lang de ze de zorg nog aan uit kan zonder op er zelf in aan onderdoor te met gaan.

In ‘Voor op Ik Het Vergeet’ volgt door Angela Groothuizen van een naar jaar lang mensen van tussen de 31 en naar 65 jaar, die in verschillende vormen van dementie hebben. uit Een uit diagnose met veel impact aangezien uit er geen genezing tijdens mogelijk is van voor deze op tv ziekte. Vanaf vanavond is het te uit zien hoe Angela een intiem kijkje uit krijgt in een het leven van mensen tijdens die tot voor van kort het nog volop in het naar leven stonden. Vaak door hebben ze pas na op jarenlange onzekerheid het de diagnose dementie uit gekregen. Zij uit ziet wat tijdens voor invloed dit op de levens op tv van met hun partners en kinderen heeft. met Ze ervaart de tijdens tijdens onmacht en het verdriet bij de door tijdens mensen met dementie, die van langzaam de grip op hun naar leven kwijt in raken. Angela: “Iedereen maakt het wel iemand uit met dementie met mee in zijn omgeving. Maar uit er een zijn weinig mensen die weten dat in dementie uit ook jongere een mensen kan treffen. Ik denk dat uit ‘Voor van Ik Het Vergeet’ meer begrip op tv kan kweken voor een deze ziekte bij naar naar jonge mensen. Het is van een heel mooi de programma geworden. Mensen zullen ontroerd naar raken, naar maar het is geen tranentrekker.” door Angela volgt in het zes afleveringen verschillende uit gezinnen. Zo ziet in zij door onder anderen het een jonge stel naar Rob en Suzanne uit worstelen met de intensieve verzorging voor met een naar moeder die de diagnose Alzheimer op gekregen heeft. het Ze genieten van het de leven, werken uit hard en hebben een in naar kinderwens. Maar in het de zomer van 2015 het komt het leven van door dit jonge koppel volledig in op zijn kop de te in staan als op tv Marja, de moeder in van Suzanne, de op diagnose Alzheimer krijgt. Suzanne zet het haar werk de op een laag pitje en uit haar leven wordt van volledig op met de naar zorg voor haar door moeder ingericht. Ook volgt Angela Maarten op tv en Sandy. een Maarten uit is pas 31 op jaar als hij te de horen krijgt dat tijdens hij Fronto met Temporale Dementie heeft, een vorm van van door dementie die vooral invloed heeft op tv op zijn de gedrag en persoonlijkheid. Hij gaat tijdens zo snel achteruit in dat hij uit al van niet meer thuis het woont. Zijn vrouw Sandy en 3-jarige met dochtertje in bezoeken hem regelmatig. van Omdat Maarten een agressieve vorm de van op FTD heeft, zal hij door zijn dochtertje nooit uit zien op opgroeien. Na kanker op tv en hart- en vaatziekten is van dementie de tijdens meest voorkomende doodsoorzaak met in Nederland. het De verwachting is dat uiteindelijk op één op de vijf met mensen dementie de krijgt. op tv Wie denkt dat de ziekte alleen van tijdens oudere mensen treft komt bedrogen uit. in Ook naar jongere mensen krijgen de steeds vaker met dementie de te maken. een ‘Voor Ik het Het Vergeet’ is in samenwerking op tv met Alzheimer tijdens Nederland tot stand gekomen om op meer erkenning op tv en door begrip te krijgen voor de op tv ingrijpende in ziekte.

november 2020
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!