Programma gemist?

In op tv de laatste op tv aflevering van Voor Ik Het Vergeet van volgt Angela op tv Groothuizen een gezin dat een probeert om uit te in gaan met de diagnose Alzheimer. op Marco is pas 55 op tv jaar als in hij de diagnose Alzheimer op krijgt. Hij op tv zit dan al een met paar tijdens jaar thuis, omdat de werken hem uit niet meer lukt. Ondanks de van opluchting dat in er nu een verklaring is door voor zijn veranderde in gedrag, tijdens heeft Marco er moeite mee op tv dat hij naar niet naar meer de kostwinnaar is van van het gezin. Marco's vrouw, naar Anita, en op tv zijn twee van zoons vinden het moeilijk om tijdens met van zijn veranderde gedrag een om te gaan. Financieel op tv moet er ook van naar met alles geregeld worden. door Heeft Marco bijvoorbeeld recht op een uit hogere uitkering, omdat met hij misschien uit al ziek van was toen hij ontslagen werd op als de manager?

Angela op tv Groothuizen ziet de impact die op tv Frontotemporale Dementie naar (FTD) uit heeft op het leven van een de stel. De in Amsterdamse Nico is van al meer naar dan dertig jaar op de grote liefde in van Helma. de Samen genieten ze volop op tv van het naar leven. De diagnose van FTD de in een 2010 slaat in als een tijdens bom. Genezing het is niet meer naar mogelijk en zes jaar na op tv de diagnose kan tijdens Nico nog maar op nauwelijks communiceren. Voor op tv Nico met ziek werd, was zijn grootste een van wens een reis naar tijdens Zuid-Afrika maken. tijdens Helma besluit zijn laatste wens in naar te willigen en met toch de grote een reis in te maken. Maar hoe veilig een is het de om met de iemand te reizen die inmiddels tijdens niet meer echt in kan communiceren op en ook een nog eens een wegloopt?

Angela op tv Groothuizen ziet de worsteling van op tv een alleenstaande man het met de tijdens diagnose Alzheimer. De Brabantse het Ad op tv geniet volop op tv van het sociale dorpsleven en naar heeft naar daarnaast een goede baan als met kredietbeoordelaar bij een het bank. Als hij tijdens in 2010 ontslagen wordt op bij de bank, uit merken zijn familie door en vrienden het dat het thuis een ook minder gaat. Was op tv een Ad eerst een rekenwonder, nu op tv krijgt hij tijdens steeds meer van moeite met cijfers en schrijven. In tijdens 2013 volgt dan uit uiteindelijk van de diagnose Alzheimer. De ziekte een in krijgt steeds meer invloed uit op zijn de leven. Zijn omgeving maakt zich het zorgen of het door nog wel veilig is op om hem alleen het thuis uit te laten het wonen.

Angela het Groothuizen ervaart van de impact die het uit heeft als je langzaam je de werkende bestaan een moet opgeven, omdat je van Alzheimer hebt. De op 60-jarige Frans op werkt meer dan in 25 jaar op het de uit Haagse Hogeschool als hij van merkt dat hij fouten op begint in te maken. Al door snel blijkt dat hij de Alzheimer heeft. Het werken uit valt Frans met steeds zwaarder tijdens en de ziekte heeft naar ook veel invloed op de uit van verhoudingen thuis. Zijn vrouw, uit Brenda, vindt de het moeilijk te accepteren dat de naar ziekte door ook het van gedrag van Frans verandert. tijdens Juist in deze zware het periode is het belangrijk het om op tv stil te het staan bij de door liefde voor elkaar. De kinderen verrassen op hen met een een vernieuwing een van de tijdens trouwbeloften.

Angela Groothuizen volgt van tijdens Rob en Suzanne. Het tijdens jonge stel woont in het naar uit Brabantse Drunen en geniet van door het leven. In op de zomer op tv van 2015 de komt het leven van van dit koppel volledig op van zijn kop uit te staan als Marja, de van moeder van op tv Suzanne, de de diagnose Alzheimer krijgt. Suzanne zet met haar werk op een op tv een laag pitje naar en richt haar leven van volledig in op de naar zorg voor haar op tv moeder. met Maar Marja gaat heel snel door achteruit. Suzanne doet haar uit naar uiterste best, maar weet niet een hoe lang ze op de zorg nog aan van kan zonder uit er zelf aan onderdoor naar te uit gaan.

In het ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt naar Angela op Groothuizen een met jaar lang mensen tussen de 31 uit en 65 jaar, met die door verschillende vormen op van dementie hebben. Een diagnose met in veel impact op tv aangezien er geen genezing van mogelijk is voor een deze ziekte. in Vanaf het vanavond is te zien hoe de Angela een door intiem kijkje in krijgt in het tijdens leven van mensen die tot voor op kort door nog volop in het leven tijdens stonden. door Vaak hebben van ze pas na jarenlange onzekerheid de van diagnose dementie in gekregen. Zij ziet het wat voor invloed de dit in op de levens van hun partners van op tv en kinderen heeft. tijdens Ze ervaart de onmacht en het het verdriet bij de uit mensen met dementie, met die het langzaam de grip van op hun leven kwijt op raken. Angela: “Iedereen door maakt wel iemand met dementie met mee in van zijn omgeving. Maar er het op tv zijn weinig mensen die weten met dat dementie ook uit jongere het mensen kan treffen. een Ik denk dat ‘Voor Ik het Het Vergeet’ meer begrip naar kan uit kweken voor deze het ziekte bij tijdens jonge mensen. Het de is een heel mooi de programma geworden. Mensen zullen ontroerd naar met raken, maar het uit is geen tranentrekker.” Angela uit volgt in zes afleveringen uit verschillende gezinnen. Zo de ziet zij door onder anderen het jonge stel op tv Rob uit en Suzanne worstelen tijdens met de intensieve verzorging voor met een de moeder die de diagnose door Alzheimer gekregen op tv heeft. Ze op genieten van het door leven, werken hard en hebben een de kinderwens. op Maar in door de zomer van 2015 komt van het op tv leven van dit jonge koppel volledig op het op zijn kop te staan als uit Marja, de moeder in van Suzanne, de van diagnose op Alzheimer krijgt. Suzanne zet haar de werk op op een laag pitje op tv en naar haar leven wordt in volledig op de zorg voor haar op tv het moeder ingericht. Ook de volgt Angela Maarten en naar Sandy. Maarten is op pas 31 de jaar als hij van te horen krijgt de dat hij Fronto Temporale Dementie heeft, een een tijdens vorm van dementie een die vooral een invloed heeft op een zijn gedrag en door persoonlijkheid. Hij gaat zo de snel achteruit dat hij door al niet het meer thuis woont. Zijn vrouw op op tv Sandy en 3-jarige van dochtertje bezoeken hem regelmatig. de Omdat Maarten naar een agressieve vorm van FTD heeft, naar zal hij zijn uit dochtertje in nooit zien met opgroeien. Na kanker uit en hart- en met vaatziekten is dementie de meest voorkomende op tv doodsoorzaak in van Nederland. De tijdens verwachting is dat uiteindelijk één op tv op naar de vijf mensen dementie door krijgt. Wie denkt de dat de ziekte alleen een het oudere mensen treft komt bedrogen uit. uit Ook jongere het mensen op krijgen steeds vaker met uit dementie te maken. in ‘Voor Ik in Het Vergeet’ is in samenwerking de met Alzheimer Nederland tot de van stand gekomen om meer het erkenning en tijdens begrip te krijgen op tv voor de ingrijpende door ziekte.

december 2018
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord