Programma gemist?

In met de laatste aflevering van Voor de door Ik Het Vergeet volgt Angela in Groothuizen een gezin op dat probeert met om te gaan met op tv de diagnose Alzheimer. met Marco door is pas 55 jaar als met hij het de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit naar dan met al een het paar jaar thuis, omdat werken hem een van niet meer lukt. op Ondanks de opluchting dat er tijdens nu met een verklaring is voor zijn veranderde met op gedrag, heeft Marco er moeite mee de van dat hij niet meer de kostwinnaar op is van in het met gezin. Marco's vrouw, Anita, naar en zijn twee met zoons vinden het moeilijk met om met in zijn veranderde gedrag om te naar gaan. Financieel op moet er ook van met alles geregeld worden. de Heeft Marco een bijvoorbeeld recht op door een hogere uitkering, tijdens omdat hij misschien al naar ziek was door toen tijdens hij ontslagen werd als op manager?

Angela Groothuizen ziet van de in impact die Frontotemporale Dementie (FTD) het in heeft op het leven tijdens van een stel. De op Amsterdamse Nico is in al meer op dan dertig jaar de grote met liefde in van Helma. met Samen genieten ze volop van op tv het leven. De diagnose van van op tv FTD in 2010 tijdens slaat in als een een bom. Genezing is niet in meer mogelijk in en zes jaar na tijdens door de diagnose kan Nico nog maar uit nauwelijks communiceren. op Voor Nico van ziek werd, was zijn grootste het wens een op reis naar Zuid-Afrika maken. op Helma besluit de zijn laatste wens een in te willigen en op tv het toch de grote reis met te maken. Maar hoe de veilig tijdens is het om met van iemand te reizen met die inmiddels niet meer met echt kan communiceren en op een ook nog eens in wegloopt?

Angela Groothuizen van ziet de door worsteling van een de alleenstaande man door met de diagnose het Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop op van het sociale van dorpsleven en heeft door daarnaast een goede naar baan als uit kredietbeoordelaar bij een bank. het Als door hij in de 2010 ontslagen wordt bij naar de bank, merken zijn familie naar en vrienden dat een het thuis door ook minder een gaat. Was Ad met eerst een rekenwonder, nu het krijgt hij tijdens steeds meer moeite met cijfers naar en op tv schrijven. In de 2013 volgt dan op uiteindelijk de diagnose Alzheimer. De op tv ziekte krijgt steeds in meer invloed op met zijn leven. Zijn omgeving een maakt zich van zorgen een of het nog wel veilig is op het om hem alleen op tv thuis te laten op wonen.

Angela op Groothuizen ervaart de uit impact die het heeft als op door je langzaam je werkende door bestaan moet opgeven, omdat de je Alzheimer door hebt. De 60-jarige van Frans werkt meer naar dan 25 jaar op de van Haagse Hogeschool als het hij merkt naar dat tijdens hij fouten begint te maken. van Al snel uit blijkt dat naar hij Alzheimer heeft. Het werken op valt Frans steeds zwaarder naar met en de ziekte heeft met ook veel door invloed op de verhoudingen thuis. tijdens Zijn met vrouw, Brenda, vindt het moeilijk van te accepteren dat de de ziekte de ook het gedrag van Frans tijdens verandert. Juist in op deze zware met periode is het het belangrijk om stil op te staan bij het de liefde voor een elkaar. De kinderen op verrassen de hen met een van vernieuwing van de de trouwbeloften.

Angela in Groothuizen volgt Rob en het Suzanne. Het jonge stel het uit woont in het Brabantse Drunen en van geniet van op tv het leven. In de op door zomer van 2015 komt een het leven van dit koppel tijdens volledig op tijdens zijn kop het te staan op als Marja, de moeder van Suzanne, op met de diagnose Alzheimer krijgt. Suzanne zet naar in haar werk op een laag door pitje en richt door haar leven volledig in de op de de zorg voor haar op tv moeder. Maar naar Marja gaat heel de snel achteruit. Suzanne de doet haar uiterste best, door maar weet door niet hoe van lang ze de zorg naar nog aan kan zonder naar er zelf aan van onderdoor te het gaan.

In tijdens ‘Voor Ik door Het Vergeet’ volgt in Angela Groothuizen een met jaar lang mensen tussen de op tv 31 en 65 tijdens jaar, die uit verschillende vormen van dementie uit hebben. Een de diagnose met veel impact de aangezien er geen naar genezing mogelijk is op voor met deze ziekte. Vanaf vanavond de is te zien op tv hoe Angela een intiem kijkje uit krijgt in het uit leven van door mensen die tot naar voor op tv kort nog volop in op het leven stonden. Vaak van hebben ze pas na van van jarenlange onzekerheid de op diagnose dementie gekregen. Zij door ziet wat van voor invloed dit op de levens met van uit hun partners en uit kinderen heeft. Ze het ervaart de onmacht en het naar verdriet bij van de mensen het met dementie, uit die langzaam de naar grip op hun leven kwijt raken. Angela: in op “Iedereen maakt wel iemand met dementie op tv mee op tv in zijn door omgeving. Maar er zijn de weinig mensen een die weten dat dementie ook jongere uit tijdens mensen kan treffen. een Ik denk dat ‘Voor het Ik Het Vergeet’ het meer begrip kan tijdens kweken voor deze ziekte bij het jonge mensen. met Het is een in heel mooi van programma geworden. Mensen zullen ontroerd een raken, maar het tijdens is van geen tranentrekker.” Angela volgt in op tv zes op tv afleveringen verschillende gezinnen. de Zo ziet door zij onder anderen het jonge uit stel Rob en Suzanne van worstelen met op de intensieve van verzorging voor een een moeder die de diagnose door Alzheimer gekregen heeft. het Ze genieten van het het leven, op tv werken hard en hebben een het kinderwens. het Maar in de een zomer van 2015 in komt het uit leven van dit jonge koppel volledig van op op zijn kop te staan als naar Marja, naar de moeder van Suzanne, de de diagnose door Alzheimer krijgt. de Suzanne zet haar werk op een een laag op tv pitje en haar op tv leven wordt volledig op naar de zorg voor haar naar op moeder ingericht. Ook in volgt Angela Maarten en Sandy. Maarten naar is pas in 31 jaar op tv als hij te horen krijgt in dat door hij Fronto Temporale door Dementie heeft, een vorm met van dementie die vooral naar invloed heeft van op zijn gedrag en van persoonlijkheid. Hij op gaat zo van snel achteruit dat hij al op niet meer naar thuis woont. met Zijn vrouw Sandy en tijdens 3-jarige door dochtertje bezoeken hem een regelmatig. Omdat Maarten een van agressieve vorm van door FTD heeft, naar zal hij zijn dochtertje een nooit zien op tv opgroeien. Na kanker en hart- van en op tv vaatziekten is dementie van de meest voorkomende doodsoorzaak op tv in Nederland. het De verwachting is in dat uiteindelijk één op de tijdens vijf mensen tijdens dementie krijgt. Wie denkt dat het de ziekte alleen een in oudere mensen treft met komt bedrogen uit. Ook jongere op tv mensen met krijgen steeds vaker in met dementie te maken. een ‘Voor Ik Het van Vergeet’ is in naar samenwerking met Alzheimer op tv Nederland tot stand gekomen het om meer erkenning op en begrip te met krijgen voor de de ingrijpende uit ziekte.

december 2019
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!