Programma gemist?

In de laatste in aflevering van een Voor Ik Het Vergeet tijdens de volgt Angela Groothuizen een gezin de dat probeert om de te gaan met naar de diagnose Alzheimer. Marco uit is pas 55 in jaar op als hij van de diagnose Alzheimer op tv krijgt. Hij zit dan al een uit paar jaar op tv thuis, met omdat werken hem niet meer lukt. naar Ondanks de tijdens opluchting dat de er nu een van verklaring is voor zijn veranderde een tijdens gedrag, heeft Marco er moeite in mee dat op tv hij niet meer uit de kostwinnaar is van het in gezin. Marco's vrouw, uit het Anita, en zijn twee zoons in vinden van het moeilijk om met zijn met veranderde gedrag om te het gaan. naar Financieel moet er ook door van op alles geregeld worden. Heeft Marco bijvoorbeeld uit recht een op een hogere uitkering, omdat uit hij misschien uit al ziek op was toen een hij ontslagen werd als tijdens manager?

Angela tijdens Groothuizen ziet de impact die naar Frontotemporale van Dementie (FTD) naar heeft op het leven in van een stel. het De Amsterdamse Nico is al naar meer op tv dan dertig jaar de van grote liefde het van Helma. Samen van genieten ze door volop van het leven. De op tv diagnose van FTD in in 2010 slaat in van als een in bom. Genezing door is niet meer van mogelijk en van zes jaar na de diagnose uit kan Nico naar nog maar nauwelijks in communiceren. Voor Nico ziek werd, door was zijn naar grootste wens naar een reis naar door Zuid-Afrika maken. Helma besluit de zijn laatste wens in door te op willigen en toch de grote met reis met te maken. Maar een hoe veilig is het om op met iemand te op tv reizen tijdens die inmiddels een niet meer echt van kan communiceren en ook van nog eens in wegloopt?

Angela Groothuizen ziet het naar de worsteling van een alleenstaande op man met de een diagnose door Alzheimer. De Brabantse een Ad geniet volop van het naar sociale dorpsleven en heeft een daarnaast van een goede baan het als kredietbeoordelaar bij naar een bank. Als op hij in uit 2010 ontslagen wordt bij de bank, door een merken zijn familie en vrienden dat tijdens het thuis ook op door minder gaat. Was Ad eerst van een rekenwonder, nu krijgt van op hij steeds meer tijdens moeite met cijfers tijdens en schrijven. In 2013 volgt met dan tijdens uiteindelijk de diagnose Alzheimer. op De ziekte krijgt een steeds meer door invloed op zijn leven. uit Zijn omgeving maakt in zich zorgen een of het nog door wel veilig is om hem door alleen thuis te van laten een wonen.

Angela Groothuizen het ervaart de impact naar die in het heeft als je in langzaam je werkende in bestaan moet opgeven, omdat door je in Alzheimer hebt. De 60-jarige de Frans werkt de meer dan 25 jaar op in de Haagse Hogeschool als in met hij merkt dat hij fouten het begint te maken. Al op tijdens snel blijkt dat hij een Alzheimer heeft. door Het werken valt Frans tijdens steeds zwaarder en de ziekte naar van heeft ook veel invloed op een de in verhoudingen thuis. Zijn vrouw, Brenda, in vindt op tv het moeilijk te accepteren dat op tv de ziekte ook het een van gedrag van Frans verandert. Juist in een met deze zware periode is het met belangrijk om stil te op tv van staan bij de op tv liefde voor elkaar. De kinderen verrassen in hen met een van tijdens vernieuwing van de tijdens trouwbeloften.

Angela met Groothuizen volgt in Rob en Suzanne. Het jonge van stel woont in het de Brabantse Drunen en door geniet door van het leven. van In de zomer van op 2015 komt een het leven van dit koppel met volledig op zijn op kop te staan uit als Marja, de van moeder van Suzanne, een de naar diagnose Alzheimer krijgt. uit Suzanne zet haar werk op op een laag pitje tijdens het en richt haar leven in volledig in in op de zorg tijdens voor haar moeder. tijdens Maar Marja gaat heel snel naar achteruit. een Suzanne doet haar uiterste best, uit maar weet niet hoe de lang ze de tijdens zorg nog aan op tv naar kan zonder er zelf aan tijdens onderdoor te met gaan.

In in ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt op tv het Angela Groothuizen een jaar lang op mensen tussen de tijdens 31 en 65 jaar, de die verschillende uit vormen van in dementie hebben. tijdens Een diagnose met veel de impact aangezien er geen tijdens genezing mogelijk op tv is voor deze ziekte. Vanaf de vanavond naar is te zien hoe Angela naar de een intiem kijkje naar krijgt in het leven van mensen door tijdens die tot voor kort tijdens nog volop van in het leven uit stonden. Vaak hebben op ze pas na de jarenlange onzekerheid de diagnose naar dementie gekregen. Zij ziet wat een voor invloed tijdens dit op de levens met van hun in partners en naar kinderen heeft. Ze ervaart met de onmacht en het een op tv verdriet bij de mensen van met dementie, die met langzaam de grip op in hun uit leven kwijt raken. Angela: “Iedereen maakt uit wel iemand van met dementie mee in zijn tijdens omgeving. uit Maar er zijn weinig mensen naar de die weten dat dementie naar ook jongere door mensen kan treffen. Ik denk dat tijdens ‘Voor Ik uit Het Vergeet’ meer door begrip kan op tv kweken voor deze ziekte in bij jonge mensen. Het de is een heel met mooi programma geworden. een met Mensen zullen ontroerd raken, tijdens maar het tijdens is geen tranentrekker.” Angela volgt met in zes afleveringen in verschillende gezinnen. door Zo ziet naar zij onder anderen het jonge stel een Rob op en Suzanne worstelen met op de intensieve verzorging op tv voor een uit moeder die in de diagnose Alzheimer gekregen heeft. Ze op tv genieten van op het met leven, werken hard op tv en hebben een kinderwens. Maar in een de een zomer van 2015 komt het de op tv leven van dit jonge koppel uit volledig het op zijn kop te staan als op Marja, de tijdens moeder van Suzanne, met de diagnose Alzheimer krijgt. een Suzanne de zet haar werk op een tijdens naar laag pitje en haar van leven wordt volledig op de van zorg voor van haar moeder ingericht. een Ook volgt Angela Maarten op tv en Sandy. Maarten uit de is pas 31 jaar als een hij te van horen krijgt het dat hij Fronto van Temporale Dementie heeft, een vorm van op dementie die de vooral invloed heeft een op zijn in gedrag en persoonlijkheid. Hij gaat in zo snel achteruit in tijdens dat hij al niet het meer thuis woont. een Zijn vrouw Sandy en op 3-jarige dochtertje bezoeken hem de regelmatig. Omdat Maarten de van een agressieve vorm van van FTD heeft, zal hij naar zijn dochtertje nooit zien met opgroeien. Na kanker tijdens en hart- door en het vaatziekten is dementie de het meest voorkomende doodsoorzaak naar in Nederland. De verwachting door is met dat uiteindelijk één op op de vijf mensen door dementie krijgt. Wie denkt dat een de van ziekte alleen oudere mensen treft naar komt een bedrogen uit. Ook jongere mensen door krijgen door steeds vaker met dementie te naar maken. ‘Voor Ik uit Het Vergeet’ is naar in samenwerking met uit Alzheimer op Nederland tot stand gekomen uit om meer erkenning en naar begrip te een krijgen door voor de ingrijpende de ziekte.

september 2019
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord