Programma gemist?

In tijdens de laatste op tv aflevering van Voor Ik Het een Vergeet op volgt Angela Groothuizen een gezin het dat probeert om te naar gaan van met de diagnose uit Alzheimer. Marco is pas door 55 met jaar als hij de diagnose Alzheimer een krijgt. Hij met zit dan al een naar paar jaar een thuis, omdat werken hem een niet tijdens meer lukt. uit Ondanks de opluchting een dat er nu een een verklaring is voor in zijn veranderde gedrag, heeft uit Marco er het moeite mee dat door hij niet meer de kostwinnaar tijdens een is van het gezin. Marco's vrouw, naar Anita, van en zijn twee zoons op tv vinden het moeilijk in om door met zijn veranderde gedrag om te in gaan. Financieel moet tijdens er een ook van alles uit geregeld worden. Heeft Marco met bijvoorbeeld recht op een van hogere op uitkering, omdat op tv hij misschien al ziek was de toen hij ontslagen het werd als op manager?

Angela Groothuizen een ziet de van impact die een Frontotemporale Dementie (FTD) het heeft op het leven van een een de stel. De Amsterdamse Nico is in al meer met dan dertig jaar de in grote liefde van Helma. een een Samen genieten ze volop van naar het leven. De diagnose door van FTD in het 2010 slaat in tijdens als op tv een bom. Genezing van is niet meer op tv mogelijk en zes jaar na naar met de diagnose kan Nico nog het maar nauwelijks uit communiceren. Voor Nico ziek de werd, was in zijn grootste wens een uit reis naar op tv Zuid-Afrika maken. naar Helma besluit zijn laatste wens in tijdens naar te willigen en toch de uit grote door reis te maken. Maar hoe van veilig is tijdens het om de met iemand te reizen van die inmiddels niet een meer echt kan communiceren naar en ook nog een eens op wegloopt?

Angela naar Groothuizen ziet de worsteling van het op tv een alleenstaande man met op de diagnose met Alzheimer. De Brabantse Ad op tv geniet volop van het de sociale dorpsleven en heeft op daarnaast een goede van baan als het kredietbeoordelaar bij op een bank. naar Als hij in 2010 op tv ontslagen wordt bij op de bank, merken zijn familie op tv en vrienden tijdens dat naar het thuis ook minder gaat. een Was in Ad eerst een door rekenwonder, nu krijgt hij de steeds meer moeite in met cijfers en schrijven. naar In naar 2013 volgt dan naar uiteindelijk de diagnose Alzheimer. met De ziekte krijgt steeds meer de invloed op zijn op leven. Zijn omgeving in maakt zich zorgen van uit of het nog wel op veilig is om hem het alleen thuis te laten met met wonen.

Angela op Groothuizen ervaart de impact van die het tijdens heeft als in je langzaam je tijdens werkende bestaan moet opgeven, omdat je door Alzheimer het hebt. De 60-jarige door Frans werkt naar meer dan 25 jaar tijdens op de Haagse Hogeschool als een hij merkt dat tijdens hij met fouten begint te maken. naar Al snel blijkt van dat hij Alzheimer in heeft. Het werken door valt Frans steeds in zwaarder en de ziekte naar naar heeft ook veel naar invloed op de verhoudingen uit thuis. Zijn van vrouw, Brenda, vindt met het moeilijk te op accepteren dat de ziekte ook het in gedrag van Frans een verandert. Juist tijdens in deze met zware periode is het de belangrijk op tv om stil te een staan bij de liefde voor op tv elkaar. naar De kinderen verrassen hen met een het vernieuwing met van de op trouwbeloften.

Angela Groothuizen de volgt Rob en Suzanne. het Het jonge het stel woont in het naar naar Brabantse Drunen en uit geniet van het leven. een In de zomer in van 2015 komt het leven een van dit koppel op tv volledig op door zijn kop te van staan als Marja, de uit op moeder van Suzanne, de diagnose Alzheimer uit krijgt. Suzanne zet naar haar van werk op een laag in pitje en richt haar het leven volledig een in op de zorg op met voor haar moeder. Maar Marja gaat op tv heel in snel achteruit. op tv Suzanne doet haar uiterste op tv best, maar weet niet hoe met met lang ze de zorg een nog aan naar kan zonder er zelf een aan onderdoor de te gaan.

In met ‘Voor Ik Het Vergeet’ op volgt Angela Groothuizen een tijdens jaar lang mensen op tussen de een 31 tijdens en 65 jaar, die tijdens verschillende vormen tijdens van dementie hebben. Een diagnose de met veel impact op tv aangezien er het geen genezing mogelijk is voor een deze met ziekte. Vanaf vanavond is te op tv zien het hoe Angela een een intiem kijkje krijgt in van het leven van mensen met die de tot voor kort nog in volop in het op tv leven stonden. tijdens Vaak hebben ze pas uit na jarenlange tijdens onzekerheid de diagnose dementie gekregen. met de Zij ziet wat voor invloed door dit op de levens met van hun partners met en kinderen in heeft. tijdens Ze ervaart de onmacht door en het verdriet bij met de mensen met dementie, van die op langzaam de de grip op hun uit leven kwijt raken. Angela: “Iedereen op maakt wel iemand naar met dementie mee in zijn van naar omgeving. Maar er naar zijn weinig mensen die weten dat een op tv dementie ook jongere mensen met kan treffen. naar Ik denk dat ‘Voor in Ik Het Vergeet’ meer de begrip kan kweken met voor in deze ziekte bij van jonge mensen. Het een is een heel mooi programma geworden. van Mensen van zullen ontroerd raken, tijdens maar het is een geen tranentrekker.” Angela volgt uit in zes op tv afleveringen verschillende de gezinnen. Zo ziet zij onder een anderen het jonge stel de Rob en met Suzanne worstelen met de het intensieve van verzorging voor een moeder op die de diagnose uit Alzheimer gekregen heeft. naar Ze genieten uit van het met leven, werken hard en hebben een een kinderwens. Maar in in de met zomer van 2015 komt het de leven in van dit uit jonge koppel volledig op zijn met kop te op staan als Marja, de moeder het van een Suzanne, de diagnose Alzheimer de krijgt. Suzanne zet haar van werk uit op een laag uit pitje en haar leven op wordt volledig op door de zorg voor haar een moeder ingericht. Ook het volgt Angela Maarten met en een Sandy. Maarten het is pas 31 jaar als hij met te horen het krijgt dat hij Fronto een Temporale Dementie in heeft, een vorm van het dementie van die vooral invloed heeft op van zijn van gedrag en persoonlijkheid. naar Hij gaat uit zo snel achteruit dat met hij al door niet meer thuis woont. Zijn tijdens vrouw in Sandy en 3-jarige dochtertje op bezoeken hem regelmatig. Omdat naar Maarten een agressieve vorm de het van FTD heeft, zal van hij zijn dochtertje nooit zien op opgroeien. Na op kanker en hart- naar en met vaatziekten is dementie de op tv meest voorkomende doodsoorzaak in naar Nederland. De verwachting de is uit dat uiteindelijk één op op tv de vijf mensen van dementie krijgt. Wie denkt dat door de het ziekte alleen uit oudere mensen treft komt bedrogen uit. een naar Ook jongere mensen door krijgen steeds vaker met dementie van te maken. naar ‘Voor Ik Het Vergeet’ is het in het samenwerking met Alzheimer Nederland op tot stand gekomen met om in meer erkenning en begrip van te krijgen met voor de ingrijpende de ziekte.

augustus 2020
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!