Programma gemist?

In de laatste het aflevering een van Voor Ik Het Vergeet met volgt in Angela Groothuizen een door gezin dat probeert om te een gaan met door de diagnose Alzheimer. tijdens Marco is pas 55 van met jaar als hij uit de diagnose Alzheimer krijgt. Hij het zit dan al van een paar jaar thuis, tijdens omdat op tv werken hem niet door meer lukt. Ondanks de opluchting met dat er het nu een verklaring een is op tv voor zijn veranderde gedrag, heeft op tv Marco er moeite met mee dat hij niet het meer de de kostwinnaar van is van het uit gezin. Marco's vrouw, Anita, en door zijn twee zoons vinden door het moeilijk het om met zijn in veranderde gedrag om tijdens te van gaan. Financieel moet er ook van van alles een geregeld worden. door Heeft Marco bijvoorbeeld recht op een met met hogere uitkering, omdat tijdens hij misschien al ziek was van toen hij ontslagen uit werd als in manager?

Angela Groothuizen ziet een de impact die een in Frontotemporale Dementie (FTD) in heeft op het leven van de een stel. De Amsterdamse in Nico is het al meer dan de dertig jaar de grote op liefde in van Helma. Samen genieten met ze op tv volop van het leven. van De diagnose van een FTD in 2010 slaat in door als een bom. in Genezing is niet in meer op mogelijk en zes van jaar na de diagnose met kan Nico nog maar van nauwelijks communiceren. in Voor Nico ziek werd, naar van was zijn grootste wens een reis uit naar Zuid-Afrika op tv maken. Helma besluit zijn door van laatste wens in te naar willigen en het toch de grote reis te maken. tijdens Maar tijdens hoe veilig is het met om met iemand naar te reizen die een inmiddels niet meer de echt van kan communiceren en ook nog de eens uit wegloopt?

Angela de Groothuizen ziet de worsteling van de een alleenstaande man tijdens met de in diagnose Alzheimer. De Brabantse op Ad op geniet volop van op het sociale dorpsleven tijdens en heeft daarnaast een de goede uit baan als kredietbeoordelaar bij het een bank. Als op hij in naar 2010 ontslagen wordt met bij de bank, merken zijn uit familie door en vrienden dat het het thuis ook minder gaat. Was in Ad eerst uit een in rekenwonder, nu krijgt hij steeds op meer moeite met cijfers het op tv en schrijven. In 2013 de volgt dan uiteindelijk het de diagnose Alzheimer. De door ziekte krijgt steeds met meer invloed op zijn op tv leven. uit Zijn omgeving het maakt zich zorgen of het de nog wel veilig in is om hem met alleen thuis te het laten uit wonen.

Angela een Groothuizen ervaart de van impact die het heeft als op tv je de langzaam je werkende bestaan tijdens moet opgeven, omdat in je Alzheimer hebt. de De 60-jarige Frans de werkt in meer dan 25 op jaar op de door Haagse Hogeschool als een hij merkt dat hij fouten begint met in te maken. Al het snel blijkt dat hij Alzheimer heeft. met Het de werken valt Frans tijdens steeds zwaarder en door de ziekte heeft van ook veel invloed de op de verhoudingen door thuis. Zijn vrouw, Brenda, vindt in het moeilijk op tv te op tv accepteren dat de ziekte in ook het gedrag van Frans in verandert. Juist op in deze naar zware periode is op tv het belangrijk met om stil te staan in bij de liefde met voor elkaar. De kinderen een verrassen hen met met een vernieuwing van een de naar trouwbeloften.

Angela in Groothuizen volgt Rob en uit Suzanne. Het op tv jonge stel het woont in het Brabantse Drunen en in geniet een van het leven. In door de zomer van het 2015 komt het leven van het van dit koppel tijdens volledig op zijn kop te staan het als van Marja, de naar moeder van Suzanne, de diagnose op Alzheimer uit krijgt. Suzanne zet haar werk door op een de laag pitje de en richt haar leven volledig in van uit op de zorg voor naar haar moeder. een Maar Marja gaat een heel snel achteruit. Suzanne doet haar met uit uiterste best, maar weet een niet hoe lang ze uit de zorg nog aan uit kan zonder er het uit zelf aan onderdoor uit te gaan.

In in ‘Voor Ik Het Vergeet’ naar volgt Angela Groothuizen een de jaar lang op mensen in tussen de 31 en 65 uit jaar, die verschillende door vormen van dementie van hebben. Een diagnose tijdens met de veel impact aangezien er geen genezing in met mogelijk is voor deze ziekte. uit Vanaf uit vanavond is te zien naar hoe Angela uit een intiem kijkje krijgt in door het leven van mensen tijdens die tot uit voor kort nog volop uit in naar het leven stonden. op tv Vaak hebben ze op tv pas na naar jarenlange onzekerheid de diagnose dementie met gekregen. Zij naar ziet wat voor op invloed dit op met de levens van hun naar partners en kinderen met heeft. Ze op tv ervaart de met onmacht en het verdriet bij de het mensen uit met dementie, die langzaam de uit grip op hun uit leven kwijt met raken. Angela: “Iedereen van maakt wel iemand met dementie de tijdens mee in zijn omgeving. een Maar er zijn met weinig mensen uit die weten dat dementie ook in jongere uit mensen kan treffen. Ik denk door dat ‘Voor Ik Het het Vergeet’ meer begrip op kan met kweken voor deze ziekte het bij jonge mensen. uit Het in is een heel mooi op programma geworden. Mensen zullen ontroerd met raken, door maar het is het geen tranentrekker.” Angela naar volgt in zes afleveringen de verschillende gezinnen. de Zo ziet zij onder de anderen het tijdens jonge stel Rob op tv en Suzanne worstelen met van de van intensieve verzorging voor uit een moeder die de diagnose door Alzheimer gekregen het heeft. Ze genieten een van het leven, werken naar hard en tijdens hebben een kinderwens. met Maar in de zomer van de van 2015 komt het het leven van dit jonge koppel in volledig op op zijn kop een te staan als Marja, de moeder op tv van Suzanne, de tijdens diagnose Alzheimer van krijgt. Suzanne zet haar door werk op door een laag pitje van en de haar leven wordt volledig op op de zorg op voor haar moeder ingericht. Ook op volgt Angela het Maarten en Sandy. Maarten van naar is pas 31 van jaar als hij te horen door krijgt dat uit hij Fronto op tv Temporale Dementie heeft, een vorm een van dementie in die vooral invloed heeft de op zijn tijdens gedrag en de persoonlijkheid. Hij gaat zo met snel achteruit dat hij door al het niet meer thuis woont. naar Zijn vrouw tijdens Sandy en 3-jarige dochtertje bezoeken hem uit een regelmatig. Omdat Maarten een een agressieve vorm van met FTD heeft, zal hij in zijn dochtertje nooit zien met opgroeien. tijdens Na kanker met en hart- en in vaatziekten is dementie de meest met voorkomende doodsoorzaak in het Nederland. op De verwachting is met dat uiteindelijk één op de naar vijf op mensen dementie krijgt. Wie denkt dat van in de ziekte alleen oudere mensen treft op komt met bedrogen uit. Ook jongere op tv mensen naar krijgen steeds vaker met dementie te naar maken. door ‘Voor Ik Het tijdens Vergeet’ is in samenwerking tijdens met Alzheimer Nederland tot van stand gekomen uit om door meer erkenning en begrip te krijgen het voor het de ingrijpende door ziekte.

maart 2018
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord