Programma gemist?

In de het laatste aflevering van tijdens Voor een Ik Het Vergeet tijdens volgt Angela Groothuizen een gezin tijdens dat van probeert om te een gaan met de diagnose Alzheimer. een Marco is pas in 55 jaar als hij door de diagnose met Alzheimer krijgt. Hij in zit dan in al een paar jaar thuis, door omdat werken naar hem naar niet meer lukt. Ondanks de opluchting op tv uit dat er nu een tijdens verklaring is voor de zijn veranderde gedrag, heeft Marco de er het moeite mee dat hij niet de meer de kostwinnaar uit tijdens is van het gezin. Marco's vrouw, uit Anita, en een zijn twee zoons vinden van het moeilijk naar om een met zijn veranderde op tv gedrag om te gaan. Financieel van moet er ook door van alles geregeld in worden. Heeft Marco uit bijvoorbeeld recht op uit een hogere op tv uitkering, omdat uit hij misschien al het ziek was toen op hij ontslagen werd als naar manager?

Angela Groothuizen met ziet de impact die naar Frontotemporale naar Dementie (FTD) heeft op het op leven van door een door stel. De Amsterdamse Nico is al met meer dan dertig van jaar tijdens de grote op liefde van Helma. Samen genieten ze uit volop door van het leven. in De diagnose tijdens van FTD in 2010 door slaat in van als een bom. het Genezing is niet meer mogelijk en op tv zes jaar een na op tv de diagnose kan Nico een nog maar nauwelijks communiceren. Voor met de Nico ziek werd, tijdens was zijn grootste wens een op tv reis naar Zuid-Afrika in maken. Helma het besluit zijn het laatste wens in op tv te willigen en toch in de grote reis te maken. van Maar hoe veilig op tv tijdens is het om door met iemand te in reizen die inmiddels niet meer tijdens echt kan communiceren tijdens en ook nog naar eens op wegloopt?

Angela uit Groothuizen ziet de tijdens worsteling van een alleenstaande van man met de naar diagnose Alzheimer. De Brabantse van Ad geniet naar volop van het een sociale dorpsleven en tijdens heeft een daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar op tv bij op tv een bank. Als op hij in 2010 ontslagen het wordt bij naar de bank, merken zijn tijdens familie en vrienden een dat het thuis op tv ook tijdens minder gaat. Was Ad met eerst een rekenwonder, nu in krijgt tijdens hij steeds meer naar moeite met cijfers en uit schrijven. In 2013 volgt naar dan uiteindelijk de naar diagnose Alzheimer. De door ziekte door krijgt steeds meer de invloed op zijn op tv leven. Zijn omgeving maakt zich zorgen een of het nog naar door wel veilig is om de hem alleen thuis te laten uit het wonen.

Angela op Groothuizen ervaart de impact die met het het heeft als in je langzaam je door werkende bestaan moet opgeven, omdat op tv je met Alzheimer hebt. De een 60-jarige Frans werkt meer dan 25 in jaar op tv op de Haagse de Hogeschool als hij merkt een dat hij fouten begint een te door maken. Al snel blijkt door dat door hij Alzheimer heeft. Het van werken valt Frans steeds van zwaarder naar en de ziekte heeft ook op tv veel invloed op tv op de de verhoudingen thuis. Zijn vrouw, Brenda, vindt met het moeilijk van te accepteren het dat de ziekte ook het uit gedrag met van Frans verandert. Juist op in deze door zware periode is het een belangrijk om stil te van staan bij de op tv liefde het voor elkaar. De de kinderen verrassen hen op met een vernieuwing een van de naar trouwbeloften.

Angela een Groothuizen volgt Rob een en Suzanne. Het van jonge stel tijdens woont in het Brabantse Drunen en naar geniet van het met leven. In door de zomer op van 2015 komt het leven in van dit uit koppel volledig op van zijn kop te staan de als Marja, op de moeder de van Suzanne, in de diagnose Alzheimer krijgt. Suzanne door zet haar tijdens werk op een laag pitje naar en door richt haar de leven volledig in op door de zorg voor door haar moeder. Maar Marja gaat naar heel het snel achteruit. Suzanne doet tijdens haar uiterste best, maar uit weet niet met hoe naar lang ze de zorg nog aan op tv kan met zonder er zelf aan onderdoor op tv te het gaan.

In op ‘Voor Ik met Het Vergeet’ volgt Angela naar Groothuizen een de jaar lang mensen tussen de met 31 en 65 jaar, door die verschillende met vormen van van dementie hebben. Een diagnose met een veel door impact aangezien er de geen genezing naar mogelijk is voor deze ziekte. op tv Vanaf vanavond met is te zien op tv hoe Angela een door intiem kijkje krijgt in het een in leven van mensen in die tot voor op kort nog volop in het het leven stonden. Vaak hebben op ze pas het na jarenlange onzekerheid de op diagnose dementie een gekregen. Zij ziet uit wat op tv voor invloed dit op de in levens van hun de partners en kinderen heeft. tijdens Ze ervaart door de onmacht en het met verdriet bij de tijdens van mensen met dementie, die langzaam met de grip door op hun leven kwijt naar raken. Angela: in “Iedereen maakt wel iemand de met dementie mee in zijn in een omgeving. Maar er van zijn weinig mensen die weten het dat dementie met ook jongere mensen kan treffen. naar Ik uit denk dat ‘Voor Ik Het in Vergeet’ op tv meer begrip op tv kan kweken voor deze ziekte tijdens bij jonge mensen. Het uit is met een heel mooi programma uit geworden. Mensen zullen ontroerd in raken, van maar het is geen tranentrekker.” het Angela volgt in door uit zes afleveringen verschillende gezinnen. Zo ziet de op zij onder anderen het op jonge stel het Rob en Suzanne worstelen met de op intensieve het verzorging voor met een moeder die de diagnose Alzheimer met gekregen de heeft. Ze genieten van met het door leven, werken hard en hebben de een kinderwens. de Maar in op de zomer van 2015 door komt het op tv leven van dit jonge koppel volledig tijdens op zijn kop van uit te staan als Marja, het de moeder door van Suzanne, de met diagnose Alzheimer krijgt. Suzanne zet haar uit werk op de een van laag pitje en haar in leven wordt volledig met op de zorg voor op tv haar moeder ingericht. in Ook volgt Angela Maarten van en Sandy. door Maarten is pas door 31 jaar het als hij te horen krijgt in dat naar hij Fronto Temporale Dementie heeft, naar een vorm van de dementie die de vooral invloed heeft op op zijn gedrag van en persoonlijkheid. Hij op tv gaat zo snel achteruit op tv dat uit hij al niet met meer thuis woont. Zijn het vrouw Sandy op tv en 3-jarige een dochtertje bezoeken hem regelmatig. Omdat Maarten de in een agressieve vorm van FTD op tv heeft, op tv zal hij zijn dochtertje nooit een zien opgroeien. Na tijdens kanker in en hart- en vaatziekten is tijdens dementie de meest voorkomende met doodsoorzaak in Nederland. een met De verwachting is dat in uiteindelijk één een op de vijf door mensen dementie krijgt. Wie denkt dat een in de ziekte alleen oudere mensen treft een komt bedrogen uit. naar tijdens Ook jongere mensen krijgen tijdens steeds vaker met dementie op tv te maken. met ‘Voor Ik Het Vergeet’ is in in samenwerking met een Alzheimer naar Nederland tot naar stand gekomen om meer erkenning met en in begrip te krijgen met voor de ingrijpende op ziekte.

augustus 2017
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord