Programma gemist?

In de een laatste aflevering in van Voor in Ik Het Vergeet volgt naar Angela Groothuizen een naar gezin dat probeert om te naar gaan met met de diagnose op tv Alzheimer. Marco is uit pas 55 jaar als het hij naar de diagnose Alzheimer van krijgt. Hij zit dan al een uit paar op tv jaar thuis, uit omdat werken hem niet tijdens meer lukt. Ondanks de opluchting uit dat er op tv nu een de verklaring is voor tijdens zijn veranderde gedrag, van heeft Marco er moeite een mee dat hij in niet meer de kostwinnaar van door is van het de gezin. Marco's vrouw, Anita, en zijn op twee zoons vinden door het in moeilijk om met van zijn veranderde uit gedrag om te gaan. Financieel door moet op er ook van alles geregeld het worden. op Heeft Marco bijvoorbeeld recht op een een hogere van uitkering, omdat van hij misschien al op ziek was toen naar hij ontslagen werd op tv als manager?

Angela naar Groothuizen ziet een de impact die Frontotemporale Dementie tijdens (FTD) heeft op het uit tijdens leven van een stel. De Amsterdamse het Nico met is al meer dan tijdens dertig in jaar de grote liefde van op tv Helma. Samen genieten ze uit volop van op tv het leven. De een diagnose van FTD uit in 2010 slaat op in als op tv een bom. naar Genezing is niet tijdens meer mogelijk en de zes jaar na de diagnose kan met door Nico nog maar nauwelijks tijdens communiceren. Voor op Nico ziek werd, was zijn van grootste wens uit een reis naar Zuid-Afrika tijdens maken. met Helma besluit zijn laatste wens het in te willigen in en van toch de grote reis het te maken. Maar naar hoe veilig is het om tijdens met iemand te van de reizen die inmiddels niet meer een echt een kan communiceren en ook nog door eens het wegloopt?

Angela Groothuizen ziet tijdens de worsteling op van het een alleenstaande man het met de diagnose Alzheimer. door De Brabantse Ad een geniet volop van het sociale op dorpsleven en heeft uit daarnaast van een goede door baan als kredietbeoordelaar op bij een bank. door Als hij in naar 2010 ontslagen wordt bij de op bank, merken een zijn familie en in vrienden dat het van thuis ook minder gaat. Was op Ad eerst een door rekenwonder, nu naar krijgt hij steeds meer uit moeite met uit cijfers en naar schrijven. In tijdens 2013 volgt dan uiteindelijk de naar diagnose het Alzheimer. De ziekte krijgt steeds meer door invloed op op zijn leven. Zijn omgeving uit een maakt zich zorgen of in het nog uit wel veilig is de om hem alleen thuis met te laten het wonen.

Angela Groothuizen ervaart naar de de impact die het de heeft als door je langzaam je werkende bestaan naar moet opgeven, omdat met je Alzheimer hebt. De tijdens 60-jarige op Frans werkt meer dan 25 in jaar op tv op de een Haagse Hogeschool als hij merkt dat op tv door hij fouten begint te maken. Al uit snel blijkt dat het hij Alzheimer heeft. van Het een werken valt Frans steeds zwaarder het en de het ziekte heeft ook van veel het invloed op de de verhoudingen thuis. Zijn vrouw, Brenda, op tv vindt de het moeilijk te accepteren tijdens dat de ziekte uit ook het gedrag van Frans door verandert. Juist in naar deze zware in periode naar is het belangrijk om stil te door staan bij de door liefde voor de elkaar. De naar kinderen verrassen hen met de een vernieuwing met van de op tv trouwbeloften.

Angela Groothuizen volgt met Rob een en Suzanne. Het jonge stel een woont in naar het in Brabantse Drunen en uit geniet van het leven. In in de uit zomer van 2015 komt in het leven met van dit koppel volledig op uit zijn kop te het staan als van Marja, de moeder door van Suzanne, de diagnose Alzheimer van op tv krijgt. Suzanne zet haar werk op tv op een door laag pitje en richt naar haar leven volledig een in op op de zorg voor naar haar moeder. uit Maar Marja gaat heel door snel achteruit. Suzanne een doet haar uiterste best, maar met weet niet hoe de de lang ze de naar zorg nog aan kan zonder door er zelf in aan onderdoor door te gaan.

In de ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt het Angela van Groothuizen een jaar lang mensen door tussen de 31 in en 65 jaar, op die verschillende vormen door van dementie uit hebben. een Een diagnose met veel impact naar aangezien er tijdens geen genezing mogelijk de is voor uit deze ziekte. Vanaf vanavond is een te van zien hoe Angela een van intiem kijkje de krijgt in het op leven van mensen die tot voor een de kort nog volop in uit het leven stonden. Vaak in hebben ze pas na tijdens jarenlange onzekerheid de tijdens diagnose dementie gekregen. op tv Zij ziet naar wat voor met invloed dit op de van levens van hun partners op en met kinderen heeft. Ze een ervaart de onmacht en uit het verdriet bij door de mensen met dementie, tijdens die langzaam de op grip op hun van leven kwijt raken. Angela: tijdens “Iedereen maakt op wel iemand met dementie tijdens mee in van zijn omgeving. Maar er in zijn weinig het mensen die weten met dat dementie ook in jongere mensen in kan treffen. Ik denk dat door de ‘Voor Ik Het op tv Vergeet’ meer begrip kan op kweken voor deze door ziekte bij jonge van mensen. Het is een heel een mooi programma het geworden. Mensen op tv zullen ontroerd raken, maar op het is geen in tranentrekker.” Angela volgt van in in zes afleveringen verschillende gezinnen. Zo ziet door zij onder anderen door het het jonge stel Rob en Suzanne uit het worstelen met de intensieve verzorging voor de de een moeder die de diagnose Alzheimer uit gekregen naar heeft. Ze genieten op van het naar leven, werken hard en hebben een in met kinderwens. Maar in op tv de zomer van 2015 komt de het met leven van dit jonge van koppel volledig op zijn kop op tv te staan in als Marja, de de moeder van Suzanne, door de de diagnose Alzheimer krijgt. de Suzanne zet haar het werk op een laag pitje en een haar leven wordt uit volledig op de een een zorg voor haar moeder het ingericht. Ook van volgt Angela Maarten op tv en Sandy. Maarten is pas de 31 jaar met als hij een te horen krijgt een dat hij Fronto Temporale Dementie heeft, een een vorm uit van dementie in die vooral invloed heeft op van het zijn gedrag en op tv persoonlijkheid. Hij gaat zo de snel achteruit dat hij op tv al niet meer thuis op door woont. Zijn vrouw Sandy en 3-jarige uit het dochtertje bezoeken hem de regelmatig. Omdat Maarten een agressieve vorm uit naar van FTD heeft, zal hij in zijn dochtertje nooit het zien opgroeien. Na kanker met en hart- en het van vaatziekten is dementie de uit meest voorkomende doodsoorzaak in Nederland. het op tv De verwachting is dat uit uiteindelijk één op de vijf op mensen dementie een krijgt. Wie denkt dat van de het ziekte alleen oudere de mensen treft komt de bedrogen uit. Ook een jongere mensen de krijgen steeds vaker uit met dementie te maken. ‘Voor Ik het Het Vergeet’ in is in samenwerking met door de Alzheimer Nederland tot stand gekomen om op tv naar meer erkenning en begrip te krijgen het voor de de ingrijpende op ziekte.

oktober 2017
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord