Programma gemist?

In door de laatste op tv aflevering van Voor Ik door Het Vergeet op volgt Angela Groothuizen een naar gezin dat in probeert om te gaan tijdens met de diagnose Alzheimer. Marco op is uit pas 55 jaar als uit hij de in diagnose Alzheimer een krijgt. Hij zit dan al door een paar jaar thuis, tijdens tijdens omdat werken hem niet meer het lukt. Ondanks de opluchting het dat uit er nu een verklaring is een voor op zijn veranderde op tv gedrag, heeft Marco er moeite met mee dat een hij niet meer de kostwinnaar van is uit van het gezin. door Marco's vrouw, Anita, door en zijn twee zoons vinden de het moeilijk om met met zijn een veranderde een gedrag om te gaan. Financieel moet tijdens er ook op tv van alles in geregeld worden. Heeft van Marco bijvoorbeeld recht een op een hogere op tv uitkering, omdat uit hij misschien al ziek was toen op door hij ontslagen werd als met manager?

Angela Groothuizen in ziet de impact die het Frontotemporale op Dementie (FTD) heeft op het op tv door leven van een stel. op De Amsterdamse Nico van is al meer dan door dertig jaar de de grote liefde naar van Helma. Samen genieten ze door volop het van het leven. De op diagnose van FTD in tijdens 2010 op slaat in als met een bom. Genezing is niet uit meer mogelijk uit en zes uit jaar na de diagnose een kan Nico nog maar door nauwelijks communiceren. Voor op in Nico ziek werd, was zijn grootste door op tv wens een reis een naar Zuid-Afrika maken. Helma besluit een zijn op laatste wens in te uit willigen en op toch de grote door reis te maken. Maar hoe veilig op tijdens is het om met iemand te op tv reizen uit die inmiddels niet naar meer echt op kan communiceren en ook nog op tv eens in wegloopt?

Angela Groothuizen de ziet de worsteling op van op tv een alleenstaande man met de op diagnose in Alzheimer. De Brabantse Ad van geniet volop van het sociale tijdens dorpsleven de en heeft daarnaast een met goede baan als kredietbeoordelaar het bij het een bank. Als hij op in 2010 ontslagen wordt de bij de door bank, merken op tv zijn familie en vrienden dat met het thuis uit ook minder gaat. Was uit tijdens Ad eerst een rekenwonder, nu een krijgt in hij steeds meer moeite van met cijfers en schrijven. In door 2013 de volgt dan het uiteindelijk de diagnose Alzheimer. tijdens De ziekte krijgt de steeds meer invloed op van zijn leven. Zijn omgeving uit maakt zich zorgen van of het tijdens nog wel met veilig is om met hem alleen thuis te laten naar op wonen.

Angela Groothuizen op tv ervaart de uit impact die het heeft de als je langzaam je op uit werkende bestaan moet opgeven, omdat je tijdens in Alzheimer hebt. De 60-jarige een Frans werkt meer dan van 25 jaar op de op tv een Haagse Hogeschool als hij merkt van dat hij fouten de begint uit te maken. Al snel blijkt dat op hij Alzheimer heeft. op met Het werken valt Frans door steeds zwaarder en de ziekte tijdens door heeft ook veel van invloed op de verhoudingen op thuis. Zijn vrouw, Brenda, tijdens vindt het moeilijk van te accepteren op dat de ziekte tijdens ook het met gedrag van Frans verandert. Juist van in op tv deze zware periode is in het belangrijk om een stil te staan met bij de liefde de voor elkaar. De kinderen op verrassen hen in met een vernieuwing van de het het trouwbeloften.

Angela een Groothuizen volgt Rob en Suzanne. op tv Het jonge stel op tv woont naar in het Brabantse door Drunen en geniet van op tv het leven. In de door zomer naar van 2015 komt op het leven van dit koppel naar volledig van op zijn kop te een staan als Marja, de het op moeder van Suzanne, de diagnose Alzheimer met uit krijgt. Suzanne zet haar werk op tijdens een laag van pitje en richt uit haar leven volledig in naar op tijdens de zorg voor haar naar moeder. Maar een Marja gaat heel snel achteruit. een Suzanne in doet haar naar uiterste best, maar weet niet met hoe lang ze een de zorg nog aan naar kan door zonder er tijdens zelf aan onderdoor te in gaan.

In ‘Voor Ik met de Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een door jaar lang mensen op tv door tussen de 31 en 65 van jaar, tijdens die verschillende vormen uit van dementie hebben. Een diagnose met van met veel impact aangezien er een geen genezing mogelijk is een voor deze ziekte. Vanaf met vanavond is tijdens te zien door hoe Angela een intiem op tv kijkje in krijgt in het door leven van mensen die tot voor op kort nog van volop uit in het leven stonden. Vaak het hebben ze pas een na jarenlange onzekerheid op de op tv diagnose dementie gekregen. Zij ziet wat naar op voor invloed dit op de levens in van naar hun partners en kinderen tijdens heeft. Ze ervaart de door door onmacht en het met verdriet bij de mensen uit met dementie, het die langzaam de grip op op hun door leven kwijt raken. Angela: op “Iedereen maakt wel iemand een met dementie mee in op zijn omgeving. met Maar er zijn van weinig mensen die op tv weten dat dementie ook jongere een van mensen kan treffen. Ik naar denk dat ‘Voor het Ik Het Vergeet’ meer met begrip kan kweken het voor een deze ziekte bij op jonge mensen. Het is een heel van op mooi programma geworden. door Mensen zullen ontroerd raken, maar in het is geen van tranentrekker.” Angela volgt in van zes afleveringen van verschillende gezinnen. Zo ziet tijdens zij onder anderen een het jonge stel tijdens Rob en Suzanne in worstelen met de naar intensieve verzorging op tv voor een moeder door die de een diagnose Alzheimer van gekregen heeft. Ze op genieten van het leven, naar werken hard en hebben met een kinderwens. Maar op tv in de zomer van op tv 2015 komt het door leven van door dit het jonge koppel volledig op tv op zijn kop te op staan als met Marja, de moeder van Suzanne, naar de diagnose Alzheimer in krijgt. Suzanne zet door haar het werk op een laag naar pitje en haar leven op tv wordt volledig op de in op zorg voor haar moeder met ingericht. Ook volgt Angela Maarten met en Sandy. het Maarten is uit pas 31 tijdens jaar als hij te horen krijgt naar dat hij met Fronto Temporale Dementie heeft, op een van vorm van dementie die vooral het invloed heeft een op zijn een gedrag en persoonlijkheid. Hij gaat van zo een snel achteruit dat hij naar al niet meer in thuis woont. tijdens Zijn vrouw Sandy en 3-jarige van dochtertje bezoeken het hem op tv regelmatig. Omdat Maarten een agressieve de vorm de van FTD heeft, zal tijdens hij zijn dochtertje nooit zien naar opgroeien. uit Na kanker en de hart- en het vaatziekten is dementie de meest voorkomende in doodsoorzaak in Nederland. door De verwachting een is dat uiteindelijk één door op de door vijf mensen dementie van krijgt. Wie op tv denkt dat het de ziekte alleen oudere mensen op tv treft komt op bedrogen uit. met Ook jongere mensen krijgen tijdens steeds vaker met dementie op tv te maken. ‘Voor Ik op tv op Het Vergeet’ is in samenwerking met uit op Alzheimer Nederland tot op stand gekomen om meer door erkenning en begrip naar te krijgen voor het de ingrijpende op ziekte.

december 2017
09-05-2017 21:32

Slot: Voor Ik Het Vergeet

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 6

In de laatste aflevering van Voor Ik Het Vergeet volgt Angela Groothuizen een gezin dat probeert om te gaan met de diagnose Alzheimer. Marco is pas 55 jaar als hij de diagnose Alzheimer krijgt. Hij zit dan al een paar jaar thuis, omdat werk...

02-05-2017 21:33

Afl. 5

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 5

Angela Groothuizen ziet de impact die Frontotemporale Dementie (FTD) heeft op het leven van een stel. De Amsterdamse Nico is al meer dan dertig jaar de grote liefde van Helma. Samen genieten ze volop van het leven. De diagnose van FTD in 20...

25-04-2017 21:31

Afl. 4

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 4

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontsla...

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 3

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 2

Angela Groothuizen volgt Rob en Suzanne. Het jonge stel woont in het Brabantse Drunen en geniet van het leven. In de zomer van 2015 komt het leven van dit koppel volledig op zijn kop te staan als Marja, de moeder van Suzanne, de diagnose Al...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Voor Ik Het Vergeet - Afl. 1

In ‘Voor Ik Het Vergeet’ volgt Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar, die verschillende vormen van dementie hebben. Een diagnose met veel impact aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Vanaf vanavo...

Voor Ik Het Vergeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Ik Het Vergeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Ik Het Vergeet bij Voor Ik Het Vergeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Ik Het Vergeet. Heb je een uitzending van Voor Ik Het Vergeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Ik Het Vergeet gemist

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de families voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.

Uitzending gemist van Voor Ik Het Vergeet? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Ik Het Vergeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-05-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord