Programma gemist?

De in laatste halte is het door ijskoude Rusland. op tv De rappers naar worden geconfronteerd met het het aangrijpende verhaal op tv van activist Ildar naar Dadin. In december 2015 werd hij met opgepakt en de weggestopt in een tijdens gevangenis in de Karelia, ver weg van het de bewoonde van wereld. Daar werd op hij onder barre met omstandigheden vreselijk mishandeld en gemarteld. het Later het werd hij overgeplaatst door naar een gevangenis in de Siberië. naar De rappers reizen tijdens af naar deze plek van om te in kijken of ze een hem daar zelf te spreken op krijgen. Ze willen op weten onder wat uit voor omstandigheden uit hij vastzit en wat uit ze moeten doen in om op hem vrij te krijgen. En uit dat bij een tijdens temperatuur van bijna naar dertig in graden onder nul.

De van rappers reizen vandaag af tijdens naar Zimbabwe, de waar president Mugabe al tijdens bijna veertig van jaar aan de uit macht is. een Het land verandert steeds meer naar in een de dictatuur en het Zimbabwaanse volk het lijdt onder met zijn regime. een De rappers uit ondervinden zelf hoe gespannen de situatie uit is in tijdens het land en op tv wat het tijdens met de de bevolking doet. Ze zijn een te gast in een de satirische in nieuwsshow en freestylen erop met los met Zimbabwaanse tijdens collega-rappers. Ze horen de emotionele een met verhalen van slachtoffers van het dictatoriale op bewind van tijdens Mugabe.

De de rappers zijn nog in de Mexico. Ze voeren daar met actie op tv voor Verónica Razo, met die al vijf jaar onterecht de tijdens achter de tralies zit. Nadat met ze vorige week het door verhaal het van de moeder van met Verónica en de kinderen uit hebben op tv gehoord, heeft de zaak uit hen niet tijdens meer losgelaten. Samen het met een tijdens bekende Mexicaanse rapper maken uit ze een speciale met rap voor Verónica. En ze de besluiten, geheel in door Mexicaanse een stijl, een graffitimuurschildering te maken het voor tijdens Verónica. De locatie is alleen de niet zonder de gevaar.

Vanaf vanavond een gaat RTL 5 op op pad met in een viertal bekende rappers met in ‘Rappers Achter een De Tralies’. de Ronnie Flex, Willie tijdens Wartaal, Mr. Polska en uit Bokoesam onderzoeken op met door drie continenten hoe het is gesteld op met een mensenrechten en het recht op met vrije meningsuiting. De in vier rappers gaan op tijdens pad voor door Amnesty op International om de belabberde staat naar van de vrije van meningsuiting aan van de kaak te het stellen. Mensen van overal ter wereld met worden opgepakt, onterecht tijdens veroordeeld en zelfs met gemarteld om hun mening. in De rappers het roepen Nederlanders op een petitie naar te tekenen om door deze uit mensen vrij te tijdens krijgen. Hun persoonlijke doel: met 100.000 handtekeningen in middels SMS te verzamelen om gevangenen, op die tijdens onterecht vastzitten, vrij de te krijgen. Zij door reizen daarvoor naar Rusland, Mexico op en Zimbabwe om met een eigen op ogen te op zien hoe de een regeringen hiermee omgaan. De rappers het verwonderen door zich tijdens de tijdens reis over andere culturen en ontmoeten een lokale naar rappers. Op het hun beurt reageren de inwoners uit naar in die landen ook op door dit bijzondere viertal. Ze verschijnen van onder meer op het het Rode een Plein in op Moskou en het worden in Zimbabwe aangevallen door een met in buffel. Willie Wartaal en uit Mr Polska reizen in Rusland uit naar de met verste uithoeken van een Siberië op tv om een gevangenis de te bezoeken en de krijgen daar de schrik op tv van hun tijdens leven. In Zimbabwe ondervinden de rappers uit aan den lijve de de ijzeren op hand van een dictator Mugabe. De tijdens rappers beseffen hoe op bijzonder het is dat je naar in Nederland voor je van mening met kunt uitkomen. Met van een rap die de vier op tv maken tijdens tijdens het programma onderstrepen door ze hun vrijheid van in met meningsuiting.

april 2020
25-04-2017 21:30

Slot: Rappers achter de tralies

Rappers Achter De Tralies - Afl. 4

De laatste halte is het ijskoude Rusland. De rappers worden geconfronteerd met het aangrijpende verhaal van activist Ildar Dadin. In december 2015 werd hij opgepakt en weggestopt in een gevangenis in Karelia, ver weg van de bewoonde wereld....

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Rappers Achter De Tralies - Afl. 3

De rappers reizen vandaag af naar Zimbabwe, waar president Mugabe al bijna veertig jaar aan de macht is. Het land verandert steeds meer in een dictatuur en het Zimbabwaanse volk lijdt onder zijn regime. De rappers ondervinden zelf hoe gespa...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Rappers Achter De Tralies - Afl. 2

De rappers zijn nog in Mexico. Ze voeren daar actie voor Verónica Razo, die al vijf jaar onterecht achter de tralies zit. Nadat ze vorige week het verhaal van de moeder van Verónica en de kinderen hebben gehoord, heeft de zaak hen niet meer...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Rappers Achter De Tralies - Afl. 1

Vanaf vanavond gaat RTL 5 op pad met een viertal bekende rappers in ‘Rappers Achter De Tralies’. Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije ...

Rappers Achter De Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers Achter De Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers Achter De Tralies bij Rappers Achter De Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers Achter De Tralies. Heb je een uitzending van Rappers Achter De Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers Achter De Tralies gemist

Realityserie waarin de bekende rappers Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam de strijd aangaan tegen onrecht. De rappers onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting. Overal ter wereld worden mensen opgepakt, onterecht veroordeeld en zelfs gemarteld om hun mening. De rappers roepen Nederlanders op een petitie te tekenen om deze mensen vrij te krijgen. Tijdens het programma maakt het viertal een rap waarmee ze hun vrijheid van meningsuiting onderstrepen.

Uitzending gemist van Rappers Achter De Tralies? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers Achter De Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!