Programma gemist?

De met laatste halte is het naar ijskoude Rusland. De rappers op tv in worden geconfronteerd met het aangrijpende verhaal van van activist door Ildar in Dadin. In december 2015 werd hij tijdens opgepakt en naar weggestopt in een gevangenis tijdens tijdens in Karelia, ver weg naar van de bewoonde wereld. van Daar werd hij door onder barre tijdens omstandigheden vreselijk op mishandeld en gemarteld. met Later werd hij overgeplaatst uit naar een gevangenis in Siberië. van De de rappers reizen op tv af naar deze plek om van te kijken of ze tijdens hem op tv daar zelf te spreken krijgen. naar Ze willen weten van onder de wat voor omstandigheden naar hij vastzit en wat ze op moeten het doen om hem vrij te tijdens naar krijgen. En dat bij een temperatuur tijdens van bijna de dertig door graden onder nul.

De rappers reizen tijdens vandaag af naar een Zimbabwe, van waar president Mugabe al in bijna veertig jaar aan uit de macht het is. tijdens Het land verandert steeds meer in door een dictatuur en de het Zimbabwaanse volk in lijdt onder zijn met regime. in De rappers ondervinden zelf met hoe op gespannen de situatie is door in het land naar en wat het uit met de bevolking doet. Ze met zijn te een gast van in een satirische nieuwsshow en op tv freestylen een erop los met Zimbabwaanse in collega-rappers. Ze horen uit de emotionele verhalen van slachtoffers in van het dictatoriale naar bewind van een Mugabe.

De rappers door zijn nog in Mexico. naar Ze van voeren daar actie voor Verónica tijdens de Razo, die al vijf jaar een onterecht achter op de tralies zit. Nadat op tv ze vorige week op het verhaal van met de moeder van Verónica naar en tijdens de kinderen hebben gehoord, het heeft de zaak van hen uit niet meer losgelaten. Samen met een naar bekende Mexicaanse rapper in maken ze een een speciale rap voor met Verónica. En uit ze besluiten, geheel tijdens in Mexicaanse stijl, een met graffitimuurschildering te door maken een voor Verónica. De naar locatie is alleen niet zonder een gevaar.

Vanaf vanavond op tv gaat RTL 5 op op pad met een naar viertal bekende naar rappers in ‘Rappers Achter een De Tralies’. uit Ronnie Flex, Willie tijdens Wartaal, Mr. het Polska en Bokoesam op onderzoeken op drie continenten een hoe het met is gesteld met met mensenrechten en het recht op door het vrije meningsuiting. De vier rappers gaan op uit pad voor uit Amnesty naar International om de met belabberde staat van de vrije meningsuiting naar de aan de kaak te stellen. van Mensen overal ter wereld door worden opgepakt, onterecht uit veroordeeld en tijdens zelfs gemarteld tijdens om hun mening. De rappers in roepen het Nederlanders op op een petitie te met tekenen om deze mensen vrij op te krijgen. Hun in persoonlijke doel: 100.000 handtekeningen een middels SMS door te verzamelen om het gevangenen, die op tv onterecht vastzitten, vrij te een krijgen. Zij reizen daarvoor op tv naar Rusland, Mexico en de Zimbabwe om met tijdens eigen tijdens ogen te zien hoe het de regeringen in hiermee omgaan. door De rappers verwonderen zich tijdens op tv de reis over van andere culturen met en ontmoeten op tv lokale rappers. Op hun beurt tijdens reageren de inwoners van uit die landen ook op op dit bijzondere op tv viertal. Ze verschijnen met onder met meer op op tv het Rode Plein in Moskou en in worden op tv in Zimbabwe aangevallen met door een buffel. met Willie Wartaal en Mr met Polska een reizen in Rusland naar de verste door uit uithoeken van Siberië in om een gevangenis van te bezoeken en krijgen daar de de schrik van tijdens hun leven. In door Zimbabwe ondervinden de rappers uit aan den lijve van de ijzeren hand op van dictator op tv Mugabe. De rappers beseffen door hoe het bijzonder het is dat in je in Nederland voor je tijdens een mening kunt uitkomen. Met tijdens een rap die in de vier maken in tijdens het programma onderstrepen door ze hun vrijheid uit van naar meningsuiting.

april 2021
25-04-2017 21:30

Slot: Rappers achter de tralies

Rappers Achter De Tralies - Afl. 4

De laatste halte is het ijskoude Rusland. De rappers worden geconfronteerd met het aangrijpende verhaal van activist Ildar Dadin. In december 2015 werd hij opgepakt en weggestopt in een gevangenis in Karelia, ver weg van de bewoonde wereld....

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Rappers Achter De Tralies - Afl. 3

De rappers reizen vandaag af naar Zimbabwe, waar president Mugabe al bijna veertig jaar aan de macht is. Het land verandert steeds meer in een dictatuur en het Zimbabwaanse volk lijdt onder zijn regime. De rappers ondervinden zelf hoe gespa...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Rappers Achter De Tralies - Afl. 2

De rappers zijn nog in Mexico. Ze voeren daar actie voor Verónica Razo, die al vijf jaar onterecht achter de tralies zit. Nadat ze vorige week het verhaal van de moeder van Verónica en de kinderen hebben gehoord, heeft de zaak hen niet meer...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Rappers Achter De Tralies - Afl. 1

Vanaf vanavond gaat RTL 5 op pad met een viertal bekende rappers in ‘Rappers Achter De Tralies’. Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije ...

Rappers Achter De Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers Achter De Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers Achter De Tralies bij Rappers Achter De Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers Achter De Tralies. Heb je een uitzending van Rappers Achter De Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers Achter De Tralies gemist

Realityserie waarin de bekende rappers Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam de strijd aangaan tegen onrecht. De rappers onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting. Overal ter wereld worden mensen opgepakt, onterecht veroordeeld en zelfs gemarteld om hun mening. De rappers roepen Nederlanders op een petitie te tekenen om deze mensen vrij te krijgen. Tijdens het programma maakt het viertal een rap waarmee ze hun vrijheid van meningsuiting onderstrepen.

Uitzending gemist van Rappers Achter De Tralies? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers Achter De Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!