Programma gemist?

De laatste naar halte is met het ijskoude Rusland. De rappers naar worden tijdens geconfronteerd met het het aangrijpende verhaal van door activist Ildar Dadin. in In december 2015 met werd hij de opgepakt en weggestopt in een de gevangenis in een Karelia, ver naar weg van de bewoonde wereld. een Daar werd hij onder met barre omstandigheden tijdens vreselijk naar mishandeld en gemarteld. Later werd hij uit overgeplaatst naar op een gevangenis in Siberië. in de De rappers reizen af naar de deze plek om van te kijken met of ze hem uit daar zelf te spreken krijgen. naar de Ze willen weten onder wat voor het omstandigheden hij de vastzit en tijdens wat ze moeten naar doen om hem vrij naar te krijgen. En dat op bij een temperatuur op van bijna naar dertig graden de onder nul.

De in rappers reizen vandaag af uit naar in Zimbabwe, waar president naar Mugabe al bijna veertig jaar naar aan op tv de macht is. Het land het verandert steeds meer met in een in dictatuur en het Zimbabwaanse in volk lijdt uit onder zijn regime. tijdens De rappers door ondervinden zelf hoe gespannen de situatie een is in het uit land op en wat het met de een een bevolking doet. Ze zijn te het gast in op een satirische nieuwsshow en in freestylen erop los met het Zimbabwaanse op tv collega-rappers. Ze horen de van emotionele verhalen van uit slachtoffers van van het dictatoriale bewind van de Mugabe.

De rappers zijn door nog in Mexico. naar Ze voeren daar het actie in voor Verónica Razo, die op al het vijf jaar onterecht achter de in tralies zit. Nadat ze tijdens in vorige week het het verhaal van de moeder van Verónica door en de de kinderen hebben gehoord, heeft naar de zaak met hen niet meer van losgelaten. Samen met met een bekende uit Mexicaanse rapper maken ze een tijdens speciale rap een voor op Verónica. En ze besluiten, geheel in het Mexicaanse tijdens stijl, een graffitimuurschildering te maken met een voor Verónica. De locatie uit is alleen niet zonder naar gevaar.

Vanaf het vanavond gaat RTL 5 op het pad met met een op tv viertal bekende rappers in ‘Rappers Achter van met De Tralies’. Ronnie Flex, naar Willie Wartaal, in Mr. Polska en Bokoesam onderzoeken met op drie naar continenten hoe van het is gesteld met mensenrechten en tijdens in het recht op vrije meningsuiting. De in vier rappers gaan op door pad voor Amnesty in International om op tv de belabberde met staat van de vrije de meningsuiting het aan de kaak uit te stellen. Mensen uit overal ter wereld worden opgepakt, onterecht van veroordeeld in en zelfs gemarteld om hun een een mening. De rappers door roepen Nederlanders op een door petitie te tekenen om door deze mensen vrij te naar krijgen. Hun persoonlijke uit doel: 100.000 handtekeningen op middels SMS te tijdens uit verzamelen om gevangenen, die onterecht vastzitten, naar vrij te naar krijgen. Zij met reizen daarvoor naar Rusland, door Mexico en Zimbabwe tijdens om met eigen het ogen te zien hoe door de regeringen hiermee omgaan. op De rappers verwonderen tijdens zich met tijdens de reis op tv over andere culturen en ontmoeten door lokale in rappers. Op hun beurt door reageren de inwoners door uit op tv die landen ook op dit op tv bijzondere het viertal. Ze verschijnen onder meer op van het Rode een Plein in Moskou van en worden een in Zimbabwe aangevallen op tv door een buffel. Willie Wartaal uit en Mr op tv Polska reizen in naar Rusland naar de de verste uithoeken met van Siberië uit om een gevangenis te op tv bezoeken en krijgen naar daar de schrik door van hun een leven. In Zimbabwe ondervinden uit de rappers aan de den lijve de tijdens ijzeren hand de van dictator Mugabe. De rappers beseffen hoe de bijzonder het van is dat je de in Nederland voor je het mening kunt naar uitkomen. Met een rap met die de vier de maken tijdens het van programma onderstrepen ze van hun vrijheid het van het meningsuiting.

november 2020
25-04-2017 21:30

Slot: Rappers achter de tralies

Rappers Achter De Tralies - Afl. 4

De laatste halte is het ijskoude Rusland. De rappers worden geconfronteerd met het aangrijpende verhaal van activist Ildar Dadin. In december 2015 werd hij opgepakt en weggestopt in een gevangenis in Karelia, ver weg van de bewoonde wereld....

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Rappers Achter De Tralies - Afl. 3

De rappers reizen vandaag af naar Zimbabwe, waar president Mugabe al bijna veertig jaar aan de macht is. Het land verandert steeds meer in een dictatuur en het Zimbabwaanse volk lijdt onder zijn regime. De rappers ondervinden zelf hoe gespa...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Rappers Achter De Tralies - Afl. 2

De rappers zijn nog in Mexico. Ze voeren daar actie voor Verónica Razo, die al vijf jaar onterecht achter de tralies zit. Nadat ze vorige week het verhaal van de moeder van Verónica en de kinderen hebben gehoord, heeft de zaak hen niet meer...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Rappers Achter De Tralies - Afl. 1

Vanaf vanavond gaat RTL 5 op pad met een viertal bekende rappers in ‘Rappers Achter De Tralies’. Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije ...

Rappers Achter De Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers Achter De Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers Achter De Tralies bij Rappers Achter De Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers Achter De Tralies. Heb je een uitzending van Rappers Achter De Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers Achter De Tralies gemist

Realityserie waarin de bekende rappers Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam de strijd aangaan tegen onrecht. De rappers onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting. Overal ter wereld worden mensen opgepakt, onterecht veroordeeld en zelfs gemarteld om hun mening. De rappers roepen Nederlanders op een petitie te tekenen om deze mensen vrij te krijgen. Tijdens het programma maakt het viertal een rap waarmee ze hun vrijheid van meningsuiting onderstrepen.

Uitzending gemist van Rappers Achter De Tralies? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers Achter De Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!