Programma gemist?

De op tv laatste halte is in het ijskoude Rusland. uit De rappers worden geconfronteerd uit met het aangrijpende verhaal door van activist de Ildar het Dadin. In december 2015 werd hij op opgepakt in en weggestopt in een een gevangenis op tv in Karelia, ver weg van de op tv een bewoonde wereld. Daar werd hij onder naar barre een omstandigheden vreselijk mishandeld de en gemarteld. Later werd hij een overgeplaatst op tv naar een door gevangenis in Siberië. door De rappers reizen af naar deze van plek om op te kijken of ze van hem op daar zelf te van spreken krijgen. door Ze willen weten de onder wat voor omstandigheden hij vastzit het op en wat ze moeten doen uit om naar hem vrij te door krijgen. En dat bij een met temperatuur van bijna dertig tijdens graden het onder nul.

De de rappers reizen naar vandaag af naar Zimbabwe, de waar president Mugabe een al bijna veertig met jaar aan de macht is. uit Het land verandert met steeds uit meer in een met dictatuur en het Zimbabwaanse door volk lijdt op onder zijn regime. door De rappers ondervinden van zelf hoe gespannen de uit situatie naar is in het land en op tv wat het met de een het bevolking doet. Ze zijn te het gast in een satirische van nieuwsshow het en freestylen erop los op tv met Zimbabwaanse collega-rappers. door Ze horen de een emotionele verhalen met van slachtoffers van het tijdens dictatoriale bewind uit van Mugabe.

De naar rappers zijn nog tijdens in Mexico. Ze door voeren daar de actie voor Verónica Razo, die al door vijf jaar onterecht op achter de tralies door zit. Nadat in ze vorige op week het verhaal van de met moeder van in Verónica en de het kinderen hebben tijdens gehoord, heeft de zaak een hen niet tijdens meer losgelaten. Samen in met een bekende het Mexicaanse rapper maken naar ze een speciale rap voor door Verónica. En tijdens ze besluiten, geheel in van met Mexicaanse stijl, een graffitimuurschildering te het maken voor Verónica. een De locatie een is alleen niet zonder op gevaar.

Vanaf vanavond gaat naar RTL 5 het op pad met een door viertal het bekende rappers een in ‘Rappers Achter met De Tralies’. Ronnie Flex, de Willie Wartaal, Mr. op Polska en Bokoesam onderzoeken op tijdens drie door continenten hoe het het is gesteld naar met mensenrechten en het recht op tv op vrije meningsuiting. De vier het rappers van gaan op pad voor op tv Amnesty International om naar de belabberde staat van op op tv de vrije meningsuiting aan uit de kaak te van stellen. Mensen overal ter uit wereld worden opgepakt, onterecht met in veroordeeld en zelfs gemarteld om naar hun mening. in De rappers tijdens roepen Nederlanders op een petitie naar te tekenen om het deze mensen vrij op te op tv krijgen. Hun persoonlijke doel: 100.000 het handtekeningen middels SMS te de met verzamelen om gevangenen, tijdens die onterecht vastzitten, vrij te een krijgen. Zij uit reizen daarvoor naar Rusland, Mexico op tv en Zimbabwe om met met eigen ogen te het zien door hoe de regeringen met hiermee omgaan. De rappers in verwonderen de zich tijdens de reis over andere uit culturen en de ontmoeten lokale rappers. Op op de hun beurt reageren de inwoners uit in op die landen ook door op dit bijzondere viertal. Ze verschijnen met onder meer op op tv het Rode uit Plein in Moskou en in tijdens worden in Zimbabwe aangevallen door een het op buffel. Willie Wartaal en tijdens Mr Polska tijdens reizen in Rusland naar de tijdens verste uithoeken door van Siberië om een gevangenis op tv te van bezoeken en krijgen daar op tv de op schrik van hun leven. In op Zimbabwe ondervinden door de rappers aan den naar lijve de ijzeren tijdens hand van tijdens dictator Mugabe. De rappers beseffen hoe op met bijzonder het is dat je in het met Nederland voor je mening de kunt uitkomen. Met van een rap uit die de vier maken tijdens het met tijdens programma onderstrepen ze door hun vrijheid van door meningsuiting.

augustus 2020
25-04-2017 21:30

Slot: Rappers achter de tralies

Rappers Achter De Tralies - Afl. 4

De laatste halte is het ijskoude Rusland. De rappers worden geconfronteerd met het aangrijpende verhaal van activist Ildar Dadin. In december 2015 werd hij opgepakt en weggestopt in een gevangenis in Karelia, ver weg van de bewoonde wereld....

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Rappers Achter De Tralies - Afl. 3

De rappers reizen vandaag af naar Zimbabwe, waar president Mugabe al bijna veertig jaar aan de macht is. Het land verandert steeds meer in een dictatuur en het Zimbabwaanse volk lijdt onder zijn regime. De rappers ondervinden zelf hoe gespa...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Rappers Achter De Tralies - Afl. 2

De rappers zijn nog in Mexico. Ze voeren daar actie voor Verónica Razo, die al vijf jaar onterecht achter de tralies zit. Nadat ze vorige week het verhaal van de moeder van Verónica en de kinderen hebben gehoord, heeft de zaak hen niet meer...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Rappers Achter De Tralies - Afl. 1

Vanaf vanavond gaat RTL 5 op pad met een viertal bekende rappers in ‘Rappers Achter De Tralies’. Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije ...

Rappers Achter De Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers Achter De Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers Achter De Tralies bij Rappers Achter De Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers Achter De Tralies. Heb je een uitzending van Rappers Achter De Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers Achter De Tralies gemist

Realityserie waarin de bekende rappers Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam de strijd aangaan tegen onrecht. De rappers onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting. Overal ter wereld worden mensen opgepakt, onterecht veroordeeld en zelfs gemarteld om hun mening. De rappers roepen Nederlanders op een petitie te tekenen om deze mensen vrij te krijgen. Tijdens het programma maakt het viertal een rap waarmee ze hun vrijheid van meningsuiting onderstrepen.

Uitzending gemist van Rappers Achter De Tralies? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers Achter De Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!