Programma gemist?

De op tv laatste halte is naar het ijskoude Rusland. naar De rappers het worden geconfronteerd met met het aangrijpende verhaal van activist tijdens Ildar Dadin. In december van tijdens 2015 werd hij in opgepakt en weggestopt in een gevangenis een in op tv Karelia, ver weg van op tv de bewoonde wereld. uit Daar werd op tv hij onder op barre omstandigheden vreselijk mishandeld een en gemarteld. Later werd het hij overgeplaatst naar naar een gevangenis tijdens in Siberië. De tijdens rappers reizen af op tv naar deze plek om naar te uit kijken of ze hem daar een zelf een te spreken krijgen. Ze willen weten op tv onder wat door voor omstandigheden hij vastzit in en wat uit ze moeten de doen om hem vrij van te krijgen. En dat van bij op tv een temperatuur van bijna met dertig een graden onder nul.

De rappers op tv reizen vandaag af naar uit Zimbabwe, waar president een Mugabe al naar bijna veertig jaar naar aan naar de macht is. tijdens Het land verandert steeds meer in op tv een dictatuur naar en het tijdens Zimbabwaanse volk lijdt onder zijn op regime. De rappers van ondervinden uit zelf hoe gespannen de situatie in is de in het naar land en wat het uit met de bevolking doet. een Ze zijn te met gast de in een satirische nieuwsshow en het freestylen erop met los met Zimbabwaanse tijdens collega-rappers. Ze horen met de emotionele verhalen tijdens van slachtoffers van het dictatoriale in bewind van door Mugabe.

De uit rappers zijn de nog in Mexico. Ze voeren daar het actie voor op Verónica van Razo, die al tijdens vijf jaar onterecht in achter de tralies zit. Nadat ze op vorige week uit het verhaal door van de moeder van tijdens Verónica een en de kinderen hebben gehoord, heeft tijdens de op tv zaak hen niet meer losgelaten. op tv Samen met tijdens een bekende in Mexicaanse rapper van maken ze een op tv speciale rap voor Verónica. En tijdens ze besluiten, een geheel in Mexicaanse stijl, een de graffitimuurschildering te met maken voor Verónica. De een naar locatie is alleen niet een zonder gevaar.

Vanaf de vanavond gaat RTL tijdens 5 op pad van met een viertal bekende van rappers in ‘Rappers tijdens Achter De een Tralies’. Ronnie Flex, Willie Wartaal, in Mr. Polska en een uit Bokoesam onderzoeken op drie uit continenten hoe het is tijdens gesteld met mensenrechten van en tijdens het recht op tijdens vrije meningsuiting. De vier door rappers gaan op pad voor in Amnesty naar International om de belabberde in staat van de tijdens vrije meningsuiting aan de tijdens kaak te stellen. het Mensen overal ter door wereld worden opgepakt, uit onterecht van veroordeeld en zelfs met gemarteld om hun mening. op tv De rappers roepen Nederlanders op door een petitie een te tekenen om deze het naar mensen vrij te krijgen. Hun persoonlijke het doel: 100.000 door handtekeningen middels van SMS te met verzamelen om gevangenen, die onterecht het vastzitten, een vrij te krijgen. Zij reizen daarvoor door naar op tv Rusland, Mexico en Zimbabwe om met met een eigen ogen te zien hoe de in regeringen uit hiermee omgaan. De het rappers verwonderen zich door tijdens de naar reis over andere culturen en met ontmoeten lokale rappers. op Op naar hun beurt reageren de inwoners tijdens uit naar die landen ook op dit het bijzondere in viertal. Ze verschijnen naar onder meer op het Rode Plein uit in uit Moskou en worden in Zimbabwe het aangevallen van door een buffel. een Willie Wartaal en Mr Polska van naar reizen in Rusland naar tijdens de verste uithoeken op tv van Siberië om een gevangenis in te in bezoeken en krijgen daar de naar schrik van een hun naar leven. In Zimbabwe ondervinden de de rappers aan den lijve een de op tv ijzeren hand door van dictator Mugabe. De in rappers beseffen hoe bijzonder het is naar dat je in met Nederland voor uit je mening kunt uitkomen. een Met een het rap die uit de vier maken een tijdens het programma onderstrepen ze door hun vrijheid van uit op meningsuiting.

augustus 2021
25-04-2017 21:30

Slot: Rappers achter de tralies

Rappers Achter De Tralies - Afl. 4

De laatste halte is het ijskoude Rusland. De rappers worden geconfronteerd met het aangrijpende verhaal van activist Ildar Dadin. In december 2015 werd hij opgepakt en weggestopt in een gevangenis in Karelia, ver weg van de bewoonde wereld....

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Rappers Achter De Tralies - Afl. 3

De rappers reizen vandaag af naar Zimbabwe, waar president Mugabe al bijna veertig jaar aan de macht is. Het land verandert steeds meer in een dictatuur en het Zimbabwaanse volk lijdt onder zijn regime. De rappers ondervinden zelf hoe gespa...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Rappers Achter De Tralies - Afl. 2

De rappers zijn nog in Mexico. Ze voeren daar actie voor Verónica Razo, die al vijf jaar onterecht achter de tralies zit. Nadat ze vorige week het verhaal van de moeder van Verónica en de kinderen hebben gehoord, heeft de zaak hen niet meer...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Rappers Achter De Tralies - Afl. 1

Vanaf vanavond gaat RTL 5 op pad met een viertal bekende rappers in ‘Rappers Achter De Tralies’. Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije ...

Rappers Achter De Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers Achter De Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers Achter De Tralies bij Rappers Achter De Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers Achter De Tralies. Heb je een uitzending van Rappers Achter De Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers Achter De Tralies gemist

Realityserie waarin de bekende rappers Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam de strijd aangaan tegen onrecht. De rappers onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting. Overal ter wereld worden mensen opgepakt, onterecht veroordeeld en zelfs gemarteld om hun mening. De rappers roepen Nederlanders op een petitie te tekenen om deze mensen vrij te krijgen. Tijdens het programma maakt het viertal een rap waarmee ze hun vrijheid van meningsuiting onderstrepen.

Uitzending gemist van Rappers Achter De Tralies? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers Achter De Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!