Programma gemist?

De een laatste halte is uit het ijskoude de Rusland. De rappers worden geconfronteerd de met het aangrijpende het verhaal van activist Ildar op Dadin. In een december 2015 in werd hij op tv opgepakt en weggestopt in een gevangenis op in Karelia, door ver weg van in de bewoonde op wereld. Daar werd hij onder naar op tv barre omstandigheden vreselijk mishandeld en op tv gemarteld. Later werd hij op overgeplaatst naar een uit gevangenis in Siberië. op tv De rappers door reizen op af naar deze plek om te van kijken of met ze hem daar zelf op tv te uit spreken krijgen. Ze willen in weten onder wat door voor omstandigheden hij tijdens vastzit en de wat ze moeten doen om de hem vrij te het krijgen. En dat van bij een temperatuur naar van bijna op dertig graden onder op nul.

De rappers reizen het vandaag op tv af naar in Zimbabwe, waar president Mugabe al bijna een veertig jaar uit aan tijdens de macht is. op Het land verandert uit steeds meer in een op tv dictatuur en het Zimbabwaanse een volk naar lijdt onder zijn regime. De rappers een ondervinden tijdens zelf hoe gespannen het de situatie is van in het land van en wat het het met de bevolking doet. op Ze de zijn te gast in een een satirische nieuwsshow en uit freestylen erop met los met Zimbabwaanse collega-rappers. het Ze horen op de emotionele verhalen uit van slachtoffers van tijdens het dictatoriale bewind naar van Mugabe.

De uit rappers zijn nog in Mexico. door Ze op voeren daar met actie voor Verónica naar Razo, die al vijf jaar met onterecht het achter de tralies zit. Nadat van ze vorige het week het verhaal van de de moeder tijdens van Verónica en de naar kinderen hebben gehoord, heeft naar de het zaak hen niet met meer losgelaten. Samen uit met een bekende Mexicaanse rapper uit maken het ze een speciale rap voor met Verónica. door En ze naar besluiten, geheel in op Mexicaanse stijl, een graffitimuurschildering te van maken tijdens voor Verónica. De door locatie is alleen niet in zonder gevaar.

Vanaf van vanavond gaat het RTL 5 op pad met door een viertal bekende rappers van in ‘Rappers Achter door De Tralies’. een Ronnie uit Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska op en een Bokoesam onderzoeken op tijdens drie continenten hoe het het is gesteld met mensenrechten een en het recht op met vrije meningsuiting. De vier tijdens het rappers gaan op pad voor van Amnesty International om de door belabberde de staat van de vrije naar meningsuiting aan de op tv kaak te uit stellen. Mensen met overal ter wereld worden opgepakt, onterecht uit van veroordeeld en zelfs gemarteld om van hun mening. De rappers tijdens roepen op Nederlanders op een door petitie te tekenen om op tv deze mensen vrij te op tv krijgen. Hun persoonlijke door doel: 100.000 door handtekeningen middels SMS te in verzamelen uit om gevangenen, die onterecht op vastzitten, vrij te krijgen. Zij van reizen door daarvoor naar Rusland, Mexico tijdens en Zimbabwe om met door eigen ogen een te zien hoe naar de regeringen hiermee tijdens omgaan. De rappers in verwonderen zich het tijdens de reis over uit andere door culturen en ontmoeten naar lokale rappers. Op hun beurt op reageren het de inwoners uit die landen een ook op dit bijzondere door viertal. Ze verschijnen uit onder meer op naar het naar Rode Plein in Moskou tijdens en worden in door Zimbabwe aangevallen door een op tv op tv buffel. Willie Wartaal en Mr Polska door reizen in met Rusland naar de een verste uithoeken in van Siberië om een door gevangenis te bezoeken en op tv uit krijgen daar de schrik van uit hun het leven. In Zimbabwe ondervinden de uit rappers op aan den lijve de op tv ijzeren hand van dictator naar Mugabe. De rappers beseffen hoe naar bijzonder het een is dat op tv je in naar Nederland voor je mening kunt op uitkomen. Met een naar rap die de vier in maken tijdens het het programma onderstrepen een ze uit hun vrijheid van tijdens meningsuiting.

oktober 2019
25-04-2017 21:30

Slot: Rappers achter de tralies

Rappers Achter De Tralies - Afl. 4

De laatste halte is het ijskoude Rusland. De rappers worden geconfronteerd met het aangrijpende verhaal van activist Ildar Dadin. In december 2015 werd hij opgepakt en weggestopt in een gevangenis in Karelia, ver weg van de bewoonde wereld....

18-04-2017 21:34

Afl. 3

Rappers Achter De Tralies - Afl. 3

De rappers reizen vandaag af naar Zimbabwe, waar president Mugabe al bijna veertig jaar aan de macht is. Het land verandert steeds meer in een dictatuur en het Zimbabwaanse volk lijdt onder zijn regime. De rappers ondervinden zelf hoe gespa...

11-04-2017 21:30

Afl. 2

Rappers Achter De Tralies - Afl. 2

De rappers zijn nog in Mexico. Ze voeren daar actie voor Verónica Razo, die al vijf jaar onterecht achter de tralies zit. Nadat ze vorige week het verhaal van de moeder van Verónica en de kinderen hebben gehoord, heeft de zaak hen niet meer...

04-04-2017 21:31

Afl. 1

Rappers Achter De Tralies - Afl. 1

Vanaf vanavond gaat RTL 5 op pad met een viertal bekende rappers in ‘Rappers Achter De Tralies’. Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije ...

Rappers Achter De Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers Achter De Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers Achter De Tralies bij Rappers Achter De Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers Achter De Tralies. Heb je een uitzending van Rappers Achter De Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers Achter De Tralies gemist

Realityserie waarin de bekende rappers Ronnie Flex, Willie Wartaal, Mr. Polska en Bokoesam de strijd aangaan tegen onrecht. De rappers onderzoeken op drie continenten hoe het is gesteld met mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting. Overal ter wereld worden mensen opgepakt, onterecht veroordeeld en zelfs gemarteld om hun mening. De rappers roepen Nederlanders op een petitie te tekenen om deze mensen vrij te krijgen. Tijdens het programma maakt het viertal een rap waarmee ze hun vrijheid van meningsuiting onderstrepen.

Uitzending gemist van Rappers Achter De Tralies? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers Achter De Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-04-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!