Programma gemist?

Aan de op tv hand van het demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen een krijgt u in een kijkje van in de wereld op van EHBO. De eerste de hulp het die u verleent kan een mensenleven op redden. U ziet op onder op andere wat u moet de doen bij een brand(wonden), wanneer op en hoe er gereanimeerd op tv moet worden, maar ook door wat u kunt op tv doen het bij een dierenbeet of met een vergiftiging. tijdens Drie experts geven het tips en adviezen. Diverse thema’s naar binnen door de EHBO passeren de revue. Dit is op een door herhaling van 5 van april 2017.

Vanavond presenteert Dionne op tv Stax de eenmalige met MAX-thema-uitzending met Eerste Hulp op tv Bij Ongevallen. Aan door de hand van op tv demonstraties, vragen en in persoonlijke verhalen neemt MAX de met kijker in 90 op minuten mee in de door wereld van EHBO. van Want: met weet iedereen wel wat te tijdens doen naar bij een ongeval? De meeste van ongelukken door gebeuren thuis. Weet je bijvoorbeeld in wat je op moet doen als jouw man naar in kokend water over van zich heen krijgt, als de jouw buurvrouw met bewusteloos raakt of in als jouw (klein)kind tijdens een wasmiddel heeft ingeslikt? Volgens in cijfers van het Rode op tv Kruis raken per de jaar een zo’n 7,6 tijdens miljoen mensen gewond door in een ongeval. De op eerste hulp die je een verleent kan daadwerkelijk een van mensenleven redden. Tijdens met de uitzending zie de je onder andere wat in je de moet doen in bij brand(wonden), wanneer en hoe er een de gereanimeerd moet worden, maar op tv ook wat je een kunt doen bij in een dierenbeet uit of een vergiftiging. Drie experts geven uit in de uitzending uit door tips en adviezen en diverse thema’s het uit binnen de EHBO op passeren de revue.

augustus 2021
17-06-2017 13:10

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen krijgt u een kijkje in de wereld van EHBO. De eerste hulp die u verleent kan een mensenleven redden. U ziet onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er ger...

05-04-2017 21:25

Special: Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Vanavond presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX de kijker in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen w...

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eerste Hulp Bij Ongevallen bij Eerste Hulp Bij Ongevallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Heb je een uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist

Uitzending gemist van Eerste Hulp Bij Ongevallen? Hier kun je alle uitzendingen van Eerste Hulp Bij Ongevallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!