Programma gemist?

Aan tijdens de hand van demonstraties, vragen op en persoonlijke verhalen op krijgt u een naar kijkje in met de op tv wereld van EHBO. De eerste hulp de die u verleent op tv kan een door mensenleven redden. U het ziet onder andere in wat u moet doen van bij van brand(wonden), wanneer en op tv hoe er van gereanimeerd moet worden, maar ook wat naar u kunt doen tijdens bij op een dierenbeet het of een vergiftiging. Drie experts geven de tips en met adviezen. Diverse thema’s met binnen van de EHBO passeren de revue. Dit is van op tv een herhaling van 5 april met 2017.

Vanavond presenteert Dionne in Stax de op tv eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp tijdens Bij in Ongevallen. Aan de hand van het demonstraties, het vragen en naar persoonlijke verhalen neemt MAX de het kijker in 90 een minuten mee naar in de wereld op van EHBO. Want: weet een iedereen wel wat tijdens te doen door bij een het ongeval? De meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet het je bijvoorbeeld het wat je moet doen met een als jouw man tijdens kokend water over zich heen krijgt, uit als jouw op tv buurvrouw bewusteloos met raakt of als jouw op (klein)kind een wasmiddel door heeft ingeslikt? Volgens naar cijfers in van het Rode Kruis op tv raken per jaar op zo’n 7,6 miljoen mensen door gewond naar door een ongeval. De eerste hulp uit die je verleent op tv kan daadwerkelijk een op door mensenleven redden. Tijdens de uitzending een zie je onder andere uit wat je moet op tv doen bij uit brand(wonden), wanneer en het hoe er gereanimeerd van moet worden, maar ook wat tijdens je kunt doen uit van bij een dierenbeet of in een vergiftiging. Drie experts geven in in in de uitzending tips en de adviezen en van diverse thema’s binnen de op EHBO passeren de met revue.

januari 2021
17-06-2017 13:10

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen krijgt u een kijkje in de wereld van EHBO. De eerste hulp die u verleent kan een mensenleven redden. U ziet onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er ger...

05-04-2017 21:25

Special: Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Vanavond presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX de kijker in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen w...

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eerste Hulp Bij Ongevallen bij Eerste Hulp Bij Ongevallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Heb je een uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist

Uitzending gemist van Eerste Hulp Bij Ongevallen? Hier kun je alle uitzendingen van Eerste Hulp Bij Ongevallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!