Programma gemist?

Aan de hand het van demonstraties, met vragen en persoonlijke verhalen het op tv krijgt u een kijkje in tijdens de wereld op van EHBO. met De eerste hulp de die u verleent een kan een mensenleven redden. U op tv ziet onder andere op tv wat u moet doen een bij op tv brand(wonden), wanneer en hoe er het een gereanimeerd moet worden, maar ook in wat op u kunt doen bij een dierenbeet op of een vergiftiging. naar Drie experts naar geven uit tips en adviezen. Diverse een thema’s binnen de EHBO passeren een de de revue. Dit is een herhaling van een 5 april een 2017.

Vanavond op presenteert Dionne Stax de de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp uit Bij Ongevallen. op Aan de van hand van demonstraties, uit vragen en door persoonlijke verhalen neemt MAX een de kijker in 90 minuten in de mee in de wereld in van EHBO. Want: weet iedereen het wel wat op te doen bij een van ongeval? De de meeste ongelukken gebeuren thuis. door Weet je bijvoorbeeld uit wat uit je moet doen als jouw in man kokend water over uit zich op tv heen krijgt, een als jouw buurvrouw bewusteloos op raakt of op tv als jouw (klein)kind een wasmiddel heeft tijdens ingeslikt? Volgens cijfers de van tijdens het Rode de Kruis raken per jaar tijdens zo’n 7,6 door miljoen mensen gewond door een ongeval. het De eerste hulp een die het je verleent kan op daadwerkelijk een uit mensenleven redden. Tijdens de uitzending zie van je onder andere wat het je door moet doen bij brand(wonden), wanneer door en hoe uit er gereanimeerd moet met worden, maar ook wat het je op tv kunt doen bij een een dierenbeet of een een vergiftiging. in Drie experts geven in de op tv uitzending tips en adviezen uit en diverse thema’s op tv binnen de EHBO uit passeren van de revue.

oktober 2019
17-06-2017 13:10

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen krijgt u een kijkje in de wereld van EHBO. De eerste hulp die u verleent kan een mensenleven redden. U ziet onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er ger...

05-04-2017 21:25

Special: Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Vanavond presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX de kijker in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen w...

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eerste Hulp Bij Ongevallen bij Eerste Hulp Bij Ongevallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Heb je een uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist

Uitzending gemist van Eerste Hulp Bij Ongevallen? Hier kun je alle uitzendingen van Eerste Hulp Bij Ongevallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!