Programma gemist?

Aan de hand met uit van demonstraties, vragen en persoonlijke uit verhalen krijgt u uit een kijkje in op de in wereld van EHBO. De eerste een hulp die op u verleent kan op een mensenleven redden. met U ziet onder het andere wat u moet met doen bij brand(wonden), van wanneer en naar hoe er gereanimeerd op moet worden, maar ook wat uit u kunt doen naar naar bij een dierenbeet of een vergiftiging. de met Drie experts geven tips en adviezen. van Diverse thema’s met binnen de EHBO passeren het de revue. Dit op is een herhaling van met 5 april met 2017.

Vanavond presenteert Dionne van Stax de de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp van Bij een Ongevallen. Aan de hand van tijdens demonstraties, vragen en op persoonlijke verhalen naar neemt MAX de in kijker de in 90 minuten naar mee in de het wereld van EHBO. Want: op weet iedereen wel wat te uit doen bij een met ongeval? De meeste op ongelukken gebeuren thuis. Weet van je bijvoorbeeld een wat je een moet doen als op jouw man kokend water over uit door zich heen krijgt, als jouw op buurvrouw bewusteloos de raakt of als jouw (klein)kind op tv een wasmiddel heeft een het ingeslikt? Volgens cijfers een van het Rode Kruis raken per naar jaar uit zo’n 7,6 uit miljoen mensen gewond naar door een ongeval. De eerste het hulp die je verleent met kan daadwerkelijk tijdens een mensenleven naar redden. Tijdens de uitzending zie je van onder naar andere wat op je moet doen bij het brand(wonden), wanneer en hoe er een het gereanimeerd moet worden, maar ook uit wat het je kunt doen bij een het dierenbeet een of een vergiftiging. Drie experts de geven in de naar uitzending tips en adviezen uit in en diverse thema’s binnen de EHBO tijdens door passeren de revue.

mei 2020
17-06-2017 13:10

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen krijgt u een kijkje in de wereld van EHBO. De eerste hulp die u verleent kan een mensenleven redden. U ziet onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er ger...

05-04-2017 21:25

Special: Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Vanavond presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX de kijker in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen w...

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eerste Hulp Bij Ongevallen bij Eerste Hulp Bij Ongevallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Heb je een uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist

Uitzending gemist van Eerste Hulp Bij Ongevallen? Hier kun je alle uitzendingen van Eerste Hulp Bij Ongevallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!