Programma gemist?

Aan de door hand van demonstraties, een vragen en op persoonlijke verhalen van krijgt u een kijkje in de op wereld de van EHBO. De eerste tijdens hulp die in u verleent kan een van mensenleven redden. naar U ziet naar onder andere wat u moet doen met bij brand(wonden), de wanneer en hoe er op tv van gereanimeerd moet worden, met maar ook wat u kunt doen met het bij een dierenbeet of een vergiftiging. op tv de Drie experts geven tips en adviezen. een Diverse thema’s binnen door de op tv EHBO passeren de van revue. Dit is op een herhaling van 5 april op 2017.

Vanavond uit presenteert Dionne naar Stax de eenmalige uit MAX-thema-uitzending Eerste Hulp in Bij Ongevallen. Aan een de hand van de demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen een neemt MAX de kijker in in 90 minuten met mee in tijdens de wereld van uit EHBO. met Want: weet iedereen in wel wat te doen bij een van ongeval? De de meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet het je bijvoorbeeld een wat je moet naar doen als jouw met man kokend water een over zich heen krijgt, de als jouw buurvrouw met op bewusteloos raakt of als jouw (klein)kind tijdens een een wasmiddel heeft de ingeslikt? Volgens cijfers van het Rode op Kruis uit raken per jaar met zo’n 7,6 miljoen in mensen gewond door tijdens een ongeval. De een eerste hulp die je verleent naar kan daadwerkelijk uit een mensenleven redden. Tijdens de tijdens op tv uitzending zie je onder uit andere wat je in moet doen bij brand(wonden), op tv wanneer tijdens en hoe er een gereanimeerd moet worden, maar naar ook wat je door kunt doen bij een een dierenbeet of een vergiftiging. op Drie experts geven in naar in de uitzending tips en uit adviezen en diverse op tv thema’s binnen de de EHBO passeren de op tv revue.

september 2020
17-06-2017 13:10

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen krijgt u een kijkje in de wereld van EHBO. De eerste hulp die u verleent kan een mensenleven redden. U ziet onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er ger...

05-04-2017 21:25

Special: Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Vanavond presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX de kijker in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen w...

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eerste Hulp Bij Ongevallen bij Eerste Hulp Bij Ongevallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Heb je een uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist

Uitzending gemist van Eerste Hulp Bij Ongevallen? Hier kun je alle uitzendingen van Eerste Hulp Bij Ongevallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!