Programma gemist?

Aan het de hand op tv van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen tijdens krijgt u naar een kijkje naar in de met wereld van EHBO. van De eerste hulp uit die u verleent kan de een mensenleven redden. U op tv ziet onder met andere wat u moet doen de tijdens bij brand(wonden), wanneer en hoe van er gereanimeerd tijdens moet worden, maar ook uit wat u kunt doen een bij een naar dierenbeet of in een vergiftiging. Drie experts geven het tips en naar adviezen. in Diverse thema’s binnen in de EHBO passeren de revue. Dit het is een herhaling van in in 5 april 2017.

Vanavond presenteert in Dionne Stax uit de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp op Bij tijdens Ongevallen. Aan de hand op tv van demonstraties, vragen en het persoonlijke verhalen met neemt de MAX de kijker op tv in 90 minuten mee van in de wereld van EHBO. de Want: weet iedereen naar wel wat te uit doen bij uit een ongeval? De van meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet naar je de bijvoorbeeld wat je moet uit doen als jouw in man kokend water over op zich heen krijgt, tijdens van als jouw buurvrouw tijdens bewusteloos raakt of als jouw met (klein)kind een wasmiddel in heeft ingeslikt? Volgens de cijfers naar van het Rode Kruis raken per uit jaar op zo’n 7,6 uit miljoen mensen gewond tijdens door een ongeval. met De eerste hulp die je verleent het kan daadwerkelijk een de mensenleven redden. Tijdens de uit uitzending zie je met onder andere wat door je moet doen naar bij brand(wonden), door wanneer en hoe met er gereanimeerd door moet worden, uit maar ook wat uit je kunt doen bij een dierenbeet door of het een vergiftiging. Drie experts het geven in de op uitzending het tips en adviezen en diverse op thema’s binnen tijdens de EHBO van passeren de revue.

april 2021
17-06-2017 13:10

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen krijgt u een kijkje in de wereld van EHBO. De eerste hulp die u verleent kan een mensenleven redden. U ziet onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er ger...

05-04-2017 21:25

Special: Eerste Hulp Bij Ongevallen

Eerste Hulp Bij Ongevallen - Eerste Hulp Bij Ongevallen

Vanavond presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX de kijker in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen w...

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eerste Hulp Bij Ongevallen bij Eerste Hulp Bij Ongevallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eerste Hulp Bij Ongevallen. Heb je een uitzending van Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eerste Hulp Bij Ongevallen gemist

Uitzending gemist van Eerste Hulp Bij Ongevallen? Hier kun je alle uitzendingen van Eerste Hulp Bij Ongevallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!