Programma gemist?

De documentaire toont van met het extreme geweld op waaraan gay mensen in Rusland worden een blootgesteld een en laat zien hoe georganiseerde van uit bendes homoseksuele mannen en het vrouwen opsporen, mishandelen en tijdens vernederen. de De onthullende documentaire in toont het extreme een geweld waaraan gay mensen de in Rusland worden blootgesteld het en het laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele met mannen met en vrouwen opsporen, mishandelen met en vernederen. van Het verontrustende homofobische geweld in en met intimidatie in een tijdens land waar homoseksuelen het worden behandeld als op beesten en waar 'homo-jagen' van een nationale sport lijkt te naar worden. In 2013 het het heeft het Russische parlement unaniem met een propagandawet de aangenomen waarin van staat dat alle positieve of uit neutrale verwijzingen naar 'niet-traditionele' het relaties in verboden zijn en niet op zichtbaar het mogen zijn voor iedereen op tv onder de achttien jaar. De op tv wet stelt officieel de naar dat homoseksualiteit verkeerd is en van een bedreiging uit vormt voor kinderen. Homofobe burgerwachten op tv vatten deze wet een op als een een met oproep tot actie tegen homoseksuelen. Veel naar Russen geloven dat in homoseksualiteit tijdens een keuze of levensstijl tijdens is de en zien dit als een directe van aanval op naar hun op tv gekoesterde familiewaarden. Ze zien het in als van een gif dat van de maatschappij corrumpeert van en Rusland verzwakt.

januari 2020
07-04-2017 00:05

Cold Fear: Gay life in Russia

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia - Cold Fear: Gay life in Russia

De documentaire toont het extreme geweld waaraan gay mensen in Rusland worden blootgesteld en laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele mannen en vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. De onthullende documentaire toont het extr...

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia bij 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia. Heb je een uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!