Programma gemist?

De een documentaire toont tijdens het extreme geweld uit waaraan gay mensen in Rusland in worden een blootgesteld en laat door zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele met mannen en door vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. tijdens op tv De onthullende documentaire toont het extreme naar geweld waaraan de gay op tv mensen in Rusland worden blootgesteld en tijdens laat zien hoe het de georganiseerde bendes homoseksuele de mannen en vrouwen op tv opsporen, mishandelen en vernederen. Het in verontrustende homofobische door geweld en intimidatie van in een land waar naar homoseksuelen worden behandeld als de beesten en door waar 'homo-jagen' een met nationale met sport lijkt te tijdens worden. In 2013 heeft het Russische uit parlement unaniem een door het propagandawet aangenomen waarin staat dat alle in naar positieve of neutrale met verwijzingen naar 'niet-traditionele' op tv relaties verboden zijn en uit niet zichtbaar het mogen zijn voor iedereen onder op tv de achttien een jaar. De wet met stelt officieel dat homoseksualiteit verkeerd de is en op een bedreiging vormt voor tijdens kinderen. Homofobe een burgerwachten op tv vatten deze wet op als van een oproep tot actie van tegen homoseksuelen. van Veel Russen geloven dat de homoseksualiteit een van keuze of van levensstijl is en zien met dit tijdens als een directe de aanval op hun gekoesterde familiewaarden. Ze de zien het naar als een gif op dat de door maatschappij corrumpeert op tv en Rusland verzwakt.

februari 2021
07-04-2017 00:05

Cold Fear: Gay life in Russia

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia - Cold Fear: Gay life in Russia

De documentaire toont het extreme geweld waaraan gay mensen in Rusland worden blootgesteld en laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele mannen en vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. De onthullende documentaire toont het extr...

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia bij 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia. Heb je een uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!