Programma gemist?

De documentaire een toont het extreme geweld een waaraan gay mensen door in Rusland worden naar blootgesteld en door laat zien hoe georganiseerde van bendes homoseksuele naar mannen met en vrouwen opsporen, het mishandelen en vernederen. met De onthullende documentaire toont het door extreme geweld op tv waaraan gay mensen uit in Rusland worden blootgesteld en in laat een zien hoe georganiseerde bendes in homoseksuele mannen naar en vrouwen opsporen, mishandelen tijdens en vernederen. Het verontrustende van van homofobische geweld en intimidatie in een met land uit waar homoseksuelen worden behandeld tijdens als de beesten en waar 'homo-jagen' op tv een nationale tijdens sport lijkt te in worden. In 2013 heeft het een Russische uit parlement unaniem een propagandawet aangenomen waarin door staat door dat alle door positieve of neutrale verwijzingen van naar 'niet-traditionele' relaties verboden zijn in en naar niet zichtbaar mogen zijn voor uit iedereen naar onder de achttien jaar. De van een wet stelt officieel dat homoseksualiteit verkeerd een is en het een bedreiging van vormt voor uit kinderen. Homofobe burgerwachten vatten deze het wet op als een het oproep tot van actie in tegen homoseksuelen. Veel Russen geloven met dat homoseksualiteit een tijdens keuze of het levensstijl is en het zien dit als een directe met aanval op hun uit gekoesterde in familiewaarden. Ze zien het als door een door gif dat de door maatschappij corrumpeert en Rusland naar verzwakt.

juni 2021
07-04-2017 00:05

Cold Fear: Gay life in Russia

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia - Cold Fear: Gay life in Russia

De documentaire toont het extreme geweld waaraan gay mensen in Rusland worden blootgesteld en laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele mannen en vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. De onthullende documentaire toont het extr...

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia bij 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia. Heb je een uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!