Programma gemist?

De documentaire het toont het extreme geweld met tijdens waaraan gay mensen met in Rusland worden blootgesteld en laat van zien hoe georganiseerde naar tijdens bendes homoseksuele mannen en vrouwen opsporen, tijdens mishandelen tijdens en vernederen. De van onthullende documentaire toont het met extreme geweld waaraan gay een het mensen in Rusland worden blootgesteld met en op laat zien hoe georganiseerde van bendes homoseksuele mannen en het vrouwen opsporen, uit mishandelen en vernederen. op Het verontrustende homofobische geweld en het met intimidatie in een land op waar homoseksuelen worden naar behandeld als beesten en waar uit 'homo-jagen' een nationale met sport lijkt te in worden. In de 2013 heeft het op Russische in parlement unaniem een propagandawet tijdens aangenomen waarin staat naar dat alle positieve of neutrale op tv verwijzingen in naar 'niet-traditionele' het relaties verboden zijn en van niet zichtbaar mogen tijdens zijn voor van iedereen onder de achttien jaar. uit De wet stelt in officieel dat homoseksualiteit tijdens verkeerd is en een een bedreiging op vormt voor kinderen. uit Homofobe burgerwachten vatten op deze wet op als in een oproep op tv tot actie door tegen homoseksuelen. Veel Russen geloven op dat homoseksualiteit een keuze uit of in levensstijl is en zien de dit als een directe een aanval op het hun gekoesterde in familiewaarden. Ze zien het met als door een gif dat de naar maatschappij corrumpeert en Rusland van verzwakt.

juli 2020
07-04-2017 00:05

Cold Fear: Gay life in Russia

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia - Cold Fear: Gay life in Russia

De documentaire toont het extreme geweld waaraan gay mensen in Rusland worden blootgesteld en laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele mannen en vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. De onthullende documentaire toont het extr...

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia bij 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia. Heb je een uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!