Programma gemist?

De documentaire met toont van het extreme geweld waaraan gay mensen de in Rusland worden op blootgesteld van en laat zien hoe met georganiseerde bendes homoseksuele naar mannen en met vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. op een De onthullende documentaire in toont het extreme geweld een waaraan gay mensen in Rusland in worden blootgesteld naar en van laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele tijdens op tv mannen en vrouwen opsporen, mishandelen de en op vernederen. Het verontrustende homofobische in geweld en intimidatie een in een tijdens land waar homoseksuelen tijdens worden behandeld als beesten en op tv waar 'homo-jagen' een door nationale sport in lijkt te worden. In 2013 met heeft uit het Russische parlement met unaniem een propagandawet aangenomen waarin met staat dat in alle positieve tijdens of neutrale in verwijzingen naar 'niet-traditionele' relaties verboden zijn uit en niet zichtbaar uit mogen zijn voor het iedereen door onder de in achttien jaar. De wet stelt uit officieel dat uit homoseksualiteit verkeerd is en een een bedreiging vormt voor op kinderen. Homofobe de burgerwachten vatten deze wet het op als een de oproep tot actie het een tegen homoseksuelen. Veel Russen van geloven dat homoseksualiteit een de keuze of levensstijl tijdens is de en zien dit als een directe een aanval op een hun gekoesterde van familiewaarden. Ze zien het het als een op tv gif dat de maatschappij corrumpeert het de en Rusland verzwakt.

oktober 2020
07-04-2017 00:05

Cold Fear: Gay life in Russia

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia - Cold Fear: Gay life in Russia

De documentaire toont het extreme geweld waaraan gay mensen in Rusland worden blootgesteld en laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele mannen en vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. De onthullende documentaire toont het extr...

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia bij 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia. Heb je een uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!