Programma gemist?

De van documentaire toont het extreme uit geweld waaraan op tv gay mensen in op tv Rusland worden tijdens blootgesteld en laat zien hoe georganiseerde een bendes homoseksuele met mannen en vrouwen opsporen, met mishandelen een en vernederen. op De onthullende documentaire toont het extreme met geweld waaraan gay in met mensen in Rusland worden blootgesteld tijdens en laat zien hoe een georganiseerde bendes naar homoseksuele mannen en vrouwen van uit opsporen, mishandelen en naar vernederen. Het verontrustende homofobische geweld een en een intimidatie in een land het waar homoseksuelen van worden behandeld als beesten tijdens en waar het 'homo-jagen' een nationale sport lijkt te van worden. In naar 2013 heeft het uit Russische parlement unaniem een naar op propagandawet aangenomen waarin staat dat door alle positieve of neutrale door verwijzingen in naar 'niet-traditionele' relaties verboden zijn in en niet naar zichtbaar mogen door zijn voor iedereen uit onder de achttien jaar. De het wet de stelt officieel tijdens dat homoseksualiteit verkeerd is en tijdens een bedreiging vormt voor tijdens kinderen. Homofobe op tv burgerwachten vatten deze de wet op tv op als een tijdens oproep tot actie tegen uit homoseksuelen. Veel Russen geloven met dat homoseksualiteit een in keuze op tv of levensstijl is tijdens en zien dit een als een directe aanval door op hun gekoesterde familiewaarden. Ze het met zien het als een gif de dat de maatschappij op corrumpeert het en Rusland verzwakt.

december 2021
07-04-2017 00:05

Cold Fear: Gay life in Russia

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia - Cold Fear: Gay life in Russia

De documentaire toont het extreme geweld waaraan gay mensen in Rusland worden blootgesteld en laat zien hoe georganiseerde bendes homoseksuele mannen en vrouwen opsporen, mishandelen en vernederen. De onthullende documentaire toont het extr...

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia bij 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia. Heb je een uitzending van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cold Fear: Gay life in Russia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-04-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!