Programma gemist?

Na op tv zestien jaar een voorbereiding is het dan in eindelijk zover. De het twee Chinese reuzenpanda's, die door tijdens China aan ons met land zijn uitgeleend, op arriveren een op 12 april op in Schiphol.

Buddy Vedder gaat de op bezoek bij van de een verzorgers van tijdens onze reuzenpanda's. Echt een uit vet coole baan. Ook Britt met Scholte heeft niets van te het klagen. Buddy het Vedder gaat op bezoek bij de op tv verzorgers op van onze reuzenpanda's. Echt op tv een vet coole tijdens baan. op tv Ook Britt Scholte tijdens heeft niets te met klagen. Op haar uit laatste dag als pandaverzorger van mag ze langs bij pandababy's. door En in Panda het Crackers de draaien Wu Wen en op Xing een Ya hun laatste wasjes, want morgen met vertrekken ze naar naar Nederland. naar De andere op tv dieren in de met dierentuin zijn er al de helemaal klaar naar voor.

Over naar een paar in dagen komen de een reuzenpanda's met het vliegtuig van naar Nederland. Maar vliegen ze naar business uit class? Britts pandacake tijdens is een hit uit en ze mag van 'm zelf voeren aan door een reuzenpanda. het Over een naar paar dagen komen de op reuzenpanda's met het tijdens vliegtuig naar Nederland. Maar vliegen het ze naar business class? Britts pandacake uit is een hit en door met ze mag 'm zelf voeren een aan een het reuzenpanda. En in het Panda Crackers naar kom je erachter wat onze panda's uit eigenlijk over naar Nederland weten. Klompen kennen tijdens ze in op ieder geval van maar ook Epke Zonderland naar is een in bekende voor op tv ze.

Onze in reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. uit in Buddy loopt met de directeur van van de dierentuin naar over de bouwplaats een en door vraagt hem het hemd van het de lijf. Onze reuzenpanda's van krijgen een op waanzinnig verblijf. de Buddy loopt met de directeur de van de uit dierentuin op tv over de bouwplaats en een vraagt hem door het hemd van het lijf. een Pandaverzorger Britt Scholte met zet haar met tanden in een de nieuw recept: pandacake. In Panda van Crackers organiseren uit de apen, de flamingo's en tijdens de kamelen een vet de welkomstfeest voor Wu met Wen en Xing uit Ya.

Reuzenpanda's eten met zich met een slag in de de rondte. Maar waar komt een dat van eten vandaan? Buddy Vedder in gaat op pad. het Britt Scholte leert in hoe je met net als de Chinezen met stokjes door eet. een Reuzenpanda's eten zich een van slag in de rondte. de in Maar waar komt dat het eten vandaan? Buddy naar Vedder gaat op pad. het Britt Scholte leert een hoe tijdens je net als de uit Chinezen met stokjes het eet. En in Panda Crackers uit bereiden de uit gorilla's, vissen en door giraffen zich voor met op de door komst van door Wu Wen en Xing door Ya.

Buddy op tv Vedder legt je in uit waarom met het zestien jaar het heeft geduurd, voordat Nederland twee in panda's kreeg. Britt Scholte het gaat aan de naar met slag als pandaverzorger. Buddy Vedder legt een je uit uit waarom op het zestien jaar heeft geduurd, voordat de Nederland twee panda's op kreeg. Britt Scholte van gaat aan de door op tv slag als pandaverzorger en staat op tv voor het het eerst van de haar leven oog in uit oog met een panda. Vet op chill! En een in de de dierentuin in van Nederland krijgen de kwallen, zeeleeuwen van en andere dieren met te horen op tv dat ze twee op tv nieuwe medebewoners krijgen. in Dat maakt de tongen tijdens los!

mei 2020
12-04-2017 13:10

Het Pandajournaal Marathon

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal Marathon

Na zestien jaar voorbereiding is het dan eindelijk zover. De twee Chinese reuzenpanda's, die door China aan ons land zijn uitgeleend, arriveren op 12 april op Schiphol.

11-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt Scholte heeft niets te klagen. Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt...

10-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegtuig naar Nederland. Maar vliegen ze business class? Britts pandacake is een hit en ze mag 'm zelf voeren aan een reuzenpanda. Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegt...

09-04-2017 17:25

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van de dierentuin over de bouwplaats en vraagt hem het hemd van het lijf. Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van ...

08-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten vandaan? Buddy Vedder gaat op pad. Britt Scholte leert hoe je net als de Chinezen met stokjes eet. Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten...

07-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee panda's kreeg. Britt Scholte gaat aan de slag als pandaverzorger. Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee ...

Het Pandajournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Pandajournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Pandajournaal bij Het Pandajournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Pandajournaal. Heb je een uitzending van Het Pandajournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Pandajournaal gemist

Uitzending gemist van Het Pandajournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Het Pandajournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!