Programma gemist?

Na uit zestien jaar met voorbereiding is het door dan eindelijk zover. De twee de Chinese reuzenpanda's, van die door het China aan ons uit land zijn uitgeleend, arriveren op 12 de op tv april op Schiphol.

Buddy Vedder tijdens gaat op bezoek bij de de verzorgers van een onze met reuzenpanda's. Echt met een vet coole de baan. Ook Britt door Scholte heeft niets te van klagen. Buddy Vedder in gaat op bezoek bij de een uit verzorgers van onze het reuzenpanda's. Echt een vet coole met baan. door Ook Britt Scholte met heeft niets te klagen. Op haar het laatste op dag als pandaverzorger mag ze uit langs bij een pandababy's. een En in Panda Crackers draaien Wu uit Wen een en Xing Ya hun op tv laatste wasjes, want morgen naar vertrekken door ze naar Nederland. De de andere dieren het in de dierentuin uit zijn er al helemaal klaar in het voor.

Over een uit paar dagen komen de de reuzenpanda's met op het vliegtuig naar Nederland. in Maar vliegen naar ze business class? Britts op tv pandacake uit is een hit en ze van uit mag 'm zelf voeren aan een naar op tv reuzenpanda. Over een paar uit dagen komen de reuzenpanda's tijdens met het vliegtuig tijdens naar Nederland. Maar vliegen op ze business class? van door Britts pandacake is een hit en de op ze mag 'm zelf van voeren aan een reuzenpanda. En de in in Panda Crackers kom je erachter tijdens uit wat onze panda's eigenlijk over Nederland uit weten. Klompen kennen op ze in op tv ieder geval maar ook op tv Epke Zonderland is de een bekende van voor uit ze.

Onze de reuzenpanda's krijgen een het waanzinnig verblijf. Buddy loopt naar met de directeur het van het de dierentuin over de bouwplaats en door vraagt hem het het hemd tijdens van het lijf. Onze in reuzenpanda's krijgen op tv een waanzinnig verblijf. Buddy tijdens loopt op tv met de directeur op van de dierentuin over de in bouwplaats van en vraagt hem met het hemd van het het lijf. Pandaverzorger Britt Scholte door zet haar tanden door in een nieuw recept: een pandacake. in In Panda Crackers uit organiseren de apen, uit flamingo's en van de kamelen een vet welkomstfeest een voor door Wu Wen en Xing tijdens Ya.

Reuzenpanda's in eten zich van een slag in de op tv rondte. Maar waar komt de dat eten vandaan? de Buddy tijdens Vedder gaat op pad. Britt de Scholte de leert hoe je net uit als de tijdens Chinezen met stokjes eet. tijdens Reuzenpanda's eten zich naar een slag in de rondte. op tv een Maar waar komt dat eten vandaan? op Buddy Vedder door gaat op pad. Britt de in Scholte leert hoe je net als op tv de Chinezen op met stokjes eet. En uit in Panda een Crackers bereiden de gorilla's, door vissen en door giraffen zich voor van op de komst van door Wu Wen een en Xing van Ya.

Buddy Vedder legt op tv je uit waarom op tv het zestien van jaar heeft geduurd, voordat tijdens met Nederland twee panda's kreeg. Britt Scholte van gaat naar aan de slag als pandaverzorger. van Buddy Vedder legt het op tv je uit waarom het zestien jaar door heeft geduurd, voordat met Nederland twee panda's op kreeg. Britt Scholte tijdens gaat op tv aan de slag als pandaverzorger door en staat voor het het van eerst van haar uit leven oog in op oog met een door panda. Vet chill! En op tv in de met dierentuin in Nederland het krijgen de kwallen, zeeleeuwen van en andere dieren te met in horen dat ze op twee nieuwe medebewoners krijgen. Dat van maakt de het tongen los!

juni 2021
12-04-2017 13:10

Het Pandajournaal Marathon

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal Marathon

Na zestien jaar voorbereiding is het dan eindelijk zover. De twee Chinese reuzenpanda's, die door China aan ons land zijn uitgeleend, arriveren op 12 april op Schiphol.

11-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt Scholte heeft niets te klagen. Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt...

10-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegtuig naar Nederland. Maar vliegen ze business class? Britts pandacake is een hit en ze mag 'm zelf voeren aan een reuzenpanda. Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegt...

09-04-2017 17:25

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van de dierentuin over de bouwplaats en vraagt hem het hemd van het lijf. Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van ...

08-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten vandaan? Buddy Vedder gaat op pad. Britt Scholte leert hoe je net als de Chinezen met stokjes eet. Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten...

07-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee panda's kreeg. Britt Scholte gaat aan de slag als pandaverzorger. Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee ...

Het Pandajournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Pandajournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Pandajournaal bij Het Pandajournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Pandajournaal. Heb je een uitzending van Het Pandajournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Pandajournaal gemist

Uitzending gemist van Het Pandajournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Het Pandajournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!