Programma gemist?

Na van zestien jaar voorbereiding naar is het dan door eindelijk zover. De twee de Chinese in reuzenpanda's, die door China aan ons een land zijn uitgeleend, naar arriveren op van 12 een april op Schiphol.

Buddy het Vedder gaat op bezoek bij van de verzorgers van van onze reuzenpanda's. de Echt met een vet coole baan. Ook Britt de Scholte heeft in niets te klagen. het Buddy van Vedder gaat op bezoek het bij de verzorgers een van onze reuzenpanda's. Echt een een vet coole baan. de naar Ook Britt Scholte heeft met niets te klagen. Op haar met op laatste dag als pandaverzorger mag ze een langs bij pandababy's. op En in de Panda Crackers door draaien Wu naar Wen en Xing Ya hun laatste een wasjes, de want morgen vertrekken met ze naar de Nederland. De andere uit dieren in de dierentuin zijn tijdens er een al helemaal klaar met voor.

Over met een paar dagen komen uit de reuzenpanda's de met het in vliegtuig naar Nederland. op tv Maar vliegen ze met business class? Britts pandacake is de een hit en door ze mag 'm van zelf voeren aan tijdens een reuzenpanda. in Over een op paar dagen komen de reuzenpanda's met met uit het vliegtuig naar een Nederland. Maar vliegen met ze business class? Britts pandacake op is een naar hit en het ze mag 'm zelf voeren het aan een reuzenpanda. En tijdens in Panda uit Crackers kom met je erachter met wat onze panda's naar eigenlijk over Nederland weten. Klompen op kennen ze in ieder van geval maar ook van Epke een Zonderland is een bekende met voor van ze.

Onze van reuzenpanda's krijgen een waanzinnig door verblijf. Buddy tijdens loopt met op de directeur van de de dierentuin over de bouwplaats het en naar vraagt hem het hemd van van het door lijf. Onze reuzenpanda's het krijgen een waanzinnig uit verblijf. Buddy loopt met de de directeur uit van de dierentuin over de bouwplaats op en vraagt op hem het hemd in van het de lijf. Pandaverzorger Britt het Scholte zet de haar tanden in een nieuw recept: tijdens pandacake. In een Panda Crackers organiseren in de het apen, flamingo's en de een kamelen een op tv vet welkomstfeest voor op tv Wu Wen en tijdens Xing Ya.

Reuzenpanda's eten door zich een uit slag in de rondte. Maar met de waar komt dat eten vandaan? de Buddy Vedder de gaat op pad. Britt Scholte op leert in hoe je net een als de naar Chinezen met stokjes op eet. Reuzenpanda's eten zich een slag in door in de rondte. Maar waar komt de dat eten vandaan? op tv Buddy Vedder de gaat op pad. door Britt Scholte leert op hoe je net door als de van Chinezen met stokjes door eet. En in Panda Crackers in bereiden de in gorilla's, vissen en giraffen de door zich voor op de komst van met Wu Wen tijdens en Xing het Ya.

Buddy naar Vedder legt je uit uit waarom het zestien door jaar heeft in geduurd, voordat door Nederland twee panda's kreeg. Britt van Scholte gaat van aan de slag als op pandaverzorger. Buddy Vedder legt op je uit uit waarom uit het zestien jaar heeft geduurd, op tv voordat Nederland met twee panda's kreeg. een Britt Scholte gaat op aan de slag als pandaverzorger de op tv en staat voor het eerst van van haar van leven oog op tv in oog met een een panda. Vet een chill! En in de dierentuin in tijdens Nederland krijgen door de kwallen, een zeeleeuwen en het andere dieren te horen dat ze het twee in nieuwe medebewoners krijgen. Dat op maakt de tongen uit los!

maart 2021
12-04-2017 13:10

Het Pandajournaal Marathon

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal Marathon

Na zestien jaar voorbereiding is het dan eindelijk zover. De twee Chinese reuzenpanda's, die door China aan ons land zijn uitgeleend, arriveren op 12 april op Schiphol.

11-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt Scholte heeft niets te klagen. Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt...

10-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegtuig naar Nederland. Maar vliegen ze business class? Britts pandacake is een hit en ze mag 'm zelf voeren aan een reuzenpanda. Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegt...

09-04-2017 17:25

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van de dierentuin over de bouwplaats en vraagt hem het hemd van het lijf. Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van ...

08-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten vandaan? Buddy Vedder gaat op pad. Britt Scholte leert hoe je net als de Chinezen met stokjes eet. Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten...

07-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee panda's kreeg. Britt Scholte gaat aan de slag als pandaverzorger. Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee ...

Het Pandajournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Pandajournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Pandajournaal bij Het Pandajournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Pandajournaal. Heb je een uitzending van Het Pandajournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Pandajournaal gemist

Uitzending gemist van Het Pandajournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Het Pandajournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!