Programma gemist?

Na op zestien jaar voorbereiding is de het op tv dan eindelijk zover. in De twee Chinese reuzenpanda's, die door door in China aan ons tijdens land zijn uitgeleend, arriveren op 12 de april op naar Schiphol.

Buddy op tv Vedder gaat op met bezoek bij de verzorgers in van onze een reuzenpanda's. Echt door een vet coole baan. Ook Britt uit in Scholte heeft niets te op tv klagen. Buddy op Vedder gaat op het bezoek bij de verzorgers van tijdens onze reuzenpanda's. Echt door een een vet coole baan. Ook Britt met Scholte heeft op tv niets te klagen. in Op haar door laatste dag als pandaverzorger mag uit ze langs bij met pandababy's. in En in Panda Crackers draaien in Wu Wen en Xing in Ya hun laatste een wasjes, want morgen op tv vertrekken ze op tv naar Nederland. De op andere dieren in de in dierentuin van zijn er op al helemaal klaar de voor.

Over een van paar dagen komen de met reuzenpanda's uit met het vliegtuig naar Nederland. een Maar met vliegen ze van business class? Britts pandacake op tv is een hit en de ze mag met 'm zelf voeren aan een op uit reuzenpanda. Over een het paar dagen komen uit de reuzenpanda's met het vliegtuig met naar Nederland. Maar met vliegen ze met business class? Britts van pandacake is een hit en een ze mag 'm op tv zelf voeren aan in een reuzenpanda. En een in in Panda Crackers kom je op erachter wat de onze panda's eigenlijk over Nederland op tv weten. een Klompen kennen ze in ieder door geval maar van ook Epke van Zonderland is een bekende voor in van ze.

Onze reuzenpanda's krijgen naar uit een waanzinnig verblijf. Buddy van loopt met de directeur van op tv de dierentuin over uit de bouwplaats op tv en vraagt hem het van hemd van de het lijf. Onze de reuzenpanda's krijgen een in waanzinnig verblijf. een Buddy loopt met de directeur op het van de dierentuin van over de bouwplaats en vraagt hem in in het hemd van het lijf. een Pandaverzorger Britt Scholte op zet haar naar tanden in een nieuw op tv recept: pandacake. In Panda het Crackers met organiseren de apen, de flamingo's en de kamelen een van van vet welkomstfeest voor uit Wu Wen en Xing een Ya.

Reuzenpanda's eten zich naar een slag door in de rondte. uit Maar waar komt in dat eten vandaan? Buddy uit uit Vedder gaat op pad. tijdens Britt Scholte leert hoe tijdens je net als op tv de Chinezen uit met stokjes eet. door Reuzenpanda's eten op tv zich een slag in de rondte. naar een Maar waar komt dat eten vandaan? in Buddy de Vedder gaat een op pad. Britt door Scholte leert hoe je op tv net als de de Chinezen met stokjes eet. En van in Panda Crackers in bereiden de gorilla's, van vissen van en giraffen zich voor op op de komst van tijdens uit Wu Wen en Xing in Ya.

Buddy Vedder naar legt je uit naar waarom het zestien jaar uit heeft geduurd, voordat op Nederland twee panda's met kreeg. Britt Scholte een gaat aan de de slag als pandaverzorger. de Buddy Vedder op legt je de uit waarom het door zestien jaar heeft geduurd, voordat op Nederland twee panda's tijdens kreeg. Britt Scholte tijdens gaat aan op tv de slag op als pandaverzorger en staat voor op tv het het eerst van haar leven oog het een in oog met een panda. de Vet chill! door En in de de dierentuin in Nederland de krijgen de kwallen, tijdens zeeleeuwen en andere dieren op te horen dat ze van twee nieuwe met medebewoners het krijgen. Dat maakt de tongen de los!

december 2021
12-04-2017 13:10

Het Pandajournaal Marathon

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal Marathon

Na zestien jaar voorbereiding is het dan eindelijk zover. De twee Chinese reuzenpanda's, die door China aan ons land zijn uitgeleend, arriveren op 12 april op Schiphol.

11-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt Scholte heeft niets te klagen. Buddy Vedder gaat op bezoek bij de verzorgers van onze reuzenpanda's. Echt een vet coole baan. Ook Britt...

10-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegtuig naar Nederland. Maar vliegen ze business class? Britts pandacake is een hit en ze mag 'm zelf voeren aan een reuzenpanda. Over een paar dagen komen de reuzenpanda's met het vliegt...

09-04-2017 17:25

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van de dierentuin over de bouwplaats en vraagt hem het hemd van het lijf. Onze reuzenpanda's krijgen een waanzinnig verblijf. Buddy loopt met de directeur van ...

08-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten vandaan? Buddy Vedder gaat op pad. Britt Scholte leert hoe je net als de Chinezen met stokjes eet. Reuzenpanda's eten zich een slag in de rondte. Maar waar komt dat eten...

07-04-2017 17:30

Het Pandajournaal

Het Pandajournaal - Het Pandajournaal

Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee panda's kreeg. Britt Scholte gaat aan de slag als pandaverzorger. Buddy Vedder legt je uit waarom het zestien jaar heeft geduurd, voordat Nederland twee ...

Het Pandajournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Pandajournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Pandajournaal bij Het Pandajournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Pandajournaal. Heb je een uitzending van Het Pandajournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Pandajournaal gemist

Uitzending gemist van Het Pandajournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Het Pandajournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!