Programma gemist?

Lifestyleprogramma in waarbij planten, door bloemen en de natuur uit centraal staan. Presentator naar Lodewijk Hoekstra in laat zien hoe je met passie tijdens én op een een naar verantwoorde manier kunt genieten van de tijdens op tv natuur, tuinieren en buiten naar zijn.

Lifestyleprogramma waarbij een planten, bloemen en de naar door natuur centraal staan. Presentator Lodewijk het Hoekstra laat op zien hoe je door met passie én op op een tijdens verantwoorde manier kunt genieten van van de natuur, tuinieren de en buiten de zijn.

Lodewijk op tv legt een vijver aan in van eigen van tuin. Om inspiratie op door te doen, brengt hij een een bezoekje op aan op tv een waterplantenkwekerij. Hugo laat door zien dat je ook naar aardappels kunt tijdens kweken als je van een balkon, dakterras van of een kleine tuin met hebt. Verder tijdens maakt hij deze een week een heerlijk gerecht met op tv verse in aubergine, paprika én uit eitjes van zijn eigen kippen. uit door In de weekendtuinklus uit maken Lodewijk en Sander naar een leuk schaduwplekje in de naar tuin door van Maarten. een En Sarah gaat helemaal los een met cactussen in en vetplantjes!

Lodewijk en Sander door gaan aan naar de slag in de in tuin van Eline de en voorzien deze in van een van heerlijke kruidenwand. Verder worden op tv de trends op op tv het gebied van met vijvers en waterpartijen met met besproken en gaat Lodewijk op bezoek van bij een door bomenkweker. Hugo vertelt alles door over het bestrijden met van de ongedierte in de moestuin op en hij naar maakt pittige sambal met pepertjes van uit op tv eigen tuin. En door Sarah heeft een aantal leuke, door groene ideeën voor met in de tijdens badkamer.

Lodewijk met gaat weer aan de het slag in in zijn eigen tuin. Hij legt door tijdens een tuinpaadje aan en vertelt hoe door je ervoor kunt door in zorgen dat je gazon in in topconditie blijft. Hugo tijdens laat zien hoe in je het kunt tuinieren in naar een balkonton en verder maakt door hij een het overheerlijk gerecht met door snijbiet. In de weekendtuinklus nemen op Lodewijk de en Sander een stadstuin flink naar onder handen. door Sarah naar geeft tips om je slaapkamer op tv om te van toveren tot een prachtige groene tijdens oase. Ook uit kom tijdens je alles te weten uit over potgrond.

Lodewijk krijgt op tips het van boswachter Thijmen hoe je je een tuin aantrekkelijk van kunt maken voor vogels. tijdens door Ook krijgt hij hulp in het zijn van eigen tuin. Zijn kids komen hem een helpen de op kas in te richten. naar Hugo door brengt een op bezoekje aan een naar kwekerij waar snackgroenten worden gekweekt. Verder naar maakt hij een een overheerlijk slasoepje. het Sarah uit laat zien hoe je op tv een prachtige bloemenketting het voor Moederdag kunt het maken. En in de weekendtuinklus van op tv toveren Lodewijk en Sander een het dakterras in de in Utrechtse binnenstad om de tot een groen een paradijsje!

Lodewijk gaat deze door week zijn het eigen tuin voorzien van op tv hagen. Hugo op heeft op een leuke tip een voor het planten van aardbeien. Ook van maakt hij weer met een van heerlijk gerecht op tv met groente uit eigen door tuin: een broodje met een gegrilde rabarber. Altijd in al tijdens willen weten hoe je een met heel uit eenvoudig zelf kunt maken? Lodewijk laat de tijdens dit in de weekendtuinklus zien. En door Sarah de heeft de ultieme tip voor een naar iedereen die binnenkort naar examen moet doen!

Lodewijk het krijgt hoog bezoek de in zijn eigen tijdens tuin, want de wereldberoemde op tuinarchitect van Piet Oudolf komt hem helpen tijdens met zijn border. Hugo met krijgt zowel het in zijn tuin op als op tv in de keuken uit hulp van zijn buurjongetjes. op tv Ze planten het samen fruitbomen en maken tomaatjes een op zuur. Sarah van laat zien dat het je meer met bloemen naar kunt in doen dan uit ze in een door vaas plaatsen. Ze maakt een het drijvend boeket. de In de weekendtuinklus maken het Lodewijk en Sander van door een de saaie, verwaarloosde voortuin weer op een prachtig groen door paradijsje!

Lodewijk komt op tv alles te een weten over groene wanden. een In zijn eigen tuin op maakt hij uit van oude de pallets een op prachtige plantenbak. In de moestuin van op Hugo is in het tijd om groenten op tv te gaan in zaaien. Verder maakt op hij een heerlijk het soepje met zelfgekweekte tuinkers. in In de weekendtuinklus tijdens op tv pakken Lodewijk en Sander een schutting op tv in en een overkapping aan en haalt naar naar Sarah het voorjaar in huis met de bloeiende op tv kamerplanten.

Lodewijk de gaat voor het eerst op tv aan de in slag in zijn eigen uit tuin. Hij begint met met het op leggen van van een gazon. Ook in Hugo is helemaal klaar om in in zijn nieuwe moestuin op te beginnen. Hij naar laat zien hoe op je een verticale naar kruidentuin kunt maken. naar door Natuurlijk duikt hij ook op de keuken in. Met verse op kruiden uit een eigen met tuin bereidt hij een overheerlijke tijdens ravioli. In de op tv eerste weekendtuinklus tijdens maken Lodewijk en Sander een de de tuin helemaal lenteklaar en gaat van Sarah aan een de slag tijdens met prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma waarbij op planten, bloemen en op de natuur centraal staan. de Presentator Lodewijk met Hoekstra laat zien tijdens hoe je met passie tijdens én op tijdens een verantwoorde naar manier kunt genieten van de de natuur, tuinieren en uit buiten een zijn.

Lifestyleprogramma waarbij planten, een bloemen en de tijdens natuur centraal op staan. Presentator Lodewijk op tv Hoekstra laat met zien hoe tijdens je met passie én op een een verantwoorde manier kunt de genieten van de op tv op tv natuur, tuinieren en door buiten zijn.

Lodewijk door legt een vijver aan in van eigen tuin. Om met inspiratie tijdens op te doen, brengt van hij een van bezoekje aan uit een waterplantenkwekerij. Hugo door laat zien dat op je ook aardappels van kunt kweken als je een balkon, door dakterras of een op op tv kleine tuin hebt. Verder tijdens maakt hij deze de week een heerlijk gerecht op met verse de aubergine, paprika én eitjes uit van zijn eigen kippen. van tijdens In de weekendtuinklus maken Lodewijk en een Sander een door leuk met schaduwplekje in de op tv tuin van Maarten. En Sarah gaat uit helemaal los op met cactussen en op vetplantjes!

Lodewijk en Sander op tv gaan aan door de slag in tijdens de tuin van Eline tijdens en voorzien deze op op van een heerlijke kruidenwand. tijdens Verder worden het de trends op het door gebied van vijvers de en waterpartijen besproken en in gaat een Lodewijk op bezoek in bij een bomenkweker. Hugo de vertelt alles naar over het bestrijden van de ongedierte in de moestuin en een hij maakt pittige uit sambal van met pepertjes uit eigen tuin. van En Sarah uit heeft een aantal leuke, naar groene ideeën op voor in uit de badkamer.

Lodewijk gaat naar weer op aan de slag in zijn de eigen tuin. Hij door legt een de tuinpaadje aan en een geeft tips hoe op je ervoor tijdens kunt zorgen dat je het gazon in topconditie door blijft. Hugo van laat zien hoe tijdens je kunt tuinieren de in een balkonton en verder maakt door naar hij een overheerlijk een gerecht met snijbiet. In de weekendtuinklus naar de nemen Lodewijk en Sander een stadstuin van tijdens flink onderhanden. Sarah naar geeft tips hoe je door je slaapkamer kunt in omtoveren tot een prachtige groene met oase. Ook tijdens kom je alles te het in weten over potgrond.

juni 2021
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!