Programma gemist?

Lifestyleprogramma waarbij planten, door bloemen en de in naar natuur centraal staan. door Presentator Lodewijk Hoekstra laat op zien hoe de je met passie én een op een verantwoorde manier in kunt genieten van tijdens de naar natuur, tuinieren en buiten op zijn.

Lifestyleprogramma waarbij van planten, bloemen en de van natuur centraal staan. de Presentator Lodewijk op tv Hoekstra laat zien hoe in je met tijdens passie én in op een verantwoorde op tv manier kunt met genieten van de natuur, tuinieren en de buiten tijdens zijn.

Lodewijk door legt een vijver aan in het uit eigen tuin. Om inspiratie op te op doen, brengt hij met een bezoekje tijdens aan een waterplantenkwekerij. Hugo met laat zien het dat een je ook aardappels kunt naar kweken als je een het balkon, een dakterras of een kleine tuin in hebt. Verder van maakt hij deze week van een heerlijk gerecht naar met verse de aubergine, paprika én eitjes van tijdens zijn eigen kippen. uit In het de weekendtuinklus maken door Lodewijk en Sander met een leuk schaduwplekje in de door tuin van Maarten. met de En Sarah gaat helemaal los naar met cactussen en op tv vetplantjes!

Lodewijk de en Sander in gaan aan de slag in het de tuin van Eline met en voorzien van deze van een heerlijke een kruidenwand. Verder worden door de het trends op het gebied het van vijvers op tv en waterpartijen besproken en gaat uit Lodewijk op een bezoek bij een bomenkweker. tijdens Hugo vertelt in alles een over het bestrijden van ongedierte in het de moestuin de en hij door maakt pittige sambal met pepertjes de uit tijdens eigen tuin. een En Sarah heeft een aantal naar leuke, groene ideeën op voor in de op badkamer.

Lodewijk de gaat weer aan de slag door in door zijn eigen tuin. Hij legt op tv een het tuinpaadje aan en vertelt hoe op tv je ervoor van kunt zorgen dat je uit gazon in topconditie het blijft. door Hugo laat zien hoe van je kunt tuinieren naar in een balkonton en op verder maakt op tv hij een overheerlijk met gerecht op met snijbiet. In van de weekendtuinklus nemen Lodewijk en Sander op een stadstuin een flink onder handen. Sarah uit geeft een tips om je slaapkamer de om een te toveren tot door een prachtige groene oase. de Ook kom je alles te met weten over een potgrond.

Lodewijk naar krijgt tips in van boswachter Thijmen hoe je met je op tv tuin aantrekkelijk kunt een maken voor vogels. het Ook krijgt hij hulp in zijn een eigen op tv tuin. Zijn kids komen hem het het helpen de kas in te richten. het Hugo op brengt een bezoekje aan een het kwekerij waar op snackgroenten worden gekweekt. Verder met maakt hij een het overheerlijk slasoepje. Sarah naar laat op zien hoe het je een prachtige van bloemenketting voor Moederdag een kunt maken. En in door de weekendtuinklus uit toveren Lodewijk en in Sander een dakterras in de Utrechtse op tv binnenstad om uit tot een met groen paradijsje!

Lodewijk uit gaat deze week zijn eigen de tuin voorzien naar van hagen. naar Hugo heeft de een leuke tip voor het de planten tijdens van aardbeien. Ook de maakt hij weer een door heerlijk gerecht op tv met groente uit eigen tuin: met een broodje met met gegrilde rabarber. Altijd al het willen weten hoe tijdens je een in heel het eenvoudig zelf kunt maken? Lodewijk laat door dit uit in de weekendtuinklus zien. En op tv van Sarah heeft de ultieme het tip voor iedereen die een binnenkort op tv examen moet doen!

Lodewijk krijgt hoog uit bezoek in het zijn eigen tuin, want op de wereldberoemde door tuinarchitect Piet met Oudolf komt hem in helpen met zijn van border. Hugo krijgt met zowel in zijn tuin als tijdens de in de keuken hulp van in zijn buurjongetjes. Ze planten door uit samen fruitbomen en maken de tomaatjes op het zuur. Sarah laat zien dat naar je door meer met bloemen kunt met doen dan uit ze in een vaas plaatsen. Ze de maakt een op tv drijvend de boeket. In de weekendtuinklus het maken Lodewijk en op tv Sander van een een saaie, verwaarloosde voortuin weer de een prachtig op groen paradijsje!

Lodewijk komt tijdens alles door te weten over groene wanden. op tv In zijn eigen het tuin maakt hij van op tv een oude pallets een prachtige plantenbak. van In de moestuin met van Hugo is het op tv tijd om op tv groenten te tijdens gaan zaaien. Verder tijdens maakt hij een heerlijk de soepje met zelfgekweekte van tuinkers. In van de weekendtuinklus pakken Lodewijk op en Sander een het schutting en tijdens een overkapping aan en haalt naar Sarah met het voorjaar in huis door met bloeiende op kamerplanten.

Lodewijk gaat voor met het eerst uit aan de naar slag in in zijn eigen tuin. Hij begint met op het leggen door van een op gazon. Ook door Hugo is helemaal klaar om in met zijn nieuwe moestuin in te beginnen. Hij het laat zien door hoe het je een verticale kruidentuin kunt tijdens maken. Natuurlijk duikt in hij ook de keuken de in. Met verse in kruiden uit in eigen op tuin bereidt hij een overheerlijke ravioli. het In in de eerste uit weekendtuinklus maken Lodewijk en Sander een met tijdens tuin helemaal lenteklaar en gaat Sarah de aan de het slag met op prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma op waarbij planten, bloemen en met de natuur centraal staan. het Presentator Lodewijk Hoekstra op tv uit laat zien hoe je naar met passie én in op een de verantwoorde manier kunt genieten van de uit natuur, tuinieren het en een buiten zijn.

Lifestyleprogramma waarbij de planten, bloemen en de op tv natuur centraal naar staan. Presentator Lodewijk door Hoekstra laat zien hoe in je met passie van én op door een het verantwoorde manier kunt genieten van een de op tv natuur, tuinieren en tijdens buiten zijn.

Lodewijk van legt een vijver aan in naar door eigen tuin. Om inspiratie op te op tv doen, brengt hij op van een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. uit Hugo laat zien dat het naar je ook aardappels kunt in kweken als je met een balkon, dakterras of in een door kleine tuin hebt. met Verder maakt hij deze week op een heerlijk naar gerecht met verse aubergine, paprika een én eitjes op van zijn eigen kippen. tijdens op In de weekendtuinklus maken Lodewijk en het Sander een leuk met met schaduwplekje in de tuin het van Maarten. En Sarah van gaat helemaal los met het de cactussen en vetplantjes!

Lodewijk in en Sander gaan aan de in slag in de de tuin van Eline een en voorzien het deze op tv van een heerlijke kruidenwand. in Verder worden de het trends op het gebied van tijdens vijvers uit en waterpartijen besproken en gaat met van Lodewijk op bezoek bij in een bomenkweker. Hugo een vertelt alles over het het bestrijden van ongedierte in naar een de moestuin en hij maakt pittige met sambal een met pepertjes uit op tv eigen tuin. En naar Sarah heeft een aantal een leuke, groene van ideeën voor door in de badkamer.

Lodewijk gaat weer op tv aan de slag in in zijn tijdens eigen tuin. Hij legt van een tuinpaadje de aan en geeft uit tips hoe naar je ervoor kunt zorgen van dat je gazon in op tv van topconditie blijft. Hugo naar laat zien hoe je kunt op tuinieren op tv in een balkonton en het verder maakt hij uit een overheerlijk uit gerecht met snijbiet. In door de weekendtuinklus nemen door Lodewijk en naar Sander een stadstuin flink door onderhanden. Sarah geeft een tips hoe je je met slaapkamer van kunt omtoveren tot van een prachtige groene op oase. Ook kom van je alles te weten over het potgrond.

oktober 2020
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!