Programma gemist?

Lifestyleprogramma in waarbij planten, bloemen en door de tijdens natuur centraal staan. door Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien met hoe met je met passie én op op een een verantwoorde manier kunt genieten van een de natuur, tuinieren met en buiten van zijn.

Lifestyleprogramma door waarbij planten, bloemen op tv en de natuur met centraal staan. Presentator Lodewijk met Hoekstra het laat zien hoe je met een passie én tijdens op een verantwoorde op tv manier kunt genieten met van de natuur, tuinieren naar en buiten met zijn.

Lodewijk op legt een vijver aan door in eigen tuin. naar Om in inspiratie op te doen, het brengt hij een de bezoekje aan een het waterplantenkwekerij. Hugo het laat zien dat je van ook aardappels kunt kweken als op tv je een het balkon, dakterras of in een kleine tuin hebt. van tijdens Verder maakt hij deze week een van heerlijk het gerecht met verse aubergine, paprika naar én tijdens eitjes van de zijn eigen kippen. In de de weekendtuinklus maken Lodewijk het en Sander een met leuk door schaduwplekje in de tuin van Maarten. uit En van Sarah gaat helemaal los tijdens met cactussen en naar vetplantjes!

Lodewijk en Sander de op tv gaan aan de het slag in de een tuin van Eline en tijdens voorzien deze van het een heerlijke kruidenwand. Verder worden een op de trends op het gebied tijdens van vijvers uit en waterpartijen besproken door en gaat Lodewijk op bezoek op tv door bij een bomenkweker. Hugo tijdens vertelt alles van over het bestrijden van in ongedierte in de moestuin in en op hij maakt pittige sambal met pepertjes in uit door eigen tuin. En Sarah heeft tijdens een de aantal leuke, groene ideeën naar voor in de het badkamer.

Lodewijk gaat weer door aan op tv de slag in zijn de eigen tuin. tijdens Hij legt een tuinpaadje aan in en vertelt hoe tijdens met je ervoor kunt zorgen dat tijdens je gazon in topconditie uit blijft. op tv Hugo laat zien hoe tijdens je in kunt tuinieren in het een balkonton en van verder maakt hij een met overheerlijk gerecht met snijbiet. In van met de weekendtuinklus nemen met Lodewijk en Sander een stadstuin flink uit onder de handen. Sarah geeft tips tijdens om op tv je slaapkamer om te toveren met tot door een prachtige groene oase. Ook de kom uit je alles te uit weten over potgrond.

Lodewijk krijgt op tv tips van in boswachter Thijmen hoe je je op tuin aantrekkelijk naar kunt maken voor de vogels. met Ook krijgt hij hulp tijdens in zijn eigen tuin. een Zijn kids komen tijdens hem helpen tijdens de kas in te het richten. Hugo brengt met een bezoekje tijdens aan een het kwekerij waar snackgroenten worden gekweekt. Verder de de maakt hij een overheerlijk slasoepje. door Sarah laat zien hoe in op tv je een prachtige bloemenketting voor Moederdag van kunt op maken. En de in de weekendtuinklus toveren Lodewijk en tijdens Sander op tv een dakterras in op tv de Utrechtse met binnenstad om tot de een groen paradijsje!

Lodewijk gaat deze op week zijn eigen het tuin voorzien een van hagen. Hugo heeft van een op leuke tip voor het planten in in van aardbeien. Ook op tv maakt hij weer met een heerlijk gerecht tijdens met groente uit eigen tuin: een de broodje met gegrilde op rabarber. in Altijd al willen weten in hoe je een heel op tv eenvoudig zelf kunt met maken? naar Lodewijk laat uit dit in de weekendtuinklus door zien. En uit Sarah heeft de uit ultieme tip voor iedereen die binnenkort door examen in moet doen!

Lodewijk het krijgt hoog bezoek in op tv zijn eigen tuin, want de de naar wereldberoemde tuinarchitect Piet met Oudolf komt tijdens hem helpen met zijn door border. Hugo tijdens krijgt zowel in zijn tuin door als in de van keuken de hulp van zijn buurjongetjes. Ze naar planten door samen fruitbomen en de maken tomaatjes op in zuur. Sarah laat zien op tv dat je meer tijdens met bloemen uit kunt doen dan ze in een een het vaas plaatsen. Ze maakt een drijvend uit boeket. In op de weekendtuinklus naar maken Lodewijk en Sander door van een van saaie, verwaarloosde voortuin weer in een prachtig groen van paradijsje!

Lodewijk een komt alles te weten over door groene wanden. tijdens In een zijn eigen tuin maakt hij van een in oude pallets een prachtige plantenbak. naar In in de moestuin van Hugo is het de tijd door om groenten te tijdens gaan zaaien. met Verder maakt hij een heerlijk soepje de met zelfgekweekte tuinkers. tijdens In de naar weekendtuinklus pakken Lodewijk en van Sander een schutting op tv op en een overkapping aan en in haalt Sarah tijdens het voorjaar van in huis met bloeiende het kamerplanten.

Lodewijk gaat voor de het eerst met aan de het slag in zijn de eigen tuin. Hij de begint met het naar leggen van een gazon. op Ook Hugo is door helemaal klaar om naar in zijn nieuwe moestuin tijdens door te beginnen. Hij laat op tv zien hoe je een verticale tijdens kruidentuin kunt maken. de Natuurlijk duikt hij tijdens ook de op keuken in. Met het verse kruiden uit een eigen door tuin bereidt hij een op overheerlijke ravioli. In de eerste door de weekendtuinklus maken Lodewijk en Sander een tijdens de tuin helemaal lenteklaar en van gaat Sarah aan de van slag het met prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma waarbij tijdens planten, bloemen en van de natuur het centraal staan. Presentator naar Lodewijk Hoekstra laat met zien hoe je met passie de én op een de een verantwoorde manier kunt op genieten van de van natuur, tuinieren en uit buiten zijn.

Lifestyleprogramma met waarbij planten, bloemen en van de natuur centraal een staan. in Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien een hoe je door met passie met én op een verantwoorde door manier kunt met genieten van de natuur, tuinieren en uit buiten op tv zijn.

Lodewijk legt een een vijver aan het in eigen met tuin. Om inspiratie op het te met doen, brengt hij een bezoekje de aan een waterplantenkwekerij. met Hugo laat zien dat de je ook op aardappels kunt kweken op tv als je een naar balkon, van dakterras of een tijdens kleine tuin hebt. van Verder maakt hij deze week het een heerlijk op gerecht met verse aubergine, in paprika én de eitjes van zijn door eigen kippen. In de weekendtuinklus van maken de Lodewijk en Sander naar een leuk op tv schaduwplekje in de tuin van Maarten. een En Sarah gaat uit helemaal los met door cactussen door en vetplantjes!

Lodewijk op tv en Sander gaan aan de naar op tv slag in de tuin van Eline het met en voorzien deze de van een heerlijke kruidenwand. met Verder worden de naar trends op het gebied in van vijvers en waterpartijen met besproken en gaat van Lodewijk de op bezoek bij in een bomenkweker. Hugo tijdens vertelt alles op tv over het bestrijden op van ongedierte in een de moestuin en hij op tv maakt pittige sambal met op pepertjes uit eigen tuin. door op tv En Sarah heeft een aantal tijdens leuke, groene ideeën tijdens voor in de een badkamer.

Lodewijk gaat op weer aan de slag tijdens in zijn naar eigen tuin. met Hij legt een door tuinpaadje aan een en geeft tips met hoe je ervoor met kunt zorgen dat je het gazon in topconditie blijft. Hugo op tv laat uit zien hoe je kunt naar tuinieren in een balkonton uit en verder maakt door de hij een overheerlijk op gerecht met snijbiet. In de in weekendtuinklus uit nemen Lodewijk en Sander met een stadstuin de flink onderhanden. Sarah geeft tips hoe naar je naar je slaapkamer kunt omtoveren tot uit door een prachtige groene oase. Ook kom de je uit alles te weten over een potgrond.

november 2021
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!