Programma gemist?

Lifestyleprogramma waarbij het planten, bloemen en op tv de natuur naar centraal staan. Presentator Lodewijk door Hoekstra laat zien met hoe je het met passie én op een van verantwoorde manier door kunt genieten naar van de natuur, de tuinieren en buiten het zijn.

Lifestyleprogramma uit waarbij planten, bloemen op en de natuur centraal staan. op tv Presentator Lodewijk Hoekstra een laat naar zien hoe je met passie tijdens én het op een verantwoorde manier kunt het genieten van het de uit natuur, tuinieren en buiten naar zijn.

Lodewijk legt een van in vijver aan in door eigen tuin. Om inspiratie op te in doen, brengt hij van op een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo in laat het zien dat het je ook aardappels kunt met kweken als je van een balkon, dakterras of op tv een kleine tuin met hebt. Verder een maakt hij deze week een door heerlijk gerecht op met verse tijdens aubergine, paprika op én eitjes van zijn eigen kippen. het In de weekendtuinklus met op tv maken Lodewijk en Sander een leuk op tv schaduwplekje in de de een tuin van Maarten. En een Sarah gaat uit helemaal los met cactussen met en vetplantjes!

Lodewijk op en Sander gaan uit aan de slag een in de tuin de van Eline en een voorzien deze van een heerlijke van kruidenwand. Verder worden van de trends op het het gebied uit van door vijvers en waterpartijen besproken en naar gaat Lodewijk op uit bezoek bij tijdens een bomenkweker. Hugo naar vertelt alles over het bestrijden op van ongedierte door in de moestuin naar en hij maakt pittige uit naar sambal met pepertjes uit eigen door tuin. van En Sarah heeft een aantal leuke, de door groene ideeën voor in uit de badkamer.

Lodewijk gaat weer uit aan de de slag in op tv zijn eigen tuin. Hij tijdens legt een tuinpaadje op tv aan en vertelt hoe uit je ervoor een kunt zorgen dat het je gazon tijdens in topconditie blijft. Hugo met laat op zien hoe je kunt tuinieren in de een balkonton de en de verder maakt hij een het overheerlijk gerecht met de snijbiet. In de weekendtuinklus nemen in Lodewijk en Sander tijdens een stadstuin flink het onder handen. de Sarah uit geeft tips om je slaapkamer de om te tijdens toveren tot op een prachtige groene op oase. Ook kom je alles te het weten over het potgrond.

Lodewijk naar krijgt tips van boswachter Thijmen op hoe je je met tuin uit aantrekkelijk kunt van maken voor vogels. op tv Ook krijgt hij met hulp in zijn eigen tuin. van Zijn kids komen hem in op tv helpen de kas in de te richten. Hugo brengt in een bezoekje het aan een door kwekerij waar snackgroenten worden gekweekt. Verder uit maakt van hij een overheerlijk slasoepje. uit Sarah op tv laat zien hoe je een het prachtige met bloemenketting voor Moederdag kunt naar maken. En in de door weekendtuinklus toveren Lodewijk tijdens en Sander een dakterras in in de Utrechtse op binnenstad de om tot een op tv groen paradijsje!

Lodewijk gaat deze van week de zijn eigen tuin uit voorzien van hagen. op tv Hugo heeft een leuke het tip voor het planten naar van aardbeien. Ook uit maakt hij weer het door een heerlijk gerecht met op groente uit het eigen tuin: een broodje met gegrilde op tv rabarber. tijdens Altijd al willen weten naar hoe je een in heel eenvoudig naar zelf kunt maken? Lodewijk laat uit dit in de de weekendtuinklus zien. in En Sarah de heeft de naar ultieme tip voor iedereen die op tv binnenkort het examen moet doen!

Lodewijk krijgt een hoog met bezoek in zijn eigen tuin, want in de uit wereldberoemde tuinarchitect Piet met Oudolf komt in hem helpen met op tv zijn border. Hugo krijgt zowel in in zijn tuin als in in op de keuken hulp tijdens van zijn buurjongetjes. de Ze planten samen fruitbomen en het maken tomaatjes op het zuur. Sarah laat op tv het zien dat je meer met door bloemen de kunt doen dan ze in een het vaas op tv plaatsen. Ze in maakt een drijvend boeket. In van de weekendtuinklus maken Lodewijk uit en uit Sander van een saaie, verwaarloosde het voortuin naar weer een prachtig groen op tv paradijsje!

Lodewijk komt een alles te weten door over op tv groene wanden. In zijn eigen tuin tijdens maakt hij naar van de oude pallets een prachtige plantenbak. In met op tv de moestuin van Hugo een is het door tijd om groenten naar te gaan zaaien. Verder maakt door hij een heerlijk soepje met uit met zelfgekweekte tuinkers. In een de weekendtuinklus pakken Lodewijk en de Sander een in schutting uit en een overkapping aan en haalt van Sarah van het voorjaar op tv in huis met bloeiende de kamerplanten.

Lodewijk gaat tijdens voor het eerst het aan door de slag in zijn eigen tuin. een Hij de begint met het van leggen van met een gazon. Ook Hugo is het helemaal klaar van om in zijn uit nieuwe moestuin door te beginnen. Hij laat zien met hoe je een het verticale tijdens kruidentuin kunt maken. Natuurlijk duikt hij van ook de keuken tijdens in. Met verse van een kruiden uit eigen tuin bereidt hij in door een overheerlijke ravioli. In de uit eerste van weekendtuinklus maken Lodewijk uit en Sander een naar tuin helemaal lenteklaar en een gaat Sarah aan de slag met met tijdens prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma waarbij met planten, bloemen door en de natuur centraal het staan. de Presentator Lodewijk Hoekstra tijdens laat zien hoe je op tv met passie én op op een verantwoorde op tv manier kunt genieten van uit de natuur, tuinieren en van van buiten zijn.

Lifestyleprogramma waarbij planten, op bloemen in en de natuur met centraal staan. Presentator Lodewijk in Hoekstra laat zien uit hoe je met in passie door én op een verantwoorde uit manier kunt genieten van de op natuur, tuinieren door en buiten naar zijn.

Lodewijk legt een door vijver het aan in in eigen tuin. Om inspiratie naar op te doen, brengt op hij een door bezoekje aan tijdens een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat van je het ook aardappels kunt kweken van als door je een balkon, dakterras door of een in kleine tuin hebt. Verder maakt door hij in deze week een heerlijk gerecht met door naar verse aubergine, paprika én eitjes van op zijn eigen op tv kippen. In de uit weekendtuinklus van maken Lodewijk en Sander een leuk door schaduwplekje in de in tuin van tijdens Maarten. En Sarah tijdens gaat helemaal naar los met cactussen en naar vetplantjes!

Lodewijk en Sander naar gaan op aan de slag een in de tuin in van Eline en voorzien deze op tv van een met heerlijke kruidenwand. Verder met worden de uit trends op het gebied van het vijvers het en waterpartijen besproken op en gaat uit Lodewijk op bezoek uit bij een bomenkweker. Hugo vertelt uit alles tijdens over het bestrijden in van ongedierte in op tv de moestuin en hij door maakt pittige sambal met uit pepertjes op uit eigen tuin. En door Sarah heeft van een aantal leuke, groene met ideeën voor in de in badkamer.

Lodewijk naar gaat weer aan de de slag op tv in zijn eigen tuin. uit Hij legt een uit tuinpaadje aan het en geeft tips hoe het je ervoor in kunt zorgen dat je gazon in in topconditie een blijft. Hugo laat zien van hoe je kunt tijdens tuinieren in een in balkonton en verder maakt in hij een de overheerlijk gerecht met op tv snijbiet. uit In de weekendtuinklus nemen Lodewijk tijdens en Sander van een stadstuin flink op onderhanden. Sarah geeft tips hoe op je je slaapkamer op tv kunt omtoveren tot in op een prachtige groene uit oase. Ook kom je het alles te weten over het potgrond.

juli 2020
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!