Programma gemist?

Lifestyleprogramma waarbij planten, van tijdens bloemen en de natuur centraal uit staan. het Presentator Lodewijk Hoekstra met laat zien hoe van je met passie én op het een verantwoorde met manier kunt genieten uit van de natuur, tuinieren een en de buiten zijn.

Lifestyleprogramma de waarbij planten, in bloemen en de de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk uit Hoekstra laat tijdens zien hoe je met een passie én op een naar het verantwoorde manier kunt tijdens genieten van de natuur, het tuinieren en buiten op zijn.

Lodewijk door legt een vijver aan tijdens in eigen tuin. Om het inspiratie op te op doen, brengt hij op tv een uit bezoekje aan op een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat in je ook op aardappels de kunt kweken als je in een balkon, dakterras of een een kleine tuin hebt. het van Verder maakt hij deze week een uit heerlijk gerecht met op verse aubergine, in paprika én uit eitjes van zijn het eigen kippen. In de de weekendtuinklus maken Lodewijk en van van Sander een leuk schaduwplekje in een de tuin van naar Maarten. met En Sarah gaat helemaal los het met het cactussen en vetplantjes!

Lodewijk uit en Sander van gaan aan de slag in de het tuin van uit Eline en met voorzien deze van een heerlijke de op tv kruidenwand. Verder worden van de trends op het gebied van tijdens door vijvers en waterpartijen besproken en op gaat Lodewijk op een bezoek bij het een bomenkweker. tijdens Hugo vertelt alles over het bestrijden tijdens van ongedierte naar in de de moestuin en hij maakt van pittige sambal met in pepertjes uit eigen de tuin. En het Sarah heeft een aantal op leuke, groene ideeën in voor in naar de badkamer.

Lodewijk in gaat weer aan door de slag in zijn een eigen tuin. een Hij legt een tuinpaadje aan uit en in vertelt hoe je ervoor kunt naar zorgen het dat je gazon in topconditie door blijft. Hugo een laat de zien hoe je kunt tuinieren met in een op tv balkonton en verder maakt met hij uit een overheerlijk gerecht met een snijbiet. In de weekendtuinklus nemen de Lodewijk tijdens en Sander met een stadstuin flink onder handen. Sarah in geeft op tv tips om tijdens je slaapkamer om te toveren in tot een door prachtige groene oase. Ook kom uit je alles de te weten over op potgrond.

Lodewijk van krijgt tips van boswachter Thijmen een hoe je door je van tuin aantrekkelijk kunt maken voor met vogels. Ook krijgt door hij hulp in het zijn eigen tuin. door Zijn naar kids komen hem een helpen de kas in met te richten. Hugo op brengt een bezoekje uit aan een kwekerij waar een snackgroenten worden gekweekt. tijdens Verder maakt hij op tv een overheerlijk slasoepje. Sarah met laat zien het hoe je een de prachtige bloemenketting voor tijdens Moederdag kunt maken. En uit de in de weekendtuinklus met toveren Lodewijk en van Sander een dakterras in het de Utrechtse binnenstad om het tot een groen de paradijsje!

Lodewijk gaat op tv deze het week zijn eigen tuin een voorzien van in hagen. Hugo heeft een leuke het tip voor het planten op tv van aardbeien. Ook tijdens uit maakt hij weer een heerlijk met gerecht met groente uit naar eigen tuin: een de broodje met tijdens gegrilde rabarber. Altijd naar al willen weten hoe naar met je een heel eenvoudig zelf kunt uit maken? Lodewijk met laat dit in de op weekendtuinklus zien. een En Sarah heeft de op ultieme tip een voor iedereen die binnenkort in examen moet op doen!

Lodewijk op tv krijgt hoog bezoek in uit zijn eigen van tuin, want van de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt tijdens met hem helpen met zijn border. op Hugo met krijgt zowel in zijn tuin op als in de de keuken hulp van zijn door op tv buurjongetjes. Ze planten samen een fruitbomen en tijdens maken tomaatjes op de zuur. Sarah laat zien van dat je meer met bloemen het tijdens kunt doen dan ze in naar een vaas de plaatsen. Ze maakt een met drijvend in boeket. In de weekendtuinklus met maken Lodewijk en in Sander van de een saaie, verwaarloosde voortuin een weer een prachtig tijdens groen paradijsje!

Lodewijk van komt alles te naar weten over groene wanden. met In van zijn eigen tuin maakt uit hij van oude pallets van een prachtige een plantenbak. In de moestuin van in met Hugo is het tijd om de groenten te gaan zaaien. de Verder door maakt hij een heerlijk van soepje met zelfgekweekte door tuinkers. In de in weekendtuinklus door pakken Lodewijk en Sander naar een schutting en een het overkapping tijdens aan en haalt Sarah het tijdens voorjaar in huis uit met bloeiende de kamerplanten.

Lodewijk gaat voor uit het met eerst aan op tv de slag in zijn eigen tuin. naar Hij begint met het door het leggen van een gazon. door Ook met Hugo is helemaal klaar om in van zijn nieuwe moestuin een te uit beginnen. Hij laat naar zien hoe je uit een verticale kruidentuin kunt naar maken. Natuurlijk duikt tijdens hij ook de keuken van in. in Met verse kruiden uit een eigen tuin door bereidt hij een overheerlijke uit ravioli. door In de eerste weekendtuinklus maken Lodewijk naar en Sander een met van tuin helemaal lenteklaar en van gaat Sarah aan uit de slag een met prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma uit waarbij planten, van bloemen en de natuur centraal staan. het Presentator Lodewijk de Hoekstra tijdens laat zien hoe in je met passie een én op een het verantwoorde manier kunt genieten van de met op tv natuur, tuinieren en op buiten zijn.

Lifestyleprogramma waarbij planten, op tv bloemen en de tijdens natuur centraal naar staan. in Presentator Lodewijk Hoekstra op tv laat zien hoe naar je met passie én op op tv een verantwoorde manier kunt het op tv genieten van de natuur, van tuinieren en buiten van zijn.

Lodewijk met legt een vijver aan van in eigen het tuin. Om inspiratie op te de doen, op tv brengt hij een bezoekje uit aan een met waterplantenkwekerij. Hugo in laat zien dat je ook door aardappels kunt kweken als het je op tv een balkon, op tv dakterras of een kleine tuin hebt. het Verder maakt in hij deze uit week een heerlijk gerecht op met verse aubergine, naar paprika door én eitjes van zijn eigen met kippen. In de door weekendtuinklus maken Lodewijk en een Sander een leuk de schaduwplekje op tv in de tuin van Maarten. op En een Sarah gaat helemaal los met een uit cactussen en vetplantjes!

Lodewijk en Sander door gaan uit aan de slag in van de het tuin van Eline in en voorzien deze van een heerlijke van een kruidenwand. Verder worden de trends een op het gebied door van vijvers en waterpartijen door besproken en op gaat Lodewijk uit op bezoek op tv bij een bomenkweker. Hugo vertelt op alles over het op tv bestrijden van ongedierte op tv in de een moestuin en hij maakt op pittige de sambal met pepertjes uit eigen tuin. door En Sarah heeft het een aantal naar leuke, groene ideeën voor naar in met de badkamer.

Lodewijk tijdens gaat weer aan de op slag een in zijn eigen een tuin. Hij legt een tuinpaadje naar aan en geeft tips tijdens hoe door je ervoor kunt de zorgen dat je gazon in op topconditie blijft. Hugo van laat zien hoe het je op tv kunt tuinieren op in een balkonton en verder maakt door op tv hij een overheerlijk gerecht met snijbiet. op tv In op de weekendtuinklus nemen uit Lodewijk en Sander op tv een stadstuin flink onderhanden. Sarah in geeft tips hoe uit je je slaapkamer een kunt omtoveren het tot een uit prachtige groene oase. Ook van kom je alles te het weten over de potgrond.

februari 2021
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!