Programma gemist?

Lifestyleprogramma met waarbij planten, bloemen en het de natuur centraal in staan. het Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe op naar je met passie én het op een uit verantwoorde manier kunt genieten van uit de natuur, tuinieren op tv en buiten uit zijn.

Lifestyleprogramma waarbij planten, op bloemen en de de op natuur centraal staan. Presentator naar Lodewijk Hoekstra door laat zien hoe het je met passie én op uit een op verantwoorde manier kunt genieten door van de uit natuur, tuinieren en de buiten zijn.

Lodewijk de legt een vijver het aan in van eigen tuin. Om inspiratie uit op te op tv doen, brengt hij in een bezoekje aan uit een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien uit dat je van ook aardappels kunt kweken als de met je een balkon, naar dakterras of een kleine tuin het hebt. Verder maakt tijdens hij deze week een met door heerlijk gerecht met verse aubergine, paprika de én eitjes van in zijn eigen het kippen. In naar de weekendtuinklus op tv maken Lodewijk en Sander een de leuk schaduwplekje in de met tuin van Maarten. op En met Sarah gaat op helemaal los met tijdens cactussen en vetplantjes!

Lodewijk en in Sander gaan aan de de slag in in de tuin van het Eline en voorzien deze naar van uit een heerlijke kruidenwand. Verder worden naar de trends op uit het gebied van naar vijvers met en waterpartijen van besproken en gaat het Lodewijk op bezoek van bij een bomenkweker. Hugo vertelt alles uit over het tijdens bestrijden van ongedierte tijdens in door de moestuin en hij door maakt pittige sambal met de pepertjes uit eigen tuin. naar En Sarah heeft uit een aantal leuke, op tv groene ideeën op voor in door de badkamer.

Lodewijk gaat weer naar uit aan de slag in op tv zijn eigen tuin. Hij legt door een een tuinpaadje aan en in vertelt hoe je ervoor van kunt zorgen dat het je gazon in het topconditie blijft. Hugo door laat zien de hoe je tijdens kunt tuinieren in een balkonton en van in verder maakt hij een overheerlijk in gerecht met snijbiet. naar In de weekendtuinklus nemen op tv Lodewijk en uit Sander in een stadstuin flink onder handen. een Sarah geeft tips het om je naar slaapkamer om te de toveren tot een op tv prachtige groene oase. Ook kom een je alles te het weten over uit potgrond.

Lodewijk het krijgt tips van boswachter Thijmen tijdens hoe je door je tuin aantrekkelijk het kunt maken op voor vogels. Ook krijgt van hij hulp met in zijn op tv eigen tuin. Zijn uit kids komen hem helpen de met kas in te op richten. Hugo met brengt een uit bezoekje aan een het kwekerij waar snackgroenten uit worden gekweekt. Verder maakt hij met een overheerlijk uit slasoepje. Sarah laat tijdens zien hoe je een prachtige met bloemenketting voor uit Moederdag de kunt maken. En in de met weekendtuinklus toveren de Lodewijk en Sander een naar dakterras in door de Utrechtse het binnenstad om tot uit een groen paradijsje!

Lodewijk met gaat deze week een zijn eigen tuin voorzien met van uit hagen. Hugo heeft tijdens een leuke tip voor het door planten van aardbeien. Ook op een maakt hij weer met een heerlijk gerecht met groente uit een eigen uit tuin: een broodje met gegrilde op tv rabarber. Altijd het al willen weten hoe van je een tijdens heel eenvoudig zelf door kunt maken? met Lodewijk laat dit in het de weekendtuinklus zien. En in van Sarah heeft de ultieme met tip voor iedereen die binnenkort in examen moet door doen!

Lodewijk krijgt op tv hoog van bezoek in zijn eigen tijdens tuin, want de in wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt het een hem helpen met zijn border. van Hugo op tv krijgt zowel in op tv zijn tuin als in de een keuken hulp naar van zijn van buurjongetjes. Ze planten samen tijdens fruitbomen en maken tomaatjes op van zuur. Sarah laat op zien dat uit je door meer met bloemen kunt doen een dan ze tijdens in een vaas op tv plaatsen. Ze maakt in een drijvend boeket. In de met weekendtuinklus op tv maken Lodewijk op tv en Sander van een saaie, verwaarloosde door voortuin weer een het prachtig door groen paradijsje!

Lodewijk door komt alles te weten tijdens over uit groene wanden. In uit zijn eigen tuin maakt hij van tijdens naar oude pallets een prachtige plantenbak. de In de door moestuin van Hugo is door het tijd met om groenten te de gaan zaaien. Verder tijdens maakt hij een in heerlijk soepje met zelfgekweekte op tuinkers. In de van weekendtuinklus op tv pakken Lodewijk en Sander een een schutting en een overkapping op tv aan en uit haalt Sarah het het voorjaar het in huis met bloeiende het kamerplanten.

Lodewijk tijdens gaat voor het naar eerst aan de slag in een zijn eigen op tuin. Hij begint met tijdens het leggen van van een gazon. Ook door Hugo naar is helemaal klaar om een in naar zijn nieuwe moestuin naar te beginnen. Hij laat zien hoe het je een naar verticale kruidentuin naar kunt maken. Natuurlijk van duikt hij ook de met keuken in. Met op tv verse kruiden uit naar eigen tuin bereidt hij op een overheerlijke een ravioli. In het de eerste weekendtuinklus op tv maken Lodewijk van en Sander een tuin op tv helemaal lenteklaar en gaat een Sarah aan de slag een de met prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma tijdens waarbij planten, bloemen en de uit natuur centraal staan. op met Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe door je met passie de én op uit een verantwoorde met manier kunt genieten van door de natuur, tuinieren en in buiten op tv zijn.

Lifestyleprogramma een waarbij planten, tijdens bloemen en de natuur naar centraal staan. op tv Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe uit tijdens je met passie én op een met verantwoorde manier in kunt een genieten van de natuur, tuinieren en van buiten een zijn.

Lodewijk legt naar een vijver aan in de met eigen tuin. Om uit inspiratie op te doen, in brengt hij een het bezoekje aan een waterplantenkwekerij. uit Hugo laat een zien dat je ook aardappels de kunt kweken de als je een balkon, tijdens met dakterras of een kleine tuin hebt. op in Verder maakt hij deze tijdens week een heerlijk gerecht een met verse aubergine, door paprika én naar eitjes van zijn eigen kippen. van een In de weekendtuinklus het maken Lodewijk en Sander een leuk op schaduwplekje in op de tuin de van Maarten. En Sarah door gaat helemaal van los met cactussen van en vetplantjes!

Lodewijk het en Sander gaan de aan de het slag in de tuin van van Eline en door voorzien deze van een heerlijke op tv kruidenwand. met Verder worden van de trends op het gebied uit van vijvers door en waterpartijen besproken en op tv gaat Lodewijk op bezoek het bij op tv een bomenkweker. Hugo vertelt alles van over het naar bestrijden van op tv ongedierte in de moestuin door en hij van maakt pittige sambal uit met pepertjes uit eigen tuin. van En Sarah heeft door naar een aantal leuke, groene ideeën uit voor in de uit badkamer.

Lodewijk tijdens gaat weer aan de slag op door in zijn eigen tuin. met Hij legt een tuinpaadje aan naar en geeft tips van tijdens hoe je ervoor kunt zorgen dat door je uit gazon in topconditie blijft. op tv Hugo laat zien hoe met je kunt een tuinieren in naar een balkonton en verder tijdens maakt hij een overheerlijk door gerecht een met snijbiet. In de de weekendtuinklus naar nemen Lodewijk en Sander een op tv stadstuin flink onderhanden. de Sarah geeft tips op tv hoe je je slaapkamer een kunt omtoveren tot een een prachtige op tv groene oase. Ook kom naar naar je alles te weten over de potgrond.

december 2019
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!