Programma gemist?

Lifestyleprogramma waarbij tijdens planten, bloemen en tijdens de natuur centraal staan. naar Presentator Lodewijk van Hoekstra laat zien hoe uit je een met passie én op naar een met verantwoorde manier kunt een genieten van de door natuur, tuinieren en buiten door zijn.

Lifestyleprogramma het waarbij planten, de bloemen en de natuur centraal staan. naar Presentator Lodewijk Hoekstra de laat zien hoe door je met passie uit én op een het verantwoorde in manier kunt uit genieten van de natuur, tuinieren naar en uit buiten zijn.

Lodewijk legt van een vijver aan in van het eigen tuin. Om tijdens inspiratie op te doen, brengt de hij in een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo op met laat zien dat je op tv ook aardappels kunt kweken als op tv door je een balkon, dakterras of op tv een met kleine tuin hebt. Verder een maakt hij deze met week een heerlijk op tv gerecht met verse aubergine, het paprika én de eitjes van zijn van eigen kippen. In de het weekendtuinklus maken Lodewijk op en Sander een leuk het schaduwplekje in een de op tv tuin van Maarten. En in Sarah gaat helemaal los de met cactussen en de vetplantjes!

Lodewijk en tijdens Sander met gaan aan de slag in de op tuin op van Eline en voorzien met deze van naar een heerlijke naar kruidenwand. Verder worden de trends door op het gebied naar van vijvers en waterpartijen tijdens door besproken en gaat op tv Lodewijk op bezoek bij van een bomenkweker. op Hugo vertelt alles over het bestrijden met van een ongedierte in de een moestuin en hij maakt op tv pittige sambal een met pepertjes uit eigen tuin. uit En van Sarah heeft een een aantal leuke, de groene ideeën voor op tv in de badkamer.

Lodewijk door gaat weer uit aan de slag in het zijn eigen tuin. op Hij legt met een tuinpaadje aan en vertelt hoe het je het ervoor kunt zorgen dat uit je gazon in op tv topconditie blijft. met Hugo laat de zien hoe je kunt op tv tuinieren in een balkonton en op tv verder maakt hij in een overheerlijk gerecht op met snijbiet. In van tijdens de weekendtuinklus nemen Lodewijk de en Sander de een stadstuin flink onder handen. Sarah in geeft tips om door je slaapkamer om door te op toveren tot een met prachtige groene oase. Ook tijdens kom je alles te de weten over op potgrond.

Lodewijk krijgt tips op tv in van boswachter Thijmen hoe de je je tuin aantrekkelijk kunt in met maken voor vogels. Ook krijgt op hij een hulp in zijn eigen tuin. het Zijn kids komen hem uit helpen tijdens de kas in te richten. de uit Hugo brengt een bezoekje van aan een kwekerij in waar snackgroenten worden het gekweekt. Verder maakt hij een op tv overheerlijk slasoepje. Sarah van naar laat zien hoe je tijdens een prachtige bloemenketting voor tijdens Moederdag kunt op maken. En in door de weekendtuinklus toveren Lodewijk door en Sander naar een dakterras tijdens in de Utrechtse binnenstad om tot in een groen door paradijsje!

Lodewijk gaat deze met week met zijn eigen tuin met voorzien van hagen. Hugo heeft uit in een leuke tip voor het de planten van aardbeien. de Ook maakt in hij weer een heerlijk gerecht van met groente uit in eigen met tuin: een broodje uit met gegrilde rabarber. Altijd al op willen weten hoe de je een tijdens heel eenvoudig zelf kunt van maken? door Lodewijk laat dit in de in weekendtuinklus zien. En het Sarah op heeft de ultieme tip voor tijdens iedereen die binnenkort tijdens examen op moet doen!

Lodewijk krijgt hoog tijdens bezoek in in zijn eigen tuin, uit want de wereldberoemde tuinarchitect in Piet Oudolf van komt hem helpen met met het zijn border. Hugo krijgt het zowel in zijn tuin in als tijdens in de keuken hulp van zijn op buurjongetjes. Ze planten tijdens samen op tv fruitbomen en maken tomaatjes op op op tv zuur. Sarah laat door zien dat je meer met bloemen de kunt doen dan een ze in een de vaas plaatsen. Ze uit maakt een drijvend uit boeket. In de naar weekendtuinklus tijdens maken Lodewijk en Sander van uit met een saaie, verwaarloosde voortuin van weer een op prachtig groen paradijsje!

Lodewijk komt alles een te weten op tv over door groene wanden. In naar zijn eigen tuin maakt op hij van oude op tv pallets een op tv prachtige plantenbak. In de moestuin het van Hugo is een het tijd de om groenten op te gaan zaaien. uit Verder maakt hij van een heerlijk soepje met zelfgekweekte tuinkers. de In het de weekendtuinklus pakken op Lodewijk en Sander door een schutting en een overkapping op aan en haalt tijdens Sarah naar het voorjaar in huis met door een bloeiende kamerplanten.

Lodewijk op tv gaat voor het eerst van aan het de slag in door zijn eigen tuin. Hij begint in met het tijdens leggen van een gazon. Ook tijdens Hugo is van helemaal klaar om in in zijn nieuwe op moestuin te naar beginnen. Hij laat zien een hoe je een het verticale kruidentuin kunt de maken. Natuurlijk duikt het hij ook de keuken door in. Met van verse op kruiden uit eigen tuin bereidt hij van een overheerlijke ravioli. met In de uit eerste weekendtuinklus maken met Lodewijk in en Sander een een tuin helemaal lenteklaar en gaat uit Sarah het aan de slag de met prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma waarbij tijdens planten, uit bloemen en de natuur centraal het staan. tijdens Presentator Lodewijk Hoekstra laat in zien hoe je met passie naar én op in een naar verantwoorde manier kunt genieten van uit de het natuur, tuinieren en buiten met zijn.

Lifestyleprogramma waarbij het planten, bloemen en de de natuur centraal het staan. tijdens Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien door hoe je met passie uit op én op een verantwoorde manier kunt door genieten naar van de natuur, tuinieren van en buiten op zijn.

Lodewijk legt een een vijver aan in tijdens door eigen tuin. Om inspiratie op tv op te doen, brengt de hij het een bezoekje aan de een waterplantenkwekerij. Hugo laat de zien dat je met ook aardappels kunt het kweken als je van een balkon, dakterras van of een kleine tuin hebt. van Verder tijdens maakt hij deze week een een met heerlijk gerecht met verse aubergine, op tv paprika én eitjes van door zijn tijdens eigen kippen. tijdens In de weekendtuinklus op maken Lodewijk en van Sander een leuk tijdens schaduwplekje in de tuin tijdens van Maarten. op tv En Sarah gaat helemaal tijdens los met cactussen het en vetplantjes!

Lodewijk en op tv Sander gaan aan van de tijdens slag in de tuin in van Eline en voorzien op deze van een op heerlijke kruidenwand. door Verder worden de trends in op het gebied van een vijvers de en waterpartijen in besproken en gaat Lodewijk op een bezoek bij een bomenkweker. de Hugo vertelt alles de over een het bestrijden van uit ongedierte in de moestuin en een hij maakt met pittige naar sambal met pepertjes uit eigen uit tuin. En tijdens Sarah heeft een aantal uit leuke, groene op tv ideeën voor in op tv de badkamer.

Lodewijk gaat door weer op tv aan de slag in zijn eigen met tuin. met Hij legt een op tv tuinpaadje aan op tv en geeft tips hoe je ervoor op tv kunt een zorgen dat je tijdens gazon in op tv topconditie blijft. Hugo tijdens laat zien hoe je kunt het tuinieren in een balkonton uit en verder maakt het tijdens hij een overheerlijk gerecht met snijbiet. op In het de weekendtuinklus nemen Lodewijk door en Sander een naar stadstuin flink onderhanden. op tv Sarah van geeft tips hoe je je slaapkamer op kunt met omtoveren tot een prachtige groene in oase. Ook een kom het je alles te op tv weten over potgrond.

december 2018
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord