Programma gemist?

Lifestyleprogramma waarbij op planten, bloemen in en de natuur centraal staan. een Presentator Lodewijk Hoekstra het laat zien uit hoe je met passie het én in op een verantwoorde het manier kunt genieten op van de natuur, tuinieren op en buiten in zijn.

Lifestyleprogramma waarbij planten, het bloemen en de op de natuur centraal staan. Presentator een Lodewijk Hoekstra laat de zien hoe de je met passie én door op een op tv verantwoorde manier kunt genieten tijdens van de natuur, naar tuinieren en buiten naar zijn.

Lodewijk legt tijdens een vijver door aan in op eigen tuin. Om inspiratie op te op doen, brengt hij de een bezoekje uit aan een waterplantenkwekerij. Hugo van uit laat zien dat je met ook aardappels kunt kweken naar als op je een balkon, een dakterras of een kleine tuin hebt. met naar Verder maakt hij deze op tv week een op tv heerlijk gerecht met van verse aubergine, paprika én eitjes in van op zijn eigen kippen. In de weekendtuinklus het maken de Lodewijk en Sander een een leuk schaduwplekje in de uit tuin van door Maarten. een En Sarah gaat met helemaal los met cactussen de en vetplantjes!

Lodewijk en uit Sander gaan aan de op slag in de uit tuin van Eline van en voorzien met deze van een met heerlijke in kruidenwand. Verder worden een de trends op een het gebied van vijvers en waterpartijen van besproken met en gaat de Lodewijk op bezoek bij een op tv bomenkweker. Hugo vertelt met alles over het bestrijden in van ongedierte in een de moestuin van en hij een maakt pittige sambal tijdens met pepertjes naar uit eigen tuin. En Sarah heeft de een aantal op leuke, groene ideeën voor naar in de tijdens badkamer.

Lodewijk gaat weer naar aan door de slag in de zijn eigen tuin. op Hij legt een tuinpaadje de aan en van vertelt hoe je ervoor in kunt zorgen dat je tijdens gazon in topconditie tijdens blijft. naar Hugo laat zien hoe je uit kunt uit tuinieren in tijdens een balkonton en verder tijdens maakt hij een overheerlijk tijdens gerecht met snijbiet. In door de weekendtuinklus nemen uit Lodewijk en Sander op een van stadstuin flink onder uit handen. Sarah geeft tips om uit je slaapkamer om de te toveren tot naar een tijdens prachtige groene oase. Ook de kom je alles tijdens te tijdens weten over potgrond.

Lodewijk krijgt tips naar tijdens van boswachter Thijmen hoe op je je tuin aantrekkelijk kunt door maken voor door vogels. Ook krijgt van hij naar hulp in zijn eigen tuin. Zijn het kids komen hem op helpen de op kas in te richten. de Hugo brengt op een bezoekje de aan een het kwekerij waar snackgroenten worden tijdens gekweekt. Verder de maakt hij een overheerlijk op slasoepje. Sarah van laat zien hoe je een prachtige de een bloemenketting voor Moederdag kunt maken. naar En op in de weekendtuinklus met toveren Lodewijk en Sander een dakterras de in de op Utrechtse binnenstad om met tot de een groen paradijsje!

Lodewijk met gaat deze week in zijn eigen tuin voorzien uit van van hagen. Hugo heeft een door leuke tip voor het planten het van naar aardbeien. Ook met maakt hij weer een door heerlijk gerecht van met groente uit van eigen tuin: een broodje het met gegrilde rabarber. Altijd met al willen weten hoe met door je een heel in eenvoudig zelf kunt op maken? Lodewijk laat dit in de met weekendtuinklus het zien. En Sarah heeft op tv de ultieme tip op voor iedereen uit die binnenkort op tv examen moet doen!

Lodewijk in krijgt hoog bezoek op in zijn eigen tuin, naar want de wereldberoemde tuinarchitect naar een Piet Oudolf komt hem op tv helpen met tijdens zijn border. Hugo krijgt op zowel in zijn tuin als op tv in de keuken op tv hulp van zijn op tv buurjongetjes. tijdens Ze planten samen fruitbomen tijdens en maken tomaatjes op door zuur. tijdens Sarah laat het zien dat je meer het met bloemen tijdens kunt doen dan ze naar in een vaas plaatsen. Ze naar op tv maakt een drijvend boeket. In de door weekendtuinklus maken het Lodewijk tijdens en Sander van een saaie, op verwaarloosde tijdens voortuin weer een prachtig van groen paradijsje!

Lodewijk komt alles van te weten uit over groene naar wanden. In zijn eigen tijdens tuin maakt hij in van tijdens oude pallets een prachtige plantenbak. op tv In de met moestuin van Hugo is op het het tijd om groenten te gaan zaaien. door op tv Verder maakt hij een van heerlijk soepje met uit zelfgekweekte tuinkers. In de van weekendtuinklus pakken Lodewijk en op door Sander een schutting en op tv een overkapping aan op tv en haalt Sarah naar het voorjaar in huis met in bloeiende op tv kamerplanten.

Lodewijk uit gaat voor het eerst met aan in de slag in zijn eigen in tuin. Hij van begint met het de leggen van een gazon. een Ook tijdens Hugo is helemaal van klaar om in een zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij het de laat zien hoe je op een verticale kruidentuin kunt op tv maken. Natuurlijk duikt naar hij de ook de keuken in. Met met verse kruiden uit de eigen tuin bereidt van hij een naar overheerlijke ravioli. In de eerste van tijdens weekendtuinklus maken Lodewijk tijdens en Sander een tuin het helemaal lenteklaar en gaat Sarah door aan de slag op tv met in prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma waarbij planten, uit bloemen en door de natuur centraal met staan. Presentator Lodewijk Hoekstra door laat zien hoe het je op met passie én op een uit verantwoorde door manier kunt genieten van uit de natuur, tuinieren in en buiten van zijn.

Lifestyleprogramma op tv waarbij planten, bloemen en de een natuur van centraal staan. in Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe naar je het met passie én naar op een in verantwoorde manier kunt genieten van de van natuur, van tuinieren en buiten door zijn.

Lodewijk van legt een het vijver aan in eigen tuin. op tv Om inspiratie op te op doen, brengt hij op tv op tv een bezoekje aan een op tv waterplantenkwekerij. Hugo laat zien een dat op je ook aardappels kunt het kweken als je een in balkon, dakterras van of een kleine de tuin hebt. Verder maakt tijdens hij deze week een uit heerlijk gerecht met van verse aubergine, paprika uit én eitjes van van zijn eigen kippen. een In van de weekendtuinklus maken Lodewijk en met Sander een op tv leuk tijdens schaduwplekje in de tuin uit van Maarten. En Sarah gaat door op helemaal los met cactussen en naar vetplantjes!

Lodewijk en Sander tijdens met gaan aan de slag tijdens in de tuin van in Eline en voorzien deze uit het van een heerlijke kruidenwand. van Verder worden de trends op tijdens het gebied van in vijvers op tv en waterpartijen door besproken en gaat Lodewijk op bezoek een op bij een bomenkweker. Hugo door vertelt alles over een het bestrijden van het ongedierte in de moestuin en het hij maakt in pittige op tv sambal met pepertjes uit op eigen tuin. En Sarah het heeft een aantal in leuke, groene ideeën voor een in de met badkamer.

Lodewijk gaat in weer van aan de slag door in zijn eigen tuin. een Hij legt een op tuinpaadje aan in en geeft tips hoe je van ervoor kunt zorgen het dat je de gazon in topconditie blijft. Hugo met naar laat zien hoe je tijdens kunt tuinieren in een van balkonton en het verder maakt hij een door overheerlijk gerecht met met snijbiet. In op tv de weekendtuinklus nemen op Lodewijk en Sander een stadstuin tijdens flink naar onderhanden. Sarah geeft tips in hoe je je slaapkamer een naar kunt omtoveren tot een door prachtige groene oase. Ook naar kom je op tv alles te weten tijdens over potgrond.

februari 2019
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord