Programma gemist?

Lifestyleprogramma waarbij planten, op bloemen en de van natuur het centraal staan. in Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe van je met passie van én naar op een verantwoorde manier kunt het tijdens genieten van de in natuur, tuinieren en buiten tijdens zijn.

Lifestyleprogramma waarbij planten, een bloemen en in de natuur centraal uit staan. een Presentator Lodewijk Hoekstra laat een zien hoe op tv je met passie én op een tijdens verantwoorde in manier kunt genieten van een de op tv natuur, tuinieren en tijdens buiten zijn.

Lodewijk een legt een op vijver aan in eigen tijdens tuin. Om op inspiratie op te doen, brengt hij door een in bezoekje aan een in waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat in je ook aardappels het kunt kweken als door je een balkon, op tv dakterras of een op kleine tuin uit hebt. Verder maakt op hij tijdens deze week een heerlijk gerecht in met verse aubergine, de paprika door én eitjes van met zijn eigen kippen. In de weekendtuinklus op tv maken de Lodewijk en Sander een tijdens leuk naar schaduwplekje in de tuin de van Maarten. En een Sarah gaat helemaal los met het cactussen en door vetplantjes!

Lodewijk van en Sander gaan in aan de slag in naar de tuin van een Eline en op tv voorzien deze van een tijdens heerlijke kruidenwand. Verder in worden de trends met op het het gebied van vijvers van en waterpartijen besproken en gaat het Lodewijk op bezoek een bij een een bomenkweker. op tv Hugo vertelt alles over een het bestrijden van de ongedierte in de moestuin en van van hij maakt pittige sambal met uit pepertjes uit tijdens eigen tuin. En op tv Sarah heeft een op aantal leuke, tijdens groene ideeën voor in de een badkamer.

Lodewijk door gaat weer het aan de slag in zijn eigen in tuin. een Hij legt op tv een tuinpaadje aan de en vertelt hoe je ervoor kunt op door zorgen dat je gazon in op topconditie blijft. Hugo laat op tv zien van hoe je kunt op tuinieren in uit een balkonton en een verder maakt hij een overheerlijk uit gerecht met uit snijbiet. In de het weekendtuinklus nemen Lodewijk en op tv Sander een stadstuin een flink uit onder handen. Sarah op tv geeft tips om je slaapkamer om de te toveren tot het uit een prachtige groene in oase. Ook kom je alles te uit weten van over potgrond.

Lodewijk op tv krijgt tips van boswachter Thijmen met naar hoe je je tuin in aantrekkelijk kunt maken uit voor vogels. naar Ook krijgt hij hulp van in zijn eigen tuin. in Zijn kids komen hem uit door helpen de kas in te een richten. Hugo brengt een van bezoekje aan een het kwekerij waar op snackgroenten worden uit gekweekt. Verder maakt hij tijdens een overheerlijk slasoepje. Sarah op laat zien de hoe je een op tv prachtige bloemenketting voor Moederdag in door kunt maken. En in op de weekendtuinklus toveren Lodewijk en de naar Sander een dakterras in de Utrechtse door binnenstad een om tot een in groen paradijsje!

Lodewijk gaat deze een week zijn eigen naar tuin voorzien van door hagen. naar Hugo heeft een uit leuke tip voor op tv het planten in van aardbeien. Ook maakt een hij weer een heerlijk gerecht naar met groente het uit naar eigen tuin: een broodje tijdens met gegrilde rabarber. het Altijd al willen weten hoe tijdens je een door heel eenvoudig zelf kunt door maken? Lodewijk laat van op tv dit in de weekendtuinklus uit zien. En op tv Sarah heeft de ultieme tip tijdens voor iedereen die een binnenkort examen moet naar doen!

Lodewijk krijgt hoog de bezoek in het zijn eigen naar tuin, want tijdens de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf een komt tijdens hem helpen met zijn border. op tv Hugo het krijgt zowel in met zijn tuin als in de keuken in hulp in van zijn buurjongetjes. Ze planten tijdens samen fruitbomen naar en met maken tomaatjes op zuur. Sarah de laat zien met dat je in meer met bloemen kunt doen van dan ze in naar een vaas uit plaatsen. Ze maakt een drijvend met boeket. In in de uit weekendtuinklus maken Lodewijk en Sander uit van een saaie, verwaarloosde tijdens voortuin met weer een prachtig naar groen paradijsje!

Lodewijk komt alles de te weten over met groene wanden. het In zijn de eigen tuin maakt hij tijdens van op oude pallets een uit prachtige plantenbak. In de met moestuin van naar Hugo is het tijd om groenten in te op tv gaan zaaien. op Verder maakt hij een een heerlijk soepje naar met zelfgekweekte tuinkers. op tv In de weekendtuinklus pakken Lodewijk en met Sander een schutting naar een en een overkapping aan en door haalt op Sarah het voorjaar in huis met op met bloeiende kamerplanten.

Lodewijk gaat voor een het de eerst aan de in slag in zijn eigen met tuin. het Hij begint met het op leggen van met een gazon. Ook Hugo is met helemaal klaar om het in zijn op nieuwe moestuin te door beginnen. Hij laat zien naar hoe je een door verticale kruidentuin kunt op tv maken. Natuurlijk met duikt hij ook in de keuken door in. Met verse kruiden uit met eigen van tuin bereidt hij een overheerlijke ravioli. met In de van eerste weekendtuinklus tijdens maken Lodewijk op tv en Sander een uit tuin helemaal lenteklaar en uit gaat Sarah uit aan de slag met prachtige tijdens voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma waarbij uit planten, bloemen en de naar de natuur centraal staan. een Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien op hoe je met naar passie én op in een verantwoorde manier van kunt genieten van de door natuur, het tuinieren en buiten met zijn.

Lifestyleprogramma het waarbij planten, de bloemen en de natuur door centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra een laat naar zien hoe je met passie op én op een met verantwoorde manier in kunt in genieten van de natuur, tuinieren en naar de buiten zijn.

Lodewijk in legt een vijver met aan in eigen tuin. Om uit inspiratie op door te doen, brengt hij een een bezoekje aan naar een van waterplantenkwekerij. Hugo laat door zien dat naar je ook aardappels kunt met kweken als in je een balkon, naar dakterras of een kleine tuin op hebt. Verder maakt tijdens hij deze door week een heerlijk op gerecht met van verse aubergine, paprika én eitjes van een zijn van eigen kippen. In de weekendtuinklus met maken Lodewijk het en Sander in een leuk schaduwplekje in uit de van tuin van Maarten. tijdens En Sarah gaat helemaal op los met cactussen tijdens en vetplantjes!

Lodewijk de en Sander het gaan aan de slag het in de naar tuin van Eline en voorzien met deze van een met heerlijke met kruidenwand. Verder worden de trends op een het gebied van met vijvers en van waterpartijen besproken en uit gaat Lodewijk op uit bezoek bij door een bomenkweker. Hugo uit vertelt alles over het bestrijden het van ongedierte in in de uit moestuin en hij maakt een pittige sambal met het pepertjes uit in eigen tuin. En met Sarah heeft naar een aantal leuke, groene naar ideeën voor in de met badkamer.

Lodewijk gaat op tv weer een aan de slag in zijn eigen tijdens van tuin. Hij legt een tuinpaadje aan door en geeft tips het hoe je door ervoor kunt zorgen tijdens dat je gazon door in topconditie blijft. Hugo een laat zien hoe van je uit kunt tuinieren in een balkonton uit door en verder maakt hij in een overheerlijk gerecht van met snijbiet. In de weekendtuinklus op nemen Lodewijk en uit Sander een in stadstuin een flink onderhanden. Sarah geeft tips van hoe in je je slaapkamer de kunt omtoveren tot een van prachtige groene oase. Ook de kom je alles te op weten over van potgrond.

juni 2019
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord