Programma gemist?

Lifestyleprogramma met waarbij planten, bloemen en de het natuur het centraal staan. door Presentator Lodewijk Hoekstra laat de zien hoe je naar met passie én op op tv een verantwoorde manier van kunt genieten met van de natuur, tuinieren en uit buiten uit zijn.

Lifestyleprogramma uit waarbij planten, bloemen en de in natuur centraal staan. op het Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien op tv hoe de je met passie én op een van verantwoorde op manier kunt genieten op van de natuur, tuinieren en in buiten in zijn.

Lodewijk een legt een een vijver aan in eigen tuin. Om het tijdens inspiratie op te doen, door brengt hij van een bezoekje aan door een waterplantenkwekerij. Hugo laat van zien dat je ook door aardappels kunt naar kweken als je een balkon, op tv in dakterras of een met kleine tuin hebt. Verder maakt het hij deze week een met heerlijk gerecht de met verse aubergine, de paprika én eitjes van de zijn eigen kippen. met In tijdens de weekendtuinklus maken Lodewijk in en Sander tijdens een leuk een schaduwplekje in de tuin van uit Maarten. En Sarah naar gaat helemaal van los met cactussen en het vetplantjes!

Lodewijk door en Sander gaan aan de met slag in door de op tv tuin van Eline en voorzien deze naar van een heerlijke op kruidenwand. Verder op worden de trends in op het gebied het van de vijvers en waterpartijen in besproken en gaat in Lodewijk op bezoek bij een de bomenkweker. Hugo vertelt naar alles over het naar bestrijden de van ongedierte in de moestuin en uit door hij maakt pittige op sambal met pepertjes uit tijdens eigen tuin. op tv En Sarah heeft een de aantal leuke, groene ideeën voor op tv van in de badkamer.

Lodewijk op tv gaat weer naar aan de slag in zijn eigen uit tuin. op tv Hij legt op een tuinpaadje aan en vertelt hoe het je ervoor kunt van op tv zorgen dat je gazon met in topconditie blijft. Hugo laat door zien hoe de je kunt tuinieren in de een balkonton en het verder maakt hij naar een uit overheerlijk gerecht met naar snijbiet. In de weekendtuinklus nemen de Lodewijk tijdens en Sander van een stadstuin flink onder handen. met Sarah geeft naar tips om je slaapkamer om de te toveren met tot een op prachtige groene oase. Ook kom op je op alles te weten over een potgrond.

Lodewijk krijgt een tips de van boswachter Thijmen hoe door je je tuin aantrekkelijk kunt in maken van voor vogels. Ook krijgt hij de hulp in zijn door eigen tuin. Zijn op tv kids komen hem op tv helpen de met kas in te richten. van Hugo het brengt een bezoekje een aan een kwekerij waar op snackgroenten worden de gekweekt. Verder maakt van hij een tijdens overheerlijk slasoepje. Sarah laat zien hoe op je een op prachtige bloemenketting in voor Moederdag op tv kunt maken. En met in de weekendtuinklus toveren Lodewijk van en door Sander een dakterras in de Utrechtse tijdens binnenstad om tot op tv naar een groen paradijsje!

Lodewijk de gaat deze week zijn eigen in tuin voorzien van van hagen. Hugo heeft tijdens uit een leuke tip voor het planten door met van aardbeien. Ook het maakt hij weer een met heerlijk gerecht op tv met groente uit in eigen tuin: een broodje met gegrilde de rabarber. naar Altijd al willen van weten hoe je uit een heel eenvoudig zelf kunt op maken? van Lodewijk laat dit op tv in de weekendtuinklus zien. En op tv Sarah heeft de op op tv ultieme tip voor iedereen die binnenkort een examen moet een doen!

Lodewijk krijgt door hoog bezoek in uit zijn eigen met tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect de Piet Oudolf in komt een hem helpen met zijn border. Hugo een krijgt zowel in uit zijn tuin in als een in de keuken hulp het van zijn buurjongetjes. op tv Ze planten samen uit fruitbomen en op maken tomaatjes op uit zuur. Sarah laat zien dat naar je meer met het bloemen kunt het doen dan ze in een van vaas in plaatsen. Ze met maakt een drijvend boeket. In van de van weekendtuinklus maken Lodewijk en Sander van op op tv een saaie, verwaarloosde voortuin weer naar een in prachtig groen paradijsje!

Lodewijk op komt alles een te weten over groene tijdens wanden. In zijn op tv eigen tuin maakt het hij van oude pallets de een prachtige plantenbak. In op tv op tv de moestuin van Hugo uit is het tijd om naar groenten te op gaan zaaien. het Verder maakt hij een heerlijk van soepje met zelfgekweekte de tuinkers. In de weekendtuinklus uit pakken de Lodewijk en met Sander een schutting door en een overkapping aan en het haalt Sarah het voorjaar door in de huis met bloeiende tijdens kamerplanten.

Lodewijk gaat voor met het eerst aan het de op slag in door zijn eigen tuin. Hij tijdens begint met het leggen van met een tijdens gazon. Ook op Hugo is helemaal klaar om in op tv zijn nieuwe door moestuin naar te beginnen. Hij laat zien hoe naar je op een verticale uit kruidentuin kunt maken. een Natuurlijk duikt hij ook door de keuken in. op Met verse kruiden een uit eigen tijdens tuin bereidt hij een overheerlijke in ravioli. In de eerste uit een weekendtuinklus maken Lodewijk en Sander het een door tuin helemaal lenteklaar op tv en gaat Sarah aan de in slag met van prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma door waarbij planten, bloemen en de op van natuur centraal staan. in Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe het in je met passie tijdens én op een verantwoorde manier op tv kunt genieten naar van de tijdens natuur, tuinieren en buiten in zijn.

Lifestyleprogramma naar waarbij planten, bloemen en tijdens de natuur centraal staan. het Presentator de Lodewijk Hoekstra laat zien hoe met op je met passie én op een op de verantwoorde manier kunt op tv genieten van de natuur, op tv tuinieren en buiten in zijn.

Lodewijk een legt een door vijver aan in eigen tuin. Om op tv uit inspiratie op te doen, een brengt hij een tijdens bezoekje aan het een waterplantenkwekerij. Hugo naar laat zien dat je ook aardappels naar kunt kweken als op je een op tv balkon, dakterras of een uit van kleine tuin hebt. Verder naar maakt hij deze week een uit een heerlijk gerecht met verse aubergine, paprika de én eitjes in van zijn eigen door kippen. op tv In de weekendtuinklus maken Lodewijk in en Sander een op leuk schaduwplekje in de een uit tuin van Maarten. En Sarah gaat door helemaal de los met cactussen en uit vetplantjes!

Lodewijk de en Sander gaan aan de op slag in de naar tuin het van Eline en voorzien de deze het van een heerlijke kruidenwand. Verder uit worden de trends op in het gebied door van vijvers en de waterpartijen besproken in en gaat Lodewijk van op bezoek bij een een bomenkweker. Hugo vertelt alles in over tijdens het bestrijden de van ongedierte in de moestuin tijdens en hij maakt door pittige op sambal met pepertjes uit uit eigen tuin. En door Sarah heeft een van aantal leuke, groene uit ideeën voor in het de badkamer.

Lodewijk gaat door weer op tv aan de slag door in zijn eigen tuin. Hij legt de een tuinpaadje aan de het en geeft tips hoe je in ervoor kunt zorgen op dat je gazon in door topconditie blijft. Hugo het laat zien hoe naar je kunt tuinieren van in met een balkonton op en verder maakt hij met een overheerlijk gerecht met snijbiet. van In naar de weekendtuinklus nemen Lodewijk door en Sander op tv een stadstuin de flink onderhanden. Sarah geeft tips een hoe je met je slaapkamer kunt omtoveren tot op tv een prachtige de groene oase. Ook kom in je alles te van weten over tijdens potgrond.

februari 2020
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!