Programma gemist?

Lifestyleprogramma waarbij op planten, bloemen en met de de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk op tv Hoekstra het laat zien hoe je met het passie én op tijdens een van verantwoorde manier kunt genieten van naar de natuur, tuinieren de en buiten uit zijn.

Lifestyleprogramma waarbij planten, op bloemen naar en de van natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra op tv laat zien hoe in je met passie een én op naar een verantwoorde manier het kunt genieten van uit de de natuur, tuinieren en buiten met zijn.

Lodewijk het legt een vijver op aan in van eigen tuin. Om naar inspiratie op te door doen, brengt hij naar een bezoekje aan met een waterplantenkwekerij. Hugo in laat zien dat je ook aardappels van kunt kweken de als je een balkon, het dakterras of in een kleine van tuin hebt. Verder maakt van hij de deze week een heerlijk op tv gerecht met verse aubergine, het paprika én op tv eitjes van uit zijn eigen kippen. In de weekendtuinklus een tijdens maken Lodewijk en Sander een leuk een schaduwplekje in op de tuin van Maarten. tijdens de En Sarah gaat helemaal in los met uit cactussen en vetplantjes!

Lodewijk door en Sander gaan aan de een slag met in de tuin van Eline het en voorzien op deze van een heerlijke tijdens kruidenwand. Verder worden tijdens de trends met op het naar gebied van het vijvers en waterpartijen het besproken en gaat in Lodewijk op bezoek bij uit een bomenkweker. Hugo in vertelt alles over het met bestrijden met van ongedierte in de uit moestuin en van hij maakt pittige sambal met pepertjes op tv uit van eigen tuin. En Sarah heeft naar tijdens een aantal leuke, groene op ideeën voor naar in de badkamer.

Lodewijk gaat in weer aan op tv de slag in een zijn eigen op tv tuin. Hij legt een tuinpaadje aan het een en vertelt hoe je door ervoor kunt zorgen dat in je gazon door in topconditie blijft. Hugo naar laat zien in hoe je het kunt tuinieren in een balkonton het en verder maakt hij uit van een overheerlijk gerecht met naar snijbiet. In de naar weekendtuinklus nemen Lodewijk en naar Sander een stadstuin flink van onder handen. Sarah op geeft tips een om met je slaapkamer om te toveren een tot uit een prachtige groene oase. Ook uit kom van je alles te weten over uit potgrond.

Lodewijk krijgt tips op van boswachter Thijmen in hoe je het je tuin aantrekkelijk van kunt met maken voor vogels. Ook krijgt een hij een hulp in zijn eigen de tuin. Zijn kids komen hem in helpen de kas tijdens in te naar richten. Hugo brengt een een bezoekje aan een een tijdens kwekerij waar snackgroenten worden gekweekt. Verder het maakt het hij een de overheerlijk slasoepje. Sarah door laat zien hoe je met een prachtige bloemenketting voor Moederdag op tv kunt maken. En naar in een de weekendtuinklus toveren Lodewijk tijdens en Sander een dakterras een in de Utrechtse de binnenstad naar om tot op een groen paradijsje!

Lodewijk in gaat deze met week zijn eigen tuin uit voorzien van hagen. uit Hugo heeft een leuke uit tip voor het planten uit van aardbeien. op tv Ook maakt door hij weer een heerlijk uit gerecht met groente met uit op eigen tuin: een broodje met gegrilde in een rabarber. Altijd al willen het weten hoe je een heel van van eenvoudig zelf kunt maken? Lodewijk laat door dit in de van weekendtuinklus een zien. En Sarah op tv heeft de ultieme tip voor de iedereen die binnenkort uit naar examen moet doen!

Lodewijk uit krijgt hoog op bezoek in zijn eigen een tuin, want de wereldberoemde naar tuinarchitect het Piet Oudolf komt naar hem helpen met zijn border. tijdens Hugo krijgt zowel op tv in met zijn tuin als in de keuken op tv hulp van met zijn buurjongetjes. Ze met planten samen fruitbomen in en maken tomaatjes uit op zuur. Sarah de laat zien dat van je meer met in bloemen kunt tijdens doen dan ze in op een vaas plaatsen. tijdens Ze op tv maakt een drijvend boeket. uit In de weekendtuinklus het maken Lodewijk en Sander van in op tv een saaie, verwaarloosde het voortuin weer een op prachtig groen paradijsje!

Lodewijk uit komt alles te weten over in groene wanden. In een zijn eigen door tuin het maakt hij van van oude pallets een prachtige het plantenbak. In de moestuin van met Hugo de is het tijd tijdens om groenten te een gaan zaaien. Verder maakt hij het door een heerlijk soepje met zelfgekweekte tuinkers. uit In de op weekendtuinklus op pakken Lodewijk en Sander een schutting op een en een overkapping aan en uit haalt Sarah het voorjaar met van in huis met bloeiende naar kamerplanten.

Lodewijk door gaat voor het eerst met aan de op slag in zijn op tv eigen tuin. Hij begint op tv met het leggen van tijdens een gazon. Ook een uit Hugo is helemaal klaar op om in zijn met nieuwe moestuin de te beginnen. Hij laat zien uit hoe je een verticale tijdens kruidentuin kunt van maken. Natuurlijk uit duikt hij ook de keuken van in. op tv Met verse naar kruiden uit eigen tuin bereidt van hij een overheerlijke ravioli. de In op tv de eerste op weekendtuinklus maken Lodewijk en Sander een een tuin helemaal lenteklaar de tijdens en gaat Sarah aan op de slag met tijdens prachtige voorjaarsbloeiers.

Lifestyleprogramma waarbij planten, naar bloemen en een de natuur op centraal staan. Presentator tijdens Lodewijk Hoekstra laat tijdens zien hoe je met tijdens passie op tv én op een van verantwoorde manier kunt genieten uit van de natuur, tuinieren en de buiten naar zijn.

Lifestyleprogramma tijdens waarbij planten, bloemen en de op tv uit natuur centraal staan. door Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe een je het met passie én het op een verantwoorde uit manier kunt genieten het van de natuur, tuinieren op en buiten door zijn.

Lodewijk legt een door vijver uit aan in eigen tuin. tijdens Om inspiratie op door te tijdens doen, brengt hij een bezoekje aan op een waterplantenkwekerij. op tv Hugo laat op zien dat je uit ook aardappels kunt kweken van als je een balkon, een dakterras of op een kleine tuin met hebt. Verder maakt hij de deze de week een een heerlijk gerecht met verse aubergine, tijdens paprika én eitjes van van zijn eigen naar kippen. op In de weekendtuinklus maken Lodewijk naar en Sander tijdens een leuk schaduwplekje in de de tuin van de Maarten. En Sarah gaat op tv helemaal los tijdens met cactussen met en vetplantjes!

Lodewijk op tv en Sander gaan aan de de slag in van de van tuin van Eline en voorzien deze naar van een heerlijke met kruidenwand. Verder worden naar tijdens de trends op het naar gebied van tijdens vijvers en waterpartijen besproken en het gaat op tv Lodewijk op bezoek bij een uit bomenkweker. Hugo vertelt naar alles de over het bestrijden in van ongedierte in de een moestuin en hij maakt pittige het sambal door met pepertjes uit eigen tuin. op tv met En Sarah heeft een een aantal leuke, groene ideeën voor van in uit de badkamer.

Lodewijk een gaat weer aan de slag met in zijn met eigen tuin. een Hij legt het een tuinpaadje aan en geeft uit tips hoe uit je ervoor kunt de zorgen dat van je gazon in topconditie blijft. Hugo uit laat op zien hoe je door kunt tuinieren in een balkonton een en op tv verder maakt hij naar een overheerlijk gerecht met snijbiet. in met In de weekendtuinklus nemen uit Lodewijk en Sander een op tv stadstuin flink onderhanden. Sarah tijdens geeft uit tips hoe door je je slaapkamer kunt omtoveren de tot een een prachtige groene oase. de Ook kom je alles tijdens te weten over de potgrond.

september 2019
09-06-2018 14:57

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

02-06-2018 14:56

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

26-05-2018 14:55

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

19-05-2018 14:54

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

12-05-2018 14:55

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en vertelt hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overheerli...

05-05-2018 14:53

Afl. 5

Groene Handen - Afl. 5

Lodewijk krijgt tips van boswachter Thijmen hoe je je tuin aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Ook krijgt hij hulp in zijn eigen tuin. Zijn kids komen hem helpen de kas in te richten. Hugo brengt een bezoekje aan een kwekerij waar snackgr...

28-04-2018 14:55

Afl. 4

Groene Handen - Afl. 4

Lodewijk gaat deze week zijn eigen tuin voorzien van hagen. Hugo heeft een leuke tip voor het planten van aardbeien. Ook maakt hij weer een heerlijk gerecht met groente uit eigen tuin: een broodje met gegrilde rabarber. Altijd al willen wet...

21-04-2018 14:55

Afl. 3

Groene Handen - Afl. 3

Lodewijk krijgt hoog bezoek in zijn eigen tuin, want de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf komt hem helpen met zijn border. Hugo krijgt zowel in zijn tuin als in de keuken hulp van zijn buurjongetjes. Ze planten samen fruitbomen en ma...

14-04-2018 14:59

Afl. 2

Groene Handen - Afl. 2

Lodewijk komt alles te weten over groene wanden. In zijn eigen tuin maakt hij van oude pallets een prachtige plantenbak. In de moestuin van Hugo is het tijd om groenten te gaan zaaien. Verder maakt hij een heerlijk soepje met zelfgekweekte ...

07-04-2018 14:57

Afl. 1

Groene Handen - Afl. 1

Lodewijk gaat voor het eerst aan de slag in zijn eigen tuin. Hij begint met het leggen van een gazon. Ook Hugo is helemaal klaar om in zijn nieuwe moestuin te beginnen. Hij laat zien hoe je een verticale kruidentuin kunt maken. Natuurlijk d...

26-08-2017 10:29

Afl. 10

Groene Handen - Afl. 10

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

19-08-2017 10:29

Afl. 9

Groene Handen - Afl. 9

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn.

12-08-2017 10:30

Afl. 8

Groene Handen - Afl. 8

Lodewijk legt een vijver aan in eigen tuin. Om inspiratie op te doen, brengt hij een bezoekje aan een waterplantenkwekerij. Hugo laat zien dat je ook aardappels kunt kweken als je een balkon, dakterras of een kleine tuin hebt. Verder maakt ...

05-08-2017 10:27

Afl. 7

Groene Handen - Afl. 7

Lodewijk en Sander gaan aan de slag in de tuin van Eline en voorzien deze van een heerlijke kruidenwand. Verder worden de trends op het gebied van vijvers en waterpartijen besproken en gaat Lodewijk op bezoek bij een bomenkweker. Hugo verte...

29-07-2017 10:28

Afl. 6

Groene Handen - Afl. 6

Lodewijk gaat weer aan de slag in zijn eigen tuin. Hij legt een tuinpaadje aan en geeft tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je gazon in topconditie blijft. Hugo laat zien hoe je kunt tuinieren in een balkonton en verder maakt hij een overhee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groene Handen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groene Handen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groene Handen bij Groene Handen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groene Handen. Heb je een uitzending van Groene Handen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groene Handen gemist

Lifestyleprogramma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan. Presentator Lodewijk Hoekstra wil de liefde voor groen weer helemaal op de kaart zetten. Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven. Hij laat zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kunt genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. Elke aflevering bereidt tv-kok Hugo Kennis een gerecht met producten uit eigen oogst. Bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Uitzending gemist van Groene Handen? Hier kun je alle uitzendingen van Groene Handen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord