Programma gemist?

Scottie op en Howard tijdens voeren een verhitte het strijd om het de leiderschap over Halycon. Tom en Nez in infiltreren ondertussen tijdens in op tv het hoofdkwartier van Grey op Matters om naar Richard Whitehall te bevrijden op tv en zijn van technologie veilig te op tv stellen. Als de naar confrontatie tussen de twee kampen de de ultieme het climax bereikt, blijkt dat op tv niet alles is het wat het van lijkt.

Tom roept het de hulp van Liz een in omdat hij tijdens de de FBI nodig heeft om Howard van uit de psychiatrische de kliniek uit te bevrijden. door Zelf belandt Tom ook in door een benarde positie wanneer van Solomon hem een ondervraagt de over Whitehall. Als het verhoor steeds met grimmiger wordt, de probeert Tom van te ontsnappen. Daarvoor heeft hij naar wel hulp van nodig van een onwaarschijnlijke in bondgenoot. Howard wil het Scottie een uit haar een tent lokken en tijdens besluit openlijk de met confrontatie met haar van aan te gaan.

Een een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in met om een op ontvoerde zakenman en met zijn gezin op te op tv sporen. Het tijdens team wordt in door contact gebracht met een een het van de kidnappers, Diego tijdens Rocha, een voormalig lid met van de met Braziliaanse inlichtingendienst. de Al snel wordt duidelijk dat de het Rocha niet met zozeer om het losgeld op tv gaat, maar dat uit hij andere op tv motieven heeft. Tom in zet zijn leven de op het spel van wanneer van hij Scotties plannen met Howard op tv probeert te naar dwarsbomen.

Een een meedogenloze dievenbende op tv heeft het voorzien met op iets waardevols van aan boord van Borealis-vlucht door 301 naar China. Tom en op tv Solomon gaan op undercover als stewards om van een kaping door te voorkomen. Ondanks uit hun aanwezigheid tijdens aan boord de van het toestel, verdwijnt op tv het vlak na vertrek op toch tijdens van de radar.

De CIA een vraagt Scotties hulp bij in het het lokaliseren van op vijf ontsnapte terroristen uit een geheime tijdens gevangenis in het hartje naar New York. Tom en Solomon worden door de ingezet om de voortvluchtige terroristen snel door en geruisloos op de te sporen. op Maar dat blijkt op tv een haast onmogelijke opgave. door Ondertussen met zet Scottie haar op zoektocht naar de meer informatie over in haar overleden man tijdens voort.

Na het neerstorten naar van een vliegtuig op op tv in het Oeralgebergte worden Tom uit en Solomon op de missie op tv naar Rusland gestuurd om een ultrageheim op tv militair complex uit te onderzoeken. Tom ontdekt van dat de basis tijdens uit een trainingsfaciliteit is voor uit spionnen die in de VS de worden uit ingezet. Tom en door Nez krijgen het de opdracht te infiltreren. Scottie roept het de de hulp in van het Solomon om het meer over haar met man te weten te uit komen.

Een op tv oude vriendin van Scottie in vraagt haar om uit hulp omdat een haar zoon, journalist de Kevin Jensen, uit in Kirgizië is opgepakt wegens uit spionage. van Ondanks bezwaren uit het Witte Huis naar stuurt Scottie op Tom en Solomon naar uit het Centraal-Aziatische land met om Kevin de te bevrijden. op tv De gecompliceerde missie dreigt het al snel tijdens op een een mislukking uit te lopen tijdens als Tom wordt betrapt. tijdens Ze zullen van moeten improviseren.

De uit Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt uit samen met tijdens Ryan op Eggold de hoofdrol op tv in ‘The Blacklist: Redemption’. De uit acht afleveringen tellende spin-off tijdens van uit het populaire ‘The Blacklist’ van is vanaf door vanavond bij RTL een 5 te zien, direct een na met ‘The Blacklist’. De daaropvolgende afleveringen uit worden door op maandag om 20.30 uur op tv uitgezonden. In ‘The Blacklist: Redemption’ de volgen naar we het verhaal van Tom het Keen (Ryan door Eggold) die de zich verenigt met het de briljante en van sluwe Susan Hargrave (Famke op tv Janssen). het Zij heeft de leiding met over een geheime organisatie van op huurlingen een die problemen oplost waar de met overheid haar vingers in niet aan een brandt. Als Keen op op met jacht is naar het de aanvaller van zijn partner het Elizabeth komt in hij achter de ware identiteit in van Susan. Terwijl door ze samenwerken, door begint Tom zijn persoonlijke uit missie om op achter een zijn ware, schimmige, het verleden te komen. Famke Janssen werd in van het het derde seizoen in van ‘The Blacklist’ in de het personage op Susan Hargrave geïntroduceerd. Naast op tv Famke Janssen en een Ryan Eggold een maken ook Edi Gathegi, Tawny Cypress de en Adrian door Martinez tijdens deel uit van tijdens de cast.

augustus 2020
29-05-2017 20:38

Whitehall: Conclusion

The Blacklist: Redemption - Whitehall: Conclusion

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confronta...

22-05-2017 20:38

Whitehall

The Blacklist: Redemption - Whitehall

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wor...

15-05-2017 20:39

Hostages

The Blacklist: Redemption - Hostages

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al...

08-05-2017 20:40

Borealis 301

The Blacklist: Redemption - Borealis 301

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, ver...

01-05-2017 20:40

Operation Davenport

The Blacklist: Redemption - Operation Davenport

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt ee...

24-04-2017 20:40

Independence, USA

The Blacklist: Redemption - Independence, USA

Na het neerstorten van een vliegtuig in het Oeralgebergte worden Tom en Solomon op missie naar Rusland gestuurd om een ultrageheim militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt dat de basis een trainingsfaciliteit is voor spionnen die in de ...

17-04-2017 20:40

Kevin Jensen

The Blacklist: Redemption - Kevin Jensen

Een oude vriendin van Scottie vraagt haar om hulp omdat haar zoon, journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is opgepakt wegens spionage. Ondanks bezwaren uit het Witte Huis stuurt Scottie Tom en Solomon naar het Centraal-Aziatische land om Kevi...

10-04-2017 21:29

Leland Bray

The Blacklist: Redemption - Leland Bray

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien, direct na ‘The Bla...

The Blacklist: Redemption gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist: Redemption de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist: Redemption bij The Blacklist: Redemption liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist: Redemption. Heb je een uitzending van The Blacklist: Redemption gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist: Redemption gemist

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan 'Scottie' Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Uitzending gemist van The Blacklist: Redemption? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist: Redemption kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-05-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!