Programma gemist?

Scottie en uit Howard voeren een een verhitte strijd om het door leiderschap over Halycon. tijdens Tom en Nez uit in infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier in van door Grey Matters om Richard Whitehall te tijdens bevrijden op tv en zijn technologie veilig te de stellen. van Als de confrontatie tussen tijdens de op twee kampen de ultieme climax bereikt, uit blijkt dat niet de alles is wat op uit het lijkt.

Tom roept de op tv door hulp van Liz in op tv omdat hij de de FBI nodig heeft uit om Howard uit de psychiatrische van kliniek te op bevrijden. een Zelf belandt Tom een ook in een benarde positie wanneer tijdens Solomon hem ondervraagt in over met Whitehall. Als het de verhoor steeds grimmiger het wordt, probeert Tom te naar ontsnappen. Daarvoor naar heeft hij van wel hulp nodig van een onwaarschijnlijke het bondgenoot. Howard wil een uit Scottie uit haar tent lokken op tv en besluit openlijk op tv de op confrontatie met haar het aan te gaan.

Een verzekeringsmaatschappij met huurt Grey in Matters in om een ontvoerde het zakenman tijdens en zijn gezin op op tv te op tv sporen. Het team de wordt in contact in gebracht met een door van de kidnappers, een Diego Rocha, een voormalig lid in van van de Braziliaanse inlichtingendienst. op Al snel wordt tijdens duidelijk dat het Rocha naar niet zozeer door om het losgeld de gaat, maar dat op tv hij andere motieven heeft. het Tom zet het zijn leven op het spel wanneer met hij Scotties naar plannen met met Howard probeert te tijdens dwarsbomen.

Een tijdens meedogenloze dievenbende tijdens heeft het voorzien het op iets waardevols met aan boord van Borealis-vlucht 301 het naar op China. Tom en Solomon met gaan undercover het als stewards om een kaping naar te voorkomen. Ondanks de hun aanwezigheid op aan boord van het uit toestel, verdwijnt het vlak door na vertrek toch het van de in radar.

De het CIA vraagt Scotties hulp bij in in het lokaliseren van vijf ontsnapte van terroristen uit door een geheime gevangenis een in hartje New York. een Tom en Solomon worden naar ingezet om tijdens de voortvluchtige door terroristen snel en in geruisloos op het te sporen. Maar dat de blijkt een haast naar onmogelijke opgave. op tv Ondertussen zet Scottie haar zoektocht naar het in meer informatie over haar overleden in man in voort.

Na naar het neerstorten van een op tv vliegtuig in het op tv Oeralgebergte door worden Tom en Solomon op missie de naar Rusland naar gestuurd om een met ultrageheim militair complex te de onderzoeken. Tom in ontdekt dat de naar basis een op tv trainingsfaciliteit is voor spionnen tijdens die in een de VS op worden ingezet. Tom en met Nez krijgen de opdracht te met een infiltreren. Scottie roept de hulp op in met van Solomon om van meer over haar man te weten een met te komen.

Een op oude vriendin met van Scottie vraagt haar om met hulp omdat haar met zoon, journalist de Kevin Jensen, in Kirgizië van is opgepakt op wegens spionage. Ondanks bezwaren in uit het Witte de Huis stuurt het Scottie Tom en Solomon in naar het Centraal-Aziatische land op tv in om Kevin te bevrijden. De gecompliceerde op door missie dreigt al snel op het een mislukking naar uit te lopen als Tom tijdens wordt betrapt. Ze met zullen het moeten improviseren.

De naar Nederlandse actrice op Famke Janssen vertolkt samen in met Ryan Eggold van de hoofdrol in door ‘The Blacklist: Redemption’. De van acht naar afleveringen tellende spin-off van het populaire naar ‘The Blacklist’ met is vanaf vanavond bij naar RTL uit 5 te zien, op direct na ‘The Blacklist’. De de daaropvolgende afleveringen tijdens worden op met maandag om 20.30 uur uitgezonden. In uit ‘The Blacklist: Redemption’ met volgen op tv we het verhaal in van Tom Keen (Ryan Eggold) met die zich het verenigt met de tijdens briljante en sluwe Susan op tv Hargrave het (Famke Janssen). op Zij heeft de leiding over door een door geheime organisatie van huurlingen die naar problemen tijdens oplost waar de overheid haar vingers de niet aan tijdens brandt. Als Keen het op jacht de is naar door de aanvaller van zijn partner in Elizabeth komt hij achter van het de ware identiteit van in Susan. Terwijl ze samenwerken, het begint op tv Tom zijn persoonlijke missie om achter uit zijn met ware, schimmige, verleden te het komen. Famke Janssen door werd in het derde seizoen het met van ‘The Blacklist’ in het uit personage Susan Hargrave geïntroduceerd. het Naast Famke Janssen met en met Ryan Eggold de maken ook Edi Gathegi, het Tawny Cypress en tijdens Adrian Martinez de deel uit van in de cast.

april 2020
29-05-2017 20:38

Whitehall: Conclusion

The Blacklist: Redemption - Whitehall: Conclusion

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confronta...

22-05-2017 20:38

Whitehall

The Blacklist: Redemption - Whitehall

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wor...

15-05-2017 20:39

Hostages

The Blacklist: Redemption - Hostages

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al...

08-05-2017 20:40

Borealis 301

The Blacklist: Redemption - Borealis 301

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, ver...

01-05-2017 20:40

Operation Davenport

The Blacklist: Redemption - Operation Davenport

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt ee...

24-04-2017 20:40

Independence, USA

The Blacklist: Redemption - Independence, USA

Na het neerstorten van een vliegtuig in het Oeralgebergte worden Tom en Solomon op missie naar Rusland gestuurd om een ultrageheim militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt dat de basis een trainingsfaciliteit is voor spionnen die in de ...

17-04-2017 20:40

Kevin Jensen

The Blacklist: Redemption - Kevin Jensen

Een oude vriendin van Scottie vraagt haar om hulp omdat haar zoon, journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is opgepakt wegens spionage. Ondanks bezwaren uit het Witte Huis stuurt Scottie Tom en Solomon naar het Centraal-Aziatische land om Kevi...

10-04-2017 21:29

Leland Bray

The Blacklist: Redemption - Leland Bray

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien, direct na ‘The Bla...

The Blacklist: Redemption gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist: Redemption de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist: Redemption bij The Blacklist: Redemption liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist: Redemption. Heb je een uitzending van The Blacklist: Redemption gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist: Redemption gemist

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan 'Scottie' Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Uitzending gemist van The Blacklist: Redemption? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist: Redemption kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-05-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!