Programma gemist?

Scottie het en Howard voeren een naar verhitte op tv strijd om het leiderschap over een Halycon. Tom en Nez met het infiltreren ondertussen in het door hoofdkwartier van uit Grey Matters om Richard Whitehall te uit bevrijden en een zijn met technologie veilig te uit stellen. Als de confrontatie tussen de uit twee het kampen de op ultieme climax bereikt, blijkt dat niet op tv door alles is wat het een lijkt.

Tom naar roept de de hulp van Liz met in omdat hij tijdens de FBI nodig heeft door om Howard uit op de psychiatrische kliniek tijdens te bevrijden. van Zelf belandt Tom ook in in een naar benarde positie wanneer Solomon met hem ondervraagt over Whitehall. Als van het verhoor steeds met door grimmiger wordt, probeert Tom te tijdens ontsnappen. Daarvoor heeft hij een wel hulp het nodig van een de onwaarschijnlijke bondgenoot. naar Howard wil Scottie uit haar van op tv tent lokken en besluit openlijk de de confrontatie met haar een aan te op tv gaan.

Een door verzekeringsmaatschappij huurt Grey de Matters in om een een ontvoerde zakenman en op tv zijn gezin op te van sporen. Het team door wordt een in contact het gebracht met een van de kidnappers, door op tv Diego Rocha, een voormalig lid van naar de Braziliaanse door inlichtingendienst. Al snel wordt in duidelijk tijdens dat het Rocha niet zozeer van om het losgeld met gaat, maar dat met hij andere motieven op een heeft. Tom zet uit zijn leven op tijdens het spel wanneer hij de Scotties plannen met Howard probeert naar te door dwarsbomen.

Een de meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op op op iets waardevols aan door boord van Borealis-vlucht 301 naar van op tv China. Tom en Solomon gaan uit undercover als stewards om tijdens door een kaping te voorkomen. Ondanks hun uit aanwezigheid aan boord uit van het door toestel, verdwijnt het vlak in op na vertrek toch van de met radar.

De CIA op tv vraagt Scotties hulp tijdens bij de het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen een uit een in geheime gevangenis het in hartje New York. Tom het en in Solomon worden ingezet naar om de voortvluchtige terroristen door snel en geruisloos op het te sporen. naar Maar dat blijkt het een haast onmogelijke opgave. door Ondertussen zet Scottie op haar zoektocht naar met meer van informatie over haar in overleden man in voort.

Na het met neerstorten van een het vliegtuig in het Oeralgebergte met worden in Tom en naar Solomon op missie van naar Rusland gestuurd om een op ultrageheim de militair complex te onderzoeken. Tom het ontdekt dat de basis het een trainingsfaciliteit de is voor spionnen met die de in de VS worden ingezet. Tom op en Nez krijgen op tv de een opdracht te infiltreren. Scottie een roept de op tv hulp in van Solomon tijdens om meer over uit haar man een te weten te op tv komen.

Een met oude vriendin van op tv Scottie vraagt haar om de hulp omdat haar zoon, naar journalist Kevin Jensen, van in Kirgizië van is opgepakt wegens door spionage. Ondanks bezwaren op tv uit het de Witte Huis stuurt Scottie Tom met een en Solomon naar het door Centraal-Aziatische land op om Kevin te bevrijden. een De gecompliceerde missie op dreigt al door snel op een mislukking uit te op lopen op als Tom wordt betrapt. Ze tijdens zullen moeten op tv improviseren.

De op tv Nederlandse actrice een Famke Janssen vertolkt samen met Ryan met Eggold naar de hoofdrol van in ‘The Blacklist: Redemption’. naar De acht afleveringen de tellende spin-off van het populaire op ‘The Blacklist’ is op vanaf het vanavond bij RTL 5 te met zien, direct na de ‘The naar Blacklist’. De een daaropvolgende afleveringen worden op op maandag om van 20.30 uur uitgezonden. In ‘The met Blacklist: Redemption’ volgen we op tv het op verhaal van Tom naar Keen (Ryan Eggold) die van zich verenigt met uit de briljante en sluwe uit Susan Hargrave met (Famke Janssen). tijdens Zij heeft de leiding over een een geheime organisatie van naar huurlingen die het problemen oplost waar het de overheid haar vingers de niet met aan brandt. Als door Keen op de jacht is naar de aanvaller van met naar zijn partner Elizabeth komt hij achter van op tv de ware identiteit op van Susan. Terwijl ze samenwerken, begint door Tom zijn de persoonlijke missie van om achter zijn ware, schimmige, tijdens verleden de te komen. Famke een Janssen werd in het derde seizoen een van naar ‘The Blacklist’ een in het personage Susan het Hargrave geïntroduceerd. Naast tijdens Famke Janssen en de Ryan Eggold maken ook van Edi Gathegi, door Tawny Cypress en Adrian het Martinez deel uit van in de een cast.

december 2020
29-05-2017 20:38

Whitehall: Conclusion

The Blacklist: Redemption - Whitehall: Conclusion

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confronta...

22-05-2017 20:38

Whitehall

The Blacklist: Redemption - Whitehall

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wor...

15-05-2017 20:39

Hostages

The Blacklist: Redemption - Hostages

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al...

08-05-2017 20:40

Borealis 301

The Blacklist: Redemption - Borealis 301

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, ver...

01-05-2017 20:40

Operation Davenport

The Blacklist: Redemption - Operation Davenport

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt ee...

24-04-2017 20:40

Independence, USA

The Blacklist: Redemption - Independence, USA

Na het neerstorten van een vliegtuig in het Oeralgebergte worden Tom en Solomon op missie naar Rusland gestuurd om een ultrageheim militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt dat de basis een trainingsfaciliteit is voor spionnen die in de ...

17-04-2017 20:40

Kevin Jensen

The Blacklist: Redemption - Kevin Jensen

Een oude vriendin van Scottie vraagt haar om hulp omdat haar zoon, journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is opgepakt wegens spionage. Ondanks bezwaren uit het Witte Huis stuurt Scottie Tom en Solomon naar het Centraal-Aziatische land om Kevi...

10-04-2017 21:29

Leland Bray

The Blacklist: Redemption - Leland Bray

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien, direct na ‘The Bla...

The Blacklist: Redemption gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist: Redemption de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist: Redemption bij The Blacklist: Redemption liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist: Redemption. Heb je een uitzending van The Blacklist: Redemption gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist: Redemption gemist

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan 'Scottie' Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Uitzending gemist van The Blacklist: Redemption? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist: Redemption kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-05-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!