Programma gemist?

Scottie door en Howard voeren een verhitte het strijd om het door tijdens leiderschap over Halycon. Tom en Nez op tv infiltreren ondertussen in de op tv het hoofdkwartier van Grey met Matters om Richard Whitehall te op van bevrijden en zijn technologie veilig te tijdens stellen. de Als de confrontatie in tussen de uit twee kampen de naar ultieme climax bereikt, blijkt de dat niet het alles is wat het naar lijkt.

Tom op roept de hulp van Liz in van in omdat hij de uit FBI nodig heeft tijdens om Howard uit het de psychiatrische kliniek te tijdens bevrijden. Zelf belandt uit Tom ook in tijdens een benarde met positie wanneer Solomon hem ondervraagt uit in over Whitehall. Als het verhoor steeds het een grimmiger wordt, probeert Tom te ontsnappen. het de Daarvoor heeft hij wel hulp op nodig van een door onwaarschijnlijke bondgenoot. Howard het wil Scottie uit haar de tent door lokken en in besluit openlijk de confrontatie in met haar aan te op gaan.

Een verzekeringsmaatschappij huurt de Grey Matters door in om van een ontvoerde uit zakenman en zijn gezin op op te in sporen. Het team wordt uit in contact gebracht met een de van de kidnappers, van Diego Rocha, naar een voormalig op tv lid van de op tv Braziliaanse inlichtingendienst. Al snel de wordt duidelijk dat uit het Rocha niet in zozeer om het met losgeld gaat, maar dat tijdens hij in andere motieven heeft. in Tom zet zijn met leven op uit het spel wanneer hij door Scotties plannen met een Howard probeert te het dwarsbomen.

Een meedogenloze dievenbende uit heeft het uit voorzien op op iets waardevols aan boord het van Borealis-vlucht 301 een naar China. Tom en een Solomon van gaan undercover als naar stewards om een kaping te op tv voorkomen. de Ondanks hun aanwezigheid in aan boord van het met toestel, op verdwijnt het vlak na vertrek toch op met van de radar.

De met CIA vraagt met Scotties hulp bij het naar lokaliseren van op vijf ontsnapte terroristen uit van een geheime gevangenis uit in hartje New York. Tom het en tijdens Solomon worden ingezet op om de voortvluchtige van terroristen snel en geruisloos op op tv te sporen. met Maar dat het blijkt een haast onmogelijke uit opgave. Ondertussen zet het Scottie in haar zoektocht naar van meer informatie over haar een overleden man in voort.

Na het neerstorten met van uit een vliegtuig tijdens in het Oeralgebergte worden Tom en de op Solomon op missie tijdens naar Rusland gestuurd om een ultrageheim de militair complex op tv te onderzoeken. Tom door ontdekt dat op de basis naar een trainingsfaciliteit is een voor spionnen die in op de VS worden ingezet. door Tom en Nez krijgen met de opdracht te tijdens infiltreren. uit Scottie roept de de hulp in van op Solomon om meer met over haar man te weten uit op te komen.

Een het oude vriendin van op tv Scottie vraagt haar om naar hulp omdat haar zoon, uit door journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is in opgepakt naar wegens spionage. Ondanks naar bezwaren uit het Witte door Huis stuurt de Scottie Tom en Solomon door naar het Centraal-Aziatische op tv land om Kevin door te de bevrijden. De gecompliceerde het missie dreigt al snel op een in mislukking op uit te met lopen als Tom uit wordt betrapt. Ze op zullen moeten improviseren.

De Nederlandse actrice van Famke Janssen vertolkt het tijdens samen met Ryan Eggold tijdens de hoofdrol in ‘The Blacklist: het Redemption’. De een acht afleveringen tellende op spin-off van het populaire door ‘The Blacklist’ is tijdens met vanaf vanavond bij RTL 5 tijdens te zien, direct tijdens na ‘The Blacklist’. De door met daaropvolgende afleveringen worden op maandag het om 20.30 uur het uitgezonden. In ‘The Blacklist: in Redemption’ volgen we van het in verhaal van Tom Keen een (Ryan Eggold) die zich verenigt op tv met de briljante het het en sluwe Susan Hargrave (Famke door Janssen). Zij het heeft de leiding over uit een geheime organisatie van van huurlingen een die problemen oplost waar op de overheid haar uit vingers op tv niet aan brandt. Als Keen met op jacht is het naar de aanvaller van een zijn naar partner Elizabeth het komt hij achter de ware identiteit uit van door Susan. Terwijl ze het samenwerken, begint Tom zijn naar persoonlijke een missie om achter zijn ware, schimmige, met verleden het te komen. Famke Janssen door werd in het derde seizoen uit van van ‘The Blacklist’ in het personage naar Susan Hargrave de geïntroduceerd. Naast naar Famke Janssen en een Ryan Eggold maken ook Edi op met Gathegi, Tawny Cypress en door Adrian Martinez deel uit van uit de van cast.

oktober 2019
29-05-2017 20:38

Whitehall: Conclusion

The Blacklist: Redemption - Whitehall: Conclusion

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confronta...

22-05-2017 20:38

Whitehall

The Blacklist: Redemption - Whitehall

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wor...

15-05-2017 20:39

Hostages

The Blacklist: Redemption - Hostages

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al...

08-05-2017 20:40

Borealis 301

The Blacklist: Redemption - Borealis 301

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, ver...

01-05-2017 20:40

Operation Davenport

The Blacklist: Redemption - Operation Davenport

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt ee...

24-04-2017 20:40

Independence, USA

The Blacklist: Redemption - Independence, USA

Na het neerstorten van een vliegtuig in het Oeralgebergte worden Tom en Solomon op missie naar Rusland gestuurd om een ultrageheim militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt dat de basis een trainingsfaciliteit is voor spionnen die in de ...

17-04-2017 20:40

Kevin Jensen

The Blacklist: Redemption - Kevin Jensen

Een oude vriendin van Scottie vraagt haar om hulp omdat haar zoon, journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is opgepakt wegens spionage. Ondanks bezwaren uit het Witte Huis stuurt Scottie Tom en Solomon naar het Centraal-Aziatische land om Kevi...

10-04-2017 21:29

Leland Bray

The Blacklist: Redemption - Leland Bray

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien, direct na ‘The Bla...

The Blacklist: Redemption gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist: Redemption de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist: Redemption bij The Blacklist: Redemption liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist: Redemption. Heb je een uitzending van The Blacklist: Redemption gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist: Redemption gemist

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan 'Scottie' Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Uitzending gemist van The Blacklist: Redemption? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist: Redemption kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-05-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!