Programma gemist?

Scottie naar en Howard voeren een verhitte tijdens van strijd om het leiderschap over met Halycon. door Tom en Nez infiltreren ondertussen tijdens in het hoofdkwartier op tv van Grey Matters het om Richard Whitehall naar te bevrijden en op tv zijn technologie door veilig te een stellen. Als de confrontatie de tussen de twee kampen op de ultieme climax bereikt, naar blijkt dat niet van alles het is wat het in lijkt.

Tom roept de op tv hulp van in Liz in omdat de hij de FBI tijdens nodig heeft om Howard door uit de het psychiatrische kliniek in te bevrijden. tijdens Zelf belandt Tom van ook in een benarde met positie wanneer Solomon hem ondervraagt naar over het Whitehall. Als het in verhoor steeds grimmiger wordt, met probeert tijdens Tom te ontsnappen. Daarvoor de heeft hij wel hulp nodig van van een door onwaarschijnlijke in bondgenoot. Howard wil Scottie door uit haar tent lokken de en besluit openlijk de de het confrontatie met haar aan te een gaan.

Een verzekeringsmaatschappij huurt door Grey van Matters in om een op ontvoerde zakenman en op tv zijn gezin op te een sporen. naar Het team wordt door in contact gebracht met uit een door van de kidnappers, Diego op Rocha, een van voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. de op Al snel wordt duidelijk dat het op tv Rocha niet zozeer op tv een om het losgeld gaat, maar dat de hij het andere motieven heeft. op tv Tom zet op zijn leven op het de spel wanneer hij Scotties plannen uit op tv met Howard probeert te van dwarsbomen.

Een door meedogenloze dievenbende heeft een het voorzien de op iets waardevols aan boord van in naar Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en uit uit Solomon gaan undercover als stewards om uit een kaping te uit met voorkomen. Ondanks hun op tv aanwezigheid aan boord van met het toestel, verdwijnt het vlak op tv na vertrek toch uit van de door radar.

De naar CIA vraagt Scotties door hulp bij naar het lokaliseren van vijf van ontsnapte terroristen uit een geheime van gevangenis van in hartje New York. het Tom het en Solomon worden ingezet om door de voortvluchtige op terroristen snel en door geruisloos op op te sporen. Maar dat blijkt een met haast onmogelijke door opgave. Ondertussen zet Scottie het op haar zoektocht naar meer door informatie over de haar overleden man op tv voort.

Na het naar neerstorten naar van een vliegtuig in door het Oeralgebergte worden op Tom en Solomon op missie op tv naar Rusland in gestuurd een om een ultrageheim de militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt tijdens op tv dat de basis een trainingsfaciliteit is op tv voor spionnen die met in de in VS worden de ingezet. Tom en Nez krijgen de de met opdracht te infiltreren. Scottie roept met de tijdens hulp in tijdens van Solomon om meer over op haar man te weten met uit te komen.

Een oude van vriendin van Scottie vraagt door haar om op hulp omdat in haar zoon, de journalist Kevin Jensen, in Kirgizië in is opgepakt wegens spionage. in in Ondanks bezwaren uit het Witte Huis tijdens stuurt op Scottie Tom en de Solomon naar het Centraal-Aziatische land de om tijdens Kevin te bevrijden. door De gecompliceerde van missie dreigt al snel op een de mislukking uit uit te door lopen als Tom wordt de betrapt. Ze zullen moeten op tv improviseren.

De het Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt met samen met uit Ryan Eggold de naar hoofdrol in ‘The Blacklist: in op Redemption’. De acht door afleveringen tellende spin-off van op het populaire ‘The Blacklist’ met is vanaf vanavond door bij RTL 5 de te zien, direct na op in ‘The Blacklist’. De daaropvolgende afleveringen worden op met op maandag om 20.30 uur tijdens uitgezonden. In door ‘The Blacklist: Redemption’ volgen op tv we het verhaal van tijdens Tom Keen (Ryan naar Eggold) die de zich verenigt van met de briljante de en sluwe Susan het Hargrave (Famke Janssen). Zij heeft de in leiding tijdens over een geheime in organisatie van huurlingen op tv die problemen oplost waar de het overheid haar door vingers niet aan brandt. een Als de Keen op jacht is uit naar de aanvaller op van een zijn partner Elizabeth komt in hij achter de ware tijdens identiteit van door Susan. Terwijl een ze samenwerken, begint van Tom zijn persoonlijke missie om tijdens achter zijn ware, schimmige, met verleden te de komen. Famke Janssen de werd in het de derde seizoen van tijdens ‘The Blacklist’ in het personage een Susan Hargrave in geïntroduceerd. Naast Famke Janssen van op en Ryan Eggold maken ook Edi de door Gathegi, Tawny Cypress van en Adrian Martinez deel op uit van de met cast.

april 2021
29-05-2017 20:38

Whitehall: Conclusion

The Blacklist: Redemption - Whitehall: Conclusion

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confronta...

22-05-2017 20:38

Whitehall

The Blacklist: Redemption - Whitehall

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wor...

15-05-2017 20:39

Hostages

The Blacklist: Redemption - Hostages

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al...

08-05-2017 20:40

Borealis 301

The Blacklist: Redemption - Borealis 301

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, ver...

01-05-2017 20:40

Operation Davenport

The Blacklist: Redemption - Operation Davenport

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt ee...

24-04-2017 20:40

Independence, USA

The Blacklist: Redemption - Independence, USA

Na het neerstorten van een vliegtuig in het Oeralgebergte worden Tom en Solomon op missie naar Rusland gestuurd om een ultrageheim militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt dat de basis een trainingsfaciliteit is voor spionnen die in de ...

17-04-2017 20:40

Kevin Jensen

The Blacklist: Redemption - Kevin Jensen

Een oude vriendin van Scottie vraagt haar om hulp omdat haar zoon, journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is opgepakt wegens spionage. Ondanks bezwaren uit het Witte Huis stuurt Scottie Tom en Solomon naar het Centraal-Aziatische land om Kevi...

10-04-2017 21:29

Leland Bray

The Blacklist: Redemption - Leland Bray

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien, direct na ‘The Bla...

The Blacklist: Redemption gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist: Redemption de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist: Redemption bij The Blacklist: Redemption liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist: Redemption. Heb je een uitzending van The Blacklist: Redemption gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist: Redemption gemist

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan 'Scottie' Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Uitzending gemist van The Blacklist: Redemption? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist: Redemption kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-05-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!