Programma gemist?

Scottie de en Howard voeren een verhitte de strijd uit om het leiderschap tijdens over Halycon. Tom en Nez door infiltreren ondertussen in tijdens het hoofdkwartier van met Grey naar Matters om Richard Whitehall het te bevrijden een en zijn technologie veilig te tijdens met stellen. Als de confrontatie tussen de door twee kampen de door ultieme climax bereikt, van het blijkt dat niet alles naar is wat tijdens het lijkt.

Tom het roept de hulp van Liz van in omdat hij met de FBI door nodig het heeft om Howard het uit de psychiatrische kliniek te in bevrijden. Zelf naar belandt Tom ook in op een benarde positie wanneer van met Solomon hem ondervraagt over van Whitehall. Als het een verhoor steeds grimmiger de wordt, probeert Tom te ontsnappen. door Daarvoor de heeft hij wel hulp nodig naar van een in onwaarschijnlijke op bondgenoot. Howard wil uit Scottie uit haar tent lokken en in besluit het openlijk de confrontatie tijdens met haar aan te uit gaan.

Een in verzekeringsmaatschappij huurt door Grey Matters in om een het ontvoerde zakenman uit en zijn gezin op te een sporen. Het met team uit wordt in contact gebracht met een op van de kidnappers, het Diego Rocha, de een voormalig in lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. een Al door snel wordt met duidelijk dat het Rocha niet een zozeer om het het losgeld naar gaat, maar dat hij andere motieven een naar heeft. Tom zet zijn leven op op tv het spel naar wanneer hij Scotties plannen op het met Howard probeert de te dwarsbomen.

Een met meedogenloze dievenbende heeft naar het voorzien tijdens op iets waardevols aan boord naar van Borealis-vlucht 301 naar de op tv China. Tom en Solomon gaan undercover op tv als stewards uit om een kaping naar te voorkomen. Ondanks hun in aanwezigheid de aan boord van tijdens het toestel, verdwijnt het vlak de in na vertrek toch van de door radar.

De CIA vraagt van naar Scotties hulp bij het lokaliseren van uit met vijf ontsnapte terroristen uit het een geheime gevangenis in tijdens hartje New in York. Tom en in Solomon worden ingezet om de in voortvluchtige terroristen naar snel en geruisloos door op te het sporen. Maar tijdens dat blijkt een haast tijdens onmogelijke opgave. Ondertussen zet Scottie een op tv haar zoektocht naar meer informatie door over haar door overleden man in voort.

Na het neerstorten naar met van een vliegtuig in door het Oeralgebergte worden Tom en door Solomon op uit missie op tv naar Rusland gestuurd om het een ultrageheim militair complex te uit onderzoeken. naar Tom ontdekt dat tijdens de basis een trainingsfaciliteit een is van voor spionnen die met in de VS worden ingezet. Tom een en naar Nez krijgen de opdracht te een infiltreren. Scottie de roept de hulp met in van Solomon door om meer over de haar het man te weten te van komen.

Een oude vriendin een van op Scottie vraagt haar om de hulp met omdat haar zoon, van journalist Kevin Jensen, in de Kirgizië is opgepakt wegens een spionage. Ondanks bezwaren door uit de het Witte Huis stuurt door Scottie Tom en Solomon in naar het door Centraal-Aziatische land om door Kevin te bevrijden. De met gecompliceerde missie dreigt al in het snel op een het mislukking uit te lopen als het Tom op tv wordt betrapt. Ze zullen moeten op improviseren.

De Nederlandse actrice in Famke Janssen vertolkt het samen met van Ryan Eggold op de hoofdrol in het ‘The Blacklist: Redemption’. een De acht op tv afleveringen tellende spin-off van het naar populaire ‘The Blacklist’ is naar van vanaf vanavond bij van RTL 5 te zien, uit direct na door ‘The Blacklist’. De daaropvolgende met afleveringen worden op maandag om van 20.30 uur het uitgezonden. In ‘The Blacklist: met Redemption’ volgen met we het verhaal van een Tom Keen (Ryan een Eggold) die naar zich verenigt op met de briljante en sluwe een Susan Hargrave (Famke tijdens Janssen). Zij heeft naar de op leiding over een geheime organisatie uit van huurlingen die in problemen het oplost waar de op overheid haar vingers van niet aan brandt. Als Keen tijdens op het jacht is naar een de aanvaller van zijn partner in Elizabeth komt hij van achter de ware op tv identiteit van van Susan. Terwijl de ze samenwerken, begint Tom door zijn persoonlijke missie een om achter zijn tijdens ware, schimmige, in verleden te komen. Famke Janssen werd in op het derde de seizoen van ‘The op Blacklist’ in het personage uit Susan Hargrave van geïntroduceerd. Naast Famke Janssen in door en Ryan Eggold in maken ook Edi Gathegi, naar Tawny Cypress door en Adrian Martinez met deel uit van uit de cast.

juli 2021
29-05-2017 20:38

Whitehall: Conclusion

The Blacklist: Redemption - Whitehall: Conclusion

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confronta...

22-05-2017 20:38

Whitehall

The Blacklist: Redemption - Whitehall

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wor...

15-05-2017 20:39

Hostages

The Blacklist: Redemption - Hostages

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al...

08-05-2017 20:40

Borealis 301

The Blacklist: Redemption - Borealis 301

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, ver...

01-05-2017 20:40

Operation Davenport

The Blacklist: Redemption - Operation Davenport

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt ee...

24-04-2017 20:40

Independence, USA

The Blacklist: Redemption - Independence, USA

Na het neerstorten van een vliegtuig in het Oeralgebergte worden Tom en Solomon op missie naar Rusland gestuurd om een ultrageheim militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt dat de basis een trainingsfaciliteit is voor spionnen die in de ...

17-04-2017 20:40

Kevin Jensen

The Blacklist: Redemption - Kevin Jensen

Een oude vriendin van Scottie vraagt haar om hulp omdat haar zoon, journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is opgepakt wegens spionage. Ondanks bezwaren uit het Witte Huis stuurt Scottie Tom en Solomon naar het Centraal-Aziatische land om Kevi...

10-04-2017 21:29

Leland Bray

The Blacklist: Redemption - Leland Bray

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien, direct na ‘The Bla...

The Blacklist: Redemption gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist: Redemption de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist: Redemption bij The Blacklist: Redemption liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist: Redemption. Heb je een uitzending van The Blacklist: Redemption gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist: Redemption gemist

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan 'Scottie' Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Uitzending gemist van The Blacklist: Redemption? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist: Redemption kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-05-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!