Programma gemist?

Scottie met en Howard voeren een verhitte de de strijd om het leiderschap op over Halycon. Tom de en Nez door infiltreren ondertussen in op tv het hoofdkwartier van van Grey Matters om op Richard Whitehall te bevrijden en zijn op technologie uit veilig te stellen. Als door de confrontatie tussen de naar uit twee kampen de ultieme climax naar bereikt, blijkt op tv dat niet alles is in wat het naar lijkt.

Tom het roept de hulp van Liz in in omdat in hij de FBI op tv nodig heeft met om Howard naar uit de psychiatrische kliniek te van bevrijden. een Zelf belandt Tom ook in met een benarde positie een wanneer Solomon hem ondervraagt het over Whitehall. tijdens Als het van verhoor steeds grimmiger tijdens wordt, probeert Tom te ontsnappen. met Daarvoor heeft hij van wel naar hulp nodig van een onwaarschijnlijke een bondgenoot. Howard van wil Scottie uit met haar tent een lokken en besluit openlijk de tijdens van confrontatie met haar aan te de gaan.

Een verzekeringsmaatschappij tijdens huurt Grey Matters in van door om een ontvoerde zakenman met en zijn met gezin op te met sporen. Het team wordt in in contact op gebracht met een van in de kidnappers, tijdens Diego Rocha, een voormalig lid van naar de Braziliaanse inlichtingendienst. uit Al snel tijdens wordt duidelijk in dat het Rocha een niet zozeer in om het losgeld gaat, maar met dat hij door andere motieven van heeft. Tom zet zijn leven op in het een spel wanneer tijdens hij Scotties plannen met van Howard probeert te uit dwarsbomen.

Een op tv meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op in op iets waardevols aan boord op tv van op Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en in Solomon gaan naar undercover van als stewards om een kaping te met voorkomen. Ondanks met hun aanwezigheid met aan boord van het van toestel, door verdwijnt het vlak na vertrek door toch van de op radar.

De CIA naar vraagt Scotties hulp bij op het lokaliseren van de naar vijf ontsnapte terroristen tijdens uit een geheime met gevangenis in hartje New in York. Tom en Solomon naar worden ingezet om de van een voortvluchtige terroristen snel en geruisloos het op te sporen. van Maar dat blijkt een in haast van onmogelijke opgave. Ondertussen zet de Scottie tijdens haar zoektocht naar een meer informatie over haar tijdens overleden man het voort.

Na een het neerstorten het van een vliegtuig in het Oeralgebergte het een worden Tom en Solomon naar op missie het naar Rusland gestuurd om in een ultrageheim militair complex een te onderzoeken. de Tom ontdekt dat de de basis een trainingsfaciliteit met is van voor spionnen die in een de VS worden ingezet. Tom het op tv en Nez krijgen de opdracht het te op infiltreren. Scottie roept de op hulp in van Solomon om de tijdens meer over haar man te in weten de te komen.

Een door oude vriendin van in Scottie vraagt haar tijdens om hulp omdat tijdens haar zoon, het journalist Kevin Jensen, het in Kirgizië is opgepakt wegens het spionage. Ondanks op tv bezwaren uit het Witte door Huis stuurt Scottie in Tom en Solomon met naar het op Centraal-Aziatische land om Kevin te in bevrijden. De gecompliceerde door missie dreigt al de op snel op een mislukking de uit te lopen als Tom het wordt op betrapt. Ze zullen moeten naar improviseren.

De Nederlandse actrice op tv in Famke Janssen vertolkt samen met een Ryan Eggold met de hoofdrol in ‘The Blacklist: een Redemption’. De acht met afleveringen met tellende spin-off op van het populaire ‘The naar Blacklist’ is het vanaf vanavond bij RTL tijdens 5 te zien, direct na in ‘The op tv Blacklist’. De daaropvolgende afleveringen worden op op maandag om in 20.30 tijdens uur uitgezonden. In ‘The op tv Blacklist: Redemption’ volgen we uit het het verhaal van Tom Keen het (Ryan Eggold) die zich op tv verenigt met met de briljante en sluwe Susan in van Hargrave (Famke Janssen). Zij heeft de op tv leiding met over een geheime van organisatie van huurlingen die de problemen oplost waar de de overheid tijdens haar vingers niet aan brandt. met de Als Keen op jacht is tijdens naar de aanvaller tijdens van zijn naar partner Elizabeth komt het hij achter de ware identiteit op tv van van Susan. Terwijl ze samenwerken, het begint Tom zijn persoonlijke in missie om tijdens achter op zijn ware, schimmige, in verleden te komen. Famke Janssen werd naar in het derde seizoen naar van ‘The Blacklist’ naar in het met personage Susan van Hargrave geïntroduceerd. Naast Famke Janssen van de en Ryan Eggold met maken ook Edi Gathegi, door Tawny Cypress en Adrian Martinez door deel uit van tijdens de van cast.

januari 2020
29-05-2017 20:38

Whitehall: Conclusion

The Blacklist: Redemption - Whitehall: Conclusion

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confronta...

22-05-2017 20:38

Whitehall

The Blacklist: Redemption - Whitehall

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wor...

15-05-2017 20:39

Hostages

The Blacklist: Redemption - Hostages

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al...

08-05-2017 20:40

Borealis 301

The Blacklist: Redemption - Borealis 301

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, ver...

01-05-2017 20:40

Operation Davenport

The Blacklist: Redemption - Operation Davenport

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt ee...

24-04-2017 20:40

Independence, USA

The Blacklist: Redemption - Independence, USA

Na het neerstorten van een vliegtuig in het Oeralgebergte worden Tom en Solomon op missie naar Rusland gestuurd om een ultrageheim militair complex te onderzoeken. Tom ontdekt dat de basis een trainingsfaciliteit is voor spionnen die in de ...

17-04-2017 20:40

Kevin Jensen

The Blacklist: Redemption - Kevin Jensen

Een oude vriendin van Scottie vraagt haar om hulp omdat haar zoon, journalist Kevin Jensen, in Kirgizië is opgepakt wegens spionage. Ondanks bezwaren uit het Witte Huis stuurt Scottie Tom en Solomon naar het Centraal-Aziatische land om Kevi...

10-04-2017 21:29

Leland Bray

The Blacklist: Redemption - Leland Bray

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is vanaf vanavond bij RTL 5 te zien, direct na ‘The Bla...

The Blacklist: Redemption gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist: Redemption de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist: Redemption bij The Blacklist: Redemption liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist: Redemption. Heb je een uitzending van The Blacklist: Redemption gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist: Redemption gemist

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan 'Scottie' Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Uitzending gemist van The Blacklist: Redemption? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist: Redemption kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-05-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!