Programma gemist?

Als een de jonge Egyptische filmmaker Christophe in Magdy Saber op voor het eerst het terugkeert een naar zijn ouders tijdens in Cairo na de Egyptische revolutie, door op tv treft hij een land in politieke op tv onrust. Tijdens de een onrusten, onder president van in Morsi, zijn christenen in vogelvrij. De christelijke ouders op tv van Christoph, de Egyptische Magdy het Saber van en Zwitserse Annelise Saber, worden naar naar geterroriseerd en per op sms met de dood bedreigd door door fanatieke moslims. Ondanks een alle op tv bedreigingen besluiten zijn ouders in tijdens het uit land te blijven en hun het de zendingswerk voort te zetten. Op op indrukwekkende wijze van legt Christophe de situatie naar van zijn de ouders vast. Hoe door gaan zij met de bedreigingen om? naar door Hoe houden ze op tv stand tegen de steeds sterker wordende van bedreigingen? Hoe houden naar ze vast aan de hun geloof en tijdens het de vertrouwen dat Egypte het en The op Valley of Salt het bestaansrecht hebben? De situatie in Egypte was naar een dusdanig bedreigend, dat Christophe pas op tv vier jaar na het op tv maken van de op tv uit beelden de film kon op tv afronden. Daarna tijdens is The Valley of Salt op tv vertoond op 250 filmfestivals op over tijdens de hele wereld en heeft op tv het meer dan op 80 awards uit gewonnen.

oktober 2019
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!