Programma gemist?

Als de jonge de Egyptische tijdens filmmaker Christophe met Magdy Saber voor het eerst met terugkeert naar zijn ouders de in Cairo na van de Egyptische revolutie, het treft hij in een land een in politieke een onrust. Tijdens de tijdens onrusten, onder president van Morsi, zijn christenen vogelvrij. op De christelijke het ouders van Christoph, de Egyptische in Magdy Saber en de Zwitserse Annelise Saber, worden in geterroriseerd en in per sms het met de dood bedreigd door het fanatieke door moslims. Ondanks met alle bedreigingen besluiten zijn ouders in van het land te naar blijven en naar hun zendingswerk voort door te zetten. Op indrukwekkende een wijze legt naar Christophe de situatie de van zijn ouders vast. in Hoe gaan zij door met de bedreigingen van om? Hoe houden de ze stand tegen een de steeds sterker wordende het bedreigingen? op Hoe houden ze op vast aan hun de geloof en naar het vertrouwen dat een Egypte en The Valley of Salt de bestaansrecht in hebben? De situatie in met Egypte was van dusdanig bedreigend, dat met Christophe pas vier naar jaar na het met maken van de op beelden de film kon afronden. uit Daarna naar is The Valley uit of Salt vertoond op 250 filmfestivals uit over op tv de hele wereld en met heeft op tv het meer dan 80 awards de gewonnen.

september 2021
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!