Programma gemist?

Als de de jonge Egyptische filmmaker Christophe op Magdy Saber voor de het eerst terugkeert door op tv naar zijn ouders naar in Cairo na de de Egyptische revolutie, treft hij een uit op land in politieke onrust. Tijdens de de op onrusten, onder president het Morsi, zijn christenen vogelvrij. met De christelijke ouders van het Christoph, de Egyptische Magdy naar Saber en naar Zwitserse Annelise Saber, worden van geterroriseerd en een per op tv sms met de dood bedreigd door van fanatieke moslims. Ondanks het de alle bedreigingen besluiten zijn de ouders in een het land te blijven en hun op tv de zendingswerk voort te zetten. Op indrukwekkende wijze uit legt uit Christophe de situatie door van zijn ouders vast. Hoe met gaan het zij met de naar bedreigingen om? van Hoe houden ze stand van tegen de in steeds sterker wordende bedreigingen? Hoe door houden de ze vast aan hun op geloof en het het vertrouwen dat de Egypte en The Valley of Salt op tv bestaansrecht in hebben? De situatie in Egypte een was dusdanig bedreigend, met dat Christophe een pas vier jaar de na het het maken van de op beelden de film kon afronden. in Daarna is The de Valley of door Salt vertoond op uit 250 filmfestivals over de hele in wereld en een heeft het meer in dan 80 awards het gewonnen.

juni 2020
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!