Programma gemist?

Als de op jonge Egyptische filmmaker Christophe naar Magdy Saber naar voor het eerst terugkeert een het naar zijn ouders met in Cairo na de naar Egyptische revolutie, het treft hij een land in politieke het uit onrust. Tijdens de onrusten, tijdens onder president Morsi, zijn christenen tijdens vogelvrij. De christelijke van ouders van een Christoph, de tijdens Egyptische Magdy Saber het en Zwitserse Annelise Saber, een worden geterroriseerd en de per sms uit met de dood van bedreigd door fanatieke moslims. Ondanks door op tv alle bedreigingen besluiten zijn ouders door in het land in te blijven en hun de zendingswerk met voort te zetten. Op van indrukwekkende wijze de legt Christophe de situatie van in zijn ouders vast. Hoe de gaan zij met op de bedreigingen de om? Hoe het houden ze stand tegen de de steeds sterker op wordende bedreigingen? Hoe houden tijdens ze vast aan een hun een geloof en het uit vertrouwen dat Egypte met en The Valley het of Salt bestaansrecht een hebben? De situatie in in Egypte was de dusdanig bedreigend, dat op tv Christophe pas vier jaar na het uit de maken van de beelden de op tv film kon uit afronden. Daarna is The het Valley of Salt op vertoond op 250 een filmfestivals over de met hele wereld en met heeft met het meer dan 80 awards op tv gewonnen.

april 2021
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!