Programma gemist?

Als van de jonge Egyptische filmmaker Christophe naar Magdy met Saber voor het eerst de terugkeert een naar zijn ouders in Cairo een na de Egyptische revolutie, het treft hij het een land in politieke de onrust. Tijdens de op onrusten, het onder president Morsi, zijn een christenen vogelvrij. De christelijke door naar ouders van Christoph, het de Egyptische Magdy Saber en van Zwitserse Annelise Saber, het worden geterroriseerd met en per sms naar met de op tv dood bedreigd door fanatieke door moslims. Ondanks in alle bedreigingen besluiten zijn ouders in op tv met het land te blijven en van hun zendingswerk voort te uit met zetten. Op indrukwekkende wijze legt Christophe op tv de situatie van zijn een naar ouders vast. Hoe uit gaan zij met de naar bedreigingen om? van Hoe houden ze stand tegen naar de steeds uit sterker wordende de bedreigingen? Hoe houden ze vast aan tijdens hun geloof met en in het vertrouwen dat tijdens Egypte en The naar Valley of Salt bestaansrecht uit hebben? De situatie in van Egypte was dusdanig uit bedreigend, dat Christophe pas in vier jaar in na het van maken van de beelden de film het kon afronden. Daarna een is The uit Valley of Salt vertoond op op 250 in filmfestivals over de hele tijdens op tv wereld en heeft het het meer dan naar 80 awards gewonnen.

september 2020
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!