Programma gemist?

Als het de jonge uit Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber de voor het eerst naar terugkeert naar naar zijn ouders in Cairo na met de Egyptische revolutie, een treft hij op een land op tv in politieke van onrust. Tijdens de onrusten, onder van president met Morsi, zijn christenen vogelvrij. op tv De christelijke ouders op tv van Christoph, de Egyptische het Magdy Saber in en Zwitserse Annelise met Saber, worden geterroriseerd van en per sms met de in dood bedreigd door het fanatieke naar moslims. Ondanks in alle bedreigingen besluiten zijn ouders op tv in door het land te blijven en in hun zendingswerk tijdens voort te zetten. Op het indrukwekkende wijze legt Christophe de van situatie uit van zijn ouders door vast. Hoe gaan tijdens zij met het de bedreigingen om? Hoe houden op tv ze stand met tegen de steeds het sterker wordende bedreigingen? Hoe door houden ze vast de aan hun in geloof en het vertrouwen dat op tv Egypte met en The Valley of een Salt op bestaansrecht hebben? De situatie in Egypte door was dusdanig bedreigend, dat van Christophe pas vier van jaar een na het maken van door de beelden tijdens de film tijdens kon afronden. Daarna is door The Valley of Salt vertoond het op 250 filmfestivals de over de op tv hele wereld op tv en heeft het uit meer dan 80 awards het gewonnen.

januari 2021
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!