Programma gemist?

Als de op jonge uit Egyptische filmmaker Christophe Magdy van Saber voor het eerst een terugkeert op tv naar zijn ouders in Cairo na in de uit Egyptische revolutie, treft hij de een de land in politieke onrust. Tijdens de de onrusten, onder president uit Morsi, zijn christenen met vogelvrij. De christelijke met ouders op van Christoph, de Egyptische Magdy de Saber op en Zwitserse Annelise naar Saber, worden geterroriseerd op tv en per tijdens sms met de dood met bedreigd door fanatieke moslims. op tv Ondanks alle bedreigingen besluiten naar zijn ouders in uit van het land te blijven en hun op zendingswerk door voort te van zetten. Op indrukwekkende wijze legt van Christophe de situatie van naar zijn ouders vast. de Hoe tijdens gaan zij met de bedreigingen om? met Hoe houden in ze stand tegen het de steeds naar sterker wordende bedreigingen? Hoe uit houden ze vast aan naar een hun geloof en het de vertrouwen dat Egypte naar en The in Valley of Salt van bestaansrecht hebben? De situatie in Egypte in was dusdanig van bedreigend, dat Christophe pas door vier jaar na naar het op tv maken van de tijdens beelden de film kon afronden. het Daarna is de The Valley of Salt vertoond een op 250 in filmfestivals over de hele op wereld in en heeft het meer dan op tv 80 awards een gewonnen.

maart 2021
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!