Programma gemist?

Als de een jonge Egyptische filmmaker Christophe door Magdy Saber tijdens voor het eerst terugkeert met naar zijn ouders tijdens in Cairo na tijdens op de Egyptische revolutie, het treft hij een land de in politieke onrust. Tijdens op de onrusten, onder president uit Morsi, zijn op tv christenen met vogelvrij. De christelijke ouders van een Christoph, de Egyptische Magdy op Saber en uit Zwitserse Annelise Saber, een worden naar geterroriseerd en per sms met met de dood bedreigd door met het fanatieke moslims. Ondanks alle uit bedreigingen besluiten zijn tijdens ouders in de het land te blijven in en hun zendingswerk voort te van zetten. Op de indrukwekkende wijze legt Christophe uit de situatie van uit zijn ouders de vast. Hoe gaan zij met in de bedreigingen om? de door Hoe houden ze stand tegen de een steeds sterker tijdens wordende bedreigingen? Hoe op houden ze in vast aan hun de geloof en op het vertrouwen dat Egypte en door The Valley van of Salt bestaansrecht hebben? De tijdens situatie in Egypte was op dusdanig in bedreigend, dat van Christophe pas vier jaar na van het maken van de van naar beelden de film kon afronden. op Daarna is The Valley de of uit Salt vertoond op naar 250 filmfestivals over de de hele uit wereld en heeft het meer met dan 80 awards een gewonnen.

januari 2020
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!