Programma gemist?

Als de jonge in Egyptische in filmmaker Christophe het Magdy Saber voor het eerst op terugkeert naar in zijn ouders het in Cairo na tijdens de Egyptische revolutie, treft hij een tijdens land in politieke door onrust. Tijdens de het onrusten, onder president tijdens door Morsi, zijn christenen de vogelvrij. De christelijke ouders van op Christoph, de Egyptische Magdy het Saber en Zwitserse van Annelise door Saber, worden de geterroriseerd en per op tv sms met de in dood bedreigd door fanatieke van moslims. Ondanks met alle bedreigingen besluiten de zijn ouders in een het land te blijven door en hun met zendingswerk voort te zetten. Op indrukwekkende wijze op tv een legt Christophe de situatie van tijdens zijn ouders vast. Hoe naar gaan zij met tijdens uit de bedreigingen om? Hoe houden een ze in stand tegen de steeds sterker wordende het met bedreigingen? Hoe houden ze vast tijdens aan hun op tv geloof en het uit vertrouwen dat Egypte en The met tijdens Valley of Salt in bestaansrecht hebben? De situatie in Egypte was in het dusdanig bedreigend, dat Christophe pas tijdens vier jaar naar na het maken van de uit de beelden de film kon afronden. Daarna door is The Valley op tv tijdens of Salt vertoond op 250 met filmfestivals over de hele het wereld en heeft het op het meer dan 80 awards uit gewonnen.

oktober 2021
11-04-2017 23:00

Docu: The Valley of Salt

2Doc: The Valley of Salt - The Valley of Salt

Als de jonge Egyptische filmmaker Christophe Magdy Saber voor het eerst terugkeert naar zijn ouders in Cairo na de Egyptische revolutie, treft hij een land in politieke onrust. Tijdens de onrusten, onder president Morsi, zijn christenen vog...

2Doc: The Valley of Salt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Valley of Salt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Valley of Salt bij 2Doc: The Valley of Salt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Valley of Salt. Heb je een uitzending van 2Doc: The Valley of Salt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Valley of Salt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Valley of Salt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Valley of Salt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!