Programma gemist?

Cherry Duyns van volgt op dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de het eerste repetitiedagen van door de in Matthäus Passion door tot de aangrijpende het uitvoering in de Amsterdamse van Nieuwe Kerk. het Een film over tijdens het mysterie van muziek, en over het de onstuitbare met bevlogenheid waarmee het Reinbert de een Leeuw opgaat in Bachs monumentale door werk. Pianist, van componist en dirigent het Reinbert de Leeuw, 78 naar jaar, heeft zijn van leven gewijd met aan de moderne klassieke door muziek, op tv van Schönberg tot met Oestvolskaya. Nu, het aangekomen in de kromming van zijn uit op tv levensboog, draait hij in zich om en strekt tijdens hij zijn armen uit op naar Johann naar Sebastian Bach, op naar de Matthäus tijdens Passion. Maandenlang heeft hij de partituur van bestudeerd, onophoudelijk, in obsessief. Hij een heeft een missie, droomt op van in de Matthäus. Het liefst had naar hij al zijn andere uit concerten op willen afzeggen. 'Als ik tijdens mij de rest van het mijn leven alleen op tv tijdens nog maar met de Matthäus Passion naar in zou moeten bezighouden, zou ik dat de zo doen,' zegt tijdens de Reinbert de Leeuw. Regisseur uit Cherry Duyns volgt de hem vanaf de eerste een repetitiedagen een met orkest Holland Baroque, tijdens het uit Nederlands Kamerkoor en solisten Joanne Lunn uit naar (sopraan), Delphine Galou (alt), Christopher Watson de een (tenor), Tomáš Král (bas), Andreas Wolf op (Christus) en Benedikt een Kristjánsson (evangelist) tot door de aangrijpende naar uitvoering in in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een in op film over het mysterie van tijdens muziek, de het betovering en de de bijzondere wisselwerking tussen de Reinbert de naar Leeuw en jongere op tv generaties musici. Over de bezieling van van door die musici, de ontroering en tijdens de onstuitbare bevlogenheid op waarmee Reinbert de Leeuw tijdens het opgaat in Bachs het monumentale Matthäus Passion.

januari 2021
13-04-2017 23:05

Docu: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw - De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns volgt dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen van de Matthäus Passion tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, en over de onstuitbare bevlogenheid wa...

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw bij 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Heb je een uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!