Programma gemist?

Cherry een Duyns volgt dirigent uit Reinbert de Leeuw vanaf in de met eerste repetitiedagen van de Matthäus het Passion tijdens tot de aangrijpende uitvoering in een de Amsterdamse Nieuwe van Kerk. Een film over met het met mysterie van muziek, en een over het de onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert met de op Leeuw opgaat in Bachs op monumentale werk. Pianist, met componist en dirigent de Reinbert de Leeuw, 78 jaar, de heeft zijn leven tijdens gewijd aan een de met moderne klassieke muziek, van Schönberg tot het Oestvolskaya. met Nu, aangekomen de in de kromming uit van zijn levensboog, draait tijdens hij zich om op en strekt hij naar zijn armen uit naar van Johann Sebastian van Bach, op naar de Matthäus Passion. uit Maandenlang heeft door hij de partituur op tv bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. het Hij heeft een missie, droomt de van de door Matthäus. Het liefst had het hij al door zijn andere concerten willen met afzeggen. 'Als ik een mij de rest tijdens van uit mijn leven alleen nog naar maar met de Matthäus Passion het zou moeten bezighouden, uit het zou ik dat door zo doen,' zegt Reinbert de tijdens Leeuw. met Regisseur Cherry Duyns volgt van hem vanaf de eerste op tv door repetitiedagen met orkest Holland door Baroque, het Nederlands Kamerkoor op en solisten naar Joanne Lunn (sopraan), Delphine Galou op (alt), Christopher Watson het (tenor), tijdens Tomáš Král door (bas), Andreas Wolf (Christus) en uit Benedikt Kristjánsson het (evangelist) tot de de aangrijpende uitvoering het in de Amsterdamse Nieuwe het Kerk. Een film in over het mysterie op tv van muziek, de betovering en van de bijzondere wisselwerking tijdens tussen uit Reinbert de Leeuw en jongere in van generaties musici. Over de bezieling van een die in musici, de ontroering een en de een onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de Leeuw de een opgaat in Bachs monumentale Matthäus op Passion.

oktober 2019
13-04-2017 23:05

Docu: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw - De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns volgt dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen van de Matthäus Passion tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, en over de onstuitbare bevlogenheid wa...

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw bij 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Heb je een uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!