Programma gemist?

Cherry Duyns uit volgt dirigent van Reinbert de tijdens Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen naar van in de Matthäus Passion het tot de aangrijpende uitvoering het in de Amsterdamse Nieuwe op tv Kerk. in Een film over het mysterie in van met muziek, en over de een onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de van Leeuw met opgaat in met Bachs monumentale werk. Pianist, op componist en dirigent Reinbert de naar Leeuw, tijdens 78 jaar, heeft zijn leven een gewijd aan op de moderne klassieke naar muziek, van Schönberg tot op tv met Oestvolskaya. Nu, aangekomen door in de kromming van van zijn tijdens levensboog, draait hij zich om en een strekt met hij zijn op tv armen uit naar Johann Sebastian een Bach, naar naar de Matthäus Passion. het Maandenlang heeft in hij de partituur het bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. op Hij heeft een missie, droomt van van de een Matthäus. Het liefst met had hij al door zijn andere met concerten willen afzeggen. 'Als ik tijdens mij de rest door van mijn leven alleen met nog maar door met de Matthäus in Passion zou moeten bezighouden, de zou ik van dat door zo doen,' zegt Reinbert de Leeuw. door de Regisseur Cherry Duyns volgt hem tijdens vanaf de op eerste repetitiedagen met orkest in Holland Baroque, in het Nederlands Kamerkoor en tijdens solisten Joanne Lunn het (sopraan), Delphine met Galou (alt), Christopher op Watson (tenor), Tomáš naar Král (bas), Andreas Wolf op (Christus) en een Benedikt de Kristjánsson (evangelist) tot de aangrijpende uitvoering uit in naar de Amsterdamse uit Nieuwe Kerk. Een film over op het mysterie van naar muziek, de betovering op tv en de bijzondere op wisselwerking tussen Reinbert de uit met Leeuw en jongere generaties musici. van Over de bezieling van op tv die musici, van de ontroering en de de een onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de de Leeuw opgaat in Bachs door monumentale Matthäus met Passion.

mei 2021
13-04-2017 23:05

Docu: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw - De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns volgt dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen van de Matthäus Passion tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, en over de onstuitbare bevlogenheid wa...

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw bij 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Heb je een uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!