Programma gemist?

Cherry van Duyns volgt dirigent tijdens Reinbert de tijdens Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen tijdens van met de Matthäus Passion tot de de aangrijpende uitvoering in de van Amsterdamse uit Nieuwe Kerk. Een film over uit het tijdens mysterie van muziek, en van over de onstuitbare naar bevlogenheid waarmee Reinbert de op Leeuw opgaat door in Bachs monumentale het werk. Pianist, met componist en dirigent het Reinbert de Leeuw, tijdens 78 jaar, heeft zijn leven gewijd van aan de in moderne klassieke door muziek, van op Schönberg tot Oestvolskaya. Nu, het het aangekomen in de een kromming van zijn levensboog, draait hij het zich met om en strekt hij van zijn armen tijdens uit naar met Johann Sebastian Bach, van naar de Matthäus Passion. Maandenlang heeft op hij de partituur uit met bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. tijdens Hij heeft een op tv missie, droomt van de Matthäus. Het naar liefst had hij op al zijn tijdens andere concerten willen afzeggen. de 'Als ik mij met de rest een van mijn leven alleen tijdens nog maar een met op de Matthäus Passion zou moeten bezighouden, met zou ik het dat zo doen,' van zegt Reinbert de op Leeuw. Regisseur van Cherry Duyns met volgt hem met vanaf de eerste repetitiedagen met orkest op tv naar Holland Baroque, het Nederlands Kamerkoor en op solisten Joanne in Lunn tijdens (sopraan), Delphine Galou de (alt), Christopher Watson (tenor), Tomáš Král uit (bas), in Andreas Wolf (Christus) en door Benedikt Kristjánsson (evangelist) tot van in de aangrijpende uitvoering naar in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. op Een film het over het uit mysterie van muziek, de een betovering en de bijzondere wisselwerking het tussen Reinbert tijdens de Leeuw door en jongere generaties musici. Over uit de bezieling van het die musici, de een ontroering het en de het onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de door Leeuw het opgaat in Bachs monumentale in Matthäus Passion.

september 2021
13-04-2017 23:05

Docu: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw - De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns volgt dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen van de Matthäus Passion tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, en over de onstuitbare bevlogenheid wa...

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw bij 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Heb je een uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!