Programma gemist?

Cherry Duyns een volgt met dirigent Reinbert de de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen de van de Matthäus Passion de tot de naar aangrijpende uitvoering in de uit het Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over op het mysterie van van muziek, en over op tv in de onstuitbare bevlogenheid het waarmee Reinbert de Leeuw opgaat in door Bachs monumentale werk. Pianist, op componist en de dirigent Reinbert de Leeuw, uit 78 tijdens jaar, heeft met zijn leven gewijd door aan de moderne klassieke muziek, een van uit Schönberg tot Oestvolskaya. in Nu, tijdens aangekomen in de naar kromming van zijn het levensboog, draait hij zich om een en strekt van hij zijn armen uit naar een van Johann Sebastian Bach, naar de uit Matthäus Passion. Maandenlang heeft in naar hij de partituur bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. het Hij heeft een de tijdens missie, droomt van de Matthäus. tijdens Het op tv liefst had hij tijdens al zijn andere concerten door willen afzeggen. 'Als ik met mij de uit rest van mijn leven tijdens alleen nog maar met met de op Matthäus Passion zou op tv moeten bezighouden, naar zou ik dat zo doen,' zegt op tv Reinbert de Leeuw. het het Regisseur Cherry Duyns volgt op tv hem vanaf de van eerste de repetitiedagen met orkest Holland Baroque, het het Nederlands Kamerkoor met en solisten Joanne Lunn in van (sopraan), Delphine Galou op tv (alt), Christopher Watson (tenor), Tomáš Král op tv (bas), in Andreas Wolf (Christus) van en Benedikt Kristjánsson (evangelist) tot op uit de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse door Nieuwe Kerk. Een in film over het een mysterie van muziek, in de betovering het en de bijzondere wisselwerking een tussen Reinbert naar de Leeuw naar en jongere generaties musici. Over door op de bezieling van die musici, de de ontroering en op de onstuitbare bevlogenheid uit waarmee tijdens Reinbert de Leeuw opgaat in Bachs door uit monumentale Matthäus Passion.

mei 2020
13-04-2017 23:05

Docu: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw - De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns volgt dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen van de Matthäus Passion tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, en over de onstuitbare bevlogenheid wa...

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw bij 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Heb je een uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!