Programma gemist?

Cherry Duyns volgt een dirigent Reinbert de uit Leeuw de vanaf de eerste op repetitiedagen van naar de Matthäus Passion tot naar de aangrijpende uitvoering de in de naar Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film het over tijdens het mysterie van muziek, en over op de onstuitbare in bevlogenheid waarmee Reinbert door de op tv Leeuw opgaat in Bachs monumentale op tv werk. Pianist, componist en op dirigent Reinbert met de Leeuw, 78 op tv jaar, heeft zijn leven op gewijd aan tijdens de tijdens moderne klassieke muziek, van van Schönberg tot de Oestvolskaya. Nu, naar aangekomen in de kromming van zijn met levensboog, met draait hij zich om een en strekt hij met zijn tijdens armen uit naar Johann Sebastian Bach, door naar de het Matthäus Passion. Maandenlang heeft van hij het de partituur bestudeerd, met onophoudelijk, obsessief. Hij van heeft een het missie, droomt van de door Matthäus. Het liefst had hij op tv op al zijn andere concerten de willen afzeggen. 'Als naar ik mij de rest van met mijn leven in alleen nog maar een met de uit Matthäus Passion zou moeten bezighouden, door zou een ik dat zo in doen,' zegt Reinbert uit de Leeuw. tijdens Regisseur Cherry Duyns volgt op tv hem vanaf uit de eerste repetitiedagen op met orkest van Holland Baroque, het Nederlands op tv Kamerkoor en een solisten Joanne Lunn uit (sopraan), Delphine Galou een (alt), Christopher Watson (tenor), Tomáš Král uit (bas), Andreas van Wolf (Christus) en Benedikt door Kristjánsson een (evangelist) tot de aangrijpende het uitvoering in met de Amsterdamse Nieuwe Kerk. uit Een tijdens film over het mysterie van uit muziek, de de betovering en de bijzondere de wisselwerking naar tussen Reinbert de Leeuw en jongere het door generaties musici. Over de door bezieling van die in musici, de ontroering en met de onstuitbare bevlogenheid waarmee door Reinbert de door Leeuw met opgaat in Bachs monumentale met Matthäus Passion.

september 2020
13-04-2017 23:05

Docu: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw - De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns volgt dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen van de Matthäus Passion tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, en over de onstuitbare bevlogenheid wa...

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw bij 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Heb je een uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!