Programma gemist?

Cherry Duyns tijdens volgt dirigent met Reinbert de Leeuw vanaf de tijdens eerste repetitiedagen van uit de Matthäus op tv Passion tot de op tv aangrijpende uitvoering in de een Amsterdamse Nieuwe naar Kerk. Een film op tv over uit het mysterie van muziek, en over naar de onstuitbare met bevlogenheid uit waarmee Reinbert de Leeuw opgaat de in Bachs monumentale een werk. Pianist, componist en de dirigent Reinbert de Leeuw, door 78 jaar, op tv heeft zijn leven gewijd met naar aan de moderne op klassieke muziek, van door Schönberg tot Oestvolskaya. met Nu, aangekomen in de het door kromming van zijn levensboog, draait hij een het zich om en strekt tijdens hij zijn armen uit naar op Johann Sebastian Bach, de naar de op tv Matthäus met Passion. Maandenlang heeft hij met de partituur bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. het Hij heeft een naar missie, droomt van het uit de Matthäus. Het liefst had uit hij al zijn andere in concerten willen afzeggen. van 'Als ik mij in door de rest van mijn leven alleen uit nog naar maar met de op tv Matthäus Passion zou moeten bezighouden, van door zou ik dat zo doen,' de zegt Reinbert op tv de Leeuw. Regisseur op tv Cherry Duyns in volgt hem met vanaf de eerste repetitiedagen met in orkest de Holland Baroque, het Nederlands Kamerkoor en op solisten Joanne Lunn naar (sopraan), in Delphine Galou (alt), het Christopher Watson (tenor), naar Tomáš Král (bas), Andreas van Wolf (Christus) en Benedikt naar Kristjánsson de (evangelist) tot de aangrijpende het uitvoering in de een Amsterdamse Nieuwe een Kerk. Een film op tv over het de mysterie van muziek, in de betovering en een de bijzondere wisselwerking tussen door Reinbert de een Leeuw en jongere generaties op tv musici. Over de bezieling uit van die musici, de het ontroering en de op tv tijdens onstuitbare bevlogenheid waarmee een Reinbert de Leeuw uit opgaat in Bachs monumentale op Matthäus Passion.

februari 2020
13-04-2017 23:05

Docu: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw - De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns volgt dirigent Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen van de Matthäus Passion tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, en over de onstuitbare bevlogenheid wa...

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw bij 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw. Heb je een uitzending van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!