Programma gemist?

Is het tijdens eigenlijk tijdens wel zo dat alle vluchtelingen staan uit te trappelen om naar naar het het westen af van te reizen? Willem Timmers het ontmoet in Libanon de vluchtelingen die er naar niet over peinzen naar om naar Europa de te op tv gaan. Ook treft hij er van migranten met die zijn teruggekeerd nadat een op verblijf in ons vrije op tv westen toch niet van beviel. Libanon, vier keer in zo klein van als van Nederland, heeft naar met schatting zo’n een tot tijdens anderhalf miljoen tijdens vluchtelingen opgenomen uit buurland Syrië. uit Op een op tv bevolking van naar vier miljoen mensen op is dat een met gigantische instroom die het land het te verwerken tijdens krijgt. Willem trekt tijdens op met Adham, een de Libanees die zijn op eigen hulporganisatie runt een in de Noord-Libanese in stad een Tripoli. Adham vindt het met beter als op vluchtelingen zoveel mogelijk geholpen op tv worden in Libanon, door van Libanezen uit die de Syriërs veel beter begrijpen in dan Europeanen. Financiële uit hulp uit het westen een bij de uit opvang van de op tv vluchtelingen is een van harte welkom. Maar met volgens Adham van is het wel een probleem een dat westerse op tv hulporganisaties een zich vaak moreel verheven opstellen. tijdens Ze komen bijvoorbeeld campagnes het voeren voor abortus, in van wat indruist tegen op de plaatselijke cultuur. Dat soort het verschijnselen is Adham in een doorn in het in oog, net op tv als de naar internationale NGO’s die clown-lessen tijdens komen geven terwijl: het ‘Zullen we die kinderen van naar eerst eens schoenen tijdens en te eten geven?’ Migranten de kunnen volgens Adham de op grote sommen geld die de ze investeren in tijdens een onzekere een en een soms zelfs gevaarlijke overtocht naar Europa het beter gebruiken om tijdens een handeltje van op te op tv richten in Libanon. het Of hun kinderen naar school uit te sturen. uit Het is in in Libanon, tussen de met eigen mensen, de toch gewoon veel beter toeven? Dat op tv beaamt ook Farouk, van een tijdens bekende van Adham die door is teruggekeerd op na een teleurstellend verblijf tijdens in Duitsland: op ‘De mensen daar naar zijn gewoon kil en individualistisch.’ op tv Niemand vroeg door daar op naar straat aan me de hoe het naar gaat.’ Ook de sheik van op tv Adhams met moskee, die jaren op tv in Europa heeft gewoond, heeft het het er door niet zo met op: ‘Ik zag daar veel mensen, naar uit Duitsers, die alcohol dronken en tijdens achter de vrouwen aan tijdens tijdens zaten. Zonder enig religieus of een moreel in besef. Op die manier op tv leven dieren de ook.’

Vandaag start naar op in NPO 3 het nieuwe van toeristische magazine 'De Westerlingen'. Eén door Westerling, één door week, ergens in tijdens de wereld in tijdens een compleet tijdens andere cultuur. Dag het en nacht volgt uit een van onze programmamakers opmerkelijke, naar jonge mensen van die ons meenemen in hún het wereld. met Een wereld die niet meer uit zit te naar wachten op westerse idealen. in op Feesten, haten, liefhebben, bidden en in werken: we van beleven avonturen met met mensen die anders met in op tv het leven staan dan wij; op uit door zoek naar nieuwe ideeën, het verbluffende inzichten en totaal door andere waarheden. We kijken tijdens naar voorbij onze eigen door navel, voorbij onze westerse uit dogma’s - om van te kunnen reflecteren op wat uit een het eigenlijk betekent naar om ‘westers’ te de zijn. De Westerlingen combineert participerende journalistiek in met tijdens het vertellen van op tv verhalen die verrassen, op ontroeren én ons van wereldbeeld tarten.

oktober 2021
19-05-2017 21:30

De westerlingen

De Westerlingen - De westerlingen

12-05-2017 21:20

De westerlingen

De Westerlingen - De westerlingen

05-05-2017 21:25

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

Is het eigenlijk wel zo dat alle vluchtelingen staan te trappelen om naar het westen af te reizen? Willem Timmers ontmoet in Libanon vluchtelingen die er niet over peinzen om naar Europa te gaan. Ook treft hij er migranten die zijn teruggek...

28-04-2017 21:25

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

21-04-2017 21:20

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

14-04-2017 21:25

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

Vandaag start op NPO 3 het nieuwe toeristische magazine 'De Westerlingen'. Eén Westerling, één week, ergens in de wereld in een compleet andere cultuur. Dag en nacht volgt een van onze programmamakers opmerkelijke, jonge mensen die ons mee...

De Westerlingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Westerlingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Westerlingen bij De Westerlingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Westerlingen. Heb je een uitzending van De Westerlingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Westerlingen gemist

Uitzending gemist van De Westerlingen? Hier kun je alle uitzendingen van De Westerlingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!