Programma gemist?

Is in het eigenlijk wel zo dat door alle vluchtelingen staan van te trappelen om op tv naar het naar westen af te reizen? uit naar Willem Timmers ontmoet in tijdens Libanon vluchtelingen die er niet op over peinzen op om naar Europa te door met gaan. Ook treft het hij er migranten die zijn teruggekeerd in nadat in een verblijf in ons uit vrije westen toch op niet van beviel. Libanon, vier keer in zo klein als Nederland, heeft naar door schatting zo’n een uit tot anderhalf miljoen naar vluchtelingen opgenomen uit op tv op tv buurland Syrië. Op een de bevolking van op tv vier miljoen mensen is dat een een gigantische door instroom die het land te tijdens verwerken krijgt. Willem naar trekt op van met Adham, een Libanees naar die door zijn eigen door hulporganisatie runt in door de Noord-Libanese stad Tripoli. Adham vindt met het beter met als vluchtelingen zoveel mogelijk door geholpen worden tijdens in Libanon, door van Libanezen die de met Syriërs tijdens veel beter begrijpen van dan Europeanen. Financiële hulp uit het westen naar uit bij de opvang van door de vluchtelingen de is van harte welkom. Maar de volgens Adham is de het wel op tv een probleem door dat westerse hulporganisaties zich met vaak moreel uit verheven opstellen. Ze komen bijvoorbeeld het campagnes voeren voor abortus, tijdens wat tijdens indruist tegen de plaatselijke cultuur. met Dat soort verschijnselen tijdens een is Adham een doorn in in het oog, net als op de op internationale NGO’s die clown-lessen komen op geven een terwijl: ‘Zullen we die kinderen naar eerst met eens schoenen en te naar eten geven?’ Migranten kunnen volgens met in Adham de grote in sommen geld die door ze investeren in een een onzekere en soms zelfs van gevaarlijke in overtocht naar Europa beter gebruiken uit om een handeltje op het te het richten in Libanon. Of hun een kinderen naar door school te uit sturen. Het is in een Libanon, een tussen de eigen mensen, toch gewoon van veel beter toeven? Dat met beaamt ook Farouk, op tv een bekende van het tijdens Adham die is teruggekeerd na de een teleurstellend op tv verblijf in Duitsland: ‘De op tv mensen daar zijn gewoon een kil met en individualistisch.’ Niemand vroeg naar daar op tv op straat aan me hoe het het gaat.’ de Ook de sheik van Adhams van de moskee, die jaren in Europa in heeft tijdens gewoond, heeft het op tv er niet zo op: ‘Ik naar zag daar veel mensen, tijdens Duitsers, die alcohol tijdens dronken en achter tijdens de vrouwen naar aan zaten. Zonder in enig religieus of een moreel besef. uit Op die manier leven dieren naar uit ook.’

Vandaag start tijdens op NPO 3 het een nieuwe toeristische magazine uit 'De op Westerlingen'. Eén van Westerling, één week, in ergens in de wereld in een een door compleet andere cultuur. Dag en nacht volgt tijdens een op van onze programmamakers uit opmerkelijke, jonge mensen die een ons meenemen door in hún wereld. Een wereld de die een niet meer zit een te wachten op westerse idealen. in uit Feesten, haten, liefhebben, bidden en werken: tijdens we beleven avonturen naar op met mensen tijdens die anders in het leven staan tijdens dan wij; in op op zoek naar nieuwe ideeën, verbluffende inzichten naar in en totaal andere op waarheden. We kijken voorbij op onze eigen navel, op voorbij onze westerse dogma’s door - om van te kunnen reflecteren op wat naar het met eigenlijk betekent om het ‘westers’ te zijn. De naar Westerlingen combineert participerende op tv journalistiek met van het vertellen van verhalen die het verrassen, ontroeren het én ons wereldbeeld door tarten.

mei 2020
19-05-2017 21:30

De westerlingen

De Westerlingen - De westerlingen

12-05-2017 21:20

De westerlingen

De Westerlingen - De westerlingen

05-05-2017 21:25

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

Is het eigenlijk wel zo dat alle vluchtelingen staan te trappelen om naar het westen af te reizen? Willem Timmers ontmoet in Libanon vluchtelingen die er niet over peinzen om naar Europa te gaan. Ook treft hij er migranten die zijn teruggek...

28-04-2017 21:25

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

21-04-2017 21:20

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

14-04-2017 21:25

De Westerlingen

De Westerlingen - De Westerlingen

Vandaag start op NPO 3 het nieuwe toeristische magazine 'De Westerlingen'. Eén Westerling, één week, ergens in de wereld in een compleet andere cultuur. Dag en nacht volgt een van onze programmamakers opmerkelijke, jonge mensen die ons mee...

De Westerlingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Westerlingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Westerlingen bij De Westerlingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Westerlingen. Heb je een uitzending van De Westerlingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Westerlingen gemist

Uitzending gemist van De Westerlingen? Hier kun je alle uitzendingen van De Westerlingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!