Programma gemist?

Hoe is het een door om als jongere op te groeien door op het door platteland? Geertjan Lassche uit volgde een jaar lang door met twee hechte vriendengroepen van uit Overijssel: tieners uit Espelo op tv en twintigers tijdens uit Nieuwleusen. ‘Ik kom uit zelf uit een boerendorp,’ zegt met documentairemaker Geertjan door Lassche (1976, Rouveen), ‘maar in op tv in de tijd een dat ik opgroeide had je nog in het geen keten. Die keten ontstonden naar doordat op tv het uitgaansleven steeds duurder werd. Jongeren van dachten: waarom van zouden de we iedere week vijftig euro door per persoon in naar de stad in brengen als met we daarvan zelf kratjes in bier kunnen inkopen? het Het werd door ouders ook door wel aangemoedigd, het het gaf weliswaar wat door van overlast, zo’n keet op het terrein, van maar zo van konden ze tegelijk in een oogje uit in het tijdens zeil houden. Waar jongeren door vroeger wel een in de dorpskroeg kwamen, of op tv uitgingen in de stad, uit trekken ze zich het nu terug op tv in die keten, en tijdens de dat zorgt ervoor dat in ze een hele hechte de groep in vormen.’

mei 2020
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!