Programma gemist?

Hoe een is het om als naar jongere op te met groeien het op het platteland? van Geertjan Lassche volgde een jaar het lang twee hechte vriendengroepen tijdens naar uit Overijssel: tieners uit de Espelo en twintigers met uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit de een een boerendorp,’ zegt documentairemaker Geertjan de Lassche (1976, Rouveen), het ‘maar op in de tijd dat op ik opgroeide in had je nog op geen keten. Die keten ontstonden op doordat het uitgaansleven steeds de uit duurder werd. Jongeren op dachten: waarom zouden we iedere week naar van vijftig euro per de persoon naar de het stad brengen als we daarvan zelf tijdens kratjes bier kunnen uit inkopen? Het werd uit door ouders ook uit wel aangemoedigd, op het gaf weliswaar door wat overlast, van zo’n keet van op het terrein, in maar zo konden ze tijdens tegelijk een oogje in naar het tijdens zeil houden. Waar jongeren vroeger op wel van in de dorpskroeg kwamen, op tv of uitgingen tijdens in de stad, naar trekken ze zich nu terug met in die het keten, en tijdens dat zorgt ervoor dat op tv ze een hele hechte een groep op vormen.’

september 2020
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!