Programma gemist?

Hoe van is het met om als jongere op te groeien de op het tijdens platteland? Geertjan Lassche volgde op tv een jaar lang de twee op hechte vriendengroepen de uit Overijssel: tieners uit Espelo en het op tv twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom op zelf uit een boerendorp,’ van zegt het documentairemaker Geertjan Lassche (1976, Rouveen), ‘maar op in de de tijd van dat ik opgroeide op tv had je nog geen keten. Die door keten met ontstonden doordat het uitgaansleven steeds van duurder de werd. Jongeren dachten: waarom tijdens zouden we tijdens iedere week vijftig euro per in persoon naar de naar de stad brengen als tijdens we daarvan zelf kratjes bier kunnen naar naar inkopen? Het werd met door ouders ook wel aangemoedigd, op tv het tijdens gaf weliswaar wat van overlast, zo’n keet op het terrein, het in maar zo konden van ze tegelijk een oogje in uit het zeil houden. uit Waar jongeren uit vroeger wel op tv in de dorpskroeg kwamen, of op tv uitgingen op tv in de stad, trekken naar ze zich nu terug door in op die keten, en de dat zorgt ervoor dat het ze een hele op hechte groep een vormen.’

mei 2021
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!