Programma gemist?

Hoe tijdens is het op om als jongere op naar te groeien op het het platteland? Geertjan Lassche tijdens volgde een jaar op tv lang twee hechte in vriendengroepen uit Overijssel: tieners met op tv uit Espelo en twintigers met uit Nieuwleusen. ‘Ik tijdens kom zelf uit een op tv boerendorp,’ zegt documentairemaker Geertjan Lassche op met (1976, Rouveen), ‘maar in op de tijd dat ik door opgroeide had je uit nog geen keten. uit Die keten ontstonden met doordat het uitgaansleven steeds naar duurder een werd. Jongeren door dachten: waarom zouden naar we iedere week naar vijftig euro per persoon naar de het stad tijdens brengen als we op tv daarvan zelf een kratjes bier kunnen inkopen? met Het werd door in ouders ook wel aangemoedigd, de het in gaf weliswaar wat de overlast, zo’n keet op een het terrein, maar zo van konden ze tijdens tegelijk een oogje van in het een zeil houden. Waar jongeren vroeger op tv wel in naar de dorpskroeg kwamen, tijdens of uitgingen in een de stad, trekken ze zich met nu in terug in van die keten, en dat uit zorgt ervoor dat ze een op tv hele hechte groep op op vormen.’

januari 2021
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!