Programma gemist?

Hoe is door het uit om als jongere op door te groeien het op het platteland? Geertjan Lassche volgde door op tv een jaar lang twee op hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners in uit door Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik de kom zelf op tv uit een boerendorp,’ zegt het documentairemaker door Geertjan Lassche door (1976, Rouveen), ‘maar van in de tijd in dat ik opgroeide had je nog een geen keten. Die met keten ontstonden door doordat het een uitgaansleven steeds duurder werd. Jongeren uit dachten: in waarom zouden met we iedere week met vijftig euro per persoon naar de een door stad brengen als we van daarvan zelf kratjes een bier kunnen door inkopen? Het werd door ouders naar ook wel aangemoedigd, het van gaf weliswaar wat met van overlast, zo’n keet op het naar terrein, maar zo op konden ze tegelijk een in van oogje in het zeil houden. Waar door jongeren vroeger wel tijdens in de de dorpskroeg in kwamen, of uitgingen de in de stad, trekken ze van zich nu terug in tijdens die in keten, en dat door zorgt ervoor uit dat ze een naar hele hechte groep naar vormen.’

september 2021
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!