Programma gemist?

Hoe is een het om als met jongere op tv op te groeien op het platteland? uit Geertjan van Lassche volgde een jaar het lang twee op tv hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners van de uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik op naar kom zelf uit het een boerendorp,’ zegt documentairemaker Geertjan uit Lassche (1976, Rouveen), ‘maar tijdens het in de tijd dat ik in opgroeide naar had je nog geen keten. met Die keten naar ontstonden doordat het naar uitgaansleven steeds duurder op tv werd. Jongeren op tv dachten: waarom zouden we iedere week door vijftig euro per in persoon naar tijdens de stad een brengen als we het daarvan zelf kratjes bier kunnen met inkopen? Het uit werd door ouders op ook wel aangemoedigd, het uit gaf in weliswaar wat overlast, zo’n keet naar op door het terrein, maar zo op tv konden ze van tegelijk een uit oogje in het met zeil houden. Waar uit jongeren vroeger wel in uit de dorpskroeg de kwamen, of uitgingen een in de stad, trekken ze tijdens zich nu terug in een die keten, door en dat in zorgt ervoor een dat ze een hele naar hechte groep met vormen.’

oktober 2019
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!