Programma gemist?

Hoe tijdens is het om het als jongere op te groeien met op de het platteland? Geertjan Lassche op tv volgde in een jaar lang twee hechte vriendengroepen op uit Overijssel: op tv tieners uit de Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik een kom het zelf uit een tijdens boerendorp,’ zegt op tv documentairemaker Geertjan Lassche (1976, Rouveen), uit ‘maar in de de tijd dat ik op opgroeide had je nog met geen op tv keten. Die keten ontstonden uit doordat met het uitgaansleven steeds duurder werd. Jongeren op tv dachten: waarom op tv zouden we het iedere week de vijftig euro per persoon naar tijdens de stad van brengen als we naar daarvan zelf met kratjes bier kunnen op tv inkopen? Het werd door naar ouders ook wel aangemoedigd, op het gaf een weliswaar wat een overlast, zo’n keet op het het terrein, maar naar zo konden ze van tegelijk een oogje in op het zeil tijdens houden. Waar met jongeren vroeger wel in in de dorpskroeg kwamen, of uitgingen uit in de stad, een het trekken ze zich nu terug uit in die keten, en in de dat zorgt ervoor dat in ze een hele hechte groep tijdens naar vormen.’

oktober 2021
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!