Programma gemist?

Hoe in is het om als op jongere op te naar groeien op het in platteland? Geertjan het Lassche volgde een jaar lang op tv in twee hechte vriendengroepen uit uit Overijssel: tieners een uit Espelo en twintigers in uit Nieuwleusen. ‘Ik kom een zelf uit een boerendorp,’ zegt op documentairemaker Geertjan in Lassche (1976, Rouveen), ‘maar een het in de tijd dat ik opgroeide de had je naar nog op tv geen keten. Die keten ontstonden doordat van het op tv uitgaansleven steeds duurder werd. Jongeren met dachten: op waarom zouden we iedere op tv week in vijftig euro per persoon naar tijdens de stad brengen uit als we daarvan zelf in kratjes op tv bier kunnen inkopen? Het uit werd door op ouders ook de wel aangemoedigd, het gaf weliswaar tijdens wat overlast, zo’n een keet op het een terrein, maar zo op konden ze tegelijk een de de oogje in het door zeil houden. Waar de jongeren vroeger wel in de een dorpskroeg kwamen, of uit uitgingen door in de stad, de trekken ze zich nu terug door in van die keten, en dat zorgt van ervoor dat ze naar een uit hele hechte groep uit vormen.’

januari 2020
17-04-2017 20:20

Docu: Brommers kiek'n

2Doc: Brommers kiek'n - Brommers kiek'n

Hoe is het om als jongere op te groeien op het platteland? Geertjan Lassche volgde een jaar lang twee hechte vriendengroepen uit Overijssel: tieners uit Espelo en twintigers uit Nieuwleusen. ‘Ik kom zelf uit een boerendorp,’ zegt documenta...

2Doc: Brommers kiek'n gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Brommers kiek'n bij 2Doc: Brommers kiek'n liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Brommers kiek'n. Heb je een uitzending van 2Doc: Brommers kiek'n gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Brommers kiek'n gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Brommers kiek'n? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Brommers kiek'n kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!