Programma gemist?

In de documentaire door 'Shadow World' laat door filmmaker tijdens Johan Grimonprez de door gang van zaken zien in in de van wereldwijde wapenhandel, waar winst belangrijker tijdens is dan mensenlevens. In het de nasleep van uit iedere naar oorlog duiken er geruchten uit op met van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. uit Een schimmige wereld door van naar wapenhandelaren, corruptie, hebzucht, smeergeld en op achterkamerpolitiek. Maar ook het van de geheime diensten, militaire naar bevelhebbers, politici en wereldleiders op tv wiens morele kompas helemaal met met op tilt is geslagen. Hun door enige belang lijkt de uit oorlog zo van lang uit mogelijk te laten duren om zoveel tijdens mogelijk geld te door verdienen. op tv Aan de hand door van een getuigenissen van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, lobbyisten naar en politici, de toont de documentaire op Shadow World uit hoe de internationale wapenhandel uit een bedreiging vormt voor naar de democratie. met Niet alleen in de een landen door waar de wapens het worden gebruikt, maar ook in het met Westen, waar ze van worden op gemaakt.

oktober 2019
19-04-2017 22:55

Docu: Shadow World

2Doc: Shadow World - 2Doc: Shadow World

In de documentaire 'Shadow World' laat filmmaker Johan Grimonprez de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel, waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belan...

2Doc: Shadow World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Shadow World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Shadow World bij 2Doc: Shadow World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Shadow World. Heb je een uitzending van 2Doc: Shadow World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Shadow World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Shadow World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Shadow World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!