Programma gemist?

In tijdens de documentaire met 'Shadow World' laat filmmaker door Johan Grimonprez de op gang van zaken zien in met de wereldwijde wapenhandel, de door waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In van de nasleep van een de iedere oorlog duiken door er geruchten op van omkoping, met belangenvermenging en uit onethisch winstbejag. naar Een schimmige wereld het van wapenhandelaren, corruptie, hebzucht, smeergeld en van op achterkamerpolitiek. Maar ook van geheime diensten, met militaire bevelhebbers, politici uit en door wereldleiders wiens het morele kompas helemaal met op tilt is de geslagen. Hun enige belang op lijkt de oorlog zo lang naar mogelijk te laten door duren het om zoveel mogelijk geld op tv te verdienen. met Aan de hand van op tv getuigenissen van met onderzoeksjournalisten, een wapenhandelaren, lobbyisten en politici, met toont de naar documentaire Shadow World naar hoe de internationale wapenhandel op een bedreiging in vormt voor de democratie. Niet uit alleen in de een landen waar uit de wapens worden gebruikt, maar tijdens ook in het het de Westen, waar ze worden op gemaakt.

april 2021
19-04-2017 22:55

Docu: Shadow World

2Doc: Shadow World - 2Doc: Shadow World

In de documentaire 'Shadow World' laat filmmaker Johan Grimonprez de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel, waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belan...

2Doc: Shadow World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Shadow World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Shadow World bij 2Doc: Shadow World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Shadow World. Heb je een uitzending van 2Doc: Shadow World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Shadow World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Shadow World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Shadow World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!