Programma gemist?

In de de documentaire 'Shadow World' laat een filmmaker Johan Grimonprez op tv de door gang van zaken zien in een de wereldwijde een wapenhandel, waar met winst belangrijker is op tv dan mensenlevens. In de de nasleep van iedere in oorlog duiken er het geruchten op van door omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. uit Een uit schimmige wereld van wapenhandelaren, corruptie, tijdens door hebzucht, smeergeld en achterkamerpolitiek. Maar de ook van geheime naar diensten, militaire bevelhebbers, een politici en wereldleiders wiens tijdens met morele kompas helemaal op tilt op tv is geslagen. Hun naar enige het belang lijkt de oorlog zo lang het het mogelijk te laten duren om in zoveel mogelijk geld te uit verdienen. de Aan in de hand van getuigenissen naar van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, de lobbyisten en politici, toont van de documentaire Shadow World met de hoe de internationale het wapenhandel een bedreiging vormt voor de een democratie. Niet alleen het in de in landen waar de wapens met worden gebruikt, maar naar ook in het de Westen, waar uit ze worden door gemaakt.

juni 2020
19-04-2017 22:55

Docu: Shadow World

2Doc: Shadow World - 2Doc: Shadow World

In de documentaire 'Shadow World' laat filmmaker Johan Grimonprez de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel, waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belan...

2Doc: Shadow World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Shadow World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Shadow World bij 2Doc: Shadow World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Shadow World. Heb je een uitzending van 2Doc: Shadow World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Shadow World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Shadow World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Shadow World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!