Programma gemist?

In de naar documentaire 'Shadow uit World' laat filmmaker Johan op Grimonprez de gang door van zaken met zien in de van wereldwijde wapenhandel, het waar winst belangrijker is dan de mensenlevens. In de nasleep van het iedere het oorlog duiken er geruchten uit op van door omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. het Een naar schimmige wereld van wapenhandelaren, corruptie, een hebzucht, in smeergeld en achterkamerpolitiek. Maar van ook van geheime in diensten, militaire door bevelhebbers, politici en wereldleiders wiens op door morele kompas helemaal op tilt in is geslagen. Hun enige een belang een lijkt de oorlog zo de lang mogelijk te laten een duren een om zoveel mogelijk geld op tv te verdienen. naar Aan de naar hand van getuigenissen met van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, lobbyisten op tv en politici, uit toont de documentaire Shadow World naar hoe de op internationale het wapenhandel een bedreiging een vormt voor de democratie. Niet alleen met in uit de landen door waar de wapens worden gebruikt, de maar van ook in het Westen, waar door ze worden op gemaakt.

augustus 2021
19-04-2017 22:55

Docu: Shadow World

2Doc: Shadow World - 2Doc: Shadow World

In de documentaire 'Shadow World' laat filmmaker Johan Grimonprez de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel, waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belan...

2Doc: Shadow World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Shadow World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Shadow World bij 2Doc: Shadow World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Shadow World. Heb je een uitzending van 2Doc: Shadow World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Shadow World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Shadow World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Shadow World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!