Programma gemist?

In de uit documentaire 'Shadow World' op laat filmmaker Johan Grimonprez in de gang van met een zaken zien in de wereldwijde naar wapenhandel, waar de winst belangrijker is uit dan mensenlevens. In de de nasleep van iedere oorlog een duiken er geruchten op het van omkoping, belangenvermenging het en door onethisch winstbejag. een Een schimmige wereld uit van wapenhandelaren, corruptie, met hebzucht, smeergeld en achterkamerpolitiek. de Maar ook van geheime van diensten, door militaire bevelhebbers, politici en wereldleiders wiens door op tv morele kompas helemaal op tilt is het naar geslagen. Hun enige belang lijkt het de oorlog naar zo lang mogelijk te in laten duren om zoveel door mogelijk geld het te verdienen. Aan naar de hand van op getuigenissen van de onderzoeksjournalisten, een wapenhandelaren, lobbyisten en in politici, toont de documentaire Shadow World in hoe de uit internationale wapenhandel een uit bedreiging vormt in voor de democratie. Niet alleen tijdens van in de landen waar de de wapens worden gebruikt, maar door ook in het met Westen, waar ze een worden de gemaakt.

september 2020
19-04-2017 22:55

Docu: Shadow World

2Doc: Shadow World - 2Doc: Shadow World

In de documentaire 'Shadow World' laat filmmaker Johan Grimonprez de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel, waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belan...

2Doc: Shadow World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Shadow World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Shadow World bij 2Doc: Shadow World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Shadow World. Heb je een uitzending van 2Doc: Shadow World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Shadow World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Shadow World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Shadow World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!