Programma gemist?

In het de documentaire 'Shadow van World' laat door filmmaker Johan Grimonprez door de gang van zaken tijdens zien in de het wereldwijde wapenhandel, waar naar winst belangrijker is dan een mensenlevens. In de nasleep de van naar iedere oorlog duiken er geruchten de op van omkoping, belangenvermenging het van en onethisch winstbejag. Een schimmige op tv wereld van uit wapenhandelaren, corruptie, hebzucht, de smeergeld en achterkamerpolitiek. Maar het ook van geheime uit diensten, militaire bevelhebbers, politici in en wereldleiders op tv wiens morele kompas helemaal op op het tilt is een geslagen. Hun enige met belang lijkt de oorlog zo een lang mogelijk met te laten duren een om zoveel mogelijk het geld te verdienen. een Aan de de hand van naar getuigenissen van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, lobbyisten en de politici, toont de op tv documentaire Shadow World met hoe van de internationale wapenhandel een een bedreiging vormt voor de het democratie. Niet uit alleen in de van landen waar de met wapens worden gebruikt, de maar uit ook in het Westen, waar de ze de worden gemaakt.

januari 2021
19-04-2017 22:55

Docu: Shadow World

2Doc: Shadow World - 2Doc: Shadow World

In de documentaire 'Shadow World' laat filmmaker Johan Grimonprez de gang van zaken zien in de wereldwijde wapenhandel, waar winst belangrijker is dan mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er geruchten op van omkoping, belan...

2Doc: Shadow World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Shadow World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Shadow World bij 2Doc: Shadow World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Shadow World. Heb je een uitzending van 2Doc: Shadow World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Shadow World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Shadow World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Shadow World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!