Programma gemist?

‘Kuipers uit zoekt contact’ is van het verslag de van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder de André op Kuipers naar het antwoord van op de vraag die een van de mens altijd het heeft geïntrigeerd: Zijn de wij alleen in het heelal, of tijdens krioelt het met er van het op tv leven? In vijftig minuten van scheert het programma tijdens langs vragen het als: hoe waarschijnlijk is op het dat uit er elders tijdens leven is? Hoe zoeken we tijdens daar naar? Wat het kunnen we het verwachten van die zoektocht? het En ook: hoe uit zal dat leven tijdens er uit met zien als naar we het eenmaal hebben gevonden? Groene op tv mannetjes, of in iets heel het anders, iets wat op tv letterlijk onvoorstelbaar is het zelfs? En niet in het de laatste in plaats: wat zou er uit op aarde met veranderen als we eenmaal zeker tijdens weten een dat we in niet alleen zijn? Van jongs door af aan is André het Kuipers door gefascineerd door de mogelijkheid van buitenaards de leven. op Hij vertelt hoe die van fascinatie de is ontstaan en wie en wat op hem inspireerden. Ook een op tv neemt hij ons mee naar de tijdens boekwinkel het waar hij als in kind zijn met eerste science fiction boekjes kocht. naar In de uit Verenigde Staten de wordt veel onderzoek gedaan naar het buitenaards leven. Zo tijdens is er het een Breakthrough met Listen Initiative, waarbij groots wordt ingezet in op het de ontvangen van signalen het van leven een diep in de op tv kosmos. Wat levert op tv zulk onderzoek op? André maakt op een rondgang op tv langs toonaangevende instituten op tv en in belicht de meest recente van ontdekkingen en met inzichten.

oktober 2020
20-04-2017 21:25

Special: Kuipers zoekt contact

Kuipers zoekt contact - Kuipers zoekt contact

‘Kuipers zoekt contact’ is het verslag van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder André Kuipers naar het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal, of krioelt het er van het leven? In vi...

Kuipers zoekt contact gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuipers zoekt contact de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuipers zoekt contact bij Kuipers zoekt contact liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuipers zoekt contact. Heb je een uitzending van Kuipers zoekt contact gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuipers zoekt contact gemist

Uitzending gemist van Kuipers zoekt contact? Hier kun je alle uitzendingen van Kuipers zoekt contact kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!