Programma gemist?

‘Kuipers zoekt in contact’ door is het verslag van de naar persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder met in André Kuipers naar het antwoord op een van de vraag die de uit mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn op wij alleen tijdens in in het heelal, of krioelt het op tv er van het leven? In van op tv vijftig minuten scheert het programma langs in vragen als: van hoe op waarschijnlijk is het dat er met elders leven door is? Hoe zoeken we het daar naar? Wat kunnen uit we het verwachten van die door zoektocht? En op ook: hoe zal dat uit leven er het uit zien als we het met eenmaal hebben gevonden? Groene op mannetjes, of uit iets van heel anders, iets het wat letterlijk onvoorstelbaar is zelfs? uit En niet in de uit laatste plaats: wat een zou tijdens er op aarde een veranderen als we van eenmaal zeker het weten dat we niet alleen zijn? Van het jongs af uit aan is André Kuipers in gefascineerd door de de mogelijkheid een van buitenaards leven. Hij met vertelt hoe die een fascinatie met is ontstaan en wie tijdens en wat hem een inspireerden. Ook naar neemt hij ons mee van naar de boekwinkel van waar hij als kind zijn van eerste science fiction met boekjes kocht. op tv In de Verenigde door Staten wordt de veel onderzoek gedaan naar door buitenaards leven. Zo naar is er het op Breakthrough Listen het Initiative, waarbij groots het wordt ingezet naar op het ontvangen de van signalen van het leven diep in de kosmos. naar Wat van levert zulk onderzoek op? André maakt op tv een rondgang met langs toonaangevende instituten en op tv belicht de in meest in recente ontdekkingen en het inzichten.

november 2021
20-04-2017 21:25

Special: Kuipers zoekt contact

Kuipers zoekt contact - Kuipers zoekt contact

‘Kuipers zoekt contact’ is het verslag van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder André Kuipers naar het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal, of krioelt het er van het leven? In vi...

Kuipers zoekt contact gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuipers zoekt contact de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuipers zoekt contact bij Kuipers zoekt contact liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuipers zoekt contact. Heb je een uitzending van Kuipers zoekt contact gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuipers zoekt contact gemist

Uitzending gemist van Kuipers zoekt contact? Hier kun je alle uitzendingen van Kuipers zoekt contact kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!