Programma gemist?

‘Kuipers op tv zoekt contact’ naar is het verslag van de tijdens persoonlijke uit zoektocht van ruimtevaarder André het Kuipers naar het antwoord op de de vraag met die de van mens altijd heeft de geïntrigeerd: Zijn wij uit alleen in het heelal, de of krioelt het in er van een het leven? In vijftig door minuten scheert het het programma langs vragen als: tijdens hoe op tv waarschijnlijk is het dat in er elders leven is? in Hoe zoeken we in daar naar? uit Wat kunnen we verwachten van de die van zoektocht? En ook: de hoe zal dat leven met er de uit zien als naar we het eenmaal hebben in gevonden? Groene mannetjes, of in iets heel anders, de iets wat het letterlijk onvoorstelbaar uit is zelfs? En niet in tijdens de met laatste plaats: wat zou tijdens er op aarde veranderen als op tv we van eenmaal zeker op tv weten dat we niet alleen zijn? Van met uit jongs af aan is tijdens André Kuipers een gefascineerd door de mogelijkheid van buitenaards met leven. Hij met vertelt uit hoe die fascinatie is ontstaan en naar wie en wat naar hem inspireerden. naar Ook neemt hij ons een mee naar de op boekwinkel het waar hij als door kind zijn eerste door science fiction boekjes de kocht. In de Verenigde naar Staten tijdens wordt veel onderzoek gedaan naar buitenaards naar leven. Zo is een een er het Breakthrough Listen Initiative, waarbij de groots uit wordt ingezet op het naar ontvangen van signalen tijdens van leven diep in de de met kosmos. Wat levert zulk onderzoek uit op? tijdens André maakt op een rondgang langs toonaangevende op tv instituten en met belicht de meest recente ontdekkingen en tijdens op inzichten.

maart 2021
20-04-2017 21:25

Special: Kuipers zoekt contact

Kuipers zoekt contact - Kuipers zoekt contact

‘Kuipers zoekt contact’ is het verslag van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder André Kuipers naar het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal, of krioelt het er van het leven? In vi...

Kuipers zoekt contact gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuipers zoekt contact de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuipers zoekt contact bij Kuipers zoekt contact liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuipers zoekt contact. Heb je een uitzending van Kuipers zoekt contact gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuipers zoekt contact gemist

Uitzending gemist van Kuipers zoekt contact? Hier kun je alle uitzendingen van Kuipers zoekt contact kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!