Programma gemist?

‘Kuipers zoekt contact’ in is het verslag van van de persoonlijke de door zoektocht van ruimtevaarder een André Kuipers naar naar het antwoord op de vraag die van uit de mens altijd heeft geïntrigeerd: de Zijn wij alleen door in het heelal, of een op krioelt het er van het een leven? In vijftig minuten uit scheert het programma langs in vragen als: hoe uit waarschijnlijk is het een het dat er elders leven door is? Hoe zoeken we van daar naar naar? Wat kunnen we verwachten van een die van zoektocht? En ook: op tv hoe zal dat leven door er uit zien de als op tv we het eenmaal hebben gevonden? tijdens Groene mannetjes, de of iets heel anders, op iets wat de letterlijk onvoorstelbaar is zelfs? En in niet door in de laatste op tv plaats: wat zou tijdens er op aarde veranderen als op tv we eenmaal in zeker naar weten dat we de niet alleen zijn? Van tijdens jongs af aan is André tijdens Kuipers van gefascineerd door de mogelijkheid van buitenaards een naar leven. Hij vertelt hoe in die fascinatie is ontstaan en van wie het en wat hem inspireerden. met Ook op tv neemt hij ons mee naar tijdens de boekwinkel de waar hij als kind op zijn eerste science in fiction boekjes door kocht. In de een Verenigde Staten wordt veel de onderzoek van gedaan naar buitenaards leven. uit Zo is er het door Breakthrough Listen Initiative, met waarbij groots tijdens wordt ingezet op het op tv ontvangen van de signalen van leven uit diep in de naar kosmos. Wat levert zulk onderzoek het op? uit André maakt op een rondgang langs toonaangevende instituten het en belicht de de meest recente op tv ontdekkingen en naar inzichten.

juni 2021
20-04-2017 21:25

Special: Kuipers zoekt contact

Kuipers zoekt contact - Kuipers zoekt contact

‘Kuipers zoekt contact’ is het verslag van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder André Kuipers naar het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal, of krioelt het er van het leven? In vi...

Kuipers zoekt contact gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuipers zoekt contact de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuipers zoekt contact bij Kuipers zoekt contact liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuipers zoekt contact. Heb je een uitzending van Kuipers zoekt contact gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuipers zoekt contact gemist

Uitzending gemist van Kuipers zoekt contact? Hier kun je alle uitzendingen van Kuipers zoekt contact kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!