Programma gemist?

‘Kuipers door zoekt contact’ is het op verslag van de persoonlijke naar op tv zoektocht van ruimtevaarder André naar Kuipers naar het antwoord in op de vraag die uit de mens altijd tijdens met heeft geïntrigeerd: Zijn wij het alleen in het in heelal, of krioelt het het er op tv van het leven? In vijftig minuten scheert van het programma langs op tv vragen de als: hoe waarschijnlijk is uit het dat met er elders leven door is? Hoe zoeken naar we daar naar? Wat kunnen tijdens we naar verwachten van die op zoektocht? En in ook: hoe zal dat leven naar er uit in zien als we het op eenmaal van hebben gevonden? Groene mannetjes, of iets van in heel anders, iets wat letterlijk onvoorstelbaar een is zelfs? naar En niet het in de laatste uit plaats: wat zou er op door aarde veranderen als door we eenmaal zeker naar weten tijdens dat we niet alleen zijn? Van naar op tv jongs af aan is André Kuipers tijdens uit gefascineerd door de mogelijkheid van buitenaards door naar leven. Hij vertelt hoe die door fascinatie tijdens is ontstaan en op tv wie en wat op hem inspireerden. Ook neemt hij uit ons mee naar de naar door boekwinkel waar hij naar als kind zijn eerste science op tv fiction boekjes kocht. op In de op Verenigde Staten in wordt veel onderzoek gedaan naar buitenaards met leven. Zo met is op tv er het Breakthrough Listen Initiative, de waarbij groots naar wordt ingezet van op het ontvangen van signalen van uit leven diep in naar de van kosmos. Wat levert tijdens zulk onderzoek op? André maakt op tv door een rondgang langs toonaangevende instituten van en belicht naar de meest recente op tv ontdekkingen en het inzichten.

januari 2020
20-04-2017 21:25

Special: Kuipers zoekt contact

Kuipers zoekt contact - Kuipers zoekt contact

‘Kuipers zoekt contact’ is het verslag van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder André Kuipers naar het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal, of krioelt het er van het leven? In vi...

Kuipers zoekt contact gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuipers zoekt contact de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuipers zoekt contact bij Kuipers zoekt contact liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuipers zoekt contact. Heb je een uitzending van Kuipers zoekt contact gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuipers zoekt contact gemist

Uitzending gemist van Kuipers zoekt contact? Hier kun je alle uitzendingen van Kuipers zoekt contact kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!