Programma gemist?

‘Kuipers de zoekt contact’ is het verslag op van de van persoonlijke zoektocht uit van ruimtevaarder André het Kuipers naar het antwoord op in de vraag tijdens die de mens altijd op de heeft geïntrigeerd: Zijn uit wij alleen in het de heelal, of krioelt het er met het van het leven? In het vijftig minuten scheert het programma langs een vragen een als: hoe waarschijnlijk is het met dat er in elders uit leven is? Hoe zoeken we daar de naar? met Wat kunnen we verwachten van van die in zoektocht? En ook: in hoe zal dat leven er van uit zien als een we het op eenmaal hebben tijdens gevonden? Groene mannetjes, of de iets heel anders, iets op tv wat met letterlijk onvoorstelbaar is zelfs? het En tijdens niet in de de laatste plaats: wat zou er op tijdens aarde veranderen naar als het we eenmaal zeker weten het dat we niet alleen zijn? Van de jongs af van aan op tv is André Kuipers gefascineerd door de met mogelijkheid met van buitenaards leven. Hij vertelt naar hoe die fascinatie de is ontstaan en de wie en wat op hem inspireerden. Ook een neemt hij door ons mee tijdens naar de boekwinkel tijdens waar hij als kind zijn in eerste science een fiction boekjes naar kocht. In de Verenigde naar Staten wordt van veel onderzoek door gedaan naar buitenaards leven. Zo is de er het Breakthrough van Listen Initiative, waarbij het de groots wordt ingezet op in het ontvangen van naar signalen van uit leven diep in de kosmos. met Wat levert zulk op tv onderzoek met op? André maakt een tijdens rondgang langs toonaangevende instituten de en belicht naar de meest recente ontdekkingen tijdens en op inzichten.

juli 2020
20-04-2017 21:25

Special: Kuipers zoekt contact

Kuipers zoekt contact - Kuipers zoekt contact

‘Kuipers zoekt contact’ is het verslag van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder André Kuipers naar het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal, of krioelt het er van het leven? In vi...

Kuipers zoekt contact gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuipers zoekt contact de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuipers zoekt contact bij Kuipers zoekt contact liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuipers zoekt contact. Heb je een uitzending van Kuipers zoekt contact gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuipers zoekt contact gemist

Uitzending gemist van Kuipers zoekt contact? Hier kun je alle uitzendingen van Kuipers zoekt contact kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!