Programma gemist?

Is hij met de grootste met kunstenaar van uit deze tijd of de een flamboyante artistieke oplichter? De met Italiaanse naar kunstenaar Maurizio Cattelan met (1960) zet met zijn provocatieve, humoristische een maar ook een sinistere kunst door de kunstwereld op zijn kop. op een Cattelan werd bekend met zijn het beeld van een gevallen op tv in paus, door een op meteoriet getroffen. Zijn controversiële beeld in van een knielende Hitler door op tv werd vorig jaar een voor 17 miljoen geveild. In door 'De donkere humor op van Maurizio Cattelan' wordt van Cattelan's carrière voor door het de eerst in beeld door gebracht. Filmmaker Maura Axelrod maakt uit er een door duizelingwekkende uit reis van, waarna op we alles en ook niets te uit weten met zijn gekomen over de deze ongrijpbare kunstenaar, het die speelt het met begrippen als 'authenticiteit' op en 'waarheid'. Cattelan schudde in de kunstwereld eind in jaren 80 op door met gewaagde installaties. van Zijn eerste solovoorstelling door bestond enkel uit een naar gesloten deur van op tv de galerie het waarop het bordje een 'Ben zo terug' te lezen uit was. Cattelan doet tijdens nooit wat een er van hem in verwacht wordt. Hij door draait alles om, uit soms een kwartslag, soms uit door 360 graden, en dat op legt hem geen windeieren. naar "Maurizio heeft zijn leven met niet op tv gewijd aan de kunst, maar in tijdens aan succes in het de kunst", aldus uit zijn galeriehouder. In de documentaire in wordt de opbouw gevolgd op van op Cattelan's enorme overzichtsexpositie de in 2011 in het naar Guggenheim-museum. Al zijn het beelden werden daarbij een opgehangen aan door het plafond, op verzoek van van de kunstenaar op zelf. Ze worden geduid het door curatoren, met verzamelaars en intimi. in Ook Cattelan zelf naar komt aan op tv het woord. Of toch in niet?

Is van hij de in grootste kunstenaar van op tv deze tijd of een de flamboyante artistieke oplichter? De de Italiaanse kunstenaar het Maurizio Cattelan uit (1960) zet met een zijn provocatieve, humoristische maar ook sinistere door kunst de kunstwereld in op zijn kop. van Cattelan werd bekend uit de met zijn beeld van een de gevallen paus, de door een meteoriet met getroffen. Zijn met controversiële beeld van een knielende het Hitler werd vorig jaar tijdens voor 17 miljoen de geveild. In ‘De op donkere humor door van Maurizio Cattelan’ uit wordt Cattelan's op carrière voor het het eerst in beeld tijdens gebracht. Filmmaker Maura door Axelrod maakt er een duizelingwekkende op reis een van, waarna we alles de en ook naar niets te weten zijn op tv gekomen over deze ongrijpbare uit kunstenaar, die in speelt het met begrippen als ‘authenticiteit’ en ‘waarheid’. Cattelan de schudde van de kunstwereld eind door jaren 80 op op met gewaagde installaties. Zijn eerste naar solovoorstelling bestond door enkel een uit een gesloten de deur van de galerie waarop het het op tv bordje ‘Ben zo het terug’ te lezen was. een Cattelan doet nooit met wat er van hem een verwacht wordt. Hij draait op alles om, de soms een met kwartslag, soms 360 graden, en naar naar dat legt hem geen met windeieren. “Maurizio heeft zijn naar leven niet gewijd aan naar met de kunst, maar het aan succes in de kunst”, aldus de tijdens zijn galeriehouder. In de naar documentaire wordt de opbouw gevolgd van door Cattelan's enorme overzichtsexpositie tijdens op tv in 2011 in naar het Guggenheim-museum. Al uit zijn beelden werden daarbij op opgehangen aan het plafond, op in verzoek van op tv de kunstenaar op tv zelf. Ze de worden geduid door curatoren, verzamelaars van en intimi. Ook Cattelan naar zelf met komt aan het woord. het Of toch op tv niet?

juli 2020
13-07-2017 22:45

Docu: De donkere humor van Maurizio Cattelan

Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan - Docu: De donkere humor van Maurizio Cattelan

Is hij de grootste kunstenaar van deze tijd of een flamboyante artistieke oplichter? De Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan (1960) zet met zijn provocatieve, humoristische maar ook sinistere kunst de kunstwereld op zijn kop. Cattelan we...

20-04-2017 22:55

Docu: De donkere humor van Maurizio Cattelan

Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan - Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan

Is hij de grootste kunstenaar van deze tijd of een flamboyante artistieke oplichter? De Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan (1960) zet met zijn provocatieve, humoristische maar ook sinistere kunst de kunstwereld op zijn kop. Cattelan we...

Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan bij Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De donkere humor van Maurizio Cattelan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!