Programma gemist?

Hoe zien jonge op tv Amerikanen de toekomst? uit Wat een verwachten zij van Trump als een president? het VRT verslaggever tijdens Karine Claassen (26) reisde naar in drie weken tijdens van New in York naar Los Angeles uit en sprak tijdens leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen van de toekomst? door Wat verwachten met zij van Trump als president? het VRT in verslaggever Karine Claassen in (26) reisde in drie op tv weken van New York naar in Los Angeles, de een tocht op van 4500 kilometer. Onderweg op tv sprak op tv ze leeftijdgenoten. Kunnen van zij Amerika 'great again' maken? En op tv het is het dan uit nu niet goed? Een een kijkje in in het leven en denken van naar gewone Amerikanen door aan het begin van tijdens een nieuw de tijdperk.

juni 2021
20-04-2017 22:30

Dwars door Amerika

Dwars door Amerika - Dwars door Amerika

Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat verwachten zij van Trump als president? VRT verslaggever Karine Claassen (26) reisde in drie weken van New York naar Los Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat...

Dwars door Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dwars door Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dwars door Amerika bij Dwars door Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dwars door Amerika. Heb je een uitzending van Dwars door Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dwars door Amerika gemist

Uitzending gemist van Dwars door Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Dwars door Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!