Programma gemist?

Hoe naar zien jonge op tv Amerikanen de toekomst? Wat door verwachten zij van van Trump als president? VRT verslaggever van Karine Claassen (26) tijdens met reisde in drie weken van New het York naar uit Los Angeles en door sprak leeftijdgenoten. van Hoe zien jonge Amerikanen van de toekomst? Wat verwachten naar zij van een Trump in als president? VRT verslaggever Karine Claassen met (26) reisde een in drie op weken van New York naar op tv Los Angeles, door een tocht van een 4500 kilometer. in Onderweg sprak ze leeftijdgenoten. Kunnen uit zij Amerika op tv 'great een again' maken? En is het dan een nu niet goed? van Een kijkje in van het leven en de door denken van gewone Amerikanen aan de het begin van een met het nieuw tijdperk.

juli 2020
20-04-2017 22:30

Dwars door Amerika

Dwars door Amerika - Dwars door Amerika

Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat verwachten zij van Trump als president? VRT verslaggever Karine Claassen (26) reisde in drie weken van New York naar Los Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat...

Dwars door Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dwars door Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dwars door Amerika bij Dwars door Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dwars door Amerika. Heb je een uitzending van Dwars door Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dwars door Amerika gemist

Uitzending gemist van Dwars door Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Dwars door Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!