Programma gemist?

Hoe door zien jonge Amerikanen de toekomst? naar Wat verwachten zij op tv van Trump een als met president? VRT verslaggever Karine Claassen in (26) reisde met in drie op tv weken van New York naar het Los Angeles en in sprak tijdens leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen met de toekomst? Wat verwachten in in zij van Trump op als president? VRT verslaggever Karine Claassen naar (26) reisde in de drie weken door van New de York naar met Los Angeles, een tocht van 4500 op op kilometer. Onderweg sprak ze de leeftijdgenoten. Kunnen zij Amerika van 'great again' maken? het En het is het dan nu niet goed? door Een de kijkje in het de leven en denken het van gewone Amerikanen de aan het begin van op een nieuw tijdens tijdperk.

januari 2020
20-04-2017 22:30

Dwars door Amerika

Dwars door Amerika - Dwars door Amerika

Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat verwachten zij van Trump als president? VRT verslaggever Karine Claassen (26) reisde in drie weken van New York naar Los Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat...

Dwars door Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dwars door Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dwars door Amerika bij Dwars door Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dwars door Amerika. Heb je een uitzending van Dwars door Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dwars door Amerika gemist

Uitzending gemist van Dwars door Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Dwars door Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!