Programma gemist?

Hoe van zien jonge Amerikanen een de toekomst? Wat verwachten door zij van Trump als in uit president? VRT verslaggever Karine Claassen op tv (26) tijdens reisde in drie van weken van New York in naar Los Angeles en sprak naar leeftijdgenoten. naar Hoe zien op jonge Amerikanen de toekomst? Wat tijdens verwachten de zij van Trump op als president? VRT verslaggever Karine Claassen naar (26) met reisde in drie weken op tv van New York naar het Los Angeles, door een op tocht van 4500 kilometer. op tv Onderweg sprak ze leeftijdgenoten. uit Kunnen zij Amerika de 'great again' maken? En naar door is het dan nu niet uit goed? Een kijkje in de het in leven en de denken van gewone door Amerikanen aan het van begin van een door nieuw tijdperk.

oktober 2021
20-04-2017 22:30

Dwars door Amerika

Dwars door Amerika - Dwars door Amerika

Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat verwachten zij van Trump als president? VRT verslaggever Karine Claassen (26) reisde in drie weken van New York naar Los Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat...

Dwars door Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dwars door Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dwars door Amerika bij Dwars door Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dwars door Amerika. Heb je een uitzending van Dwars door Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dwars door Amerika gemist

Uitzending gemist van Dwars door Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Dwars door Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!