Programma gemist?

Hoe zien jonge op tv tijdens Amerikanen de toekomst? Wat verwachten zij de van de Trump als president? de VRT verslaggever uit Karine Claassen (26) reisde in drie door naar weken van New York naar Los een naar Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe naar zien jonge naar Amerikanen de toekomst? door Wat verwachten zij van Trump op tv als president? VRT naar uit verslaggever Karine Claassen (26) het reisde in een drie weken van het New York naar naar Los Angeles, een tocht van op 4500 kilometer. in Onderweg sprak ze leeftijdgenoten. Kunnen de zij Amerika 'great van again' maken? En uit is het dan een van nu niet goed? Een kijkje in een het van leven en een denken van gewone Amerikanen aan uit het de begin van een nieuw door tijdperk.

maart 2021
20-04-2017 22:30

Dwars door Amerika

Dwars door Amerika - Dwars door Amerika

Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat verwachten zij van Trump als president? VRT verslaggever Karine Claassen (26) reisde in drie weken van New York naar Los Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat...

Dwars door Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dwars door Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dwars door Amerika bij Dwars door Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dwars door Amerika. Heb je een uitzending van Dwars door Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dwars door Amerika gemist

Uitzending gemist van Dwars door Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Dwars door Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!