Programma gemist?

Hoe in zien jonge Amerikanen de in toekomst? Wat verwachten op zij van Trump als een president? in VRT verslaggever Karine Claassen in (26) reisde een in drie het weken van New York naar Los de op Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe zien in met jonge Amerikanen de toekomst? Wat verwachten tijdens zij in van Trump een als president? VRT verslaggever Karine op tv Claassen (26) reisde een in drie van weken van New York uit naar Los een Angeles, een tocht door van 4500 de kilometer. Onderweg sprak door ze leeftijdgenoten. Kunnen zij Amerika met 'great again' het maken? En het is het dan uit nu niet goed? Een op kijkje in het leven tijdens en door denken van gewone Amerikanen aan uit het begin de van een nieuw een tijdperk.

oktober 2020
20-04-2017 22:30

Dwars door Amerika

Dwars door Amerika - Dwars door Amerika

Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat verwachten zij van Trump als president? VRT verslaggever Karine Claassen (26) reisde in drie weken van New York naar Los Angeles en sprak leeftijdgenoten. Hoe zien jonge Amerikanen de toekomst? Wat...

Dwars door Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dwars door Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dwars door Amerika bij Dwars door Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dwars door Amerika. Heb je een uitzending van Dwars door Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dwars door Amerika gemist

Uitzending gemist van Dwars door Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Dwars door Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!