Programma gemist?

De een succesvolle zanger, componist uit en acteur Aznavour, die van van Armeense uit afkomst is, met had zijn grote tijdens doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem in naar op tournee nam door het Frankrijk en van de Verenigde Staten. Sindsdien uit is hij niet meer door weggeweest van de internationale met podia. Aznavour door wordt vaak gezien als de met ?Frank Sinatra van de Frankrijk?. Hij heeft op tv maar liefst een tijdens duizendtal liederen geschreven een en bracht meer uit dan 100 albums de het uit. Zijn passie, op tv talent, overtuigingskracht en innemende in charme hebben nog steeds op niets in aan kracht ingeboet en op duizenden fans weten de op tv muziek en optredens op van Aznavour het nog steeds te waarderen. Dit naar is een herhaling van op 6 mei het 2017.

De tijdens succesvolle zanger, componist en acteur op tv Aznavour, in die van Armeense afkomst uit is, had op zijn grote op doorbraak nadat zangeres Edith Piaf met hem op tournee nam in door Frankrijk een en de Verenigde door Staten. Sindsdien van is hij niet een meer weggeweest van van de internationale podia. Aznavour tijdens wordt vaak door gezien als de een ?Frank Sinatra van op tv Frankrijk?. Hij heeft maar liefst een in duizendtal liederen geschreven het en bracht meer met dan in 100 albums uit. naar Zijn passie, op talent, overtuigingskracht en het innemende charme hebben nog steeds niets een aan kracht ingeboet van en duizenden fans met op weten de muziek op en optredens van Aznavour uit nog steeds te waarderen. Dit naar is een herhaling van van 22 april van 2017.

november 2019
06-10-2018 15:15

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

06-10-2018 14:25

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!