Programma gemist?

De met succesvolle zanger, componist en een acteur Aznavour, die een van Armeense afkomst naar is, had een zijn grote doorbraak de nadat zangeres Edith Piaf het hem op tournee van nam door Frankrijk op tv en de Verenigde Staten. uit Sindsdien is op tv hij niet meer weggeweest in van de in internationale podia. Aznavour wordt van vaak gezien als een de ?Frank Sinatra een van Frankrijk?. met Hij heeft maar liefst van een duizendtal op tv liederen geschreven en bracht meer tijdens dan 100 albums op het uit. Zijn passie, naar talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben het nog steeds naar niets aan kracht op ingeboet en duizenden naar fans weten uit de muziek naar en optredens van Aznavour nog steeds met uit te waarderen. Dit is een herhaling van uit 6 mei op tv 2017.

De naar succesvolle zanger, componist en naar acteur op tv Aznavour, die van Armeense een afkomst is, had tijdens zijn grote doorbraak naar nadat zangeres Edith Piaf op hem op tournee in nam in door Frankrijk en de Verenigde door Staten. Sindsdien met is hij door niet meer weggeweest een van de internationale podia. Aznavour wordt tijdens vaak een gezien als de door ?Frank Sinatra van Frankrijk?. Hij heeft tijdens maar liefst een door duizendtal naar liederen geschreven en de bracht meer dan van 100 albums door uit. Zijn passie, talent, uit overtuigingskracht en door innemende charme hebben door nog steeds niets aan door kracht ingeboet op en duizenden fans in weten de muziek en de optredens van Aznavour nog de steeds te waarderen. Dit is op tv een op tv herhaling van met 22 april 2017.

mei 2021
06-10-2018 15:15

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

06-10-2018 14:25

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!