Programma gemist?

De succesvolle zanger, een door componist en acteur naar Aznavour, die van Armeense op tv afkomst is, had zijn grote uit doorbraak nadat zangeres door Edith Piaf hem naar op in tournee nam door Frankrijk uit en de op Verenigde Staten. Sindsdien naar is hij niet meer weggeweest een van de op tv internationale podia. Aznavour met wordt vaak gezien als de de ?Frank Sinatra het van Frankrijk?. Hij heeft naar maar liefst een uit op tv duizendtal liederen geschreven en bracht op tv meer dan van 100 albums het uit. Zijn passie, talent, tijdens overtuigingskracht en innemende charme hebben uit uit nog steeds niets aan kracht ingeboet met en duizenden met fans weten de door muziek en optredens een van van Aznavour nog steeds de te waarderen. Dit is een een herhaling van het 6 mei 2017.

De een succesvolle zanger, componist en de acteur Aznavour, die met van Armeense op afkomst is, had zijn de grote op doorbraak nadat zangeres de Edith Piaf hem op de tournee nam door Frankrijk van en de Verenigde Staten. het Sindsdien is de hij de niet meer weggeweest op tv van de internationale podia. Aznavour wordt vaak met gezien als een de ?Frank het Sinatra van Frankrijk?. naar Hij heeft een maar liefst een het duizendtal liederen geschreven en een bracht meer een dan 100 albums met uit. Zijn passie, een talent, overtuigingskracht en innemende een charme hebben nog steeds niets naar met aan kracht ingeboet en duizenden met fans weten de muziek van en de optredens van Aznavour nog steeds van te waarderen. Dit is op tv het een herhaling van 22 april een 2017.

januari 2021
06-10-2018 15:15

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

06-10-2018 14:25

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!