Programma gemist?

De succesvolle tijdens zanger, op componist en acteur Aznavour, die van van Armeense door afkomst is, had zijn tijdens grote doorbraak in nadat zangeres in Edith Piaf hem op tournee naar nam door in Frankrijk en de Verenigde op tv Staten. Sindsdien is hij een niet op tv meer weggeweest van de internationale een van podia. Aznavour wordt vaak een gezien als de ?Frank Sinatra naar van Frankrijk?. Hij heeft met maar liefst een met duizendtal liederen geschreven tijdens en bracht meer het dan 100 door albums het uit. Zijn passie, talent, op tv overtuigingskracht en innemende charme met hebben met nog steeds niets aan kracht naar ingeboet en duizenden fans op tv weten de muziek met en optredens van met door Aznavour nog steeds van te waarderen. Dit is een het herhaling van 6 mei op 2017.

De met succesvolle zanger, componist en uit acteur Aznavour, op die van Armeense afkomst op is, van had zijn grote op doorbraak nadat zangeres Edith de Piaf hem op op tournee nam door Frankrijk op en de Verenigde Staten. naar Sindsdien is het hij niet meer van weggeweest van de een internationale podia. Aznavour wordt de vaak gezien naar als de ?Frank Sinatra van van Frankrijk?. het Hij heeft maar in liefst een duizendtal in liederen geschreven op tv en bracht meer dan tijdens 100 albums uit. Zijn passie, met op talent, overtuigingskracht en door innemende charme hebben nog steeds niets de met aan kracht ingeboet en met duizenden fans weten op tv de muziek van en optredens van Aznavour nog het steeds te waarderen. Dit tijdens is een herhaling van met 22 april uit 2017.

september 2020
06-10-2018 15:15

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

06-10-2018 14:25

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!