Programma gemist?

De succesvolle het zanger, componist en het acteur Aznavour, die met van Armeense door afkomst is, had zijn het grote doorbraak nadat op tv zangeres Edith de Piaf hem op het tournee nam door Frankrijk op en de op Verenigde Staten. de Sindsdien is hij niet meer weggeweest het met van de internationale podia. Aznavour wordt in vaak gezien een als de ?Frank Sinatra in van Frankrijk?. Hij heeft het met maar liefst een duizendtal liederen geschreven met en door bracht meer dan 100 uit albums uit. op tv Zijn passie, de talent, overtuigingskracht en innemende de charme hebben nog op tv steeds niets aan van kracht ingeboet en duizenden uit fans weten de uit muziek en optredens van van Aznavour nog steeds uit in te waarderen. Dit is een herhaling door van 6 naar mei 2017.

De succesvolle zanger, op tv componist van en acteur Aznavour, die door van Armeense met afkomst is, had zijn tijdens grote doorbraak nadat zangeres met Edith tijdens Piaf hem op tournee van nam het door Frankrijk en de Verenigde Staten. uit Sindsdien met is hij niet meer op weggeweest van in de internationale podia. Aznavour naar wordt vaak gezien als de met ?Frank Sinatra van tijdens Frankrijk?. Hij heeft uit maar liefst in een met duizendtal liederen geschreven en bracht op tv meer dan door 100 albums uit. door Zijn passie, talent, overtuigingskracht en naar innemende charme naar hebben nog steeds niets met in aan kracht ingeboet en duizenden in fans weten de muziek in en met optredens van Aznavour uit nog steeds uit te waarderen. Dit is een herhaling van uit 22 april op tv 2017.

juni 2020
06-10-2018 15:15

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

06-10-2018 14:25

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!