Programma gemist?

De succesvolle zanger, tijdens componist en een acteur Aznavour, die met van Armeense afkomst is, uit van had zijn grote doorbraak nadat zangeres tijdens het Edith Piaf hem op tournee op tv nam door het Frankrijk en de een Verenigde Staten. Sindsdien is hij door niet meer uit weggeweest van de internationale van podia. Aznavour het wordt vaak gezien als de op ?Frank naar Sinatra van Frankrijk?. Hij op heeft maar de liefst een duizendtal liederen geschreven naar en uit bracht meer dan 100 een albums uit. Zijn passie, het talent, tijdens overtuigingskracht en innemende charme van hebben in nog steeds niets naar aan kracht ingeboet en duizenden fans in weten de muziek van en het optredens van door Aznavour nog steeds te het waarderen. Dit is een op herhaling van 6 in mei 2017.

De succesvolle naar zanger, componist en in acteur Aznavour, door die van naar Armeense afkomst is, had zijn grote naar doorbraak uit nadat zangeres Edith Piaf van hem op op tournee nam door Frankrijk en de een de Verenigde Staten. een Sindsdien is hij niet uit meer weggeweest van het de internationale podia. Aznavour door wordt vaak gezien de als de het ?Frank Sinatra van Frankrijk?. Hij heeft de maar van liefst een duizendtal liederen geschreven in en bracht tijdens meer op dan 100 albums uit. Zijn het passie, talent, overtuigingskracht en in innemende charme tijdens hebben nog steeds niets uit de aan kracht ingeboet op tv en duizenden fans tijdens weten de muziek en op optredens van Aznavour het nog steeds te door waarderen. Dit is een herhaling op tv van 22 april op 2017.

oktober 2021
06-10-2018 15:15

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

06-10-2018 14:25

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!