Programma gemist?

De succesvolle op zanger, componist en door acteur Aznavour, in die van Armeense afkomst uit is, had op zijn grote doorbraak een nadat zangeres Edith Piaf hem in op tournee op nam door door Frankrijk en op tv de Verenigde Staten. Sindsdien van is hij niet meer weggeweest uit van de het internationale podia. Aznavour wordt vaak tijdens gezien als een de ?Frank op Sinatra van uit Frankrijk?. Hij heeft maar liefst een een duizendtal liederen geschreven naar en bracht de meer dan 100 van albums naar uit. Zijn passie, talent, uit overtuigingskracht en innemende charme op hebben in nog steeds niets aan met kracht ingeboet en duizenden fans door op tv weten de muziek en optredens in van het Aznavour nog steeds te waarderen. Dit is een op tv een herhaling van 6 mei van 2017.

De succesvolle naar zanger, componist en met acteur Aznavour, die het van Armeense door afkomst is, had zijn grote een doorbraak nadat zangeres door op tv Edith Piaf hem in op tournee nam door een Frankrijk en de Verenigde een Staten. tijdens Sindsdien is hij niet naar meer weggeweest van met de internationale van podia. Aznavour wordt vaak de gezien als de ?Frank Sinatra van naar naar Frankrijk?. Hij heeft maar liefst van een duizendtal liederen tijdens geschreven met en bracht meer een dan 100 albums uit. door Zijn passie, de talent, overtuigingskracht en innemende charme van hebben nog op tv steeds niets aan kracht ingeboet in en duizenden fans naar de weten de muziek van en optredens van Aznavour nog steeds op tv te het waarderen. Dit is een tijdens herhaling van 22 naar april 2017.

Samen met de zijn live-band laat tijdens de legendarische Franse tijdens zanger zijn publiek genieten het van grote successen met en klassiekers een uit zijn imposante repertoire. naar de De succesvolle zanger, componist op en acteur Aznavour, door die van Armeense op afkomst is, had zijn de grote op doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem van op tournee nam naar tijdens door Frankrijk en de Verenigde van Staten. Sindsdien het is hij niet meer met weggeweest uit van de internationale op tv podia. Aznavour wordt vaak door gezien als de door ‘Frank Sinatra van Frankrijk’. Hij heeft op maar liefst een uit duizendtal liederen naar geschreven en bracht meer op dan tijdens 100 albums op tv uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht van en innemende charme hebben op nog op steeds niets tijdens aan kracht ingeboet tijdens en duizenden fans weten in de muziek en in optredens van Aznavour nog van steeds te uit waarderen

december 2021
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!