Programma gemist?

De succesvolle op tv zanger, componist en van acteur Aznavour, die van door Armeense afkomst is, in het had zijn grote doorbraak nadat zangeres een Edith Piaf de hem op tournee nam naar door Frankrijk en op tv de Verenigde in Staten. de Sindsdien is hij niet meer weggeweest uit van in de internationale podia. Aznavour wordt het vaak gezien als de in tijdens ?Frank Sinatra van Frankrijk?. uit Hij heeft maar liefst de een uit duizendtal liederen geschreven en bracht op tv meer dan het 100 albums uit. Zijn tijdens passie, met talent, overtuigingskracht en innemende de charme hebben nog steeds niets op tv met aan kracht ingeboet en duizenden fans door weten de met muziek het en optredens van Aznavour met nog steeds te waarderen. Dit is uit tijdens een herhaling van 6 van mei 2017.

De met succesvolle zanger, naar componist en acteur door Aznavour, die van Armeense naar afkomst is, had zijn grote met doorbraak van nadat zangeres Edith door Piaf hem op tournee nam door door Frankrijk in en de uit Verenigde Staten. Sindsdien is naar hij niet meer op weggeweest van de uit internationale naar podia. Aznavour wordt vaak gezien als uit de naar ?Frank Sinatra van Frankrijk?. op Hij heeft maar in liefst een duizendtal liederen uit geschreven en bracht uit meer dan 100 albums van het uit. Zijn passie, talent, uit overtuigingskracht en op innemende charme hebben met nog steeds niets aan kracht in ingeboet en duizenden met fans weten de muziek naar en optredens van op Aznavour nog steeds naar door te waarderen. Dit is tijdens een herhaling van 22 met april 2017.

Samen met zijn met live-band laat de tijdens tijdens legendarische Franse zanger zijn publiek genieten op tv van uit grote successen en klassiekers uit van zijn uit imposante repertoire. naar De succesvolle zanger, componist en op acteur Aznavour, die een van Armeense afkomst is, naar had tijdens zijn grote van doorbraak nadat zangeres Edith in Piaf hem een op tournee nam door Frankrijk en op de Verenigde op tv Staten. Sindsdien is het hij een niet meer weggeweest van de op internationale podia. Aznavour door wordt vaak gezien als de het ‘Frank op Sinatra van Frankrijk’. naar Hij heeft in maar liefst een duizendtal liederen geschreven op tv en naar bracht meer dan 100 naar albums het uit. Zijn passie, met talent, overtuigingskracht en uit innemende charme hebben nog steeds naar niets aan kracht ingeboet uit in en duizenden fans in weten de muziek en door optredens van de Aznavour nog steeds te met waarderen

juni 2021
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!