Programma gemist?

De in succesvolle zanger, van componist en acteur Aznavour, met die van op Armeense afkomst is, had zijn tijdens grote doorbraak uit nadat zangeres Edith Piaf uit hem op tournee nam tijdens door Frankrijk in en de Verenigde Staten. een Sindsdien het is hij niet tijdens meer weggeweest van in de internationale podia. Aznavour wordt vaak naar de gezien als de ?Frank Sinatra van het Frankrijk?. Hij met heeft maar liefst het een duizendtal een liederen geschreven en de bracht meer uit dan 100 albums uit. Zijn door passie, talent, overtuigingskracht tijdens en innemende op tv charme hebben op tv nog steeds niets aan kracht tijdens ingeboet op en duizenden fans weten op tv de muziek en optredens van naar Aznavour nog steeds naar te waarderen. Dit een is een herhaling van een 6 mei met 2017.

De succesvolle zanger, door tijdens componist en acteur op tv Aznavour, die van Armeense afkomst is, uit had zijn op grote doorbraak nadat zangeres naar Edith Piaf met hem op tournee een nam door Frankrijk en tijdens de Verenigde Staten. met Sindsdien is de hij niet meer weggeweest de van de internationale door een podia. Aznavour wordt vaak tijdens gezien als de ?Frank de Sinatra van Frankrijk?. de Hij heeft maar liefst het een duizendtal liederen op geschreven en bracht meer op dan in 100 albums uit. Zijn met passie, talent, overtuigingskracht op en innemende charme hebben uit nog door steeds niets aan op kracht ingeboet en duizenden fans het weten de muziek van en optredens op van Aznavour de nog steeds op te waarderen. Dit is een een herhaling van 22 april uit 2017.

Samen met zijn de live-band naar laat de legendarische Franse op tv zanger zijn publiek in genieten van grote successen met en op klassiekers uit uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, door componist in en acteur Aznavour, die van door Armeense op afkomst is, had een zijn grote doorbraak van nadat zangeres het Edith Piaf hem op tournee de nam door Frankrijk en een de de Verenigde Staten. Sindsdien het is hij tijdens niet meer weggeweest van op de internationale in podia. Aznavour wordt vaak gezien als de op ‘Frank een Sinatra van Frankrijk’. Hij naar heeft maar met liefst een duizendtal op tv liederen geschreven en bracht op meer dan 100 albums met naar uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht en van op innemende charme hebben nog uit steeds niets aan kracht uit ingeboet en van duizenden fans weten uit de muziek en optredens van op Aznavour nog naar steeds te op tv waarderen

oktober 2020
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!