Programma gemist?

De succesvolle zanger, in componist en de acteur Aznavour, die van tijdens Armeense het afkomst is, had zijn een grote doorbraak nadat zangeres met Edith Piaf hem het op tournee nam tijdens door Frankrijk door en de Verenigde Staten. een Sindsdien is hij in niet van meer weggeweest van de een internationale podia. Aznavour uit wordt vaak een gezien als de ?Frank Sinatra van naar Frankrijk?. Hij heeft op uit maar liefst een duizendtal tijdens liederen geschreven en tijdens bracht meer dan 100 een albums uit. in Zijn passie, talent, het overtuigingskracht en in innemende charme hebben nog de steeds niets aan op kracht ingeboet en op tv duizenden fans weten de muziek het en optredens van naar Aznavour naar nog steeds te waarderen. Dit tijdens is met een herhaling van 6 met mei 2017.

De succesvolle zanger, de componist en acteur de Aznavour, die van van Armeense afkomst een is, had zijn grote op doorbraak nadat zangeres op in Edith Piaf hem op tournee uit nam door Frankrijk en uit de Verenigde Staten. uit de Sindsdien is hij niet meer weggeweest het van de van internationale podia. Aznavour van wordt vaak gezien als tijdens de ?Frank Sinatra een van Frankrijk?. Hij op heeft maar liefst een het tijdens duizendtal liederen geschreven en bracht het meer dan met 100 albums met uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht uit en innemende charme hebben met op tv nog steeds niets aan kracht naar ingeboet en een duizenden fans weten de het muziek en optredens van van Aznavour nog steeds tijdens te waarderen. Dit is uit in een herhaling van 22 april naar 2017.

Samen in met zijn de live-band laat de het legendarische Franse zanger zijn publiek op genieten van uit grote successen op en klassiekers uit zijn imposante naar repertoire. De succesvolle zanger, een componist van en acteur Aznavour, het die van Armeense afkomst op tv is, had in zijn grote met doorbraak nadat zangeres Edith Piaf uit hem op tournee de nam door Frankrijk de en de Verenigde uit Staten. Sindsdien is hij van niet meer door weggeweest op tv van de internationale podia. Aznavour wordt van vaak gezien als een de ‘Frank Sinatra van door Frankrijk’. van Hij heeft maar liefst een het door duizendtal liederen geschreven en bracht op meer dan 100 albums van door uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht naar en innemende charme tijdens hebben nog tijdens steeds niets aan kracht met ingeboet en duizenden fans op weten in de muziek en op tv optredens van van Aznavour nog steeds te naar waarderen

mei 2020
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!