Programma gemist?

De succesvolle tijdens zanger, componist en acteur naar Aznavour, die in van Armeense afkomst de is, had zijn grote in doorbraak nadat met zangeres Edith Piaf in hem op tournee nam met in door Frankrijk en de het Verenigde Staten. Sindsdien uit is hij niet meer weggeweest met door van de internationale podia. Aznavour wordt vaak uit gezien als door de ?Frank Sinatra van een tijdens Frankrijk?. Hij heeft de maar liefst een duizendtal liederen op geschreven en met bracht meer dan tijdens 100 albums uit. Zijn een passie, talent, in overtuigingskracht en naar innemende charme hebben een nog steeds niets het aan kracht ingeboet en duizenden naar fans weten met de muziek en tijdens optredens van Aznavour van nog steeds te waarderen. Dit in is een herhaling naar van tijdens 6 mei 2017.

De succesvolle uit zanger, componist en acteur in Aznavour, die door van Armeense afkomst is, op tv had zijn van grote doorbraak de nadat zangeres de Edith Piaf hem op tournee nam een in door Frankrijk en de naar Verenigde Staten. Sindsdien door is hij niet meer tijdens weggeweest een van de internationale podia. Aznavour van wordt vaak gezien als op tv de ?Frank Sinatra uit van Frankrijk?. Hij heeft naar op tv maar liefst een duizendtal een liederen geschreven en de bracht meer met dan 100 albums uit. Zijn in passie, het talent, overtuigingskracht en innemende charme op hebben nog op tv steeds niets aan op kracht ingeboet en duizenden op tv fans een weten de muziek door en optredens van Aznavour in nog steeds te het waarderen. Dit is een op herhaling van 22 het april 2017.

Samen met zijn uit live-band van laat de legendarische Franse het zanger zijn publiek uit genieten van grote successen in en klassiekers naar uit zijn imposante tijdens repertoire. De succesvolle zanger, van door componist en acteur Aznavour, in die van Armeense afkomst de is, op tv had zijn grote het doorbraak nadat zangeres Edith met Piaf hem de op tournee nam tijdens door Frankrijk en op tv de Verenigde Staten. Sindsdien is uit hij niet naar meer weggeweest van de internationale op tv uit podia. Aznavour wordt vaak gezien als de door tijdens ‘Frank Sinatra van Frankrijk’. Hij heeft op tv maar liefst een een duizendtal liederen naar geschreven en bracht meer in dan met 100 albums uit. Zijn passie, een talent, overtuigingskracht en uit innemende charme hebben in nog steeds een niets met aan kracht ingeboet en naar duizenden fans weten met de muziek en optredens door van Aznavour nog steeds van de te waarderen

maart 2021
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!