Programma gemist?

De met succesvolle zanger, componist en op acteur van Aznavour, die van Armeense afkomst op tv is, had zijn grote naar doorbraak nadat op zangeres Edith Piaf met hem op tournee op tv nam door op tv Frankrijk en de Verenigde het Staten. op tv Sindsdien is hij niet meer op weggeweest van de het internationale podia. Aznavour door wordt vaak gezien uit als de uit ?Frank Sinatra van Frankrijk?. Hij een heeft een maar liefst een duizendtal de liederen geschreven door en bracht meer dan 100 op albums de uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht naar en innemende tijdens charme hebben nog in steeds niets aan door kracht ingeboet en met duizenden fans weten de door muziek de en optredens van in Aznavour nog steeds uit te waarderen. Dit is de een herhaling van 6 mei in 2017.

De de succesvolle zanger, componist met en acteur uit Aznavour, die van Armeense in afkomst is, naar had zijn grote doorbraak de nadat zangeres Edith de Piaf hem op tournee nam op door in Frankrijk en de Verenigde Staten. een Sindsdien is door hij niet meer weggeweest uit van de internationale de podia. Aznavour wordt in vaak door gezien als de ?Frank op Sinatra van Frankrijk?. Hij door heeft maar liefst een de duizendtal liederen in geschreven door en bracht meer dan 100 in albums het uit. Zijn passie, de talent, overtuigingskracht en met innemende charme hebben nog steeds niets van door aan kracht ingeboet en duizenden uit fans weten de naar muziek en op tv optredens van Aznavour nog uit steeds op te waarderen. Dit is een in herhaling van uit 22 april 2017.

Samen met zijn met live-band laat het de legendarische Franse zanger een zijn publiek de genieten van grote met successen naar en klassiekers uit zijn het imposante repertoire. een De succesvolle zanger, door componist en acteur Aznavour, die van op tv Armeense naar afkomst is, had zijn een grote doorbraak op nadat zangeres Edith Piaf tijdens hem op het tournee nam door Frankrijk de en tijdens de Verenigde Staten. Sindsdien tijdens is hij niet meer weggeweest van van de door internationale podia. Aznavour wordt vaak door in gezien als de ‘Frank Sinatra van door tijdens Frankrijk’. Hij heeft maar het liefst een door duizendtal liederen geschreven en in bracht meer dan op 100 albums van uit. Zijn passie, talent, met overtuigingskracht en van innemende charme hebben nog steeds niets op tv aan de kracht ingeboet en door duizenden fans weten de op muziek en met optredens van Aznavour nog in steeds te op waarderen

april 2021
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!