Programma gemist?

De een succesvolle zanger, componist tijdens en acteur Aznavour, het die van Armeense afkomst is, tijdens had in zijn grote doorbraak door nadat zangeres Edith Piaf met hem op tournee tijdens nam door door Frankrijk en de in Verenigde Staten. het Sindsdien is hij door niet meer weggeweest een van de internationale podia. Aznavour van wordt vaak op tv gezien als de ?Frank het Sinatra van Frankrijk?. Hij uit heeft naar maar liefst een de duizendtal liederen geschreven met en bracht meer dan 100 een albums uit. de Zijn passie, talent, overtuigingskracht en van naar innemende charme hebben op tv nog steeds niets aan kracht op tv ingeboet en met duizenden fans weten de muziek uit en optredens op tv van het Aznavour nog steeds te tijdens waarderen. Dit is een herhaling van uit 6 naar mei 2017.

De op tv succesvolle zanger, componist en door acteur Aznavour, die de van Armeense afkomst door is, had zijn grote een doorbraak nadat zangeres op tv Edith Piaf in hem op tournee nam een door Frankrijk en uit naar de Verenigde Staten. Sindsdien met is hij niet meer weggeweest tijdens van door de internationale uit podia. Aznavour wordt vaak het gezien als de ?Frank op Sinatra van Frankrijk?. tijdens Hij heeft maar liefst naar een duizendtal de liederen geschreven het en bracht meer dan 100 met albums uit. op tv Zijn passie, talent, overtuigingskracht van en innemende tijdens charme hebben nog steeds op niets aan kracht ingeboet het op tv en duizenden fans met weten de muziek en optredens van op uit Aznavour nog steeds te een waarderen. Dit is een tijdens herhaling van de 22 april 2017.

Samen met zijn tijdens live-band van laat de legendarische in Franse zanger zijn publiek genieten een van grote successen met en in klassiekers uit op zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, met componist uit en acteur Aznavour, op die van Armeense afkomst met is, had met zijn grote doorbraak een nadat zangeres Edith Piaf hem door op tournee nam het door door Frankrijk en de Verenigde een Staten. Sindsdien is de hij niet meer weggeweest met een van de internationale podia. Aznavour wordt op tv vaak gezien met als de ‘Frank Sinatra van het uit Frankrijk’. Hij heeft uit maar liefst een duizendtal liederen de geschreven in en bracht meer dan met 100 albums uit. Zijn passie, het talent, overtuigingskracht en het van innemende charme hebben naar nog steeds niets aan kracht op tv ingeboet op tv en duizenden fans weten de met muziek en tijdens optredens van Aznavour nog de steeds met te waarderen

september 2020
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!