Programma gemist?

De naar succesvolle zanger, naar componist en acteur Aznavour, die met van Armeense van afkomst is, had de zijn grote door doorbraak nadat zangeres naar Edith Piaf hem een op tournee nam door Frankrijk op en de de Verenigde Staten. Sindsdien is hij door niet meer uit weggeweest van de in internationale podia. Aznavour wordt op tv vaak tijdens gezien als de ?Frank Sinatra op van een Frankrijk?. Hij heeft maar naar liefst een duizendtal liederen geschreven met van en bracht meer dan 100 albums in uit. Zijn passie, op talent, overtuigingskracht uit en innemende charme op tv hebben tijdens nog steeds niets aan de kracht ingeboet en duizenden op fans weten de muziek het en optredens naar van Aznavour tijdens nog steeds te waarderen. Dit uit is op een herhaling van 6 het mei 2017.

De op succesvolle zanger, componist en acteur met Aznavour, die met van Armeense afkomst tijdens is, op had zijn grote doorbraak nadat zangeres een Edith op Piaf hem het op tournee nam door Frankrijk en op de Verenigde tijdens Staten. Sindsdien is hij met niet meer weggeweest naar van de de internationale een podia. Aznavour wordt vaak op tv gezien als de ?Frank Sinatra van het Frankrijk?. een Hij heeft maar liefst een met duizendtal liederen geschreven naar en bracht tijdens meer dan 100 albums naar uit. Zijn een passie, talent, op tv overtuigingskracht en tijdens innemende charme hebben nog steeds niets het aan kracht met ingeboet van en duizenden fans weten in de muziek naar en optredens van Aznavour nog steeds een met te waarderen. Dit is een naar herhaling van 22 het april 2017.

Samen het met zijn live-band de laat de legendarische door Franse zanger zijn door publiek genieten tijdens van grote successen het en klassiekers uit zijn het imposante repertoire. De succesvolle zanger, van componist en acteur naar Aznavour, die van van in Armeense afkomst is, had zijn grote in doorbraak een nadat zangeres Edith Piaf hem met op tournee tijdens nam door Frankrijk en met een de Verenigde Staten. Sindsdien is naar hij niet uit meer weggeweest door van de internationale podia. Aznavour wordt het vaak gezien als de met ‘Frank Sinatra in van Frankrijk’. Hij heeft tijdens maar liefst een uit tijdens duizendtal liederen geschreven en een bracht meer dan 100 door albums naar uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht en uit innemende tijdens charme hebben nog steeds niets door aan kracht de ingeboet en duizenden naar fans weten in de muziek naar en optredens van Aznavour van nog steeds te met waarderen

december 2019
02-03-2018 15:10

Charles Aznavour in Concert - deel 2

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 2

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

01-03-2018 15:05

Charles Aznavour in Concert - deel 1

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel 1

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de inte...

22-04-2017 16:05

Charles Aznavour in Concert - deel I

Charles Aznavour in Concert - Charles Aznavour in Concert - deel I

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire. De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn ...

Charles Aznavour in Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Charles Aznavour in Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Charles Aznavour in Concert bij Charles Aznavour in Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Charles Aznavour in Concert. Heb je een uitzending van Charles Aznavour in Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Charles Aznavour in Concert gemist

Uitzending gemist van Charles Aznavour in Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Charles Aznavour in Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-10-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!