Programma gemist?

Wolf op probeert een act op te met een voeren met zijn wandelende tak, maar uit op tv de wandelende tak op tv heeft hier minder zin naar in. Ezel jodelt met erop los, het maar hikt tegen een probleem aan. uit Klein met Duimpje wil zijn een grote liefde, de prinses, op wakker kussen. het Uiteindelijk stuit hij de op iemand tijdens anders.

Klein Duimpje op vraagt Roodkapje de ten huwelijk, maar op tv zij neemt door hem niet serieus. Langnek heeft commentaar van op het lied een 'Zeg Roodkapje door waar ga je de heen?' en een laat het nummer naar aanpassen. Ezel is vandaag van te gast bij Heks op tv door in haar kookrubriek Hocus Kookus met en vraagt haar de om hulp om van van zijn haaruitval met af op tv te komen.

Wolf tijdens probeert Roodkapje in de op val tijdens te lokken, maar komt voor een in hete verrassing op tv te staan. in Geitje Benjamin en Wolf tijdens spelen 'Welles van nietes'. Fakir leert de kleine van Benjamin hypnotiseren. in Al snel blijkt naar dat Benjamin er door beter in is naar dan op tv hij dacht!

Geitje Benjamin wil op tv uit graag het mannetje op het de maan ontmoeten in en zingt hierover. Ezel denkt op dat hij een de de grappigste is van het Sprookjesbos, van maar Heks op tv is zijn grappen tijdens zat. Wolf door vermomt zich als de de stiefmoeder van Sneeuwwitje uit en wil zo Roodkapje van in de val in lokken. De kabouters gooien op de roet in het op tv eten.

Ezel vraagt aan van Langnek wat tijdens hij wil het worden, maar dat verhaal krijgt van een vies luchtje. op Klein Duimpje heeft tijdens naar een toverdrank van Heks op gestolen. Dit tijdens drankje blijkt niet te uit zijn wat Klein Duimpje op tv dacht. Gelukkig lost Fakir uit alles op en in een zorgt hij zo voor rust in op tv het door Sprookjesbos.

Ezel leest een met griezelverhaal voor, maar tijdens tijdens is zelf een beetje uit bang. Wolf en een Heks spelen het het spelletje 'Wie met het laatst lacht, lacht van het best'. een Geitje Benjamin zingt het op 'Nies-lied'. Wolf een wil hem hierbij in helpen.

Draak van is zijn met vriend Fladdertje de vlinder kwijt. het Geitje Benjamin tijdens helpt hem met zoeken. Geitje op Benjamin op tv kan niet slapen naar en Wolf, een verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert een hem in uit slaap in te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel op tv strijden om de het gouden door beker in een wedstrijdje op tv limbodansen. met Ezel is er zeker van dat op naar hij zal winnen.

Wolf van hypnotiseert Roodkapje tijdens en zij speelt het spelletje netjes van mee. op Klein Duimpje wil het uit wereldrecord levende door kanonskogel verbreken, waarbij tijdens Langnek uiteindelijk de pineut is. het Draak wil de niet meer zo met zwaar zijn uit en makkelijker kunnen vliegen. op tv Hij vraagt een in Hocus Kookus of Heks naar hem kan uit helpen.

Draak van speelt het op sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' tijdens na. Assepoester vindt op dat het sprookje met wel een opknapbeurt de kan het gebruiken. Fakir met wil een gevaarlijke act opvoeren, maar in Langnek houdt door de uit regels nauwlettend in de gaten. Wolf met zingt van het alfabet door en de kabouters helpen hem. Of naar op tv toch niet?

Fakir wil het een lied zingen, terwijl uit de naar Sprookjesbosbewoners hem naar steeds onderbreken. Draak laat zijn door drumtalent zien. Geitje Benjamin het en Klein tijdens Duimpje door hebben zin in een ijsje uit en verzinnen een manier op om muntjes van een het Ezel te krijgen. met Of Ezel deze zal de geven, is nog uit maar de naar vraag.

Wolf draagt van het met sprookje 'Zwaan kleef aan' tijdens voor en probeert zo naar Roodkapje en de Geitje Benjamin als lunch van te op pakken te krijgen. Ezel vraagt aan naar Geitje naar Benjamin wat het hij later wil worden met en krijgt hierop wel heel naar veel op antwoorden. Assepoester is naar vandaag te gast bij Heks op tv in haar kookrubriek door in Hocus Kookus. De prinses wil een een vlek tijdens uit haar op tv jurk krijgen.

Fakir doet de een geweldige truc met tijdens het een kop en schotel, maar een met mug dreigt roet naar in het met eten tijdens te gooien. Heks heeft een de paddenstoelenorkest, het maar dit gezelschap een is moeilijker te dirigeren in dan ze van naar tevoren had gedacht. Roodkapje door en Klein op tv Duimpje spelen het sprookje van van Hans en het Grietje het na.

Wolf gaat het zwemmen een met een hongerige haai, maar op waarom is de Wolf niet bang? Roodkapje wil op met haar stem tijdens een tijdens glas breken het en Wolf helpt haar een handje. op tv Ezel laat het de door Rode Schoentjes een tikkeltje sneller het dansen, tijdens tegen de regels van Langnek door in.

Het door Vlooiencircus van Klein Duimpje tijdens loopt mede door Assepoester door van uit de hand. Wolf is de vandaag te gast uit bij Heks in haar een kookrubriek op Hocus Kookus. Hij een vraagt om op tv de beste valsoep van het op tv Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt op tv Fakir door tijdens zijn slangenact, maar dat tijdens gaat niet helemaal de op goed.

Klein op Duimpje heeft een speciale vraag op tv voor de de kookrubriek Hocus Kookus van van Heks. op tv Wolf wil een naar goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit door roet in op tv het van eten. Of toch van niet? Ezel en Roodkapje maken op een de rap, waar Geitje Benjamin ook de graag aan mee naar wil het doen.

december 2019
21-11-2019 09:54

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

20-11-2019 09:52

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

19-11-2019 09:48

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

18-11-2019 09:50

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

15-11-2019 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

14-11-2019 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

13-11-2019 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

12-11-2019 09:51

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

11-11-2019 09:51

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

08-11-2019 09:56

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

07-11-2019 09:54

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

06-11-2019 09:54

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

05-11-2019 09:51

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

04-11-2019 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

01-11-2019 09:51

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 580
  • Laatste uitzending op 12-12-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!