Programma gemist?

Fakir wil tijdens een lied zingen, terwijl de de Sprookjesbosbewoners tijdens hem steeds onderbreken. Draak naar laat zijn drumtalent tijdens zien. Geitje Benjamin in en Klein naar Duimpje hebben zin naar in een de ijsje en verzinnen een manier door door om muntjes van Ezel te krijgen. de Of Ezel het deze zal geven, van is nog maar de uit op vraag.

Wolf draagt door het sprookje de 'Zwaan kleef aan' voor en op tv probeert zo Roodkapje van met en Geitje Benjamin als de lunch te pakken te uit krijgen. Ezel op tv vraagt aan op tv Geitje Benjamin wat de hij later wil worden en krijgt een hierop het wel heel veel het antwoorden. Assepoester een is vandaag te gast van bij Heks in haar van kookrubriek Hocus Kookus. De op prinses wil een naar vlek uit met haar jurk op tv krijgen.

Fakir doet het een geweldige truc het met met een kop en schotel, maar een met mug dreigt op roet in het op eten door te gooien. Heks heeft een door paddenstoelenorkest, maar dit op tv gezelschap is tijdens moeilijker te dirigeren dan ze het van tevoren had door gedacht. Roodkapje een en in Klein Duimpje spelen het van sprookje van Hans en uit Grietje naar na.

Wolf naar gaat zwemmen met een hongerige met haai, maar op waarom is naar Wolf niet bang? de Roodkapje wil met in haar stem een van glas breken en naar Wolf helpt met haar een handje. Ezel de laat de Rode Schoentjes een tijdens tikkeltje uit sneller dansen, tegen een de regels van het Langnek in.

Het Vlooiencircus het van Klein Duimpje op loopt mede het door Assepoester de uit de hand. Wolf is naar vandaag te gast door bij Heks in op haar naar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt op tv om de beste valsoep tijdens van het Sprookjesbos. naar Geitje Benjamin helpt met Fakir tijdens zijn van slangenact, op maar dat gaat niet door helemaal op tv goed.

Klein een Duimpje heeft een speciale naar vraag voor de het kookrubriek de Hocus Kookus van van Heks. Wolf wil een door goocheltruc uitvoeren, maar door Langnek gooit roet in in het eten. Of naar toch niet? Ezel en met van Roodkapje maken een rap, waar Geitje van Benjamin de ook graag het aan mee wil op doen.

Wolf brengt zijn de eigen versie van in 'Zeg Roodkapje, naar waar ga je heen?', met maar door wordt verstoord het door de fluit in van Fakir. Ezel is van benieuwd naar wat in de Sprookjesbosbewoners een later willen worden en brengt uit een op bezoek aan Heks, maar zij tijdens heeft er op totaal geen zin door in.

Draak door wil het wereldrecord uit bal hooghouden de verbreken, maar Klein Duimpje in verstoort zijn poging. Heks houdt op op tv Fakir voor de tijdens gek tijdens zijn goochelact. Ezel op vertelt de raadsels tijdens zijn show op en Geitje Benjamin is een vandaag zijn het gast.

Geitje Benjamin wil op tv Langnek natekenen. op Dat uit blijkt moeilijker dan van gedacht. Roodkapje imiteert andere uit Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst naar dat hij hier een beter van in is.

Wolf in probeert een act op te uit voeren met met zijn wandelende van tak, maar de het wandelende tak heeft hier door minder met zin in. Ezel jodelt erop de los, maar hikt een tegen een probleem uit aan. Klein Duimpje wil de tijdens zijn grote liefde, de prinses, op wakker kussen. Uiteindelijk de stuit uit hij op iemand een anders.

Klein Duimpje vraagt met Roodkapje ten huwelijk, met maar op tv zij neemt hem niet serieus. met Langnek het heeft commentaar de op het lied 'Zeg Roodkapje waar tijdens op tv ga je heen?' en laat het het nummer aanpassen. Ezel op tv uit is vandaag te gast bij op tv Heks de in haar kookrubriek Hocus Kookus en de vraagt een haar om hulp om van het zijn haaruitval naar af te tijdens komen.

Wolf op probeert Roodkapje in de op val te lokken, een maar komt voor in een hete verrassing op te staan. Geitje door Benjamin en op tv Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir naar tijdens leert de kleine in Benjamin hypnotiseren. Al snel op blijkt dat Benjamin er beter naar in het is dan door hij dacht!

Geitje Benjamin wil de graag uit het mannetje op de maan op tv ontmoeten van en zingt hierover. de Ezel denkt een dat hij de grappigste is van door het Sprookjesbos, met maar Heks een is zijn grappen zat. door Wolf vermomt zich als de op tv de stiefmoeder van Sneeuwwitje in en wil zo door Roodkapje in van de val lokken. De kabouters gooien tijdens roet in het het op tv eten.

Ezel vraagt het aan Langnek wat naar hij wil met worden, maar dat verhaal krijgt in een op vies luchtje. het Klein Duimpje heeft een de toverdrank van Heks gestolen. Dit uit drankje de blijkt niet te zijn met wat Klein in Duimpje dacht. Gelukkig lost de Fakir alles uit op en met zorgt hij zo voor rust in het het uit Sprookjesbos.

Draak is een zijn op tv vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje met Benjamin helpt hem het met zoeken. Geitje op Benjamin kan door niet slapen en op Wolf, verkleed als de de Chinese het Nachtegaal, probeert hem in uit slaap te zingen. Assepoester, uit Langnek en Ezel op op strijden om de gouden op tv beker in een wedstrijdje tijdens limbodansen. Ezel is er een naar zeker van dat hij zal van winnen.

april 2020
20-02-2020 09:45

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

19-02-2020 09:49

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

18-02-2020 09:49

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

17-02-2020 09:54

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

14-02-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

13-02-2020 09:53

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

12-02-2020 09:57

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

11-02-2020 09:56

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

10-02-2020 09:54

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

07-02-2020 09:54

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

06-02-2020 09:54

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

05-02-2020 09:54

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

04-02-2020 09:53

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

03-02-2020 09:56

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

31-01-2020 09:48

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!