Programma gemist?

Wolf draagt op het sprookje 'Zwaan Kleef het Aan' voor en van probeert zo Roodkapje naar en op tv Geitje Benjamin door als lunch te pakken te krijgen. een tijdens Ezel vraagt aan met Geitje Benjamin wat van hij later wil worden en krijgt naar hierop met wel heel veel antwoorden. Assepoester naar is een vandaag te gast bij uit Heks in haar in kookrubriek 'Hocus Kookus'. met De prinses tijdens wil een tijdens vlek uit haar jurk op krijgen.

Fakir doet een van het geweldige truc met een kop tijdens en door schotel, maar een mug van dreigt roet in het het eten te gooien. de Heks heeft een paddenstoelenorkest, naar maar naar dit gezelschap in is moeilijker te dirigeren dan ze op tv van de tevoren had gedacht. Roodkapje van en Klein Duimpje spelen tijdens het sprookje een van Hans en in Grietje een na.

Wolf op tv gaat zwemmen met een hongerige de haai, tijdens maar waarom is naar Wolf niet bang? tijdens Roodkapje wil een van glas breken de door haar stem te gebruiken in en met Wolf helpt haar een handje op mee. op Ezel laat de Rode Schoentjes het een in tikkeltje sneller dansen, tegen de regels in van Langnek op tv in.

Het Vlooiencircus op tv van een Klein Duimpje loopt mede door Assepoester tijdens uit uit de hand. Wolf is van vandaag te gast bij de Heks van in haar kookrubriek op tv 'Hocus Kookus'. Hij vraagt om tijdens de de beste val-soep op tv van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin het helpt Fakir tijdens het zijn slangen-act, van maar dat op gaat niet helemaal met goed.

Klein de Duimpje heeft een tijdens speciale vraag voor op de kookrubriek 'Hocus Kookus' van naar Heks. het Wolf wil uit een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit de roet een in het eten. Of toch tijdens niet? Ezel met en Roodkapje maken door een rap, waar Geitje van Benjamin met ook graag aan tijdens mee wil door doen.

Wolf brengt zijn door eigen tijdens versie van 'Zeg tijdens Roodkapje, waar ga van je heen?', maar wordt verstoord van van door de fluit uit van Fakir. Ezel is benieuwd naar uit wat de de Sprookjesbosbewoners later door willen worden en de brengt een bezoek aan op Heks, maar in zij heeft er van totaal geen zin op tv in.

Draak op tv wil het wereldrecord bal hooghouden uit verbreken, maar uit Klein Duimpje op verstoort zijn poging. Heks met houdt Fakir voor de van gek tijdens tijdens zijn goochelact. Ezel een vertelt raadsels tijdens een zijn show tijdens en Geitje Benjamin is de vandaag een zijn gast.

Geitje Benjamin op wil Langnek natekenen, op dit blijkt in moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert van andere Sprookjesbosbewoners met en Draak op bewijst dat hij hier door beter in de is.

Wolf probeert tijdens een act op uit te voeren met op tv zijn wandelende tak, met maar de wandelende tak uit van heeft hier minder zin in. naar Ezel op tv jodelt er op in los, maar hikt tegen op een probleem aan. Klein Duimpje het wil zijn grote naar naar liefde, de prinses, wakker kussen. uit Uiteindelijk een stuit hij op iemand anders een dan hij in verwachtte.

Klein Duimpje de vraagt Roodkapje ten huwelijk, de maar zij neemt van naar hem niet serieus. Langnek heeft het commentaar op het lied door 'Zeg op tv Roodkapje Waar Ga Je Heen?' op tv en laat het in uit nummer aanpassen. Ezel is vandaag te op tv gast bij naar Heks in haar het kookrubriek 'Hocus een Kookus' en in vraagt haar om van zijn in haaruitval af te een komen.

Wolf probeert Roodkapje het in de van val te lokken, de maar komt voor een naar hete uit verrassing te staan. tijdens Geitje Benjamin en Wolf van spelen 'Welles Nietes'. met Fakir door leert de kleine Benjamin hypnotiseren. de Al snel door blijkt dat Benjamin er beter naar in is tijdens dan hij door dacht!

Geitje met Benjamin wil van graag het mannetje op de uit maan ontmoeten en zingt door hierover. Ezel denkt het dat hij de de grappigste is van op het Sprookjesbos, maar door op Heks is zijn het grappen zat. Wolf vermomt naar zich als de stiefmoeder van uit Sneeuwwitje met en wil zo door Roodkapje in de tijdens val lokken. De een kabouters gooien roet in het naar op eten.

Ezel vraagt aan een Langnek wat hij op tv wil uit worden, maar dat verhaal krijgt door het een vies luchtje. Klein Duimpje het heeft met een toverdrank van Heks het gestolen. Dit drankje blijkt niet een te zijn wat met Klein van Duimpje dacht. Gelukkig uit lost Fakir alles op en op zorgt naar hij zo voor in rust in op tv het Sprookjesbos.

Ezel leest een met griezelverhaal voor, op tv maar is naar zelf een naar beetje bang. Wolf en het Heks spelen van het spelletje 'Wie het laatst tijdens lacht, naar lacht het best'. Geitje Benjamin zingt door het van 'Nies-lied'. Wolf uit wil hem hierbij door helpen.

Draak is zijn naar vriend Fladdertje op de vlinder kwijt. Geitje op tv Benjamin helpt in hem met de zoeken. Geitje Benjamin het kan niet slapen een en Wolf, verkleed als een de Chinese Nachtegaal, van probeert hem in door slaap te zingen. Assepoester, in Langnek en een Ezel strijden een om de op gouden beker bij een wedstrijdje een limbodansen. Ezel is er de zeker van van dat hij zal met winnen.

februari 2020
19-07-2017 07:03

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan Kleef Aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

18-07-2017 07:06

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

17-07-2017 07:04

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil een glas breken door haar stem te gebruiken en Wolf helpt haar een handje mee. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels...

14-07-2017 07:10

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek 'Hocus Kookus'. Hij vraagt om de beste val-soep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn...

13-07-2017 07:08

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek 'Hocus Kookus' van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan m...

12-07-2017 07:09

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

11-07-2017 07:10

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

10-07-2017 07:09

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen, dit blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

07-07-2017 10:35

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt er op los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindeli...

06-07-2017 10:35

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje Waar Ga Je Heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek 'Hocus Ko...

05-07-2017 10:39

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles Nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

04-07-2017 10:37

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

03-07-2017 10:35

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

30-06-2017 10:34

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

29-06-2017 10:34

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

Je bekijkt momenteel pagina 40 van 42. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 620
  • Laatste uitzending op 20-02-2020 om 09:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!