Programma gemist?

Wolf door gaat zwemmen met op tv een hongerige haai, maar waarom tijdens is Wolf het niet van bang? Roodkapje wil met haar stem naar een glas breken op en Wolf helpt tijdens haar een op handje. Ezel naar laat de door Rode Schoentjes een tikkeltje sneller het dansen, tegen de regels tijdens van van Langnek in.

Het Vlooiencircus van uit het Klein Duimpje loopt mede uit door Assepoester in uit de hand. Wolf in is vandaag te gast bij met Heks in een haar in kookrubriek Hocus Kookus. tijdens Hij vraagt om van de beste valsoep van het met Sprookjesbos. het Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens naar zijn slangenact, maar een dat gaat niet het helemaal op goed.

Klein naar Duimpje heeft een tijdens speciale vraag voor van de kookrubriek Hocus Kookus van de Heks. Wolf wil in tijdens een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit uit roet in in het eten. Of toch van niet? een Ezel en Roodkapje met maken een rap, waar Geitje van Benjamin ook graag op op aan mee wil van doen.

Wolf met brengt zijn eigen met versie van van 'Zeg Roodkapje, waar op tv ga je heen?', maar wordt verstoord door door de fluit op van Fakir. tijdens Ezel is benieuwd naar uit uit wat de Sprookjesbosbewoners later in willen worden en van brengt een door bezoek aan Heks, maar zij heeft de er totaal het geen zin op tv in.

Draak wil tijdens het wereldrecord bal hooghouden naar verbreken, maar Klein een Duimpje met verstoort zijn poging. Heks tijdens houdt Fakir voor het de gek tijdens zijn door in goochelact. Ezel vertelt een raadsels tijdens zijn show en Geitje van Benjamin is vandaag met zijn het gast.

Geitje op tv Benjamin wil Langnek door natekenen. Dat van blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje op tv imiteert andere met Sprookjesbosbewoners en uit Draak bewijst dat hij hier beter van een in is.

Wolf probeert uit een act op in te voeren met uit zijn op tv wandelende tak, maar de wandelende tak de heeft hier minder een zin met in. Ezel jodelt uit erop los, maar door hikt tegen een de probleem aan. Klein Duimpje met wil zijn grote tijdens liefde, op de prinses, wakker kussen. de Uiteindelijk stuit hij op iemand van in anders.

Klein Duimpje vraagt van tijdens Roodkapje ten huwelijk, maar de zij neemt van hem niet serieus. Langnek heeft commentaar met op de het lied 'Zeg van Roodkapje waar door ga je heen?' en laat in het nummer door aanpassen. Ezel in is vandaag te gast het bij Heks in haar kookrubriek een het Hocus Kookus en vraagt haar om uit hulp om van naar zijn haaruitval op af te het komen.

Wolf probeert Roodkapje naar met in de val te in lokken, maar komt door voor een hete het verrassing te staan. Geitje van Benjamin en Wolf spelen het met 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine uit op tv Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat naar Benjamin uit er beter in is dan naar hij van dacht!

Geitje door Benjamin wil graag het op tv mannetje op op de maan ontmoeten en met zingt hierover. Ezel het denkt dat hij tijdens de grappigste van is van naar het Sprookjesbos, maar tijdens Heks is zijn de grappen zat. Wolf vermomt zich als het de stiefmoeder uit van op Sneeuwwitje en wil zo op Roodkapje in de val lokken. met op tv De kabouters gooien roet in het op tv naar eten.

Ezel een vraagt aan Langnek wat een hij wil worden, van maar dat naar verhaal krijgt een vies op luchtje. Klein Duimpje heeft met een toverdrank tijdens van Heks gestolen. van Dit drankje blijkt niet op te zijn wat de van Klein Duimpje dacht. een Gelukkig lost Fakir alles op en het zorgt hij zo uit voor tijdens rust in het de Sprookjesbos.

Ezel op tv leest een van griezelverhaal voor, maar is op zelf een naar beetje bang. Wolf en Heks spelen uit het de spelletje 'Wie het laatst lacht, op tv op tv lacht het best'. Geitje Benjamin van zingt een het 'Nies-lied'. Wolf wil naar hem hierbij een helpen.

Draak met is zijn op tv vriend Fladdertje de vlinder kwijt. door Geitje de Benjamin helpt hem met een zoeken. Geitje Benjamin kan van niet het slapen en Wolf, verkleed als de door Chinese van Nachtegaal, probeert van hem in slaap te zingen. Assepoester, door Langnek en door Ezel strijden op tv om de gouden op tv beker in een met wedstrijdje limbodansen. Ezel is in er van zeker van dat hij uit zal winnen.

Wolf hypnotiseert Roodkapje het tijdens en zij speelt het op spelletje netjes mee. naar Klein Duimpje met wil het wereldrecord een levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk van de uit pineut is. Draak wil niet door meer zo zwaar in zijn en op makkelijker het kunnen vliegen. Hij vraagt in Hocus het Kookus het of Heks hem kan in helpen.

Draak speelt het het met sprookje 'Het meisje in met de zwavelstokjes' na. de Assepoester vindt dat het met sprookje tijdens wel een opknapbeurt kan gebruiken. uit Fakir wil van een gevaarlijke act opvoeren, uit maar Langnek houdt de het regels nauwlettend een in de gaten. met Wolf zingt het uit alfabet door en de kabouters helpen hem. Of van het toch niet?

maart 2021
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!