Programma gemist?

Wolf in draagt het de sprookje 'Zwaan kleef aan' voor tijdens en probeert zo op tv Roodkapje en Geitje Benjamin de als lunch naar te met pakken te krijgen. het Ezel vraagt aan Geitje op tv Benjamin wat hij later naar wil worden naar en krijgt hierop op wel heel veel antwoorden. op Assepoester uit is vandaag te gast bij Heks in de in haar kookrubriek Hocus Kookus. De het prinses op wil een in vlek uit haar jurk met krijgen.

Fakir op tv doet een door geweldige truc met een kop op tv en schotel, uit maar een mug dreigt roet op tv naar in het eten te gooien. op Heks heeft een paddenstoelenorkest, met maar met dit gezelschap is moeilijker het te dirigeren dan ze met van tevoren naar had tijdens gedacht. Roodkapje en Klein Duimpje spelen van het op tv sprookje van Hans en een Grietje door na.

Wolf naar gaat zwemmen met met een hongerige haai, het maar waarom is Wolf niet naar bang? Roodkapje wil naar met haar stem van een glas breken tijdens en Wolf helpt naar naar haar een handje. Ezel de laat de Rode Schoentjes een uit tikkeltje sneller op tv dansen, tegen de regels door van Langnek het in.

Het Vlooiencircus van in Klein Duimpje naar loopt uit mede door Assepoester uit de door hand. op tv Wolf is vandaag te gast bij in Heks door in haar kookrubriek een Hocus Kookus. Hij op vraagt om de beste valsoep op van het Sprookjesbos. op Geitje Benjamin helpt van Fakir tijdens zijn op tv op slangenact, maar dat gaat niet naar helemaal op goed.

Klein de Duimpje heeft een naar speciale vraag voor de kookrubriek uit naar Hocus Kookus van Heks. Wolf de wil van een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit tijdens roet in met het naar eten. Of toch niet? tijdens Ezel en op tv Roodkapje maken een rap, waar de Geitje Benjamin ook op graag aan mee tijdens wil uit doen.

Wolf een brengt zijn eigen versie in van 'Zeg Roodkapje, waar met ga je op tv heen?', het maar wordt verstoord van door de fluit van uit Fakir. Ezel is benieuwd naar op wat naar de Sprookjesbosbewoners van later willen worden en brengt een op bezoek aan Heks, de maar zij in heeft er totaal geen in zin in in.

Draak wil het op wereldrecord het bal hooghouden verbreken, maar op Klein Duimpje verstoort de zijn poging. Heks houdt op door Fakir voor de gek tijdens zijn op tv het goochelact. Ezel vertelt raadsels op tv tijdens zijn door show en Geitje Benjamin is vandaag een zijn in gast.

Geitje Benjamin op wil Langnek natekenen. Dat van blijkt moeilijker dan een gedacht. Roodkapje imiteert naar een andere Sprookjesbosbewoners en uit Draak bewijst dat door hij hier beter op tv in is.

Wolf in probeert een act op tv op te van voeren met zijn wandelende een tak, maar de wandelende tak naar heeft hier minder het zin in. op tv Ezel op tv jodelt erop los, in maar hikt tegen een probleem met aan. Klein Duimpje met wil zijn grote liefde, op tv de uit prinses, wakker kussen. Uiteindelijk met stuit hij op een iemand naar anders.

Klein Duimpje vraagt met Roodkapje de ten huwelijk, in maar zij neemt hem op niet serieus. van Langnek heeft commentaar tijdens op het lied 'Zeg met Roodkapje waar ga je naar heen?' in en laat het nummer tijdens aanpassen. Ezel is vandaag uit te gast bij naar Heks in haar de kookrubriek Hocus Kookus en naar tijdens vraagt haar om hulp om van met zijn haaruitval een af op tv te komen.

Wolf een probeert Roodkapje in de val op tv te lokken, maar de komt voor in een hete uit verrassing te staan. Geitje een Benjamin een en Wolf spelen 'Welles nietes'. naar Fakir leert op tv de kleine door Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt het dat van Benjamin er beter in is van dan hij een dacht!

Geitje met Benjamin wil graag het de mannetje op de maan door ontmoeten met en zingt hierover. Ezel denkt een in dat hij de grappigste van is van het Sprookjesbos, maar tijdens Heks is zijn uit grappen zat. Wolf de vermomt zich als op tv de tijdens stiefmoeder van Sneeuwwitje en het wil op zo Roodkapje in de op val lokken. De op kabouters gooien met roet in het tijdens eten.

Ezel vraagt een aan Langnek wat een hij wil worden, maar tijdens dat verhaal krijgt de een naar vies luchtje. Klein op Duimpje heeft een toverdrank van met Heks gestolen. Dit op tv drankje blijkt niet tijdens te zijn naar wat tijdens Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir de door alles op en zorgt hij zo tijdens voor rust van in tijdens het Sprookjesbos.

Ezel leest een in de griezelverhaal voor, maar is zelf op een beetje bang. Wolf van en Heks de spelen het spelletje een 'Wie de het laatst lacht, lacht het het best'. Geitje Benjamin in zingt naar het 'Nies-lied'. Wolf wil hem op tv hierbij het helpen.

Draak is met zijn vriend Fladdertje naar de vlinder kwijt. op tv Geitje Benjamin helpt tijdens hem met zoeken. Geitje van Benjamin kan door niet slapen en een Wolf, verkleed een als de Chinese Nachtegaal, probeert van hem op in slaap door te zingen. Assepoester, van Langnek en Ezel strijden om de het gouden beker in op tv een een wedstrijdje limbodansen. Ezel is er de zeker op van dat hij in zal winnen.

augustus 2019
23-08-2019 09:52

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

22-08-2019 09:54

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

21-08-2019 09:51

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

20-08-2019 09:47

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

19-08-2019 09:47

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

19-07-2019 09:08

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

18-07-2019 09:07

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

17-07-2019 09:09

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

16-07-2019 09:08

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

15-07-2019 09:07

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

12-07-2019 09:10

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

11-07-2019 09:11

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

10-07-2019 09:10

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

09-07-2019 09:09

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

08-07-2019 09:08

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 502
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 09:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord