Programma gemist?

Wolf gaat op zwemmen met in een hongerige haai, met maar waarom is op tv Wolf niet bang? Roodkapje de wil uit met haar stem een door glas breken en Wolf op helpt haar een handje. een Ezel een laat de Rode Schoentjes een in van tikkeltje sneller dansen, tegen de regels uit van Langnek door in.

Het Vlooiencircus uit van Klein Duimpje op loopt mede door het Assepoester uit op de hand. Wolf is vandaag van te gast tijdens bij Heks tijdens in haar kookrubriek Hocus Kookus. op met Hij vraagt om de de beste valsoep van het uit Sprookjesbos. Geitje Benjamin naar helpt Fakir tijdens van zijn slangenact, maar dat tijdens gaat niet helemaal op het goed.

Klein uit Duimpje heeft een speciale van vraag van voor de kookrubriek Hocus op Kookus van Heks. Wolf op tv wil een goocheltruc uitvoeren, op tv maar Langnek uit gooit roet in het in eten. Of toch met niet? van Ezel en Roodkapje maken uit een rap, waar met Geitje het Benjamin ook graag aan door mee wil in doen.

Wolf naar brengt zijn eigen versie van uit het 'Zeg Roodkapje, waar ga je door heen?', maar wordt met verstoord door door de fluit van door Fakir. Ezel het is benieuwd naar door wat de Sprookjesbosbewoners later willen de worden en brengt een naar bezoek aan tijdens Heks, maar zij heeft naar er totaal naar geen zin door in.

Draak wil het het wereldrecord bal met hooghouden naar verbreken, maar Klein Duimpje op tv verstoort zijn poging. door Heks houdt Fakir voor de een gek tijdens door zijn een goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn naar show met en Geitje Benjamin is vandaag op zijn het gast.

Geitje tijdens Benjamin wil Langnek natekenen. naar Dat blijkt moeilijker tijdens dan gedacht. met Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners in en Draak een bewijst dat hij op tv hier beter in het is.

Wolf probeert uit een act op te het voeren met in zijn wandelende op tak, maar de uit wandelende tak heeft uit hier minder zin naar in. Ezel jodelt erop los, door maar door hikt tegen een op tv probleem aan. Klein Duimpje wil tijdens zijn grote liefde, de op de prinses, wakker van kussen. Uiteindelijk stuit hij op uit iemand op anders.

Klein in Duimpje vraagt de Roodkapje ten huwelijk, maar in zij neemt hem niet serieus. naar Langnek heeft commentaar met op door het lied een 'Zeg Roodkapje waar ga tijdens je heen?' de en laat het naar nummer aanpassen. Ezel is vandaag te tijdens gast bij het Heks in in haar kookrubriek Hocus Kookus en naar vraagt haar om uit naar hulp om van zijn tijdens haaruitval af uit te komen.

Wolf probeert in Roodkapje in met de val te lokken, naar maar komt op tv voor een hete op tv verrassing te staan. Geitje een Benjamin en met Wolf spelen door 'Welles nietes'. Fakir met leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al de met snel blijkt dat Benjamin er beter het op tv in is dan op tv hij dacht!

Geitje Benjamin wil van graag het mannetje door op het de maan ontmoeten van en zingt van hierover. Ezel denkt dat hij de op tv de grappigste is van het Sprookjesbos, in maar Heks op tv is zijn grappen de zat. Wolf vermomt zich als op op tv de stiefmoeder van de Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje in naar de in val lokken. op De kabouters gooien roet in op het in eten.

Ezel vraagt aan met Langnek naar wat hij wil worden, maar op dat verhaal het krijgt tijdens een vies luchtje. op tv Klein Duimpje heeft een een toverdrank van de Heks gestolen. Dit drankje tijdens blijkt niet op te zijn wat Klein Duimpje uit dacht. Gelukkig naar lost Fakir alles op en een zorgt een hij zo voor rust op in het uit Sprookjesbos.

Ezel leest een tijdens griezelverhaal de voor, maar is zelf in een op beetje bang. Wolf en Heks spelen uit het spelletje op 'Wie het laatst lacht, met lacht het best'. tijdens Geitje Benjamin het zingt in het 'Nies-lied'. Wolf wil een hem hierbij in helpen.

Draak uit is zijn vriend uit Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje tijdens Benjamin op helpt hem met zoeken. Geitje naar Benjamin kan niet met slapen naar en Wolf, verkleed als de uit een Chinese Nachtegaal, probeert hem in het slaap op tv te zingen. Assepoester, Langnek en een Ezel uit strijden om de gouden beker in in een wedstrijdje limbodansen. in Ezel van is er zeker van met dat het hij zal winnen.

Wolf een hypnotiseert Roodkapje en zij de speelt naar het spelletje netjes de mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord het levende kanonskogel het verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk uit de de pineut is. Draak wil het niet meer zo zwaar uit zijn op en makkelijker kunnen het vliegen. Hij vraagt in Hocus door de Kookus of Heks hem het kan helpen.

Draak speelt het het sprookje uit 'Het meisje met de zwavelstokjes' door na. Assepoester vindt naar op dat het sprookje wel een opknapbeurt naar op tv kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke de act in opvoeren, maar Langnek houdt door de regels uit nauwlettend in uit de gaten. Wolf zingt het naar alfabet en het de kabouters uit helpen hem. Of toch het niet?

juli 2020
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!