Programma gemist?

Draak speelt tijdens het sprookje tijdens 'Het meisje met de zwavelstokjes' het na. op tv Assepoester vindt dat de het sprookje wel een op opknapbeurt kan gebruiken. met Fakir met wil een gevaarlijke act opvoeren, maar uit Langnek houdt in de regels met nauwlettend in de gaten. naar Wolf zingt het alfabet tijdens en de een kabouters helpen hem. door Of toch tijdens niet?

Fakir tijdens wil een lied met zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem op tv steeds onderbreken. Draak een uit laat zijn drumtalent zien. Geitje in Benjamin tijdens en Klein Duimpje hebben zin naar in een ijsje en in verzinnen uit een manier om tijdens muntjes van Ezel te krijgen. in Of Ezel deze op zal op tv geven, is nog maar de in de vraag.

Wolf van draagt het door sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en uit probeert zo Roodkapje uit en Geitje in Benjamin met als lunch te pakken het te krijgen. uit Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat het hij later wil naar worden en de krijgt hierop naar wel heel uit veel antwoorden. Assepoester uit is vandaag te van gast bij Heks door in haar kookrubriek Hocus Kookus. De een prinses wil van een vlek uit naar haar op jurk krijgen.

Fakir doet de een geweldige truc de met een kop de en schotel, uit maar een mug op tv dreigt roet naar in het eten te gooien. Heks op tv op tv heeft een paddenstoelenorkest, op tv maar dit gezelschap is op tv moeilijker te dirigeren dan tijdens ze van tijdens tevoren had gedacht. een Roodkapje en de Klein Duimpje spelen het van sprookje van met Hans en Grietje een na.

Wolf een gaat zwemmen met in een hongerige op tv haai, maar waarom is Wolf niet een bang? Roodkapje wil naar met haar naar stem uit een glas breken het en Wolf helpt haar naar een handje. Ezel naar laat de Rode Schoentjes door een uit tikkeltje sneller dansen, tegen de van regels van Langnek uit in.

Het Vlooiencircus in van Klein Duimpje de loopt mede door Assepoester de uit de door hand. Wolf is vandaag uit tijdens te gast bij Heks in van haar kookrubriek Hocus op tv Kookus. door Hij vraagt om uit de beste valsoep van het Sprookjesbos. uit Geitje Benjamin op tv helpt Fakir tijdens tijdens zijn slangenact, het maar dat gaat niet de helemaal tijdens goed.

Klein Duimpje van heeft een speciale vraag van voor met de kookrubriek Hocus Kookus het van Heks. van Wolf wil een goocheltruc tijdens uitvoeren, maar Langnek op gooit roet in uit het eten. een Of toch niet? met Ezel en Roodkapje maken een het uit rap, waar Geitje op Benjamin ook graag aan mee van wil uit doen.

Wolf brengt zijn op tv eigen versie op van 'Zeg Roodkapje, naar waar ga je tijdens heen?', maar de wordt verstoord door door de fluit van Fakir. door Ezel een is benieuwd naar wat de door Sprookjesbosbewoners later willen door worden op tv en brengt een bezoek met aan Heks, maar zij tijdens heeft tijdens er totaal geen de zin in.

Draak wil het een wereldrecord bal op hooghouden verbreken, maar een Klein Duimpje verstoort met zijn poging. op Heks houdt Fakir voor van de gek tijdens zijn uit goochelact. uit Ezel vertelt raadsels tijdens naar zijn uit show en Geitje op tv Benjamin is vandaag uit zijn gast.

Geitje de Benjamin wil Langnek natekenen. Dat uit tijdens blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert naar de andere Sprookjesbosbewoners en van Draak bewijst dat op hij hier beter de in is.

Wolf probeert een in act op tijdens te voeren met zijn uit naar wandelende tak, maar de door wandelende tak heeft in hier minder zin in. in Ezel jodelt erop los, naar uit maar hikt tegen een probleem aan. tijdens Klein naar Duimpje wil zijn grote liefde, tijdens de prinses, uit wakker kussen. Uiteindelijk stuit de hij op de iemand op tv anders.

Klein in Duimpje vraagt Roodkapje ten tijdens huwelijk, maar zij neemt een uit hem niet serieus. tijdens Langnek heeft commentaar op op het lied 'Zeg Roodkapje waar op tv ga je door heen?' en laat het op nummer aanpassen. op Ezel is vandaag het te gast bij tijdens Heks in haar kookrubriek tijdens van Hocus Kookus en met vraagt haar om hulp om van het zijn van haaruitval af te naar komen.

Wolf probeert Roodkapje de de in de val te door lokken, maar komt een voor een hete verrassing te uit staan. Geitje met Benjamin op en Wolf spelen 'Welles de nietes'. Fakir in leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al met snel met blijkt dat met Benjamin er beter in de is dan hij een dacht!

Geitje Benjamin de wil graag in het mannetje op de de maan ontmoeten en op zingt hierover. Ezel denkt het dat hij de op tv grappigste is door van het in Sprookjesbos, maar Heks van is zijn grappen zat. Wolf op vermomt zich van als naar de stiefmoeder van Sneeuwwitje een en wil zo Roodkapje op tv in met de val lokken. met De kabouters gooien roet uit in het op tv eten.

Ezel vraagt aan door op Langnek wat hij wil worden, maar het door dat verhaal krijgt een op vies luchtje. van Klein Duimpje heeft een toverdrank van het het Heks gestolen. Dit in drankje blijkt niet te door zijn wat Klein Duimpje uit dacht. Gelukkig van lost Fakir van alles op en zorgt op hij zo naar voor rust in het een Sprookjesbos.

februari 2020
21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

20-02-2020 09:45

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

19-02-2020 09:49

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

18-02-2020 09:49

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

17-02-2020 09:54

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

14-02-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

13-02-2020 09:53

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

12-02-2020 09:57

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

11-02-2020 09:56

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

10-02-2020 09:54

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

07-02-2020 09:54

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

06-02-2020 09:54

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

05-02-2020 09:54

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

04-02-2020 09:53

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

03-02-2020 09:56

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 42. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 621
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 09:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!