Programma gemist?

Wolf gaat met zwemmen met een hongerige door haai, naar maar waarom is tijdens Wolf niet bang? Roodkapje wil uit het met haar stem een glas de breken en met Wolf helpt haar een handje. op tv Ezel laat een de een Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, in tegen in de regels van naar Langnek in.

Het van Vlooiencircus van Klein naar Duimpje loopt uit mede door Assepoester uit uit de hand. Wolf is door vandaag door te gast bij Heks in tijdens haar kookrubriek Hocus Kookus. uit Hij vraagt het om de beste valsoep op van het Sprookjesbos. een Geitje Benjamin helpt in Fakir tijdens op zijn slangenact, in maar dat gaat niet het helemaal van goed.

Klein uit Duimpje heeft een speciale door vraag voor een de kookrubriek uit Hocus Kookus van Heks. Wolf met wil een goocheltruc uitvoeren, in op tv maar Langnek gooit roet in uit het eten. Of toch uit niet? Ezel door en Roodkapje maken een in op tv rap, waar Geitje Benjamin ook op tv graag het aan mee wil op tv doen.

Wolf brengt op tv zijn eigen van versie van 'Zeg van Roodkapje, waar ga je door heen?', maar wordt verstoord met een door de fluit van op Fakir. Ezel is benieuwd naar door wat de van Sprookjesbosbewoners later het willen worden en de brengt een uit bezoek aan Heks, maar een zij heeft er totaal het geen met zin in.

Draak met wil het wereldrecord bal op hooghouden verbreken, maar Klein de Duimpje het verstoort zijn poging. uit Heks houdt Fakir voor de op tv gek tijdens tijdens zijn goochelact. Ezel op vertelt raadsels door tijdens zijn show van en Geitje Benjamin op tv is vandaag zijn uit gast.

Geitje Benjamin uit wil Langnek natekenen. Dat een blijkt moeilijker dan in gedacht. tijdens Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en op tv Draak bewijst de dat hij hier beter een naar in is.

Wolf probeert een door act op tijdens te met voeren met zijn door wandelende tak, maar de tijdens wandelende tak heeft door hier minder het zin in. Ezel door jodelt erop los, maar hikt tegen op een een probleem aan. Klein Duimpje wil naar zijn grote liefde, van de door prinses, wakker kussen. Uiteindelijk de stuit hij op het iemand op anders.

Klein Duimpje vraagt naar Roodkapje ten huwelijk, naar maar zij neemt uit hem niet serieus. van Langnek heeft de commentaar op een het lied in 'Zeg Roodkapje waar ga uit je heen?' het en laat het nummer aanpassen. met Ezel is vandaag in te op gast bij Heks uit in haar kookrubriek Hocus het Kookus en vraagt haar in om hulp om van de zijn haaruitval van af te het komen.

Wolf met probeert Roodkapje in op de val te lokken, maar in komt voor een een met hete verrassing te staan. Geitje naar Benjamin en Wolf spelen het 'Welles nietes'. op Fakir leert in de kleine Benjamin op tv hypnotiseren. Al snel blijkt de dat naar Benjamin er beter door in is dan hij op dacht!

Geitje Benjamin wil met graag de het mannetje op tv op de maan ontmoeten en in zingt hierover. Ezel denkt in naar dat hij de van grappigste is van het Sprookjesbos, naar maar Heks door is zijn grappen zat. op Wolf vermomt het zich als de in stiefmoeder van Sneeuwwitje het en wil zo Roodkapje uit in naar de val lokken. De kabouters gooien op tv het roet in het met eten.

Ezel met vraagt aan Langnek wat uit hij het wil worden, maar dat verhaal krijgt op tv op tv een vies luchtje. naar Klein Duimpje heeft een toverdrank het van door Heks gestolen. Dit drankje naar blijkt niet te zijn wat in Klein een Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir de alles op op en zorgt hij uit zo voor rust in met het tijdens Sprookjesbos.

Ezel tijdens leest een het griezelverhaal voor, maar is zelf de een beetje door bang. Wolf en Heks de spelen in het spelletje 'Wie het laatst lacht, in de lacht het best'. Geitje op Benjamin zingt van het 'Nies-lied'. Wolf wil hem op hierbij met helpen.

Draak is door zijn vriend door Fladdertje de vlinder kwijt. uit Geitje in Benjamin helpt hem met zoeken. het Geitje tijdens Benjamin kan niet slapen tijdens en Wolf, naar verkleed als de Chinese Nachtegaal, een probeert hem in in slaap te zingen. naar Assepoester, Langnek en Ezel in uit strijden om de gouden beker in de een wedstrijdje limbodansen. een door Ezel is er zeker de van dat hij zal in winnen.

Wolf op hypnotiseert Roodkapje en naar zij speelt het van spelletje netjes mee. tijdens Klein Duimpje wil het een wereldrecord levende kanonskogel de verbreken, waarbij met Langnek uiteindelijk de van pineut is. Draak in wil niet het meer zo zwaar zijn uit en makkelijker kunnen tijdens vliegen. Hij vraagt in het Hocus tijdens Kookus of Heks hem het kan helpen.

Draak met speelt het sprookje tijdens 'Het meisje op tv met de zwavelstokjes' na. van Assepoester vindt dat het sprookje het op wel een opknapbeurt kan van gebruiken. Fakir wil van een gevaarlijke act op opvoeren, maar Langnek houdt op de regels de nauwlettend in de gaten. Wolf tijdens op tv zingt het alfabet en de uit kabouters de helpen hem. Of toch uit niet?

oktober 2020
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!