Programma gemist?

Ezel de vraagt aan Langnek wat uit hij wil worden, in maar dat in verhaal krijgt een een vies luchtje. Klein Duimpje heeft van een met toverdrank van Heks in gestolen. Dit drankje op tv blijkt niet te zijn in wat Klein naar Duimpje dacht. met Gelukkig lost Fakir alles op en in door zorgt hij zo voor naar rust in het de Sprookjesbos.

Ezel leest op tv een griezelverhaal voor, maar een is zelf in een beetje op bang. Wolf op tv en Heks spelen op het spelletje 'Wie het op laatst lacht, lacht het best'. tijdens Geitje Benjamin zingt op tv het 'Nies-lied'. de Wolf het wil hem hierbij een helpen.

Draak in is zijn vriend een Fladdertje de vlinder door kwijt. Geitje Benjamin helpt op hem met door zoeken. Geitje Benjamin kan het niet met slapen en Wolf, verkleed als met de Chinese Nachtegaal, probeert op hem in slaap uit een te zingen. Assepoester, Langnek en door Ezel tijdens strijden om de gouden beker met in door een wedstrijdje limbodansen. Ezel is er de zeker op tv van dat een hij zal winnen.

Wolf hypnotiseert Roodkapje van en zij speelt naar het spelletje netjes in mee. een Klein Duimpje wil op het wereldrecord levende kanonskogel van verbreken, waarbij Langnek de uiteindelijk de van pineut is. Draak wil in niet meer in zo zwaar zijn de en makkelijker kunnen vliegen. van Hij vraagt het in Hocus Kookus of het Heks hem kan van helpen.

Draak van speelt het sprookje 'Het naar meisje met de het zwavelstokjes' na. Assepoester vindt een dat het sprookje in naar wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir de naar wil een gevaarlijke act opvoeren, maar van Langnek houdt de op tv regels nauwlettend in een naar de gaten. Wolf zingt het op alfabet en de de kabouters helpen door hem. Of toch in niet?

Fakir wil een met het lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners van hem steeds onderbreken. Draak naar laat zijn drumtalent in door zien. Geitje Benjamin en van Klein Duimpje hebben van zin in het een ijsje en verzinnen een met manier uit om muntjes van Ezel te op tv krijgen. door Of Ezel deze zal op tv geven, is nog maar naar de uit vraag.

Wolf tijdens draagt het met sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en naar probeert zo Roodkapje door en van Geitje Benjamin als lunch te op pakken te een krijgen. Ezel vraagt aan met Geitje de Benjamin wat hij op tv later wil worden op tv en krijgt met hierop wel heel veel op antwoorden. Assepoester op tv is vandaag te op tv gast bij Heks in haar kookrubriek naar Hocus Kookus. met De prinses wil een met tijdens vlek uit haar jurk op krijgen.

Fakir op doet een geweldige truc met de een kop tijdens en in schotel, maar een mug dreigt van roet in in het eten te gooien. de Heks heeft een paddenstoelenorkest, op tv tijdens maar dit gezelschap in is moeilijker te dirigeren uit dan ze het van tevoren had naar gedacht. Roodkapje en Klein Duimpje spelen op tv het sprookje van op tv Hans en naar Grietje door na.

Wolf gaat in zwemmen met een hongerige uit uit haai, maar waarom is Wolf niet door bang? Roodkapje wil van met haar op tv stem uit een glas breken en Wolf met helpt haar met een handje. Ezel op laat de op Rode Schoentjes een op tikkeltje sneller dansen, tegen een de regels naar van Langnek in.

Het Vlooiencircus op tv van een Klein Duimpje loopt mede door Assepoester op uit de van hand. Wolf is vandaag door te gast bij naar Heks op tv in haar kookrubriek Hocus door Kookus. Hij door vraagt om de beste valsoep uit het van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt van Fakir van tijdens zijn naar slangenact, maar dat gaat niet helemaal met het goed.

Klein op Duimpje heeft een speciale vraag door voor de de kookrubriek tijdens Hocus Kookus van van Heks. Wolf wil een goocheltruc een uitvoeren, maar Langnek de gooit roet in van het eten. Of van toch niet? Ezel op en Roodkapje maken een op tv rap, waar Geitje door Benjamin van ook graag aan op mee wil op doen.

Wolf een brengt zijn eigen versie van van 'Zeg tijdens Roodkapje, waar ga je heen?', op maar uit wordt verstoord door de tijdens fluit van met Fakir. Ezel is benieuwd naar het wat de Sprookjesbosbewoners uit uit later willen worden en brengt een de in bezoek aan Heks, maar zij uit heeft op tv er totaal geen zin naar in.

Draak wil het uit wereldrecord bal hooghouden door verbreken, een maar Klein Duimpje verstoort zijn in op tv poging. Heks houdt Fakir voor de tijdens gek tijdens zijn van goochelact. Ezel vertelt in op raadsels tijdens zijn show en uit Geitje Benjamin is in vandaag zijn op tv gast.

Geitje het Benjamin wil met Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan in gedacht. op tv Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en door de Draak bewijst dat hij hier met beter in naar is.

Wolf op probeert een act op te met voeren met zijn een wandelende in tak, maar met de wandelende tak met heeft hier minder zin in. Ezel het jodelt erop los, op tv maar hikt op tegen een probleem de aan. Klein Duimpje het wil zijn op grote liefde, uit de prinses, wakker kussen. tijdens Uiteindelijk stuit hij op iemand de uit anders.

november 2019
15-11-2019 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

14-11-2019 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

13-11-2019 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

12-11-2019 09:51

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

11-11-2019 09:51

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

08-11-2019 09:56

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

07-11-2019 09:54

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

06-11-2019 09:54

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

05-11-2019 09:51

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

04-11-2019 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

01-11-2019 09:51

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

31-10-2019 09:54

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

30-10-2019 09:45

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

29-10-2019 09:49

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

28-10-2019 09:55

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 561
  • Laatste uitzending op 15-11-2019 om 09:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!