Programma gemist?

Draak in speelt het sprookje 'Het meisje door met de zwavelstokjes' in na. Assepoester vindt tijdens op dat het sprookje wel een in opknapbeurt kan gebruiken. Fakir naar wil op een gevaarlijke act het opvoeren, maar Langnek met houdt de uit regels nauwlettend in de gaten. Wolf naar op tv zingt het alfabet het en de kabouters helpen de hem. Of toch het niet?

Fakir wil een uit lied zingen, met terwijl de Sprookjesbosbewoners uit hem op steeds onderbreken. Draak in laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin met en van Klein Duimpje hebben zin in door een ijsje uit en verzinnen een op tv manier om muntjes tijdens van Ezel te krijgen. een Of Ezel deze in zal de geven, is in nog maar de de vraag.

Wolf draagt het het in sprookje 'Zwaan kleef aan' het voor en van probeert zo Roodkapje en Geitje door Benjamin als met lunch te pakken te krijgen. tijdens Ezel vraagt aan in Geitje Benjamin van wat hij van later wil tijdens worden en krijgt hierop wel heel in veel antwoorden. Assepoester het is vandaag te de in gast bij Heks het in haar kookrubriek Hocus het Kookus. De met prinses wil een vlek uit het haar met jurk krijgen.

Fakir uit doet een geweldige truc op tv met een kop en op schotel, maar een door mug met dreigt roet in het met eten te gooien. uit Heks heeft een op tv paddenstoelenorkest, maar dit op gezelschap is moeilijker te een dirigeren op dan ze van van tevoren had gedacht. in Roodkapje en Klein Duimpje spelen op tv het sprookje van in op tv Hans en Grietje op na.

Wolf van gaat zwemmen op met een hongerige het haai, maar waarom is Wolf tijdens niet bang? Roodkapje tijdens wil door met haar stem een glas breken de en Wolf een helpt haar een met handje. Ezel laat de in Rode op tv Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, in op tv tegen de regels van door Langnek in.

Het Vlooiencircus van in Klein Duimpje loopt door door mede door Assepoester een uit de hand. Wolf is vandaag tijdens te gast bij in door Heks in haar een kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om een de beste een valsoep op van het Sprookjesbos. Geitje op tv Benjamin helpt Fakir het tijdens zijn op tv slangenact, maar dat gaat niet tijdens helemaal met goed.

Klein tijdens Duimpje heeft een speciale vraag een voor de kookrubriek een uit Hocus Kookus van Heks. door Wolf wil een een goocheltruc uitvoeren, het maar Langnek gooit roet in het op in eten. Of toch door niet? Ezel en Roodkapje maken de een rap, waar Geitje door Benjamin ook graag de aan uit mee wil uit doen.

Wolf brengt zijn op eigen versie van door 'Zeg Roodkapje, waar in ga naar je heen?', een maar wordt verstoord door tijdens de fluit van met Fakir. Ezel is benieuwd naar naar wat de de Sprookjesbosbewoners later door willen worden en op tv brengt een bezoek aan Heks, een met maar zij heeft er uit totaal geen naar zin in.

Draak wil het met op tv wereldrecord bal hooghouden verbreken, naar maar Klein met Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt in Fakir op tv voor de gek tijdens zijn naar goochelact. Ezel uit vertelt raadsels tijdens uit zijn show en Geitje in de Benjamin is vandaag zijn een gast.

Geitje Benjamin wil het Langnek op tv natekenen. Dat blijkt moeilijker dan het in gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners uit en Draak bewijst uit dat hij hier op beter in het is.

Wolf probeert met een act op door te voeren met op zijn door wandelende tak, maar de wandelende tak het heeft de hier minder zin in. Ezel in op tv jodelt erop los, door maar hikt tegen een op tv probleem aan. van Klein Duimpje wil zijn grote tijdens liefde, de prinses, wakker tijdens kussen. Uiteindelijk stuit tijdens hij op uit iemand anders dan hij op tv door verwachtte.

Klein tijdens Duimpje vraagt in Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt tijdens hem op tv niet serieus. Langnek in heeft commentaar naar op het lied 'Zeg Roodkapje tijdens waar ga je op tv heen?' en laat naar het door nummer aanpassen. Ezel is een vandaag te gast op bij Heks met in haar kookrubriek Hocus van Kookus en vraagt haar om op naar hulp om van zijn op tv haaruitval af te het komen.

Wolf door probeert Roodkapje in de val met te lokken, maar in op komt voor een hete van verrassing te uit staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen de 'Welles Nietes'. tijdens Fakir leert met de kleine Benjamin op tv hypnotiseren. Al snel blijkt door dat Benjamin op er beter in op is dan hij de dacht!

Geitje Benjamin de wil graag het mannetje op tv in op de maan ontmoeten uit en zingt de hierover. Ezel denkt dat op hij de grappigste uit is van van het Sprookjesbos, maar met Heks is zijn grappen zat. Wolf het vermomt door zich als de tijdens stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil tijdens zo Roodkapje de in de val uit lokken. De kabouters gooien in op tv roet in het op eten.

Ezel vraagt uit aan Langnek een wat hij wil worden, maar op dat verhaal naar krijgt uit een vies luchtje. uit Klein Duimpje heeft een toverdrank het van op Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet naar te zijn het wat Klein Duimpje dacht. op Gelukkig lost van Fakir alles op en het tijdens zorgt hij zo voor op tv rust in het naar Sprookjesbos.

april 2019
19-04-2019 09:10

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

18-04-2019 09:15

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

17-04-2019 09:12

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

16-04-2019 09:13

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

15-04-2019 09:09

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

12-04-2019 09:11

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

11-04-2019 09:12

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

10-04-2019 09:09

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

09-04-2019 09:08

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

08-04-2019 09:10

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

05-04-2019 09:09

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

04-04-2019 09:11

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

03-04-2019 09:11

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles Nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

02-04-2019 09:08

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

01-04-2019 09:09

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 433
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord