Programma gemist?

Wolf gaat in zwemmen met een op hongerige op tv haai, maar waarom is Wolf niet naar bang? Roodkapje op wil met haar stem de een glas breken in en Wolf helpt uit haar een van handje. in Ezel laat de Rode Schoentjes een tijdens tikkeltje sneller in dansen, tegen de regels van van Langnek met in.

Het naar Vlooiencircus van de Klein Duimpje loopt de mede door Assepoester uit de het hand. van Wolf is vandaag te gast van bij naar Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. in Hij vraagt om met de door beste valsoep tijdens van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt naar Fakir op tijdens zijn slangenact, maar een dat gaat op tv niet helemaal op goed.

Klein Duimpje heeft naar een op tv speciale vraag van voor de kookrubriek naar Hocus Kookus van Heks. van Wolf wil op een goocheltruc uitvoeren, naar maar Langnek gooit roet in de het eten. door Of toch niet? tijdens Ezel en Roodkapje maken tijdens een de rap, waar Geitje Benjamin met ook graag aan mee wil tijdens het doen.

Wolf de brengt zijn eigen op tv versie van 'Zeg Roodkapje, een waar ga je heen?', een maar wordt in verstoord door de fluit op van van Fakir. Ezel is benieuwd uit naar wat de Sprookjesbosbewoners van later willen worden op tv en brengt het een bezoek op tv aan Heks, maar zij uit heeft er op totaal geen op tv zin in.

Draak van wil het wereldrecord bal hooghouden tijdens verbreken, op maar Klein Duimpje verstoort zijn met poging. Heks houdt op Fakir voor van de gek tijdens tijdens zijn goochelact. Ezel met vertelt raadsels tijdens zijn een het show en Geitje Benjamin in is vandaag zijn op tv gast.

Geitje Benjamin op wil Langnek natekenen. door Dat blijkt moeilijker de dan gedacht. Roodkapje imiteert de andere Sprookjesbosbewoners en het uit Draak bewijst dat hij hier de beter in in is.

Wolf probeert van een door act op te voeren op met zijn wandelende door tak, maar de wandelende tijdens tak heeft hier een minder zin in. met Ezel jodelt erop tijdens los, van maar hikt tegen een probleem aan. op tv Klein Duimpje wil in uit zijn grote liefde, de prinses, uit wakker kussen. op tv Uiteindelijk stuit hij tijdens op iemand het anders.

Klein Duimpje door vraagt Roodkapje ten door huwelijk, maar tijdens zij neemt op hem niet serieus. naar Langnek heeft commentaar de op het lied 'Zeg Roodkapje waar tijdens de ga je heen?' en laat met het nummer aanpassen. Ezel met is vandaag te uit gast bij Heks de in in haar kookrubriek Hocus Kookus en op tv vraagt haar om het hulp op tv om van zijn naar haaruitval af te uit komen.

Wolf de probeert Roodkapje in op de val te uit lokken, maar tijdens komt voor een hete verrassing te tijdens staan. Geitje Benjamin tijdens en Wolf naar spelen 'Welles nietes'. een Fakir leert op tv de kleine Benjamin uit hypnotiseren. Al snel door blijkt dat Benjamin uit er beter in in is dan hij van dacht!

Geitje Benjamin wil uit graag het tijdens mannetje op de in maan ontmoeten en van zingt door hierover. Ezel denkt dat hij door de grappigste de is van het naar Sprookjesbos, maar Heks is naar zijn grappen op tv zat. Wolf vermomt zich als met de stiefmoeder van van een Sneeuwwitje en wil naar zo Roodkapje in de val lokken. van De tijdens kabouters gooien roet uit in het het eten.

Ezel met vraagt aan Langnek wat in hij wil worden, het maar dat verhaal krijgt van een vies luchtje. van Klein Duimpje heeft met een toverdrank van een Heks het gestolen. Dit drankje blijkt niet naar te van zijn wat op Klein Duimpje dacht. tijdens Gelukkig lost Fakir alles tijdens op en zorgt hij zo het voor rust de in het op tv Sprookjesbos.

Ezel leest een van griezelverhaal voor, maar op is zelf een de beetje bang. Wolf met en Heks spelen de het spelletje op 'Wie het laatst de lacht, lacht het in best'. Geitje Benjamin uit zingt het 'Nies-lied'. Wolf van wil hem hierbij het door helpen.

Draak van is zijn vriend Fladdertje op tv de de vlinder kwijt. Geitje Benjamin uit helpt hem met zoeken. uit Geitje Benjamin een kan niet slapen en Wolf, naar verkleed als de door Chinese Nachtegaal, van probeert hem van in slaap te de zingen. Assepoester, Langnek op en Ezel strijden uit om de gouden de beker in een wedstrijdje limbodansen. een Ezel is er het zeker tijdens van dat van hij zal winnen.

Wolf een hypnotiseert Roodkapje naar en zij speelt het spelletje naar netjes met mee. Klein Duimpje in wil het wereldrecord levende kanonskogel op tv verbreken, waarbij Langnek van uiteindelijk de door pineut is. Draak wil niet in meer zo een zwaar zijn en door makkelijker kunnen het vliegen. Hij vraagt met in Hocus Kookus of van Heks op tv hem kan helpen.

Draak speelt het in sprookje 'Het naar meisje met de de zwavelstokjes' de na. Assepoester vindt dat het op sprookje een wel een opknapbeurt kan uit gebruiken. Fakir wil uit een gevaarlijke act met opvoeren, maar Langnek een houdt de regels nauwlettend in het naar de gaten. Wolf naar zingt het alfabet en de een kabouters van helpen hem. Of toch door niet?

november 2021
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!