Programma gemist?

Wolf een gaat zwemmen met de een hongerige uit haai, maar waarom is Wolf niet van bang? Roodkapje wil het met de haar stem een op tv glas breken en Wolf uit helpt haar een de handje. Ezel laat tijdens de een Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, door tegen de de regels het van Langnek in.

Het met Vlooiencircus van Klein Duimpje op loopt mede op door Assepoester uit de op hand. Wolf is vandaag met te gast bij naar een Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. in Hij vraagt om door de beste naar valsoep van het de Sprookjesbos. het Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens van zijn het slangenact, maar dat gaat door niet helemaal de goed.

Klein het Duimpje heeft van een speciale vraag voor met de kookrubriek Hocus Kookus in van Heks. in Wolf wil op tv een goocheltruc uitvoeren, maar van Langnek gooit roet in in het eten. Of het toch het niet? Ezel en Roodkapje de maken een rap, waar Geitje door de Benjamin ook graag het aan mee wil uit doen.

Wolf brengt een zijn de eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar door ga met je heen?', maar wordt verstoord uit door de naar fluit van Fakir. in Ezel met is benieuwd naar een wat de Sprookjesbosbewoners later het willen worden op en brengt een bezoek aan Heks, op tv maar zij met heeft er totaal geen met zin op tv in.

Draak een wil het met wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein naar Duimpje het verstoort zijn op tv poging. Heks houdt Fakir voor de de het gek tijdens zijn goochelact. Ezel op vertelt raadsels tijdens zijn tijdens met show en Geitje op Benjamin is vandaag zijn op tv gast.

Geitje het Benjamin wil een Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan het gedacht. Roodkapje imiteert in andere Sprookjesbosbewoners en van het Draak bewijst dat hij hier beter een in het is.

Wolf probeert een uit een act op te voeren met van zijn wandelende een tak, maar de door wandelende tak naar heeft hier minder uit zin in. Ezel jodelt een erop los, uit maar hikt tegen een probleem de aan. Klein Duimpje wil in zijn uit grote liefde, de prinses, wakker door kussen. Uiteindelijk stuit met hij uit op iemand de anders.

Klein op Duimpje vraagt uit Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt door hem op tv niet serieus. door Langnek heeft commentaar op het lied het op tv 'Zeg Roodkapje waar ga je in heen?' en tijdens laat het op tv nummer aanpassen. Ezel is met vandaag te gast bij tijdens Heks in haar van kookrubriek Hocus met Kookus en vraagt haar om op door hulp om van tijdens zijn haaruitval af te in komen.

Wolf het probeert Roodkapje van in de val te het lokken, maar komt voor een de hete verrassing in te de staan. Geitje Benjamin en door Wolf spelen 'Welles door nietes'. Fakir naar leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al van snel in blijkt dat tijdens Benjamin er beter in het is dan de hij dacht!

Geitje Benjamin wil met tijdens graag het mannetje op de maan door ontmoeten en van zingt hierover. tijdens Ezel denkt dat op hij de grappigste is van op het Sprookjesbos, met maar Heks een is zijn grappen zat. op tv Wolf vermomt zich als met de stiefmoeder naar van Sneeuwwitje en naar wil zo tijdens Roodkapje in de door val lokken. De in kabouters gooien roet in het naar met eten.

Ezel vraagt het aan Langnek wat hij naar wil worden, maar tijdens dat verhaal door krijgt een vies de luchtje. Klein Duimpje met heeft in een toverdrank van Heks gestolen. Dit op drankje in blijkt niet te zijn wat tijdens Klein op Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir een alles op op en zorgt hij in zo op tv voor rust in het het Sprookjesbos.

Ezel een leest een griezelverhaal in voor, maar is zelf een met beetje met bang. Wolf en Heks tijdens spelen het op tv spelletje 'Wie het laatst het lacht, op tv lacht het best'. met Geitje Benjamin zingt het van 'Nies-lied'. Wolf op wil hem hierbij naar helpen.

Draak op is zijn door vriend Fladdertje de vlinder met kwijt. Geitje Benjamin uit helpt hem met zoeken. een Geitje Benjamin kan niet uit slapen op tv en Wolf, verkleed als een de Chinese uit Nachtegaal, probeert hem in in slaap te zingen. Assepoester, een de Langnek en Ezel strijden om door de op tv gouden beker in een wedstrijdje limbodansen. met Ezel is er in zeker van dat de het hij zal winnen.

Wolf het hypnotiseert Roodkapje en op tv zij speelt het in spelletje netjes mee. tijdens Klein Duimpje wil het het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, met op tv waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. op tv Draak wil door niet meer in zo zwaar zijn en in makkelijker een kunnen vliegen. Hij vraagt in Hocus met Kookus of uit Heks hem kan naar helpen.

Draak tijdens speelt het sprookje 'Het op tv meisje met op de zwavelstokjes' na. op tv Assepoester vindt dat een het sprookje wel uit een opknapbeurt kan gebruiken. tijdens Fakir in wil een gevaarlijke act met opvoeren, maar Langnek op houdt de regels uit nauwlettend in de de gaten. Wolf zingt het het alfabet en de kabouters tijdens helpen hem. op Of toch uit niet?

juni 2021
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!