Programma gemist?

Geitje Benjamin door wil Langnek natekenen. uit Dat van blijkt moeilijker dan op gedacht. Roodkapje imiteert andere met Sprookjesbosbewoners en van Draak bewijst dat hij hier beter de in uit is.

Wolf het probeert een act op te door voeren met door zijn wandelende tak, maar door de wandelende naar tak heeft hier door minder zin in in. Ezel jodelt het erop los, maar hikt een tegen een probleem aan. op in Klein Duimpje wil zijn grote liefde, naar de prinses, wakker van kussen. naar Uiteindelijk stuit hij naar op iemand anders door dan hij het verwachtte.

Klein Duimpje van vraagt Roodkapje ten tijdens huwelijk, maar zij neemt de hem niet serieus. de Langnek heeft commentaar een op het lied van 'Zeg Roodkapje Waar een met Ga Je Heen?' en laat het naar nummer door aanpassen. Ezel is vandaag van te gast op tv bij Heks in naar haar kookrubriek Hocus Kookus en tijdens vraagt haar om tijdens hulp in om van zijn met haaruitval af te door komen.

Wolf op probeert Roodkapje in de val door de te lokken, maar komt voor op tv een hete tijdens verrassing te staan. door Geitje Benjamin en op tv Wolf spelen 'Welles het Nietes'. Fakir leert de naar kleine Benjamin op hypnotiseren. Al snel blijkt naar dat Benjamin de er beter in is dan van hij van dacht!

Geitje uit Benjamin wil graag het mannetje het op de maan op ontmoeten door en zingt hierover. Ezel in denkt dat met hij de grappigste is naar van van het Sprookjesbos, maar Heks een is zijn grappen zat. uit Wolf van vermomt zich als de uit stiefmoeder van met Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje in een uit de val lokken. De kabouters gooien het roet met in het in eten.

Ezel van vraagt aan Langnek wat de hij wil worden, maar in dat verhaal naar krijgt op een vies luchtje. Klein Duimpje heeft met naar een toverdrank van Heks een gestolen. Dit de drankje blijkt niet te zijn op wat Klein Duimpje naar dacht. Gelukkig lost door Fakir alles op door en zorgt hij zo met voor rust het in het met Sprookjesbos.

Ezel op tv leest een griezelverhaal voor, maar het is met zelf een beetje bang. Wolf uit en met Heks spelen het spelletje het 'Wie het laatst tijdens lacht, met lacht het best'. Geitje Benjamin uit zingt het 'Nies-lied'. Wolf in wil hem hierbij naar in helpen.

Draak door is zijn vriend Fladdertje de op tv de vlinder kwijt. Geitje Benjamin op helpt hem op met zoeken. Geitje Benjamin kan niet uit slapen uit en Wolf, verkleed in als de Chinese Nachtegaal, het probeert hem tijdens in slaap de te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel met uit strijden om de gouden beker bij in een een wedstrijdje limbodansen. Ezel is er naar zeker van op tv dat een hij zal winnen.

Fakir doet door een geweldige van truc met een kop een en schotel, op maar een op tv mug dreigt roet in het eten met te gooien. Heks in heeft een op tv paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap in is moeilijker te op tv dirigeren met dan ze van naar tevoren had gedacht. op Roodkapje en Klein Duimpje spelen tijdens met het sprookje van Hans en Grietje door naar na.

Wolf met gaat zwemmen met een hongerige op tv haai, maar op tv waarom is in Wolf niet in bang? Roodkapje wil een een glas breken door op haar stem te gebruiken van en Wolf helpt haar met een tijdens handje. Ezel uit laat de Rode Schoentjes een op tv tikkeltje van sneller dansen, tegen de regels van tijdens Langnek uit in.

Het met Vlooiencircus van Klein het Duimpje loopt mede naar door Assepoester uit de van hand. Wolf de is vandaag te gast in bij met Heks in haar kookrubriek in Hocus Kookus. door Hij vraagt om naar de beste valsoep van het Sprookjesbos. tijdens Geitje Benjamin in helpt Fakir tijdens uit zijn slangenact, maar in dat de gaat niet helemaal op goed.

Klein het Duimpje heeft door een speciale vraag voor de in kookrubriek Hocus op tv Kookus van de Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, op maar Langnek gooit tijdens door roet in het eten. het Of toch niet? Ezel op tv en Roodkapje maken de een rap, waar Geitje uit door Benjamin ook graag aan in mee wil een doen.

Wolf door brengt zijn eigen tijdens versie van 'Zeg tijdens Roodkapje, waar ga je heen?', tijdens maar het wordt verstoord het door de fluit van Fakir. Ezel naar is benieuwd naar tijdens wat door de Sprookjesbosbewoners later willen worden met en brengt tijdens een door bezoek aan Heks, een maar zij heeft er totaal geen naar op zin in.

Draak het wil het wereldrecord op bal hooghouden verbreken, een maar Klein met Duimpje verstoort zijn poging. Heks een houdt Fakir voor de op gek door tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt van raadsels van tijdens zijn show en Geitje op Benjamin is vandaag uit zijn door gast.

Geitje door Benjamin wil tijdens Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker van dan gedacht. een Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en uit Draak bewijst met dat hij hier beter in in van is.

januari 2019
22-01-2019 09:09

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

21-01-2019 09:09

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

18-01-2019 09:07

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje Waar Ga Je Heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

17-01-2019 09:04

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles Nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

16-01-2019 09:08

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

15-01-2019 09:10

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

14-01-2019 09:07

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

11-01-2019 09:05

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

21-12-2018 09:10

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

20-12-2018 09:06

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil een glas breken door haar stem te gebruiken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van...

19-12-2018 09:09

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

18-12-2018 09:07

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

17-12-2018 09:08

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

14-12-2018 09:07

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

13-12-2018 09:06

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 370
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 09:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord