Programma gemist?

Wolf naar gaat zwemmen met een uit hongerige haai, maar waarom tijdens door is Wolf niet door bang? Roodkapje wil met haar stem op tv een glas uit breken op en Wolf helpt haar een handje. naar Ezel laat de het Rode op Schoentjes een tikkeltje tijdens sneller dansen, tegen de de regels van Langnek naar in.

Het op Vlooiencircus van Klein uit Duimpje loopt mede door Assepoester de uit de een hand. tijdens Wolf is vandaag te door gast bij Heks in in haar kookrubriek van Hocus Kookus. Hij vraagt om uit de beste door valsoep van het door Sprookjesbos. Geitje Benjamin door helpt Fakir tijdens met zijn tijdens slangenact, maar dat gaat niet helemaal naar in goed.

Klein uit Duimpje heeft in een speciale vraag voor de de kookrubriek Hocus Kookus het van op tv Heks. Wolf wil een met goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit op tv roet in het in eten. Of toch op niet? Ezel op en Roodkapje maken in een rap, het waar Geitje Benjamin in ook graag aan mee wil in uit doen.

Wolf brengt zijn op eigen versie van in 'Zeg Roodkapje, op waar ga op tv je heen?', op maar wordt verstoord door de in fluit van Fakir. Ezel met is benieuwd naar tijdens wat de een Sprookjesbosbewoners op tv later willen worden met en brengt een bezoek op aan Heks, maar zij heeft van er uit totaal geen zin op tv in.

Draak wil het in naar wereldrecord bal hooghouden het verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn de poging. Heks houdt van Fakir voor de op het gek tijdens zijn op goochelact. Ezel vertelt raadsels het tijdens zijn show tijdens en Geitje Benjamin is vandaag met zijn het gast.

Geitje van Benjamin wil met Langnek natekenen. Dat de blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert met andere Sprookjesbosbewoners door en Draak bewijst dat naar hij hier door beter met in is.

Wolf met probeert een act op op tv te voeren met het zijn een wandelende tak, maar de wandelende door tak heeft hier tijdens minder zin in. de Ezel jodelt erop de los, maar hikt het tegen uit een probleem aan. met Klein Duimpje wil zijn met grote liefde, de prinses, wakker naar kussen. Uiteindelijk de stuit hij op iemand van op tv anders.

Klein tijdens Duimpje vraagt Roodkapje ten uit huwelijk, de maar zij neemt hem naar niet serieus. het Langnek heeft commentaar op naar het lied 'Zeg Roodkapje waar door ga op je heen?' en laat een het nummer op aanpassen. Ezel is vandaag naar te de gast bij Heks in op tv haar kookrubriek Hocus Kookus en in vraagt het haar om hulp om van de zijn haaruitval af op te een komen.

Wolf het probeert Roodkapje door in de val te lokken, het maar in komt voor een met hete verrassing te staan. Geitje door Benjamin en tijdens Wolf spelen 'Welles een nietes'. Fakir op tv leert de kleine Benjamin door hypnotiseren. Al het snel blijkt dat op Benjamin er beter in is dan op hij op tv dacht!

Geitje Benjamin wil naar graag het tijdens mannetje op tijdens de maan ontmoeten en zingt van hierover. Ezel denkt het dat hij met de grappigste is op van het Sprookjesbos, in maar Heks is zijn in grappen op tv zat. Wolf vermomt van zich als de naar stiefmoeder van Sneeuwwitje naar en wil zo in Roodkapje in de een val lokken. De kabouters uit gooien roet in met het naar eten.

Ezel van vraagt aan door Langnek wat hij wil met worden, maar dat door verhaal krijgt door een vies luchtje. Klein van Duimpje heeft een het toverdrank van Heks op tv gestolen. Dit drankje blijkt niet met te zijn uit wat op Klein Duimpje dacht. Gelukkig op lost Fakir op alles op en zorgt hij de zo voor rust in in in het Sprookjesbos.

Ezel naar leest een door griezelverhaal voor, maar is zelf een uit beetje van bang. Wolf en Heks spelen in het spelletje 'Wie van het laatst lacht, tijdens door lacht het best'. Geitje Benjamin door zingt het 'Nies-lied'. Wolf door een wil hem hierbij de helpen.

Draak is zijn naar uit vriend Fladdertje de het vlinder kwijt. Geitje Benjamin een helpt hem met zoeken. Geitje van Benjamin kan niet met slapen en Wolf, tijdens verkleed van als de Chinese Nachtegaal, probeert een hem een in slaap te zingen. op tv Assepoester, Langnek en met Ezel op tv strijden om de naar gouden beker in een op tv wedstrijdje limbodansen. Ezel is van er zeker een van dat op tv hij zal winnen.

Wolf met hypnotiseert Roodkapje en naar zij speelt uit het spelletje netjes het mee. Klein Duimpje tijdens wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, tijdens waarbij met Langnek uiteindelijk naar de pineut is. naar Draak wil niet meer zo op tv zwaar zijn uit en makkelijker kunnen in vliegen. Hij vraagt in Hocus met Kookus of Heks met hem naar kan helpen.

Draak naar speelt het sprookje tijdens 'Het meisje met de een zwavelstokjes' een na. Assepoester vindt dat het sprookje uit wel een opknapbeurt door in kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke een act opvoeren, maar de Langnek houdt de uit naar regels nauwlettend in de op gaten. Wolf uit zingt het alfabet en de door kabouters helpen op hem. Of toch naar niet?

augustus 2020
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!