Programma gemist?

Wolf gaat naar zwemmen naar met een hongerige haai, maar waarom in naar is Wolf niet uit bang? Roodkapje wil met haar tijdens stem een glas breken de en Wolf helpt het haar een een handje. Ezel door laat de Rode Schoentjes een met tikkeltje in sneller dansen, tegen door de regels van van Langnek in.

Het Vlooiencircus met van Klein Duimpje loopt in door mede door Assepoester uit een de hand. Wolf is de vandaag met te gast bij Heks door in haar kookrubriek van Hocus Kookus. Hij het vraagt om op tv de beste valsoep van op het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt een in Fakir tijdens zijn naar slangenact, maar dat gaat niet helemaal het uit goed.

Klein door Duimpje heeft een door speciale vraag voor tijdens de kookrubriek Hocus Kookus uit van Heks. Wolf wil door op tv een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek uit gooit roet in van het eten. met Of toch niet? op Ezel en Roodkapje het maken een rap, waar een Geitje Benjamin ook graag tijdens aan mee naar wil het doen.

Wolf brengt tijdens zijn eigen versie een van op tv 'Zeg Roodkapje, waar ga je op heen?', maar het wordt verstoord door de fluit uit van in Fakir. Ezel is benieuwd naar de wat van de Sprookjesbosbewoners later willen op tv worden en brengt een tijdens in bezoek aan Heks, maar naar zij heeft met er totaal geen naar zin in.

Draak van wil het wereldrecord bal in hooghouden door verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn tijdens in poging. Heks houdt Fakir voor de op gek tijdens het zijn goochelact. een Ezel vertelt de raadsels tijdens zijn show en tijdens Geitje Benjamin in is vandaag zijn het gast.

Geitje Benjamin wil uit met Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker van dan op tv gedacht. Roodkapje imiteert het andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst de dat hij hier op tv beter in van is.

Wolf uit probeert een act van op te voeren met zijn naar in wandelende tak, maar de wandelende tak door heeft het hier minder in zin in. Ezel het jodelt erop los, in maar hikt tegen op een probleem aan. Klein Duimpje op tv wil zijn grote op tv liefde, de prinses, op wakker uit kussen. Uiteindelijk stuit hij van op iemand naar anders.

Klein naar Duimpje vraagt de Roodkapje ten huwelijk, maar zij de neemt hem het niet serieus. op tv Langnek heeft commentaar op tv op het lied een 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' van en op tv laat het van nummer aanpassen. Ezel is vandaag door te gast bij Heks op in haar op tv kookrubriek Hocus naar Kookus en de vraagt haar om hulp om naar van zijn haaruitval op tv af een te komen.

Wolf het probeert Roodkapje op in de val te lokken, maar op tv komt voor een uit hete tijdens verrassing te staan. Geitje Benjamin uit en met Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir door een leert de kleine Benjamin een hypnotiseren. Al snel naar blijkt dat Benjamin er van beter in door is dan hij met dacht!

Geitje Benjamin wil een uit graag het mannetje op van de maan een ontmoeten en zingt hierover. Ezel naar denkt naar dat hij de grappigste is van het een het Sprookjesbos, maar Heks is een zijn naar grappen zat. Wolf vermomt zich op als de stiefmoeder de van Sneeuwwitje en wil door zo Roodkapje in van de op val lokken. De kabouters de gooien op tv roet in het uit eten.

Ezel vraagt het aan Langnek in wat hij met wil worden, maar dat verhaal krijgt door een vies tijdens luchtje. Klein Duimpje van heeft een toverdrank van tijdens Heks gestolen. in Dit van drankje blijkt niet te zijn wat tijdens Klein door Duimpje dacht. Gelukkig lost naar Fakir alles op en op zorgt hij zo in voor rust in in naar het Sprookjesbos.

Ezel leest op tv een griezelverhaal naar voor, maar naar is zelf een beetje op bang. Wolf en Heks naar spelen het het spelletje 'Wie het met laatst lacht, naar lacht het best'. de Geitje Benjamin zingt het in 'Nies-lied'. Wolf wil hem een hierbij op helpen.

Draak is uit zijn vriend Fladdertje de op vlinder kwijt. Geitje in Benjamin helpt op hem met zoeken. Geitje in Benjamin op kan niet een slapen en Wolf, verkleed op als de Chinese Nachtegaal, probeert van op hem in slaap te zingen. een Assepoester, Langnek en de Ezel strijden uit om de gouden beker in uit tijdens een wedstrijdje limbodansen. op Ezel is er in zeker van dat hij zal van winnen.

Wolf naar hypnotiseert Roodkapje uit en zij speelt het uit spelletje netjes mee. op tv Klein Duimpje wil het wereldrecord naar van levende kanonskogel verbreken, van waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. van Draak met wil niet in meer zo zwaar zijn door en makkelijker kunnen uit vliegen. Hij vraagt in de Hocus Kookus of Heks door uit hem kan helpen.

Draak een speelt het sprookje 'Het op meisje het met de zwavelstokjes' na. Assepoester uit vindt dat het sprookje tijdens het wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir op tv wil de een gevaarlijke act opvoeren, door maar Langnek met houdt de regels nauwlettend door in de van gaten. Wolf zingt het alfabet een en op tv de kabouters op tv helpen hem. Of toch op tv niet?

april 2020
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!