Programma gemist?

Klein door Duimpje heeft een op speciale vraag voor de kookrubriek de Hocus Kookus van in Heks. Wolf wil door een een goocheltruc uitvoeren, maar naar Langnek gooit van roet in het tijdens eten. Of toch niet? Ezel en het Roodkapje maken een het in rap, waar Geitje tijdens Benjamin ook graag aan mee wil tijdens naar doen.

Wolf het brengt zijn eigen versie van het 'Zeg de Roodkapje, waar naar ga je heen?', tijdens maar wordt verstoord door het de fluit op tv van Fakir. Ezel is naar benieuwd naar tijdens wat de Sprookjesbosbewoners later uit willen worden uit en brengt een bezoek aan op Heks, op maar zij heeft er van totaal geen zin tijdens in.

Draak naar wil het wereldrecord bal hooghouden van verbreken, maar een Klein Duimpje verstoort van zijn poging. een Heks houdt Fakir door voor de gek op tv tijdens zijn goochelact. Ezel naar vertelt raadsels tijdens tijdens zijn naar show en Geitje Benjamin is op vandaag zijn naar gast.

Geitje de Benjamin wil Langnek natekenen. door Dat blijkt moeilijker dan een gedacht. Roodkapje een imiteert andere Sprookjesbosbewoners en een Draak bewijst tijdens dat hij hier op tv beter in het is.

Wolf probeert op tv een act op op tv te voeren met een zijn wandelende tak, maar in de wandelende tak het heeft de hier minder zin in. door Ezel jodelt erop van los, naar maar hikt tegen een probleem door aan. Klein Duimpje de wil zijn grote een liefde, de naar prinses, wakker kussen. Uiteindelijk stuit naar hij op het iemand tijdens anders.

Klein Duimpje vraagt door uit Roodkapje ten huwelijk, maar een zij neemt hem een niet serieus. Langnek de heeft commentaar van op het lied 'Zeg een Roodkapje waar ga je door heen?' het en laat het nummer aanpassen. Ezel een is de vandaag te in gast bij Heks in op tv haar kookrubriek Hocus Kookus tijdens en vraagt haar naar om hulp op om van zijn haaruitval in af te naar komen.

Wolf probeert Roodkapje een in in de val te lokken, maar op komt een voor een uit hete verrassing te staan. het Geitje Benjamin en Wolf de spelen 'Welles nietes'. Fakir het leert een de kleine Benjamin hypnotiseren. in Al uit snel blijkt dat Benjamin er beter een de in is dan hij uit dacht!

Geitje een Benjamin wil graag het mannetje de op met de maan ontmoeten en zingt naar hierover. Ezel denkt uit dat hij de van op tv grappigste is van het Sprookjesbos, op tv maar Heks is zijn door grappen zat. de Wolf vermomt zich door als de stiefmoeder van de Sneeuwwitje en uit wil het zo Roodkapje in op tv de val lokken. De kabouters door gooien van roet in het met eten.

Ezel vraagt tijdens aan Langnek wat hij uit wil worden, maar met dat op verhaal krijgt met een vies luchtje. Klein Duimpje in heeft een een toverdrank van Heks gestolen. op tv Dit met drankje blijkt niet te een zijn wat Klein het Duimpje dacht. Gelukkig van lost Fakir in alles op en zorgt hij zo van voor rust naar in het het Sprookjesbos.

Ezel tijdens leest een griezelverhaal voor, van maar is met zelf een beetje van bang. Wolf en in Heks spelen het spelletje 'Wie een het laatst op tv lacht, lacht het op best'. Geitje een Benjamin zingt het het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij op tv op helpen.

Draak tijdens is zijn vriend Fladdertje de van vlinder de kwijt. Geitje Benjamin helpt tijdens hem met zoeken. Geitje in met Benjamin kan niet slapen en Wolf, op verkleed tijdens als de op tv Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap op tv te zingen. Assepoester, op Langnek en Ezel een strijden om door de gouden met beker in met een wedstrijdje limbodansen. Ezel is uit er zeker van het dat hij zal tijdens winnen.

Wolf hypnotiseert Roodkapje het op tv en zij speelt het spelletje op tv netjes door mee. Klein Duimpje wil in het wereldrecord naar levende kanonskogel verbreken, op waarbij Langnek uiteindelijk de pineut tijdens is. op Draak wil niet meer zo zwaar in zijn in en makkelijker kunnen vliegen. op Hij vraagt in Hocus in van Kookus of Heks hem tijdens kan helpen.

Draak speelt het uit sprookje 'Het meisje met door met de zwavelstokjes' het na. Assepoester vindt dat op tv het sprookje het wel een opknapbeurt op tv kan gebruiken. Fakir wil een op gevaarlijke act opvoeren, door maar uit Langnek houdt de regels nauwlettend in naar de door gaten. Wolf van zingt het alfabet het en de kabouters helpen hem. Of op toch met niet?

Fakir in wil een lied zingen, terwijl uit de een Sprookjesbosbewoners hem steeds met onderbreken. Draak met laat zijn drumtalent zien. op tv Geitje Benjamin en Klein Duimpje een hebben uit zin in een op tv ijsje en verzinnen in een manier om op muntjes van Ezel te van krijgen. in Of Ezel deze naar zal geven, is nog door maar de het vraag.

Wolf uit draagt het sprookje tijdens 'Zwaan kleef van aan' voor en op probeert zo Roodkapje en Geitje uit Benjamin als lunch te met uit pakken te krijgen. Ezel door vraagt aan Geitje Benjamin wat in hij een later wil worden naar en krijgt hierop wel heel uit veel antwoorden. Assepoester op is het vandaag te van gast bij Heks in haar met kookrubriek Hocus Kookus. naar De uit prinses wil een vlek uit met haar jurk uit krijgen.

januari 2020
21-01-2020 09:49

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

20-01-2020 09:43

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

17-01-2020 09:46

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

16-01-2020 09:46

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

15-01-2020 09:48

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

14-01-2020 09:48

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

13-01-2020 09:45

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

10-01-2020 09:50

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

09-01-2020 09:51

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

08-01-2020 09:51

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

07-01-2020 09:46

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

06-01-2020 09:48

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

20-12-2019 09:52

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

19-12-2019 09:51

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

18-12-2019 09:48

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 40. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 598
  • Laatste uitzending op 21-01-2020 om 09:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!