Programma gemist?

Wolf uit probeert Roodkapje op tv in de val te lokken, maar de komt naar voor een hete uit verrassing te op tv staan. Geitje Benjamin en Wolf door spelen 'Welles nietes'. het Fakir leert de kleine op Benjamin op tv hypnotiseren. Al snel blijkt door dat een Benjamin er beter in is dan een hij het dacht!

Geitje Benjamin van wil graag het op mannetje op de maan tijdens uit ontmoeten en zingt hierover. Ezel uit denkt dat hij de door grappigste de is van met het Sprookjesbos, maar Heks is in zijn op tv grappen zat. Wolf in vermomt zich als de tijdens stiefmoeder van Sneeuwwitje uit en wil zo naar Roodkapje in de een val lokken. De kabouters gooien van roet in het het op tv eten.

Ezel vraagt aan naar Langnek wat hij in wil uit worden, maar dat verhaal de krijgt een vies van luchtje. Klein Duimpje heeft tijdens een in toverdrank van Heks gestolen. Dit met drankje blijkt door niet te zijn op tv wat tijdens Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir door alles op en op tv zorgt hij zo een voor in rust in het naar Sprookjesbos.

Ezel leest met een griezelverhaal tijdens voor, maar op tv is zelf een naar beetje bang. Wolf en Heks spelen een het uit spelletje 'Wie in het laatst lacht, lacht het de best'. Geitje Benjamin door zingt het 'Nies-lied'. van Wolf op wil hem hierbij op tv helpen.

Draak op is zijn vriend Fladdertje uit de vlinder kwijt. Geitje van van Benjamin helpt hem met zoeken. met Geitje de Benjamin kan niet het slapen en Wolf, verkleed als naar de op Chinese Nachtegaal, probeert hem in het slaap te met zingen. Assepoester, Langnek en Ezel op tijdens strijden om de tijdens gouden beker in een wedstrijdje op tv limbodansen. van Ezel is er zeker van dat in hij zal met winnen.

Wolf hypnotiseert Roodkapje met een en zij speelt het door spelletje netjes mee. Klein het Duimpje naar wil het wereldrecord een levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek een uiteindelijk de door pineut is. op tv Draak wil niet meer zo op tv zwaar met zijn en makkelijker kunnen het vliegen. Hij vraagt tijdens in Hocus in Kookus of Heks tijdens hem kan helpen.

Draak op speelt het sprookje 'Het van meisje met de tijdens zwavelstokjes' op na. Assepoester vindt naar dat het sprookje naar wel een opknapbeurt kan de gebruiken. Fakir wil tijdens een gevaarlijke act tijdens opvoeren, maar Langnek houdt uit de regels tijdens nauwlettend in tijdens de gaten. Wolf in zingt het alfabet en door de kabouters op tv helpen hem. Of toch met niet?

Fakir wil een de lied op zingen, terwijl de door Sprookjesbosbewoners hem de steeds onderbreken. Draak laat zijn op drumtalent het zien. Geitje Benjamin en Klein op Duimpje hebben op zin in een ijsje en een verzinnen een manier het om het muntjes van Ezel op tv te krijgen. met Of Ezel deze van zal geven, is nog maar met de door vraag.

Wolf draagt op het sprookje 'Zwaan kleef op tijdens aan' voor en probeert zo Roodkapje tijdens en Geitje Benjamin het als van lunch te pakken te een krijgen. Ezel vraagt aan op tv Geitje Benjamin door wat hij later van wil worden en op tv krijgt hierop uit wel heel tijdens veel antwoorden. Assepoester de is vandaag te gast bij in Heks in haar de kookrubriek Hocus Kookus. De tijdens prinses wil een het vlek uit het haar uit jurk krijgen.

Fakir op doet een geweldige truc naar met een kop en uit naar schotel, maar een mug in dreigt roet in op het eten te het gooien. Heks heeft met een paddenstoelenorkest, maar van dit gezelschap is moeilijker te tijdens dirigeren dan met ze op van tevoren had gedacht. een Roodkapje en Klein Duimpje uit spelen het sprookje van door Hans met en Grietje het na.

Wolf gaat zwemmen van met een hongerige op tv haai, tijdens maar waarom is Wolf door niet bang? Roodkapje op tv wil met haar stem door een glas breken de en Wolf op helpt door haar een handje. Ezel laat de tijdens uit Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, de tegen de regels de de van Langnek in.

Het uit Vlooiencircus van van Klein Duimpje loopt mede door op tv Assepoester tijdens uit de hand. Wolf is vandaag op tv naar te gast bij Heks op tv in haar kookrubriek Hocus van Kookus. Hij vraagt een om de op tv beste valsoep op tv van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt een door Fakir tijdens zijn slangenact, op tv maar dat van gaat niet helemaal in goed.

Klein uit Duimpje heeft een tijdens speciale vraag voor de kookrubriek een met Hocus Kookus van Heks. Wolf door wil een goocheltruc uitvoeren, op de maar Langnek gooit roet tijdens in het eten. Of in toch niet? een Ezel en Roodkapje maken op een rap, de waar Geitje Benjamin ook uit graag aan mee wil een uit doen.

Wolf brengt zijn een eigen op tv versie van 'Zeg het Roodkapje, waar ga tijdens je heen?', maar van wordt verstoord door de de fluit van Fakir. Ezel naar is benieuwd het naar de wat de Sprookjesbosbewoners later willen het worden door en brengt een bezoek aan Heks, het maar zij heeft door er totaal naar geen zin van in.

Geitje tijdens Benjamin wil Langnek natekenen. van Dat blijkt moeilijker dan door gedacht. naar Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en op het Draak bewijst dat het hij hier beter uit in is.

mei 2019
23-05-2019 09:07

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

22-05-2019 09:05

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

21-05-2019 09:08

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

20-05-2019 09:07

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

17-05-2019 09:06

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

16-05-2019 09:09

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

15-05-2019 09:11

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

14-05-2019 09:09

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

13-05-2019 09:07

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

10-05-2019 09:06

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

09-05-2019 09:07

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

08-05-2019 09:03

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

07-05-2019 09:05

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

06-05-2019 09:08

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

02-05-2019 09:12

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 31. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 456
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 09:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord