Programma gemist?

Wolf op tv gaat zwemmen met een hongerige door door haai, maar waarom is Wolf met niet bang? op tv Roodkapje wil met haar door stem een glas breken uit en van Wolf helpt van haar een handje. een Ezel laat de Rode naar Schoentjes een tikkeltje sneller op dansen, tegen op tv de regels van Langnek het in.

Het Vlooiencircus van op Klein Duimpje loopt naar mede door Assepoester naar uit de van hand. Wolf is vandaag met te gast bij de Heks in haar een kookrubriek het Hocus Kookus. naar Hij vraagt om de beste valsoep op tv van het Sprookjesbos. naar door Geitje Benjamin helpt uit Fakir tijdens zijn slangenact, op tv maar dat de gaat niet helemaal op tv goed.

Klein Duimpje heeft van het een speciale vraag voor in de kookrubriek Hocus Kookus van op Heks. Wolf het wil naar een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit tijdens door roet in het de eten. Of toch niet? van Ezel en Roodkapje maken een van met rap, waar Geitje Benjamin uit ook graag op tv aan mee wil het doen.

Wolf naar brengt zijn eigen versie tijdens van 'Zeg Roodkapje, door waar ga uit je heen?', maar de wordt verstoord door de uit fluit van Fakir. in Ezel op is benieuwd naar wat de met Sprookjesbosbewoners tijdens later willen worden en brengt met een bezoek aan Heks, de op maar zij heeft de er totaal geen zin met in.

Draak in wil het het wereldrecord bal hooghouden het verbreken, maar Klein Duimpje naar verstoort zijn op poging. Heks houdt op tv Fakir voor de gek tijdens door zijn een goochelact. Ezel vertelt door raadsels tijdens zijn show uit en Geitje Benjamin is vandaag in zijn een gast.

Geitje door Benjamin wil Langnek in natekenen. Dat blijkt een moeilijker dan uit gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en de Draak bewijst dat op hij hier beter tijdens in de is.

Wolf probeert een door act op te door voeren met een zijn wandelende door tak, maar de door wandelende tak heeft de hier minder zin in. Ezel in op jodelt erop los, maar uit hikt tegen een probleem een aan. Klein met Duimpje wil zijn grote liefde, tijdens de prinses, wakker door kussen. Uiteindelijk tijdens stuit hij met op iemand naar anders.

Klein Duimpje vraagt door Roodkapje een ten huwelijk, maar zij neemt de hem een niet serieus. Langnek heeft commentaar een op een het lied op tv 'Zeg Roodkapje waar met ga je heen?' en laat in het nummer aanpassen. op Ezel is uit vandaag te gast bij Heks de in met haar kookrubriek Hocus uit Kookus en vraagt haar door om hulp het om van zijn haaruitval van af te het komen.

Wolf probeert in Roodkapje door in de val te een lokken, maar een komt voor een hete verrassing te in staan. de Geitje Benjamin en een Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir de in leert de kleine tijdens Benjamin hypnotiseren. Al snel uit blijkt dat op Benjamin er beter in van is dan hij het dacht!

Geitje Benjamin wil een op graag het mannetje op de maan het door ontmoeten en zingt naar hierover. Ezel denkt van dat hij de grappigste is door van het Sprookjesbos, maar de op tv Heks is zijn tijdens grappen zat. Wolf vermomt op zich als de stiefmoeder van op Sneeuwwitje en wil het zo door Roodkapje in de val lokken. de op De kabouters gooien roet in het uit de eten.

Ezel vraagt aan op in Langnek wat hij wil worden, maar op dat verhaal krijgt door een vies met luchtje. Klein in Duimpje heeft een toverdrank van tijdens op tv Heks gestolen. Dit naar drankje blijkt niet te zijn door wat Klein tijdens Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir door alles op naar en de zorgt hij zo voor rust tijdens in de het Sprookjesbos.

Ezel met leest een griezelverhaal op voor, maar is naar zelf een met beetje bang. Wolf en Heks spelen het op tv het spelletje 'Wie het laatst lacht, op op lacht het best'. met Geitje Benjamin zingt de het 'Nies-lied'. Wolf de wil hem hierbij door helpen.

Draak is zijn van vriend Fladdertje op de vlinder kwijt. Geitje de Benjamin helpt hem de met zoeken. Geitje de tijdens Benjamin kan niet slapen en met Wolf, verkleed als naar de Chinese van Nachtegaal, probeert hem in slaap een te zingen. tijdens Assepoester, Langnek tijdens en Ezel strijden om de van gouden beker in het een wedstrijdje een limbodansen. Ezel in is er zeker van uit dat hij zal op winnen.

Wolf hypnotiseert een Roodkapje en in zij speelt tijdens het spelletje netjes mee. Klein Duimpje uit wil het in wereldrecord levende kanonskogel in verbreken, waarbij Langnek van uiteindelijk de op pineut is. Draak met wil niet meer naar zo zwaar de zijn en makkelijker kunnen vliegen. Hij tijdens vraagt in Hocus op tv op tv Kookus of Heks hem kan naar helpen.

Draak speelt op het sprookje tijdens 'Het meisje met een de zwavelstokjes' naar na. Assepoester vindt dat het de sprookje wel een opknapbeurt door kan gebruiken. Fakir door wil op een gevaarlijke in act opvoeren, maar Langnek houdt door de regels nauwlettend in in de gaten. Wolf naar zingt de het alfabet op en de kabouters helpen hem. Of uit toch uit niet?

november 2020
12-03-2020 09:53

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

11-03-2020 09:55

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

10-03-2020 09:48

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

09-03-2020 09:51

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

06-03-2020 09:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

05-03-2020 09:52

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

04-03-2020 09:50

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

03-03-2020 09:51

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

02-03-2020 09:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

28-02-2020 09:58

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

27-02-2020 09:55

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

26-02-2020 09:55

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

25-02-2020 09:54

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

24-02-2020 09:55

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

21-02-2020 09:49

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het meisje met de zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 635
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!