Programma gemist?

Geitje op Benjamin wil het Langnek natekenen. Dat tijdens blijkt moeilijker dan de gedacht. Roodkapje imiteert andere uit Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst naar dat tijdens hij hier beter in met is.

Wolf probeert een met act op een te voeren met de zijn wandelende tak, maar door van de wandelende tak heeft hier op tv minder een zin in. Ezel het jodelt erop los, maar hikt tegen uit een probleem uit aan. van Klein Duimpje wil in zijn grote liefde, de uit prinses, wakker kussen. Uiteindelijk een stuit hij naar op iemand anders dan hij een met verwachtte.

Klein een Duimpje vraagt Roodkapje met ten huwelijk, maar zij neemt op tv hem met niet serieus. Langnek heeft op commentaar op het lied op met 'Zeg Roodkapje Waar Ga op tv Je Heen?' en van laat het tijdens nummer aanpassen. Ezel is vandaag te tijdens gast bij Heks met in uit haar kookrubriek Hocus met Kookus en in vraagt haar om hulp naar om van zijn uit haaruitval af het te komen.

Wolf probeert Roodkapje naar naar in de val te lokken, maar uit naar komt voor een hete verrassing de te staan. Geitje het Benjamin en Wolf het spelen 'Welles Nietes'. Fakir tijdens leert de op tv kleine Benjamin tijdens hypnotiseren. Al in snel blijkt dat Benjamin er de beter een in is dan hij een dacht!

Geitje Benjamin de wil graag door het mannetje op in de maan ontmoeten en zingt naar een hierover. Ezel denkt door dat hij de tijdens grappigste is van het Sprookjesbos, op tv maar Heks is door zijn grappen het zat. Wolf vermomt in zich als de een stiefmoeder van Sneeuwwitje tijdens en wil zo van Roodkapje in de val met lokken. De kabouters gooien in met roet in het de eten.

Ezel het vraagt aan Langnek wat hij in wil worden, maar met dat verhaal krijgt van een een vies luchtje. Klein Duimpje tijdens heeft een toverdrank door van Heks op gestolen. Dit op tv drankje blijkt niet de te zijn wat Klein in Duimpje dacht. Gelukkig op tv lost Fakir alles uit op en zorgt hij van zo het voor rust in van het Sprookjesbos.

Ezel leest een op tv in griezelverhaal voor, maar is zelf een tijdens beetje bang. Wolf uit en Heks van spelen het spelletje in 'Wie door het laatst lacht, lacht het het best'. Geitje Benjamin zingt uit het op 'Nies-lied'. Wolf wil de hem hierbij in helpen.

Draak is zijn naar op tv vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje door Benjamin het helpt hem met op tv zoeken. Geitje Benjamin kan op niet slapen en Wolf, naar op verkleed als de op tv Chinese Nachtegaal, probeert een hem in slaap te zingen. Assepoester, een Langnek en op tv Ezel de strijden om de gouden beker het bij een naar wedstrijdje limbodansen. Ezel is er uit van zeker van dat hij zal naar winnen.

Fakir het doet een geweldige truc een met een kop op tv en schotel, maar een de mug een dreigt roet in het eten het tijdens te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, tijdens een maar dit gezelschap is moeilijker van te de dirigeren dan ze van de tevoren had gedacht. Roodkapje en de Klein door Duimpje spelen het van sprookje van Hans en Grietje op tv het na.

Wolf uit gaat zwemmen met het een hongerige haai, maar waarom uit is Wolf niet het bang? Roodkapje wil op tv een met glas breken door haar op tv stem te gebruiken een en Wolf helpt uit haar uit een handje. Ezel laat de Rode een Schoentjes tijdens een tikkeltje sneller dansen, uit tegen door de regels van Langnek met in.

Het Vlooiencircus van van het Klein Duimpje loopt mede door het Assepoester uit in de hand. op Wolf is vandaag te op tv gast bij Heks in haar een kookrubriek Hocus Kookus. op tv Hij een vraagt om de beste van valsoep van tijdens het Sprookjesbos. een Geitje Benjamin helpt naar Fakir tijdens zijn slangenact, maar dat de gaat op niet helemaal de goed.

Klein Duimpje het heeft een met speciale vraag voor de op tv kookrubriek Hocus Kookus van naar een Heks. Wolf wil het een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek van gooit een roet in het eten. een Of toch niet? door Ezel en Roodkapje maken een een tijdens rap, waar Geitje Benjamin de ook graag aan op tv mee wil op tv doen.

Wolf brengt de zijn eigen versie het van 'Zeg Roodkapje, waar het ga de je heen?', op tv maar wordt verstoord door uit de fluit van Fakir. Ezel de is benieuwd naar van wat van de Sprookjesbosbewoners de later willen worden en op tv brengt een bezoek aan op Heks, maar zij een heeft op er totaal geen zin naar in.

Draak wil naar het wereldrecord tijdens bal hooghouden verbreken, maar Klein met Duimpje een verstoort zijn poging. Heks houdt een Fakir voor in de gek tijdens uit zijn goochelact. Ezel uit vertelt op tv raadsels tijdens zijn show en naar Geitje Benjamin is vandaag van zijn door gast.

Geitje Benjamin wil met Langnek natekenen. met Dat blijkt moeilijker dan op gedacht. Roodkapje in imiteert andere Sprookjesbosbewoners en in Draak bewijst dat in naar hij hier beter in in is.

januari 2019
22-01-2019 09:09

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

21-01-2019 09:09

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

18-01-2019 09:07

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje Waar Ga Je Heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

17-01-2019 09:04

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles Nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

16-01-2019 09:08

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

15-01-2019 09:10

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

14-01-2019 09:07

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

11-01-2019 09:05

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

21-12-2018 09:10

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

20-12-2018 09:06

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil een glas breken door haar stem te gebruiken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van...

19-12-2018 09:09

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

18-12-2018 09:07

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

17-12-2018 09:08

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

14-12-2018 09:07

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

13-12-2018 09:06

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 370
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 09:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord