Programma gemist?

Het uit Vlooiencircus van Klein naar Duimpje loopt mede de door Assepoester uit de hand. op het Wolf is vandaag te in gast bij Heks in uit haar de kookrubriek Hocus Kookus. een Hij vraagt om de beste valsoep een van het Sprookjesbos. een Geitje Benjamin tijdens helpt in Fakir tijdens zijn slangenact, maar op tv dat gaat naar niet helemaal van goed.

Klein Duimpje tijdens heeft tijdens een speciale vraag voor de kookrubriek door Hocus Kookus naar van Heks. het Wolf wil een goocheltruc de uitvoeren, maar Langnek naar gooit roet in een het eten. op Of toch niet? Ezel de en Roodkapje maken een in rap, waar Geitje de Benjamin het ook graag aan mee door wil op tv doen.

Wolf tijdens brengt zijn eigen versie naar van 'Zeg Roodkapje, een waar het ga je heen?', in maar wordt verstoord door de op tv fluit op van Fakir. Ezel is benieuwd naar met wat op de Sprookjesbosbewoners van later willen worden en het brengt een bezoek aan tijdens Heks, het maar zij heeft er totaal van geen zin een in.

Draak met wil het wereldrecord bal hooghouden naar verbreken, maar Klein in Duimpje de verstoort zijn poging. Heks houdt een Fakir voor de in gek door tijdens zijn het goochelact. Ezel vertelt raadsels een tijdens zijn tijdens show en Geitje Benjamin een is vandaag zijn op gast.

Geitje Benjamin wil in Langnek natekenen. Dat op tv blijkt moeilijker dan door gedacht. Roodkapje imiteert tijdens op tv andere Sprookjesbosbewoners en de Draak bewijst dat hij hier in beter in de is.

Wolf probeert een het op tv act op te voeren op met zijn door wandelende tak, maar in de wandelende tak de heeft hier minder zin het in. Ezel van jodelt erop los, maar hikt tijdens tegen een probleem aan. op tv Klein Duimpje met wil zijn grote op liefde, de prinses, wakker door uit kussen. Uiteindelijk stuit hij naar op iemand anders dan hij tijdens het verwachtte.

Klein Duimpje met vraagt Roodkapje het ten huwelijk, maar zij het neemt hem niet door serieus. Langnek van heeft commentaar op het de lied 'Zeg Roodkapje Waar de Ga Je Heen?' naar en uit laat het tijdens nummer aanpassen. Ezel is vandaag uit te gast bij een Heks in haar kookrubriek op tv Hocus door Kookus en vraagt haar om uit van zijn haaruitval uit af te op tv komen.

Wolf naar probeert Roodkapje in de door val te lokken, maar op tijdens komt voor een hete de verrassing te staan. Geitje Benjamin op tv en Wolf een spelen in 'Welles Nietes'. Fakir leert op tv de kleine Benjamin hypnotiseren. het Al snel blijkt naar dat Benjamin op er beter in is dan in naar hij dacht!

Geitje Benjamin wil tijdens een graag het mannetje op de maan tijdens ontmoeten en uit zingt hierover. in Ezel denkt dat hij de het grappigste is naar van met het Sprookjesbos, maar de Heks is zijn uit grappen zat. Wolf vermomt een zich als de stiefmoeder naar van Sneeuwwitje en wil de zo Roodkapje in uit op de val lokken. De kabouters gooien tijdens roet in het met een eten.

Ezel vraagt een aan met Langnek wat hij wil op worden, maar dat verhaal naar krijgt een in vies luchtje. Klein Duimpje tijdens heeft door een toverdrank van Heks gestolen. Dit een drankje blijkt een niet te tijdens zijn wat Klein Duimpje dacht. in in Gelukkig lost Fakir alles op en op zorgt hij zo uit voor rust in op tv het in Sprookjesbos.

Ezel de leest een naar griezelverhaal voor, maar is zelf een in beetje een bang. Wolf en Heks de spelen het een spelletje 'Wie uit het laatst lacht, lacht het op best'. naar Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf naar wil hem hierbij het op tv helpen.

Draak tijdens is zijn vriend Fladdertje naar de het vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt het hem met zoeken. op tv Geitje Benjamin kan niet door slapen en Wolf, op verkleed als in de het Chinese Nachtegaal, probeert hem in het slaap te zingen. op tv Assepoester, op tv Langnek en Ezel strijden om op de gouden in beker bij een wedstrijdje limbodansen. op tv Ezel uit is er door zeker van dat hij zal tijdens winnen.

Wolf hypnotiseert Roodkapje door door en zij speelt naar het spelletje netjes mee. van Klein Duimpje wil een het wereldrecord levende kanonskogel in verbreken, waarbij Langnek door uiteindelijk van de pineut is. Draak een wil niet meer zo op zwaar zijn en van makkelijker kunnen vliegen. door Hij uit vraagt in Hocus Kookus een oplossing op tv tijdens aan Heks.

Draak op tv speelt het sprookje 'Het naar Meisje Met De Zwavelstokjes' door van na. Assepoester vindt dat het sprookje tijdens tijdens wel een opknapbeurt kan gebruiken. de Fakir op tv wil een gevaarlijke act opvoeren, maar uit Langnek houdt op tv de regels nauwlettend op in de tijdens gaten. Wolf zingt het alfabet uit een en de kabouters op helpen hem. Of toch het niet?

Fakir uit wil een lied zingen, terwijl op tv tijdens de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak van laat zijn de drumtalent zien. tijdens Geitje Benjamin en uit Klein Duimpje hebben de zin in een ijsje op en verzinnen een door manier om muntjes van in Ezel te krijgen. het Of in Ezel deze zal naar geven, is nog het maar de van vraag.

juni 2018
21-06-2018 08:59

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Kookus. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn sl...

20-06-2018 08:57

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

19-06-2018 08:57

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

18-06-2018 08:58

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

15-06-2018 09:01

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

14-06-2018 09:00

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

13-06-2018 09:00

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje Waar Ga Je Heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

12-06-2018 09:00

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles Nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

11-06-2018 09:00

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

08-06-2018 08:59

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

07-06-2018 09:02

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

06-06-2018 09:05

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

05-06-2018 08:57

Hypnose

Sprookjesboom Show - Hypnose

Wolf hypnotiseert Roodkapje en zij speelt het spelletje netjes mee. Klein Duimpje wil het wereldrecord levende kanonskogel verbreken, waarbij Langnek uiteindelijk de pineut is. Draak wil niet meer zo zwaar zijn en makkelijker kunnen vliegen...

04-06-2018 08:59

Gevaarlijk

Sprookjesboom Show - Gevaarlijk

Draak speelt het sprookje 'Het Meisje Met De Zwavelstokjes' na. Assepoester vindt dat het sprookje wel een opknapbeurt kan gebruiken. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt h...

01-06-2018 11:06

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 21-06-2018 om 08:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord