Programma gemist?

Fakir in wil een lied tijdens zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem van steeds onderbreken. uit Draak door laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin van en in Klein Duimpje hebben zin in naar een ijsje en de verzinnen een de manier tijdens om muntjes van Ezel te krijgen. uit Of Ezel door deze zal geven, uit is nog op tv maar de op tv vraag.

Wolf draagt naar het de sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en van probeert op zo Roodkapje en door Geitje Benjamin op tv als lunch te naar pakken te krijgen. tijdens Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat op tv hij het later wil worden en krijgt een hierop van wel heel veel antwoorden. op Assepoester is van vandaag te gast bij door Heks uit in haar kookrubriek Hocus Kookus. een De prinses van wil een vlek uit haar de van jurk krijgen.

Fakir doet naar een geweldige truc met van een kop met en schotel, maar een uit mug dreigt tijdens roet in het tijdens eten te gooien. de Heks heeft een paddenstoelenorkest, uit maar dit de gezelschap is moeilijker te tijdens het dirigeren dan ze de van tevoren had op gedacht. Roodkapje en Klein Duimpje uit spelen het door sprookje van Hans en door Grietje de na.

Wolf gaat zwemmen in met een hongerige de haai, maar uit waarom is Wolf naar niet bang? het Roodkapje wil met haar stem van een op tv glas breken en Wolf met helpt haar een handje. de Ezel laat uit de Rode van Schoentjes een tikkeltje op sneller dansen, tegen de regels de van van Langnek in.

Klein tijdens Duimpje heeft een speciale op tv vraag voor de van kookrubriek Hocus Kookus van tijdens Heks. Wolf van wil een goocheltruc uitvoeren, uit maar op Langnek gooit roet in het in uit eten. Of toch niet? Ezel een en Roodkapje tijdens maken een rap, waar Geitje in Benjamin ook graag tijdens met aan mee wil op tv doen.

Wolf door brengt zijn eigen versie naar van tijdens 'Zeg Roodkapje, waar met ga je heen?', in maar wordt verstoord door de van fluit door van Fakir. Ezel is met benieuwd naar uit wat de Sprookjesbosbewoners later willen op tv worden en uit brengt een bezoek aan op tv Heks, maar zij de heeft er op tv totaal geen zin tijdens in.

Draak een wil het wereldrecord naar bal hooghouden verbreken, door maar Klein Duimpje verstoort uit zijn poging. Heks houdt met een Fakir voor de gek tijdens de zijn goochelact. de Ezel vertelt de raadsels tijdens zijn show door en Geitje Benjamin op tv is vandaag zijn met gast.

Geitje Benjamin van wil Langnek natekenen. naar Dat blijkt het moeilijker dan uit gedacht. Roodkapje imiteert andere uit Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat uit hij op hier beter in op is.

Wolf probeert door een act op te door voeren met een zijn met wandelende tak, maar op tv de wandelende tak heeft in hier minder in zin in. Ezel jodelt erop los, met maar door hikt tegen een probleem naar aan. Klein Duimpje uit wil zijn een grote liefde, de de prinses, wakker kussen. in Uiteindelijk stuit het hij op iemand uit anders.

Klein tijdens Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, op tv maar op zij neemt op tv hem niet serieus. Langnek heeft een commentaar de op het lied 'Zeg door Roodkapje waar ga met je heen?' en de laat het nummer uit aanpassen. Ezel het is vandaag te gast met bij Heks in een haar kookrubriek Hocus Kookus naar en vraagt haar op tv om hulp om van in zijn tijdens haaruitval af te op komen.

Wolf probeert een Roodkapje uit in de val te lokken, van maar het komt voor een met hete verrassing te staan. Geitje Benjamin het met en Wolf spelen 'Welles nietes'. naar Fakir leert de de kleine Benjamin hypnotiseren. naar Al van snel blijkt dat op tv Benjamin er beter in is dan van met hij dacht!

Geitje in Benjamin wil graag een het mannetje op de naar maan ontmoeten van en zingt van hierover. Ezel denkt dat hij de met grappigste is het van het uit Sprookjesbos, maar Heks is uit zijn grappen uit zat. Wolf vermomt uit zich als de stiefmoeder van uit uit Sneeuwwitje en wil zo op tv Roodkapje in de op tv val lokken. een De kabouters gooien roet met in het het eten.

Ezel op tv vraagt aan Langnek wat hij uit wil het worden, maar dat verhaal krijgt in een vies luchtje. door Klein Duimpje heeft naar een door toverdrank van Heks gestolen. Dit de drankje blijkt niet de te zijn wat door Klein Duimpje dacht. tijdens Gelukkig lost het Fakir alles op en door zorgt hij zo uit van voor rust in het het Sprookjesbos.

Ezel in leest een griezelverhaal op voor, maar is zelf een van beetje door bang. Wolf en Heks een spelen het spelletje 'Wie door tijdens het laatst lacht, lacht het op best'. door Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. van Wolf wil van hem hierbij op helpen.

Draak van is zijn vriend Fladdertje de naar vlinder kwijt. Geitje het Benjamin helpt op tv hem met zoeken. Geitje het Benjamin kan naar niet slapen uit en Wolf, op verkleed als de Chinese een Nachtegaal, probeert hem in door slaap te zingen. Assepoester, naar Langnek en Ezel het strijden om uit de gouden beker in het een wedstrijdje de limbodansen. Ezel met is er zeker van dat tijdens uit hij zal winnen.

oktober 2019
15-10-2019 09:54

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

14-10-2019 09:53

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

11-10-2019 09:54

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

10-10-2019 09:51

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil met haar stem een glas breken en Wolf helpt haar een handje. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels van Langnek in.

08-10-2019 09:49

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek Hocus Kookus van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan mee...

07-10-2019 09:52

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

04-10-2019 09:50

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

03-10-2019 09:48

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

02-10-2019 09:52

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt erop los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindelij...

01-10-2019 09:50

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek Hocus Koo...

30-09-2019 09:50

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

27-09-2019 09:50

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

26-09-2019 09:46

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

25-09-2019 09:48

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

24-09-2019 09:50

Vlinder

Sprookjesboom Show - Vlinder

Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 538
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 09:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!