Programma gemist?

Fakir wil het een lied zingen, tijdens terwijl de Sprookjesbosbewoners door hem steeds onderbreken. Draak op laat zijn drumtalent op de zien. Geitje Benjamin en Klein met Duimpje hebben zin in op op tv een ijsje en verzinnen een naar manier van om muntjes van Ezel te krijgen. tijdens Of Ezel een deze zal uit geven, is in nog maar de op vraag.

Wolf draagt van het sprookje in 'Zwaan Kleef Aan' een voor en probeert zo het Roodkapje en Geitje in Benjamin als lunch op te pakken uit te krijgen. in Ezel vraagt aan Geitje Benjamin van wat hij later een wil worden en een krijgt hierop tijdens wel heel veel antwoorden. Assepoester door is van vandaag te gast uit bij Heks tijdens in haar kookrubriek 'Hocus uit Kookus'. De prinses wil naar een vlek uit door haar jurk het krijgen.

Fakir doet een in geweldige de truc met een een kop en het schotel, maar een mug dreigt met roet in op het eten te in gooien. Heks heeft een een paddenstoelenorkest, maar dit met gezelschap is moeilijker het te op tv dirigeren dan ze van tevoren had door gedacht. Roodkapje met en op Klein Duimpje spelen het sprookje van een de Hans en Grietje het na.

Wolf gaat zwemmen op met een hongerige van haai, maar de waarom is naar Wolf niet bang? uit Roodkapje wil een een glas breken door haar de stem te een gebruiken en Wolf met helpt haar een handje mee. van Ezel laat de op Rode de Schoentjes een tikkeltje sneller van dansen, tegen de regels op tv van Langnek op tv in.

Het Vlooiencircus van van Klein de Duimpje loopt op mede door Assepoester uit een de hand. Wolf is in vandaag te gast bij op tv Heks met in haar naar kookrubriek 'Hocus Kookus'. Hij vraagt om het de beste het valsoep van het het Sprookjesbos. op tv Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn door slangenact, maar dat van gaat niet door helemaal van goed.

Klein naar Duimpje heeft tijdens een speciale vraag voor de kookrubriek naar 'Hocus op tv Kookus' van uit Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, naar maar Langnek naar gooit roet naar in het eten. Of in toch niet? Ezel en met tijdens Roodkapje maken een rap, waar op Geitje Benjamin van ook graag aan op mee wil het doen.

Wolf met brengt zijn eigen versie van de op 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', door maar wordt verstoord tijdens door op de fluit van Fakir. een Ezel is op tv benieuwd naar wat op de Sprookjesbosbewoners later willen worden met en brengt een op een bezoek aan Heks, maar zij in heeft er totaal geen een zin het in.

Draak naar wil het wereldrecord bal van hooghouden verbreken, op maar Klein uit Duimpje verstoort zijn uit poging. Heks houdt in Fakir voor de gek een tijdens zijn naar goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn een het show en Geitje Benjamin is met vandaag zijn een gast.

Geitje Benjamin uit wil Langnek uit natekenen. Dat blijkt moeilijker dan met gedacht. Roodkapje imiteert op andere Sprookjesbosbewoners en een Draak bewijst dat uit hij hier beter op in uit is.

Wolf probeert een van act de op te voeren met met zijn wandelende tak, op tv maar op tv de wandelende tak heeft hier in minder zin het in. Ezel jodelt het er op los, maar hikt door tegen een met probleem aan. in Klein Duimpje wil zijn grote het liefde, de prinses, naar op wakker kussen. Uiteindelijk stuit hij tijdens op iemand anders dan een hij in verwachtte.

Klein een Duimpje vraagt door Roodkapje ten huwelijk, maar zij naar neemt hem niet serieus. een van Langnek heeft commentaar van op het lied 'Zeg Roodkapje Waar in Ga Je naar Heen?' en laat het op tv nummer aanpassen. een Ezel is vandaag te op gast bij Heks naar in haar kookrubriek in op tv 'Hocus Kookus' en vraagt in haar om op tv van zijn haaruitval van af te komen.

Wolf probeert Roodkapje tijdens in de in val te lokken, maar het op komt voor een hete verrassing te tijdens staan. Geitje op Benjamin en Wolf spelen een 'Welles Nietes'. naar Fakir leert de van kleine Benjamin hypnotiseren. Al tijdens tijdens snel blijkt dat Benjamin er beter de in een is dan hij het dacht!

Geitje door Benjamin wil een graag het mannetje op op de maan ontmoeten en tijdens zingt hierover. Ezel op denkt dat een hij de grappigste is in van het Sprookjesbos, in maar op tv Heks is zijn op tv grappen zat. Wolf op vermomt zich als een de stiefmoeder van Sneeuwwitje tijdens en wil zo Roodkapje in uit de val een lokken. tijdens De kabouters gooien door roet in het uit eten.

Ezel in vraagt aan Langnek wat hij de wil worden, maar de dat op verhaal krijgt een naar vies luchtje. Klein Duimpje heeft op een in toverdrank van Heks gestolen. Dit de drankje een blijkt niet te zijn wat uit Klein Duimpje dacht. in van Gelukkig lost Fakir alles op en op tv van zorgt hij zo voor rust door in het uit Sprookjesbos.

Ezel naar leest een uit griezelverhaal voor, maar is zelf door een beetje bang. in Wolf het en Heks spelen het spelletje met 'Wie het laatst de lacht, lacht het het best'. Geitje door Benjamin zingt een het 'Nies-lied'. Wolf naar wil hem hierbij naar helpen.

november 2017
23-11-2017 11:07

IJs

Sprookjesboom Show - IJs

Fakir wil een lied zingen, terwijl de Sprookjesbosbewoners hem steeds onderbreken. Draak laat zijn drumtalent zien. Geitje Benjamin en Klein Duimpje hebben zin in een ijsje en verzinnen een manier om muntjes van Ezel te krijgen. Of Ezel dez...

22-11-2017 11:04

Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show - Zwaan kleef aan

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan Kleef Aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Assepoester is v...

21-11-2017 11:07

Kop en schotel

Sprookjesboom Show - Kop en schotel

Fakir doet een geweldige truc met een kop en schotel, maar een mug dreigt roet in het eten te gooien. Heks heeft een paddenstoelenorkest, maar dit gezelschap is moeilijker te dirigeren dan ze van tevoren had gedacht. Roodkapje en Klein Duim...

20-11-2017 11:05

Hongerige haai

Sprookjesboom Show - Hongerige haai

Wolf gaat zwemmen met een hongerige haai, maar waarom is Wolf niet bang? Roodkapje wil een glas breken door haar stem te gebruiken en Wolf helpt haar een handje mee. Ezel laat de Rode Schoentjes een tikkeltje sneller dansen, tegen de regels...

17-11-2017 10:48

Vlooiencircus

Sprookjesboom Show - Vlooiencircus

Het Vlooiencircus van Klein Duimpje loopt mede door Assepoester uit de hand. Wolf is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek 'Hocus Kookus'. Hij vraagt om de beste valsoep van het Sprookjesbos. Geitje Benjamin helpt Fakir tijdens zijn ...

16-11-2017 10:55

Rappelsteel

Sprookjesboom Show - Rappelsteel

Klein Duimpje heeft een speciale vraag voor de kookrubriek 'Hocus Kookus' van Heks. Wolf wil een goocheltruc uitvoeren, maar Langnek gooit roet in het eten. Of toch niet? Ezel en Roodkapje maken een rap, waar Geitje Benjamin ook graag aan m...

15-11-2017 10:52

Toverfluit

Sprookjesboom Show - Toverfluit

Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal...

14-11-2017 10:53

Bal

Sprookjesboom Show - Bal

Draak wil het wereldrecord bal hooghouden verbreken, maar Klein Duimpje verstoort zijn poging. Heks houdt Fakir voor de gek tijdens zijn goochelact. Ezel vertelt raadsels tijdens zijn show en Geitje Benjamin is vandaag zijn gast.

13-11-2017 10:53

Tekenen

Sprookjesboom Show - Tekenen

Geitje Benjamin wil Langnek natekenen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht. Roodkapje imiteert andere Sprookjesbosbewoners en Draak bewijst dat hij hier beter in is.

10-11-2017 10:48

Wandelende tak

Sprookjesboom Show - Wandelende tak

Wolf probeert een act op te voeren met zijn wandelende tak, maar de wandelende tak heeft hier minder zin in. Ezel jodelt er op los, maar hikt tegen een probleem aan. Klein Duimpje wil zijn grote liefde, de prinses, wakker kussen. Uiteindeli...

09-11-2017 10:53

Trouwen

Sprookjesboom Show - Trouwen

Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied 'Zeg Roodkapje Waar Ga Je Heen?' en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar kookrubriek 'Hocus Ko...

08-11-2017 10:53

Welles nietes

Sprookjesboom Show - Welles nietes

Wolf probeert Roodkapje in de val te lokken, maar komt voor een hete verrassing te staan. Geitje Benjamin en Wolf spelen 'Welles Nietes'. Fakir leert de kleine Benjamin hypnotiseren. Al snel blijkt dat Benjamin er beter in is dan hij dacht!

07-11-2017 10:52

Mannetje op de maan

Sprookjesboom Show - Mannetje op de maan

Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje...

06-11-2017 10:54

Stemmen

Sprookjesboom Show - Stemmen

Ezel vraagt aan Langnek wat hij wil worden, maar dat verhaal krijgt een vies luchtje. Klein Duimpje heeft een toverdrank van Heks gestolen. Dit drankje blijkt niet te zijn wat Klein Duimpje dacht. Gelukkig lost Fakir alles op en zorgt hij z...

03-11-2017 10:53

Spook

Sprookjesboom Show - Spook

Ezel leest een griezelverhaal voor, maar is zelf een beetje bang. Wolf en Heks spelen het spelletje 'Wie het laatst lacht, lacht het best'. Geitje Benjamin zingt het 'Nies-lied'. Wolf wil hem hierbij helpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sprookjesboom Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sprookjesboom Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sprookjesboom Show bij Sprookjesboom Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sprookjesboom Show. Heb je een uitzending van Sprookjesboom Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sprookjesboom Show gemist

Kinderprogramma. De Sprookjesbosbewoners pakken letterlijk het podium in deze show en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Uitzending gemist van Sprookjesboom Show? Hier kun je alle uitzendingen van Sprookjesboom Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 126
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 11:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord