Programma gemist?

De Amstelveense Joop in Rubens (75) tijdens is uit een zeer veelzijdige op beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan met als artdirector in van de reclamewereld besluit op tv van hij voor zichzelf te beginnen. Opdrachten op een en onderscheidingen zorgen ervoor dat hij een veel gevraagd wordt de om te exposeren tijdens in in musea en galeries. Na naar al een die jaren is Joop Rubens op tv op zoek het naar zijn Joodse in identiteit in naar zijn leven, maar uit ook op welke manier die het zijn kunst op kan beïnvloeden. In deze documentaire door wordt zijn tijdens zoektocht indringend in door beeld met gebracht.

De tijdens Amstelveense Joop Rubens (75) is door een zeer het veelzijdige het beeldend kunstenaar. Na het een succesvolle loopbaan als artdirector in de de reclamewereld met besluit van hij voor zichzelf te beginnen. De naar Amstelveense het Joop Rubens in (75) is een zeer door veelzijdige beeldend kunstenaar. Na op een succesvolle de loopbaan als van artdirector in de uit reclamewereld besluit hij voor zichzelf te met beginnen. Opdrachten naar en onderscheidingen zorgen uit ervoor dat met hij veelgevraagd wordt om te met exposeren in de musea en galeries. tijdens Na al die jaren in met is Joop Rubens op uit zoek naar zijn op tv Joodse identiteit naar in zijn leven, maar de ook op welke door manier die zijn kunst van kan beïnvloeden. In van deze documentaire wordt zijn van door zoektocht indringend in beeld met gebracht.

september 2020
11-02-2018 15:30

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen ervoor dat hij veel g...

23-04-2017 15:00

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige be...

De Muur van Rubens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur van Rubens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur van Rubens bij De Muur van Rubens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur van Rubens. Heb je een uitzending van De Muur van Rubens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur van Rubens gemist

Uitzending gemist van De Muur van Rubens? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur van Rubens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!