Programma gemist?

De Amstelveense van Joop Rubens uit (75) is door een zeer veelzijdige op tv beeldend kunstenaar. Na op een succesvolle loopbaan op tv als artdirector in naar de reclamewereld besluit op tv hij voor zichzelf de te beginnen. Opdrachten op en onderscheidingen zorgen ervoor een dat hij veel gevraagd wordt uit met om te exposeren in musea en met naar galeries. Na al die jaren in is met Joop Rubens op zoek naar tijdens zijn Joodse identiteit met in zijn leven, in maar ook op uit welke uit manier die zijn tijdens kunst kan beïnvloeden. In deze van documentaire wordt zijn zoektocht naar indringend in beeld van tijdens gebracht.

De tijdens Amstelveense Joop Rubens met (75) is een uit zeer veelzijdige op tv beeldend kunstenaar. Na een succesvolle op loopbaan als in artdirector in met de reclamewereld besluit het hij voor zichzelf te in beginnen. De Amstelveense Joop door Rubens (75) is op een zeer veelzijdige beeldend in kunstenaar. Na een een succesvolle door loopbaan als artdirector in de naar reclamewereld op tv besluit hij voor met zichzelf te beginnen. Opdrachten naar en onderscheidingen op tv zorgen ervoor dat hij veelgevraagd op wordt om het te exposeren in musea naar en galeries. Na het al die door jaren is Joop Rubens in de op zoek naar zijn Joodse het identiteit in zijn door leven, maar uit ook op tijdens welke manier die zijn kunst kan met beïnvloeden. een In deze documentaire wordt met zijn zoektocht van indringend in beeld het gebracht.

september 2021
11-02-2018 15:30

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen ervoor dat hij veel g...

23-04-2017 15:00

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige be...

De Muur van Rubens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur van Rubens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur van Rubens bij De Muur van Rubens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur van Rubens. Heb je een uitzending van De Muur van Rubens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur van Rubens gemist

Uitzending gemist van De Muur van Rubens? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur van Rubens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!