Programma gemist?

De Amstelveense Joop naar Rubens in (75) is een zeer veelzijdige op tv door beeldend kunstenaar. Na een succesvolle in loopbaan als artdirector de in de reclamewereld met besluit hij van voor zichzelf te beginnen. Opdrachten een in en onderscheidingen zorgen het ervoor dat hij veel gevraagd wordt naar om te met exposeren in musea en de galeries. Na door al die jaren uit is tijdens Joop Rubens op naar zoek naar zijn uit Joodse identiteit in zijn leven, maar tijdens ook op de welke manier die uit zijn kunst kan uit beïnvloeden. op In deze documentaire wordt zijn zoektocht door indringend door in beeld op tv gebracht.

De een Amstelveense Joop Rubens (75) is de een zeer in veelzijdige beeldend kunstenaar. van Na een in succesvolle loopbaan als door artdirector in de reclamewereld door besluit hij voor zichzelf een te uit beginnen. De Amstelveense Joop Rubens van (75) is op tv een zeer veelzijdige door beeldend kunstenaar. Na tijdens een succesvolle loopbaan als de op tv artdirector in de reclamewereld besluit een hij voor zichzelf te van het beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen ervoor in dat het hij veelgevraagd wordt om te met exposeren van in musea en galeries. Na het al die uit jaren is Joop uit Rubens een op zoek naar zijn Joodse in identiteit in zijn op tv leven, maar ook met op op welke manier die zijn kunst kan de beïnvloeden. In met deze in documentaire wordt zijn zoektocht het indringend in beeld tijdens gebracht.

januari 2021
11-02-2018 15:30

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen ervoor dat hij veel g...

23-04-2017 15:00

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige be...

De Muur van Rubens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur van Rubens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur van Rubens bij De Muur van Rubens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur van Rubens. Heb je een uitzending van De Muur van Rubens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur van Rubens gemist

Uitzending gemist van De Muur van Rubens? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur van Rubens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!