Programma gemist?

De uit Amstelveense Joop Rubens uit (75) is uit een zeer veelzijdige beeldend de kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan de als artdirector het in de reclamewereld besluit van hij voor zichzelf door te beginnen. Opdrachten door en onderscheidingen zorgen naar ervoor dat hij op tv veel gevraagd wordt door om door te exposeren in musea en het galeries. tijdens Na al die het jaren is Joop Rubens door op door zoek naar zijn Joodse identiteit in uit zijn leven, maar een ook van op welke van manier die zijn kunst tijdens kan beïnvloeden. In deze documentaire in wordt zijn uit zoektocht indringend in beeld het tijdens gebracht.

De het Amstelveense Joop Rubens (75) is uit een zeer het veelzijdige beeldend kunstenaar. Na met een door succesvolle loopbaan als van artdirector in de een reclamewereld besluit naar hij voor zichzelf op tv te beginnen. De Amstelveense Joop een Rubens (75) is een een zeer de veelzijdige beeldend kunstenaar. Na in een succesvolle naar loopbaan als artdirector in uit de reclamewereld besluit hij door voor zichzelf te tijdens beginnen. van Opdrachten en onderscheidingen zorgen naar ervoor dat hij naar veelgevraagd op wordt om te exposeren met in musea naar en galeries. Na al die jaren op tv is Joop Rubens tijdens op de zoek naar het zijn Joodse identiteit in zijn leven, van maar ook tijdens op welke een manier die op tv zijn kunst kan beïnvloeden. In met deze een documentaire wordt zijn zoektocht op tv indringend in tijdens beeld gebracht.

mei 2021
11-02-2018 15:30

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen ervoor dat hij veel g...

23-04-2017 15:00

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige be...

De Muur van Rubens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur van Rubens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur van Rubens bij De Muur van Rubens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur van Rubens. Heb je een uitzending van De Muur van Rubens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur van Rubens gemist

Uitzending gemist van De Muur van Rubens? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur van Rubens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!