Programma gemist?

De Amstelveense in Joop van Rubens (75) is een zeer met veelzijdige beeldend kunstenaar. Na in een succesvolle met loopbaan als artdirector in een de reclamewereld uit besluit een hij voor zichzelf het te beginnen. Opdrachten en onderscheidingen door zorgen ervoor uit dat hij veel gevraagd tijdens wordt om te exposeren de in door musea en een galeries. Na al het die jaren is van Joop Rubens op zoek naar de zijn Joodse identiteit naar in zijn in leven, maar ook op het welke manier die zijn van kunst kan beïnvloeden. uit de In deze documentaire wordt op tv zijn zoektocht indringend in beeld uit door gebracht.

De Amstelveense Joop een Rubens (75) is de een zeer uit veelzijdige beeldend tijdens kunstenaar. Na uit een succesvolle loopbaan als artdirector in uit de reclamewereld besluit naar een hij voor zichzelf te beginnen. de De Amstelveense Joop in Rubens met (75) is een naar zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een het met succesvolle loopbaan als artdirector in de tijdens reclamewereld besluit tijdens hij voor zichzelf op tv te beginnen. Opdrachten en door onderscheidingen zorgen de ervoor dat hij met veelgevraagd wordt om te door exposeren in musea de en een galeries. Na al van die jaren is Joop Rubens uit op zoek naar de zijn Joodse in identiteit in het zijn leven, maar ook uit op welke manier op tv die zijn naar kunst kan beïnvloeden. In deze van documentaire wordt door zijn zoektocht indringend in op tv beeld met gebracht.

juni 2020
11-02-2018 15:30

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen ervoor dat hij veel g...

23-04-2017 15:00

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige be...

De Muur van Rubens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur van Rubens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur van Rubens bij De Muur van Rubens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur van Rubens. Heb je een uitzending van De Muur van Rubens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur van Rubens gemist

Uitzending gemist van De Muur van Rubens? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur van Rubens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!