Programma gemist?

De naar Amstelveense Joop Rubens (75) is op tv een van zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na het een succesvolle een loopbaan als de artdirector in de reclamewereld besluit tijdens hij voor zichzelf het te van beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen door tijdens ervoor dat hij uit veel gevraagd wordt om de te exposeren een in musea en met galeries. Na al die jaren is met Joop Rubens door op zoek naar het zijn Joodse identiteit in in zijn leven, van maar ook in op welke manier op tv die zijn kunst kan beïnvloeden. van In deze documentaire op tv wordt zijn zoektocht van indringend in beeld van tijdens gebracht.

De Amstelveense Joop een Rubens op tv (75) is een zeer veelzijdige op beeldend kunstenaar. uit Na een door succesvolle loopbaan als artdirector in uit de reclamewereld van besluit hij van voor zichzelf op tv te beginnen. De Amstelveense de Joop Rubens op (75) is een zeer veelzijdige beeldend het tijdens kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als tijdens artdirector in op de reclamewereld besluit hij op tv door voor zichzelf te beginnen. Opdrachten in en naar onderscheidingen zorgen ervoor dat hij veelgevraagd uit wordt om te het op exposeren in musea en galeries. naar Na al die jaren van in is Joop Rubens op zoek naar op tv zijn Joodse naar identiteit tijdens in zijn leven, maar ook in op het welke manier die zijn uit kunst kan beïnvloeden. In deze uit documentaire wordt zijn de zoektocht indringend in tijdens beeld naar gebracht.

oktober 2019
11-02-2018 15:30

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. Opdrachten en onderscheidingen zorgen ervoor dat hij veel g...

23-04-2017 15:00

De Muur van Rubens

De Muur van Rubens - De Muur van Rubens

De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige beeldend kunstenaar. Na een succesvolle loopbaan als artdirector in de reclamewereld besluit hij voor zichzelf te beginnen. De Amstelveense Joop Rubens (75) is een zeer veelzijdige be...

De Muur van Rubens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Muur van Rubens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Muur van Rubens bij De Muur van Rubens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Muur van Rubens. Heb je een uitzending van De Muur van Rubens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Muur van Rubens gemist

Uitzending gemist van De Muur van Rubens? Hier kun je alle uitzendingen van De Muur van Rubens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!