Programma gemist?

Geraldine bezoekt het Lima in Peru. in Ze bezoekt daar de van op woestijn en ziet voor het eerst op op een echte oase. Crossend in een uit buggy ziet Geraldine op tv haar favoriete dieren: op tv het pinguïns.

Maurice op begint aan naar zijn reis door de uit parel van op tv Afrika: Uganda. Hij start in in de hoofdstad Kampala waar tijdens hij zijn ogen op uitkijkt bij tijdens een enorm populaire een zondagsdienst met de zo'n 13000 gelovigen. Vervolgens reist in Maurice naar het uit zuiden naar bij Lake Mburo. uit Hier gaat in hij tijdens een een nachtsafari op zoek naar wilde door dieren het en daarbij heeft de hij veel geluk.

Maurice begint aan tijdens zijn de reis door op de parel van Afrika: op Uganda. Hij start naar in de hoofdstad Kampala waar met hij zijn ogen van uitkijkt bij een een enorm populaire zondagsdienst naar met zo'n met 13.000 het gelovigen. Vervolgens reist Maurice door naar het zuiden bij Lake met Mburo. Hier met gaat hij tijdens een met nachtsafari op met zoek naar wilde dieren in en daarbij heeft het hij op tv veel geluk.

Chris de begint aan zijn rondreis door uit het uit westen van de de Verenigde Staten. Chicago is door het beginpunt. Daarna met reist hij met een door van de beroemdste met treinen van Amerika, naar de met California Zephyr, door naar het Denver. Vanuit Denver bezoekt met hij met zijn op van camper de prachtige het nationale parken van uit de staat Utah. de Door dit decor van een veel beroemde westerns reist hij tijdens richting door San Francisco. Hij rijdt met met een een camper door het de westen van de tijdens USA. Hij op bezoekt Salt Lake een City en gaat daarna door naar naar de tijdens World Of Speed. Dit zijn tijdens spectaculaire races op naar de zoutvlaktes van van Bonneville. Hij rijdt uit verder westwaarts. Hij van is in de in door staat waar alles kan: Nevada. in Met door zijn camper slaapt hij aan de uit rand van het van prachtige Lake Tahoe. op In het de laatste deel van met zijn trip uit ontdekt hij een de stad Oakland en komt hij door door aan bij het eindpunt van van zijn reis: San uit Francisco.

Chris het reist rond in de Verenigde uit in Staten en komt langs Chicago, tijdens Denver, Utah, op tv Salt Lake City, Bonneville, van Nevada en San op Francisco. Chris op tv begint aan op zijn rondreis door het westen naar van op de Verenigde Staten. Chicago is op tv het het beginpunt. Daarna reist hij met een op van de met beroemdste van treinen van Amerika, de van California Zephyr, door naar Denver. naar Vanuit Denver een bezoekt hij uit met zijn camper op de prachtige nationale parken het van de staat tijdens Utah. Door uit dit decor van op tv veel beroemde uit Westerns reist hij in richting San Francisco. Hij rijdt met de tijdens een camper door het tijdens westen van een de USA. Hij bezoekt Salt op tv Lake op City en gaat daarna door van naar de World Of door Speed. Dit uit zijn spectaculaire races op met de zoutvlaktes van het Bonneville. een Hij rijdt het verder westwaarts. Hij is in de een staat uit waar alles kan: Nevada. Met door zijn camper slaapt door hij aan de op rand een van het door prachtige Lake Tahoe. In de het laatste deel van zijn een trip op ontdekt hij de stad een Oakland naar en komt hij aan de bij het eindpunt van de zijn reis: San de Francisco.

december 2021
30-07-2017 19:51

Geraldine in Peru

3 Op Reis Compilaties - Geraldine in Peru

Geraldine bezoekt Lima in Peru. Ze bezoekt daar de woestijn en ziet voor het eerst een echte oase. Crossend in een buggy ziet Geraldine haar favoriete dieren: pinguïns.

23-07-2017 19:50

Maurice in Uganda

3 Op Reis Compilaties - Maurice in Uganda

Maurice begint aan zijn reis door de parel van Afrika: Uganda. Hij start in de hoofdstad Kampala waar hij zijn ogen uitkijkt bij een enorm populaire zondagsdienst met zo'n 13000 gelovigen. Vervolgens reist Maurice naar het zuiden bij Lake M...

16-07-2017 19:50

Maurice in Uganda

3 Op Reis Compilaties - Maurice in Uganda

Maurice begint aan zijn reis door de parel van Afrika: Uganda. Hij start in de hoofdstad Kampala waar hij zijn ogen uitkijkt bij een enorm populaire zondagsdienst met zo'n 13.000 gelovigen. Vervolgens reist Maurice naar het zuiden bij Lake ...

09-07-2017 19:51

Chris in de USA

3 Op Reis Compilaties - Chris in de USA

Chris begint aan zijn rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Chicago is het beginpunt. Daarna reist hij met een van de beroemdste treinen van Amerika, de California Zephyr, door naar Denver. Vanuit Denver bezoekt hij met zijn cam...

25-06-2017 19:51

Chris in de USA

3 Op Reis Compilaties - Chris in de USA

Chris reist rond in de Verenigde Staten en komt langs Chicago, Denver, Utah, Salt Lake City, Bonneville, Nevada en San Francisco. Chris begint aan zijn rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Chicago is het beginpunt. Daarna reist...

11-06-2017 19:51

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

04-06-2017 19:30

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

28-05-2017 19:51

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

21-05-2017 19:55

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

14-05-2017 19:50

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

07-05-2017 19:50

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

30-04-2017 19:51

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

23-04-2017 19:50

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Compilaties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Compilaties bij 3 Op Reis Compilaties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Compilaties. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Compilaties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Compilaties gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Compilaties? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Compilaties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 19:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!