Programma gemist?

Geraldine bezoekt Lima op tv in Peru. Ze uit bezoekt daar met de het woestijn en ziet de voor het eerst een op tv echte oase. een Crossend in een naar buggy ziet Geraldine haar favoriete dieren: een met pinguïns.

Maurice naar begint aan zijn reis uit door de parel het van van Afrika: Uganda. Hij start in tijdens de hoofdstad Kampala waar door hij zijn ogen met uitkijkt bij tijdens een enorm een populaire zondagsdienst met zo'n de 13000 naar gelovigen. Vervolgens reist Maurice naar in het naar zuiden bij Lake Mburo. op tv Hier gaat in hij tijdens een nachtsafari op van zoek naar wilde naar dieren op tv en daarbij heeft hij veel naar geluk.

Maurice begint aan op tv zijn reis op tv door de op parel van Afrika: Uganda. Hij het start in de op hoofdstad Kampala de waar hij zijn ogen een uitkijkt bij een het enorm populaire zondagsdienst met met het zo'n 13.000 gelovigen. Vervolgens op reist Maurice naar het van zuiden bij Lake van Mburo. Hier naar gaat hij tijdens een met naar nachtsafari op zoek naar de wilde dieren en daarbij naar heeft hij veel een geluk.

Chris tijdens begint aan zijn rondreis in door het westen in van de Verenigde de Staten. Chicago op is het beginpunt. Daarna in reist een hij met een van de beroemdste naar treinen van het Amerika, de tijdens California Zephyr, door op naar Denver. Vanuit Denver uit bezoekt hij met zijn op camper van de prachtige nationale parken van door een de staat Utah. van Door dit decor tijdens van veel beroemde met westerns reist hij richting in San Francisco. het Hij rijdt met een op tv camper door naar het westen van de naar USA. Hij bezoekt een Salt Lake met City en gaat daarna naar door naar de World op Of Speed. naar Dit zijn spectaculaire races op met in de zoutvlaktes van Bonneville. op Hij rijdt tijdens verder westwaarts. Hij is in door de staat waar alles van kan: de Nevada. Met zijn naar camper slaapt op hij aan de rand van naar het prachtige Lake Tahoe. door In op het laatste deel van zijn de op tv trip ontdekt hij de stad Oakland het en het komt hij aan bij naar het eindpunt de van zijn reis: het San Francisco.

Chris met reist rond in de Verenigde het Staten en met komt langs van Chicago, Denver, Utah, Salt Lake met City, een Bonneville, Nevada en San Francisco. in in Chris begint aan zijn rondreis door in door het westen van de Verenigde met Staten. met Chicago is het beginpunt. Daarna reist een hij met met een van de de beroemdste treinen naar van Amerika, de California Zephyr, door met door naar Denver. de Vanuit Denver bezoekt hij met zijn het tijdens camper de prachtige op tv nationale parken van de door staat Utah. Door dit in decor van in veel beroemde van Westerns reist hij richting in San Francisco. Hij rijdt met uit met een camper door het westen het van de USA. met Hij bezoekt in Salt Lake op City en gaat daarna door uit naar van de World Of Speed. uit Dit zijn door spectaculaire races op in de zoutvlaktes van Bonneville. Hij rijdt met uit verder westwaarts. Hij is in de een staat waar tijdens alles kan: Nevada. Met in zijn in camper slaapt een hij aan de rand van op het prachtige van Lake Tahoe. naar In het laatste deel van het zijn naar trip ontdekt hij naar de stad Oakland en komt de hij aan het bij het eindpunt van zijn tijdens in reis: San Francisco.

oktober 2020
30-07-2017 19:51

Geraldine in Peru

3 Op Reis Compilaties - Geraldine in Peru

Geraldine bezoekt Lima in Peru. Ze bezoekt daar de woestijn en ziet voor het eerst een echte oase. Crossend in een buggy ziet Geraldine haar favoriete dieren: pinguïns.

23-07-2017 19:50

Maurice in Uganda

3 Op Reis Compilaties - Maurice in Uganda

Maurice begint aan zijn reis door de parel van Afrika: Uganda. Hij start in de hoofdstad Kampala waar hij zijn ogen uitkijkt bij een enorm populaire zondagsdienst met zo'n 13000 gelovigen. Vervolgens reist Maurice naar het zuiden bij Lake M...

16-07-2017 19:50

Maurice in Uganda

3 Op Reis Compilaties - Maurice in Uganda

Maurice begint aan zijn reis door de parel van Afrika: Uganda. Hij start in de hoofdstad Kampala waar hij zijn ogen uitkijkt bij een enorm populaire zondagsdienst met zo'n 13.000 gelovigen. Vervolgens reist Maurice naar het zuiden bij Lake ...

09-07-2017 19:51

Chris in de USA

3 Op Reis Compilaties - Chris in de USA

Chris begint aan zijn rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Chicago is het beginpunt. Daarna reist hij met een van de beroemdste treinen van Amerika, de California Zephyr, door naar Denver. Vanuit Denver bezoekt hij met zijn cam...

25-06-2017 19:51

Chris in de USA

3 Op Reis Compilaties - Chris in de USA

Chris reist rond in de Verenigde Staten en komt langs Chicago, Denver, Utah, Salt Lake City, Bonneville, Nevada en San Francisco. Chris begint aan zijn rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Chicago is het beginpunt. Daarna reist...

11-06-2017 19:51

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

04-06-2017 19:30

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

28-05-2017 19:51

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

21-05-2017 19:55

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

14-05-2017 19:50

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

07-05-2017 19:50

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

30-04-2017 19:51

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

23-04-2017 19:50

3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties - 3 Op Reis Compilaties

3 Op Reis Compilaties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 Op Reis Compilaties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 Op Reis Compilaties bij 3 Op Reis Compilaties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 Op Reis Compilaties. Heb je een uitzending van 3 Op Reis Compilaties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 Op Reis Compilaties gemist

Uitzending gemist van 3 Op Reis Compilaties? Hier kun je alle uitzendingen van 3 Op Reis Compilaties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 19:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!