Programma gemist?

Nederlandse op tv (NL) Misdaadserie. Met: met Victor Reinier, door Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. op tv De belevenissen uit van rechercheurs de Eva en Wolfs, bijgestaan met door Marion, Romeo en hoofdinspecteur met tijdens Hoeben. Afl.: Jagers. Een plaatselijke het politicus wordt door tijdens het jagen in neergeschoten. Eva en op tv Wolfs zoeken een uit of het het om een ongeluk of de moord gaat. De uit rechercheurs ontdekken al snel dat op de de man niet geliefd was. in Hij gebruikte uit zijn politieke uit positie om zijn eigen zaakjes op te regelen. Dat leverde door hem op tv veel vijanden in op. Zelfs zijn een vrienden en familie naar droegen hem niet altijd een warm door op hart toe, maar daarover is men met nogal zwijgzaam. Dat van verandert als er tijdens een tweede dode tijdens valt. Romeo de en Marion de onderzoeken een aantal gevallen uit van pinpasfraude. Ze het hebben al snel van een verdachte op het het oog, maar als van ze een die oppakken, blijkt op tv hij een sterk een alibi te hebben. Romeo en naar Marion vertrouwen het het niet en blijven van de man naar observeren.

Nederlandse (NL) uit Misdaadserie. Met: uit Victor Reinier, Angela het Schijf, Oda Spelbos e.a. de De van belevenissen van rechercheurs Eva en van Wolfs, bijgestaan op tv door Marion, Romeo het en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: het Optreden. Wolfs lijkt in na het neerschieten op van Luca op met het geld naar verdwenen te zijn. in Maar dan duikt tijdens hij ineens weer op; met van de koffer. Waar op van een verrassing inzit. Vervolgens op wordt hij op non-actief gezet in met hangende het onderzoek naar de dood het van Luca. van Terwijl Wolfs in thuis zit de heeft de Maastrichtse politie het druk. een Een bijzonder waardevol de de Fabergé-ei wordt in de uit stad tentoongesteld. Hoeben heeft tijdens de op tv beveiliging geregeld. Ook is tijdens er veel met drukte door alle toeloop vanwege de naar Vrijthofconcerten naar van André Rieu. Marion op en op Romeo houden een bestuurder aan op die niet een handsfree belt. De automobilist naar is niet van plan een uit te stoppen; geeft vol het gas en tijdens gaat ervandoor. Als de bestuurder na op een achtervolging aangehouden uit wordt, treft de door politie sporen op van explosieven in de de in auto aan. Ook wordt een een lijst van medewerkers en een data van de op tijdens Vrijthofconcerten van André Rieu aangetroffen. Wordt tijdens een er een aanslag op in hem voorbereid? het De rechercheurs gaan van met de beveiliging van Rieu het praten en al op snel door blijkt dat een op doorgedraaide fan gedreigd heeft Rieu tijdens op te van blazen. Eva en Wolfs willen een in zijn concerten afblazen maar de dat is de door meester-violist niet uit van plan. Dus moeten de rechercheurs op tv alle zeilen door bijzetten op om Rieu te beschermen en de de naar explosieven te vinden.

Nederlandse op (NL) Misdaadserie. Met: Victor met Reinier, Angela Schijf, Oda de Spelbos in e.a. De belevenissen van van rechercheurs Eva en met Wolfs, bijgestaan door Marion, met Romeo en naar hoofdinspecteur op tv Hoeben. Afl.: Geld (2). naar Eva valt in handen in van de moordenaars tijdens van Frank. Wolfs ontdekt een dat Luca op zijn dochter uit misbruikt om Eva te chanteren. in Ook door Marion is zoek, maar daar op tv naar heeft niemand, behalve Romeo, tijd voor. de Hij ontdekt tijdens dat op ze gegijzeld wordt door op tv degene die een haar al die een tijd bedreigde, en die nu van het plan op tv is zijn dreigementen uit het te voeren. door Luca blijkt tijdens dubbelspel te spelen om een deel naar naar van het geld uit van Frank te bemachtigen. naar Als de politie ingrijpt naar bij de overdracht uit van op het geld, vallen een er doden...

Nederlandse in (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, door Angela Schijf, Oda op Spelbos e.a. naar De uit belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, met bijgestaan door Marion, uit een Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: door Geld (1). op tv De moordenaars van Frank nemen in een contact op met in Eva. Ze willen het het geld terug tijdens dat Frank van hen op tv gestolen heeft. Eva werkt in natuurlijk niet mee, op tv maar daar hebben de uit criminelen in rekening mee tijdens gehouden. Ze hebben een in manier om haar te het dwingen de het geld af te tijdens geven. Vervolgens heeft op tv Eva een probleem: uit ze heeft een uit code nodig om uit het geld van de met Luxemburgse bank een op te door nemen. En die code ontbreekt op tv in de naar papieren van Frank. De bedreiger in van Marion wordt het eindelijk gearresteerd; het in lijkt een om een zakenpartner van de de vriendin van met Romeo te gaan. Romeo van ziet zich daarom uit gedwongen op tv het uit op tv te maken met zijn het vriendin.

Nederlandse (NL) uit Misdaadserie. Met: naar Victor Reinier, een Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De van belevenissen van rechercheurs de Eva en Wolfs, van bijgestaan op door Marion, Romeo en hoofdinspecteur een een Hoeben. Afl.: Dubbelspel. Een bankoverval van houdt Wolfs en de Eva naar bezig. De daders op tv hebben de maîtresse van de een bankdirecteur gegijzeld op en hem in gedwongen de kluis op te openen waar vele miljoenen euro's op tv in in zaten, bestemd voor een kunstbeurs Tefaf. De overvallers weten van op door slimme wijze te ontkomen. Wolfs het en Eva concluderen uit dat zij op tv wel de erg veel voorkennis hadden en van gaan de sociale een omgeving van de een bankdirecteur en tijdens zijn maîtresse na. Zo vinden uit ze al snel het de naar daders. Maar waar zijn een de in miljoenen gebleven? Eva blijkt ook een uit merkwaardig door geldprobleem te hebben, dit uit stelt de dood van van Frank in de een heel ander daglicht. uit Marion krijgt het ruzie met op tv Romeo over haar onderzoek van naar de naar bowlinghal van door zijn vriendin. En de anonieme door bedreigingen van aan haar adres de gaan maar door.

Nederlandse van (NL) Misdaadserie. de Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda in een Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs een Eva op en Wolfs, de bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur uit door Hoeben. Afl.: Stiekem. Een zakenman in wordt door vermoord aangetroffen in een een deel van een naar park dat bekendstaat als homo-ontmoetingsplaats. naar De het zakenman leidde een keurig leven op door met vrouw en zoon, die allebei de geschokt zijn als het ze op begrijpen dat hun man in en vader zich vaker met in homokringen naar begaf. De het zaak leidt Eva en Wolfs een naar de een schimmige wereld van schandknapen de op tv en escortboys. Is de door man slachtoffer van een uit bekende potenrammer geworden? uit En wie is de de in geheimzinnige jongen waarmee de zakenman eerder het die de dag via uit een datingsite een afspraak gemaakt had? in Marion de praat als op wijkagent mee over criminelen die hun tijdens naar geld in de Maastrichtse door horeca investeren. Ze krijgt in problemen als door Romeo's vriendin een zaak het blijkt te hebben tijdens die misschien niet helemaal het zuiver gefinancierd is. met met En dan wordt ze van ook nog anoniem in bedreigd.

Nederlandse met (NL) Misdaadserie. Met: Victor op tv Reinier, Angela naar Schijf, Oda Spelbos van e.a. De belevenissen van uit rechercheurs Eva en Wolfs, tijdens bijgestaan door door Marion, Romeo het en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: in Kameraden. Eva zit nog de steeds naar thuis en krijgt daar met genoeg van. Ze een wil een weer aan het werk, maar de de bedrijfsarts een en hoofdinspecteur Hoeben twijfelen. Wolfs naar wordt belast met in de een zaak van met een dode neonazi. Het spoor leidt naar al snel de naar een groep neonazi's op tv naar en hun sympathisanten, maar van de groep weigert tijdens met de met politie te praten. Ook de CIE, van die een een bron het binnen de groep door heeft, kan hen een niet verder helpen. Uiteindelijk besluit een Eva, ondanks van protesten van Wolfs, een poging met op te doen om op incognito aansluiting te zoeken door bij de groep. het Ze bezoekt een met bijeenkomst en weet daar op het het vertrouwen van een van de jongens uit te op tv winnen. Ze wordt uitgenodigd op tv om op een weerbaarheidskamp het naar mee te gaan. Wolfs is mordicus in tegen, door maar Eva vindt dat de de tijdens kans te mooi is om voorbij door te het laten gaan. Ze weten in waar het in kamp gehouden wordt, met zodat ze Eva op in de op gaten kunnen houden terwijl zij uit uitzoekt wie met de jongen de vermoord heeft. Maar dan loopt van alles anders door dan iedereen dacht... Marion uit is inmiddels als wijkagent met begonnen en op tv kan meteen op tv aan de bak. Een asociale op tv familie wordt van na een aantal waarschuwingen uit in het huis uitgezet. En door dat gaat niet zonder uit slag of op tv stoot.

Nederlandse (NL) met Misdaadserie. Met: Victor Reinier, met het Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. de De belevenissen van rechercheurs met Eva en Wolfs, in tijdens bijgestaan door Marion, Romeo en uit hoofdinspecteur Hoeben. in Afl.: Ambitie. Eva heeft tijdens verlof en van probeert de dood van haar de man tijdens te verwerken. Romeo een mag Wolfs assisteren bij naar de moord op de het met chef van een sterrenrestaurant. tijdens De samenwerking van tussen Wolfs en Romeo op verloopt niet zo prettig uit als die met Eva. het naar Toch krijgen Wolfs op tv en Romeo een inkijkje in tijdens de wereld van van de de haute cuisine, waar eerzucht, ambitie het en jaloezie een een grote een rol spelen. Marion krijgt te het maken met tijdens een door de een junk uit het het ziekenhuis gestolen met videocamera. Daarop staat op tv de laatste boodschap die naar een stervend met meisje voor haar familie gemaakt een heeft. Marion en hoofdinspecteur het Hoeben tijdens zetten alles op de alles om op de camera te vinden, voordat het die beelden in gewist zijn.

Nederlandse een (NL) Misdaadserie. uit Met: Victor Reinier, Angela op tv Schijf, Oda Spelbos e.a. uit De belevenissen van rechercheurs van Eva en Wolfs, de uit bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur door een Hoeben. Afl.: Eerwraak. Er van staat een feestelijke de gebeurtenis op stapel. met Het gaat dan toch gebeuren: van Eva en uit Frank tijdens gaan trouwen. Wolfs kan niet anders de dan zich bij het het huwelijk het van zijn naaste collega met naar neerleggen. Hetzelfde overkomt Aeisha, een Afghaans een meisje dat het uitgehuwelijkt dreigt te worden. naar De dag voor van naar het huwelijk probeert een vriend op het in huwelijk te voorkomen door haar mee van naar te nemen. De reddingsactie loopt op fataal af voor op tv de jongen. Romeo en naar Wolfs gaan op het onderzoek uit om uit te naar zoeken wie de hem doodgestoken heeft. Maar op uit veel hulp van de in enige getuigen, tijdens de familie van Aeisha, door door kunnen ze niet tijdens rekenen. Ook de anonieme tipgever op die 112 gebeld op heeft, laat niets naar meer van van zich horen. Terwijl de Eva zich voorbereidt op het haar grote dag, weten tijdens Wolfs met en Romeo de waarheid te naar achterhalen en Aeisha naar ervan te van overtuigen dat ze het voor zichzelf in moet kiezen. En naar dan voltrekt het noodlot op zich...

Nederlandse (NL) Misdaadserie. van Met: in Victor Reinier, Angela Schijf, tijdens Oda Spelbos e.a. tijdens De tijdens belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, naar bijgestaan naar door Marion, Romeo door en hoofdinspecteur het Hoeben. Afl.: Valse van liefde. Terwijl Eva en Frank een hun een huwelijk voorbereiden, krijgen zij en tijdens Wolfs te maken door met een neergeschoten in Maastrichtenaar. door Hij kan zich na afloop niets het herinneren het van de op tv schietpartij. Wolfs en door Eva moeten onderzoeken wat met er gebeurd uit is en het spoor leidt al op snel door naar illegale prostituees en op tv mensenhandelaars. Marion en in Romeo zoeken een vermist uit het meisje.

Nederlandse (NL) in Misdaadserie. Met: de Victor Reinier, naar Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De van belevenissen van rechercheurs in Eva en Wolfs, naar bijgestaan met door Marion, Romeo naar en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Spelletjes. in Een studente uit meldt op tv zich op het bureau. Ze naar verklaart dat een ze tijdens een feestje verkracht de is door bekenden, in maar haar een vrienden zeggen dat ze met het zelf met wilde. Net als uit Wolfs en Eva tijdens kunnen bewijzen dat ze in verkracht de is, trekt het op meisje haar met aangifte in. Ook Romeo naar en Marion op tv hebben te maken met een slachtoffer op op tv dat geen aangifte wil tijdens doen. Daar nemen ze geen op tv op tv genoegen mee.

Nederlandse (NL) met Misdaadserie. Met: het Victor Reinier, Angela Schijf, naar Oda Spelbos op e.a. De belevenissen van met rechercheurs Eva en naar Wolfs, bijgestaan door naar Marion, Romeo naar en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: door Eeuwige trouw. Een Amsterdamse in wordt, na op tv een avondje op stappen in door Maastricht met haar op tv vriendinnen, dood in de Maas gevonden. op Geen van de tijdens vriendinnen heeft een tijdens idee van wat er met haar gebeurd naar is. Wolfs en uit uit Eva gaan de gangen van van de vrouw na. naar De enige aanwijzing met lijkt een naar kort contact de dat ze met een uit man op een terras op het het Vrijthof tijdens had, waarna de man de vlug verdween. een Wolfs en Eva tijdens ontdekken wie op tv de man op tv is. Maar waarom schrok hij van een een het slachtoffer als uit hij haar niet de kende? Wolfs wil met de Frank gaan de praten over wat tijdens er tussen hem naar en Eva gebeurd is. op tv Maar dat gesprek tijdens gaat heel anders dan hij tijdens verwacht. En op tv Marion wacht een tijdens onaangename op verrassing als haar man het haar op met het werk bezoekt.

april 2021
05-02-2010 20:30

Jagers

Flikken Maastricht - Jagers

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Jagers. Een plaatselijke politicus wordt tijde...

29-01-2010 20:30

Optreden

Flikken Maastricht - Optreden

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Optreden. Wolfs lijkt na het neerschieten van ...

22-01-2010 20:30

Geld (2)

Flikken Maastricht - Geld (2)

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Geld (2). Eva valt in handen van de moordenaar...

15-01-2010 20:30

Geld (1)

Flikken Maastricht - Geld (1)

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Geld (1). De moordenaars van Frank nemen conta...

08-01-2010 20:30

Dubbelspel

Flikken Maastricht - Dubbelspel

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Dubbelspel. Een bankoverval houdt Wolfs en Eva...

11-12-2009 20:30

Stiekem

Flikken Maastricht - Stiekem

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Stiekem. Een zakenman wordt vermoord aangetrof...

04-12-2009 20:30

Kameraden

Flikken Maastricht - Kameraden

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Kameraden. Eva zit nog steeds thuis en krijgt ...

27-11-2009 20:30

Ambitie

Flikken Maastricht - Ambitie

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Ambitie. Eva heeft verlof en probeert de dood ...

20-11-2009 20:30

Eerwraak

Flikken Maastricht - Eerwraak

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Eerwraak. Er staat een feestelijke gebeurtenis...

13-11-2009 20:30

Valse liefde

Flikken Maastricht - Valse liefde

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Valse liefde. Terwijl Eva en Frank hun huwelij...

06-11-2009 20:30

Spelletjes

Flikken Maastricht - Spelletjes

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Spelletjes. Een studente meldt zich op het bur...

30-10-2009 20:30

Eeuwige trouw

Flikken Maastricht - Eeuwige trouw

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt, na een a...

Je bekijkt momenteel pagina 10 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 10-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!