Programma gemist?

Nederlandse door (NL) Misdaadserie. Met: van Victor Reinier, Angela Schijf, Oda de Spelbos e.a. De de belevenissen van rechercheurs van Eva en Wolfs, uit bijgestaan door van Marion, Romeo en van hoofdinspecteur Hoeben. op Afl.: Jagers. Een plaatselijke een politicus wordt tijdens een het jagen met neergeschoten. Eva en in Wolfs zoeken uit of het het om in een ongeluk of moord gaat. van De rechercheurs op tv ontdekken van al snel dat van de man niet geliefd was. Hij de naar gebruikte zijn politieke een positie om zijn eigen zaakjes te met op regelen. Dat leverde hem veel het vijanden de op. Zelfs zijn vrienden het en familie droegen hem door niet uit altijd een warm hart een toe, maar daarover het is men nogal zwijgzaam. Dat door verandert als er met een tweede het dode valt. Romeo en in Marion onderzoeken een tijdens aantal gevallen tijdens van pinpasfraude. Ze hebben de naar al snel een verdachte het op het oog, maar als op tv ze die op oppakken, blijkt hij in een sterk alibi het te hebben. in Romeo en Marion vertrouwen het met niet door en blijven in de man observeren.

Nederlandse (NL) Misdaadserie. de een Met: Victor Reinier, door Angela Schijf, Oda het Spelbos e.a. De belevenissen het van rechercheurs met Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, naar door Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Optreden. de Wolfs lijkt na uit uit het neerschieten van Luca met het met geld van verdwenen te zijn. Maar dan met op tv duikt hij ineens een weer op; met de koffer. Waar op tv een het verrassing inzit. naar Vervolgens wordt hij op met non-actief gezet hangende het onderzoek uit naar de dood op tv van Luca. uit Terwijl Wolfs met thuis zit heeft in de Maastrichtse politie het druk. uit Een bijzonder waardevol tijdens Fabergé-ei wordt naar in de met stad tentoongesteld. Hoeben heeft op tv de beveiliging uit geregeld. Ook is er uit veel drukte door tijdens alle toeloop vanwege de de Vrijthofconcerten van van André Rieu. een Marion en Romeo houden een de bestuurder aan de die niet handsfree het belt. De op automobilist is niet in van plan te stoppen; door geeft vol gas en uit gaat ervandoor. Als door op tv de bestuurder na een achtervolging in aangehouden wordt, treft de op politie sporen van met explosieven in de de auto aan. tijdens Ook wordt een door lijst van medewerkers een en data van de uit Vrijthofconcerten van met André op tv Rieu aangetroffen. Wordt er door een aanslag op op tv hem voorbereid? De rechercheurs gaan op het met de beveiliging van Rieu uit praten en al snel het blijkt dat een het doorgedraaide in fan gedreigd heeft Rieu op in te blazen. Eva het en uit Wolfs willen zijn concerten van afblazen maar dat een is de meester-violist niet door van op plan. Dus moeten de naar rechercheurs alle zeilen bijzetten uit om Rieu tijdens te beschermen en uit de explosieven te door vinden.

Nederlandse (NL) de Misdaadserie. Met: Victor Reinier, naar Angela Schijf, naar Oda Spelbos e.a. De in belevenissen van rechercheurs met Eva en de Wolfs, bijgestaan door Marion, met Romeo van en hoofdinspecteur Hoeben. met Afl.: Geld (2). een Eva valt in handen de van de moordenaars op van op Frank. Wolfs ontdekt dat Luca van zijn dochter het misbruikt om de Eva te chanteren. Ook met Marion is zoek, maar daar in heeft met niemand, behalve Romeo, tijd voor. in Hij ontdekt uit dat ze op gegijzeld wordt door van degene die haar door al die de tijd bedreigde, en die nu het van plan door is zijn een dreigementen uit te voeren. Luca blijkt uit dubbelspel te een spelen om een deel met van op het geld op van Frank te bemachtigen. met Als de op tv politie ingrijpt bij de tijdens overdracht van het op geld, vallen er het doden...

Nederlandse (NL) in Misdaadserie. Met: Victor Reinier, met Angela naar Schijf, Oda Spelbos in e.a. De belevenissen van in rechercheurs een Eva en Wolfs, bijgestaan door tijdens Marion, Romeo uit en hoofdinspecteur een Hoeben. Afl.: Geld (1). De moordenaars op van op Frank nemen contact op op tv met Eva. Ze willen van het geld terug van in dat Frank van hen gestolen met heeft. Eva werkt van natuurlijk het niet mee, maar op tv daar hebben de criminelen rekening mee een gehouden. Ze uit hebben het een manier om haar de te dwingen het geld af een te op tv geven. Vervolgens heeft Eva op een probleem: ze de heeft een op code nodig om het geld in van de een Luxemburgse bank de op te nemen. door En die code ontbreekt door in in de papieren van naar Frank. De bedreiger van Marion in wordt van eindelijk gearresteerd; het op lijkt om een zakenpartner van de tijdens vriendin van het Romeo te op tv gaan. Romeo ziet zich in daarom gedwongen het uit het op tv te maken met zijn in vriendin.

Nederlandse naar (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, met Angela Schijf, op tv Oda Spelbos e.a. De in tijdens belevenissen van rechercheurs Eva in en Wolfs, bijgestaan in door Marion, Romeo en op tv hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Dubbelspel. een door Een bankoverval houdt Wolfs en in Eva bezig. De daders door een hebben de maîtresse in van de bankdirecteur gegijzeld uit en hem gedwongen de op kluis te openen tijdens waar vele miljoenen euro's in in zaten, met bestemd voor tijdens kunstbeurs Tefaf. De overvallers weten tijdens op slimme op tv wijze te ontkomen. Wolfs met van en Eva concluderen dat op tv zij wel erg veel voorkennis in hadden en gaan door de op tv sociale omgeving van de in bankdirecteur en op tv zijn maîtresse na. Zo vinden op op ze al snel de daders. Maar op tv waar zijn het de miljoenen gebleven? Eva het blijkt het ook een in merkwaardig geldprobleem te hebben, door dit stelt de de dood van Frank in een een heel ander een daglicht. Marion een krijgt ruzie met met Romeo over door haar onderzoek naar uit de bowlinghal van zijn vriendin. En tijdens tijdens de anonieme bedreigingen aan haar adres naar uit gaan maar door.

Nederlandse (NL) Misdaadserie. door Met: Victor de Reinier, Angela de Schijf, Oda Spelbos e.a. De op tv belevenissen van met rechercheurs op tv Eva en Wolfs, naar bijgestaan door Marion, uit Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. de Afl.: Stiekem. op tv Een zakenman wordt vermoord in aangetroffen in een deel van naar de een park dat bekendstaat als homo-ontmoetingsplaats. naar door De zakenman leidde een keurig leven de met vrouw en het een zoon, die allebei door geschokt zijn als naar ze begrijpen dat hun de man en in vader zich vaker in op tv homokringen begaf. De zaak leidt de Eva het en Wolfs naar de schimmige tijdens wereld van met schandknapen en tijdens escortboys. Is de een man slachtoffer tijdens van een bekende potenrammer geworden? En uit wie is de in een geheimzinnige jongen waarmee de uit zakenman eerder die dag het via de een datingsite een afspraak het gemaakt had? Marion praat als met wijkagent mee naar over criminelen die hun met naar geld in de Maastrichtse horeca tijdens investeren. Ze krijgt op tv problemen als naar Romeo's vriendin een zaak uit blijkt te hebben door die misschien niet in helemaal zuiver gefinancierd is. in in En dan wordt naar ze ook nog in anoniem bedreigd.

Nederlandse (NL) op Misdaadserie. Met: het Victor Reinier, Angela Schijf, Oda naar Spelbos e.a. De in in belevenissen van rechercheurs Eva en het Wolfs, op bijgestaan door Marion, Romeo en het hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: op tv Kameraden. Eva van zit nog steeds thuis en in krijgt daar genoeg met van. Ze wil de een weer aan het werk, maar van de bedrijfsarts tijdens en hoofdinspecteur van Hoeben twijfelen. Wolfs wordt belast met op de zaak van op tv een het dode neonazi. Het spoor leidt het al naar snel naar tijdens een groep neonazi's op en hun sympathisanten, maar de groep een uit weigert met de politie te met praten. Ook de naar CIE, die een tijdens bron binnen de uit groep tijdens heeft, kan hen niet verder op helpen. Uiteindelijk besluit Eva, van in ondanks protesten van Wolfs, een op tv poging te doen om de incognito aansluiting te van van zoeken bij de groep. door Ze bezoekt een op bijeenkomst en weet de daar het tijdens vertrouwen van een van de jongens de te winnen. uit Ze op wordt uitgenodigd om op een naar weerbaarheidskamp mee te het gaan. Wolfs is mordicus op tegen, maar op tv Eva vindt uit dat de het kans te mooi is tijdens om voorbij te laten met gaan. in Ze weten waar op het kamp gehouden op tv wordt, zodat ze Eva in de het in gaten kunnen houden terwijl zij in uitzoekt het wie de jongen vermoord heeft. Maar het dan loopt alles in anders dan iedereen door dacht... op tv Marion is uit inmiddels als wijkagent begonnen en van kan door meteen aan de bak. Een asociale op familie tijdens wordt na een met aantal waarschuwingen het huis uitgezet. een En de dat gaat niet zonder door slag of tijdens stoot.

Nederlandse een (NL) Misdaadserie. Met: naar Victor Reinier, Angela Schijf, Oda uit de Spelbos e.a. De de belevenissen van rechercheurs op tv Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, de Romeo en op hoofdinspecteur Hoeben. van Afl.: Ambitie. Eva heeft verlof op en probeert de in dood van haar op man te een verwerken. op Romeo mag Wolfs assisteren bij van de moord op de van chef van een het sterrenrestaurant. door De samenwerking tussen Wolfs uit en Romeo een verloopt niet zo prettig als tijdens die met van Eva. Toch krijgen door Wolfs en het Romeo een inkijkje in de in wereld naar van de haute cuisine, op waar op tv eerzucht, ambitie en jaloezie een een grote rol spelen. door Marion krijgt te maken door met een een door een junk uit in het ziekenhuis door gestolen videocamera. Daarop staat een de het laatste boodschap die een stervend van meisje voor haar in familie gemaakt heeft. met tijdens Marion en hoofdinspecteur Hoeben door zetten alles op alles om van de camera te tijdens in vinden, voordat die uit beelden gewist zijn.

Nederlandse (NL) Misdaadserie. op tv Met: Victor uit Reinier, Angela Schijf, Oda op tv Spelbos e.a. op tv De belevenissen van naar rechercheurs het Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, op Romeo en hoofdinspecteur op tv Hoeben. Afl.: Eerwraak. tijdens Er staat een een feestelijke gebeurtenis op de stapel. de Het gaat dan naar toch gebeuren: met Eva en Frank uit gaan trouwen. Wolfs uit kan niet anders op dan zich bij het de huwelijk van van zijn naaste collega neerleggen. Hetzelfde tijdens overkomt op tv Aeisha, een Afghaans op tv meisje dat uitgehuwelijkt dreigt te uit worden. De dag een voor het huwelijk probeert een een vriend het het huwelijk te de voorkomen door haar mee op te door nemen. De van reddingsactie loopt fataal af voor de in door jongen. Romeo en Wolfs gaan op een onderzoek om uit in het te zoeken wie door hem doodgestoken heeft. op Maar op veel hulp van op tv de de enige getuigen, de met familie van Aeisha, door kunnen ze niet rekenen. Ook de de anonieme tipgever uit die 112 gebeld de heeft, laat niets in meer van zich van horen. Terwijl de Eva zich voorbereidt naar op haar grote dag, van weten Wolfs en Romeo een de waarheid de te achterhalen tijdens en Aeisha uit ervan te overtuigen dat naar ze voor naar zichzelf moet kiezen. En dan het voltrekt de het noodlot zich...

Nederlandse van (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, naar Angela Schijf, op Oda Spelbos met e.a. De op tv belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, naar bijgestaan door van Marion, Romeo van en hoofdinspecteur Hoeben. door Afl.: Valse op liefde. Terwijl Eva en naar Frank hun huwelijk voorbereiden, krijgen op tv zij en met Wolfs te van maken met de een neergeschoten Maastrichtenaar. Hij kan zich de de na afloop niets tijdens herinneren van de schietpartij. het Wolfs en met Eva moeten onderzoeken wat er gebeurd naar is en het het spoor leidt al door snel naar illegale in prostituees de en mensenhandelaars. Marion en Romeo uit zoeken uit een vermist uit meisje.

Nederlandse van (NL) Misdaadserie. Met: het Victor Reinier, Angela Schijf, Oda met Spelbos e.a. De in door belevenissen van rechercheurs op Eva en Wolfs, bijgestaan door op Marion, op tv Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Spelletjes. op tv Een studente meldt van zich tijdens op het bureau. Ze tijdens verklaart dat ze op tv tijdens een feestje op verkracht is door bekenden, tijdens maar tijdens haar vrienden zeggen tijdens dat ze het op zelf wilde. Net een als Wolfs en Eva tijdens kunnen bewijzen dat ze door met verkracht is, trekt het de meisje haar aangifte in. Ook in Romeo en de Marion hebben te op tv maken de met een slachtoffer een dat geen aangifte wil de doen. Daar nemen in ze geen genoegen tijdens mee.

Nederlandse door (NL) Misdaadserie. Met: Victor door Reinier, op Angela Schijf, Oda in Spelbos e.a. De belevenissen van van rechercheurs het Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, op Romeo een en hoofdinspecteur door Hoeben. Afl.: Eeuwige trouw. de Een Amsterdamse in wordt, na een avondje stappen op tv in Maastricht met tijdens haar vriendinnen, dood door in de Maas van gevonden. door Geen van de vriendinnen heeft een naar tijdens idee wat er met haar in gebeurd is. Wolfs en tijdens Eva tijdens gaan de gangen een van de vrouw tijdens na. De enige met aanwijzing lijkt een kort contact tijdens dat ze uit met de een man op een terras op door het Vrijthof de had, waarna de de man vlug naar verdween. Wolfs en uit Eva ontdekken wie de tijdens man is. Maar waarom met schrok hij van van de het slachtoffer als hij haar het niet kende? Wolfs door wil met Frank het gaan praten over wat met er tussen hem in door en Eva gebeurd is. de Maar dat tijdens gesprek gaat heel de anders dan hij verwacht. En de Marion wacht een het onaangename verrassing als uit haar op man haar op het werk door bezoekt.

oktober 2019
05-02-2010 20:30

Jagers

Flikken Maastricht - Jagers

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Jagers. Een plaatselijke politicus wordt tijde...

29-01-2010 20:30

Optreden

Flikken Maastricht - Optreden

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Optreden. Wolfs lijkt na het neerschieten van ...

22-01-2010 20:30

Geld (2)

Flikken Maastricht - Geld (2)

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Geld (2). Eva valt in handen van de moordenaar...

15-01-2010 20:30

Geld (1)

Flikken Maastricht - Geld (1)

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Geld (1). De moordenaars van Frank nemen conta...

08-01-2010 20:30

Dubbelspel

Flikken Maastricht - Dubbelspel

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Dubbelspel. Een bankoverval houdt Wolfs en Eva...

11-12-2009 20:30

Stiekem

Flikken Maastricht - Stiekem

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Stiekem. Een zakenman wordt vermoord aangetrof...

04-12-2009 20:30

Kameraden

Flikken Maastricht - Kameraden

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Kameraden. Eva zit nog steeds thuis en krijgt ...

27-11-2009 20:30

Ambitie

Flikken Maastricht - Ambitie

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Ambitie. Eva heeft verlof en probeert de dood ...

20-11-2009 20:30

Eerwraak

Flikken Maastricht - Eerwraak

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Eerwraak. Er staat een feestelijke gebeurtenis...

13-11-2009 20:30

Valse liefde

Flikken Maastricht - Valse liefde

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Valse liefde. Terwijl Eva en Frank hun huwelij...

06-11-2009 20:30

Spelletjes

Flikken Maastricht - Spelletjes

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Spelletjes. Een studente meldt zich op het bur...

30-10-2009 20:30

Eeuwige trouw

Flikken Maastricht - Eeuwige trouw

Nederlandse (NL) Misdaadserie. Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos e.a. De belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs, bijgestaan door Marion, Romeo en hoofdinspecteur Hoeben. Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt, na een a...

Je bekijkt momenteel pagina 10 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 10-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!