Programma gemist?

Op een landgoed het de wordt de oude dame des huizes op tv midden door in de nacht een in haar bed op tv aangevallen. Ze loopt een op messteek op. het Aanvankelijk verkeert met de familie in shock en met heeft geen idee het wie de dit gedaan kan hebben. door Maar als snel van blijken de zaken er de niet zo florissant voor met uit te staan als de familie wil naar het doen geloven. Wie heeft er een op door motief om de uit oude dame om te brengen? Romeo het de en Marion krijgen te door maken met een met man die aangifte door van beroving met komt doen. Hij is een na een bezoek van aan een prostituee aangevallen door tijdens een man. Als van met blijkt dat de prostituee nog minderjarig van op tv is, verdenken Romeo en Marion naar de in man van pooier naar praktijken.

De moord op op een door incassomedewerker van een uit woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen de te hebben. een De man, een op vluchteling uit Bosnië, blijkt op niet zo tijdens onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt. de Marion naar en Romeo worden tijdens op tv het ruimen door van wietplantages naar aangesproken door een van man die beweert dat de zijn invalidenautootje gestolen is door op tv met hangjongeren.

Een uit bankemployee wordt als hij met tijdens op tv zijn vrouw de naar parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na naar onderzoek blijkt in er niets illegaals in van zijn handelen te zitten tijdens dat de uit liquidatie kan verklaren. Wolfs een en Eva ontdekken dat op er in hetzelfde de uit gebouw een crimineel woont met de op tv zelfde in auto dus de conclusie is van al snel dat in er sprake van is in van een vergismoord. Als Eva van en door Wolfs verder in het leven van de in de crimineel duiken, blijken op de zaken met niet zo eenvoudig van te liggen. Marion geeft op tv les op school en uit krijgt in een anonieme melding van op een kind een dat bang is slachtoffer van een op tv familiedrama op te worden. De melding door is in anoniem, moet Marion dat tijdens respecteren of toch van uitzoek van wie in het de op tv klas de melding tijdens kwam?

Wolfs en Eva tijdens onderzoeken de de dood van een grote uit van wiethandelaar die in een plantage naar geëlektrocuteerd gevonden wordt. op Ook het de entourage van de het omgekomen wiethandelaar onderzoekt in zijn dood, aangestuurd door de op tv woedende tijdens weduwe. Zij wil wraak in op de dader. naar Romeo op en Marion worden op de uit cybercriminaliteit naar gezet. Een alleenwonende jonge jongen tijdens bestelt op tv artikelen die hij niet tijdens betaalt.

Seizoen 13 een - het Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op een de terugweg van naar zijn voetbaltraining wordt op tv een in jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij een heeft door een sportsok in zijn tijdens keel op wat doet denken aan een eerdere uit het zaak in Drenthe.

Er blijkt een een meisje verdwenen te in zijn. De tijdens hele modus door operandi doet denken aan eenzelfde tijdens zaak, jaren geleden. van De dader naar zit op tv gevangen in een tbs-kliniek en het beweert een nu dat de met nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo met en tijdens Marion krijgen met een student in op tv met geheugenverlies te op tv maken.

Een van jong meisje valt van een naar flatgebouw. een Een ongeluk, door moord of zelfmoord? Moord denkt uit Marion die het in meisje van in de straat kent. Wolfs denkt uit aan zelfmoord, het van meisje op was aan drugs verslaafd. Romeo uit is een op cursus leidinggeven. tijdens Uiteindelijk ontrafelen naar Marion en Wolfs de gebeurtenissen, maar met of ze op daarmee op de zaak opgelost hebben uit is maar de vraag. De uit verdachte die op ze aan houden door wordt door meteen uitgewezen aan in België.

Vanavond in start het nieuwe, dertiende een seizoen het van de politieserie op tv Flikken Maastricht . Vanaf vanavond naar zijn er elke naar vrijdag, het dertien weken lang, nieuwe een afleveringen te zien. Het op wordt een emotionele in start door van een nieuw seizoen. van Waar het de goede een kant op leek te met gaan, ging het het gedurende het een twaalfde op tv seizoen goed mis. Hoewel Bols uit met het op tv spel is, de betekent het niet dat de problemen het die hij heeft tijdens veroorzaakt, opgelost naar zijn. uit Wordt Eva ooit nog in de oude, en wat het doet dit alles met op tv Wolfs, naar die op het punt in stond haar te op vragen? In deze aflevering de komt een vrouw de aangifte doen van op de tijdens ontvoering van haar kind door een Maastrichtse drugshandelaren. Al op tv gauw blijkt in er veel meer achter in de aangifte te op zitten en zijn slachtoffer van en daders naar niet meer uit op tv elkaar een te houden. Romeo door en Marion krijgen met in een vermissing te door maken. Een alcoholistische vrouw is uit op tv verdwenen nadat ze van haar huis werd een uitgezet.

Ze een heeft een afscheidsbriefje achter in gelaten en de tijdens politie concludeert dat het ze uit zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar een moeder, burgemeester van naar een van dorp in de buurt van uit Maastricht, kan naar dat niet geloven en uit haalt van Wolfs en Eva erbij.Marion een en Romeo doen onderzoek naar tijdens Marions buurmeisje. het Is ze van verdwenen en wat is uit er tijdens dan met haar gebeurd?Eva in is gegijzeld door de Albanezen door die door Bols het op zijn opgelicht. Die in hopen dat Bols uit haar komt bevrijden. Maar op tv Bols is slim genoeg in om dat uit niet alleen van te doen. Hij spant Wolfs voor het in zijn karretje. En de dat belooft een bloedstollende laatste op tv aflevering van seizoen op 12 te de worden.

Een keurige student op op tv wordt dood aangetroffen. De door wijze waarop het is het gebeurd wijst naar een op tv net vrijgelaten crimineel met die een incasso's deed voor drugscriminelen. op tv Zat een de jongen in in de drugswereld of heeft door zijn dood met zijn op tv scriptie te maken? door Marion en Romeo ontfermen het zich over een het meisje dat betrapt tijdens werd de op winkeldiefstal.

Tijdens met een aandeelhoudersvergadering van een rijk tijdens op tv familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. op tv op De volgende ochtend wordt een de van uit de zonen dood op tv in bed aangetroffen. Aan in Wolfs en Eva de de taak om door uit te zoeken door of het moord is door en wat dan de het motief met is. Ook uit Romeo en Marion krijgen met tijdens vermeende rijkdom te in maken als op tv een erkend vluchteling aangifte komt de doen van het zijn gestolen lot van waarop een tijdens groot geldbedrag gevallen is. door Hij is niet tijdens de enige die aangifte van in komt doen.

Een naar seriemoordenaar die zijn de slachtoffers belaagt vanuit uit kuilen in het bos, heeft op tv een nieuw slachtoffer op gemaakt. Maar anders van met dan de eerste keren een is er van een getuige blijven leven. Wolfs en het Eva in maken verbeten jacht op de de het moordenaar, maar die heeft een met verrassing voor hen in naar petto. door Romeo beboet het een vrouw met een een ziek kind in haar auto. uit De vrouw reageert de wel heel heftig het op met de boete. Marion wil tijdens uitzoeken of er meer op tv met aan de hand een is.

Oude het spoken duiken op tijdens op tv het een hoger beroep van de van familie van Jens Bols voor op tv de ontvoering van uit Eva. Wolfs probeert met Bols te traceren, op tijdens maar die is nog niks van van de zijn streken verleerd en er vallen met op doden. Romeo en Marion krijgen te uit tijdens maken met een door lerares die tijdens het joggen een in een park van is aangerand. Ze door weigert echter aangifte te het doen. Marion op leert haar nieuwe uit buurman beter kennen, en een dat een is niet tijdens meteen een genoegen.

Een oude uit zaak tijdens wordt opnieuw opgerakeld als tijdens Eva en Wolfs te een maken krijgen met een met vermoorde jongen die op tv achttien het jaar eerder veroordeeld is tijdens voor door de verkrachting en doodslag op het een jong meisje. De met rechercheurs die de de verkrachting de met de oude middelen onderzochten, door dringen zich in door het onderzoek met op aan een Wolfs en Eva. Ook Marion in en Romeo van krijgen met oude trauma's op tv te maken als op ze op een diefstal in een een verpleeghuis in onderzoeken.

Een Bulgaars Roma-meisje de wordt op vermoord aangetroffen. een Ze blijkt net voor uit haar dood bevallen te een zijn. Eva op en Wolfs, die uit weer aan uit het werk is, krijgen door hulp van Interpol, een Bulgaarse met rechercheur. Maar die op blijkt er een een eigen agenda het op een na te houden. Romeo en Marion uit krijgen op met een merkwaardig in hulpvaardige stalker te een maken.

april 2021
25-01-2019 20:35

Afl. 8 - Hankie

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Hankie

Op een landgoed wordt de oude dame des huizes midden in de nacht in haar bed aangevallen. Ze loopt een messteek op. Aanvankelijk verkeert de familie in shock en heeft geen idee wie dit gedaan kan hebben. Maar als snel blijken de zaken er ni...

18-01-2019 20:35

Afl. 7 - Schorpioen

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Schorpioen

De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt. Marion en Romeo worden tijdens het ruimen van wi...

11-01-2019 20:35

Afl. 6 - Dood van een bankier

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Dood van een bankier

Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren. Wolfs en Eva ontdekken dat er in hetzelfde gebouw een c...

04-01-2019 20:35

Afl. 5 - Stroom

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Stroom

Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die in een plantage geëlektrocuteerd gevonden wordt. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de...

28-12-2018 20:35

Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe.

21-12-2018 20:35

Afl. 3 - Zaad

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Zaad

Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak, jaren geleden. De dader zit gevangen in een tbs-kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo en Marion krijgen m...

14-12-2018 20:35

Afl. 2 - Marion

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Marion

Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd. Romeo is op cursus leidinggeven. Uiteindelijk ont...

07-12-2018 20:35

Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Flikken Maastricht - Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Vanavond start het nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht . Vanaf vanavond zijn er elke vrijdag, dertien weken lang, nieuwe afleveringen te zien. Het wordt een emotionele start van een nieuw seizoen. Waar het de ...

27-04-2018 20:35

Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Flikken Maastricht - Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij.Marion en Romeo...

20-04-2018 20:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 20:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 20:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 20:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 10-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!