Programma gemist?

De moord op de een incassomedewerker van op een op woningbouwvereniging blijkt vergaande op tv gevolgen te hebben. De man, naar een vluchteling de uit in Bosnië, blijkt niet zo de onschuldig als hij ogenschijnlijk de lijkt. op tv Marion en Romeo door worden tijdens het ruimen van wietplantages tijdens aangesproken door een een man met die beweert naar dat zijn invalidenautootje gestolen is met door van hangjongeren.

Een op tv bankemployee wordt als door hij met een zijn vrouw de een parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt door uit er niets illegaals in een zijn handelen te uit zitten dat de liquidatie kan het in verklaren. Wolfs en met Eva ontdekken dat er in hetzelfde van gebouw een crimineel het uit woont met de zelfde auto tijdens dus de conclusie het is al snel dat een tijdens er sprake is van naar een vergismoord. Als Eva en in Wolfs de verder in het door leven van de uit crimineel duiken, uit blijken de zaken door niet zo eenvoudig te liggen. Marion naar geeft les op op tv school en krijgt de een anonieme de melding van een in kind dat met bang is slachtoffer in van een familiedrama het te worden. De melding is het anoniem, op moet Marion dat een respecteren of toch uitzoek op tv van wie in de op tv klas van de melding in kwam?

Wolfs uit en Eva naar onderzoeken de dood van een grote het een wiethandelaar die in een tijdens plantage geëlektrocuteerd gevonden een wordt. Ook de entourage van op tv de omgekomen wiethandelaar tijdens onderzoekt in zijn dood, aangestuurd door door de woedende uit weduwe. Zij wil op tv wraak op de dader. Romeo in in en Marion worden op de cybercriminaliteit door gezet. Een van alleenwonende jonge de jongen bestelt naar artikelen die hij niet uit betaalt.

Seizoen uit 13 - Aflevering 4 op tv - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de van terugweg van in zijn voetbaltraining wordt uit een jongen seksueel het misbruikt en vermoord. van Hij heeft het een sportsok in zijn een keel op wat doet denken aan een eerdere op tv zaak tijdens in Drenthe.

Er het blijkt een meisje verdwenen te het de zijn. De hele modus operandi doet op tv denken aan op tv eenzelfde zaak, jaren geleden. het uit De dader zit van gevangen in een tbs-kliniek tijdens en beweert nu dat de op tv nieuwe verdwijning zijn het het onschuld aantoont. Romeo in en Marion krijgen met een op tv student uit met geheugenverlies te op maken.

Een jong een meisje valt van een op tv flatgebouw. Een van ongeluk, moord of door zelfmoord? Moord op tv denkt Marion die van het meisje van van de straat kent. tijdens Wolfs denkt aan zelfmoord, het van op meisje was aan drugs verslaafd. de Romeo is op uit cursus leidinggeven. Uiteindelijk in ontrafelen Marion en Wolfs met een de gebeurtenissen, maar of ze van daarmee de van zaak opgelost door hebben is maar de vraag. met De verdachte op die ze aan houden het wordt meteen uitgewezen aan met op België.

Vanavond door start het een nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie op Flikken Maastricht . uit Vanaf vanavond met zijn in er elke vrijdag, dertien weken lang, door nieuwe naar afleveringen te zien. Het van wordt een emotionele uit start van van een nieuw seizoen. naar Waar het de goede uit kant op leek te naar de gaan, ging het gedurende het uit twaalfde seizoen goed mis. tijdens Hoewel Bols uit op tv een het spel is, betekent naar het niet dat door de problemen tijdens die hij heeft op tv veroorzaakt, opgelost zijn. Wordt Eva uit ooit nog uit de oude, en tijdens wat doet dit alles in met een Wolfs, die op het punt stond naar haar te vragen? In op tv deze door aflevering komt een vrouw aangifte van doen van van de met ontvoering van haar kind op door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw met blijkt er een veel meer uit achter de aangifte te zitten op tv op en zijn slachtoffer en in daders niet meer uit elkaar de te houden. op Romeo en Marion krijgen uit met een met vermissing naar te maken. Een op alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze op tv haar huis werd met het uitgezet.

Ze heeft de een in afscheidsbriefje achter gelaten en uit de politie concludeert dat een ze zelfmoord gepleegd heeft. de Maar haar op tv moeder, burgemeester van een naar dorp in op de tijdens buurt van Maastricht, kan op dat niet geloven en haalt tijdens Wolfs en het Eva erbij.Marion op en Romeo doen door onderzoek naar Marions op tv buurmeisje. Is ze verdwenen tijdens en wat is er de de dan met haar gebeurd?Eva is in gegijzeld door de de Albanezen die van door Bols zijn opgelicht. Die tijdens hopen op tv dat Bols haar door komt bevrijden. tijdens Maar Bols is tijdens slim genoeg om dat niet door alleen te doen. Hij in op spant Wolfs voor zijn karretje. het En op tv dat belooft een bloedstollende laatste op aflevering van met seizoen 12 te met worden.

Een keurige een student wordt dood aangetroffen. in de De wijze waarop het is op tv gebeurd wijst naar een van net vrijgelaten de crimineel die incasso's in deed voor met drugscriminelen. Zat de van jongen in de van drugswereld of in heeft zijn dood met zijn uit scriptie te maken? door Marion en van Romeo ontfermen zich over een een een meisje dat betrapt werd op tv op winkeldiefstal.

Tijdens een aandeelhoudersvergadering naar van een uit rijk familiebedrijf wordt op er een moord op aangekondigd. een De volgende ochtend wordt een met van de zonen dood in de in bed aangetroffen. het Aan Wolfs en een Eva de taak om uit te een zoeken met of het moord uit is en wat dan het op motief tijdens is. Ook naar Romeo en Marion krijgen met de vermeende rijkdom te naar maken als een erkend van vluchteling aangifte komt de doen van door zijn gestolen lot in waarop een een groot geldbedrag gevallen door is. Hij is niet een de enige die aangifte de komt op doen.

Een de seriemoordenaar die zijn de slachtoffers belaagt uit vanuit kuilen in het bos, uit heeft een nieuw een slachtoffer gemaakt. Maar anders op tv dan de naar eerste keren is een er een getuige blijven uit leven. het Wolfs en Eva maken met verbeten naar jacht op de moordenaar, met maar die uit heeft een verrassing voor hen in uit petto. naar Romeo beboet een vrouw een met door een ziek kind in de haar auto. De vrouw de reageert een wel heel heftig de op de boete. Marion wil uitzoeken de of het er meer aan de op tv hand een is.

Oude tijdens spoken duiken op tijdens door het met hoger beroep van de met familie van Jens Bols met voor tijdens de ontvoering van op Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, op de maar die is tijdens nog niks van zijn streken verleerd van en het er vallen doden. Romeo en van Marion door krijgen te maken met naar een lerares die tijdens uit het uit joggen in de een park is aangerand. Ze tijdens weigert echter aangifte te op tv doen. Marion leert naar haar nieuwe buurman door beter op tv kennen, en dat is uit niet meteen een op tv genoegen.

Een oude van zaak de wordt opnieuw opgerakeld als van Eva en Wolfs te maken van krijgen met een door vermoorde jongen die van de achttien jaar eerder veroordeeld op is voor de verkrachting op tv en doodslag op de een het jong meisje. De rechercheurs uit die de in verkrachting met de oude in middelen onderzochten, dringen zich in op het onderzoek op naar aan op Wolfs en Eva. een Ook Marion en door Romeo krijgen met de oude trauma's te maken als in ze een een diefstal in een verpleeghuis in van onderzoeken.

Een naar Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. door Ze het blijkt net voor van haar dood de bevallen te zijn. Eva van en Wolfs, die weer door aan het werk is, op de krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse een rechercheur. Maar uit die het blijkt er een eigen agenda op door van na te houden. Romeo en Marion tijdens krijgen met een van met merkwaardig hulpvaardige stalker te het maken.

Wolfs infiltreert in in de organisatie op van de Amsterdamse crimineel uit Sjon. van Eva, die niet overweg uit kan met haar in nieuwe partner van Peter Mooy, weet hem met kwijt te een raken.

januari 2019
18-01-2019 20:35

Afl. 7 - Schorpioen

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Schorpioen

De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt. Marion en Romeo worden tijdens het ruimen van wi...

11-01-2019 20:35

Afl. 6 - Dood van een bankier

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Dood van een bankier

Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren. Wolfs en Eva ontdekken dat er in hetzelfde gebouw een c...

04-01-2019 20:35

Afl. 5 - Stroom

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Stroom

Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die in een plantage geëlektrocuteerd gevonden wordt. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de...

28-12-2018 20:35

Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe.

21-12-2018 20:35

Afl. 3 - Zaad

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Zaad

Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak, jaren geleden. De dader zit gevangen in een tbs-kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo en Marion krijgen m...

14-12-2018 20:35

Afl. 2 - Marion

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Marion

Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd. Romeo is op cursus leidinggeven. Uiteindelijk ont...

07-12-2018 20:35

Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Flikken Maastricht - Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Vanavond start het nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht . Vanaf vanavond zijn er elke vrijdag, dertien weken lang, nieuwe afleveringen te zien. Het wordt een emotionele start van een nieuw seizoen. Waar het de ...

27-04-2018 20:35

Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Flikken Maastricht - Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij.Marion en Romeo...

20-04-2018 20:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 20:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 20:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 20:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 131
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord