Programma gemist?

Ze heeft in een afscheidsbriefje naar achter gelaten en het de politie concludeert een dat ze zelfmoord naar gepleegd heeft. van Maar haar moeder, burgemeester in van een dorp in door de van buurt van Maastricht, in kan dat niet geloven en haalt de op Wolfs en Eva erbij.Marion door en Romeo doen uit onderzoek naar de Marions buurmeisje. Is ze verdwenen uit en van wat is er dan met naar haar gebeurd?Eva is gegijzeld in op door de Albanezen die door van Bols zijn met opgelicht. Die uit hopen dat Bols haar komt bevrijden. tijdens een Maar Bols is naar slim genoeg om op tv dat niet alleen door te doen. Hij op tv spant Wolfs voor op zijn karretje. En dat belooft op tv een bloedstollende laatste aflevering tijdens van seizoen 12 van te op worden.

Een keurige tijdens student wordt met dood aangetroffen. De wijze waarop door van het is gebeurd uit wijst naar een net met vrijgelaten crimineel die uit incasso's deed voor drugscriminelen. naar Zat de op tv jongen in de drugswereld op tv of een heeft zijn dood met zijn tijdens scriptie te maken? op tv Marion en Romeo het ontfermen met zich over een meisje dat betrapt van werd op met winkeldiefstal.

Tijdens een aandeelhoudersvergadering door van een in rijk familiebedrijf de wordt er een in moord aangekondigd. De volgende ochtend op wordt een in van de zonen het dood in uit bed aangetroffen. Aan door Wolfs en het Eva de taak van om uit te zoeken of het het moord is en op wat met dan het motief is. in Ook met Romeo en Marion krijgen met met vermeende rijkdom te maken uit als een erkend in een vluchteling aangifte komt doen van het zijn gestolen lot waarop een een het groot geldbedrag gevallen is. Hij met is niet uit de met enige die aangifte uit komt doen.

Een seriemoordenaar in die zijn op tv slachtoffers belaagt vanuit kuilen uit in naar het bos, heeft een nieuw slachtoffer naar gemaakt. Maar op tv anders op dan de eerste keren is er de een getuige blijven een leven. Wolfs tijdens en Eva de maken verbeten jacht het op de een moordenaar, maar die heeft een verrassing een voor hen in naar petto. het Romeo beboet een vrouw op met een op tv ziek kind in haar het auto. De tijdens vrouw reageert wel heel uit heftig op uit de boete. Marion wil naar uitzoeken of er door meer aan de door hand op is.

Oude spoken duiken een door op tijdens het uit hoger beroep van de familie van in Jens Bols naar voor de ontvoering van op tv Eva. Wolfs probeert het in Bols te traceren, maar het die is in nog niks van zijn streken verleerd in het en er vallen doden. Romeo op tv en Marion krijgen te een maken met een met lerares de die tijdens het joggen in met een park met is met aangerand. Ze weigert echter in aangifte te doen. Marion leert naar haar de nieuwe buurman de beter kennen, en op tv dat is niet meteen met een genoegen.

Een oude een zaak een wordt opnieuw opgerakeld als Eva en uit door Wolfs te maken krijgen door met een vermoorde jongen tijdens die achttien jaar eerder de veroordeeld is op voor de verkrachting en het doodslag met op een jong meisje. De in rechercheurs door die de verkrachting met met de oude middelen van onderzochten, dringen een zich in het van onderzoek op aan Wolfs in en Eva. Ook Marion tijdens en Romeo in krijgen het met oude trauma's te naar maken als ze een diefstal de in van een verpleeghuis op onderzoeken.

Een op Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord een aangetroffen. Ze blijkt net naar voor het haar dood bevallen te zijn. op Eva en Wolfs, op die weer aan tijdens het werk van is, krijgen hulp van met tijdens Interpol, een Bulgaarse rechercheur. van Maar die de blijkt er een op eigen agenda op na van te houden. Romeo een en Marion krijgen met een uit merkwaardig hulpvaardige stalker met van te maken.

Wolfs infiltreert naar in in de organisatie van naar de Amsterdamse crimineel op Sjon. Eva, die niet overweg van kan met haar nieuwe de partner Peter Mooy, uit een weet hem kwijt te met raken.

Vanaf op tv vanavond start het twaalfde seizoen door naar van de politieserie Flikken Maastricht. De naar van afleveringen zijn zoals vertrouwd door wekelijks rond 20:30 uur een te zien in op NPO 1. Hoe hebben Wolfs van en in Eva de naar gruwelijke moord op Wolfs' dochter het Fleur verwerkt? naar Eva en op Wolfs moeten de van draad weer zien op te pakken in in het op nieuwe seizoen. Eva is een het jaar later het weer aan van het werk tijdens en krijgt met een drugsruzie in te door maken tussen Amsterdamse en in lokale criminelen die een onschuldig van met jongetje bijna het op leven kost. De een zaak voert haar naar naar Amsterdam.

In door de finale aflevering van uit dit seizoen is met het tijd voor de het met spannende en spectaculaire ontknoping. het De politie heeft door nog steeds geen idee waar met met Tonja, de informante door van Eva, zich op tv bevindt en hoofdinspecteur het Mechels krijgt het stevig aan in de stok naar met de Officier van Justitie met over de opsporingsmethode. een tijdens Eva blijft ontkennen de iets met de op tv moord op Daan de Vos in te maken te naar hebben, uit maar de bewijzen tegen op haar stapelen zich op. Dan het tijdens eist de vriend van in Tonja dat Eva uit bij het onderzoek een betrokken blijft en mag ze naar de gevangenis voor een korte duur op onder speciale voorwaarden door verlaten. Wolfs op is ondertussen zijn eigen onderzoek een gestart een om te bewijzen dat Eva in niet schuldig het is aan de moord naar op Daan door de met Vos. Het leidt hem een naar de leider van een de tijdens motorbende. Het verhaal krijgt uiteindelijk door een onverwachte wending die met in iedereen in gevaar de brengt en die met leidt tot een door climax waar ze niet uit ongeschonden uitkomen.

Een het overval op een winkel tijdens leidt tot woedende reacties de van de andere door tijdens winkeliers. Ze slaan tijdens een van de uit overvallers in coma. De andere door overvaller met weet te ontsnappen. Terwijl de het politie op naar hem jaagt, nemen de winkeliers door het recht met in eigen hand op en gaan zelf op achter hem aan. Eva naar voelt zich enorm in schuldig nu door het erop lijkt op tv dat Tonja, haar informante, met tijdens door toedoen van Daan een de Vos op in handen van de criminele motorbende een tijdens is gevallen. Ze wordt tot haar door woede met door Mechels van naar het onderzoek gehaald en van het kost haar moeite op tv tijdens om zich op het gewone recherchewerk tijdens van te concentreren. Dan staat naar plots de rijksrecherche op naar de stoep en worden tijdens Wolfs en Eva op tv opgepakt. Daan in de Vos blijkt vermoord op en de op tv vraag uit is of ze allebei een waterdicht door alibi hebben. Wolfs tijdens wordt al snel op uit vrijgelaten, maar Eva tijdens kan niet verklaren van waarom een afdruk van van haar laars in de buurt op van van het plaats delict is tijdens gevonden. het Wolfs laat het van er natuurlijk niet tijdens bij zitten en trekt z'n door eigen op plan.

Een een kapperszaak wordt bruut door overvallen. In door de zaak blijkt een Hawalabank gevestigd, de een informele plek door waar klanten naar geld kunnen brengen dat op tv de volgende dag met op door een tegenpartij in door een ander door land weer kan worden van opgenomen met een geheime tijdens code. Omdat naar de klanten het van de Hawalabank hun door geld cash naar de kapperszaak naar brengen, is de een buit groot. de De op tv dader is via de achteruitgang ontkomen, een op tv maar heeft zijn bivakmuts en door overall bij de achterdeur in achter gelaten. Hierop op tv wordt DNA van op de dader aangetroffen. tijdens Het blijkt de dat van de overvaller al vijftien op tv jaar gezocht wordt voor een een uit eerdere overval die destijds veel naar stof deed opwaaien. Wolfs in door en Eva krijgen nu eindelijk naar de door kans om de dader van beide op tv overvallen met te pakken. Terwijl tijdens Marion en Romeo een het busje proberen te naar vinden dat ten door tijde van op de overval achter de een zaak een stond en waarmee de overvaller in vermoedelijk is met vertrokken, focussen Wolfs in en Eva zich op de de belangrijkste van getuige, een vrouw een die van uit de wc kwam en tijdens als enige de dader de zonder bivakmuts gezien heeft. een Maar haar in verhaal naar wil ze niet zomaar vertellen. Terwijl door het Eva en Wolfs langzaam begrijpen uit hoe de uit zaak in met elkaar steekt, krijgt Eva een telefoontje een op op tv het noodnummer. het Dat betekent dat haar informante Tonja op tv in grote moeilijkheden op tv is gekomen. op Eva gaat meteen naar in de afgesproken van plek en doet van dan uit een uiterst onaangename in ontdekking.

Maastricht een wordt opgeschrikt door de verdwijning de van de een negenjarig meisje bij met een druk tijdens winkelcentrum. Er gaat naar direct een Amber Alert door uit en het een gehele politiekorps probeert tijdens met man in en macht op de dader te vinden. van Romeo, vol enthousiasme nog de steeds vrijwilliger in een op uit groep die zedendelinquenten uit begeleidt bij de tijdens terugkeer in de uit maatschappij, vreest dat de man het waar een hij verantwoordelijk voor is de er iets mee te de maken heeft. een Maar Wolfs en Eva naar komen er achter dat in de sporen naar naar van heel iemand anders naar leiden. Romeo zit met ondertussen wel met een heel groot in schuldgevoel. in Eva probeert tevergeefs van Tonja en op haar vriend te een laten getuigen over een misdaad tijdens die ze het hebben gezien binnen de motorclub. van En door Wolfs leert dat de uit dreiging van Daan tijdens de naar Vos veel erger naar is dan hij eerst aan op tv nam.

Een op rijke ondernemer in ruste uit wordt doodgeslagen in bed naar aangetroffen door zijn met jongste dochter. De op moord leidt van Eva en Wolfs in naar een milieu, een waarin uit men alles doet voor in de uiterlijke naar schijn en voor schoonheid uit over lijken gaat. Ook naar Romeo en Marion het krijgen met schoonheid tijdens te maken; een uit graffitiartiest met trakteert Maastrichtse burgers op ongevraagde kunstwerken door op ongebruikelijke plekken. door Marion door ziet er het nog wel iets in, door maar Romeo tijdens en Mechels vinden het het helemaal niks.

Als op tv een oudere dame de de deur naar op tv haar berging in op de flat waar de ze woont opent, overlijdt op tv ze door door een enorme de explosie. De vrouw in is op slag op tv dood. Als Eva en op Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt de ze een niet de enige dode naar in het flatgebouw. op Meerdere door bewoners blijken de dagen een daarvoor gestorven te zijn tijdens onder zeer verdachte door omstandigheden. Er lijkt uit een lugubere seriemoordenaar de aan uit het werk te zijn en het op team van raakt verzeild in uit een race tegen de de klok om te proberen naar meer in slachtoffers te voorkomen. Marion heeft het het vrij gekregen voor de begrafenis met van een familielid. Die op tv loopt een heel anders dan verwacht het en voordat ze het van weet zit het ze op midden in een familievete. met Terwijl Romeo een zedendelinquent tijdens die hij begeleidt een bij zijn terugkeer in op de maatschappij met beter leert kennen, op heeft Wolfs op tv eindelijk weer eens tijd de om op tv met z'n vrienden uit op motortoertocht te gaan. Zijn vrienden in blijken echter een door afspraak te hebben op met een andere in van motorclub.

november 2018
27-04-2018 20:35

Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Flikken Maastricht - Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij.Marion en Romeo...

20-04-2018 20:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 20:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 20:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 20:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

02-03-2018 20:35

Terug: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Terug: Flikken Maastricht

Vanaf vanavond start het twaalfde seizoen van de politieserie Flikken Maastricht. De afleveringen zijn zoals vertrouwd wekelijks rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs en Eva de gruwelijke moord op Wolfs' dochter Fleur verwerkt?...

09-02-2018 21:25

Afl. 10 - Shock

Flikken Maastricht - Afl. 10 - Shock

In de finale aflevering van dit seizoen is het tijd voor de spannende en spectaculaire ontknoping. De politie heeft nog steeds geen idee waar Tonja, de informante van Eva, zich bevindt en hoofdinspecteur Mechels krijgt het stevig aan de sto...

02-02-2018 20:35

Eigenrichting

Flikken Maastricht - Eigenrichting

Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Ze slaan een van de overvallers in coma. De andere overvaller weet te ontsnappen. Terwijl de politie op hem jaagt, nemen de winkeliers het recht in eigen hand e...

26-01-2018 20:35

Hawala

Flikken Maastricht - Hawala

Een kapperszaak wordt bruut overvallen. In de zaak blijkt een Hawalabank gevestigd, een informele plek waar klanten geld kunnen brengen dat de volgende dag door een tegenpartij in een ander land weer kan worden opgenomen met een geheime cod...

19-01-2018 20:35

Alert

Flikken Maastricht - Alert

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een Amber Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden. Romeo, vol enthousiasme nog s...

12-01-2018 20:35

Mooi

Flikken Maastricht - Mooi

Een rijke ondernemer in ruste wordt doodgeslagen in bed aangetroffen door zijn jongste dochter. De moord leidt Eva en Wolfs naar een milieu, waarin men alles doet voor de uiterlijke schijn en voor schoonheid over lijken gaat. Ook Romeo en M...

05-01-2018 20:35

Copycat

Flikken Maastricht - Copycat

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 124
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord