Programma gemist?

Ze van heeft een afscheidsbriefje achter naar gelaten en een de politie het concludeert dat ze zelfmoord gepleegd het heeft. op Maar haar moeder, een burgemeester van een dorp in de de buurt van Maastricht, met kan dat door niet het geloven en haalt Wolfs de en Eva erbij.Marion en met Romeo met doen onderzoek naar Marions tijdens buurmeisje. Is ze verdwenen een en uit wat is er dan met van haar gebeurd?Eva is gegijzeld tijdens door de Albanezen van die van door Bols zijn opgelicht. de Die hopen op tv dat Bols uit haar komt bevrijden. Maar de Bols is de slim genoeg om dat niet op alleen te doen. met Hij spant van Wolfs voor op tv zijn karretje. En dat belooft het een door bloedstollende laatste aflevering van seizoen tijdens 12 te de worden.

Een keurige het student wordt dood het aangetroffen. De wijze waarop het op het is gebeurd wijst op tv naar een op net vrijgelaten crimineel die incasso's door deed voor drugscriminelen. een Zat de jongen in in uit de drugswereld of heeft een zijn dood met uit zijn scriptie te door maken? Marion en Romeo ontfermen van van zich over een meisje dat betrapt de werd op in winkeldiefstal.

Tijdens uit een aandeelhoudersvergadering van een rijk een familiebedrijf wordt het er een moord aangekondigd. uit De volgende ochtend het wordt van een van de zonen een dood uit in bed aangetroffen. Aan Wolfs en de Eva van de taak tijdens om uit te met zoeken of het moord met is en wat dan op het met motief is. Ook Romeo op en Marion op krijgen met vermeende rijkdom te maken uit als een erkend de naar vluchteling aangifte komt doen tijdens van zijn gestolen lot waarop naar een met groot geldbedrag gevallen op tv is. Hij is het niet de enige die aangifte de komt het doen.

Een het seriemoordenaar die zijn slachtoffers een belaagt met vanuit kuilen in het op tv bos, heeft een nieuw slachtoffer de gemaakt. Maar anders van van dan de eerste met keren is er door een getuige blijven op leven. Wolfs en Eva de maken verbeten jacht op de de het moordenaar, maar die heeft een door verrassing voor hen op tv in petto. op tv Romeo beboet een vrouw in met op tv een ziek kind uit in haar auto. De vrouw in reageert wel heel in heftig uit op de boete. Marion wil uitzoeken tijdens in of er meer aan door de hand uit is.

Oude spoken duiken door met op tijdens het het hoger beroep van de familie van het met Jens Bols voor een de ontvoering van de Eva. Wolfs probeert Bols in te traceren, maar op die is nog niks van door zijn streken op verleerd en er van vallen doden. uit Romeo en door Marion krijgen te maken tijdens met een lerares die tijdens op het joggen in door een naar park is aangerand. een Ze weigert echter de aangifte te doen. Marion leert op tv haar door nieuwe buurman beter op kennen, en dat naar is niet meteen een op tv genoegen.

Een op oude zaak wordt opnieuw van opgerakeld door als Eva en op Wolfs te maken van krijgen met een vermoorde op jongen die tijdens achttien jaar eerder het veroordeeld is voor de verkrachting en van in doodslag op een jong meisje. op De in rechercheurs die de een verkrachting met de oude middelen de onderzochten, dringen zich in een een het onderzoek op uit aan Wolfs en Eva. Ook Marion door en door Romeo krijgen met van oude trauma's te van maken als een ze een diefstal in een tijdens verpleeghuis op tv onderzoeken.

Een Bulgaars Roma-meisje met door wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt van net voor haar dood tijdens bevallen te zijn. in Eva op tv en Wolfs, die weer aan met het werk de is, krijgen een hulp van Interpol, op een Bulgaarse in rechercheur. Maar die op blijkt er een eigen agenda een op na te in houden. van Romeo en Marion krijgen met een de merkwaardig hulpvaardige in stalker te op maken.

Wolfs de infiltreert in de de organisatie van de Amsterdamse crimineel het Sjon. tijdens Eva, die op niet overweg kan op met haar nieuwe partner met Peter Mooy, weet op hem kwijt te op raken.

Vanaf met vanavond start het in twaalfde seizoen van de politieserie op Flikken Maastricht. De met afleveringen zijn zoals uit van vertrouwd wekelijks rond 20:30 tijdens uur te zien het op NPO 1. Hoe hebben Wolfs naar in en Eva de gruwelijke moord tijdens op het Wolfs' dochter Fleur verwerkt? de Eva en Wolfs op tv moeten de draad weer zien met op te een pakken in van het nieuwe door seizoen. Eva is een het jaar later weer door aan het werk naar en krijgt met een drugsruzie te de door maken tussen Amsterdamse en van lokale criminelen die een tijdens onschuldig het jongetje bijna het door leven kost. De tijdens zaak voert haar naar het Amsterdam.

In uit de finale van aflevering van dit seizoen tijdens is het van tijd voor de spannende naar en spectaculaire ontknoping. De op tv politie het heeft nog steeds een geen idee waar een Tonja, de informante van Eva, zich uit naar bevindt en hoofdinspecteur Mechels in krijgt het stevig uit aan de stok met de uit Officier van tijdens Justitie over de op tv opsporingsmethode. Eva tijdens blijft ontkennen iets op tv met de moord op de Daan de Vos te een maken te een hebben, maar de van bewijzen tegen haar stapelen de met zich op. Dan eist de naar vriend een van Tonja dat naar Eva bij het op tv onderzoek betrokken blijft en mag ze in de gevangenis voor door korte duur onder op tv speciale voorwaarden uit verlaten. Wolfs is ondertussen in zijn eigen met onderzoek gestart om in te uit bewijzen dat Eva naar niet schuldig is aan de naar moord uit op Daan de in Vos. Het leidt hem naar uit de leider de van de op motorbende. Het verhaal krijgt uiteindelijk een van onverwachte wending die van iedereen op tv in gevaar brengt en die naar leidt tot een met door climax waar ze niet ongeschonden met uitkomen.

Een met overval op het een winkel leidt tot woedende reacties tijdens van de andere in van winkeliers. Ze slaan een van met de overvallers in coma. tijdens De van andere overvaller weet te ontsnappen. door Terwijl de uit politie op hem het jaagt, naar nemen de winkeliers het door recht in eigen hand en de gaan de zelf achter hem aan. tijdens Eva voelt zich enorm tijdens schuldig nu met het erop lijkt in dat Tonja, haar uit informante, door toedoen van met de Daan de Vos in handen door van uit de criminele motorbende op tv is gevallen. Ze wordt tijdens tot haar woede een door Mechels van het het onderzoek gehaald en het door kost haar uit moeite om zich op tijdens het het gewone recherchewerk te concentreren. van Dan staat de plots de rijksrecherche op tijdens de stoep en worden uit Wolfs en Eva op tv opgepakt. Daan uit de Vos blijkt vermoord met en de vraag op tv met is of ze allebei in een waterdicht een alibi hebben. Wolfs met wordt al snel vrijgelaten, in maar Eva kan van niet verklaren waarom een een afdruk van haar laars op in met de buurt van het een plaats delict de is gevonden. Wolfs laat een het er op tv natuurlijk niet de bij zitten en trekt in z'n eigen tijdens plan.

Een kapperszaak wordt op tijdens bruut overvallen. In de tijdens zaak blijkt het een Hawalabank gevestigd, een een informele plek van waar klanten geld kunnen brengen dat naar de uit volgende dag door door een tegenpartij in een uit ander land weer met kan worden opgenomen met in een de geheime code. Omdat door de klanten van de Hawalabank de hun op geld cash naar de kapperszaak een in brengen, is de buit tijdens groot. De dader uit is via de achteruitgang ontkomen, op tv uit maar heeft zijn bivakmuts van en overall bij de achterdeur op tv achter door gelaten. Hierop wordt DNA het van de dader met aangetroffen. Het blijkt tijdens dat van de overvaller al vijftien jaar gezocht naar wordt voor een een met eerdere overval die destijds veel op tv stof deed opwaaien. met Wolfs en in Eva krijgen nu naar eindelijk de met kans om de dader van op beide op overvallen te pakken. Terwijl Marion tijdens en uit Romeo een busje proberen te op tv vinden dat ten tijde op van uit de overval achter de in zaak stond van en waarmee de een overvaller vermoedelijk is vertrokken, focussen op tv Wolfs het en Eva zich op met de belangrijkste getuige, een tijdens vrouw die van met de wc kwam naar en de als enige de door dader zonder van bivakmuts gezien heeft. Maar op haar verhaal wil in ze niet zomaar de vertellen. Terwijl Eva op tv en Wolfs de langzaam begrijpen hoe de zaak in het elkaar steekt, de krijgt Eva een telefoontje het op tv op het noodnummer. Dat een betekent dat haar informante naar Tonja een in grote moeilijkheden is gekomen. de Eva gaat meteen een naar de afgesproken met plek en doet in dan een uiterst naar onaangename door ontdekking.

Maastricht in wordt opgeschrikt het door de verdwijning een van een negenjarig door meisje bij een druk winkelcentrum. uit Er gaat direct in een Amber Alert het uit en door het gehele politiekorps de probeert met man met en macht de dader het te de vinden. Romeo, vol op tv enthousiasme nog steeds de vrijwilliger in een groep die door zedendelinquenten begeleidt bij op tv de terugkeer in de met een maatschappij, vreest dat de man waar van een hij verantwoordelijk voor is er in iets mee te maken naar heeft. Maar Wolfs de en Eva komen van er achter dat de de sporen naar van heel de iemand anders leiden. Romeo zit van van ondertussen wel met een heel in groot schuldgevoel. Eva probeert een tevergeefs een Tonja en haar op vriend te laten getuigen naar over een misdaad die naar ze hebben het gezien op binnen de motorclub. En Wolfs leert de dat de naar dreiging van op tv Daan de Vos veel erger met is uit dan hij eerst aan naar nam.

Een met rijke ondernemer in een ruste wordt doodgeslagen in bed de met aangetroffen door zijn jongste dochter. op tv De moord in leidt Eva en Wolfs naar een een door milieu, waarin men alles doet op tv voor het de uiterlijke schijn en de voor schoonheid over naar lijken gaat. de Ook Romeo en een Marion krijgen met een schoonheid te maken; een op tv graffitiartiest trakteert Maastrichtse een burgers op ongevraagde de kunstwerken het op ongebruikelijke plekken. Marion ziet van er nog wel iets op in, maar een Romeo en Mechels op tv vinden het helemaal tijdens niks.

Als uit een oudere dame de een deur naar haar door berging in in de flat waar ze van woont opent, overlijdt ze een van door een enorme explosie. De op tv vrouw is met op slag dood. in Als Eva en Wolfs op op onderzoek door uitgaan, blijkt ze niet tijdens de enige dode in de naar het flatgebouw. Meerdere bewoners blijken het de met dagen daarvoor gestorven te van zijn onder zeer verdachte op omstandigheden. Er lijkt een een lugubere seriemoordenaar de aan het werk in te zijn tijdens en het team een raakt verzeild tijdens in een race tegen de klok in om te proberen op meer slachtoffers met te voorkomen. Marion op tv heeft vrij gekregen tijdens voor de begrafenis van op uit een familielid. Die loopt heel door anders dan tijdens verwacht en voordat naar ze het weet zit ze in midden in op een familievete. Terwijl in Romeo op tv een zedendelinquent die op tv hij begeleidt bij zijn terugkeer de in de maatschappij beter naar leert kennen, naar heeft Wolfs de eindelijk weer eens tijd om de een met z'n vrienden op van motortoertocht te in gaan. Zijn vrienden blijken echter door een afspraak te hebben van met van een andere van motorclub.

november 2018
27-04-2018 20:35

Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Flikken Maastricht - Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij.Marion en Romeo...

20-04-2018 20:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 20:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 20:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 20:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

02-03-2018 20:35

Terug: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Terug: Flikken Maastricht

Vanaf vanavond start het twaalfde seizoen van de politieserie Flikken Maastricht. De afleveringen zijn zoals vertrouwd wekelijks rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs en Eva de gruwelijke moord op Wolfs' dochter Fleur verwerkt?...

09-02-2018 21:25

Afl. 10 - Shock

Flikken Maastricht - Afl. 10 - Shock

In de finale aflevering van dit seizoen is het tijd voor de spannende en spectaculaire ontknoping. De politie heeft nog steeds geen idee waar Tonja, de informante van Eva, zich bevindt en hoofdinspecteur Mechels krijgt het stevig aan de sto...

02-02-2018 20:35

Eigenrichting

Flikken Maastricht - Eigenrichting

Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Ze slaan een van de overvallers in coma. De andere overvaller weet te ontsnappen. Terwijl de politie op hem jaagt, nemen de winkeliers het recht in eigen hand e...

26-01-2018 20:35

Hawala

Flikken Maastricht - Hawala

Een kapperszaak wordt bruut overvallen. In de zaak blijkt een Hawalabank gevestigd, een informele plek waar klanten geld kunnen brengen dat de volgende dag door een tegenpartij in een ander land weer kan worden opgenomen met een geheime cod...

19-01-2018 20:35

Alert

Flikken Maastricht - Alert

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een Amber Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden. Romeo, vol enthousiasme nog s...

12-01-2018 20:35

Mooi

Flikken Maastricht - Mooi

Een rijke ondernemer in ruste wordt doodgeslagen in bed aangetroffen door zijn jongste dochter. De moord leidt Eva en Wolfs naar een milieu, waarin men alles doet voor de uiterlijke schijn en voor schoonheid over lijken gaat. Ook Romeo en M...

05-01-2018 20:35

Copycat

Flikken Maastricht - Copycat

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 124
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord