Programma gemist?

Ze heeft met een afscheidsbriefje achter een gelaten en in de politie concludeert op dat ze van zelfmoord gepleegd heeft. het Maar haar moeder, burgemeester van uit een dorp in de met buurt van door Maastricht, kan dat tijdens niet geloven in en haalt Wolfs en tijdens Eva erbij.Marion en van Romeo met doen onderzoek naar op tv Marions buurmeisje. Is ze verdwenen en naar in wat is er dan op met haar tijdens gebeurd?Eva is gegijzeld door de uit Albanezen die door Bols een zijn opgelicht. Die de hopen dat in Bols haar komt een bevrijden. Maar op tv Bols is slim genoeg het om dat niet alleen uit te doen. van Hij spant naar Wolfs voor zijn van karretje. En dat tijdens belooft een bloedstollende op tv laatste aflevering van seizoen een 12 te van worden.

Een keurige student van het wordt dood aangetroffen. De wijze waarop naar het op is gebeurd door wijst naar een net vrijgelaten crimineel in die incasso's het deed voor van drugscriminelen. Zat de in jongen in de naar drugswereld of heeft zijn op dood een met zijn scriptie te maken? uit Marion en op tv Romeo ontfermen zich over de een meisje op dat betrapt werd op van winkeldiefstal.

Tijdens in een aandeelhoudersvergadering tijdens van een rijk familiebedrijf wordt er naar tijdens een moord aangekondigd. De volgende in ochtend op tv wordt een van de een zonen dood in bed aangetroffen. uit Aan Wolfs en naar Eva van de taak tijdens om uit te zoeken of het de moord is en van wat dan het door motief is. Ook een Romeo de en Marion krijgen met vermeende naar rijkdom tijdens te maken naar als een erkend vluchteling aangifte met komt doen in van zijn op gestolen lot waarop een van groot geldbedrag gevallen met is. Hij op is niet de enige de die aangifte komt met doen.

Een seriemoordenaar die een op zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in een het bos, heeft met een nieuw slachtoffer tijdens gemaakt. Maar de anders dan de de eerste keren is door er een getuige tijdens blijven leven. met Wolfs en Eva maken verbeten in op jacht op de van moordenaar, maar die heeft een uit verrassing voor op tv hen in petto. het Romeo beboet een tijdens vrouw met een ziek met kind in een haar auto. De vrouw reageert de in wel heel heftig op het de boete. het Marion wil uitzoeken of het er meer aan de hand op tv op tv is.

Oude spoken door duiken op tijdens de het hoger beroep op tv van de familie het van Jens Bols voor in de ontvoering in van Eva. Wolfs op probeert Bols het te traceren, maar die is naar van nog niks van van zijn streken verleerd en er vallen een doden. met Romeo en Marion het krijgen te maken met door een op lerares die tijdens het met joggen in een park is op tv aangerand. Ze uit weigert in echter aangifte te doen. Marion tijdens leert haar nieuwe buurman van beter naar kennen, en dat is niet uit meteen een uit genoegen.

Een oude een zaak wordt opnieuw uit opgerakeld de als Eva en Wolfs te maken door krijgen met een op tv vermoorde van jongen die achttien jaar eerder door in veroordeeld is voor de de verkrachting en doodslag in op een jong meisje. De met rechercheurs naar die de verkrachting met met de oude het middelen onderzochten, dringen van zich in het onderzoek in op op tv aan Wolfs en uit Eva. Ook Marion en het Romeo krijgen door met oude trauma's te maken het als het ze een diefstal tijdens in een verpleeghuis op onderzoeken.

Een het Bulgaars Roma-meisje wordt naar vermoord aangetroffen. de Ze blijkt net tijdens voor haar dood in bevallen te zijn. de Eva en Wolfs, die weer een aan het naar werk is, krijgen hulp van een Interpol, een Bulgaarse door rechercheur. Maar die met blijkt er een met eigen agenda een op naar na te houden. Romeo en tijdens Marion krijgen tijdens met een merkwaardig hulpvaardige stalker door te met maken.

Wolfs met infiltreert in de organisatie naar van de Amsterdamse crimineel met Sjon. Eva, die door niet tijdens overweg kan met het haar nieuwe partner het Peter Mooy, weet hem kwijt met te de raken.

Vanaf de vanavond start het van twaalfde seizoen van de naar politieserie tijdens Flikken Maastricht. De afleveringen in zijn zoals vertrouwd wekelijks op rond 20:30 uur op te zien op door NPO 1. Hoe hebben tijdens Wolfs en Eva uit de naar gruwelijke moord op Wolfs' dochter tijdens Fleur verwerkt? Eva en door naar Wolfs moeten de draad naar weer zien tijdens op te pakken door in het nieuwe seizoen. Eva is tijdens een jaar later weer met door aan het werk en krijgt een met op tv een drugsruzie te door maken tussen Amsterdamse en lokale criminelen het die tijdens een onschuldig jongetje bijna van het leven kost. door De zaak voert een haar naar tijdens Amsterdam.

In tijdens de finale aflevering tijdens van dit seizoen uit is het tijdens tijd voor de spannende in en spectaculaire ontknoping. De een politie heeft nog steeds uit geen idee de waar Tonja, een de informante van op Eva, zich bevindt het en hoofdinspecteur Mechels krijgt op het tijdens stevig aan de stok met de het Officier van door Justitie op tv over de opsporingsmethode. Eva blijft ontkennen het door iets met de moord op Daan het de in Vos te maken te hebben, de maar de bewijzen uit tegen door haar stapelen zich op. Dan op eist de vriend in van Tonja dat een Eva bij het het onderzoek betrokken blijft op tv en mag het ze de gevangenis voor het korte duur naar onder speciale naar voorwaarden verlaten. op tv Wolfs is ondertussen zijn een eigen onderzoek op tv gestart om te bewijzen van dat Eva niet schuldig is uit het aan de moord op Daan de uit op tv Vos. Het leidt hem naar naar de leider van de door motorbende. de Het verhaal krijgt uiteindelijk een op tv onverwachte wending tijdens die iedereen in de gevaar brengt van en die leidt tot een uit climax uit waar ze niet een ongeschonden uitkomen.

Een overval op de een winkel het leidt tot tijdens woedende reacties van naar de andere winkeliers. Ze slaan tijdens op tv een van de overvallers in in coma. De andere overvaller uit weet te door ontsnappen. Terwijl het de politie tijdens op hem jaagt, de nemen de winkeliers het de recht in eigen hand en van gaan zelf van achter hem aan. Eva in voelt zich enorm naar met schuldig nu het erop lijkt dat naar Tonja, een haar informante, door in toedoen van Daan de Vos op tv in handen van in de criminele de motorbende is gevallen. tijdens Ze van wordt tot haar woede een door Mechels met van het onderzoek gehaald en het op tv van kost haar moeite om zich uit op het gewone recherchewerk met te concentreren. een Dan staat plots het de rijksrecherche met op de naar stoep en worden door Wolfs en Eva van opgepakt. Daan de Vos op tv blijkt vermoord en het de vraag is uit of ze allebei op tv een waterdicht alibi naar hebben. Wolfs door wordt al snel uit vrijgelaten, maar Eva uit kan niet verklaren waarom een op afdruk van haar de laars met in de buurt het van het plaats delict is in gevonden. op tv Wolfs laat het er natuurlijk niet een bij in zitten en van trekt z'n eigen op tv plan.

Een kapperszaak op tv wordt bruut uit overvallen. In de zaak blijkt een uit een Hawalabank gevestigd, een informele op plek waar in klanten geld kunnen in brengen dat de tijdens volgende dag door op een tegenpartij in in een ander land een weer kan worden opgenomen met tijdens een geheime code. in Omdat de op klanten van de Hawalabank van hun geld van cash naar naar de kapperszaak op tv brengen, is de buit groot. De een dader is een via de door achteruitgang ontkomen, maar heeft met zijn bivakmuts uit en overall bij de achterdeur met achter op tv gelaten. Hierop wordt DNA van door de uit dader aangetroffen. Het in blijkt dat de overvaller naar al vijftien jaar een gezocht wordt met voor een eerdere overval die tijdens destijds uit veel stof deed in opwaaien. Wolfs in en Eva krijgen nu uit eindelijk de kans om de het uit dader van beide overvallen te pakken. het Terwijl op Marion en Romeo een busje op proberen te vinden uit dat tijdens ten tijde van op tv de overval achter de zaak op tv op tv stond en waarmee de overvaller de vermoedelijk uit is vertrokken, focussen Wolfs en op tv Eva zich uit op de belangrijkste getuige, een met vrouw op tv die van de wc kwam naar en als van enige de dader tijdens zonder bivakmuts gezien uit heeft. Maar haar op tv verhaal wil ze een niet zomaar vertellen. Terwijl het een Eva en Wolfs langzaam begrijpen hoe tijdens de van zaak in elkaar steekt, krijgt op tv naar Eva een telefoontje op het noodnummer. naar Dat betekent het dat haar tijdens informante Tonja van in grote moeilijkheden is gekomen. Eva door uit gaat meteen naar de afgesproken plek het en naar doet dan een met uiterst onaangename een ontdekking.

Maastricht wordt opgeschrikt met door van de verdwijning van een negenjarig een meisje bij in een druk winkelcentrum. Er op tv gaat een direct een Amber door Alert uit in en het gehele politiekorps probeert op tv met man in en macht op de dader te vinden. een Romeo, vol door enthousiasme nog steeds van vrijwilliger in een groep die zedendelinquenten op tv begeleidt op bij de terugkeer in de naar maatschappij, vreest op dat in de man waar hij verantwoordelijk naar voor is er iets van mee te maken tijdens heeft. Maar door Wolfs en Eva naar komen op er achter dat uit de sporen naar heel tijdens iemand anders leiden. Romeo door zit ondertussen op tv wel met een heel een groot schuldgevoel. in Eva probeert het tevergeefs Tonja en van haar vriend te laten tijdens getuigen over een misdaad een die met ze hebben gezien met binnen de motorclub. met En Wolfs leert dat de op dreiging van op Daan de op tv Vos veel erger is uit dan hij eerst het aan nam.

Een rijke ondernemer van in ruste wordt met doodgeslagen in bed een aangetroffen in door zijn met jongste dochter. De moord leidt op Eva en Wolfs naar op een tijdens milieu, waarin men alles van doet voor de op uiterlijke schijn en in voor schoonheid over op tv lijken gaat. Ook Romeo in en van Marion krijgen met schoonheid te de maken; een een graffitiartiest trakteert Maastrichtse van burgers op ongevraagde kunstwerken tijdens op ongebruikelijke het plekken. Marion ziet met er nog wel op tv iets het in, maar Romeo het en Mechels vinden het het helemaal niks.

Als het een oudere dame de in deur naar met haar berging in op de flat van waar ze woont opent, overlijdt ze naar door een enorme met explosie. De een vrouw uit is op slag dood. Als Eva een en Wolfs op van in onderzoek uitgaan, blijkt ze op niet de enige het dode in het flatgebouw. uit Meerdere de bewoners blijken de dagen tijdens daarvoor gestorven te zijn onder van zeer van verdachte omstandigheden. Er lijkt een een lugubere seriemoordenaar op tv aan op het werk te zijn en uit het team raakt van verzeild in de een race tegen de klok de om te naar proberen meer slachtoffers te van voorkomen. Marion het heeft in vrij gekregen voor door de begrafenis van een familielid. Die de loopt heel anders naar dan de verwacht en voordat ze een het weet uit zit ze een midden in een familievete. in Terwijl Romeo een in zedendelinquent die hij uit begeleidt bij zijn terugkeer in op de de maatschappij beter leert kennen, heeft met door Wolfs eindelijk weer eens tijdens tijd om door met z'n vrienden op motortoertocht van te gaan. uit Zijn vrienden blijken uit echter een het afspraak te hebben met tijdens een andere door motorclub.

juli 2018
27-04-2018 20:35

Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Flikken Maastricht - Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij.Marion en Romeo...

20-04-2018 20:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 20:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 20:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 20:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

02-03-2018 20:35

Terug: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Terug: Flikken Maastricht

Vanaf vanavond start het twaalfde seizoen van de politieserie Flikken Maastricht. De afleveringen zijn zoals vertrouwd wekelijks rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs en Eva de gruwelijke moord op Wolfs' dochter Fleur verwerkt?...

09-02-2018 21:25

Afl. 10 - Shock

Flikken Maastricht - Afl. 10 - Shock

In de finale aflevering van dit seizoen is het tijd voor de spannende en spectaculaire ontknoping. De politie heeft nog steeds geen idee waar Tonja, de informante van Eva, zich bevindt en hoofdinspecteur Mechels krijgt het stevig aan de sto...

02-02-2018 20:35

Eigenrichting

Flikken Maastricht - Eigenrichting

Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Ze slaan een van de overvallers in coma. De andere overvaller weet te ontsnappen. Terwijl de politie op hem jaagt, nemen de winkeliers het recht in eigen hand e...

26-01-2018 20:35

Hawala

Flikken Maastricht - Hawala

Een kapperszaak wordt bruut overvallen. In de zaak blijkt een Hawalabank gevestigd, een informele plek waar klanten geld kunnen brengen dat de volgende dag door een tegenpartij in een ander land weer kan worden opgenomen met een geheime cod...

19-01-2018 20:35

Alert

Flikken Maastricht - Alert

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een Amber Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden. Romeo, vol enthousiasme nog s...

12-01-2018 20:35

Mooi

Flikken Maastricht - Mooi

Een rijke ondernemer in ruste wordt doodgeslagen in bed aangetroffen door zijn jongste dochter. De moord leidt Eva en Wolfs naar een milieu, waarin men alles doet voor de uiterlijke schijn en voor schoonheid over lijken gaat. Ook Romeo en M...

05-01-2018 20:35

Copycat

Flikken Maastricht - Copycat

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 124
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord