Programma gemist?

Een bankemployee tijdens wordt als naar hij met zijn op tv vrouw de parkeergarage inrijdt, van geliquideerd. met Na onderzoek blijkt er niets illegaals op tv in zijn handelen in te zitten dat op tv door de liquidatie kan met verklaren. Wolfs en tijdens Eva ontdekken dat naar er in hetzelfde gebouw een tijdens crimineel woont met naar de zelfde auto op tv dus van de conclusie is al het snel dat er naar sprake is van een vergismoord. een Als Eva en tijdens door Wolfs verder in het leven van de het de crimineel duiken, blijken de tijdens zaken op niet zo eenvoudig te op liggen. Marion geeft van les op school en krijgt met van een anonieme melding van een een kind dat door bang is slachtoffer van een op naar familiedrama te worden. De melding tijdens is anoniem, moet met Marion dat respecteren naar of toch uitzoek het van wie in de van klas de uit melding het kwam?

Wolfs het en Eva onderzoeken de de dood van een uit grote wiethandelaar die in uit een door plantage geëlektrocuteerd gevonden wordt. Ook op de op entourage van de omgekomen op tv wiethandelaar onderzoekt zijn dood, de aangestuurd door op tv de een woedende weduwe. Zij uit wil wraak op de de dader. Romeo en Marion worden op op tv op de cybercriminaliteit gezet. Een alleenwonende de jonge jongen bestelt tijdens door artikelen die hij niet de betaalt.

Seizoen 13 tijdens - Aflevering in 4 - naar Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn met voetbaltraining wordt met een jongen seksueel misbruikt op en vermoord. op Hij heeft een op tv sportsok in zijn naar keel een wat doet denken aan een naar eerdere zaak in uit Drenthe.

Er blijkt van een meisje in verdwenen te zijn. De hele door modus uit operandi doet denken aan met eenzelfde van zaak, jaren geleden. door De dader zit naar gevangen in een tbs-kliniek en uit beweert nu in dat de nieuwe de verdwijning zijn onschuld van aantoont. Romeo en in Marion krijgen met een op student met geheugenverlies te uit door maken.

Een op jong meisje valt door van een flatgebouw. Een van ongeluk, moord of van zelfmoord? Moord denkt op Marion die het uit meisje van in de straat op kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, op tv het meisje was uit aan drugs verslaafd. Romeo tijdens is op uit cursus leidinggeven. Uiteindelijk ontrafelen de op Marion en Wolfs de het gebeurtenissen, maar of ze door daarmee de zaak opgelost een op hebben is maar de vraag. de De verdachte tijdens die ze aan de houden wordt meteen een uitgewezen aan in België.

Vanavond met start het nieuwe, dertiende seizoen op tv de van de politieserie een Flikken Maastricht . Vanaf door vanavond zijn er elke op vrijdag, dertien uit weken lang, nieuwe afleveringen met te zien. Het op wordt een emotionele start een van een nieuw van seizoen. Waar tijdens het de goede een kant op leek te van gaan, ging uit het gedurende van het twaalfde van seizoen goed mis. de Hoewel Bols uit op tv het spel is, betekent het de niet dat met de problemen die hij heeft op tv veroorzaakt, door opgelost zijn. Wordt Eva ooit door nog de met oude, en in wat doet dit alles de met Wolfs, die de op met het punt stond haar te vragen? In met deze aflevering komt naar een uit vrouw aangifte doen van de met ontvoering van het haar kind het door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw de met blijkt er veel meer achter de uit aangifte van te zitten en zijn de slachtoffer en daders op niet meer uit elkaar de te houden. Romeo het en Marion krijgen naar uit met een vermissing te maken. op tv Een alcoholistische door vrouw is verdwenen nadat uit ze haar huis tijdens werd met uitgezet.

Ze heeft naar een afscheidsbriefje achter gelaten met naar en de politie concludeert dat ze de zelfmoord gepleegd heeft. de door Maar haar moeder, burgemeester van een tijdens dorp de in de met buurt van Maastricht, op kan dat niet geloven en op tv haalt Wolfs en Eva tijdens erbij.Marion en door Romeo de doen onderzoek naar Marions buurmeisje. van Is ze verdwenen en tijdens het wat is er dan op met haar gebeurd?Eva het is gegijzeld door de op tv Albanezen die door tijdens Bols zijn op opgelicht. Die hopen dat Bols van van haar komt bevrijden. Maar Bols op is slim genoeg uit om dat niet het alleen te doen. op tv Hij spant Wolfs de voor zijn van karretje. En dat belooft van een in bloedstollende laatste aflevering van seizoen de 12 te van worden.

Een keurige student een naar wordt dood aangetroffen. De wijze waarop een het is naar gebeurd wijst tijdens naar een net van vrijgelaten crimineel die incasso's deed naar voor drugscriminelen. Zat met de door jongen in de uit drugswereld of heeft zijn dood op van met zijn scriptie te maken? uit Marion door en Romeo ontfermen op zich over een meisje dat op tv betrapt werd op op winkeldiefstal.

Tijdens uit een aandeelhoudersvergadering van een een rijk familiebedrijf wordt er de een in moord aangekondigd. De volgende een ochtend in wordt een van de zonen dood op tv in in bed aangetroffen. Aan Wolfs en met op tv Eva de taak om uit te door zoeken of het tijdens moord is en het wat dan van het met motief is. Ook Romeo en met Marion een krijgen met vermeende rijkdom te maken met als een erkend de op vluchteling aangifte komt doen met van zijn het gestolen lot waarop een een groot geldbedrag gevallen is. de Hij is niet op de enige die aangifte van de komt doen.

Een met seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt met vanuit het kuilen in het bos, in heeft een nieuw naar slachtoffer gemaakt. op Maar anders dan de eerste met keren door is er tijdens een getuige blijven naar leven. Wolfs en Eva maken door verbeten in jacht op de moordenaar, de maar die heeft uit een verrassing voor hen tijdens in een petto. Romeo beboet een vrouw met met een een ziek kind in haar in auto. naar De vrouw reageert tijdens wel heel heftig op de boete. de Marion wil van uitzoeken of een er meer aan van de hand met is.

Oude in spoken duiken het op tijdens het hoger van beroep van de tijdens familie van Jens Bols voor van de ontvoering op tv van Eva. Wolfs op probeert Bols te traceren, in maar die door is nog niks door van zijn streken verleerd op tv en door er vallen doden. Romeo het en Marion op krijgen te maken met een in lerares die tijdens op tv het joggen in naar van een park is op aangerand. Ze weigert echter het aangifte te doen. naar Marion leert haar nieuwe buurman in beter kennen, uit en dat op tv is niet van meteen een genoegen.

Een een oude zaak op wordt opnieuw opgerakeld als Eva het en Wolfs te maken het krijgen van met een vermoorde met jongen die door achttien jaar eerder veroordeeld is het voor de op verkrachting en doodslag op een op tv jong uit meisje. De rechercheurs op tv die de op tv verkrachting met de oude middelen onderzochten, tijdens uit dringen zich in het onderzoek op de in aan Wolfs en Eva. van Ook Marion en Romeo krijgen op met in oude trauma's te tijdens maken als ze tijdens een diefstal in een verpleeghuis tijdens van onderzoeken.

Een van Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord tijdens aangetroffen. Ze blijkt op tv net voor naar haar dood bevallen van te zijn. Eva op en Wolfs, die weer aan het het het werk is, krijgen hulp van de Interpol, een door Bulgaarse rechercheur. Maar die het op blijkt er een eigen agenda op naar een na te houden. op Romeo en Marion krijgen met een van merkwaardig met hulpvaardige stalker te in maken.

Wolfs infiltreert in het de de organisatie van de naar Amsterdamse crimineel Sjon. tijdens Eva, die door niet overweg kan met haar nieuwe op tv partner Peter tijdens Mooy, naar weet hem kwijt te uit raken.

Vanaf naar vanavond start in het twaalfde seizoen van de politieserie naar Flikken uit Maastricht. De afleveringen zijn zoals het vertrouwd op tv wekelijks rond 20:30 op uur te zien op NPO op op 1. Hoe hebben Wolfs en op Eva de een gruwelijke moord op Wolfs' dochter een Fleur verwerkt? Eva naar en Wolfs naar moeten de draad weer zien door op te pakken in in op het nieuwe seizoen. Eva is een uit jaar later weer de aan het werk naar en krijgt naar met een drugsruzie door te maken tussen van Amsterdamse en lokale met criminelen die een de onschuldig jongetje bijna door het leven op tv kost. De zaak voert uit haar naar op Amsterdam.

januari 2019
11-01-2019 20:35

Afl. 6 - Dood van een bankier

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Dood van een bankier

Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren. Wolfs en Eva ontdekken dat er in hetzelfde gebouw een c...

04-01-2019 20:35

Afl. 5 - Stroom

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Stroom

Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die in een plantage geëlektrocuteerd gevonden wordt. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de...

28-12-2018 20:35

Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe.

21-12-2018 20:35

Afl. 3 - Zaad

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Zaad

Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak, jaren geleden. De dader zit gevangen in een tbs-kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo en Marion krijgen m...

14-12-2018 20:35

Afl. 2 - Marion

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Marion

Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd. Romeo is op cursus leidinggeven. Uiteindelijk ont...

07-12-2018 20:35

Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Flikken Maastricht - Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Vanavond start het nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht . Vanaf vanavond zijn er elke vrijdag, dertien weken lang, nieuwe afleveringen te zien. Het wordt een emotionele start van een nieuw seizoen. Waar het de ...

27-04-2018 20:35

Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Flikken Maastricht - Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij.Marion en Romeo...

20-04-2018 20:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 20:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 20:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 20:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

02-03-2018 20:35

Terug: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Terug: Flikken Maastricht

Vanaf vanavond start het twaalfde seizoen van de politieserie Flikken Maastricht. De afleveringen zijn zoals vertrouwd wekelijks rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs en Eva de gruwelijke moord op Wolfs' dochter Fleur verwerkt?...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord