Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering van dit het seizoen wordt uit het onderzoek naar met de familie tijdens Vizee groots aangepakt. De tijdens geldstromen worden in kaart het gebracht en bij van een het doorzoeking van de op voetbalclub vinden ze met het mogelijke wapen waarmee de uit op twee chemici van in het drugslab vermoord werden. de Ondertussen verschijnt Fleur ineens met het haar nieuwe op tv vriend in Maastricht. Ze op op blijkt op de op een of andere op tv manier betrokken bij de geldstromen van door de familie Vizee. van Reden genoeg voor in naar Mechels om Wolfs en Eva van door de zaak door te halen. Maar daar de blijkt met ze te laat mee het te naar zijn.

Wolfs in en Eva door krijgen een zaak waarbij het 2 lijken een in vaten chemisch afval een worden gevonden. Wolfs en Eva het krijgen een zaak in door waarbij 2 lijken op tv in vaten chemisch in afval worden gevonden. De op lijken zijn het ernstig verminkt, maar met het lukt Wolfs en tijdens Eva om erachter te naar komen waar het de jongens op de naar dag van hun dood op gegeten op tv hebben. En op tv het telefoonnummer dat in ze opgegeven hebben voor de het reservering leidt uit ze naar de familie van Vizee. Maar hard op tv bewijs voor hun betrokkenheid door de bij de moord ontbreekt. het Romeo krijgt zijn tevredenheidsbetuiging van uit het de korpsleiding. Latisha op zit in het complot tijdens en zal hem naar het uit een bureau leiden. Marion heeft met echter haar bedenkingen bij Latisha tijdens als ze de haar op straat met ziet, heel van anders gekleed dan ze gewend op de is. Ze ontdekt dat Latisha misschien met heel andere de motieven heeft bij de de relatie naar met Romeo.

Een uit kind verdwijnt van school. Zijn van van vader is chirurg. Eva en Wolfs uit door vinden al snel een spoor naar op een oud-ambulancemedewerker. de Een tijdens kind verdwijnt van school. Zijn vader tijdens is chirurg. uit Eva van en Wolfs vinden al snel een in spoor naar het een met oud-ambulancemedewerker. De medewerker, een een Marokkaanse man, heeft door het kind een ontvoerd om de chirurg te dwingen op tv naar zijn kleinzoon uit Marokko aan op een op nieuwe nier te helpen. Wolfs en op Eva van achterhalen de toedracht achter de naar uit ontvoering en willen de Marokkaan in de op de privékliniek waar zijn uit kind de nier van uit een verkeersslachtoffertje krijgt, arresteren. naar Maar de Marokkaan naar door weet Wolfs te ruilen voor een het kind in van de chirurg. Hij tijdens dreigt op Wolfs te doden een als hij geen vrijgeleide naar naar Marokko krijgt. Zijn naar collega's een moeten alles op de alles zetten om hem op tijd op tv te op tv vinden.

Een populaire vlog, een waarop een in spectaculaire moord een te zien is, wordt in snel offline op gehaald en Wolfs en op tv Eva krijgen de taak van om uit te met tijdens zoeken of het een door stunt is. Een populaire vlog, naar waarop een tijdens spectaculaire moord te een zien is, het wordt snel offline gehaald een en Wolfs en door Eva de krijgen de taak tijdens om uit te zoeken op tv of het een een stunt is. Maar als door ze uit het adres van van de vlogger eindelijk hebben gevonden, blijkt het de gruwelijke moord door echt te zijn. door De fans de van de vlogger, een met in jongen die zich tot door meisje liet ombouwen, zijn de er kapot van. De tijdens keurige, bekende zakenman de het die de vlog financiert, beweert van door niets te naar weten. Maar uit waarom besteedt hij uit zoveel geld van aan de vlog? Romeo ligt in van door het ziekenhuis, hij door is ternauwernood gered door de diensten naar die een arrestatie een een eenheid klaar hadden staan voor op de terreurcel. Hij naar wordt liefdevol naar verzorgd door zijn op vriendin Latisha en Marion. Die de laatste krijgt het van op aan de stok met alweer op tv een tijdens oude bekende; oud collega Joe op tv Verwaayen.

De op directrice van de een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt met vermoord. Alle mannen waarvoor de de vrouwen gevlucht van zijn, worden verdacht. Wolfs op tv en Eva een ontdekken al op snel dat er met meer speelt... De directrice uit van een van blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord. Alle mannen in waarvoor de tijdens vrouwen gevlucht zijn, naar worden verdacht. Wolfs het en Eva ontdekken op al snel dat er meer een een speelt. Romeo's Syriëganger een vertoont geheimzinnig gedrag uit dat Romeo rapporteert aan de in AIVD. een Als hij daar naar niks op terughoort, gaat de hij op eigen onderzoek uit. het een Dat sterkt hem van in de gedachte dat de mannen het iets voorbereiden. het Ondanks de van waarschuwing van Marion door om het aan een de diensten over naar te laten, gaat van Romeo op eigen houtje door achter de mannen van aan.

Bij in een controle in worden explosieven in een een auto aangetroffen. in De inzittenden zeggen geldezels te zijn op en een niets van explosieven te weten, met Bij een controle op van worden explosieven in een van auto aangetroffen. De inzittenden door zeggen geldezels te zijn naar het en niets van explosieven te van weten. in Ze moeten het pakket in een naar hotel afgeven, aan een naar wie weten ze niet. Houdt in dit verband tijdens met de teruggekeerde het Syriëganger die Romeo uit in de gaten houdt? Wolfs op tv en het Eva gaan undercover en van nemen de rol door van de geldezels tijdens over. Al gauw blijken een de explosieven nodig de te het zijn bij een grote roof. tijdens Zijn Wolfs door en Eva nog op op tijd om die in te voorkomen? op tv Romeo's met terugkeerder is samen met een aantal op tv anderen een de wasserij begonnen. Maar de Romeo weet nog op steeds niet uit of hij hem kan een vertrouwen.

Een van café-eigenaar, tevens naar voorzitter van de plaatselijke door politieke partij wordt uit vermoord gevonden, nadat zijn van partij gekaapt in is door een oude tijdens bekende va... Een door café-eigenaar, tevens voorzitter van naar de in plaatselijke politieke uit partij wordt vermoord van gevonden, nadat zijn tijdens partij gekaapt is door een oude in bekende van naar Eva en Wolfs: tijdens Bea Middelkoop. naar Zij is de vrouw die in destijds werd veroordeeld door voor uit witwassen en medeplichtigheid met bij de dood uit van Eva's man met Frank. Bea heeft de uit partij overgenomen met tijdens behulp van een de groot uit aantal nieuwe leden. Allemaal voetballers op bij de plaatselijke club op naar die door een familie met uit twijfelachtige reputatie wordt de gesponsord. Romeo en naar Marion krijgen met op tv een een mogelijke verzekeringsfraude te met maken. Een bekende fraudeur door beweert dat al in zijn goud is uit gestolen. Zijn jonge vrouw heeft op tv uit echter een heel ander verhaal. in Romeo wil een door meisje op van de bon slingeren. Het meisje een weet haar charme de te gebruiken naar om van op de bon uit af te komen. Ondertussen is de in vonk tussen beiden met door overgesprongen...

Wolfs die nog het op naar non-actief staat, gaat op in afwachting de van zijn rehabilitatie in op de het verzoek van in een pater die op de laatste twee uit sterfgevallen een in zijn k... Wolfs die nog een op een non-actief staat, van gaat in afwachting naar van zijn rehabilitatie in op tv op het verzoek van een de van pater die de laatste van twee sterfgevallen in zijn op tv klooster niet vertrouwt. op Hij treedt toe tot uit de orde. door Samen met de Eva komt naar hij erachter dat met de twee inderdaad zijn vermoord. Marion op en in Romeo krijgen te in maken met op aangiftes van jonge vrouwen die op zijn lastig gevallen op en bestolen door tijdens een groep op buitenlandse jonge mannen. Wolfs keert uit weer terug in op tv zijn in functie. Gaat hij zijn een dochter het achterna of blijft hij toch op in de het Maastrichtse?

Terwijl Eva wordt met vastgehouden, tijdens doet Wolfs een in gruwelijke ontdekking. Terwijl Eva wordt uit vastgehouden, naar doet Wolfs een een gruwelijke ontdekking. door Als ook nog door eens het wapen waarmee door de twee op lijfwachten van Bols door zijn vermoord in de Ponti wordt in uit gevonden met Eva's sporen erop, met ziet het er donker uit uit voor een Wolfs en een Eva. Marion en met Romeo lopen het gevaar ontslagen op tv te worden als een in ze hen helpen. Romeo's de teruggekeerde Syriëganger het raakt betrokken bij een een vechtpartij. Is met hij de vredelievende jongen waar de uit andere hulpverleners in hem voor op tv houden of zit er uit meer uit achter...?

Na de in bloedstollende cliffhanger met van de vorige door reeks, is door de grote vraag in of Eva uit handen naar weet te komen naar van officier van door justitie Jens Bols, naar die zich van een de heel andere en het duistere kant heeft laten de zien. Hoe loopt op het in af met Wolfs op tv nu hij zijn naar dochter Fleur uit op de gevangenis heeft gehaald en het op het uit punt met staat naar Brazilië het te vertrekken om haar in van veiligheid in te brengen? Hoe zwaar Wolfs en tijdens Eva het de ook krijgen in dit het nieuwe seizoen met op Bols een en zijn tijdens criminele partners en het de grote zorgen om Fleur, het in brengt ze het eindelijk uit dichter bij elkaar. Nadat Eva door Bols van door is ontvoerd, komt ze terecht in met op een adembenemend kat van en muisspel. Ontsnappen lijkt niet van makkelijk op tv en Bols is vastbesloten haar niet door te een laten gaan. Hij gaat daarbij op een verder dan Eva naar ooit had kunnen denken. Als op tv Wolfs tijdens hoort dat Eva gevaar op loopt, neemt hij een moeilijke de uit beslissing en een groot risico. In de hun strijd tegen het en zoektocht naar met Bols en zijn het criminele van partners zijn het de twee rechercheurs op elkaar aangewezen. op Dit in brengt ze niet alleen dichter met bij elkaar de maar zorgt uit ook voor een dodelijk dilemma. De met rechercheurs en een hun collega?s op tv krijgen dit seizoen verder te naar maken met uit criminelen waar in ze hun in handen vol aan hebben, waaronder een met aantal oude bekenden. door In deze een zaken wordt uit het team geconfronteerd in met bedreigingen in van deze tijd; zo door moet Romeo een uit teruggekeerde Syriëganger monitoren. Geen op makkelijke taak op als ook nog de blijkt dat van de AIVD zich ermee in bemoeit. Gelukkig is daar altijd met zijn steun de en door toeverlaat Marion. Ook lijkt met Romeo eindelijk zijn geluk te met met hebben gevonden op door het liefdesvlak. Klik tijdens hier voor de trailer van van het van nieuwe seizoen. In seizoen 11 van Flikken met op tv Maastricht zijn gastrollen weggelegd van voor onder anderen Martijn Nieuwerf, naar de Marnie Blok, Caya van de Groot, Rik Hoogendoorn, uit Carly Wijs, Saskia een Temmink en Joel in de Tombe.

Ondanks de dat iedereen in opperste met staat van paraatheid de is, de gezien de bedreigingen aan het adres met van Jens het Bols, tijdens kunnen ze een volgende aanslag door op hem een niet voorkomen.Meer op tv Ondanks dat iedereen in opperste het staat het van paraatheid is gezien op de bedreigingen aan het met adres met van Jens Bols, kunnen ze een tijdens uit volgende aanslag op tijdens hem niet voorkomen. naar Als Bols 's ochtends zijn de huis verlaat, wordt zijn van auto opgeblazen. Wonder naar boven wonder op tv overleeft hij de een aanslag. op tv Eva en Wolfs krijgen de opdracht het hem het te beschermen. uit Wolfs is er echter met zijn op tv hoofd een helemaal niet bij, in gezien de situatie van zijn in dochter. Als op tv Wolfs de op opdracht krijgt om met een vervalser het na te gaan, ziet het hij zijn met kans schoon. Mechels geeft ondertussen Eva een de opdracht door om met Bols naar door een safehouse in een Amsterdam te de vertrekken. Beiden van zitten daar niet op tijdens te wachten, maar op tv gezien het op gevaar, accepteren ze het gelaten. naar In van het safehouse ziet Eva op tv op tijdens tv een speciaal politiebericht tijdens waarna zij in allerijl Wolfs op tv probeert de te bereiken die met het heel de andere zaken blijkt met bezig te zijn. Gastrollen: op tv Maud Dolsma, door Martijn Nieuwerf, Ids van der op tv Krieke, Peter Tuinman, Wimie het tijdens Wilhelm, Elise van 't op tv LaarMinder

Er duiken de vervuilde met pillen op in het op uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt het de voor één meisje fataal naar af. Na bestudering van een de bewakingsbeelden in wordt de dealer gepakt, het maar hij weigert iets op tv met te zeggen.Meer Er van duiken vervuilde pillen op in het het de uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor een één meisje tijdens fataal op af. Na bestudering van bewakingsbeelden van wordt gelukkig met de dealer in snel gepakt, maar hij weigert iets naar te op zeggen. Omdat van er te weinig bewijs tijdens is, moet Bols hem laten het in lopen, waarna Wolfs tijdens en Eva de jongen tijdens in de het gaten houden. Dat brengt ze al tijdens snel naar een de plek waar in de naar pillen geproduceerd worden. Mechels het dwingt Wolfs om door de relatie met Bols te in verbeteren van en samen uit eten de te gaan. Als er tijdens op tijdens dat etentje naar een aanslag op Bols gepleegd wordt, in blijkt in deze al langer te op worden met bedreigd. Hoogstwaarschijnlijk door de bende juwelendieven van die Wolfs en met Eva eerder op tv gepakt tijdens hebben. Fleurs situatie in de gevangenis op tv het verslechtert met de een dag en de directie door van de gevangenis weigert uit haar uit situatie te verbeteren. in Wolfs probeert van uit alles, maar ook Mechels en Bols door kunnen hem de niet helpen. Hij op raakt meer en de meer gefrustreerd in en Wolfs besluit het het heft met in eigen hand te nemen. Gastrollen: op tv door Maud Dolsma, Martijn Nieuwerf, op Lieke Antonisen, Ursul de Geer, het Willem Voogd, op Sander Foppele, op tv Antje Montero en Ids van uit der het Krieke.Minder

Het in is avond en uit een aantal studenten van op de toneelschool door van Maastricht repeteert van voor een toneelstuk.Meer Het met is avond en een de aantal studenten van van de toneelschool door van het Maastricht repeteert voor een toneelstuk. op tv De gemoederen en emoties naar lopen zo uit hoog op op dat een paar op tv acteurs huilend en op tv ruziënd naar tijdens buiten rennen. Eén door van hen wordt 's ochtends uit dood in de Maas de aangetroffen. naar Wolfs en op Eva doen onderzoek naar en krijgen te maken met een door eigenwijze de regisseur. De man een is een bekend, in aanstormend talent die op tv niet schroomt om zijn acteurs, met desnoods met naar drugs, tot het op tv uiterste te dwingen. Voor op tv Wolfs de en Eva is het duidelijk naar dat uit dit experiment de jongen uit noodlottig is geworden. Dit op blijkt echter op nog lastig de te bewijzen. Fleur heeft het in zwaar het te verduren met in de gevangenis. Ze op tv is bedreigd door vrouwen die tijdens door Wolfs en het Eva in in de gevangenis zijn beland. tijdens Er wordt een zelfs een poging met tot moord het op haar tijdens gepleegd. Wolfs doet wat naar hij kan, in maar de gevangenisdirectie op lijkt het allemaal helemaal niet tijdens zo op tv serieus te nemen. Gastrollen: door Maud Dolsma, Martijn Nieuwerf, Guy met Clemens, Khaldoen tijdens Elmecky, Juul uit VrijdagMinder

Wolfs en met Eva krijgen uit te maken met door niets ontziende criminelen die met het op voorzien hebben op op tv een juwelier. Ze gijzelen het zieke op tv dochtertje van naar een medewerkster met die ze toegang geeft tot de de in kluis.Meer Wolfs en Eva krijgen met te maken met uit niets ontziende criminelen met die het naar voorzien op tv hebben op een juwelier. Ze het gijzelen het het zieke dochtertje van een tijdens medewerkster die een ze binnenlaat en door toegang geeft tot de een kluis. De in mannen gaan ervandoor tijdens met een de grote hoeveelheid dure sieraden. Maar door met alert optreden op tv van Wolfs en op Eva weten ze het één van de het daders te pakken voordat tijdens hij via de tijdens een luchthaven kan ontsnappen. Ze verhoren het de door man, Serge, maar die uit geeft geen krimp en lacht door het ze zelfs uit. in De volgende dag blijkt de waarom. Zijn mededaders hebben het in zieke meisje 's naar nachts weer tijdens ontvoerd en uit dreigen haar te doden als een uit Serge niet nog dezelfde dag vrijkomt. het Terwijl iedereen de jacht maakt op het de verblijfplaats een van het meisje kunnen Wolfs naar en de Eva niet anders dan Serge van laten lopen. door Samen met Mechels en met op Bols verzinnen ze tijdens een gewaagd plan om op tv het meisje te naar vinden en Serge naar weer op de te pakken. Marion en Romeo krijgen het ondertussen te maken tijdens met een vondeling het die van bij de kerk is gevonden. uit Uit nader onderzoek in blijkt het dat dit niet de in eerste keer is. een Gastrollen: Martijn Nieuwerf, Celine tijdens Purcell, naar Ad van met KempenMinder

Een door wethouder krijgt in het zwaar te verduren als een hij voor de het plaatselijke voetbalclub geen van extra financiering met regelt. Het gevolg is de dat de voetbalclub haar op velden kwijtraakt en uit moet het sluiten.Meer Een door wethouder krijgt het een zwaar te verduren als hij bij met een vergadering van door de met plaatselijke voetbalclub geen extra uit financiering regelt. op tv Het gevolg met is dat de voetbalclub haar uit velden kwijtraakt en tijdens moet sluiten. Een op journalist ter het plekke wil weten wat tijdens er op tv aan de hand is een en of van de wethouder aan vriendjespolitiek met doet. De volgende ochtend uit wordt de man uit doodgeslagen voor zijn van woning gevonden. Iedereen uit is met ervan overtuigd dat het om een naar wraakactie gaat een van supporters. Dan met komt het geruchtencircuit uit op gang de en is de vraag of het door er niet meer aan de hand door is. naar Heeft de wethouder inderdaad bevriende een zakenrelaties voor naar getrokken bij het gemeentezaken en de is hij misschien wel het slachtoffer op tv geworden van uit een kwade tijdens concurrent? Wolfs en Eva worden een van op de zaak gezet. het Romeo op en Marion krijgen te maken met het overlast van de dealende jongeren.. Gastrollen: een Bill met van Dijk, Martijn op tv Nieuwerf, Ruurt de Maesschalk, uit Marieke van op WeeldenMinder

november 2017
17-02-2017 20:35

Slot: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - De keuze (slot)

In de laatste aflevering van dit seizoen wordt het onderzoek naar de familie Vizee groots aangepakt. De geldstromen worden in kaart gebracht en bij een doorzoeking van de voetbalclub vinden ze het mogelijke wapen waarmee de twee chemici van...

10-02-2017 20:30

Zuur

Flikken Maastricht - Zuur

Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. De lijken zijn ernstig verminkt, maar het lukt Wolfs en Eva om e...

03-02-2017 20:35

Donor

Flikken Maastricht - Donor

Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker. Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulance...

27-01-2017 20:30

The last vlog

Flikken Maastricht - The last vlog

Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offline gehaald en Wolfs en Eva krijgen de taak om uit te zoeken of het een stunt is. Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offlin...

20-01-2017 20:35

Blijf van m'n lijf

Flikken Maastricht - Blijf van m'n lijf

De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord. Alle mannen waarvoor de vrouwen gevlucht zijn, worden verdacht. Wolfs en Eva ontdekken al snel dat er meer speelt... De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord....

13-01-2017 20:30

Undercover

Flikken Maastricht - Undercover

Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn en niets van explosieven te weten, Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn e...

06-01-2017 20:30

Plaatselijk belang

Flikken Maastricht - Plaatselijk belang

Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt vermoord gevonden, nadat zijn partij gekaapt is door een oude bekende va... Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt verm...

30-12-2016 20:30

Retraite

Flikken Maastricht - Retraite

Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op het verzoek van een pater die de laatste twee sterfgevallen in zijn k... Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op h...

23-12-2016 20:30

Ontsnapt

Flikken Maastricht - Ontsnapt

Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Als ook nog eens het wapen waarmee de twee lijfwachten van Bols zijn vermoord in de Ponti wordt gevo...

16-12-2016 20:30

Opgejaagd

Flikken Maastricht - Opgejaagd

Na de bloedstollende cliffhanger van de vorige reeks, is de grote vraag of Eva uit handen weet te komen van officier van justitie Jens Bols, die zich van een heel andere en duistere kant heeft laten zien. Hoe loopt het af met Wolfs nu hij z...

06-11-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is, gezien de bedreigingen aan het adres van Jens Bols, kunnen ze een volgende aanslag op hem niet voorkomen.Meer Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is gezien de bedre...

30-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor één meisje fataal af. Na bestudering van de bewakingsbeelden wordt de dealer gepakt, maar hij weigert iets te zeggen.Meer Er duiken vervuilde pillen op in he...

23-10-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk.Meer Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk. De gemoederen en emoties lopen...

16-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze toegang geeft tot de kluis.Meer Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontzi...

09-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als hij voor de plaatselijke voetbalclub geen extra financiering regelt. Het gevolg is dat de voetbalclub haar velden kwijtraakt en moet sluiten.Meer Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 17-02-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord