Programma gemist?

Een een keurige student met wordt dood aangetroffen. met De wijze waarop het is in gebeurd wijst van naar een net vrijgelaten crimineel naar die incasso's in deed voor drugscriminelen. in Zat de naar jongen in de drugswereld tijdens of door heeft zijn dood een met zijn scriptie het te maken? Marion in en Romeo ontfermen zich over op een meisje naar dat betrapt van werd op winkeldiefstal.

Tijdens met een aandeelhoudersvergadering van een met rijk familiebedrijf door wordt er op een moord aangekondigd. De volgende het ochtend wordt een van tijdens een de zonen dood in naar bed aangetroffen. Aan Wolfs het en Eva de taak tijdens om op uit te op tv zoeken of het een moord is en door wat dan het door motief is. Ook het Romeo en Marion krijgen met vermeende tijdens rijkdom te tijdens maken als een erkend met vluchteling op aangifte komt doen de van zijn uit gestolen lot waarop een tijdens groot geldbedrag in gevallen is. Hij is van niet de enige die in aangifte komt naar doen.

Een het seriemoordenaar die zijn een slachtoffers belaagt vanuit kuilen in in het bos, op heeft een van nieuw slachtoffer uit gemaakt. Maar anders dan uit de eerste keren is met er op tv een getuige blijven leven. Wolfs en naar Eva maken verbeten van jacht op naar de moordenaar, maar die in heeft een door verrassing voor hen naar in petto. Romeo beboet van tijdens een vrouw met een ziek kind het in de haar auto. De op vrouw reageert naar wel heel heftig op de boete. uit Marion van wil uitzoeken of in er meer aan de op hand de is.

Oude een spoken duiken op tijdens het de hoger beroep door van op tv de familie van Jens een Bols voor de naar ontvoering van in Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, van uit maar die is nog niks van van zijn streken verleerd in en uit er vallen doden. van Romeo en tijdens Marion krijgen te maken met een tijdens lerares uit die tijdens het joggen op tv in een door park is aangerand. Ze weigert de echter aangifte te het door doen. Marion leert haar nieuwe uit buurman beter kennen, en door met dat is niet meteen een een genoegen.

Een oude zaak door wordt een opnieuw opgerakeld van als Eva en Wolfs te op tv maken met krijgen met een door vermoorde jongen die achttien jaar eerder naar veroordeeld op tv is voor een de verkrachting en doodslag op een een jong meisje. De van rechercheurs die op de verkrachting met tijdens de op tv oude middelen onderzochten, dringen zich uit in het het onderzoek op aan Wolfs op tv en Eva. Ook Marion de en Romeo krijgen op tv de met oude trauma's te naar maken als ze een diefstal met in een verpleeghuis van op tv onderzoeken.

Een Bulgaars op Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. op tv Ze blijkt door net voor het haar dood bevallen te in zijn. Eva met en Wolfs, die weer aan in tijdens het werk is, krijgen tijdens hulp van Interpol, tijdens een Bulgaarse door rechercheur. Maar die naar blijkt er een tijdens eigen agenda op op tv na te houden. Romeo en door Marion krijgen met een een merkwaardig hulpvaardige door stalker te op tv maken.

Wolfs infiltreert tijdens in de van organisatie van naar de Amsterdamse crimineel de Sjon. Eva, die niet overweg de kan met haar de nieuwe partner het Peter Mooy, weet op tv hem kwijt te van raken.

Vanaf in vanavond start door het twaalfde seizoen van de het politieserie Flikken Maastricht. De van tijdens afleveringen zijn zoals vertrouwd op wekelijks rond van 20:30 uur te in zien op NPO 1. Hoe hebben uit Wolfs in en Eva de gruwelijke het moord op in Wolfs' dochter Fleur verwerkt? Eva de en Wolfs op moeten de een draad weer zien op te door pakken in een het nieuwe seizoen. Eva is een in jaar een later weer aan het het werk en krijgt met een een drugsruzie te van maken tussen in Amsterdamse en lokale criminelen het op tv die een onschuldig jongetje tijdens bijna het door leven kost. De zaak voert de haar naar van Amsterdam.

In de finale met een aflevering van dit seizoen is het tijdens van tijd voor de spannende door en spectaculaire ontknoping. De politie een heeft nog steeds door van geen idee waar Tonja, de informante in van Eva, naar zich met bevindt en hoofdinspecteur Mechels krijgt tijdens het naar stevig aan de stok tijdens met de Officier van Justitie door over de het opsporingsmethode. een Eva blijft ontkennen iets met uit de moord een op Daan de Vos in te maken te met hebben, met maar de bewijzen een tegen haar stapelen zich op. op Dan de eist de vriend van Tonja dat op door Eva bij het op onderzoek betrokken blijft en mag met ze door de gevangenis voor korte duur uit onder speciale het voorwaarden verlaten. Wolfs is tijdens ondertussen een zijn eigen onderzoek gestart om tijdens te op bewijzen dat Eva niet tijdens schuldig is aan de tijdens moord uit op Daan de op Vos. Het leidt van hem naar de leider een van de motorbende. Het verhaal de krijgt uiteindelijk het een van onverwachte wending die iedereen in gevaar met brengt en uit die leidt naar tot een climax uit waar ze niet ongeschonden naar uitkomen.

Een van overval op een winkel leidt naar tot woedende reacties het van de andere op tv winkeliers. Ze slaan van een van op de overvallers in coma. met De de andere overvaller weet te tijdens ontsnappen. Terwijl van de politie op hem naar jaagt, nemen door de winkeliers het recht in op eigen hand en op gaan zelf het achter hem op aan. Eva voelt zich enorm door schuldig nu het tijdens erop lijkt door dat een Tonja, haar informante, door toedoen in van het Daan de Vos tijdens in handen van de criminele uit motorbende uit is gevallen. Ze wordt tot naar haar woede op tv door Mechels van een het onderzoek met gehaald en het op kost haar moeite om tijdens zich op het van gewone recherchewerk te door concentreren. Dan staat plots de met rijksrecherche uit op de stoep en in worden Wolfs en op Eva opgepakt. Daan de met Vos blijkt de vermoord en de een vraag op is of ze allebei een het waterdicht alibi hebben. Wolfs het tijdens wordt al snel vrijgelaten, op tv maar Eva kan niet uit verklaren waarom het een afdruk een van haar laars in de op buurt van van het plaats delict is gevonden. in Wolfs laat het op tv er naar natuurlijk niet bij met zitten en trekt tijdens z'n eigen in plan.

Een van kapperszaak wordt bruut overvallen. door In de zaak door blijkt het een Hawalabank gevestigd, een informele plek uit op tv waar klanten geld door kunnen brengen dat de volgende dag tijdens door een tegenpartij in in een van ander land weer kan met worden op tv opgenomen met de een geheime code. naar Omdat de klanten het van de Hawalabank hun geld cash door naar uit de kapperszaak brengen, op is de buit groot. De het dader is tijdens via de achteruitgang ontkomen, de van maar heeft zijn bivakmuts en naar overall bij de achterdeur uit een achter gelaten. Hierop wordt DNA op tv van de dader aangetroffen. uit Het in blijkt dat de overvaller al een vijftien jaar gezocht door wordt voor een van eerdere overval door die destijds veel van stof tijdens deed opwaaien. Wolfs en tijdens Eva krijgen nu eindelijk een de kans het om de dader het van beide naar overvallen te pakken. op Terwijl Marion en Romeo de een busje proberen te vinden het op dat ten tijde op tv van de overval achter de zaak naar stond en waarmee op tv de uit overvaller vermoedelijk op tv is vertrokken, focussen Wolfs en Eva uit naar zich op de belangrijkste getuige, een een vrouw het die van de wc met kwam de en als enige in de dader zonder met bivakmuts gezien heeft. Maar op tv haar verhaal wil tijdens ze niet zomaar vertellen. Terwijl op tv Eva en Wolfs het naar langzaam begrijpen hoe uit de zaak in elkaar in steekt, krijgt Eva op tv een telefoontje tijdens op het noodnummer. Dat op tv betekent dat haar informante uit Tonja in met grote moeilijkheden is gekomen. Eva op gaat meteen van naar de afgesproken de plek en doet dan tijdens een tijdens uiterst onaangename de ontdekking.

Maastricht wordt opgeschrikt uit door de met verdwijning uit van een negenjarig meisje bij een de druk winkelcentrum. met Er gaat direct een uit Amber Alert op uit en met het gehele politiekorps probeert met tijdens man en in macht de dader te uit vinden. Romeo, naar vol een enthousiasme nog steeds vrijwilliger in een door groep met die zedendelinquenten tijdens begeleidt bij de terugkeer in de door maatschappij, vreest dat van de man de waar van hij verantwoordelijk voor is er een iets mee te uit maken heeft. Maar van Wolfs en in Eva komen er het achter dat de in sporen naar het heel iemand anders leiden. Romeo zit naar ondertussen wel met op in een heel groot het schuldgevoel. Eva probeert tevergeefs Tonja tijdens en haar vriend te tijdens laten getuigen uit over een misdaad die met van ze hebben gezien binnen de in motorclub. En Wolfs leert uit dat op tv de dreiging van Daan in de Vos de veel erger is dan hij het eerst aan van nam.

Een rijke in ondernemer in een ruste wordt doodgeslagen in met bed aangetroffen door zijn op jongste dochter. uit De tijdens moord leidt Eva en Wolfs de naar door een milieu, waarin men op tv alles doet voor de uiterlijke tijdens schijn door en voor schoonheid over lijken het uit gaat. Ook Romeo en Marion krijgen het met schoonheid te op tv maken; een graffitiartiest een trakteert het Maastrichtse burgers op ongevraagde kunstwerken het op van ongebruikelijke plekken. door Marion ziet er nog het wel iets in, op tv maar Romeo naar en Mechels vinden op tv het helemaal niks.

Als een oudere de op tv dame de deur naar haar berging een in de een flat met waar ze woont van opent, overlijdt ze door een naar enorme explosie. van De vrouw is op door slag dood. Als met Eva en naar Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt tijdens ze niet de het op tv enige dode in het flatgebouw. Meerdere naar uit bewoners blijken de dagen daarvoor gestorven in te in zijn onder zeer op tv verdachte omstandigheden. Er lijkt naar een lugubere seriemoordenaar het aan het werk te uit zijn van en het het team raakt verzeild in een race in tegen de klok door om tijdens te proberen meer uit slachtoffers te tijdens voorkomen. Marion heeft vrij gekregen voor naar de begrafenis tijdens van een een familielid. Die loopt heel met anders een dan verwacht en voordat ze tijdens het uit weet zit ze midden in een op tv familievete. door Terwijl Romeo een zedendelinquent uit die hij begeleidt bij het zijn terugkeer met in de van maatschappij beter de leert kennen, heeft Wolfs eindelijk het weer eens tijd naar om met z'n vrienden door op de motortoertocht te met gaan. Zijn vrienden blijken echter een een afspraak in te hebben uit met een andere door motorclub.

Een arts tijdens doet van aangifte tegen een collega. Hij een zou, op aandrang de van de wanhopige ouders, een euthanasie gepleegd een hebben een op een paar maanden oude baby de in zonder de juiste protocollen te volgen. van Maar de arts op tv in kwestie ontkent op de euthanasie. Wolfs naar en Eva moeten naar uitzoeken in wat er echt op tv gebeurd is de en dat levert een heel ander een beeld op. op Ook Romeo en tijdens Marion krijgen een met strenge regels te op maken als van ze een deurwaarder begeleiden bij een uit een in beslagneming. uit Het slachtoffer is op tv echter niet van plan om zich op zomaar een gewonnen te geven. Tonja, een uit naar oud collega van Eva's overleden naar man, neemt tijdens contact met haar op. van Ze weet meer met over de criminele activiteiten op tv in van een motorclub en de wil misschien wel het als informant werken. Maar alleen een als tijdens Eva haar runt. Dan staat naar ook Daan naar de Vos op het op politiebureau. Hij komt tijdens aangifte doen van naar met mishandeling.

april 2018
20-04-2018 19:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 19:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 19:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 19:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

02-03-2018 20:35

Terug: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Terug: Flikken Maastricht

Vanaf vanavond start het twaalfde seizoen van de politieserie Flikken Maastricht. De afleveringen zijn zoals vertrouwd wekelijks rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs en Eva de gruwelijke moord op Wolfs' dochter Fleur verwerkt?...

09-02-2018 21:25

Afl. 10 - Shock

Flikken Maastricht - Afl. 10 - Shock

In de finale aflevering van dit seizoen is het tijd voor de spannende en spectaculaire ontknoping. De politie heeft nog steeds geen idee waar Tonja, de informante van Eva, zich bevindt en hoofdinspecteur Mechels krijgt het stevig aan de sto...

02-02-2018 20:35

Eigenrichting

Flikken Maastricht - Eigenrichting

Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Ze slaan een van de overvallers in coma. De andere overvaller weet te ontsnappen. Terwijl de politie op hem jaagt, nemen de winkeliers het recht in eigen hand e...

26-01-2018 20:35

Hawala

Flikken Maastricht - Hawala

Een kapperszaak wordt bruut overvallen. In de zaak blijkt een Hawalabank gevestigd, een informele plek waar klanten geld kunnen brengen dat de volgende dag door een tegenpartij in een ander land weer kan worden opgenomen met een geheime cod...

19-01-2018 20:35

Alert

Flikken Maastricht - Alert

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een Amber Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden. Romeo, vol enthousiasme nog s...

12-01-2018 20:35

Mooi

Flikken Maastricht - Mooi

Een rijke ondernemer in ruste wordt doodgeslagen in bed aangetroffen door zijn jongste dochter. De moord leidt Eva en Wolfs naar een milieu, waarin men alles doet voor de uiterlijke schijn en voor schoonheid over lijken gaat. Ook Romeo en M...

05-01-2018 20:35

Copycat

Flikken Maastricht - Copycat

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere b...

29-12-2017 20:35

Broos

Flikken Maastricht - Broos

Een arts doet aangifte tegen een collega. Hij zou, op aandrang van de wanhopige ouders, euthanasie gepleegd hebben op een paar maanden oude baby zonder de juiste protocollen te volgen. Maar de arts in kwestie ontkent de euthanasie. Wolfs en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 123
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord