Programma gemist?

In een de laatste aflevering van naar dit seizoen wordt het het naar onderzoek naar de familie Vizee groots de aangepakt. op De geldstromen uit worden in kaart van gebracht en bij een doorzoeking uit van de uit voetbalclub vinden op ze het mogelijke wapen waarmee door de twee chemici een van het een drugslab vermoord werden. Ondertussen de verschijnt Fleur ineens met een haar nieuwe in vriend in van Maastricht. Ze blijkt op met de tijdens een of andere manier de betrokken bij naar de geldstromen van de familie Vizee. uit Reden genoeg voor op Mechels om Wolfs uit en naar Eva van de door zaak te halen. Maar op tv daar blijkt naar ze te laat in mee te door zijn.

Wolfs naar en Eva krijgen een door zaak waarbij 2 in lijken in vaten chemisch uit afval van worden gevonden. Wolfs en uit Eva krijgen een zaak op waarbij 2 een lijken in vaten chemisch op tv afval worden naar gevonden. een De lijken zijn ernstig verminkt, in maar het lukt uit Wolfs en Eva om het een erachter te komen waar de jongens in met op de dag van hun dood op gegeten een hebben. En het het telefoonnummer dat ze naar opgegeven hebben voor de door reservering leidt ze naar in de familie een Vizee. met Maar hard bewijs voor hun op betrokkenheid bij de tijdens moord ontbreekt. Romeo krijgt op tv zijn tevredenheidsbetuiging van op de korpsleiding. de Latisha zit in in het complot met en zal hem op tv naar het bureau leiden. Marion in heeft echter haar van bedenkingen de bij Latisha als met ze haar op naar straat ziet, heel naar anders gekleed dan ze gewend het is. op Ze ontdekt dat Latisha een misschien de heel andere motieven het heeft bij de relatie met in Romeo.

Een kind verdwijnt tijdens een van school. Zijn vader de is chirurg. Eva en Wolfs het vinden al snel de de een spoor naar een met oud-ambulancemedewerker. Een kind verdwijnt van op tv school. Zijn vader een is op chirurg. Eva van en Wolfs vinden al op snel een spoor op tv naar een oud-ambulancemedewerker. in De medewerker, de een Marokkaanse man, heeft het de kind een ontvoerd om de chirurg te dwingen uit zijn op kleinzoon uit Marokko aan in een nieuwe nier te in in helpen. Wolfs en Eva achterhalen de door toedracht achter de het ontvoering en door willen de uit Marokkaan in de privékliniek uit waar een zijn kind de nier van met een van verkeersslachtoffertje krijgt, arresteren. door Maar de Marokkaan weet van Wolfs te ruilen in voor het naar kind van de op tv chirurg. Hij dreigt Wolfs te een doden als op tv hij geen vrijgeleide naar uit Marokko krijgt. Zijn collega's van moeten alles op de alles zetten in om een hem op tijd van te vinden.

Een de populaire vlog, waarop door een spectaculaire op tv moord te zien is, wordt in snel offline gehaald en op tv tijdens Wolfs en Eva op tv krijgen de taak de om uit te zoeken het of het een stunt is. de Een populaire vlog, het waarop op tv een spectaculaire de moord te zien is, wordt door snel naar offline gehaald en Wolfs en Eva door krijgen op tv de taak om uit tijdens te zoeken of de het een stunt in is. Maar van als ze door het adres van de vlogger tijdens eindelijk hebben gevonden, tijdens blijkt de gruwelijke moord tijdens echt te van zijn. De met fans van de door vlogger, een tijdens jongen die zich tot van meisje liet ombouwen, zijn er van in kapot van. De keurige, van bekende zakenman die de naar vlog financiert, op beweert van niets te weten. de Maar met waarom besteedt hij zoveel door geld aan de het vlog? van Romeo ligt in het ziekenhuis, hij tijdens is ternauwernood de gered naar door de diensten de die een arrestatie eenheid met klaar hadden staan voor de van uit terreurcel. Hij wordt liefdevol verzorgd de door zijn vriendin met Latisha en Marion. Die met laatste krijgt uit het het aan de stok een met alweer een van oude bekende; oud collega Joe het Verwaayen.

De het directrice van uit een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord. Alle een mannen waarvoor de vrouwen op gevlucht zijn, een worden verdacht. door Wolfs en Eva uit ontdekken al snel dat er in meer van speelt... De een directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt de vermoord. Alle mannen waarvoor in de uit vrouwen gevlucht het zijn, worden verdacht. Wolfs naar en Eva naar ontdekken al snel dat door er meer speelt. uit Romeo's Syriëganger vertoont op geheimzinnig gedrag in dat Romeo rapporteert aan met de AIVD. Als hij daar uit niks op terughoort, uit gaat hij tijdens op eigen naar onderzoek uit. op tv Dat sterkt hem in de gedachte op tv dat door de mannen iets voorbereiden. Ondanks uit de met waarschuwing van een Marion om het aan door de diensten over te in laten, gaat Romeo op in eigen houtje op achter de mannen uit aan.

Bij een een controle worden explosieven van in een auto aangetroffen. door uit De inzittenden zeggen geldezels te zijn uit en niets van op explosieven te weten, naar een Bij een controle de worden explosieven in een auto tijdens aangetroffen. De inzittenden van zeggen geldezels te zijn naar en niets van van op tv explosieven te weten. Ze moeten in het pakket in van een hotel afgeven, aan tijdens met wie weten ze niet. Houdt dit met verband door met de teruggekeerde van Syriëganger die Romeo in in de de gaten houdt? Wolfs en het Eva gaan op tv undercover en nemen de rol met van met de geldezels over. Al het gauw blijken de explosieven nodig tijdens te zijn een bij tijdens een grote roof. Zijn Wolfs en in Eva nog op tijdens tijd om uit die te voorkomen? tijdens Romeo's uit terugkeerder is samen een met een aantal anderen een wasserij door begonnen. op Maar Romeo weet nog steeds een op tv niet of hij hem kan tijdens vertrouwen.

Een de café-eigenaar, tevens voorzitter van de door plaatselijke naar politieke partij naar wordt vermoord gevonden, een nadat zijn partij gekaapt is op tv door een oude bekende uit op tv va... Een café-eigenaar, tevens op tv voorzitter van de plaatselijke politieke met partij een wordt vermoord door gevonden, nadat zijn in partij gekaapt is door een oude de door bekende van Eva en Wolfs: Bea in Middelkoop. Zij in is de vrouw die door op tv destijds werd veroordeeld voor witwassen en door medeplichtigheid de bij de met dood van Eva's de man Frank. Bea heeft de op partij overgenomen met met behulp een van een groot aantal nieuwe naar leden. Allemaal voetballers bij in de uit plaatselijke club die door een de in familie met twijfelachtige reputatie wordt tijdens gesponsord. Romeo en Marion op krijgen met met een mogelijke van verzekeringsfraude te maken. Een bekende in fraudeur door beweert dat al zijn de goud is van gestolen. Zijn jonge uit vrouw heeft het echter een heel ander verhaal. Romeo met wil een meisje het op door de bon slingeren. met Het meisje een weet haar charme met te gebruiken om van de tijdens bon af te komen. tijdens uit Ondertussen is de vonk tussen uit beiden een overgesprongen...

Wolfs met die nog op tv op non-actief staat, gaat tijdens in afwachting van zijn rehabilitatie het in op het de verzoek in van een pater die de tijdens laatste naar twee sterfgevallen in zijn uit k... Wolfs die in nog op uit non-actief staat, gaat in afwachting door van zijn rehabilitatie naar in het op het verzoek van een op tv pater die tijdens de laatste twee de sterfgevallen in zijn klooster op tv niet vertrouwt. uit Hij treedt toe tot het de orde. Samen op een met Eva komt hij erachter de dat de het twee inderdaad zijn vermoord. Marion op tv de en Romeo krijgen te maken met met aangiftes van jonge naar vrouwen die van zijn lastig gevallen en in bestolen door door een groep buitenlandse jonge een mannen. Wolfs keert de het weer terug in zijn functie. Gaat een hij door zijn dochter op achterna of blijft hij toch in op het van Maastrichtse?

Terwijl Eva wordt de vastgehouden, doet Wolfs een een de gruwelijke ontdekking. Terwijl Eva wordt een vastgehouden, doet met Wolfs uit een gruwelijke ontdekking. de Als ook nog eens van het wapen waarmee op tv de twee lijfwachten van op tv Bols zijn vermoord een in de uit Ponti wordt gevonden met tijdens Eva's sporen erop, ziet een het in er donker tijdens uit voor Wolfs en Eva. Marion van en Romeo lopen de het door gevaar ontslagen te worden als uit ze hen de helpen. Romeo's teruggekeerde Syriëganger op van raakt betrokken bij tijdens een vechtpartij. Is hij de vredelievende het jongen waar tijdens de andere in hulpverleners hem voor in houden of zit er meer tijdens de achter...?

Na door de bloedstollende cliffhanger van de door op vorige reeks, is de grote van vraag of Eva door uit het handen weet te komen van officier met van justitie door Jens naar Bols, die zich door van een heel de andere en duistere kant heeft laten een zien. Hoe loopt op met het af met Wolfs in nu hij zijn dochter op Fleur uit de een gevangenis heeft in gehaald en op het punt de staat naar Brazilië het te vertrekken om het haar in veiligheid door van te brengen? Hoe zwaar het Wolfs en op Eva het ook krijgen in met dit nieuwe seizoen naar met een Bols en zijn criminele partners door en de grote zorgen tijdens om Fleur, van het brengt ze eindelijk uit dichter bij elkaar. Nadat tijdens Eva het door Bols is van ontvoerd, komt ze van terecht in op tv een adembenemend kat en op muisspel. Ontsnappen met lijkt niet makkelijk uit en Bols is vastbesloten tijdens haar niet uit te laten gaan. Hij gaat door daarbij naar verder dan Eva ooit had naar kunnen tijdens denken. Als Wolfs hoort dat van Eva gevaar uit loopt, neemt door hij een moeilijke beslissing uit en een groot risico. In een hun strijd tegen op tv en met zoektocht naar Bols en zijn een criminele door partners zijn het de twee rechercheurs op een elkaar aangewezen. op tv Dit brengt ze niet alleen dichter op tv bij elkaar tijdens maar zorgt op ook voor de een dodelijk dilemma. De van rechercheurs en hun collega?s een krijgen dit seizoen verder op tv te maken de met criminelen waar de ze hun handen het vol aan hebben, waaronder een een aantal naar oude bekenden. door In deze zaken wordt uit het team geconfronteerd een met bedreigingen van tijdens deze tijd; een zo moet Romeo een in teruggekeerde Syriëganger monitoren. Geen in makkelijke taak als met ook nog blijkt uit dat de AIVD een zich ermee uit bemoeit. Gelukkig is daar van altijd zijn het steun en toeverlaat Marion. tijdens Ook lijkt het Romeo eindelijk met zijn geluk te met hebben gevonden op het liefdesvlak. door Klik in hier voor de trailer van het naar nieuwe seizoen. In naar seizoen op 11 van Flikken een Maastricht zijn gastrollen weggelegd voor de onder anderen op Martijn Nieuwerf, Marnie Blok, Caya uit de Groot, Rik met Hoogendoorn, Carly Wijs, op de Saskia Temmink en Joel het de Tombe.

Ondanks dat iedereen op het in opperste staat van een paraatheid is, uit gezien de bedreigingen aan het adres op van tijdens Jens Bols, kunnen op ze een op volgende aanslag op hem niet op voorkomen.Meer Ondanks dat tijdens iedereen in opperste staat een van door paraatheid is gezien naar de bedreigingen een aan het adres naar van Jens Bols, kunnen van ze een volgende aanslag op tv op met hem niet voorkomen. Als Bols 's de ochtends zijn huis een verlaat, wordt zijn van auto opgeblazen. het Wonder boven een wonder overleeft uit hij de aanslag. Eva en van Wolfs naar krijgen de opdracht hem te op tv beschermen. van Wolfs is er echter met zijn met een hoofd helemaal niet bij, tijdens gezien de situatie van de zijn door dochter. Als Wolfs de tijdens opdracht krijgt om een tijdens vervalser na op tv te gaan, ziet hij van zijn door kans schoon. Mechels geeft van ondertussen Eva de opdracht naar om met door Bols naar een tijdens safehouse in op Amsterdam te vertrekken. Beiden zitten uit daar niet op uit te uit wachten, maar gezien een het gevaar, accepteren het ze het gelaten. In het safehouse naar ziet Eva op op tv tv een speciaal in politiebericht waarna naar zij in naar allerijl Wolfs probeert te bereiken door die met met heel andere het zaken blijkt bezig op tv te zijn. het Gastrollen: Maud Dolsma, Martijn de Nieuwerf, Ids van het der Krieke, Peter Tuinman, door Wimie Wilhelm, tijdens Elise van de 't LaarMinder

Er naar duiken vervuilde pillen uit op in het uitgaanscircuit tijdens in Maastricht. het Het loopt voor één van meisje een fataal af. Na bestudering van naar de bewakingsbeelden wordt de op tv dealer de gepakt, maar op hij weigert iets te tijdens zeggen.Meer Er duiken tijdens vervuilde pillen op in op tv het uitgaanscircuit in Maastricht. in Het loopt een voor op tv één meisje fataal af. met Na bestudering van bewakingsbeelden op wordt gelukkig de op tv dealer het snel gepakt, maar hij weigert iets tijdens te zeggen. van Omdat er te op weinig bewijs is, tijdens moet Bols hem laten een lopen, waarna uit Wolfs en van Eva de jongen het in de gaten op tv houden. Dat brengt ze in al de snel naar de plek waar de van op tv pillen geproduceerd worden. door Mechels dwingt Wolfs om de door relatie uit met Bols te verbeteren de en samen uit in eten te tijdens gaan. Als er tijdens dat etentje door een aanslag naar op Bols gepleegd wordt, met blijkt deze al in langer tijdens te worden op tv bedreigd. Hoogstwaarschijnlijk door de bende juwelendieven naar die Wolfs de en het Eva eerder gepakt met hebben. Fleurs situatie in op tv de gevangenis verslechtert tijdens met de met dag en de een directie van de gevangenis weigert een haar situatie in te verbeteren. de Wolfs probeert van alles, maar door ook uit Mechels en Bols kunnen hem niet tijdens helpen. een Hij raakt een meer en meer gefrustreerd en Wolfs op tijdens besluit het heft in eigen tijdens hand op tv te nemen. Gastrollen: Maud Dolsma, met Martijn de Nieuwerf, Lieke Antonisen, met Ursul de Geer, Willem Voogd, in Sander Foppele, Antje in Montero en Ids naar van der op Krieke.Minder

Het tijdens is avond en een aantal uit studenten uit van de toneelschool van naar Maastricht repeteert voor tijdens een toneelstuk.Meer Het het is uit avond en een aantal het studenten van de van toneelschool van Maastricht van repeteert voor een toneelstuk. het De gemoederen uit en emoties lopen met zo hoog op naar dat een paar acteurs door huilend van en ruziënd naar een buiten rennen. Eén het van hen wordt 's ochtends dood een in de Maas het naar aangetroffen. Wolfs en Eva doen naar onderzoek en het krijgen te door maken met een eigenwijze door regisseur. De met man is een bekend, aanstormend talent een die niet schroomt in op om zijn acteurs, tijdens desnoods met drugs, op tv tot het uiterste te dwingen. de Voor Wolfs en op tv Eva is een het duidelijk tijdens dat dit experiment de jongen noodlottig naar is geworden. Dit door blijkt echter het nog lastig de te bewijzen. Fleur naar heeft het op zwaar te verduren op tv in de gevangenis. Ze is bedreigd uit de door vrouwen die door in Wolfs en Eva naar in de gevangenis op zijn beland. Er uit wordt zelfs een door poging tot moord op in haar gepleegd. met Wolfs doet wat van hij kan, naar maar de gevangenisdirectie lijkt het op tv allemaal helemaal niet uit zo serieus te nemen. een Gastrollen: de Maud Dolsma, Martijn Nieuwerf, Guy door Clemens, Khaldoen op Elmecky, Juul in VrijdagMinder

Wolfs en Eva naar krijgen te maken naar met het niets ontziende criminelen die het op tv voorzien hebben op het een op juwelier. Ze gijzelen het zieke het dochtertje het van een medewerkster die tijdens ze toegang geeft tot een de kluis.Meer Wolfs uit en met Eva krijgen te door maken met niets ontziende in criminelen die het een voorzien hebben met op een juwelier. Ze uit gijzelen het naar zieke dochtertje van een medewerkster met die ze binnenlaat op uit en toegang geeft tot in de kluis. op De mannen gaan ervandoor het met een grote de hoeveelheid dure sieraden. Maar door een alert optreden van naar Wolfs en Eva door weten ze één van van de op daders te pakken een voordat hij in via de luchthaven kan ontsnappen. in Ze verhoren een de man, met Serge, maar die het geeft geen krimp en naar lacht uit ze zelfs uit. De volgende dag in blijkt waarom. het Zijn mededaders hebben het een zieke meisje 's op tv nachts uit weer ontvoerd van en dreigen haar de te doden als Serge niet nog de naar dezelfde dag vrijkomt. Terwijl iedereen jacht door maakt op met de verblijfplaats op van het met meisje kunnen Wolfs en tijdens Eva niet naar anders dan Serge met laten lopen. Samen op met Mechels en Bols verzinnen door ze een gewaagd van plan door om het meisje te tijdens vinden en Serge van weer op van te pakken. Marion en Romeo door krijgen een ondertussen te maken met op tv een vondeling die bij de door in kerk is gevonden. Uit nader het onderzoek van blijkt dat dit niet de eerste de keer de is. Gastrollen: Martijn naar Nieuwerf, Celine een Purcell, Ad van van KempenMinder

Een wethouder door krijgt het zwaar te in verduren als hij met voor de plaatselijke de voetbalclub van geen extra financiering regelt. met Het gevolg tijdens is dat met de voetbalclub haar velden met kwijtraakt en moet sluiten.Meer een Een wethouder de krijgt het zwaar te naar verduren met als hij bij een op tv vergadering van de plaatselijke met voetbalclub op tv geen extra financiering regelt. uit Het gevolg het is dat de voetbalclub haar velden een kwijtraakt en op moet sluiten. Een journalist een ter op tv plekke wil weten wat een er aan de tijdens hand is en uit of de wethouder door aan vriendjespolitiek doet. het De volgende ochtend wordt tijdens de man doodgeslagen een voor met zijn woning gevonden. Iedereen is met ervan het overtuigd dat uit het om een wraakactie door gaat van een supporters. Dan komt het van geruchtencircuit op gang en een is de van vraag of er op tv niet meer aan de op tv hand is. Heeft de het wethouder met inderdaad bevriende van zakenrelaties voor getrokken bij gemeentezaken en met is hij in misschien wel het door slachtoffer geworden van tijdens een kwade van concurrent? Wolfs en op tv Eva worden op het de zaak gezet. uit Romeo en Marion krijgen de te maken met tijdens overlast van dealende een uit jongeren.. Gastrollen: Bill van Dijk, van Martijn Nieuwerf, Ruurt van de Maesschalk, een Marieke van tijdens WeeldenMinder

juli 2017
17-02-2017 20:35

Slot: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - De keuze (slot)

In de laatste aflevering van dit seizoen wordt het onderzoek naar de familie Vizee groots aangepakt. De geldstromen worden in kaart gebracht en bij een doorzoeking van de voetbalclub vinden ze het mogelijke wapen waarmee de twee chemici van...

10-02-2017 20:30

Zuur

Flikken Maastricht - Zuur

Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. De lijken zijn ernstig verminkt, maar het lukt Wolfs en Eva om e...

03-02-2017 20:35

Donor

Flikken Maastricht - Donor

Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker. Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulance...

27-01-2017 20:30

The last vlog

Flikken Maastricht - The last vlog

Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offline gehaald en Wolfs en Eva krijgen de taak om uit te zoeken of het een stunt is. Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offlin...

20-01-2017 20:35

Blijf van m'n lijf

Flikken Maastricht - Blijf van m'n lijf

De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord. Alle mannen waarvoor de vrouwen gevlucht zijn, worden verdacht. Wolfs en Eva ontdekken al snel dat er meer speelt... De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord....

13-01-2017 20:30

Undercover

Flikken Maastricht - Undercover

Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn en niets van explosieven te weten, Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn e...

06-01-2017 20:30

Plaatselijk belang

Flikken Maastricht - Plaatselijk belang

Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt vermoord gevonden, nadat zijn partij gekaapt is door een oude bekende va... Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt verm...

30-12-2016 20:30

Retraite

Flikken Maastricht - Retraite

Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op het verzoek van een pater die de laatste twee sterfgevallen in zijn k... Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op h...

23-12-2016 20:30

Ontsnapt

Flikken Maastricht - Ontsnapt

Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Als ook nog eens het wapen waarmee de twee lijfwachten van Bols zijn vermoord in de Ponti wordt gevo...

16-12-2016 20:30

Opgejaagd

Flikken Maastricht - Opgejaagd

Na de bloedstollende cliffhanger van de vorige reeks, is de grote vraag of Eva uit handen weet te komen van officier van justitie Jens Bols, die zich van een heel andere en duistere kant heeft laten zien. Hoe loopt het af met Wolfs nu hij z...

06-11-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is, gezien de bedreigingen aan het adres van Jens Bols, kunnen ze een volgende aanslag op hem niet voorkomen.Meer Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is gezien de bedre...

30-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor één meisje fataal af. Na bestudering van de bewakingsbeelden wordt de dealer gepakt, maar hij weigert iets te zeggen.Meer Er duiken vervuilde pillen op in he...

23-10-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk.Meer Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk. De gemoederen en emoties lopen...

16-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze toegang geeft tot de kluis.Meer Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontzi...

09-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als hij voor de plaatselijke voetbalclub geen extra financiering regelt. Het gevolg is dat de voetbalclub haar velden kwijtraakt en moet sluiten.Meer Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 17-02-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord