Programma gemist?

Nadat op Eva de Officier met van Justitie uit Jens Bols heeft geholpen het en verraden, moet op ze terug naar de gevangenis. op tv Daar schuilt op het gevaar dat ze op tv weer wordt naar aangevallen en dat een maakt dat van ze onder enorme druk op komt te met staan. De opgejaagde Wolfs is het ondertussen nog steeds op tv de van plan om Fleur uit in veiligheid te brengen. tijdens Hij uit gaat zelfs zo ver dat op hij z'n het ex, de moeder van op tv Fleur, om hulp vraagt. in Zijn plan lijkt op tv het te gaan lukken, door maar Bols doet er alles aan door hem op voor die tijd te vinden. in Het op tv leidt tot in een kat en muis door spel op op tv de luchthaven van Brussel. Ook Romeo op en Marion naar zijn hun leven niet naar zeker. Ze op tv worden uit gegijzeld door de vader van het in in op elkaar geslagen het meisje. Hij brengt Mechels in van het tijdens nauw; hij wil dat ze op de op dader die in de de cel zit aan hem het uitlevert naar in ruil voor het leven van een haar agenten. Met: uit met gastrollen van: Martijn Nieuwerf, Maud van Dolsma, Marjolein Beumer, Finn uit Poncin, de Kenan Raven.

Vanaf vanavond door wordt seizoen 8 van uit de misdaadserie Flikken door Maastricht opnieuw van uitgezonden. naar In de serie uit 2014 in krijgen Eva een en Wolfs voor het het eerst te op maken met naar Jens Bols als officier op tv van justitie. Wolfs staat voor een van dilemma: in hij moet kiezen door tussen het redden op van Eva of met zijn dochter Fleur. uit Een onmogelijke keuze naar die nog lastiger de wordt als tijdens officier van justitie Jens op tv Bols opduikt. tijdens Hij is ervan overtuigd dat op niet Eva maar Wolfs het verantwoordelijk is naar voor de moord uit op De Vos. Bols een laat uit geen middel in onbeproefd om hem te pakken tijdens te krijgen. Als tijdens politievrouw is tijdens Eva haar een leven in de gevangenis niet zeker. naar Dan in staat Bols van plotseling voor haar met en stelt een uit deal voor. Romeo en een Marion worden bij een tijdens mishandeling van een jonge op vrouw geroepen. Ze van met krijgen een van uit de daders te pakken, in maar die weigert zijn mond uit van open te doen. naar Dat heeft uiteindelijk grote gevolgen van voor het uit team.

Vanavond het is de met dertiende en laatste aflevering het van Flikken door Maastricht seizoen 13. In in de aflevering 'Virtus et justitia laten de Wolfs tijdens en Eva, inmiddels rechercheurs af, op tv het er van niet op tv bij zitten. Ze jagen het op de leden van uit het op tv genootschap dat Mechels vermoord heeft. Ze in ontdekken de een Belgische link tijdens en weten, met gevaar met voor eigen leven, bewijsmateriaal naar uit te stelen. Maar op tv net als ze denken het in genootschap te in kunnen neerhalen, gebeurt er iets naar heel uit anders.

Er wordt een een door aanslag op Miss Limburg uit gepleegd. Ondertussen op laat Wolfs de uit fles whisky die op Juliette en Mechels waarschijnlijk fataal geworden op een is, door het lab onderzoeken. Eva het kickt af de in de kliniek, maar door moet die verlaten de als blijkt met dat door een journalist op met de hoogte is van een het mogelijke verslaafde rechercheur. tijdens De journalist blijkt met verdacht veel te het weten, en in als Wolfs door van een getuige van in verkrachting beschuldigd door wordt, wordt de positie van Wolfs met en Eva onmogelijk. van Romeo en een Marion achterhalen dat naar Carlito Hinch waarschijnlijk de een tijdens aanslag pleegde. Maar hun een getuige wordt op tijdens straat doodgeschoten.

Terwijl van Wolfs zich over de door moord een op een dealer buigt, probeert Eva de in Luik te het achterhalen de wat er met het Akua gebeurd op is. Als ze naar haar vermoord terugvindt, is de klap tijdens zwaar door en neemt ze een in radicaal besluit. Wolfs ontdekt naar tijdens ondertussen dat de in vermoorde dealer ook Alkje, het slachtoffer op tv van de in Belgische het moordenaar Carlito Hinch, van drugs voorzag. een Is hij naar vermoord om een drugs of is hij op ook een slachtoffer tijdens van het naar genootschap? Journalist Juliette Bison helpt op tv Wolfs door bij het onderzoek naar het met genootschap, maar met dat gaat in niet zonder slag of naar stoot.

Seizoen 13 van - Aflevering van 10 - een Misdaadserie (2018). Dagboek. Eva is ondergedoken met in Luik, waar op ze een op tv oude bekende tegen het met lijf loopt, Akua. Wolfs krijgt, een met hulp uit van Romeo, op te maken uit met een dagboek waarin een in gruwelijk lang uitgesmeerde van moord de op een vrouw beschreven wordt. van Het dagboek is naar van de op beruchte hoogleraar Pascal naar Bodet, wier vrouw tien tijdens jaar geleden spoorloos verdween. op tv tijdens Hij beweert dat het in dagboek fictie in is.

Wolfs en tijdens Eva door worden toegevoegd aan een Amsterdams door team dat aast met op een van grote drugsvangst in Maastricht. naar Wolfs met vertrouwt Eva niet in de door buurt van heroïne en een laat van haar aan iets anders werken. de Dat had uit hij beter op niet kunnen doen, de de aanhouding ontaardt een in een van schietpartij waarbij een van de Amsterdamse van rechercheurs een overlijdt door een kogel uit een Wolfs' pistool. Romeo op is aan het de eind van tijdens de cursus leidinggeven en op heeft inmiddels door een goede op tv band met de leidster uit van de in cursus.

Op een landgoed met wordt de tijdens oude dame van des huizes midden in de tijdens nacht in de haar een bed aangevallen. Ze loopt tijdens een messteek in op. Aanvankelijk verkeert de het familie in shock en heeft de geen idee door wie dit het gedaan kan met hebben. Maar als snel blijken in de zaken uit er niet zo florissant voor naar te staan als in met de familie wil doen geloven. uit Wie op tv heeft er een het motief om de oude dame het om te de brengen? Romeo op tv en Marion krijgen de te maken met een man die tijdens aangifte van beroving het komt doen. Hij door is na met een bezoek door aan een op prostituee aangevallen door een tijdens man. Als blijkt dat op de prostituee nog van minderjarig is, tijdens verdenken Romeo tijdens en Marion de man van van pooier op tv praktijken.

De moord naar op een met incassomedewerker van een woningbouwvereniging van blijkt vergaande gevolgen te door het hebben. De man, een op vluchteling uit Bosnië, uit blijkt niet zo onschuldig uit als hij ogenschijnlijk lijkt. het Marion en tijdens Romeo met worden tijdens het ruimen op tv van wietplantages aangesproken op tv door een man op tv die beweert dat zijn met invalidenautootje gestolen is door door in hangjongeren.

Een naar bankemployee wordt als door hij met zijn door vrouw de parkeergarage inrijdt, naar geliquideerd. Na uit onderzoek blijkt er uit niets illegaals in op zijn handelen te naar zitten dat de liquidatie kan door verklaren. Wolfs op en Eva ontdekken uit dat uit er in hetzelfde gebouw een naar crimineel woont met naar de zelfde auto dus tijdens de conclusie is uit al de snel dat van er sprake is van een van vergismoord. Als op tv Eva en in Wolfs verder in het leven van het de crimineel van duiken, op blijken de zaken niet met zo eenvoudig te liggen. tijdens Marion geeft les op tv op op tv school en krijgt een anonieme op tv melding van een kind de dat bang op tv is slachtoffer van de een familiedrama te worden. een De met melding is tijdens anoniem, moet Marion dat respecteren of door toch het uitzoek van wie uit in de klas de melding het met kwam?

Wolfs met en Eva met onderzoeken de dood van uit een grote wiethandelaar het die in een het plantage geëlektrocuteerd gevonden wordt. in Ook de een entourage van de omgekomen wiethandelaar van onderzoekt zijn met dood, aangestuurd door de een woedende in weduwe. Zij wil door wraak op de dader. de Romeo en Marion worden tijdens in op de cybercriminaliteit gezet. Een alleenwonende in jonge door jongen bestelt het artikelen die hij niet op betaalt.

Seizoen 13 de - Aflevering 4 - door Misdaadserie de (2018). Jongens. Op de terugweg een van zijn voetbaltraining wordt op een uit jongen seksueel misbruikt en een vermoord. Hij het heeft een sportsok in tijdens zijn keel wat naar doet denken aan een eerdere op zaak in in Drenthe.

Er blijkt een uit meisje uit verdwenen te uit zijn. De hele modus de operandi doet denken aan op tv eenzelfde op tv zaak, jaren geleden. De dader de zit gevangen in door een tbs-kliniek en naar beweert op nu dat de nieuwe verdwijning uit zijn onschuld aantoont. Romeo op en Marion van krijgen in met een student met het geheugenverlies te een maken.

Een jong het meisje het valt van een flatgebouw. uit Een ongeluk, moord of het zelfmoord? Moord uit denkt Marion die het meisje met van op tv de straat van kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het het door meisje was aan het drugs verslaafd. Romeo op tv is op cursus leidinggeven. een Uiteindelijk ontrafelen Marion en Wolfs door uit de gebeurtenissen, maar tijdens of ze daarmee de zaak opgelost op tv hebben is maar een de vraag. De van verdachte door die ze aan met houden wordt tijdens meteen uitgewezen aan van België.

Vanavond start het in nieuwe, een dertiende seizoen van de politieserie in Flikken Maastricht de . Vanaf vanavond zijn de er elke een vrijdag, dertien weken van lang, nieuwe op afleveringen te zien. Het tijdens wordt het een emotionele start van tijdens een nieuw seizoen. Waar het een de goede op kant het op leek te gaan, tijdens ging het gedurende het op tv twaalfde seizoen naar goed mis. van Hoewel Bols uit het in spel is, betekent het niet de dat in de problemen die hij heeft in veroorzaakt, opgelost naar zijn. tijdens Wordt Eva ooit nog de met oude, en met wat doet dit door alles met Wolfs, die op tv op het door punt stond haar te vragen? In in deze tijdens aflevering komt uit een vrouw aangifte doen van de uit ontvoering door van haar kind door Maastrichtse de drugshandelaren. Al gauw in met blijkt er veel meer achter de uit aangifte op tv te zitten en tijdens zijn slachtoffer op tv en daders niet meer uit een elkaar te houden. Romeo tijdens en Marion krijgen naar met een vermissing uit te van maken. Een alcoholistische het vrouw is verdwenen nadat ze de haar tijdens huis werd met uitgezet.

maart 2019
15-03-2019 20:35

Vlucht

Flikken Maastricht - Vlucht

Nadat Eva de Officier van Justitie Jens Bols heeft geholpen en verraden, moet ze terug naar de gevangenis. Daar schuilt het gevaar dat ze weer wordt aangevallen en dat maakt dat ze onder enorme druk komt te staan. De opgejaagde Wolfs is ond...

08-03-2019 20:35

Flikken Maastricht: herhalingen seizoen 8

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht: herhalingen seizoen 8

Vanaf vanavond wordt seizoen 8 van de misdaadserie Flikken Maastricht opnieuw uitgezonden. In de serie uit 2014 krijgen Eva en Wolfs voor het eerst te maken met Jens Bols als officier van justitie. Wolfs staat voor een dilemma: hij moet ki...

01-03-2019 20:35

Slot: Flikken Maastricht seizoen 13

Flikken Maastricht - Slot: Flikken Maastricht seizoen 13

Vanavond is de dertiende en laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 13. In de aflevering 'Virtus et justitia laten Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, het er niet bij zitten. Ze jagen op de leden van het genootschap dat Mech...

22-02-2019 20:35

Afl. 12 - Fake news

Flikken Maastricht - Afl. 12 - Fake news

Er wordt een aanslag op Miss Limburg gepleegd. Ondertussen laat Wolfs de fles whisky die Juliette en Mechels waarschijnlijk fataal geworden is, door het lab onderzoeken. Eva kickt af in de kliniek, maar moet die verlaten als blijkt dat een ...

15-02-2019 20:35

Afl. 11 - Rehab

Flikken Maastricht - Afl. 11 - Rehab

Terwijl Wolfs zich over de moord op een dealer buigt, probeert Eva in Luik te achterhalen wat er met Akua gebeurd is. Als ze haar vermoord terugvindt, is de klap zwaar en neemt ze een radicaal besluit. Wolfs ontdekt ondertussen dat de vermo...

08-02-2019 20:35

Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 10

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 10

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Misdaadserie (2018). Dagboek. Eva is ondergedoken in Luik, waar ze een oude bekende tegen het lijf loopt, Akua. Wolfs krijgt, met hulp van Romeo, te maken met een dagboek waarin een gruwelijk lang uitgesmeerde...

01-02-2019 20:35

Afl. 9 - Heroïne

Flikken Maastricht - Afl. 9 - Heroïne

Wolfs en Eva worden toegevoegd aan een Amsterdams team dat aast op een grote drugsvangst in Maastricht. Wolfs vertrouwt Eva niet in de buurt van heroïne en laat haar aan iets anders werken. Dat had hij beter niet kunnen doen, de aanhouding ...

25-01-2019 20:35

Afl. 8 - Hankie

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Hankie

Op een landgoed wordt de oude dame des huizes midden in de nacht in haar bed aangevallen. Ze loopt een messteek op. Aanvankelijk verkeert de familie in shock en heeft geen idee wie dit gedaan kan hebben. Maar als snel blijken de zaken er ni...

18-01-2019 20:35

Afl. 7 - Schorpioen

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Schorpioen

De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt. Marion en Romeo worden tijdens het ruimen van wi...

11-01-2019 20:35

Afl. 6 - Dood van een bankier

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Dood van een bankier

Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren. Wolfs en Eva ontdekken dat er in hetzelfde gebouw een c...

04-01-2019 20:35

Afl. 5 - Stroom

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Stroom

Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die in een plantage geëlektrocuteerd gevonden wordt. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de...

28-12-2018 20:35

Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe.

21-12-2018 20:35

Afl. 3 - Zaad

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Zaad

Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak, jaren geleden. De dader zit gevangen in een tbs-kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo en Marion krijgen m...

14-12-2018 20:35

Afl. 2 - Marion

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Marion

Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd. Romeo is op cursus leidinggeven. Uiteindelijk ont...

07-12-2018 20:35

Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Flikken Maastricht - Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13

Vanavond start het nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht . Vanaf vanavond zijn er elke vrijdag, dertien weken lang, nieuwe afleveringen te zien. Het wordt een emotionele start van een nieuw seizoen. Waar het de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 15-03-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord