Programma gemist?

In uit de laatste aflevering het van dit seizoen op tv wordt het onderzoek naar de de door familie Vizee groots aangepakt. De geldstromen in met worden in kaart uit gebracht en bij een doorzoeking van van de uit voetbalclub vinden tijdens ze het mogelijke wapen waarmee tijdens de de twee chemici van het drugslab vermoord tijdens werden. de Ondertussen verschijnt Fleur ineens met op haar nieuwe vriend op tv op in Maastricht. Ze blijkt op de op een in of andere manier betrokken in bij de geldstromen naar van door de familie Vizee. tijdens Reden genoeg voor Mechels om naar Wolfs het en Eva van het de zaak te halen. Maar daar van blijkt op ze te laat mee te op tv op zijn.

Wolfs en met Eva met krijgen een zaak in waarbij 2 lijken in vaten tijdens chemisch op afval worden gevonden. Wolfs en Eva met op krijgen een zaak op waarbij 2 lijken de in vaten chemisch afval worden op tv gevonden. De lijken op zijn het ernstig verminkt, maar het lukt het Wolfs en Eva om met erachter te tijdens komen een waar de jongens tijdens op de dag van uit hun dood gegeten uit hebben. En het telefoonnummer dat tijdens ze opgegeven in hebben voor het de reservering leidt het ze naar de in familie Vizee. van Maar hard bewijs voor hun in betrokkenheid bij de moord van ontbreekt. Romeo krijgt uit zijn tevredenheidsbetuiging van een de het korpsleiding. Latisha zit naar in het door complot en zal van hem naar het bureau leiden. uit Marion een heeft echter haar bedenkingen bij Latisha met als de ze haar op straat uit ziet, het heel anders gekleed dan ze gewend met de is. Ze ontdekt naar dat Latisha misschien heel andere door motieven het heeft bij de tijdens relatie met Romeo.

Een het kind verdwijnt van tijdens school. Zijn vader is chirurg. de Eva en op tv Wolfs vinden al in snel een spoor naar uit naar een oud-ambulancemedewerker. Een met kind verdwijnt van op school. Zijn vader is chirurg. uit Eva en Wolfs vinden tijdens al snel een met spoor naar op een oud-ambulancemedewerker. het De medewerker, de een Marokkaanse man, op tv heeft het kind ontvoerd om tijdens de chirurg met te dwingen zijn tijdens kleinzoon uit Marokko van aan een nieuwe nier te in door helpen. Wolfs en Eva achterhalen van de in toedracht achter de ontvoering en van willen de een Marokkaan in de privékliniek het waar zijn naar kind de nier van uit een verkeersslachtoffertje krijgt, van arresteren. Maar de uit Marokkaan weet op Wolfs te ruilen voor het in kind het van de een chirurg. Hij dreigt Wolfs te tijdens doden als hij op geen vrijgeleide naar Marokko naar uit krijgt. Zijn collega's moeten alles uit op alles op tv zetten om hem op op tijd te uit vinden.

Een de populaire vlog, waarop een spectaculaire met moord te uit zien is, wordt snel van uit offline gehaald en Wolfs en Eva uit krijgen de taak uit op tv om uit te zoeken of het door een stunt is. een Een populaire op vlog, tijdens waarop een spectaculaire moord van te zien is, wordt snel naar offline gehaald met en Wolfs en Eva tijdens krijgen de taak in de om uit te zoeken of in het naar een stunt is. Maar als op tv ze naar het adres van een de vlogger eindelijk hebben een gevonden, blijkt de gruwelijke tijdens moord echt te zijn. van De fans door van de vlogger, op een jongen met die zich tot de meisje liet door ombouwen, zijn er uit kapot van. De door keurige, bekende zakenman die de tijdens vlog financiert, beweert van van uit niets te weten. Maar waarom besteedt de in hij zoveel geld aan de vlog? het Romeo ligt een in het ziekenhuis, in hij is uit ternauwernood gered met door de diensten die een arrestatie op tv eenheid klaar met hadden staan voor de met terreurcel. naar Hij wordt liefdevol verzorgd door met in zijn vriendin Latisha met en Marion. Die uit laatste krijgt het aan de naar stok met alweer de een oude bekende; op oud collega Joe het Verwaayen.

De van directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt op vermoord. Alle mannen naar waarvoor de vrouwen op tv gevlucht op zijn, worden verdacht. Wolfs en een Eva ontdekken al op snel op dat er meer het speelt... De op directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord. tijdens Alle naar mannen waarvoor een de vrouwen gevlucht een zijn, worden verdacht. Wolfs en naar Eva tijdens ontdekken al snel tijdens dat er meer speelt. Romeo's Syriëganger het een vertoont geheimzinnig gedrag op dat Romeo rapporteert aan de AIVD. van Als naar hij daar niks op terughoort, een in gaat hij op naar eigen onderzoek uit. Dat sterkt de hem in de de gedachte het dat de mannen iets voorbereiden. Ondanks tijdens de de waarschuwing van Marion om in het aan de door diensten op tv over te laten, gaat Romeo van op eigen in houtje achter van de mannen aan.

Bij van een controle het worden explosieven in een auto aangetroffen. tijdens De inzittenden zeggen op door geldezels te zijn in en niets van tijdens explosieven te weten, Bij een op tv controle worden de explosieven in een van auto aangetroffen. De in inzittenden zeggen geldezels te zijn op en niets op tv van explosieven te door weten. in Ze moeten het pakket in de een hotel afgeven, aan op tv wie weten ze van een niet. Houdt dit op tv verband met de teruggekeerde uit Syriëganger die Romeo in tijdens de van gaten houdt? Wolfs en Eva uit gaan undercover en in nemen door de rol van door de geldezels over. Al gauw blijken op de met explosieven nodig te naar zijn bij uit een grote roof. Zijn Wolfs uit en tijdens Eva nog op tijd tijdens om die te met voorkomen? Romeo's terugkeerder door is samen met op tv een aantal anderen een op wasserij de begonnen. Maar Romeo weet nog steeds op niet of hij de hem kan naar vertrouwen.

Een café-eigenaar, tevens tijdens naar voorzitter van de plaatselijke van politieke partij wordt met vermoord gevonden, nadat zijn op partij gekaapt is door de een in oude bekende va... Een uit café-eigenaar, tevens uit voorzitter van de plaatselijke politieke op tv het partij wordt vermoord op tv gevonden, nadat zijn partij een gekaapt is door in een oude bekende in van Eva en Wolfs: Bea op Middelkoop. Zij is een de vrouw die de destijds werd op tv veroordeeld voor een witwassen en medeplichtigheid door bij de dood van Eva's de man Frank. het Bea heeft de partij de overgenomen het met behulp met van een groot aantal nieuwe leden. een Allemaal voetballers de bij van de plaatselijke club naar die door een familie met uit twijfelachtige reputatie wordt gesponsord. op tv Romeo de en Marion een krijgen met een mogelijke door verzekeringsfraude te op maken. Een bekende fraudeur beweert dat uit al zijn goud met is tijdens gestolen. Zijn jonge door vrouw heeft echter een heel de de ander verhaal. Romeo wil een meisje op op de bon door slingeren. Het naar meisje weet haar van charme te gebruiken om tijdens van de bon de af te op komen. Ondertussen is op tv de vonk tussen de beiden tijdens overgesprongen...

Wolfs van die nog met op non-actief staat, gaat in afwachting het van op zijn rehabilitatie in op van het verzoek van een het door pater die de laatste twee in sterfgevallen in zijn k... van met Wolfs die nog op non-actief staat, op naar gaat in afwachting van zijn de rehabilitatie in op op het op verzoek van een pater die de door een laatste twee sterfgevallen in door zijn klooster niet vertrouwt. door Hij treedt toe tot uit de orde. Samen een met op Eva komt uit hij erachter dat de twee inderdaad op tv van zijn vermoord. Marion met en Romeo krijgen te maken met met uit aangiftes van jonge vrouwen naar die zijn op lastig gevallen en bestolen door de een groep buitenlandse jonge naar mannen. Wolfs van keert van weer terug in de zijn functie. Gaat hij zijn de dochter achterna naar of blijft hij van toch in het een Maastrichtse?

Terwijl Eva op wordt vastgehouden, doet van Wolfs een een gruwelijke ontdekking. Terwijl op Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een een gruwelijke ontdekking. in Als ook van nog eens het wapen een waarmee de twee van lijfwachten van naar Bols zijn een vermoord in tijdens de Ponti wordt in gevonden met Eva's sporen erop, het ziet het er naar donker uit naar voor Wolfs en Eva. op tv Marion en Romeo lopen door het gevaar ontslagen van te worden als op ze hen door helpen. in Romeo's teruggekeerde Syriëganger raakt betrokken uit bij de een vechtpartij. Is met hij de vredelievende jongen waar de in uit andere hulpverleners hem van voor houden of van zit er meer van achter...?

Na de de bloedstollende naar cliffhanger van de in vorige reeks, is de grote vraag op tv of een Eva uit op tv handen weet te komen van officier tijdens op van justitie Jens Bols, die het zich van een heel tijdens andere en duistere in kant uit heeft laten zien. Hoe loopt een het af met in Wolfs nu met hij zijn dochter het Fleur uit op tv de gevangenis uit heeft gehaald en op tijdens het punt op tv staat naar Brazilië te naar vertrekken om haar op tv in veiligheid te brengen? Hoe de zwaar op tv Wolfs en Eva het een ook krijgen in dit met nieuwe seizoen de met Bols en uit zijn criminele het partners en tijdens de grote zorgen om met Fleur, het brengt ze eindelijk tijdens dichter bij op elkaar. Nadat Eva door met Bols het is ontvoerd, komt ze van terecht in een adembenemend kat naar en het muisspel. Ontsnappen een lijkt niet makkelijk en Bols door is vastbesloten haar niet op te op laten gaan. Hij gaat daarbij door verder dan Eva op tv ooit uit had kunnen denken. Als naar Wolfs hoort dat Eva op tv een gevaar loopt, neemt door hij een moeilijke uit beslissing en een het groot risico. In hun strijd tegen met en zoektocht naar het de Bols en zijn criminele partners zijn met de het twee rechercheurs op elkaar de aangewezen. in Dit brengt ze niet een alleen dichter door bij elkaar maar zorgt ook van voor een dodelijk de dilemma. De van rechercheurs en hun collega?s krijgen dit in seizoen van verder te maken met criminelen op waar uit ze hun handen vol naar aan de hebben, waaronder een door aantal oude bekenden. In deze zaken de wordt het het team van geconfronteerd met bedreigingen van met deze tijd; zo moet Romeo tijdens een teruggekeerde het Syriëganger monitoren. op tv Geen makkelijke taak een als ook tijdens nog blijkt dat de AIVD een zich naar ermee bemoeit. Gelukkig is het daar altijd in zijn steun en uit toeverlaat Marion. Ook door lijkt Romeo eindelijk zijn geluk op tv te hebben gevonden in op het in liefdesvlak. Klik met hier voor de trailer van het op van nieuwe seizoen. In seizoen het 11 van Flikken in Maastricht zijn gastrollen weggelegd voor op onder anderen het Martijn Nieuwerf, door Marnie Blok, Caya tijdens de Groot, Rik Hoogendoorn, Carly met Wijs, Saskia van Temmink en de Joel de Tombe.

Ondanks uit dat iedereen in opperste door staat van met paraatheid is, gezien de de bedreigingen naar aan het adres van Jens in Bols, kunnen ze op tv een volgende de aanslag op een hem niet voorkomen.Meer tijdens Ondanks dat iedereen in opperste een staat van paraatheid van is gezien in de bedreigingen aan in het adres van Jens Bols, met kunnen ze een op tv op volgende aanslag op hem tijdens niet voorkomen. Als Bols 's door ochtends op zijn huis het verlaat, wordt zijn auto opgeblazen. door Wonder boven in wonder overleeft de hij de aanslag. Eva en Wolfs tijdens krijgen naar de opdracht hem te beschermen. tijdens Wolfs is er tijdens echter met de zijn hoofd helemaal niet het het bij, gezien de situatie van een zijn dochter. Als een Wolfs door de opdracht krijgt het om een vervalser na door te gaan, ziet hij op zijn een kans schoon. Mechels geeft ondertussen Eva van de door opdracht om met op tv Bols naar op tv een safehouse in Amsterdam te vertrekken. met Beiden in zitten daar van niet op te wachten, maar tijdens gezien het het gevaar, accepteren ze een het gelaten. In van het safehouse ziet tijdens Eva op tv een speciaal op tv politiebericht waarna een zij in het allerijl Wolfs probeert van te bereiken die een met heel met andere zaken blijkt bezig op te zijn. Gastrollen: Maud Dolsma, in Martijn Nieuwerf, op Ids van door der Krieke, Peter Tuinman, de Wimie Wilhelm, Elise van in 't in LaarMinder

Er op tv duiken vervuilde pillen op de in uit het uitgaanscircuit in op Maastricht. Het loopt voor één meisje naar fataal van af. Na bestudering van van de bewakingsbeelden tijdens wordt de dealer gepakt, uit maar hij weigert in iets te een zeggen.Meer Er duiken vervuilde in pillen op in het op tv van uitgaanscircuit in Maastricht. op tv Het loopt voor één meisje door fataal af. Na op tv bestudering van bewakingsbeelden de wordt het gelukkig de dealer snel gepakt, maar door hij weigert van iets te zeggen. Omdat de er van te weinig tijdens bewijs is, moet Bols hem laten door lopen, uit waarna Wolfs in en Eva de tijdens jongen in de gaten houden. door Dat brengt ze door al snel uit naar de plek de waar de naar pillen geproduceerd worden. Mechels door dwingt Wolfs om de op tv relatie met in Bols te naar verbeteren en samen uit tijdens eten te gaan. in Als er tijdens op dat etentje een tijdens aanslag op met Bols gepleegd wordt, blijkt uit deze al langer te worden op het bedreigd. Hoogstwaarschijnlijk door uit de bende juwelendieven een die Wolfs en naar Eva eerder gepakt hebben. Fleurs situatie met het in de gevangenis van verslechtert met de in dag en de directie naar van de gevangenis weigert naar haar situatie te tijdens verbeteren. Wolfs van probeert van alles, maar uit ook Mechels de en Bols kunnen hem niet naar op tv helpen. Hij raakt meer op tv en meer in gefrustreerd en Wolfs besluit tijdens het heft tijdens in eigen hand door te nemen. Gastrollen: het Maud Dolsma, Martijn Nieuwerf, in Lieke Antonisen, Ursul de Geer, tijdens Willem Voogd, Sander van Foppele, een Antje Montero en Ids van naar der een Krieke.Minder

Het is in avond en het een aantal studenten van uit de toneelschool naar van Maastricht repeteert voor de een toneelstuk.Meer Het de is avond door en een aantal op tv studenten van de toneelschool met van Maastricht repeteert het voor een toneelstuk. De door gemoederen en op emoties lopen het zo hoog op dat een het in paar acteurs huilend en ruziënd naar naar buiten rennen. tijdens Eén van hen naar wordt 's ochtends naar dood op in de Maas aangetroffen. Wolfs de en het Eva doen onderzoek en krijgen te het in maken met een eigenwijze regisseur. De met man is een op tv bekend, aanstormend talent op tv in die niet schroomt om zijn op tv acteurs, desnoods met met drugs, door tot het uiterste te dwingen. op tv Voor Wolfs en Eva in is het uit duidelijk naar dat dit experiment de jongen door noodlottig is geworden. Dit de blijkt van echter nog lastig te bewijzen. in Fleur heeft het naar zwaar te de verduren in de met gevangenis. Ze is op tv bedreigd door vrouwen met die door Wolfs en met Eva in op tv de gevangenis een zijn beland. Er wordt zelfs een een op tv poging tot van moord op haar gepleegd. Wolfs een doet wat hij door kan, maar de het gevangenisdirectie lijkt het tijdens allemaal helemaal niet op zo serieus te nemen. op tv Gastrollen: tijdens Maud Dolsma, door Martijn Nieuwerf, Guy Clemens, Khaldoen Elmecky, in Juul uit VrijdagMinder

Wolfs op en Eva krijgen een te maken met de niets ontziende criminelen een die het voorzien hebben op het uit een juwelier. Ze gijzelen het uit zieke dochtertje de van een medewerkster met die ze toegang geeft tot de de kluis.Meer een Wolfs de en Eva krijgen te maken met naar niets ontziende criminelen op tv in die het voorzien hebben op het een tijdens juwelier. Ze gijzelen het zieke in dochtertje in van een medewerkster die ze binnenlaat de en op tv toegang geeft tot de kluis. door De mannen gaan in van ervandoor met een grote hoeveelheid de dure sieraden. Maar door uit alert optreden tijdens van Wolfs en een Eva weten ze de één van de van daders op te pakken voordat hij via naar de luchthaven kan ontsnappen. op tv Ze verhoren naar de man, Serge, maar in die met geeft geen krimp van en lacht ze van zelfs uit. De volgende dag van blijkt van waarom. Zijn van mededaders hebben het de zieke meisje 's nachts weer de ontvoerd en dreigen haar een te de doden als Serge niet in nog dezelfde dag vrijkomt. op tv Terwijl iedereen in jacht maakt een op de verblijfplaats van tijdens het meisje kunnen door Wolfs en Eva op tv niet uit anders dan Serge laten lopen. door Samen met Mechels tijdens en Bols verzinnen ze in een gewaagd plan in om het tijdens meisje de te vinden en naar Serge weer op te pakken. de Marion en Romeo naar krijgen ondertussen te een maken met tijdens een vondeling die bij naar de kerk is het gevonden. Uit de nader onderzoek blijkt dat dit op niet op de eerste keer is. de Gastrollen: Martijn Nieuwerf, het Celine van Purcell, Ad van het KempenMinder

Een een wethouder krijgt het zwaar een te door verduren als hij voor de plaatselijke op tv voetbalclub op geen extra financiering regelt. Het een gevolg een is dat de naar voetbalclub haar op velden kwijtraakt en tijdens moet sluiten.Meer Een wethouder krijgt tijdens het uit zwaar te verduren als hij bij van van een vergadering van de in plaatselijke voetbalclub geen extra op financiering regelt. op tv Het gevolg een is dat de een voetbalclub haar velden kwijtraakt en moet uit sluiten. Een met journalist ter plekke tijdens wil weten wat op er van aan de hand is en of uit de wethouder aan een het vriendjespolitiek doet. De volgende ochtend wordt op tv de de man doodgeslagen op voor zijn woning door gevonden. Iedereen is ervan overtuigd in dat in het om een wraakactie gaat het van supporters. Dan op tv komt het geruchtencircuit in op gang en tijdens is de vraag tijdens of er niet meer op tv aan de hand met is. Heeft van de wethouder inderdaad bevriende door zakenrelaties in voor getrokken bij naar gemeentezaken en is hij misschien met naar wel het slachtoffer geworden van door een kwade concurrent? Wolfs op en met Eva worden op de het zaak gezet. uit Romeo en Marion krijgen op tv in te maken met van overlast van dealende jongeren.. het Gastrollen: Bill van de Dijk, Martijn op tv Nieuwerf, Ruurt de het Maesschalk, Marieke van de WeeldenMinder

juni 2017
17-02-2017 20:35

Slot: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - De keuze (slot)

In de laatste aflevering van dit seizoen wordt het onderzoek naar de familie Vizee groots aangepakt. De geldstromen worden in kaart gebracht en bij een doorzoeking van de voetbalclub vinden ze het mogelijke wapen waarmee de twee chemici van...

10-02-2017 20:30

Zuur

Flikken Maastricht - Zuur

Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. De lijken zijn ernstig verminkt, maar het lukt Wolfs en Eva om e...

03-02-2017 20:35

Donor

Flikken Maastricht - Donor

Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker. Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulance...

27-01-2017 20:30

The last vlog

Flikken Maastricht - The last vlog

Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offline gehaald en Wolfs en Eva krijgen de taak om uit te zoeken of het een stunt is. Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offlin...

20-01-2017 20:35

Blijf van m'n lijf

Flikken Maastricht - Blijf van m'n lijf

De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord. Alle mannen waarvoor de vrouwen gevlucht zijn, worden verdacht. Wolfs en Eva ontdekken al snel dat er meer speelt... De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord....

13-01-2017 20:30

Undercover

Flikken Maastricht - Undercover

Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn en niets van explosieven te weten, Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn e...

06-01-2017 20:30

Plaatselijk belang

Flikken Maastricht - Plaatselijk belang

Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt vermoord gevonden, nadat zijn partij gekaapt is door een oude bekende va... Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt verm...

30-12-2016 20:30

Retraite

Flikken Maastricht - Retraite

Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op het verzoek van een pater die de laatste twee sterfgevallen in zijn k... Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op h...

23-12-2016 20:30

Ontsnapt

Flikken Maastricht - Ontsnapt

Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Als ook nog eens het wapen waarmee de twee lijfwachten van Bols zijn vermoord in de Ponti wordt gevo...

16-12-2016 20:30

Opgejaagd

Flikken Maastricht - Opgejaagd

Na de bloedstollende cliffhanger van de vorige reeks, is de grote vraag of Eva uit handen weet te komen van officier van justitie Jens Bols, die zich van een heel andere en duistere kant heeft laten zien. Hoe loopt het af met Wolfs nu hij z...

06-11-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is, gezien de bedreigingen aan het adres van Jens Bols, kunnen ze een volgende aanslag op hem niet voorkomen.Meer Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is gezien de bedre...

30-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor één meisje fataal af. Na bestudering van de bewakingsbeelden wordt de dealer gepakt, maar hij weigert iets te zeggen.Meer Er duiken vervuilde pillen op in he...

23-10-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk.Meer Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk. De gemoederen en emoties lopen...

16-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze toegang geeft tot de kluis.Meer Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontzi...

09-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als hij voor de plaatselijke voetbalclub geen extra financiering regelt. Het gevolg is dat de voetbalclub haar velden kwijtraakt en moet sluiten.Meer Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 17-02-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord