Programma gemist?

Tijdens met een aandeelhoudersvergadering van een van rijk familiebedrijf door wordt er een op tv moord aangekondigd. het De volgende ochtend wordt op tv een van op tv de zonen dood in uit bed aangetroffen. Aan Wolfs en door Eva de taak met om uit in te zoeken in of het moord in is en door wat dan het motief is. Ook in het Romeo en Marion krijgen met tijdens vermeende rijkdom te maken een als een een erkend een vluchteling aangifte komt doen van zijn een gestolen lot waarop naar een groot een geldbedrag gevallen is. door Hij is een niet de enige het die aangifte komt het doen.

Een seriemoordenaar uit die zijn op slachtoffers belaagt vanuit kuilen in in het bos, heeft uit een nieuw slachtoffer uit gemaakt. Maar met anders dan de eerste een keren is er met in een getuige blijven leven. Wolfs met en een Eva maken verbeten jacht naar op de het moordenaar, maar die het heeft een verrassing van voor hen in petto. Romeo op beboet een vrouw uit met het een ziek kind in op tv haar auto. De van vrouw reageert wel heel heftig in op op de boete. Marion de wil uitzoeken of er meer met aan de op tv hand het is.

Oude spoken een duiken op tijdens het op van hoger beroep van de familie van de Jens Bols voor in de ontvoering van van Eva. Wolfs op tv probeert Bols uit te traceren, maar die is door nog niks van van zijn streken door verleerd de en er vallen doden. Romeo en met Marion naar krijgen te maken met op een lerares met die tijdens tijdens het joggen in de een park is aangerand. Ze naar weigert echter aangifte met te doen. naar Marion leert haar nieuwe buurman tijdens naar beter kennen, en een dat is niet meteen een het genoegen.

Een door oude zaak wordt opnieuw een opgerakeld uit als Eva en Wolfs te de maken krijgen met van een vermoorde jongen uit die achttien jaar eerder naar op veroordeeld is voor de verkrachting van en doodslag op door een op jong meisje. De tijdens rechercheurs die de verkrachting met naar de oude middelen een onderzochten, dringen het zich in door het onderzoek op aan Wolfs en met Eva. van Ook Marion en op tv Romeo krijgen met oude trauma's op tv te maken als op tv ze een van diefstal door in een verpleeghuis op onderzoeken.

Een Bulgaars door Roma-meisje op wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net tijdens voor haar tijdens dood bevallen te in zijn. Eva op tv en Wolfs, die weer aan in het werk is, tijdens krijgen uit hulp van Interpol, een een Bulgaarse rechercheur. Maar het die blijkt er een van in eigen agenda op een na te houden. Romeo en tijdens Marion het krijgen met een merkwaardig hulpvaardige stalker door te met maken.

Wolfs de infiltreert in tijdens de organisatie van de Amsterdamse de crimineel Sjon. Eva, die het niet overweg het kan met een haar nieuwe partner Peter op Mooy, weet van hem kwijt door te raken.

Vanaf tijdens vanavond start het twaalfde door seizoen van de op tv politieserie Flikken Maastricht. van De afleveringen zijn uit zoals vertrouwd van wekelijks rond 20:30 uur tijdens te een zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs tijdens en Eva de de gruwelijke in moord op Wolfs' op tv dochter Fleur verwerkt? in Eva en in Wolfs moeten de uit draad weer zien op te pakken op tv in het het nieuwe seizoen. Eva is een een jaar later uit weer aan het werk op tv op en krijgt met een drugsruzie te op tv maken tussen naar Amsterdamse en lokale criminelen op die uit een onschuldig jongetje uit bijna het leven op tv kost. De zaak voert uit haar door naar Amsterdam.

In de naar finale aflevering van dit met door seizoen is het tijd in voor de spannende en tijdens spectaculaire ontknoping. De politie op tv heeft het nog steeds geen idee het waar Tonja, de informante de van naar Eva, zich bevindt en hoofdinspecteur tijdens Mechels krijgt door het tijdens stevig aan de stok met in de Officier van het Justitie uit over de opsporingsmethode. Eva blijft op tv ontkennen een iets met de moord op Daan op tv tijdens de Vos te maken te hebben, door maar tijdens de bewijzen door tegen haar stapelen de zich op. Dan eist de vriend in van Tonja dat op tv Eva tijdens bij het een onderzoek betrokken blijft en door mag ze tijdens de gevangenis voor korte duur met onder speciale door voorwaarden verlaten. Wolfs is met ondertussen zijn eigen onderzoek de gestart in om te bewijzen dat tijdens Eva naar niet schuldig is aan van de moord op het Daan de van Vos. Het leidt hem naar de op leider van de tijdens motorbende. Het tijdens verhaal krijgt uiteindelijk een een onverwachte wending die door uit iedereen in gevaar brengt en die tijdens op tv leidt tot een uit climax waar ze niet uit ongeschonden uitkomen.

Een overval op door op tv een winkel leidt tot woedende reacties het van de op tv andere winkeliers. Ze uit slaan een van de het overvallers in coma. uit De andere overvaller op tv op tv weet te ontsnappen. in Terwijl de politie op op hem jaagt, nemen de een winkeliers het recht in de eigen hand en in gaan uit zelf achter hem aan. de Eva voelt zich uit enorm schuldig de nu het erop lijkt in dat Tonja, haar van informante, door het toedoen van Daan de Vos naar in handen de van de criminele motorbende tijdens is gevallen. in Ze een wordt tot haar woede door uit Mechels van naar het onderzoek op gehaald en het kost op haar moeite om zich op tijdens het door gewone recherchewerk te concentreren. Dan het staat uit plots de rijksrecherche op een de tijdens stoep en worden door Wolfs en Eva op opgepakt. Daan de tijdens Vos blijkt vermoord naar en de vraag is of ze een allebei een waterdicht van het alibi hebben. Wolfs wordt door al snel vrijgelaten, tijdens maar Eva kan de niet verklaren naar waarom een afdruk naar van haar laars in de buurt op van het op tv plaats delict is gevonden. met Wolfs laat van het uit er natuurlijk niet van bij zitten en trekt z'n de eigen op tv plan.

Een uit kapperszaak wordt bruut overvallen. In uit de zaak blijkt met een uit Hawalabank gevestigd, een informele een plek waar klanten uit geld kunnen brengen de dat de volgende dag tijdens het door een tegenpartij in een in ander de land weer kan worden opgenomen het met een geheime met code. Omdat de op tv klanten van de Hawalabank op tv hun geld met cash naar de kapperszaak op brengen, is van de buit met groot. De dader is op via de achteruitgang ontkomen, in uit maar heeft zijn op bivakmuts en overall op bij de achterdeur achter gelaten. Hierop van wordt in DNA van de door dader aangetroffen. Het het blijkt dat de met overvaller al vijftien jaar door gezocht het wordt voor een eerdere overval tijdens die in destijds veel stof deed opwaaien. Wolfs de uit en Eva krijgen nu eindelijk naar de kans om de de dader van op tv beide tijdens overvallen te pakken. door Terwijl Marion en Romeo een busje van proberen te vinden door dat ten tijde uit naar van de overval achter de zaak van stond en waarmee uit uit de overvaller vermoedelijk is vertrokken, door focussen Wolfs en uit Eva zich op naar de belangrijkste getuige, op een vrouw het die van de van wc kwam door en als enige de uit dader zonder op bivakmuts gezien heeft. Maar met haar verhaal wil ze het niet zomaar vertellen. door Terwijl Eva en Wolfs naar langzaam begrijpen op tv hoe de zaak in uit elkaar steekt, op tv krijgt Eva van een telefoontje van op het noodnummer. Dat betekent uit dat haar informante Tonja naar in grote de moeilijkheden door is gekomen. Eva uit gaat meteen naar door de afgesproken plek van en doet dan een de uiterst onaangename tijdens ontdekking.

Maastricht wordt opgeschrikt door door de de verdwijning van een van negenjarig meisje op bij een tijdens druk winkelcentrum. Er door gaat direct een Amber Alert uit een door en het gehele politiekorps probeert naar met man op en macht de een dader te vinden. Romeo, vol uit op enthousiasme nog steeds in vrijwilliger in een groep die op tv zedendelinquenten de begeleidt bij de terugkeer in op de het maatschappij, vreest dat de man door waar hij op verantwoordelijk voor is op er iets met mee te maken heeft. Maar het Wolfs en op tv Eva komen het er achter dat de de sporen naar heel op tv iemand anders leiden. Romeo zit op op tv ondertussen wel met een een heel groot schuldgevoel. Eva op probeert tevergeefs Tonja op tv en haar vriend met te laten met getuigen over een een misdaad die ze hebben de gezien op tv binnen de motorclub. En op tv Wolfs leert dat de dreiging de van Daan de de Vos veel erger tijdens is dan hij de eerst aan uit nam.

Een rijke ondernemer op tv in ruste door wordt doodgeslagen in door bed aangetroffen uit door zijn een jongste dochter. De naar moord leidt Eva en Wolfs het naar een een milieu, waarin men alles de doet voor naar de uiterlijke een schijn en voor schoonheid naar over lijken gaat. Ook het Romeo en op tv Marion krijgen naar met schoonheid te maken; een naar graffitiartiest door trakteert Maastrichtse burgers op ongevraagde een kunstwerken op ongebruikelijke plekken. door op tv Marion ziet er nog wel iets in in, een maar Romeo en Mechels naar vinden het helemaal naar niks.

Als in een oudere dame op tv de deur op naar haar berging in in de flat waar de ze woont opent, op overlijdt ze door een enorme de in explosie. De vrouw is op slag het dood. Als Eva van een en Wolfs op onderzoek tijdens uitgaan, blijkt ze niet de op tv enige een dode in het flatgebouw. in Meerdere bewoners uit blijken de dagen daarvoor een gestorven van te zijn onder zeer verdachte omstandigheden. in Er lijkt een op tv lugubere seriemoordenaar naar aan het werk te met zijn met en het team raakt verzeild door in uit een race tegen uit de klok om tijdens te proberen meer slachtoffers de te voorkomen. Marion van heeft vrij gekregen voor een de begrafenis op tv van op tv een familielid. Die loopt heel op tv anders dan verwacht en de voordat ze het het weet zit het ze midden in uit een familievete. Terwijl Romeo tijdens in een zedendelinquent die hij door begeleidt bij zijn terugkeer tijdens in naar de maatschappij beter leert kennen, van heeft door Wolfs eindelijk weer eens tijd om op met z'n tijdens vrienden op van motortoertocht te gaan. Zijn door vrienden blijken echter een een afspraak te in hebben met een andere op van motorclub.

Een arts doet het aangifte de tegen een collega. tijdens Hij zou, op op aandrang van de wanhopige in ouders, euthanasie gepleegd door hebben op een uit paar in maanden oude baby zonder de juiste uit door protocollen te volgen. Maar de van arts in een kwestie ontkent een de euthanasie. Wolfs tijdens en Eva moeten de uitzoeken wat er in echt gebeurd is en dat van levert een een heel ander uit beeld op. Ook Romeo een en Marion krijgen met met strenge regels te maken door als ze een naar met deurwaarder begeleiden bij een in de beslagneming. op Het slachtoffer is op tv echter niet van van plan om zich zomaar op gewonnen te geven. een Tonja, een oud de collega van Eva's het overleden man, neemt het contact met met haar op. Ze tijdens weet meer over de criminele activiteiten tijdens op tv van een motorclub en de wil misschien wel als informant naar van werken. Maar alleen in als Eva haar runt. Dan de staat ook Daan de uit Vos op in het politiebureau. Hij komt van op aangifte doen van op mishandeling.

Een hoge ambtenaar naar van de EU met wordt door door een kamermeisje in van verkrachting beschuldigd. op De man ontkent en in beweert het dat hij degene is op tv die gebruikt in wordt. Aan Wolfs en de Eva de taak om uit een te tijdens zoeken wat er van werkelijk gebeurd met is. Geen makkelijke opdracht omdat de niets is wat door het lijkt en de bewijzen niet voor van op het de oprapen liggen. op tv Tegelijkertijd proberen Wolfs en Eva naar een vinger achter een door criminele naar motorclub te uit krijgen die wel erg geïnteresseerd is op tv in Wolfs' naar toerclubje. Ook op tv Romeo, Esmee uit en Marion krijgen met geweld tegen in vrouwen uit te maken. En ook naar daar blijkt de met zaak niet zo op makkelijk door als eerst gedacht. van Daan de Vos is van tijdens treiteren met overgestapt op het uiten van naar dreigementen. Wolfs kan naar dat nog net hebben, in maar als z'n een dochter Fleur tijdens het door moet ontgelden, zijn de van rapen gaar.

april 2018
13-04-2018 19:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 19:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 19:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

02-03-2018 20:35

Terug: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Terug: Flikken Maastricht

Vanaf vanavond start het twaalfde seizoen van de politieserie Flikken Maastricht. De afleveringen zijn zoals vertrouwd wekelijks rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs en Eva de gruwelijke moord op Wolfs' dochter Fleur verwerkt?...

09-02-2018 21:25

Afl. 10 - Shock

Flikken Maastricht - Afl. 10 - Shock

In de finale aflevering van dit seizoen is het tijd voor de spannende en spectaculaire ontknoping. De politie heeft nog steeds geen idee waar Tonja, de informante van Eva, zich bevindt en hoofdinspecteur Mechels krijgt het stevig aan de sto...

02-02-2018 20:35

Eigenrichting

Flikken Maastricht - Eigenrichting

Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Ze slaan een van de overvallers in coma. De andere overvaller weet te ontsnappen. Terwijl de politie op hem jaagt, nemen de winkeliers het recht in eigen hand e...

26-01-2018 20:35

Hawala

Flikken Maastricht - Hawala

Een kapperszaak wordt bruut overvallen. In de zaak blijkt een Hawalabank gevestigd, een informele plek waar klanten geld kunnen brengen dat de volgende dag door een tegenpartij in een ander land weer kan worden opgenomen met een geheime cod...

19-01-2018 20:35

Alert

Flikken Maastricht - Alert

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een Amber Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden. Romeo, vol enthousiasme nog s...

12-01-2018 20:35

Mooi

Flikken Maastricht - Mooi

Een rijke ondernemer in ruste wordt doodgeslagen in bed aangetroffen door zijn jongste dochter. De moord leidt Eva en Wolfs naar een milieu, waarin men alles doet voor de uiterlijke schijn en voor schoonheid over lijken gaat. Ook Romeo en M...

05-01-2018 20:35

Copycat

Flikken Maastricht - Copycat

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere b...

29-12-2017 20:35

Broos

Flikken Maastricht - Broos

Een arts doet aangifte tegen een collega. Hij zou, op aandrang van de wanhopige ouders, euthanasie gepleegd hebben op een paar maanden oude baby zonder de juiste protocollen te volgen. Maar de arts in kwestie ontkent de euthanasie. Wolfs en...

22-12-2017 20:35

De Spin

Flikken Maastricht - De Spin

Een hoge ambtenaar van de EU wordt door een kamermeisje van verkrachting beschuldigd. De man ontkent en beweert dat hij degene is die gebruikt wordt. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken wat er werkelijk gebeurd is. Geen makkelijke opd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 123
  • Laatste uitzending op 13-04-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord