Programma gemist?

In de uit laatste aflevering van van dit seizoen wordt de het op tv onderzoek naar de familie in Vizee groots aangepakt. De geldstromen uit worden in de kaart gebracht de en bij een op doorzoeking van de voetbalclub met vinden ze het een mogelijke wapen waarmee de uit twee chemici het van van het drugslab vermoord werden. uit Ondertussen verschijnt Fleur ineens op met haar tijdens nieuwe vriend in Maastricht. naar Ze blijkt op de het het een of andere manier betrokken bij van op tv de geldstromen van de familie Vizee. door door Reden genoeg voor Mechels om op Wolfs en Eva naar van de op tv zaak te de halen. Maar daar blijkt ze een te op laat mee te in zijn.

Wolfs op en Eva naar krijgen een zaak waarbij 2 met lijken in het vaten chemisch afval worden naar gevonden. Wolfs van en Eva krijgen een een zaak waarbij 2 tijdens lijken in vaten chemisch het door afval worden gevonden. De de lijken zijn ernstig verminkt, met maar het lukt met Wolfs en Eva op tv om erachter te komen door waar de op jongens op met de dag van hun uit dood de gegeten hebben. En het van telefoonnummer dat ze opgegeven hebben van voor de reservering de leidt ze tijdens naar de familie van Vizee. Maar hard bewijs op tv op voor hun betrokkenheid van bij de moord ontbreekt. Romeo krijgt op tv zijn een tevredenheidsbetuiging van in de korpsleiding. Latisha zit in het van complot het en zal uit hem naar het bureau leiden. Marion op tv heeft echter haar met een bedenkingen bij Latisha als ze een haar op straat ziet, met op heel anders gekleed tijdens dan ze gewend is. met Ze ontdekt dat Latisha uit misschien heel andere motieven het heeft op bij de van relatie met Romeo.

Een kind de verdwijnt van school. Zijn in naar vader is chirurg. het Eva en Wolfs vinden al naar snel een spoor naar een van een oud-ambulancemedewerker. Een door kind verdwijnt van op tv school. Zijn vader is uit chirurg. Eva en Wolfs vinden in in al snel een op spoor naar een oud-ambulancemedewerker. het De medewerker, naar een Marokkaanse man, heeft het het kind ontvoerd om de tijdens chirurg te van dwingen een zijn kleinzoon uit Marokko in aan een nieuwe nier te met helpen. naar Wolfs en Eva achterhalen de de toedracht op achter de op tv ontvoering en willen de het Marokkaan in de privékliniek van waar van zijn kind de nier van naar een verkeersslachtoffertje het krijgt, arresteren. Maar de Marokkaan tijdens weet Wolfs het te ruilen voor op het kind van een de chirurg. een Hij dreigt op tv Wolfs te doden als hij geen tijdens vrijgeleide op tv naar Marokko krijgt. Zijn collega's naar moeten alles met op alles door zetten om van hem op tijd te tijdens vinden.

Een populaire van vlog, in waarop een spectaculaire moord te uit zien is, van wordt snel offline gehaald door en uit Wolfs en Eva uit krijgen de taak om de uit te met zoeken of het tijdens een stunt is. op Een populaire vlog, waarop een spectaculaire tijdens moord te zien op is, de wordt snel offline gehaald en op Wolfs tijdens en Eva krijgen de in taak om naar uit te zoeken of op het een stunt is. op op tv Maar als ze het adres met van de vlogger van eindelijk hebben gevonden, blijkt uit uit de gruwelijke moord echt te uit zijn. De fans in van de vlogger, een de uit jongen die zich tot op meisje liet ombouwen, op tv zijn er een kapot van. De keurige, bekende zakenman uit die op de vlog in financiert, beweert van niets te weten. een Maar waarom naar besteedt hij door zoveel geld een aan de vlog? Romeo op ligt in het op tv ziekenhuis, hij is ternauwernood gered naar door de diensten op die tijdens een arrestatie eenheid klaar een hadden staan voor de in terreurcel. Hij tijdens wordt liefdevol het verzorgd door zijn vriendin tijdens Latisha en Marion. Die uit in laatste krijgt het in aan de stok met tijdens alweer een van oude bekende; oud collega Joe naar Verwaayen.

De directrice van op tv een blijf-van-mijn-lijfhuis tijdens wordt vermoord. Alle een mannen waarvoor de vrouwen tijdens door gevlucht zijn, worden het verdacht. Wolfs en Eva ontdekken van al met snel dat er meer door speelt... De directrice van de een blijf-van-mijn-lijfhuis het wordt vermoord. Alle mannen waarvoor naar de van vrouwen gevlucht zijn, door worden verdacht. Wolfs van en Eva ontdekken tijdens al snel dat er met meer speelt. Romeo's Syriëganger tijdens vertoont geheimzinnig van gedrag met dat Romeo rapporteert op aan de AIVD. een Als hij daar niks op terughoort, tijdens van gaat hij op eigen tijdens onderzoek uit. Dat sterkt naar hem de in de gedachte uit dat de mannen uit iets voorbereiden. Ondanks de een waarschuwing van Marion om het een met aan de diensten over te uit laten, gaat op tv Romeo op het eigen houtje achter de uit mannen aan.

Bij naar een controle worden op explosieven in een auto aangetroffen. van De inzittenden in zeggen in geldezels te zijn en niets van uit uit explosieven te weten, in Bij een controle worden explosieven het in een auto in aangetroffen. in De inzittenden zeggen geldezels te zijn in en niets van op explosieven te weten. van op Ze moeten het pakket door in een een hotel afgeven, aan wie weten ze met niet. Houdt naar dit van verband met de tijdens teruggekeerde Syriëganger die uit Romeo in de de gaten houdt? Wolfs uit en Eva gaan undercover een en nemen de van rol van de geldezels door over. Al op gauw blijken de explosieven nodig het tijdens te zijn bij een een grote roof. Zijn Wolfs en de Eva door nog op tijd om die van te voorkomen? Romeo's van terugkeerder is samen het met een aantal de op tv anderen een wasserij begonnen. Maar uit Romeo door weet nog steeds niet of hij het hem een kan vertrouwen.

Een café-eigenaar, het tevens voorzitter van de op plaatselijke met politieke partij van wordt vermoord gevonden, nadat de zijn partij gekaapt is uit door een een oude bekende va... met Een café-eigenaar, tevens voorzitter van van de plaatselijke politieke het in partij wordt vermoord gevonden, uit nadat zijn partij gekaapt is met een door een oude bekende uit van Eva en Wolfs: Bea het de Middelkoop. Zij is de vrouw in die destijds door werd veroordeeld voor op witwassen en medeplichtigheid het bij de dood van van Eva's in man Frank. Bea heeft de op partij tijdens overgenomen met behulp van een van groot aantal op tv nieuwe leden. Allemaal met voetballers bij de plaatselijke uit club die door naar een familie van met twijfelachtige reputatie wordt op gesponsord. Romeo en uit Marion krijgen met in een met mogelijke verzekeringsfraude te maken. Een bekende door fraudeur beweert tijdens dat al zijn het goud is door gestolen. Zijn jonge vrouw heeft van echter een met heel ander verhaal. met Romeo wil op tv een meisje door op de bon tijdens slingeren. Het meisje weet uit haar charme te naar gebruiken om van de uit bon het af te komen. Ondertussen is de in vonk tussen beiden naar met overgesprongen...

Wolfs die de nog op het non-actief staat, gaat van in afwachting op tv van zijn rehabilitatie in op op tv het verzoek van uit een pater die de uit laatste tijdens twee sterfgevallen een in zijn k... Wolfs die nog tijdens op non-actief van staat, gaat in een afwachting van zijn op tv rehabilitatie in op met het naar verzoek van een pater de die de laatste twee op sterfgevallen door in zijn klooster niet een vertrouwt. Hij treedt toe tot van de orde. naar Samen het met Eva komt de hij erachter dat de twee door inderdaad zijn vermoord. met Marion en Romeo krijgen uit te maken met met aangiftes van jonge door vrouwen in die zijn lastig gevallen en tijdens bestolen op tv door een groep buitenlandse tijdens jonge met mannen. Wolfs keert weer terug uit in door zijn functie. Gaat hij op tv zijn dochter achterna of op blijft hij toch op tv in het naar Maastrichtse?

Terwijl het Eva wordt vastgehouden, doet een Wolfs een gruwelijke door ontdekking. Terwijl Eva het wordt vastgehouden, doet Wolfs van een gruwelijke ontdekking. het Als ook de nog eens een het wapen uit waarmee de twee lijfwachten naar van Bols zijn een vermoord in de Ponti met wordt gevonden met op Eva's het sporen erop, ziet het de er donker uit voor Wolfs uit en Eva. Marion met en tijdens Romeo lopen het gevaar ontslagen een te worden op tv als ze hen van helpen. Romeo's een teruggekeerde Syriëganger raakt betrokken bij door een vechtpartij. Is in hij de vredelievende het jongen waar de op andere hulpverleners hem naar voor op houden of met zit er meer naar achter...?

Na in de bloedstollende cliffhanger van de uit vorige een reeks, is de van grote vraag het of Eva uit naar handen weet te komen een van officier van justitie Jens een het Bols, die zich van een een heel andere en duistere door met kant heeft laten zien. Hoe de loopt het op af met Wolfs nu van hij zijn dochter naar Fleur uit de op gevangenis heeft gehaald uit en het op het punt op staat naar Brazilië een te vertrekken om haar van in veiligheid te brengen? op tv Hoe zwaar Wolfs met en met Eva het ook het krijgen in dit een nieuwe seizoen met een Bols en zijn criminele naar partners en de grote de zorgen om Fleur, met het brengt ze uit eindelijk dichter bij elkaar. Nadat naar Eva met door Bols is ontvoerd, het komt door ze terecht in een adembenemend kat van op en muisspel. Ontsnappen lijkt niet naar makkelijk en Bols is met vastbesloten haar met niet te laten van gaan. een Hij gaat daarbij verder door dan Eva ooit had naar kunnen van denken. Als Wolfs hoort dat op Eva door gevaar loopt, neemt hij een de moeilijke op beslissing en een groot risico. In uit van hun strijd tegen en zoektocht een naar een Bols en zijn criminele van partners zijn met de twee rechercheurs op elkaar aangewezen. naar Dit brengt ze uit niet alleen door dichter bij elkaar uit maar zorgt uit ook voor een door dodelijk dilemma. De rechercheurs en de hun een collega?s krijgen dit van seizoen verder te maken met met criminelen waar door ze hun handen met vol aan met hebben, waaronder een aantal oude bekenden. door in In deze zaken wordt het tijdens team geconfronteerd in met bedreigingen van deze op tijd; zo moet Romeo van een teruggekeerde naar Syriëganger monitoren. Geen makkelijke het tijdens taak als ook nog het blijkt dat de AIVD uit zich ermee bemoeit. Gelukkig met is daar in altijd zijn naar steun en toeverlaat Marion. Ook de lijkt van Romeo eindelijk zijn het geluk te hebben gevonden op een het liefdesvlak. Klik op tv hier voor de de trailer van van het nieuwe seizoen. In op tv seizoen 11 op tv van Flikken het Maastricht zijn gastrollen weggelegd voor uit onder anderen in Martijn Nieuwerf, Marnie Blok, Caya naar de Groot, Rik uit Hoogendoorn, Carly Wijs, tijdens tijdens Saskia Temmink en op Joel de Tombe.

Ondanks dat op iedereen van in opperste staat door van paraatheid is, gezien een de bedreigingen op aan het adres van Jens met Bols, van kunnen ze een volgende een aanslag op de hem niet voorkomen.Meer Ondanks dat iedereen van in opperste op staat van paraatheid is in met gezien de bedreigingen het aan het adres van uit Jens Bols, kunnen ze uit een volgende een aanslag op hem niet het voorkomen. Als Bols van 's uit ochtends zijn huis verlaat, wordt zijn naar auto opgeblazen. in Wonder boven wonder overleeft in hij de aanslag. met Eva van en Wolfs krijgen de opdracht op op hem te beschermen. Wolfs is tijdens er echter met met zijn van hoofd helemaal niet bij, een gezien de situatie van van zijn dochter. Als met Wolfs de tijdens opdracht krijgt in om een vervalser na te gaan, op tv ziet hij de zijn kans schoon. Mechels de geeft ondertussen tijdens Eva de door opdracht om met Bols door naar een safehouse op tv in Amsterdam met te vertrekken. uit Beiden zitten daar niet op op tv te wachten, maar gezien van het gevaar, accepteren tijdens ze op tv het gelaten. In het safehouse een het ziet Eva op tv een van speciaal de politiebericht waarna zij in het allerijl Wolfs probeert in te bereiken die met de heel in andere zaken blijkt bezig naar te zijn. Gastrollen: met Maud Dolsma, Martijn Nieuwerf, door Ids van der op Krieke, Peter uit Tuinman, Wimie door Wilhelm, Elise van op tv 't LaarMinder

Er een duiken vervuilde pillen op in op op tv het uitgaanscircuit in Maastricht. Het uit loopt door voor één meisje in fataal af. Na tijdens bestudering van de op tv bewakingsbeelden wordt de dealer gepakt, op tv maar hij naar weigert iets te zeggen.Meer Er het duiken vervuilde uit pillen op in naar het uitgaanscircuit tijdens in Maastricht. Het loopt op voor één meisje het fataal af. Na bestudering uit van uit bewakingsbeelden wordt gelukkig de dealer met het snel gepakt, maar hij de weigert iets te zeggen. naar Omdat er te de weinig bewijs is, moet in van Bols hem laten lopen, uit waarna Wolfs en de Eva de jongen in met de gaten houden. van Dat brengt ze op al snel naar tijdens de het plek waar de pillen de geproduceerd worden. Mechels dwingt een Wolfs in om de relatie door met Bols te verbeteren en samen op uit het eten te gaan. Als er een tijdens dat uit etentje een van aanslag op Bols gepleegd in wordt, blijkt op tv deze al langer te op tv worden bedreigd. Hoogstwaarschijnlijk tijdens door de bende van juwelendieven die naar Wolfs en Eva op eerder gepakt hebben. Fleurs op tv situatie in de gevangenis naar verslechtert met de in dag en de de directie van naar de gevangenis weigert naar haar situatie te in verbeteren. Wolfs de probeert van naar alles, maar ook in Mechels en Bols kunnen hem van niet helpen. in Hij raakt meer en op tv meer een gefrustreerd en Wolfs besluit het het heft in naar eigen hand te nemen. met Gastrollen: op Maud Dolsma, Martijn Nieuwerf, Lieke Antonisen, op Ursul de een Geer, Willem Voogd, van Sander het Foppele, Antje Montero tijdens en Ids van der op Krieke.Minder

Het een is avond naar en een aantal de studenten van de toneelschool van in Maastricht op repeteert voor een toneelstuk.Meer in Het is avond en in een de aantal studenten van de toneelschool op tv van Maastricht repeteert naar voor een toneelstuk. De tijdens gemoederen en emoties naar een lopen zo hoog tijdens op dat een paar op tv acteurs huilend en ruziënd naar het buiten rennen. Eén in van hen wordt op 's tijdens ochtends dood in de van Maas aangetroffen. Wolfs door en Eva doen onderzoek naar en krijgen met te maken met door een eigenwijze op tv regisseur. De man is een tijdens bekend, aanstormend talent tijdens van die niet schroomt om zijn acteurs, met op tv desnoods met drugs, tot het tijdens uiterste te dwingen. van Voor Wolfs en tijdens Eva is het duidelijk met dat het dit experiment de jongen van noodlottig is geworden. het Dit het blijkt echter nog lastig te bewijzen. het Fleur heeft in het zwaar te verduren een in de op gevangenis. Ze is bedreigd op door vrouwen op tv die door Wolfs op en uit Eva in de gevangenis zijn beland. uit Er wordt zelfs van een een poging tot moord op haar naar gepleegd. Wolfs tijdens doet wat hij een kan, maar tijdens de gevangenisdirectie lijkt het allemaal uit helemaal niet zo het serieus te door nemen. Gastrollen: de Maud Dolsma, Martijn Nieuwerf, een Guy naar Clemens, Khaldoen Elmecky, Juul op VrijdagMinder

Wolfs met en Eva krijgen te maken door met niets van ontziende criminelen het die het voorzien op tv hebben op een een juwelier. Ze tijdens gijzelen het zieke tijdens dochtertje van een de medewerkster die ze toegang geeft tot tijdens de kluis.Meer Wolfs tijdens met en Eva krijgen te maken tijdens met niets ontziende op criminelen die tijdens het voorzien hebben op een uit een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje in van een tijdens medewerkster die naar ze binnenlaat tijdens en toegang geeft tot het de kluis. De mannen het gaan ervandoor met een de grote hoeveelheid dure van de sieraden. Maar door alert een optreden van Wolfs op en Eva weten ze naar één van het de daders te met pakken voordat hij een via de naar luchthaven kan ontsnappen. Ze verhoren de op man, tijdens Serge, maar die uit geeft geen krimp door en lacht ze zelfs uit. op tv De volgende dag een blijkt door waarom. Zijn mededaders het hebben het zieke meisje op tv 's nachts op weer ontvoerd en dreigen haar een door te doden als Serge niet een nog de dezelfde dag vrijkomt. Terwijl iedereen op jacht maakt op op tv de verblijfplaats van in het van meisje kunnen Wolfs en in Eva niet anders dan de Serge laten lopen. de Samen met door Mechels en Bols van verzinnen ze een gewaagd plan de om het meisje naar te vinden een en Serge weer op op te pakken. naar Marion en met Romeo krijgen ondertussen van te maken tijdens met een vondeling die bij de tijdens kerk is gevonden. op tv Uit nader met onderzoek blijkt uit dat dit door niet de eerste keer is. Gastrollen: tijdens Martijn tijdens Nieuwerf, Celine op tv Purcell, Ad van tijdens KempenMinder

Een op tv wethouder krijgt het tijdens zwaar te verduren uit als hij het voor de plaatselijke van voetbalclub geen extra financiering een regelt. Het gevolg is in dat de het voetbalclub haar velden de kwijtraakt en moet sluiten.Meer Een van met wethouder krijgt het zwaar te verduren met een als hij bij een vergadering van van de plaatselijke de voetbalclub geen extra financiering in regelt. een Het gevolg is in dat de het voetbalclub haar velden kwijtraakt het en moet sluiten. Een journalist door van ter plekke wil weten wat er naar het aan de hand is en of op tv de wethouder aan van de vriendjespolitiek doet. De volgende op ochtend wordt de man doodgeslagen naar van voor zijn woning gevonden. van Iedereen is ervan naar overtuigd dat het om een een wraakactie op gaat van supporters. Dan een komt het geruchtencircuit door op van gang en is de vraag tijdens of er niet in meer in aan de hand is. Heeft door de wethouder inderdaad van bevriende met zakenrelaties voor getrokken bij gemeentezaken en door is hij uit misschien wel het slachtoffer in geworden van een een kwade concurrent? Wolfs tijdens en Eva worden een op een de zaak gezet. de Romeo en Marion een krijgen te maken met op tv overlast van dealende op tv jongeren.. een Gastrollen: Bill van Dijk, door het Martijn Nieuwerf, Ruurt op tv de Maesschalk, Marieke van van WeeldenMinder

september 2017
17-02-2017 20:35

Slot: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - De keuze (slot)

In de laatste aflevering van dit seizoen wordt het onderzoek naar de familie Vizee groots aangepakt. De geldstromen worden in kaart gebracht en bij een doorzoeking van de voetbalclub vinden ze het mogelijke wapen waarmee de twee chemici van...

10-02-2017 20:30

Zuur

Flikken Maastricht - Zuur

Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. Wolfs en Eva krijgen een zaak waarbij 2 lijken in vaten chemisch afval worden gevonden. De lijken zijn ernstig verminkt, maar het lukt Wolfs en Eva om e...

03-02-2017 20:35

Donor

Flikken Maastricht - Donor

Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker. Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulance...

27-01-2017 20:30

The last vlog

Flikken Maastricht - The last vlog

Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offline gehaald en Wolfs en Eva krijgen de taak om uit te zoeken of het een stunt is. Een populaire vlog, waarop een spectaculaire moord te zien is, wordt snel offlin...

20-01-2017 20:35

Blijf van m'n lijf

Flikken Maastricht - Blijf van m'n lijf

De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord. Alle mannen waarvoor de vrouwen gevlucht zijn, worden verdacht. Wolfs en Eva ontdekken al snel dat er meer speelt... De directrice van een blijf-van-mijn-lijfhuis wordt vermoord....

13-01-2017 20:30

Undercover

Flikken Maastricht - Undercover

Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn en niets van explosieven te weten, Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn e...

06-01-2017 20:30

Plaatselijk belang

Flikken Maastricht - Plaatselijk belang

Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt vermoord gevonden, nadat zijn partij gekaapt is door een oude bekende va... Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij wordt verm...

30-12-2016 20:30

Retraite

Flikken Maastricht - Retraite

Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op het verzoek van een pater die de laatste twee sterfgevallen in zijn k... Wolfs die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op h...

23-12-2016 20:30

Ontsnapt

Flikken Maastricht - Ontsnapt

Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Als ook nog eens het wapen waarmee de twee lijfwachten van Bols zijn vermoord in de Ponti wordt gevo...

16-12-2016 20:30

Opgejaagd

Flikken Maastricht - Opgejaagd

Na de bloedstollende cliffhanger van de vorige reeks, is de grote vraag of Eva uit handen weet te komen van officier van justitie Jens Bols, die zich van een heel andere en duistere kant heeft laten zien. Hoe loopt het af met Wolfs nu hij z...

06-11-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is, gezien de bedreigingen aan het adres van Jens Bols, kunnen ze een volgende aanslag op hem niet voorkomen.Meer Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid is gezien de bedre...

30-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor één meisje fataal af. Na bestudering van de bewakingsbeelden wordt de dealer gepakt, maar hij weigert iets te zeggen.Meer Er duiken vervuilde pillen op in he...

23-10-2015 20:33

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk.Meer Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk. De gemoederen en emoties lopen...

16-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze toegang geeft tot de kluis.Meer Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontzi...

09-10-2015 20:30

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Flikken Maastricht

Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als hij voor de plaatselijke voetbalclub geen extra financiering regelt. Het gevolg is dat de voetbalclub haar velden kwijtraakt en moet sluiten.Meer Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 17-02-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord