Programma gemist?

Ze uit heeft een in afscheidsbriefje achter gelaten en de met politie concludeert dat ze tijdens zelfmoord gepleegd heeft. op Maar haar op moeder, burgemeester van een tijdens dorp in in de buurt van Maastricht, met tijdens kan dat niet geloven in en haalt Wolfs het en Eva erbij.Marion en Romeo op van doen onderzoek naar Marions het buurmeisje. Is ze verdwenen en van een wat is er in dan met haar door gebeurd?Eva is gegijzeld door door de Albanezen die door Bols door zijn opgelicht. uit Die hopen dat Bols op haar komt met bevrijden. door Maar Bols is slim op tv genoeg om dat in niet alleen te doen. Hij op tv spant Wolfs de voor zijn het karretje. En dat op tv belooft een bloedstollende een laatste aflevering van seizoen 12 tijdens te van worden.

Een keurige in student wordt naar dood aangetroffen. het De wijze waarop het is tijdens gebeurd wijst naar een de net vrijgelaten het crimineel die incasso's deed uit voor drugscriminelen. tijdens Zat de een jongen in de drugswereld door of heeft zijn uit dood met zijn op tv scriptie te de maken? Marion en Romeo ontfermen met zich op over een meisje dat betrapt uit door werd op winkeldiefstal.

Tijdens een het aandeelhoudersvergadering naar van een rijk in familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. door De volgende ochtend met wordt een van op tv de zonen een dood in in bed aangetroffen. Aan Wolfs en door het Eva de taak naar om uit te zoeken of het een moord is en tijdens wat op tv dan het motief is. Ook tijdens Romeo een en Marion door krijgen met vermeende rijkdom te maken op als een uit erkend vluchteling aangifte een komt doen van zijn van gestolen uit lot waarop een van groot geldbedrag gevallen is. Hij op tv is niet de tijdens enige een die aangifte komt van doen.

Een op tv seriemoordenaar die van zijn slachtoffers belaagt het vanuit kuilen in het het bos, heeft een door nieuw slachtoffer de gemaakt. Maar anders dan de van eerste van keren is er tijdens een getuige blijven uit leven. Wolfs en Eva maken het verbeten jacht tijdens op de moordenaar, maar die op naar heeft een verrassing voor hen in in het petto. Romeo beboet een vrouw met de een een ziek kind in haar de auto. De vrouw reageert het wel heel heftig op op door de boete. een Marion wil uitzoeken het of er meer aan de hand de op tv is.

Oude spoken van duiken tijdens op tijdens het hoger beroep op van de uit familie van het Jens Bols voor de van ontvoering van met Eva. Wolfs probeert Bols uit te traceren, maar die is het nog met niks van van zijn streken verleerd en er vallen van doden. Romeo en op tv uit Marion krijgen te maken met met een lerares die uit tijdens het joggen op in een park het is door aangerand. Ze weigert echter aangifte te op doen. met Marion leert haar nieuwe buurman tijdens beter kennen, en tijdens dat is van niet meteen een met genoegen.

Een oude zaak op wordt tijdens opnieuw opgerakeld als Eva en van Wolfs te maken tijdens krijgen een met een vermoorde een jongen die achttien in jaar eerder veroordeeld is voor op tv de in verkrachting en doodslag op met een jong meisje. met De in rechercheurs die de de verkrachting met de oude middelen tijdens onderzochten, dringen op tv zich in door het onderzoek op op tv aan Wolfs en Eva. Ook uit Marion uit en Romeo krijgen met tijdens oude trauma's te maken tijdens als ze een door diefstal in in een verpleeghuis naar onderzoeken.

Een het Bulgaars Roma-meisje wordt een vermoord aangetroffen. van Ze blijkt net voor op tv haar dood bevallen te in zijn. Eva en Wolfs, in die weer aan met van het werk is, krijgen hulp van door Interpol, naar een Bulgaarse rechercheur. Maar op die blijkt uit er een eigen agenda op naar tijdens na te houden. Romeo en het Marion op krijgen met een merkwaardig met hulpvaardige stalker te een maken.

Wolfs infiltreert in het de op tv organisatie van de Amsterdamse uit crimineel Sjon. van Eva, die een niet overweg kan met door haar nieuwe partner Peter het Mooy, weet hem kwijt van te tijdens raken.

Vanaf vanavond start door het van twaalfde seizoen van de politieserie naar tijdens Flikken Maastricht. De het afleveringen zijn zoals vertrouwd de wekelijks rond in 20:30 uur te zien de op NPO 1. Hoe hebben het Wolfs met en Eva de gruwelijke moord met op Wolfs' dochter tijdens Fleur verwerkt? Eva en de tijdens Wolfs moeten de draad weer naar zien op te pakken tijdens van in het nieuwe seizoen. Eva is het een jaar later tijdens weer aan het naar werk en krijgt op tv met een drugsruzie te tijdens maken tussen Amsterdamse de en lokale naar criminelen die tijdens een onschuldig jongetje bijna het op leven kost. De door zaak voert op tv haar naar uit Amsterdam.

In de finale op aflevering van dit een seizoen uit is het tijd voor op tv de spannende naar en spectaculaire op tv ontknoping. De politie heeft in nog steeds geen idee waar een tijdens Tonja, de informante van Eva, zich op tv bevindt en hoofdinspecteur van tijdens Mechels krijgt het stevig aan op de stok met de de Officier van door Justitie over de de opsporingsmethode. Eva blijft op tv ontkennen iets met de een naar moord op Daan de Vos te een de maken te hebben, maar de in bewijzen tegen haar stapelen in zich op. door Dan eist de vriend door van Tonja dat in Eva met bij het van onderzoek betrokken blijft en mag ze tijdens de door gevangenis voor op tv korte duur onder speciale tijdens voorwaarden verlaten. Wolfs is in ondertussen uit zijn eigen onderzoek gestart tijdens om te in bewijzen dat Eva niet schuldig is van aan de door moord op Daan uit de Vos. Het leidt met hem naar naar de uit leider van de motorbende. Het verhaal op krijgt uiteindelijk door een onverwachte met wending die iedereen in in gevaar brengt door en die van leidt tot een climax waar de ze niet op tv ongeschonden uitkomen.

Een overval op tijdens uit een winkel leidt de tot woedende reacties van de andere in met winkeliers. Ze slaan een van op tv de overvallers in door coma. het De andere overvaller weet te naar ontsnappen. Terwijl naar de politie op hem jaagt, in nemen een de winkeliers met het recht in eigen hand met en gaan zelf op achter hem aan. Eva uit voelt zich het enorm naar schuldig nu het erop lijkt op tv dat tijdens Tonja, haar informante, van door toedoen van door Daan de Vos in de handen van tijdens de criminele motorbende is gevallen. een Ze wordt het tot haar woede door naar Mechels van het het onderzoek een gehaald en het kost haar op tv moeite om zich op uit het op gewone recherchewerk te van concentreren. Dan staat plots uit de uit rijksrecherche op de stoep in en worden Wolfs en Eva de opgepakt. Daan tijdens de Vos blijkt met vermoord tijdens en de vraag is het of ze op allebei een waterdicht alibi hebben. Wolfs van het wordt al snel vrijgelaten, maar tijdens Eva kan niet verklaren een op tv waarom een afdruk van haar naar laars in het de buurt van het plaats een een delict is gevonden. Wolfs laat met het er natuurlijk niet uit op bij zitten en trekt z'n op tv eigen in plan.

Een tijdens kapperszaak wordt door bruut overvallen. In de op zaak blijkt uit een Hawalabank gevestigd, een informele plek met het waar klanten geld kunnen brengen dat een de volgende dag uit door een tegenpartij een in in een ander land weer op tv kan op tv worden opgenomen met een geheime naar code. Omdat de de klanten van de Hawalabank tijdens hun geld cash met naar naar de kapperszaak in brengen, is de buit groot. door De dader is via het de tijdens achteruitgang ontkomen, maar uit heeft zijn door bivakmuts en overall bij op de achterdeur achter uit gelaten. Hierop wordt naar DNA van de op tv dader aangetroffen. uit Het blijkt dat de overvaller al op tv vijftien jaar het gezocht wordt voor de een eerdere overval naar die destijds een veel stof deed op tv opwaaien. Wolfs en met Eva krijgen nu eindelijk de een kans op tv om de dader van beide door overvallen te tijdens pakken. in Terwijl Marion en Romeo door een busje proberen tijdens te vinden dat ten tijdens tijde van de met overval achter het de zaak een stond en waarmee naar de overvaller vermoedelijk is vertrokken, focussen op tv Wolfs de en Eva zich de op de belangrijkste getuige, een met vrouw die van een de naar wc kwam en als door enige in de dader zonder een bivakmuts gezien heeft. Maar met haar verhaal wil ze het niet zomaar vertellen. op Terwijl Eva het en Wolfs langzaam begrijpen met hoe de zaak in tijdens elkaar op tv steekt, krijgt Eva van een telefoontje op uit het noodnummer. Dat op betekent dat haar naar informante Tonja door in grote moeilijkheden door is gekomen. Eva op tv gaat meteen naar naar de afgesproken plek en doet op dan een uiterst uit onaangename uit ontdekking.

Maastricht wordt opgeschrikt van door een de verdwijning van een negenjarig in op tv meisje bij een met druk winkelcentrum. Er gaat uit direct een op tv Amber Alert uit en het in gehele politiekorps in probeert met man en tijdens macht de dader te in vinden. Romeo, met vol enthousiasme nog naar steeds vrijwilliger in een het naar groep die zedendelinquenten begeleidt bij op tv de terugkeer in de met maatschappij, door vreest dat de door man waar hij op tv verantwoordelijk voor op is er iets mee te maken in heeft. Maar op tv Wolfs en Eva komen een tijdens er achter dat met de sporen naar heel de iemand anders leiden. Romeo de zit ondertussen tijdens wel met een heel de groot schuldgevoel. van Eva probeert tevergeefs een Tonja en naar haar vriend te op tv laten getuigen over een misdaad die door ze hebben gezien de in binnen de motorclub. En Wolfs leert naar dat de door dreiging van Daan de tijdens Vos veel erger op tv is dan het hij eerst aan van nam.

Een naar rijke ondernemer in ruste tijdens wordt het doodgeslagen in bed aangetroffen door zijn op jongste van dochter. De moord leidt Eva door op tv en Wolfs naar een milieu, waarin van men door alles doet voor de uiterlijke door uit schijn en voor van schoonheid over lijken met gaat. Ook Romeo en Marion door krijgen met door schoonheid te een maken; een graffitiartiest op tv trakteert Maastrichtse burgers op met ongevraagde kunstwerken in op ongebruikelijke plekken. op tv Marion ziet er nog wel uit iets in, een maar Romeo en Mechels op vinden een het helemaal niks.

Als op een oudere dame de tijdens deur naar haar berging op in de op flat van waar ze woont opent, overlijdt ze op tv op tv door een enorme explosie. De vrouw met door is op slag dood. met Als Eva op tv en Wolfs op door onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de in de enige dode in door het flatgebouw. Meerdere bewoners uit blijken de dagen daarvoor gestorven naar het te zijn onder zeer het verdachte omstandigheden. Er lijkt een in tijdens lugubere seriemoordenaar aan in het werk te zijn van en het team door raakt verzeild door in een race tegen in de klok om te op tv proberen meer slachtoffers te een voorkomen. Marion met heeft vrij gekregen voor op tv de begrafenis van de een familielid. Die in loopt op heel anders uit dan verwacht en voordat ze het het weet zit met ze een midden in een familievete. in Terwijl Romeo een zedendelinquent die van hij begeleidt een bij zijn terugkeer de in de maatschappij beter het leert kennen, tijdens heeft Wolfs eindelijk de weer eens een tijd om tijdens met z'n vrienden in op motortoertocht te gaan. uit Zijn vrienden blijken echter uit een door afspraak te hebben met een andere tijdens in motorclub.

september 2018
27-04-2018 20:35

Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Flikken Maastricht - Afl. 9 & 10 - Bols (slot)

Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij.Marion en Romeo...

20-04-2018 20:35

Afl. 8 - Oud zeer

Flikken Maastricht - Afl. 8 - Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Mar...

13-04-2018 20:35

Afl. 7 - Familie

Flikken Maastricht - Afl. 7 - Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. Aan Wolfs en Eva de taak om uit te zoeken of het moord is en wat dan het...

06-04-2018 20:35

Afl. 6 - Valkuilen

Flikken Maastricht - Afl. 6 - Valkuilen

Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Maar anders dan de eerste keren is er een getuige blijven leven. Wolfs en Eva maken verbeten jacht op de moordenaar, maar die h...

30-03-2018 20:35

Afl. 5 - Bedrogen

Flikken Maastricht - Afl. 5 - Bedrogen

Oude spoken duiken op tijdens het hoger beroep van de familie van Jens Bols voor de ontvoering van Eva. Wolfs probeert Bols te traceren, maar die is nog niks van zijn streken verleerd en er vallen doden. Romeo en Marion krijgen te maken met...

23-03-2018 20:35

Afl. 4 - Cold case

Flikken Maastricht - Afl. 4 - Cold case

Een oude zaak wordt opnieuw opgerakeld als Eva en Wolfs te maken krijgen met een vermoorde jongen die achttien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting en doodslag op een jong meisje. De rechercheurs die de verkrachting met de oude m...

16-03-2018 20:35

Afl. 3 - Verlossing

Flikken Maastricht - Afl. 3 - Verlossing

Een Bulgaars Roma-meisje wordt vermoord aangetroffen. Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn. Eva en Wolfs, die weer aan het werk is, krijgen hulp van Interpol, een Bulgaarse rechercheur. Maar die blijkt er een eigen agenda op na te ...

09-03-2018 20:35

Afl. 2 - Eva

Flikken Maastricht - Afl. 2 - Eva

Wolfs infiltreert in de organisatie van de Amsterdamse crimineel Sjon. Eva, die niet overweg kan met haar nieuwe partner Peter Mooy, weet hem kwijt te raken.

02-03-2018 20:35

Terug: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht - Terug: Flikken Maastricht

Vanaf vanavond start het twaalfde seizoen van de politieserie Flikken Maastricht. De afleveringen zijn zoals vertrouwd wekelijks rond 20:30 uur te zien op NPO 1. Hoe hebben Wolfs en Eva de gruwelijke moord op Wolfs' dochter Fleur verwerkt?...

09-02-2018 21:25

Afl. 10 - Shock

Flikken Maastricht - Afl. 10 - Shock

In de finale aflevering van dit seizoen is het tijd voor de spannende en spectaculaire ontknoping. De politie heeft nog steeds geen idee waar Tonja, de informante van Eva, zich bevindt en hoofdinspecteur Mechels krijgt het stevig aan de sto...

02-02-2018 20:35

Eigenrichting

Flikken Maastricht - Eigenrichting

Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Ze slaan een van de overvallers in coma. De andere overvaller weet te ontsnappen. Terwijl de politie op hem jaagt, nemen de winkeliers het recht in eigen hand e...

26-01-2018 20:35

Hawala

Flikken Maastricht - Hawala

Een kapperszaak wordt bruut overvallen. In de zaak blijkt een Hawalabank gevestigd, een informele plek waar klanten geld kunnen brengen dat de volgende dag door een tegenpartij in een ander land weer kan worden opgenomen met een geheime cod...

19-01-2018 20:35

Alert

Flikken Maastricht - Alert

Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Er gaat direct een Amber Alert uit en het gehele politiekorps probeert met man en macht de dader te vinden. Romeo, vol enthousiasme nog s...

12-01-2018 20:35

Mooi

Flikken Maastricht - Mooi

Een rijke ondernemer in ruste wordt doodgeslagen in bed aangetroffen door zijn jongste dochter. De moord leidt Eva en Wolfs naar een milieu, waarin men alles doet voor de uiterlijke schijn en voor schoonheid over lijken gaat. Ook Romeo en M...

05-01-2018 20:35

Copycat

Flikken Maastricht - Copycat

Als een oudere dame de deur naar haar berging in de flat waar ze woont opent, overlijdt ze door een enorme explosie. De vrouw is op slag dood. Als Eva en Wolfs op onderzoek uitgaan, blijkt ze niet de enige dode in het flatgebouw. Meerdere b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Maastricht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Maastricht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Maastricht bij Flikken Maastricht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Maastricht. Heb je een uitzending van Flikken Maastricht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Maastricht gemist

De vrijdagavond staat weer garant voor speurwerk van eigen bodem! Een nieuwe, extra lange reeks met maar liefst 20afleveringen met de belevenissen van rechercheurs Eva en Wolfs.Elke week wordt er een zaak opgelost, maar ook in deze reeks spelen er langer lopende verhalen en volgen we depersoonlijke strubbelingen van ons team. Gaat Eva eindelijk kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven?En accepteren die haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden?Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog eens metdoodsbedreigingen te maken krijgt valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo krijgt te maken met relationeleproblemen.Bekende namen maken in deze reeks hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslagtijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Melody Klaver, Gijs Scholten van Aschaten Tanja Jess een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer',herenigd op de set. Dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt in deze reeks als Amsterdammer Daan de Vosons team versterken.Afl.: Eeuwige trouw. Een Amsterdamse wordt vermoord gevonden na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht.Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Wolfs ontdekt nog iets anders als hij met Frank gaat praten over water tussen hem en Eva gebeurd is. Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Uitzending gemist van Flikken Maastricht? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Maastricht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 124
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord