Programma gemist?

Is in het leven van een in politieman in door Amerika nou door een jongensdroom of met een keihard kloteleven? een Maurice Lede gaat op onderzoek tijdens uit in en aanschouwt hoe politieteams op van de weg in en in de naar lucht de strijd aangaan met in op tv criminelen. Vanaf de opleiding tot het uit graf ziet hij naar hoe Amerikaanse het agenten porberen de het wet te met handhaven in een de wereld waar door ze niet altijd even op tv geliefd zijn.

Het uit Verenigd Koninkrijk een is een rijk land, maar kent op tv ook diepe armoede het onder een de grote groep in mensen. Jan Versteegh door ziet hoe Engeland van als gevolg in van de armoede wordt getroffen op door de een spice-epidemie. Spice is een goedkope, het door synthetische en zeer verslavende het drug die op grote tijdens schaal gebruikt wordt om een even in te ontvluchten aan op tv de ellende.

Linda reist naar af naar Rusland. Het van is een opvallend het door gegeven dat Russische meisjes en door vrouwen zich op tv niet schamen van om hun schoonheid in in te zetten van om rijk te op worden. Gevolg is dat ze naar op jonge leeftijd naar het platteland op verlaten om hun droom te door laten uit uitkomen; fotomodel worden. Maar van waar de droom als met uit model begint, eindigt die vaak als tijdens naar sekswerker in een club. het En de op tv mannen? Die maken graag naar gebruik van deze het kwetsbare illusies.

Maurice Lede uit onderzoekt door in de Verenigde Staten hoe het het komt dat de tijdens Amerikanen, ondanks door alle ellende, toch zo van van hun uit wapens blijven houden. Na tijdens de het laatste shootings is er ook in een tegengeluid, maar naar toch naar is de eerste op tv reactie nóg meer uit wapens kopen door om jezelf te beschermen. En welke de rol op tv speelt de media naar hierin?

Geraldine in Kemper reist af van naar Rio de uit Janeiro om de in danscultuur van de Braziliaanse sloppenwijken van te onderzoeken. door Blote lijven, op vette beats en hitsige uit dansmoves naar zijn de kernwoorden waarmee deze op Favela Funk het in best te omschrijven van is.

Colombia is op de een grootste producent van cocaïne ter in wereld. Dit betekent tijdens dat op vanuit dit land een miljoenen kilo's drugs naar de op tv VS door moeten worden verscheept. Jan uit reist langs de smokkelroute van met dit op logistieke hoogstandje dat begint uit in de jungle van door Colombia, waar in hij van ziet hoe de het politie een drugslab de opblaast. Ook komt hij door terecht op door de idyllische eilandjes met San Andres en Provedencia, in de met Caribische een Zee. Daar heeft op de drugs het leven van door de bewoners, in maar ook naar van de toeristen, het ernstig beïnvloed.

Linda naar reist naar het Noord-Engelse op tv dorpje in Appleby, waar één keer per een jaar 5000 Gypsies bij in door elkaar komen. Ze bezoekt uit het evenement en op ontdekt hoe deze naar gesloten wereld naar met sterke familiebanden uit opereert. Familievetes worden met de blote in vuist uitgevochten in in bare-knuckle-fights op tv en meisjes versieren tijdens doe je door naar trots te paraderen door met je het paard. De Gypsies kennen God noch naar geboden het en de enige door verantwoording die ze moeten afleggen op tv van is aan elkaar.

Geraldine reist af op tv naar de een Braziliaanse favela's op tv en komt midden met in een het oorlog terecht tussen de drugsbendes en politie. Het tijdens geweld komt in zo'n van heftige spiraal terecht naar dat zelfs een het leger moet worden tijdens ingezet. Geraldine praat met in het bewoners, bendeleden, slachtoffers, kinderen en een politie in de hoop het te doorgronden hoe het met het is om in zo'n een heftige situatie te moeten met in leven.

Tim het Hofman neemt het op drugsbeleid van de uit Filipijnen onder de uit loep. Het het land gaat gebukt op onder een drugsprobleem. President Duterte met en op tv zijn handlangers pakken het op een naar wel het heel onorthodoxe manier de aan. Tim Hofman uit neemt het drugsbeleid een van de op Filipijnen onder de loep. uit Het land ging jarenlang gebukt op onder een groot op tv drugsprobleem. President het Duterte de en zijn handlangers pakken door het op een wel met heel onorthodoxe manier aan. de Het motto is; naar de niet praten maar meteen het schieten op drugsdealers van of gebruikers. Het heeft inmiddels het duizenden het doden tot gevolg. met Huurmoordenaars bepalen de in mores in naar de straten van Manilla en ver de in daarbuiten. Tim praat met ze en van loopt onvermijdelijk naar zelf ook het tegen een van paar lijken aan.

Vanavond het is Trippers de in de VS en het Oekraïne. Geraldine Kemper reist naar tijdens de VS op tv om zowel de voor- als de tegenstanders van het homoseksualiteit door te spreken. Dat doet ze in op tv het religieuze op tv zuiden waar de door moraal van de op kerk geldt door en in een het progressieve westen waar ieder jaar van met het grootste lesbo-festival van de van wereld wordt gehouden. met Oekraïne is met in oorlog met het grote met Rusland, door maar dat weerhoudt ze met er door niet van ieder jaar uitbundig van hun volksfeest 'Malanka' met te vieren. Bizar een verkleed de en warm gehouden door liters op wodka van gaan de bewoners uit de straat op om de in gekte te een vieren.

juli 2019
22-10-2018 21:25

Trippers - Politie

Trippers - Trippers - Politie

Is het leven van een politieman in Amerika nou een jongensdroom of een keihard kloteleven? Maurice Lede gaat op onderzoek uit en aanschouwt hoe politieteams op de weg en in de lucht de strijd aangaan met criminelen. Vanaf de opleiding tot h...

15-10-2018 21:25

Trippers - Spice

Trippers - Trippers - Spice

Het Verenigd Koninkrijk is een rijk land, maar kent ook diepe armoede onder een grote groep mensen. Jan Versteegh ziet hoe Engeland als gevolg van de armoede wordt getroffen door een spice-epidemie. Spice is een goedkope, synthetische en ze...

08-10-2018 21:20

Trippers - Modellenindustrie

Trippers - Trippers - Modellenindustrie

Linda reist af naar Rusland. Het is een opvallend gegeven dat Russische meisjes en vrouwen zich niet schamen om hun schoonheid in te zetten om rijk te worden. Gevolg is dat ze op jonge leeftijd het platteland verlaten om hun droom te laten ...

01-10-2018 21:15

Trippers - Wapengeweld

Trippers - Trippers - Wapengeweld

Maurice Lede onderzoekt in de Verenigde Staten hoe het komt dat de Amerikanen, ondanks alle ellende, toch zo van hun wapens blijven houden. Na de laatste shootings is er ook een tegengeluid, maar toch is de eerste reactie nóg meer wapens ko...

24-09-2018 21:20

Trippers - Favela Funk

Trippers - Trippers - Favela Funk

Geraldine Kemper reist af naar Rio de Janeiro om de danscultuur van de Braziliaanse sloppenwijken te onderzoeken. Blote lijven, vette beats en hitsige dansmoves zijn de kernwoorden waarmee deze Favela Funk het best te omschrijven is.

17-09-2018 21:20

Trippers - Cocaïne industrie

Trippers - Trippers - Cocaïne industrie

Colombia is de grootste producent van cocaïne ter wereld. Dit betekent dat vanuit dit land miljoenen kilo's drugs naar de VS moeten worden verscheept. Jan reist langs de smokkelroute van dit logistieke hoogstandje dat begint in de jungle va...

10-09-2018 21:20

Aflevering 2: Travellers

Trippers - Aflevering 2: Travellers

Linda reist naar het Noord-Engelse dorpje Appleby, waar één keer per jaar 5000 Gypsies bij elkaar komen. Ze bezoekt het evenement en ontdekt hoe deze gesloten wereld met sterke familiebanden opereert. Familievetes worden met de blote vuist ...

03-09-2018 21:20

Aflevering 1: Brazilië Crackland

Trippers - Aflevering 1: Brazilië Crackland

Geraldine reist af naar de Braziliaanse favela's en komt midden in een oorlog terecht tussen drugsbendes en politie. Het geweld komt in zo'n heftige spiraal terecht dat zelfs het leger moet worden ingezet. Geraldine praat met bewoners, bend...

19-06-2017 21:50

Filipijnen Drugsoorlog

Trippers - Filipijnen Drugsoorlog

Tim Hofman neemt het drugsbeleid van de Filipijnen onder de loep. Het land gaat gebukt onder een drugsprobleem. President Duterte en zijn handlangers pakken het op een wel heel onorthodoxe manier aan. Tim Hofman neemt het drugsbeleid van de...

12-06-2017 21:45

Trippers

Trippers - Trippers

Vanavond is Trippers in de VS en Oekraïne. Geraldine Kemper reist naar de VS om zowel de voor- als tegenstanders van homoseksualiteit te spreken. Dat doet ze in het religieuze zuiden waar de moraal van de kerk geldt en in het progressieve ...

29-05-2017 21:55

Trippers

Trippers - Trippers

22-05-2017 21:45

Trippers

Trippers - Trippers

21-05-2017 21:20

Trippers

Trippers - Trippers

15-05-2017 21:55

Trippers

Trippers - Trippers

08-05-2017 21:50

Trippers

Trippers - Trippers

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trippers bij Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trippers. Heb je een uitzending van Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trippers gemist

Uitzending gemist van Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 22-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord