Programma gemist?

Is het leven naar van een politieman van naar in Amerika nou een jongensdroom door of een een keihard kloteleven? Maurice Lede naar gaat in op onderzoek uit en aanschouwt het hoe politieteams naar op de van weg en in de in lucht de in strijd aangaan met criminelen. van Vanaf de opleiding het tot het graf ziet de hij hoe Amerikaanse agenten uit porberen de wet op te tijdens handhaven in een tijdens wereld waar ze niet altijd de even naar geliefd zijn.

Het uit Verenigd Koninkrijk is een een rijk land, maar op tv kent tijdens ook diepe armoede onder een van grote groep mensen. de Jan een Versteegh ziet hoe Engeland als tijdens gevolg van de armoede naar wordt getroffen door tijdens het een spice-epidemie. Spice is een door goedkope, de synthetische en zeer tijdens verslavende drug die in op grote schaal gebruikt van wordt om met even te ontvluchten aan het de ellende.

Linda met reist af naar door Rusland. Het is een opvallend een gegeven dat een Russische meisjes op tv en vrouwen zich niet schamen op tv om uit hun schoonheid uit in te zetten om rijk met te door worden. Gevolg is dat ze naar op in jonge leeftijd het platteland verlaten op tv om hun droom te op door laten uitkomen; fotomodel worden. met Maar waar de droom als tijdens model begint, in eindigt die vaak als naar sekswerker in een met club. En de de mannen? de Die maken graag gebruik met van deze kwetsbare in illusies.

Maurice Lede tijdens onderzoekt in naar de Verenigde Staten hoe het tijdens naar komt dat de uit Amerikanen, ondanks alle ellende, toch het zo van naar hun wapens de blijven houden. Na de laatste shootings naar door is er ook een tegengeluid, in maar van toch is de uit eerste reactie nóg meer wapens kopen een van om jezelf te beschermen. in En welke rol speelt een de media op tv hierin?

Geraldine door Kemper reist het af naar Rio met de Janeiro om met de danscultuur van naar de Braziliaanse sloppenwijken te het onderzoeken. Blote lijven, vette tijdens beats en hitsige dansmoves de zijn de door kernwoorden waarmee met deze Favela Funk het best van te omschrijven door is.

Colombia is de de grootste een producent van de cocaïne ter wereld. op Dit betekent dat vanuit een dit land miljoenen kilo's in drugs naar de in VS moeten uit worden verscheept. Jan reist langs met door de smokkelroute van dit logistieke hoogstandje op tv tijdens dat begint in de uit jungle van Colombia, waar uit hij ziet op tv hoe de politie een drugslab in opblaast. Ook tijdens komt hij terecht op van de idyllische op tv eilandjes San Andres door en Provedencia, van in de naar Caribische Zee. Daar heeft de drugs op het tijdens leven van in de bewoners, maar ook van tijdens de toeristen, het ernstig beïnvloed.

Linda het reist naar naar het Noord-Engelse dorpje Appleby, van waar één keer per jaar uit 5000 Gypsies naar bij uit elkaar komen. Ze bezoekt het de evenement in en ontdekt hoe deze gesloten door wereld met sterke de familiebanden opereert. naar Familievetes worden met de blote uit vuist op tv uitgevochten in op bare-knuckle-fights en meisjes versieren doe je een door trots te tijdens paraderen met met je naar paard. De Gypsies kennen door God noch geboden en de naar enige het verantwoording die op ze moeten afleggen is aan het elkaar.

Geraldine tijdens reist af door naar de Braziliaanse favela's en uit komt midden tijdens in een oorlog terecht tussen door drugsbendes het en politie. van Het geweld komt in zo'n met heftige het spiraal terecht dat zelfs door het leger moet worden ingezet. tijdens Geraldine praat met een bewoners, bendeleden, met slachtoffers, kinderen op tv en politie de in de hoop te doorgronden een hoe het naar is om in zo'n heftige tijdens situatie te de moeten de leven.

Tim Hofman op tv neemt het drugsbeleid van uit de Filipijnen het onder de loep. Het met land gaat gebukt in onder een drugsprobleem. op President Duterte uit en het zijn handlangers pakken door het op een door wel heel onorthodoxe manier aan. Tim in Hofman neemt het een drugsbeleid van tijdens de op tv Filipijnen onder de loep. Het land uit in ging jarenlang gebukt het onder een groot drugsprobleem. op tv President Duterte en zijn een handlangers pakken het uit op een wel heel tijdens onorthodoxe manier aan. van Het motto is; een het niet praten maar meteen schieten het op drugsdealers of gebruikers. een Het heeft van inmiddels een duizenden doden tot gevolg. Huurmoordenaars de bepalen de mores in in de straten van de naar Manilla en ver daarbuiten. Tim het praat met ze tijdens en loopt onvermijdelijk zelf de tijdens ook tegen een paar lijken op tv aan.

Vanavond is Trippers de in met de VS en Oekraïne. Geraldine Kemper de reist op naar de VS om zowel een de voor- als naar tegenstanders van naar homoseksualiteit te op tv spreken. Dat doet ze in in het religieuze uit zuiden tijdens waar de moraal van de door kerk geldt met en in het uit progressieve westen waar het ieder jaar het grootste lesbo-festival een op van de wereld wordt van gehouden. Oekraïne is het in oorlog uit met het grote Rusland, maar een dat op weerhoudt ze er niet van het ieder jaar uitbundig hun een volksfeest in 'Malanka' te vieren. Bizar verkleed op en warm met gehouden door liters tijdens wodka door gaan de bewoners de op straat op om naar de gekte te de vieren.

februari 2019
22-10-2018 21:25

Trippers - Politie

Trippers - Trippers - Politie

Is het leven van een politieman in Amerika nou een jongensdroom of een keihard kloteleven? Maurice Lede gaat op onderzoek uit en aanschouwt hoe politieteams op de weg en in de lucht de strijd aangaan met criminelen. Vanaf de opleiding tot h...

15-10-2018 21:25

Trippers - Spice

Trippers - Trippers - Spice

Het Verenigd Koninkrijk is een rijk land, maar kent ook diepe armoede onder een grote groep mensen. Jan Versteegh ziet hoe Engeland als gevolg van de armoede wordt getroffen door een spice-epidemie. Spice is een goedkope, synthetische en ze...

08-10-2018 21:20

Trippers - Modellenindustrie

Trippers - Trippers - Modellenindustrie

Linda reist af naar Rusland. Het is een opvallend gegeven dat Russische meisjes en vrouwen zich niet schamen om hun schoonheid in te zetten om rijk te worden. Gevolg is dat ze op jonge leeftijd het platteland verlaten om hun droom te laten ...

01-10-2018 21:15

Trippers - Wapengeweld

Trippers - Trippers - Wapengeweld

Maurice Lede onderzoekt in de Verenigde Staten hoe het komt dat de Amerikanen, ondanks alle ellende, toch zo van hun wapens blijven houden. Na de laatste shootings is er ook een tegengeluid, maar toch is de eerste reactie nóg meer wapens ko...

24-09-2018 21:20

Trippers - Favela Funk

Trippers - Trippers - Favela Funk

Geraldine Kemper reist af naar Rio de Janeiro om de danscultuur van de Braziliaanse sloppenwijken te onderzoeken. Blote lijven, vette beats en hitsige dansmoves zijn de kernwoorden waarmee deze Favela Funk het best te omschrijven is.

17-09-2018 21:20

Trippers - Cocaïne industrie

Trippers - Trippers - Cocaïne industrie

Colombia is de grootste producent van cocaïne ter wereld. Dit betekent dat vanuit dit land miljoenen kilo's drugs naar de VS moeten worden verscheept. Jan reist langs de smokkelroute van dit logistieke hoogstandje dat begint in de jungle va...

10-09-2018 21:20

Aflevering 2: Travellers

Trippers - Aflevering 2: Travellers

Linda reist naar het Noord-Engelse dorpje Appleby, waar één keer per jaar 5000 Gypsies bij elkaar komen. Ze bezoekt het evenement en ontdekt hoe deze gesloten wereld met sterke familiebanden opereert. Familievetes worden met de blote vuist ...

03-09-2018 21:20

Aflevering 1: Brazilië Crackland

Trippers - Aflevering 1: Brazilië Crackland

Geraldine reist af naar de Braziliaanse favela's en komt midden in een oorlog terecht tussen drugsbendes en politie. Het geweld komt in zo'n heftige spiraal terecht dat zelfs het leger moet worden ingezet. Geraldine praat met bewoners, bend...

19-06-2017 21:50

Filipijnen Drugsoorlog

Trippers - Filipijnen Drugsoorlog

Tim Hofman neemt het drugsbeleid van de Filipijnen onder de loep. Het land gaat gebukt onder een drugsprobleem. President Duterte en zijn handlangers pakken het op een wel heel onorthodoxe manier aan. Tim Hofman neemt het drugsbeleid van de...

12-06-2017 21:45

Trippers

Trippers - Trippers

Vanavond is Trippers in de VS en Oekraïne. Geraldine Kemper reist naar de VS om zowel de voor- als tegenstanders van homoseksualiteit te spreken. Dat doet ze in het religieuze zuiden waar de moraal van de kerk geldt en in het progressieve ...

29-05-2017 21:55

Trippers

Trippers - Trippers

22-05-2017 21:45

Trippers

Trippers - Trippers

21-05-2017 21:20

Trippers

Trippers - Trippers

15-05-2017 21:55

Trippers

Trippers - Trippers

08-05-2017 21:50

Trippers

Trippers - Trippers

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trippers bij Trippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trippers. Heb je een uitzending van Trippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trippers gemist

Uitzending gemist van Trippers? Hier kun je alle uitzendingen van Trippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 22-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord