Programma gemist?

Documentaire over met oud-profvoetballer Fernando Ricksen. in Afgelopen van week bezweek hij op 43-jarige uit leeftijd aan de spierziekte de ALS, waar tijdens hij sinds op 2013 aan leed. Ronald Top van maakte tijdens in 2016 dit indrukwekkende door portret van naar hem.

Documentaire over oud-profvoetballer op tv Fernando Ricksen. van Afgelopen week tijdens bezweek hij op op tv 43-jarige leeftijd aan tijdens de spierziekte tijdens ALS, waar hij sinds van 2013 aan leed. uit Ronald Top maakte in met 2016 van dit indrukwekkende portret van op tv hem.

Fernando Ricksen naar was voetballer en met is nu de ALS-patiënt. In 2013 uit werd de diagnose in officieel gesteld en drie jaar op tv later is naar zijn leven gevolgd door op regisseur een Ronald Top. De met documentaire is een in intens, emotioneel, maar vooral van indrukwekkend portret op geworden van van een strijdbare man in de meest in oneerlijke het strijd van zijn leven. Ricksen het twijfelde geen op moment toen hij in het de zomer van de 2016 van werd benaderd door naar de makers om een mee te werken op tv aan deze RTL 7-documentaire. Hij begreep op tv als geen ander door dat het eens een in niet zou gaan over zijn op mooie momenten als tijdens voetballer, maar over de tijdens op moeilijkste momenten van van zijn leven: “Ik heb naar groots en meeslepend uit geleefd, deze documentaire is klein op en kwetsbaar. op tv Maar de aandacht in voor in ALS door deze documentaire mag het van mij weer door groots en meeslepend tijdens worden.” De mooie momenten van waren bovendien al naar bekend. tijdens Die stonden, een net zoals zijn verslavingen en veroveringen, door op al in ‘Vechtlust’, zijn bestseller in die in in 2013 uitkwam en van waarvoor de oud-speler een van Fortuna de Sittard, AZ, Glasgow Rangers, Zenit naar St. Petersburg en Oranje de destijds eigenlijk aan van tafel op zat bij door Matthijs van Nieuwkerk. Om het zo volledig mogelijk te kunnen de zijn, mocht tijdens de camera tijdens hem acht naar maanden volgen en alles op filmen. Bijzonder momenten, van zoals de ontmoeting met Cristiano door Ronaldo in het Madrid, maar met ook de pijnlijke momenten. Hoe op tijdens hij wordt aangekleed, gewassen en gevoed. naar Hij een liet de met camera zelfs toe in met het ziekenhuis van op tv Glasgow waar met hij regelmatig zijn controles en in operaties onderging. Alleen een op op tv de wc ging naar de deur dicht. Het leverde een met bijzonder document een op. Niet eerder liet een door bekende voetballer zich met met zo indringend filmen. uit De bijdrage van het VSB-fonds was uit zeer welkom, net de tijdens als de samenwerking met Stichting op tv ALS. Na berichtgeving op tv in uit de Nederlandse en Britse pers over met het belang uit van ‘Fernando Ricksen tijdens - De Finale op Strijd’, waren het naar met name de voetbalsupporters op tv de die dit project op omarmden en massaal op tv geld doneerden. En dat van is bewonderingswaardig, helemaal omdat het op tv niet alleen fans een van Glasgow Rangers uit waren op tv die steunden, uit maar ook die van aartsrivaal Celtic de die in Ricksen jarenlang als vijand nummer van met één hebben gezien. De muziek naar in de documentaire is de gemaakt door pianist Jan tijdens Vayne. op De titelsong ‘Fernando’ wordt gezongen tijdens door Maaike in Jansen. ‘Fernando in Ricksen - De Finale door Strijd’ is het geproduceerd door Marcel de van der de Zee en Vincent de het Vries.

juli 2020
21-09-2019 23:41

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

20-09-2019 22:43

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

24-04-2017 22:00

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Fernando Ricksen was voetballer en is nu ALS-patiënt. In 2013 werd de diagnose officieel gesteld en drie jaar later is zijn leven gevolgd door regisseur Ronald Top. De documentaire is een intens, emotioneel, maar vooral indrukwekkend portre...

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fernando Ricksen - De Finale Strijd bij Fernando Ricksen - De Finale Strijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fernando Ricksen - De Finale Strijd. Heb je een uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist

Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Uitzending gemist van Fernando Ricksen - De Finale Strijd? Hier kun je alle uitzendingen van Fernando Ricksen - De Finale Strijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 23:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!