Programma gemist?

Documentaire de over oud-profvoetballer een Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op tv de op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte het ALS, door waar hij het sinds 2013 aan leed. Ronald Top op tv uit maakte in 2016 dit indrukwekkende portret een het van hem.

Documentaire over oud-profvoetballer een Fernando Ricksen. op tv Afgelopen week door bezweek hij op 43-jarige leeftijd het aan een de spierziekte ALS, waar het hij sinds 2013 aan op tv in leed. Ronald Top tijdens maakte in 2016 dit tijdens indrukwekkende portret met van hem.

Fernando Ricksen was door voetballer en op tv is nu het ALS-patiënt. In in 2013 werd de diagnose de officieel gesteld en van drie jaar later is zijn naar van leven gevolgd door in regisseur Ronald Top. De documentaire is tijdens een een intens, emotioneel, het maar vooral indrukwekkend portret geworden de van een strijdbare tijdens man in naar de meest oneerlijke strijd van door zijn leven. Ricksen de twijfelde tijdens geen moment toen hij in het de met zomer van 2016 werd benaderd op tv door in de makers om mee te werken uit aan deze naar RTL 7-documentaire. Hij tijdens begreep als geen door ander dat het eens in niet in zou gaan over zijn door mooie op tv momenten als voetballer, maar over de op tv tijdens moeilijkste momenten van van zijn leven: “Ik heb door groots en meeslepend een geleefd, deze documentaire is klein tijdens een en kwetsbaar. Maar de aandacht voor in ALS door een deze documentaire mag het van mij weer de groots en meeslepend een worden.” De van mooie momenten op waren bovendien al met bekend. Die stonden, net zoals zijn een verslavingen en veroveringen, met al het in ‘Vechtlust’, zijn op tv bestseller die in 2013 uitkwam het en waarvoor de de oud-speler op tv van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow door door Rangers, Zenit St. Petersburg het en Oranje destijds eigenlijk het aan tafel zat van bij Matthijs van in Nieuwkerk. Om uit zo volledig mogelijk te een kunnen uit zijn, mocht de camera hem met acht maanden een volgen en alles op filmen. Bijzonder momenten, zoals tijdens de ontmoeting met Cristiano uit door Ronaldo in Madrid, maar met ook de een pijnlijke momenten. Hoe hij wordt aangekleed, op gewassen en met gevoed. Hij naar liet de camera zelfs een toe in het op tv ziekenhuis van een Glasgow waar hij regelmatig zijn naar controles en operaties tijdens een onderging. Alleen op van de wc ging de deur uit dicht. Het leverde naar een bijzonder document op. naar Niet eerder liet een het op bekende voetballer zich het zo indringend filmen. door De bijdrage van het VSB-fonds was in uit zeer welkom, net als de samenwerking van met Stichting door ALS. Na naar berichtgeving in de Nederlandse op en Britse pers de over het belang van de ‘Fernando Ricksen - van De Finale uit Strijd’, waren het het met name de voetbalsupporters in die dit project naar omarmden en het massaal geld doneerden. een En dat een is bewonderingswaardig, helemaal omdat het een niet een alleen fans van op Glasgow Rangers waren die de steunden, maar ook die op tv het van aartsrivaal Celtic die Ricksen uit jarenlang als vijand een nummer één hebben naar gezien. De muziek in het de documentaire is gemaakt door door pianist door Jan Vayne. een De titelsong ‘Fernando’ wordt gezongen op door het Maaike Jansen. ‘Fernando Ricksen tijdens - De Finale Strijd’ van is op geproduceerd door Marcel van der de Zee uit en Vincent naar de Vries.

februari 2020
21-09-2019 23:41

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

20-09-2019 22:43

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

24-04-2017 22:00

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Fernando Ricksen was voetballer en is nu ALS-patiënt. In 2013 werd de diagnose officieel gesteld en drie jaar later is zijn leven gevolgd door regisseur Ronald Top. De documentaire is een intens, emotioneel, maar vooral indrukwekkend portre...

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fernando Ricksen - De Finale Strijd bij Fernando Ricksen - De Finale Strijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fernando Ricksen - De Finale Strijd. Heb je een uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist

Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Uitzending gemist van Fernando Ricksen - De Finale Strijd? Hier kun je alle uitzendingen van Fernando Ricksen - De Finale Strijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 23:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!