Programma gemist?

Documentaire tijdens over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. in Afgelopen week bezweek hij met op naar 43-jarige leeftijd aan de spierziekte op tv ALS, waar hij uit uit sinds 2013 aan leed. Ronald Top tijdens door maakte in 2016 dit indrukwekkende portret naar van op tv hem.

Documentaire over uit oud-profvoetballer Fernando het Ricksen. Afgelopen week bezweek hij door op 43-jarige met leeftijd aan op de spierziekte ALS, waar hij van sinds 2013 aan met leed. met Ronald Top het maakte in 2016 tijdens dit indrukwekkende portret van op tv hem.

Fernando Ricksen uit was voetballer en van is nu ALS-patiënt. door In 2013 naar werd de diagnose officieel gesteld door en drie jaar op tv later op tv is zijn de leven gevolgd door regisseur Ronald een Top. De documentaire een is uit een intens, emotioneel, maar door vooral indrukwekkend portret in geworden van een door strijdbare man in de meest door oneerlijke strijd van uit op zijn leven. Ricksen twijfelde geen tijdens moment toen hij in een de uit zomer van 2016 werd in benaderd door van de makers om de mee te werken op tv aan deze RTL 7-documentaire. Hij het begreep als het geen ander dat het eens de uit niet zou gaan over zijn door mooie momenten van als voetballer, het maar over de met moeilijkste momenten van het zijn leven: “Ik heb groots en van een meeslepend geleefd, deze documentaire is de klein door en kwetsbaar. Maar op tv de aandacht voor ALS de door deze documentaire mag van uit mij op weer groots en meeslepend worden.” door De mooie momenten in waren bovendien al het bekend. Die stonden, een net zoals een zijn verslavingen en veroveringen, door al in met ‘Vechtlust’, de zijn bestseller die in in 2013 uitkwam en op tv waarvoor de oud-speler het van Fortuna Sittard, op tv AZ, Glasgow op tv Rangers, Zenit St. Petersburg en Oranje tijdens destijds eigenlijk tijdens aan tafel tijdens zat bij Matthijs tijdens van Nieuwkerk. Om zo volledig de naar mogelijk te kunnen zijn, mocht de uit camera naar hem acht maanden volgen en op alles filmen. met Bijzonder momenten, zoals met de ontmoeting met tijdens Cristiano Ronaldo door in Madrid, de maar ook de pijnlijke momenten. Hoe naar hij uit wordt aangekleed, gewassen en het gevoed. Hij liet de tijdens camera in zelfs toe in het op tv ziekenhuis van Glasgow waar op tv hij regelmatig zijn op tv uit controles en operaties onderging. Alleen op uit de wc van ging de deur dicht. Het uit leverde op tv een bijzonder op tv document op. Niet eerder liet de een bekende voetballer een zich zo indringend een filmen. een De bijdrage van het van VSB-fonds was zeer met welkom, net als de de samenwerking met Stichting van ALS. Na berichtgeving in het het de Nederlandse en uit Britse pers over het een belang van ‘Fernando het Ricksen - de De Finale Strijd’, waren op tv het met name de het voetbalsupporters die dit het project in omarmden en massaal een geld doneerden. En in dat is bewonderingswaardig, naar helemaal omdat het niet alleen fans in van Glasgow met Rangers waren die steunden, het maar ook die het op tv van aartsrivaal Celtic die Ricksen jarenlang naar als vijand door nummer één de hebben gezien. De muziek in naar de de documentaire is gemaakt door pianist een Jan Vayne. De naar titelsong met ‘Fernando’ wordt gezongen uit door Maaike Jansen. naar ‘Fernando Ricksen - De naar Finale Strijd’ is de geproduceerd door in Marcel van der Zee en van Vincent van de Vries.

oktober 2020
21-09-2019 23:41

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

20-09-2019 22:43

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

24-04-2017 22:00

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Fernando Ricksen was voetballer en is nu ALS-patiënt. In 2013 werd de diagnose officieel gesteld en drie jaar later is zijn leven gevolgd door regisseur Ronald Top. De documentaire is een intens, emotioneel, maar vooral indrukwekkend portre...

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fernando Ricksen - De Finale Strijd bij Fernando Ricksen - De Finale Strijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fernando Ricksen - De Finale Strijd. Heb je een uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist

Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Uitzending gemist van Fernando Ricksen - De Finale Strijd? Hier kun je alle uitzendingen van Fernando Ricksen - De Finale Strijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 23:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!