Programma gemist?

Documentaire door over oud-profvoetballer op tv Fernando Ricksen. Afgelopen week in bezweek hij het op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte naar van ALS, waar hij sinds 2013 naar aan tijdens leed. Ronald Top maakte in 2016 op dit naar indrukwekkende portret een van hem.

Documentaire over de oud-profvoetballer Fernando uit Ricksen. Afgelopen week bezweek hij het op in 43-jarige leeftijd in aan de spierziekte uit ALS, waar hij sinds de 2013 aan leed. Ronald Top een maakte in 2016 met dit indrukwekkende de portret van in hem.

Fernando Ricksen was naar voetballer op en is nu een ALS-patiënt. In 2013 in werd de naar diagnose officieel gesteld en in drie jaar een later is zijn leven met gevolgd door regisseur Ronald in Top. De documentaire naar is een tijdens intens, emotioneel, een maar vooral indrukwekkend portret van geworden van een met strijdbare man in de meest in een oneerlijke strijd van zijn leven. Ricksen door twijfelde geen moment uit toen hij op in de zomer van van 2016 werd benaderd het door de makers om naar mee te werken een aan deze RTL in 7-documentaire. Hij het begreep als geen een ander met dat het eens niet zou gaan van over zijn de mooie momenten uit als voetballer, met maar over de moeilijkste op tv momenten van naar zijn leven: “Ik heb van groots en meeslepend geleefd, op tv deze door documentaire is klein en kwetsbaar. van Maar de aandacht in voor ALS door in deze documentaire mag van van mij van weer groots het en meeslepend worden.” een De mooie momenten waren bovendien met al het bekend. Die stonden, net zoals zijn de verslavingen en de veroveringen, uit al in ‘Vechtlust’, met zijn bestseller die in in 2013 uitkwam en waarvoor de het oud-speler van met Fortuna Sittard, AZ, Glasgow op Rangers, naar Zenit St. Petersburg en door Oranje destijds eigenlijk aan de met tafel zat bij Matthijs van door Nieuwkerk. Om op zo volledig mogelijk te kunnen het zijn, op tv mocht de camera hem acht naar maanden op volgen en alles filmen. Bijzonder het momenten, zoals de een ontmoeting met van Cristiano naar Ronaldo in Madrid, maar ook door de pijnlijke tijdens momenten. Hoe hij de wordt aangekleed, gewassen en gevoed. het Hij van liet de camera uit zelfs toe in het ziekenhuis het van Glasgow waar de hij tijdens regelmatig zijn in controles en operaties onderging. Alleen in op uit de wc ging de deur dicht. Het op tv leverde naar een bijzonder document op. Niet tijdens eerder liet door een bekende op tv voetballer zich op tv zo indringend filmen. in De bijdrage van het VSB-fonds naar was een zeer welkom, net op tv als de samenwerking met Stichting in ALS. Na berichtgeving in naar de Nederlandse de en Britse pers over door uit het belang van ‘Fernando de Ricksen - De Finale Strijd’, naar van waren het met door name de voetbalsupporters die dit project een omarmden een en massaal geld door doneerden. En dat is de bewonderingswaardig, helemaal in omdat het door niet alleen fans van Glasgow Rangers met waren tijdens die steunden, maar ook in die in van aartsrivaal Celtic die Ricksen jarenlang van als vijand nummer door één hebben van gezien. De muziek in een de documentaire is gemaakt op tv tijdens door pianist Jan Vayne. op tv De titelsong ‘Fernando’ door wordt gezongen door Maaike een Jansen. ‘Fernando Ricksen tijdens - De Finale een Strijd’ door is geproduceerd door Marcel het van der Zee op en Vincent de op Vries.

juni 2021
21-09-2019 23:41

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

20-09-2019 22:43

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

24-04-2017 22:00

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Fernando Ricksen was voetballer en is nu ALS-patiënt. In 2013 werd de diagnose officieel gesteld en drie jaar later is zijn leven gevolgd door regisseur Ronald Top. De documentaire is een intens, emotioneel, maar vooral indrukwekkend portre...

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fernando Ricksen - De Finale Strijd bij Fernando Ricksen - De Finale Strijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fernando Ricksen - De Finale Strijd. Heb je een uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist

Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Uitzending gemist van Fernando Ricksen - De Finale Strijd? Hier kun je alle uitzendingen van Fernando Ricksen - De Finale Strijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 23:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!