Programma gemist?

Documentaire op over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen uit in week bezweek hij op 43-jarige in leeftijd uit aan de spierziekte ALS, waar hij de sinds 2013 in aan het leed. Ronald Top maakte in 2016 van dit indrukwekkende op tv portret van het hem.

Documentaire over op oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen naar week bezweek door hij op 43-jarige in leeftijd aan de met spierziekte ALS, waar hij op sinds 2013 in aan leed. Ronald op Top de maakte in 2016 uit dit indrukwekkende portret van op hem.

Fernando het Ricksen was voetballer het en is nu ALS-patiënt. op In 2013 werd het de diagnose officieel de gesteld de en drie jaar later is uit zijn uit leven gevolgd door regisseur Ronald in Top. De documentaire op is het een intens, emotioneel, maar op vooral indrukwekkend een portret geworden van in een strijdbare man in de uit meest het oneerlijke strijd van zijn uit leven. Ricksen twijfelde geen moment het toen op hij in de zomer van in 2016 werd benaderd door door de makers een om mee te werken met tijdens aan deze RTL naar 7-documentaire. Hij begreep als geen het ander door dat het eens niet zou tijdens gaan over zijn mooie op tv momenten als uit voetballer, maar over met de moeilijkste momenten naar van tijdens zijn leven: “Ik uit heb groots en meeslepend een geleefd, deze het documentaire is klein met en kwetsbaar. Maar de aandacht met voor ALS een door deze documentaire mag uit van mij weer met groots het en meeslepend worden.” De mooie de momenten waren bovendien al op tv bekend. Die stonden, op net zoals zijn in verslavingen en veroveringen, het al in op ‘Vechtlust’, zijn bestseller de die in 2013 uitkwam naar op en waarvoor de oud-speler uit van Fortuna Sittard, in AZ, Glasgow Rangers, een Zenit St. Petersburg door en Oranje destijds eigenlijk aan van tafel tijdens zat bij met Matthijs van Nieuwkerk. Om met zo volledig mogelijk te op tv kunnen zijn, mocht het de camera hem acht op maanden het volgen en alles filmen. Bijzonder het momenten, zoals de met ontmoeting met het Cristiano Ronaldo op in Madrid, maar ook een de pijnlijke door momenten. Hoe hij tijdens wordt aangekleed, gewassen en tijdens gevoed. tijdens Hij liet de camera zelfs door toe een in het ziekenhuis van in Glasgow waar hij in regelmatig zijn controles op tv en operaties onderging. Alleen uit op de wc ging uit de de deur dicht. Het uit leverde een bijzonder document in op. Niet eerder uit liet een van bekende voetballer zich zo tijdens indringend filmen. van De bijdrage van het op VSB-fonds was zeer welkom, door net op tv als de samenwerking met Stichting met ALS. het Na berichtgeving in de Nederlandse het en Britse pers over naar het belang een van ‘Fernando Ricksen - tijdens De Finale Strijd’, naar waren tijdens het met name de op tv voetbalsupporters die naar dit project omarmden uit en massaal geld een doneerden. En dat is de bewonderingswaardig, helemaal in omdat het van niet alleen fans met van Glasgow Rangers waren die op tv steunden, maar naar ook die van van aartsrivaal Celtic die Ricksen jarenlang tijdens als vijand het nummer één een hebben gezien. De muziek een in de documentaire is gemaakt uit door pianist Jan door op tv Vayne. De titelsong ‘Fernando’ wordt uit gezongen door Maaike met Jansen. ‘Fernando op tv Ricksen - De uit Finale Strijd’ is de geproduceerd door Marcel naar van der Zee en Vincent een het de Vries.

november 2019
21-09-2019 23:41

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

20-09-2019 22:43

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

24-04-2017 22:00

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Fernando Ricksen was voetballer en is nu ALS-patiënt. In 2013 werd de diagnose officieel gesteld en drie jaar later is zijn leven gevolgd door regisseur Ronald Top. De documentaire is een intens, emotioneel, maar vooral indrukwekkend portre...

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fernando Ricksen - De Finale Strijd bij Fernando Ricksen - De Finale Strijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fernando Ricksen - De Finale Strijd. Heb je een uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist

Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Uitzending gemist van Fernando Ricksen - De Finale Strijd? Hier kun je alle uitzendingen van Fernando Ricksen - De Finale Strijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 23:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!