Programma gemist?

Documentaire over oud-profvoetballer een de Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek een hij op van 43-jarige leeftijd aan de spierziekte uit ALS, waar tijdens hij sinds uit 2013 aan leed. Ronald door Top maakte in door 2016 dit indrukwekkende portret een van tijdens hem.

Documentaire in over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. de Afgelopen uit week bezweek hij op 43-jarige leeftijd in aan de uit spierziekte ALS, waar van hij sinds een 2013 aan leed. op Ronald Top maakte in tijdens 2016 dit indrukwekkende portret uit van uit hem.

Fernando Ricksen was van voetballer en uit is nu ALS-patiënt. In het 2013 werd uit de diagnose officieel door gesteld en in drie jaar later is in zijn leven gevolgd door van regisseur uit Ronald Top. De documentaire is op een intens, emotioneel, in maar vooral indrukwekkend op tv portret geworden van het een strijdbare man uit in de door meest oneerlijke strijd op van zijn leven. Ricksen twijfelde uit op geen moment toen hij in de tijdens op zomer van 2016 werd benaderd op door tijdens de makers om mee op tv te werken aan deze RTL de 7-documentaire. uit Hij begreep als geen ander in dat het een eens niet zou gaan op over zijn mooie de momenten als voetballer, door maar over met de van moeilijkste momenten van zijn op leven: “Ik heb groots tijdens en van meeslepend geleefd, deze tijdens documentaire is klein op tv en kwetsbaar. Maar de in aandacht voor ALS uit door deze naar documentaire mag van in mij weer groots en meeslepend door worden.” De mooie momenten met op waren bovendien al de bekend. Die stonden, een net zoals zijn verslavingen het en veroveringen, al in ‘Vechtlust’, naar zijn bestseller het die in 2013 uitkwam de en waarvoor op de oud-speler van Fortuna het Sittard, AZ, naar Glasgow Rangers, Zenit St. tijdens Petersburg en Oranje het een destijds eigenlijk aan tafel zat bij naar een Matthijs van Nieuwkerk. Om tijdens zo volledig mogelijk te kunnen tijdens zijn, tijdens mocht de camera hem acht op tv maanden volgen in en alles een filmen. Bijzonder momenten, uit zoals de het ontmoeting met Cristiano Ronaldo met in Madrid, maar ook de de pijnlijke momenten. naar Hoe hij wordt op tv aangekleed, gewassen het en gevoed. Hij liet de door camera van zelfs toe in het ziekenhuis tijdens van een Glasgow waar hij regelmatig tijdens zijn controles op tv en operaties op onderging. Alleen op de met wc ging de door deur dicht. Het leverde een bijzonder met tijdens document op. Niet eerder liet een tijdens met bekende voetballer zich zo in indringend filmen. De bijdrage met van het VSB-fonds met was een zeer welkom, net in als de samenwerking met een Stichting ALS. Na in berichtgeving in de het Nederlandse en Britse pers over uit het belang de van ‘Fernando Ricksen met - De Finale Strijd’, tijdens waren het door met name de voetbalsupporters op van die dit project naar omarmden en massaal geld in doneerden. En door dat is bewonderingswaardig, helemaal omdat het de niet alleen tijdens fans van Glasgow Rangers naar waren die met steunden, naar maar ook die van aartsrivaal Celtic met die Ricksen tijdens jarenlang op tv als vijand nummer één op hebben gezien. De muziek in de op documentaire is op tv gemaakt het door pianist Jan op Vayne. De titelsong ‘Fernando’ uit wordt gezongen door Maaike het Jansen. van ‘Fernando Ricksen - met De Finale Strijd’ tijdens is geproduceerd door Marcel van tijdens der tijdens Zee en Vincent het de Vries.

oktober 2021
21-09-2019 23:41

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

20-09-2019 22:43

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Documentaire over oud-profvoetballer Fernando Ricksen. Afgelopen week bezweek hij op 43-jarige leeftijd aan de spierziekte ALS, waar hij sinds 2013 aan leed. Ronald Top maakte in 2016 dit indrukwekkende portret van hem.

24-04-2017 22:00

Afl. 1

Fernando Ricksen - De Finale Strijd - Afl. 1

Fernando Ricksen was voetballer en is nu ALS-patiënt. In 2013 werd de diagnose officieel gesteld en drie jaar later is zijn leven gevolgd door regisseur Ronald Top. De documentaire is een intens, emotioneel, maar vooral indrukwekkend portre...

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fernando Ricksen - De Finale Strijd bij Fernando Ricksen - De Finale Strijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fernando Ricksen - De Finale Strijd. Heb je een uitzending van Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gemist

Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Uitzending gemist van Fernando Ricksen - De Finale Strijd? Hier kun je alle uitzendingen van Fernando Ricksen - De Finale Strijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 23:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!