Programma gemist?

Jens uit Soering ontmoet Elizabeth met Haysom en valt in als een de blok voor haar. Een in paar maanden later worden op tv haar ouders op gruwelijke door wijze uit vermoord. Jens en op tv Elizabeth beschuldigen elkaar. door Wat is de waarheid? een Vanavond een is het tweede deel van in de door tweedelige documentaire The Promise te tijdens zien de op NPO 2. Het op is 1985. Jens is achttien het jaar, zoon tijdens van een Duitse door diplomaat en studeert met op tv een beurs op tv aan de universiteit van Virginia naar als hij Elizabeth tijdens ontmoet en op verliefd wordt. van Drie maanden later komen de Elizabeths ouders het door een bloedig van misdrijf om het leven. de Kort hierna vluchten Jens met en Elizabeth naar samen het land op tv uit. Na omzwervingen worden ze de opgepakt in op tv Londen, waar Jens de uit tijdens moord bekent. Maar alles blijkt veel tijdens door gecompliceerder te zijn. Wanneer de de zaak voor de rechtbank naar komt, met verklaart Jens het onschuldig te zijn, maar tijdens de moord te van hebben bekend om zijn vriendin een het te beschermen, die een de moord zou van hebben gepleegd. Hij van zegt te hebben gehandeld uit een liefde voor zijn met vriendin. The Promise probeert met uit behulp met van archiefbeelden in van de rechtszaak, liefdesbrieven van Jens door met en Elizabeth en met behulp het van nieuw uit bewijs te tijdens achterhalen wat er uit precies is gebeurd tijdens die op tv fatale op tv nacht.

Jens Soering ontmoet naar Elizabeth de Haysom en naar valt als een blok voor haar. op tv Een paar maanden op tv uit later worden haar ouders op gruwelijke op wijze vermoord. een Jens en Elizabeth naar beschuldigen op tv elkaar. Wat is in de waarheid? De tweedelige documentaire op The Promise naar is vanavond en door morgen om 22.55 uur te door zien op op NPO 2. Het is 1985. uit Jens de is achttien jaar, zoon van uit naar een Duitse diplomaat en uit studeert met naar een beurs aan de universiteit van op door Virginia als hij Elizabeth ontmoet en de verliefd wordt. Drie door op tv maanden later komen de Elizabeths ouders door een bloedig misdrijf op een om het leven. Kort hierna in vluchten Jens en Elizabeth een samen het land van uit. Na omzwervingen op tv worden een ze opgepakt in Londen, naar waar Jens de moord bekent. tijdens door Maar alles blijkt veel gecompliceerder de te zijn. Wanneer op tv de zaak door voor de rechtbank komt, verklaart naar Jens onschuldig te het zijn, maar de op moord de te hebben een bekend om zijn vriendin in te beschermen, van die de moord door zou hebben gepleegd. in Hij zegt te hebben gehandeld uit door liefde voor in zijn vriendin. The Promise het probeert tijdens met behulp van archiefbeelden van tijdens de rechtszaak, liefdesbrieven het van Jens en Elizabeth naar en met behulp een de van nieuw bewijs te een achterhalen wat er precies is de gebeurd tijdens op die fatale naar nacht.

mei 2020
26-04-2017 22:55

Docu: The Promise (deel 2)

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (2)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? Vanavond is het tweede deel van de twee...

25-04-2017 22:55

Docu: The Promise

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (1)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? De tweedelige documentaire The Promise ...

2Doc: The Promise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Promise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Promise bij 2Doc: The Promise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Promise. Heb je een uitzending van 2Doc: The Promise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Promise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Promise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Promise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!