Programma gemist?

Jens op Soering ontmoet een Elizabeth Haysom en valt als een in blok voor haar. van uit Een paar maanden later het worden haar ouders op het gruwelijke wijze door vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen op tv elkaar. Wat door is de uit waarheid? Vanavond is het tweede een deel van de tijdens tweedelige documentaire tijdens The tijdens Promise te zien op NPO 2. Het in uit is 1985. Jens van is achttien jaar, van zoon van een Duitse diplomaat en met studeert met een op tv door beurs aan de universiteit van op Virginia door als hij Elizabeth ontmoet en verliefd de wordt. naar Drie maanden later komen Elizabeths tijdens ouders door een het bloedig misdrijf om op tv het van leven. Kort hierna vluchten door Jens en in Elizabeth samen het land naar uit. Na omzwervingen worden op ze opgepakt een in Londen, waar Jens met de moord bekent. Maar door alles op blijkt veel gecompliceerder te zijn. uit Wanneer de uit zaak voor de rechtbank de in komt, verklaart Jens onschuldig in te zijn, maar de van moord te hebben tijdens bekend om naar zijn vriendin te beschermen, de die de moord zou op op hebben gepleegd. Hij in zegt te hebben in gehandeld uit liefde tijdens voor zijn vriendin. The Promise door probeert met behulp van tijdens archiefbeelden van de rechtszaak, een liefdesbrieven van uit Jens en Elizabeth en met met behulp met van nieuw het bewijs te achterhalen naar wat er precies is gebeurd een tijdens die uit fatale het nacht.

Jens door Soering ontmoet Elizabeth Haysom met en valt als op tv een naar blok voor haar. Een paar maanden een de later worden haar ouders op gruwelijke de wijze vermoord. tijdens Jens en Elizabeth beschuldigen op een elkaar. Wat is de tijdens waarheid? De tweedelige documentaire The de Promise is tijdens vanavond en het morgen om 22.55 uur te het zien op tijdens NPO in 2. Het is 1985. Jens door is achttien jaar, zoon op van een Duitse op diplomaat en studeert tijdens met met een beurs aan de in universiteit van Virginia op tv als hij op tv Elizabeth ontmoet en verliefd wordt. van Drie maanden later op komen Elizabeths ouders uit door een door bloedig misdrijf in om het leven. tijdens Kort hierna vluchten Jens en met Elizabeth in samen het land uit. Na omzwervingen de worden ze opgepakt in uit Londen, waar van Jens op tv de moord bekent. Maar alles van blijkt op veel gecompliceerder te zijn. Wanneer de op tv zaak van voor de in rechtbank komt, verklaart op Jens onschuldig te zijn, maar een de naar moord te hebben op bekend om zijn vriendin te beschermen, een die de tijdens moord zou hebben gepleegd. in Hij zegt te de hebben gehandeld tijdens uit op liefde voor zijn vriendin. The Promise uit probeert met in behulp van door archiefbeelden van de rechtszaak, liefdesbrieven in van Jens en Elizabeth uit en met met behulp van nieuw bewijs uit te van achterhalen wat er precies is de tijdens gebeurd tijdens die fatale op nacht.

januari 2021
26-04-2017 22:55

Docu: The Promise (deel 2)

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (2)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? Vanavond is het tweede deel van de twee...

25-04-2017 22:55

Docu: The Promise

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (1)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? De tweedelige documentaire The Promise ...

2Doc: The Promise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Promise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Promise bij 2Doc: The Promise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Promise. Heb je een uitzending van 2Doc: The Promise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Promise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Promise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Promise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!