Programma gemist?

Jens op tv Soering ontmoet van Elizabeth Haysom en valt als van een blok uit voor haar. Een paar door maanden later naar worden haar ouders op op tv gruwelijke wijze vermoord. uit Jens en Elizabeth beschuldigen tijdens elkaar. Wat is een de waarheid? Vanavond uit is het met tweede deel uit van de tweedelige documentaire in The Promise te zien de op op NPO 2. Het is van 1985. Jens is achttien een jaar, zoon van van een Duitse diplomaat en een studeert met op een door beurs aan de door universiteit van Virginia in als hij Elizabeth ontmoet door en verliefd wordt. Drie maanden door later komen Elizabeths uit ouders met door een bloedig misdrijf om het het van leven. Kort in hierna vluchten Jens en tijdens Elizabeth samen het land uit. Na uit omzwervingen met worden ze van opgepakt in Londen, waar de Jens de tijdens moord bekent. Maar alles blijkt door veel gecompliceerder te zijn. de Wanneer uit de zaak voor de rechtbank naar komt, verklaart Jens uit onschuldig in te zijn, maar op tv de moord de te hebben bekend om op tv zijn vriendin te in beschermen, die tijdens de moord zou hebben gepleegd. het Hij zegt te met hebben gehandeld tijdens uit liefde voor zijn met vriendin. The Promise een probeert met de behulp van archiefbeelden van de een rechtszaak, van liefdesbrieven van Jens en Elizabeth de en uit met behulp van door nieuw bewijs te achterhalen wat met er precies is gebeurd met tijdens die fatale door door nacht.

Jens met Soering ontmoet Elizabeth Haysom en met valt als een uit blok voor haar. op Een in paar maanden later worden uit haar in ouders op gruwelijke wijze naar vermoord. Jens en in Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat met is de waarheid? De uit tweedelige documentaire in The Promise is vanavond uit en tijdens morgen om van 22.55 uur te zien op NPO uit een 2. Het is 1985. Jens is achttien van jaar, zoon van de een tijdens Duitse diplomaat en van studeert met een beurs door aan de uit universiteit van Virginia naar als hij Elizabeth ontmoet in en verliefd wordt. een Drie maanden later komen de Elizabeths ouders door op tv een een bloedig misdrijf op tv om het leven. Kort hierna de vluchten Jens en op Elizabeth naar samen het land de uit. Na omzwervingen worden in ze opgepakt in Londen, op waar Jens in de moord bekent. Maar alles op tv blijkt veel gecompliceerder van te zijn. Wanneer uit de zaak met voor de rechtbank van komt, verklaart Jens onschuldig op te zijn, maar de op moord te het hebben bekend om zijn de door vriendin te beschermen, die de moord op tv zou hebben gepleegd. een Hij zegt te van hebben gehandeld met uit liefde voor zijn de vriendin. The Promise in probeert met door behulp van archiefbeelden van van de rechtszaak, liefdesbrieven van op Jens met en Elizabeth en met behulp een de van nieuw bewijs te achterhalen wat de er door precies is gebeurd tijdens met die naar fatale nacht.

september 2020
26-04-2017 22:55

Docu: The Promise (deel 2)

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (2)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? Vanavond is het tweede deel van de twee...

25-04-2017 22:55

Docu: The Promise

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (1)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? De tweedelige documentaire The Promise ...

2Doc: The Promise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Promise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Promise bij 2Doc: The Promise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Promise. Heb je een uitzending van 2Doc: The Promise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Promise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Promise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Promise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!