Programma gemist?

Jens Soering het ontmoet Elizabeth Haysom tijdens en de valt als een op tv blok voor haar. naar Een paar maanden later worden haar door ouders op op gruwelijke wijze vermoord. Jens met en Elizabeth beschuldigen van elkaar. op tv Wat is de waarheid? Vanavond op is het tweede op deel van een de tweedelige documentaire The op tv Promise te zien naar uit op NPO 2. Het is tijdens 1985. Jens is achttien het jaar, met zoon van een Duitse op diplomaat en het studeert met een beurs aan op de universiteit met van Virginia als op hij Elizabeth ontmoet en verliefd van wordt. Drie maanden de later komen Elizabeths met ouders tijdens door een een bloedig misdrijf om het leven. Kort op tv hierna op vluchten Jens en Elizabeth met samen in het land uit. Na omzwervingen op tv worden ze opgepakt een in Londen, waar met Jens de het moord bekent. Maar alles blijkt veel op tv de gecompliceerder te zijn. Wanneer tijdens de zaak voor van de rechtbank komt, in verklaart Jens tijdens onschuldig te zijn, maar de in moord de te hebben bekend om uit zijn vriendin naar te beschermen, die het de moord zou hebben door gepleegd. Hij zegt te hebben in in gehandeld uit liefde voor naar zijn vriendin. The op Promise probeert met behulp van archiefbeelden van op tv van de rechtszaak, liefdesbrieven met van Jens en Elizabeth van en met behulp de van nieuw bewijs te op achterhalen van wat er op precies is gebeurd tijdens die op tv fatale op tv nacht.

Jens Soering ontmoet uit door Elizabeth Haysom en uit valt als een blok naar voor haar. met Een paar maanden later worden door haar ouders van op gruwelijke wijze vermoord. door Jens en Elizabeth tijdens beschuldigen elkaar. Wat door is de op waarheid? De op tweedelige documentaire The Promise is vanavond met en morgen in om 22.55 met uur te zien een op NPO tijdens 2. Het is 1985. Jens is het achttien jaar, zoon van met op tv een Duitse diplomaat en studeert met naar een de beurs aan de naar universiteit van het Virginia als hij Elizabeth ontmoet en de verliefd wordt. Drie van maanden later uit komen Elizabeths ouders door met een met bloedig misdrijf om het een leven. naar Kort hierna vluchten Jens en Elizabeth van samen het het land uit. Na omzwervingen worden naar ze met opgepakt in Londen, in waar Jens de met moord bekent. Maar van alles blijkt een veel gecompliceerder te zijn. Wanneer de in zaak met voor de rechtbank met komt, verklaart Jens onschuldig te van zijn, maar de van moord te tijdens hebben bekend om zijn een op vriendin te beschermen, die het de moord op tv zou hebben gepleegd. Hij zegt te met hebben gehandeld op uit liefde voor zijn op tv vriendin. The Promise van probeert met behulp op van archiefbeelden van de het rechtszaak, liefdesbrieven van het Jens en van Elizabeth en met op tv behulp van van nieuw bewijs te achterhalen wat tijdens op er precies is op gebeurd tijdens die naar fatale nacht.

mei 2021
26-04-2017 22:55

Docu: The Promise (deel 2)

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (2)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? Vanavond is het tweede deel van de twee...

25-04-2017 22:55

Docu: The Promise

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (1)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? De tweedelige documentaire The Promise ...

2Doc: The Promise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Promise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Promise bij 2Doc: The Promise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Promise. Heb je een uitzending van 2Doc: The Promise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Promise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Promise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Promise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!