Programma gemist?

Jens de Soering ontmoet Elizabeth Haysom op tv en valt van als een uit blok voor haar. de Een paar maanden later worden haar de ouders in op gruwelijke wijze vermoord. het Jens en Elizabeth beschuldigen door elkaar. Wat naar is de waarheid? Vanavond op tv is op tv het tweede van deel van de tweedelige met documentaire The de Promise te zien op een NPO 2. Het is tijdens 1985. Jens is achttien jaar, de op tv zoon van een Duitse diplomaat uit en in studeert met een beurs van aan de universiteit van Virginia op als van hij Elizabeth ontmoet en verliefd uit wordt. Drie het maanden later komen naar Elizabeths naar ouders door een de bloedig misdrijf om het leven. Kort tijdens hierna vluchten Jens een en Elizabeth samen een het land op uit. Na omzwervingen worden van ze in opgepakt in Londen, waar Jens de het moord bekent. Maar op alles van blijkt veel gecompliceerder te in zijn. Wanneer de uit zaak de voor de rechtbank komt, verklaart het Jens onschuldig te op zijn, in maar de moord te in hebben bekend om het zijn vriendin te door beschermen, die de moord naar zou hebben gepleegd. het Hij zegt te hebben naar gehandeld uit de liefde op voor zijn vriendin. The Promise probeert door met behulp van op archiefbeelden van een de rechtszaak, liefdesbrieven van het Jens en Elizabeth in en met behulp van van nieuw met bewijs te uit achterhalen wat er uit precies is gebeurd tijdens door die fatale de nacht.

Jens Soering de ontmoet van Elizabeth Haysom en valt als van een blok in voor haar. naar Een paar maanden later worden haar het ouders op gruwelijke een wijze vermoord. uit Jens en Elizabeth met beschuldigen elkaar. Wat is een de waarheid? met De tweedelige documentaire uit The Promise is een vanavond en morgen om op tv 22.55 op tv uur te zien op NPO het 2. Het is in 1985. Jens is het achttien in jaar, zoon van een Duitse diplomaat door het en studeert met een beurs door aan de universiteit van een Virginia naar als hij Elizabeth ontmoet de en het verliefd wordt. Drie maanden door later komen Elizabeths ouders een door een bloedig tijdens misdrijf om het leven. door Kort tijdens hierna vluchten Jens en Elizabeth uit op samen het land uit. Na omzwervingen tijdens worden ze met opgepakt in Londen, van waar Jens de moord tijdens bekent. Maar de alles blijkt veel het gecompliceerder te zijn. Wanneer de de zaak voor de naar rechtbank komt, verklaart van een Jens onschuldig te zijn, maar de uit moord te hebben met bekend om zijn van door vriendin te beschermen, naar die de moord tijdens zou hebben gepleegd. Hij zegt naar te tijdens hebben gehandeld uit liefde voor de zijn vriendin. The Promise probeert door met behulp het van archiefbeelden van tijdens de het rechtszaak, liefdesbrieven van Jens en naar Elizabeth en met op tv behulp op van nieuw bewijs te een achterhalen wat op tv er precies is gebeurd met tijdens die van fatale nacht.

september 2021
26-04-2017 22:55

Docu: The Promise (deel 2)

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (2)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? Vanavond is het tweede deel van de twee...

25-04-2017 22:55

Docu: The Promise

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (1)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? De tweedelige documentaire The Promise ...

2Doc: The Promise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Promise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Promise bij 2Doc: The Promise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Promise. Heb je een uitzending van 2Doc: The Promise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Promise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Promise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Promise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!