Programma gemist?

Jens van Soering ontmoet Elizabeth Haysom met en de valt als een blok voor met haar. Een paar maanden van later worden haar tijdens ouders op op tv gruwelijke wijze van vermoord. Jens en Elizabeth een beschuldigen uit elkaar. Wat is de waarheid? Vanavond de is op tv het tweede deel van de naar tweedelige documentaire van The Promise te op tv zien op NPO op 2. Het is op 1985. Jens is achttien jaar, een zoon van een uit op tv Duitse diplomaat en studeert met tijdens een op beurs aan de de universiteit van Virginia als naar hij Elizabeth door ontmoet en verliefd wordt. Drie een maanden later komen door Elizabeths ouders door uit een bloedig misdrijf de om het op leven. Kort hierna in vluchten Jens en Elizabeth samen op tv het land uit. Na uit omzwervingen worden uit ze een opgepakt in Londen, waar Jens de tijdens moord bekent. Maar uit alles blijkt door veel gecompliceerder te door zijn. Wanneer de zaak uit door voor de rechtbank komt, verklaart Jens door door onschuldig te zijn, maar de door moord te tijdens hebben bekend om tijdens zijn vriendin met te beschermen, die de moord de zou hebben gepleegd. op Hij van zegt te hebben gehandeld uit liefde van voor zijn op vriendin. The Promise probeert met de naar behulp van archiefbeelden van de rechtszaak, op tv in liefdesbrieven van Jens en Elizabeth en naar de met behulp van tijdens nieuw bewijs te achterhalen wat in er precies naar is gebeurd tijdens tijdens die fatale in nacht.

Jens Soering uit ontmoet Elizabeth Haysom door en valt op als een blok tijdens voor haar. een Een paar maanden later worden haar door ouders het op gruwelijke van wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen uit elkaar. Wat is op tv de waarheid? De op op tweedelige documentaire The Promise is vanavond op tijdens en morgen om 22.55 uur uit te in zien op NPO 2. Het is 1985. een Jens is van achttien jaar, zoon van van een Duitse door diplomaat en de studeert met een beurs op tv aan de universiteit de van Virginia als de hij Elizabeth ontmoet en tijdens verliefd door wordt. Drie een maanden later komen door Elizabeths ouders door een met bloedig misdrijf om met het leven. Kort hierna vluchten een Jens met en Elizabeth het samen het land uit. Na omzwervingen worden uit ze opgepakt uit in Londen, waar Jens in de de moord bekent. Maar door alles blijkt veel gecompliceerder tijdens te zijn. Wanneer op de zaak op tv voor de rechtbank komt, verklaart uit Jens tijdens onschuldig te zijn, maar door de moord te hebben naar bekend om zijn naar van vriendin te beschermen, die de moord op zou hebben gepleegd. met Hij door zegt te hebben gehandeld met uit liefde voor tijdens zijn vriendin. The Promise uit probeert met behulp van uit archiefbeelden van op de rechtszaak, het liefdesbrieven van Jens en Elizabeth naar en met behulp naar van het nieuw bewijs de te achterhalen wat een er precies is gebeurd tijdens die uit fatale het nacht.

juni 2021
26-04-2017 22:55

Docu: The Promise (deel 2)

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (2)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? Vanavond is het tweede deel van de twee...

25-04-2017 22:55

Docu: The Promise

2Doc: The Promise - 2Doc: The Promise (1)

Jens Soering ontmoet Elizabeth Haysom en valt als een blok voor haar. Een paar maanden later worden haar ouders op gruwelijke wijze vermoord. Jens en Elizabeth beschuldigen elkaar. Wat is de waarheid? De tweedelige documentaire The Promise ...

2Doc: The Promise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Promise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Promise bij 2Doc: The Promise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Promise. Heb je een uitzending van 2Doc: The Promise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Promise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Promise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Promise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!