Programma gemist?

In in de laatste aflevering op wordt het conflict tussen de op teams door verder op de spits gedreven. door Als de op tv hongerige teams tegenover met elkaar staan met naar een gevulde op tv koelkast, gaan door ze elkaar nietsontziend te door lijf. De kandidaten denken dat met ze meedoen aan door een met realityreeks, maar in werkelijkheid zijn met ze onderdeel van een op zesdaags sociaal op tv experiment het waarin wordt onderzocht hoe op tv een conflict tussen van groepen ontstaat.

Onrecht, een honger, conflict, diefstal, manipulatie door en naar alternative facts. Als iemand op onder de juiste op omstandigheden op de juiste knoppen een drukt, in is iedereen in door staat oorlog op te voeren. Dat wordt duidelijk in van het naar BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’. de In dit sociale experiment in onder leiding het van de presentator Jan Versteegh en op psycholoog Dr. Jan-Willem van Prooijen tijdens worden twee het groepen, op tv zonder dat ze uit het zelf doorhebben, tegen elkaar het opgezet. Alles wordt ingezet door om afgunst het en haat te creëren tijdens richting een in groep die ze op tv nog nooit hebben gezien. naar Wat door gebeurt er wanneer van ze voor het eerst met een elkaar worden geconfronteerd? op tv ‘Dat Wordt Oorlog!’ de is vanaf uit vanavond vier dinsdagen om met 20.30 uur tijdens te uit zien bij BNN op NPO tijdens 3. Jan Versteegh: een “Het in is verbijsterend om te zien het hoe snel in mensen zoals het jij en ik tot conflict te naar drijven met zijn. Haat is iets dat in altijd naar onder de oppervlakte door sluimert en naar boven komt de als tijdens er aan de van juiste touwtjes getrokken wordt. Dat in dit heel effectief op tv kan op tv zijn blijkt wel in op ‘Dat Wordt Oorlog!’. naar We hebben naar het experiment naar een dag eerder moeten afronden op om complete tijdens escalatie te naar voorkomen. Deelnemers gaan uit echt hard tegen hard.” De kandidaten op tv in ‘Dat Wordt Oorlog!’ van denken uit dat ze meedoen aan een naar realityserie, maar de zijn in de werkelijkheid onderdeel van van een sociaal het experiment dat is gebaseerd op het uit op tv bekende Robbers Cave Experiment. Dit werd op in een 1954 voor het tijdens eerst uitgevoerd in de een Verenigde Staten. door In de Nederlandse het versie zijn presentator met Jan Versteegh en psycholoog Dr. tijdens Jan-Willen van Prooijen in van op tv de VU de op tv poppenspelers die op de teams volgens een op tv gangbaar psychologisch proces een tegen elkaar naar opzetten. Vanuit de control room geeft in door Van Prooijen direct op tv uitleg bij de door processen die de naar deelnemers doormaken. Ze gebruiken daarbij alles door om de haat en afgunst tussen door de groepen te op creëren; alles wat op wereldleiders in oorlog in de in het verleden ook door hebben gebruikt. En wat ook op vandaag de dag naar nog steeds de inzet tijdens op is van vrijwel ieder conflict op in de uit wereld.

maart 2021
16-05-2017 20:30

Slot: Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

In de laatste aflevering wordt het conflict tussen de teams verder op de spits gedreven. Als de hongerige teams tegenover elkaar staan met een gevulde koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend te lijf. De kandidaten denken dat ze meedoen aan ...

09-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

02-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

25-04-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

Onrecht, honger, conflict, diefstal, manipulatie en alternative facts. Als iemand onder de juiste omstandigheden op de juiste knoppen drukt, is iedereen in staat oorlog te voeren. Dat wordt duidelijk in het BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’...

Dat Wordt Oorlog! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Wordt Oorlog! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Wordt Oorlog! bij Dat Wordt Oorlog! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Wordt Oorlog!. Heb je een uitzending van Dat Wordt Oorlog! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Wordt Oorlog! gemist

Uitzending gemist van Dat Wordt Oorlog!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Wordt Oorlog! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!