Programma gemist?

In de de laatste naar aflevering wordt het conflict tussen met de teams verder op door de spits met gedreven. tijdens Als de hongerige teams naar tegenover elkaar staan met naar een gevulde door koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend door te lijf. De in kandidaten met denken dat ze uit meedoen aan een realityreeks, de maar in werkelijkheid uit zijn ze onderdeel op van een zesdaags sociaal naar experiment waarin wordt met onderzocht hoe een in conflict tussen groepen naar ontstaat.

Onrecht, honger, conflict, door diefstal, manipulatie een en alternative facts. Als de iemand onder op de juiste omstandigheden tijdens op de juiste knoppen het het drukt, is iedereen door in staat oorlog te voeren. het Dat wordt tijdens duidelijk in het een BNN-programma ‘Dat in Wordt Oorlog!’. In dit sociale experiment uit onder de leiding van op presentator Jan Versteegh door en psycholoog Dr. Jan-Willem op van Prooijen worden op tv twee groepen, zonder een dat ze de het zelf doorhebben, tegen elkaar opgezet. met Alles wordt in ingezet om afgunst en met van haat te creëren richting een een groep die ze van nog door nooit hebben gezien. Wat naar gebeurt er uit wanneer ze voor het het eerst met elkaar tijdens worden geconfronteerd? ‘Dat Wordt Oorlog!’ het is vanaf vanavond op vier op dinsdagen om 20.30 uur met te zien bij BNN naar op NPO 3. op Jan Versteegh: “Het in is op verbijsterend om te de zien hoe snel mensen zoals in jij en uit ik tot conflict te uit drijven zijn. met Haat is op iets dat door altijd onder de oppervlakte door sluimert en naar boven de komt in als er aan de op juiste touwtjes op tv getrokken wordt. Dat dit op tv heel effectief kan zijn blijkt het tijdens wel in ‘Dat Wordt Oorlog!’. met We hebben in het experiment een dag eerder de moeten afronden uit om complete escalatie te naar het voorkomen. Deelnemers gaan echt op hard tegen hard.” De in kandidaten in ‘Dat tijdens Wordt Oorlog!’ denken op tv dat ze naar meedoen aan een realityserie, maar zijn naar in op tv werkelijkheid onderdeel van naar een sociaal met experiment dat is gebaseerd op op het bekende Robbers Cave tijdens tijdens Experiment. Dit werd in 1954 van voor het eerst van uitgevoerd in een de Verenigde Staten. naar In de van Nederlandse versie zijn presentator op Jan Versteegh met en psycholoog Dr. in Jan-Willen van Prooijen van de van VU van de poppenspelers die met de teams volgens een door gangbaar psychologisch proces tegen elkaar op opzetten. Vanuit de het control tijdens room geeft op tv Van Prooijen direct uitleg bij de in processen die uit de deelnemers doormaken. Ze een gebruiken daarbij in alles om haat op en afgunst tussen de uit de groepen te creëren; alles wat in wereldleiders in tijdens oorlog in naar het verleden ook op hebben gebruikt. En wat ook vandaag de de dag een nog steeds de inzet door is op tv van vrijwel door ieder conflict op uit de wereld.

juli 2020
16-05-2017 20:30

Slot: Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

In de laatste aflevering wordt het conflict tussen de teams verder op de spits gedreven. Als de hongerige teams tegenover elkaar staan met een gevulde koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend te lijf. De kandidaten denken dat ze meedoen aan ...

09-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

02-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

25-04-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

Onrecht, honger, conflict, diefstal, manipulatie en alternative facts. Als iemand onder de juiste omstandigheden op de juiste knoppen drukt, is iedereen in staat oorlog te voeren. Dat wordt duidelijk in het BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’...

Dat Wordt Oorlog! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Wordt Oorlog! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Wordt Oorlog! bij Dat Wordt Oorlog! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Wordt Oorlog!. Heb je een uitzending van Dat Wordt Oorlog! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Wordt Oorlog! gemist

Uitzending gemist van Dat Wordt Oorlog!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Wordt Oorlog! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!