Programma gemist?

In op tv de laatste een aflevering wordt het conflict tussen in de teams verder op naar de spits gedreven. met Als de een hongerige teams op tegenover elkaar staan met op tv een tijdens gevulde koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend van te lijf. De kandidaten van met denken dat ze meedoen aan een naar realityreeks, een maar in werkelijkheid de zijn ze onderdeel een van een zesdaags sociaal experiment op tv waarin in wordt onderzocht hoe een door conflict tussen groepen in ontstaat.

Onrecht, honger, conflict, een diefstal, van manipulatie en het alternative facts. Als iemand onder op tv de met juiste omstandigheden op de juiste knoppen naar drukt, door is iedereen in staat oorlog in uit te voeren. Dat wordt duidelijk op in het BNN-programma ‘Dat op tv Wordt Oorlog!’. In door dit van sociale experiment onder naar leiding van presentator Jan uit Versteegh en uit psycholoog Dr. Jan-Willem tijdens van Prooijen een worden twee groepen, zonder in dat ze het zelf doorhebben, uit tegen elkaar opgezet. de Alles wordt ingezet van om afgunst en naar haat te naar creëren richting het een groep door die ze nog van nooit hebben gezien. Wat naar gebeurt er het wanneer ze voor het eerst met op elkaar worden tijdens geconfronteerd? ‘Dat Wordt Oorlog!’ uit is vanaf op tv vanavond vier dinsdagen op tv om 20.30 uur te naar op tv zien bij BNN op NPO het 3. Jan op Versteegh: “Het is verbijsterend een om te het zien hoe snel mensen zoals het jij en op tv ik tot conflict te door drijven zijn. Haat tijdens is iets op dat op altijd onder de oppervlakte sluimert op tv en naar boven met komt als op er aan de door juiste touwtjes door getrokken wordt. Dat dit heel de effectief kan zijn een blijkt wel in ‘Dat op Wordt in Oorlog!’. We hebben tijdens het experiment een dag eerder met moeten afronden van om complete uit escalatie te voorkomen. Deelnemers gaan uit van echt hard tegen hard.” De kandidaten in in ‘Dat Wordt de Oorlog!’ denken dat ze het meedoen aan het een realityserie, maar tijdens zijn in werkelijkheid onderdeel door in van een sociaal experiment dat uit is gebaseerd op het tijdens bekende Robbers Cave de Experiment. Dit werd een in 1954 voor de het eerst door uitgevoerd in een de Verenigde Staten. tijdens In de Nederlandse versie zijn op tv in presentator Jan Versteegh en op tv psycholoog Dr. Jan-Willen tijdens van Prooijen van naar de VU de poppenspelers op die de teams volgens met een gangbaar psychologisch met proces tegen in elkaar opzetten. Vanuit de het door control room geeft Van Prooijen een direct uitleg bij de met processen die de met deelnemers doormaken. met Ze gebruiken daarbij alles uit om haat naar en afgunst tussen de tijdens groepen van te creëren; alles wat wereldleiders tijdens in oorlog in het het verleden van ook hebben gebruikt. tijdens En wat ook vandaag naar de van dag nog steeds van de inzet is van het vrijwel tijdens ieder conflict op uit de wereld.

oktober 2020
16-05-2017 20:30

Slot: Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

In de laatste aflevering wordt het conflict tussen de teams verder op de spits gedreven. Als de hongerige teams tegenover elkaar staan met een gevulde koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend te lijf. De kandidaten denken dat ze meedoen aan ...

09-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

02-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

25-04-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

Onrecht, honger, conflict, diefstal, manipulatie en alternative facts. Als iemand onder de juiste omstandigheden op de juiste knoppen drukt, is iedereen in staat oorlog te voeren. Dat wordt duidelijk in het BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’...

Dat Wordt Oorlog! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Wordt Oorlog! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Wordt Oorlog! bij Dat Wordt Oorlog! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Wordt Oorlog!. Heb je een uitzending van Dat Wordt Oorlog! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Wordt Oorlog! gemist

Uitzending gemist van Dat Wordt Oorlog!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Wordt Oorlog! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!