Programma gemist?

In een de laatste aflevering wordt van het met conflict tussen de teams van verder op de spits gedreven. de Als in de hongerige teams tegenover elkaar tijdens staan met in een gevulde van koelkast, gaan op ze elkaar nietsontziend te lijf. De uit kandidaten denken met dat ze meedoen aan een in realityreeks, maar van in werkelijkheid zijn ze door onderdeel het van een zesdaags sociaal uit experiment waarin wordt onderzocht van hoe een conflict in in tussen groepen ontstaat.

Onrecht, het honger, conflict, op tv diefstal, manipulatie en alternative facts. in Als in iemand onder de juiste omstandigheden op het de juiste knoppen uit tijdens drukt, is iedereen in staat oorlog met te voeren. Dat de met wordt duidelijk in het de BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’. met In dit sociale experiment tijdens onder leiding naar van presentator tijdens Jan Versteegh en naar psycholoog Dr. Jan-Willem van Prooijen naar worden een twee groepen, zonder in dat ze het zelf uit doorhebben, tegen elkaar opgezet. door Alles wordt ingezet naar om door afgunst en haat te van creëren op tv richting een groep die een ze nog nooit op hebben gezien. Wat de gebeurt er wanneer ze voor met het het eerst met elkaar op worden geconfronteerd? ‘Dat Wordt met Oorlog!’ is op vanaf vanavond de vier dinsdagen om 20.30 uur op tv te zien met bij BNN op tijdens NPO 3. Jan Versteegh: “Het het is verbijsterend in om met te zien hoe snel uit mensen zoals jij en ik tijdens tot conflict te op drijven zijn. Haat in is iets dat de altijd met onder de oppervlakte sluimert en op tv naar boven komt naar als er het aan de juiste het touwtjes getrokken wordt. in Dat dit heel effectief een kan zijn blijkt een de wel in ‘Dat Wordt uit Oorlog!’. We hebben het in experiment een dag eerder naar moeten afronden het om complete escalatie te naar voorkomen. van Deelnemers gaan echt hard van tegen van hard.” De kandidaten in ‘Dat Wordt Oorlog!’ uit denken tijdens dat ze meedoen aan een een tijdens realityserie, maar zijn in werkelijkheid van onderdeel met van een sociaal experiment de dat is gebaseerd op een het bekende Robbers Cave een Experiment. naar Dit werd in 1954 uit voor het eerst uitgevoerd het in de van Verenigde tijdens Staten. In de Nederlandse versie het zijn presentator Jan Versteegh van en psycholoog op Dr. op tv Jan-Willen van Prooijen van met de VU de poppenspelers een die de de teams volgens een gangbaar psychologisch tijdens proces van tegen elkaar de opzetten. Vanuit de control room van geeft Van Prooijen de direct uitleg bij in de met processen die de deelnemers van doormaken. Ze gebruiken van daarbij alles om haat de en afgunst tussen de van tijdens groepen te creëren; de alles wat wereldleiders in in oorlog in het verleden ook in hebben gebruikt. met En wat door ook vandaag de uit dag nog steeds de inzet naar is van vrijwel het ieder conflict naar op de de wereld.

augustus 2021
16-05-2017 20:30

Slot: Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

In de laatste aflevering wordt het conflict tussen de teams verder op de spits gedreven. Als de hongerige teams tegenover elkaar staan met een gevulde koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend te lijf. De kandidaten denken dat ze meedoen aan ...

09-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

02-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

25-04-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

Onrecht, honger, conflict, diefstal, manipulatie en alternative facts. Als iemand onder de juiste omstandigheden op de juiste knoppen drukt, is iedereen in staat oorlog te voeren. Dat wordt duidelijk in het BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’...

Dat Wordt Oorlog! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Wordt Oorlog! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Wordt Oorlog! bij Dat Wordt Oorlog! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Wordt Oorlog!. Heb je een uitzending van Dat Wordt Oorlog! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Wordt Oorlog! gemist

Uitzending gemist van Dat Wordt Oorlog!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Wordt Oorlog! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!