Programma gemist?

In de de laatste aflevering wordt het door conflict tussen een de teams uit verder op de op tv spits gedreven. Als van de hongerige door teams tegenover elkaar staan met op een gevulde koelkast, gaan uit de ze elkaar nietsontziend te lijf. De op tv kandidaten denken op dat ze de meedoen aan een realityreeks, maar het in de werkelijkheid zijn ze onderdeel van een een zesdaags sociaal experiment op tijdens waarin wordt onderzocht hoe een de conflict tussen met groepen ontstaat.

Onrecht, honger, van conflict, diefstal, door manipulatie en alternative facts. Als het een iemand onder de juiste de omstandigheden op de juiste van knoppen op drukt, is iedereen in staat oorlog een te een voeren. Dat de wordt duidelijk in het BNN-programma tijdens ‘Dat Wordt de Oorlog!’. In dit in sociale experiment onder leiding het van presentator een Jan Versteegh en met psycholoog Dr. van Jan-Willem van Prooijen met worden twee groepen, zonder dat een ze het zelf naar doorhebben, tegen door elkaar opgezet. Alles van wordt ingezet om afgunst het en op tv haat te creëren richting een groep de die ze een nog nooit hebben het gezien. Wat gebeurt uit er wanneer ze voor op tv het eerst in met uit elkaar worden geconfronteerd? op tv ‘Dat Wordt Oorlog!’ tijdens is vanaf vanavond vier dinsdagen om in 20.30 uur in te het zien bij BNN op NPO 3. op tv Jan in Versteegh: “Het is op tv verbijsterend om te op tv zien hoe snel met mensen zoals de jij en ik tot conflict in te drijven zijn. Haat de is tijdens iets dat door altijd onder de oppervlakte naar sluimert en naar boven de komt als er het aan de in juiste touwtjes getrokken wordt. tijdens Dat dit heel effectief de kan zijn naar blijkt wel in tijdens ‘Dat Wordt Oorlog!’. op We hebben het experiment op tv een dag eerder met moeten uit afronden om complete escalatie te tijdens voorkomen. door Deelnemers gaan het echt hard tegen hard.” De kandidaten in de tijdens ‘Dat Wordt Oorlog!’ denken dat ze op meedoen aan een uit realityserie, maar het zijn in werkelijkheid uit onderdeel van een de sociaal van experiment dat is gebaseerd op naar het bekende het Robbers Cave Experiment. Dit werd het in 1954 voor de tijdens het eerst uitgevoerd in de een Verenigde Staten. naar In de Nederlandse versie zijn uit de presentator Jan Versteegh op en psycholoog Dr. het Jan-Willen van Prooijen van de VU uit de in poppenspelers die de teams volgens op tv door een gangbaar psychologisch proces tegen door elkaar opzetten. op Vanuit de control door room geeft in Van Prooijen direct uit uitleg bij de processen de die de deelnemers de doormaken. Ze gebruiken daarbij het alles van om haat en afgunst tussen het de groepen te creëren; van van alles wat wereldleiders in oorlog door in op tv het verleden ook hebben tijdens gebruikt. En tijdens wat ook vandaag de dag met nog steeds de inzet een is van vrijwel het met ieder conflict op de uit wereld.

januari 2020
16-05-2017 20:30

Slot: Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

In de laatste aflevering wordt het conflict tussen de teams verder op de spits gedreven. Als de hongerige teams tegenover elkaar staan met een gevulde koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend te lijf. De kandidaten denken dat ze meedoen aan ...

09-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

02-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

25-04-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

Onrecht, honger, conflict, diefstal, manipulatie en alternative facts. Als iemand onder de juiste omstandigheden op de juiste knoppen drukt, is iedereen in staat oorlog te voeren. Dat wordt duidelijk in het BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’...

Dat Wordt Oorlog! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Wordt Oorlog! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Wordt Oorlog! bij Dat Wordt Oorlog! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Wordt Oorlog!. Heb je een uitzending van Dat Wordt Oorlog! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Wordt Oorlog! gemist

Uitzending gemist van Dat Wordt Oorlog!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Wordt Oorlog! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!