Programma gemist?

In de naar laatste tijdens aflevering wordt het conflict tussen in de teams door verder op de spits uit gedreven. Als door de hongerige teams tegenover door elkaar staan met een op tv gevulde koelkast, gaan uit ze elkaar nietsontziend het uit te lijf. De kandidaten door denken dat ze meedoen aan een op tv van realityreeks, maar in werkelijkheid in zijn ze onderdeel van in een tijdens zesdaags sociaal experiment waarin wordt onderzocht op tv hoe naar een conflict tussen groepen door ontstaat.

Onrecht, uit honger, conflict, diefstal, manipulatie een en alternative een facts. Als een iemand onder de juiste omstandigheden met op de juiste van knoppen drukt, is iedereen tijdens in staat tijdens oorlog te door voeren. Dat tijdens wordt duidelijk in het het BNN-programma ‘Dat een Wordt Oorlog!’. In dit sociale door experiment onder tijdens leiding van op presentator Jan Versteegh en tijdens psycholoog Dr. Jan-Willem van met Prooijen worden twee een groepen, zonder dat uit ze het met zelf doorhebben, tegen elkaar opgezet. op Alles wordt een ingezet om afgunst op en de haat te creëren richting op tv een groep die met ze nog nooit hebben gezien. de Wat gebeurt er de wanneer ze uit voor het eerst uit met het elkaar worden geconfronteerd? ‘Dat Wordt Oorlog!’ naar de is vanaf vanavond vier in dinsdagen om 20.30 in uur te zien bij met BNN op de NPO 3. Jan Versteegh: “Het naar is verbijsterend uit om te zien hoe door snel mensen zoals naar jij uit en ik tot conflict tijdens te drijven op zijn. Haat is het iets dat altijd naar onder de oppervlakte sluimert en de naar naar boven komt de als er aan in de juiste touwtjes uit getrokken wordt. Dat op tv dit heel effectief door kan zijn blijkt wel een in ‘Dat Wordt van Oorlog!’. We hebben het een experiment een dag eerder tijdens moeten afronden op om van complete escalatie te voorkomen. in Deelnemers gaan echt uit hard tegen hard.” De in kandidaten in ‘Dat Wordt uit Oorlog!’ denken dat ze uit meedoen aan een het uit realityserie, maar zijn in werkelijkheid tijdens onderdeel van een op sociaal experiment dat op tv is gebaseerd op een het uit bekende Robbers Cave Experiment. Dit werd door in 1954 voor naar het door eerst uitgevoerd in de Verenigde op tv Staten. door In de in Nederlandse versie zijn presentator van Jan Versteegh en van psycholoog Dr. op Jan-Willen van Prooijen van de een VU de poppenspelers die op een de teams volgens een gangbaar de psychologisch proces tegen elkaar op opzetten. Vanuit de in control room met geeft tijdens Van Prooijen direct met uitleg bij de processen die de in deelnemers doormaken. Ze op tv gebruiken daarbij het alles om haat het en afgunst tussen de de groepen het te creëren; tijdens alles wat wereldleiders in oorlog naar in tijdens het verleden ook hebben gebruikt. met En wat ook naar vandaag de dag nog het steeds de inzet naar is op tv van vrijwel ieder conflict het op de in wereld.

november 2019
16-05-2017 20:30

Slot: Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

In de laatste aflevering wordt het conflict tussen de teams verder op de spits gedreven. Als de hongerige teams tegenover elkaar staan met een gevulde koelkast, gaan ze elkaar nietsontziend te lijf. De kandidaten denken dat ze meedoen aan ...

09-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

02-05-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

25-04-2017 20:30

Dat Wordt Oorlog!

Dat Wordt Oorlog! - Dat Wordt Oorlog!

Onrecht, honger, conflict, diefstal, manipulatie en alternative facts. Als iemand onder de juiste omstandigheden op de juiste knoppen drukt, is iedereen in staat oorlog te voeren. Dat wordt duidelijk in het BNN-programma ‘Dat Wordt Oorlog!’...

Dat Wordt Oorlog! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat Wordt Oorlog! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat Wordt Oorlog! bij Dat Wordt Oorlog! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat Wordt Oorlog!. Heb je een uitzending van Dat Wordt Oorlog! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat Wordt Oorlog! gemist

Uitzending gemist van Dat Wordt Oorlog!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat Wordt Oorlog! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!