Programma gemist?

De op vijftigste verjaardag van op koning Willem-Alexander is op de aanleiding het voor een bijzonder tijdens programma over hoe het ‘gewone’ naar leven in Nederland een zich tijdens de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. op tv Door Ronald Giphart een geschreven scènes over een op het leven van de familie uit De Koning een worden afgewisseld met interviews naar met elf bekende Nederlanders tijdens tijdens die, net als de koning, zijn op geboren de in 1967. Ons leven is de de afgelopen vijftig jaar op tv op enorm veranderd. Maar hoe uit en waardoor een precies? Het antwoord op het die vraag in wordt gegeven in een verhaal tijdens van Ronald Giphart van (een oud-klasgenoot op van prins Willem-Alexander). Het scenario tijdens een schetst het leven tijdens van de doodnormale het familie De Koning: van het uit jonge op gezin dat in 1967 een door gloednieuw met huis in het eveneens gloednieuwe de Lelystad betrok, door de uit in jaren 70, 80, 90, 00 een en 10 heen. Langs uit vele technologische ontwikkelingen, naar stijlwisselingen tijdens en maatschappelijke veranderingen het tot de dag van in vandaag. Deze op ‘keukentafelkroniek’ wordt doorsneden met interviews de waarin Irene Moors, Aron in Winter, uit Sacha de Boer, Wilfred door Genee, uit Lucia de Rijker, Henk op tv Angenent, Saskia Noort, Bart naar Veldkamp, de Ellen ten Damme, Rudolf van Veen op tv op tv en Patrick Stoof een terugblikken op ‘hun’ afgelopen vijftig jaar. in Wat was hun tijdens favoriete in tv-programma? Naar welke muziek luisterden de zij? met Welke posters het hingen er op tijdens hun kamer? Was politiek met belangrijk in hun uit jeugd? Wanneer kwamen in ze in aanraking de met de van computer? En met met e-mail?

juli 2020
26-04-2017 21:50

Special: Het huis van De Koning

NOS Het huis van De Koning - NOS Het huis van De Koning

De vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander is de aanleiding voor een bijzonder programma over hoe het ‘gewone’ leven in Nederland zich de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. Door Ronald Giphart geschreven scènes over het lev...

NOS Het huis van De Koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Het huis van De Koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Het huis van De Koning bij NOS Het huis van De Koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Het huis van De Koning. Heb je een uitzending van NOS Het huis van De Koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Het huis van De Koning gemist

Uitzending gemist van NOS Het huis van De Koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Het huis van De Koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!