Programma gemist?

De vijftigste op tv verjaardag een van koning Willem-Alexander is de aanleiding in voor een tijdens bijzonder uit programma over hoe het ‘gewone’ van leven in Nederland een zich de afgelopen met vijf decennia heeft van ontwikkeld. Door Ronald naar Giphart geschreven een scènes over de het leven van de naar familie De op tv Koning worden afgewisseld met interviews met van elf bekende Nederlanders op tv die, met net als de koning, de zijn geboren op tv in 1967. Ons leven van is de afgelopen vijftig uit jaar naar enorm veranderd. Maar hoe en van waardoor de precies? Het antwoord op die vraag op een wordt gegeven in een verhaal het van Ronald Giphart (een op tv het oud-klasgenoot van prins Willem-Alexander). Het scenario een schetst het leven door van de van doodnormale familie De uit Koning: van het jonge naar gezin met dat in 1967 het een gloednieuw huis in de het eveneens de gloednieuwe Lelystad betrok, door door de jaren 70, uit 80, 90, 00 op en 10 heen. uit Langs vele technologische ontwikkelingen, op tv stijlwisselingen en tijdens maatschappelijke naar veranderingen tot de dag van van vandaag. Deze ‘keukentafelkroniek’ wordt doorsneden met met naar interviews waarin door Irene Moors, Aron Winter, Sacha met de Boer, door Wilfred Genee, op tv Lucia de Rijker, Henk Angenent, door Saskia Noort, Bart met Veldkamp, Ellen tijdens ten Damme, Rudolf het van Veen en Patrick uit Stoof terugblikken het op ‘hun’ afgelopen vijftig in jaar. Wat was tijdens hun favoriete tv-programma? Naar in welke muziek luisterden naar zij? Welke uit posters op hingen er op hun tijdens kamer? Was politiek in belangrijk in hun de jeugd? Wanneer kwamen ze tijdens in aanraking met de op tv computer? En met in uit e-mail?

januari 2020
26-04-2017 21:50

Special: Het huis van De Koning

NOS Het huis van De Koning - NOS Het huis van De Koning

De vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander is de aanleiding voor een bijzonder programma over hoe het ‘gewone’ leven in Nederland zich de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. Door Ronald Giphart geschreven scènes over het lev...

NOS Het huis van De Koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Het huis van De Koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Het huis van De Koning bij NOS Het huis van De Koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Het huis van De Koning. Heb je een uitzending van NOS Het huis van De Koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Het huis van De Koning gemist

Uitzending gemist van NOS Het huis van De Koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Het huis van De Koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!