Programma gemist?

De vijftigste verjaardag met van koning op Willem-Alexander is de aanleiding in voor een bijzonder het programma van over hoe het ‘gewone’ tijdens leven in tijdens Nederland zich de afgelopen de vijf decennia heeft ontwikkeld. de Door Ronald Giphart een geschreven scènes van over het leven van op de de familie De Koning tijdens worden afgewisseld met interviews met uit elf bekende Nederlanders een die, op net als de koning, op tv zijn geboren met in 1967. Ons leven is naar de afgelopen met vijftig jaar op enorm veranderd. Maar hoe en waardoor naar precies? uit Het antwoord op tijdens die vraag wordt gegeven met in een van verhaal van Ronald Giphart tijdens (een oud-klasgenoot van tijdens prins Willem-Alexander). op tv Het scenario op tv schetst het leven van op tv de doodnormale familie naar De Koning: een van het jonge gezin dat in op tv 1967 uit een gloednieuw tijdens huis in het eveneens gloednieuwe van Lelystad betrok, op door de met jaren 70, 80, 90, het 00 en uit 10 heen. Langs door vele technologische ontwikkelingen, door stijlwisselingen en maatschappelijke veranderingen tot de uit dag met van vandaag. Deze in ‘keukentafelkroniek’ wordt doorsneden met interviews waarin in Irene Moors, in Aron Winter, Sacha de de Boer, Wilfred Genee, tijdens Lucia de tijdens Rijker, Henk op tv Angenent, Saskia Noort, Bart Veldkamp, in Ellen ten het Damme, door Rudolf van Veen en tijdens Patrick Stoof terugblikken op het ‘hun’ de afgelopen vijftig jaar. door Wat was hun favoriete tv-programma? Naar van uit welke muziek luisterden zij? het Welke posters hingen er op naar hun kamer? tijdens Was politiek belangrijk in op tv hun jeugd? tijdens Wanneer kwamen op ze in aanraking op tv met de van computer? En met uit e-mail?

juni 2021
26-04-2017 21:50

Special: Het huis van De Koning

NOS Het huis van De Koning - NOS Het huis van De Koning

De vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander is de aanleiding voor een bijzonder programma over hoe het ‘gewone’ leven in Nederland zich de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. Door Ronald Giphart geschreven scènes over het lev...

NOS Het huis van De Koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Het huis van De Koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Het huis van De Koning bij NOS Het huis van De Koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Het huis van De Koning. Heb je een uitzending van NOS Het huis van De Koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Het huis van De Koning gemist

Uitzending gemist van NOS Het huis van De Koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Het huis van De Koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!