Programma gemist?

De vijftigste verjaardag op tv van koning uit Willem-Alexander is op tv de aanleiding voor een bijzonder naar programma uit over hoe het naar ‘gewone’ leven in Nederland zich op de tijdens afgelopen vijf decennia in heeft ontwikkeld. Door Ronald naar Giphart geschreven tijdens scènes over het leven van het de familie op De op tv Koning worden afgewisseld met interviews met tijdens naar elf bekende Nederlanders van die, net als de koning, zijn met geboren in 1967. Ons in leven is van de afgelopen op vijftig jaar enorm veranderd. Maar van hoe en een waardoor van precies? Het antwoord op die vraag van wordt gegeven het in een de verhaal van Ronald op Giphart (een oud-klasgenoot van in prins naar Willem-Alexander). Het scenario schetst met het leven van de doodnormale van familie De Koning: van van het jonge van in gezin dat in 1967 een in gloednieuw op huis in het eveneens naar gloednieuwe Lelystad betrok, het door de het jaren 70, 80, 90, 00 en op tv een 10 heen. Langs vele technologische een ontwikkelingen, stijlwisselingen en een maatschappelijke veranderingen uit tot de de dag van vandaag. Deze ‘keukentafelkroniek’ wordt doorsneden op tv met met interviews waarin Irene Moors, Aron uit door Winter, Sacha de het Boer, Wilfred Genee, Lucia de het Rijker, Henk Angenent, tijdens Saskia Noort, Bart uit Veldkamp, Ellen van ten Damme, op tv Rudolf van Veen en Patrick Stoof naar terugblikken op een ‘hun’ afgelopen vijftig in jaar. Wat was in hun favoriete tv-programma? van Naar welke in muziek luisterden zij? Welke tijdens posters hingen op er op uit hun kamer? Was politiek het belangrijk in hun jeugd? een Wanneer kwamen met ze in aanraking met een de computer? uit En met het e-mail?

februari 2021
26-04-2017 21:50

Special: Het huis van De Koning

NOS Het huis van De Koning - NOS Het huis van De Koning

De vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander is de aanleiding voor een bijzonder programma over hoe het ‘gewone’ leven in Nederland zich de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. Door Ronald Giphart geschreven scènes over het lev...

NOS Het huis van De Koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Het huis van De Koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Het huis van De Koning bij NOS Het huis van De Koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Het huis van De Koning. Heb je een uitzending van NOS Het huis van De Koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Het huis van De Koning gemist

Uitzending gemist van NOS Het huis van De Koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Het huis van De Koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!