Programma gemist?

De vijftigste verjaardag op van koning van Willem-Alexander is in de aanleiding voor een uit bijzonder programma over hoe in het door ‘gewone’ leven in Nederland tijdens zich de afgelopen in vijf decennia heeft ontwikkeld. op Door Ronald Giphart van geschreven scènes tijdens over het leven op tv van de familie een De Koning een worden afgewisseld met op tv interviews met elf bekende het Nederlanders uit die, net als de koning, zijn door uit geboren in 1967. Ons leven is van de uit afgelopen vijftig jaar enorm veranderd. Maar door hoe en naar waardoor precies? door Het antwoord in op die vraag wordt met gegeven in tijdens een verhaal van Ronald het Giphart (een oud-klasgenoot in van prins Willem-Alexander). Het de scenario op schetst het leven van de doodnormale de familie De door Koning: van het jonge het gezin de dat in 1967 een gloednieuw het huis in het uit van eveneens gloednieuwe Lelystad betrok, door door de jaren op 70, 80, 90, 00 op en 10 heen. een Langs vele naar technologische ontwikkelingen, een stijlwisselingen en maatschappelijke veranderingen tot de uit dag op van vandaag. Deze ‘keukentafelkroniek’ wordt doorsneden uit met een interviews waarin van Irene Moors, Aron Winter, de Sacha de de Boer, Wilfred Genee, Lucia van de Rijker, Henk Angenent, Saskia naar Noort, Bart Veldkamp, op Ellen ten van Damme, Rudolf van naar Veen met en Patrick Stoof terugblikken naar op ‘hun’ met afgelopen vijftig jaar. Wat was hun op tv favoriete tijdens tv-programma? Naar welke muziek luisterden uit zij? een Welke posters hingen er met op van hun kamer? Was politiek een belangrijk in hun met jeugd? Wanneer kwamen ze de in op tv aanraking met de in computer? En met door e-mail?

oktober 2020
26-04-2017 21:50

Special: Het huis van De Koning

NOS Het huis van De Koning - NOS Het huis van De Koning

De vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander is de aanleiding voor een bijzonder programma over hoe het ‘gewone’ leven in Nederland zich de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. Door Ronald Giphart geschreven scènes over het lev...

NOS Het huis van De Koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Het huis van De Koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Het huis van De Koning bij NOS Het huis van De Koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Het huis van De Koning. Heb je een uitzending van NOS Het huis van De Koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Het huis van De Koning gemist

Uitzending gemist van NOS Het huis van De Koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Het huis van De Koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!