Programma gemist?

De met vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander door is de een aanleiding door voor een bijzonder programma over hoe uit het ‘gewone’ een leven in in Nederland zich tijdens de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. op Door Ronald op Giphart geschreven scènes in over het een leven van van de familie De Koning worden afgewisseld in met interviews met een naar elf bekende Nederlanders tijdens die, net als door de koning, zijn geboren in op 1967. Ons leven is de het met afgelopen vijftig jaar enorm veranderd. Maar de hoe met en waardoor precies? Het antwoord in op die het vraag wordt gegeven tijdens in een verhaal een van Ronald in Giphart (een oud-klasgenoot van van prins Willem-Alexander). Het scenario een tijdens schetst het leven met van de doodnormale familie op tv De Koning: van het op tv jonge gezin dat in een de 1967 een gloednieuw van huis in het eveneens gloednieuwe Lelystad van betrok, door van de jaren 70, naar 80, op 90, 00 en 10 naar heen. Langs vele technologische ontwikkelingen, van stijlwisselingen en maatschappelijke de veranderingen tot het de in dag van vandaag. Deze de ‘keukentafelkroniek’ wordt doorsneden met tijdens interviews waarin Irene Moors, met Aron tijdens Winter, Sacha de door Boer, Wilfred Genee, het Lucia de Rijker, Henk het Angenent, Saskia Noort, Bart Veldkamp, op tv uit Ellen ten Damme, van Rudolf van Veen en Patrick op tv Stoof in terugblikken op ‘hun’ afgelopen het vijftig jaar. Wat was hun op favoriete van tv-programma? Naar met welke muziek luisterden zij? op tv Welke posters hingen er de op hun kamer? Was door met politiek belangrijk in hun op tv jeugd? Wanneer kwamen ze in het het aanraking met de op computer? En met in e-mail?

juli 2021
26-04-2017 21:50

Special: Het huis van De Koning

NOS Het huis van De Koning - NOS Het huis van De Koning

De vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander is de aanleiding voor een bijzonder programma over hoe het ‘gewone’ leven in Nederland zich de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. Door Ronald Giphart geschreven scènes over het lev...

NOS Het huis van De Koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Het huis van De Koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Het huis van De Koning bij NOS Het huis van De Koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Het huis van De Koning. Heb je een uitzending van NOS Het huis van De Koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Het huis van De Koning gemist

Uitzending gemist van NOS Het huis van De Koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Het huis van De Koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-04-2017 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!