Programma gemist?
maart 2017
03-12-2010 20:25

Aflevering 23

Weten zij veel!? - Aflevering 23

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. Manager Jerrold neemt het op tegen skateboarders, sexy buurmeisjes, pizzakoeriers, clowns en een nieuwe groep: wiskundeleraren. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

19-11-2010 20:25

Aflevering 22

Weten zij veel!? - Aflevering 22

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. Milieu-adviseur Marie-Claire neemt het op tegen skateboarders, sexy buurmeisjes, pizzakoeriers clowns en een nieuwe groep: strippers. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

12-11-2010 20:25

Aflevering 21

Weten zij veel!? - Aflevering 21

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. Journalist Rob neemt het op tegen skateboarders, sexy buurmeisjes, pizzakoeriers en twee nieuwe groepen: vrachtwagenchauffeuses en clowns. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

05-11-2010 20:25

Aflevering 20

Weten zij veel!? - Aflevering 20

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. ZZP'er Caroline neemt het op tegen brandweervrouwen, skateboarders, sexy buurmeisjes, plus size models en een nieuwe groep: pizzakoeriers. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

29-10-2010 20:25

Aflevering 19

Weten zij veel!? - Aflevering 19

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draait allemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd; wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat er bij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Er is een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen, actuele vragen, instinkers et cetera. Hulpverlener Bram neemt het op tegen brandweervrouwen, skateboarders, sexy buurmeisjes, prinsen carnaval en een nieuwe groep: plus size models. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

15-10-2010 20:25

Aflevering 18

Weten zij veel!? - Aflevering 18

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draait allemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd; wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat er bij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Er is een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen, actuele vragen, instinkers et cetera. Wannabe presentatrice Hila neemt het op tegen brandweervrouwen, skateboarders, 'sugar momma's' en twee nieuwe groepen: sexy buurmeisjes en prinsen carnaval. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

08-10-2010 20:25

Aflevering 17

Weten zij veel!? - Aflevering 17

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. Surfer Dave neemt het op tegen dispuutsmeisjes, LARPers, brandweervrouwen, skateboarders en een nieuwe groep: 'sugar momma's'. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

24-09-2010 20:25

Aflevering 16

Weten zij veel!? - Aflevering 16

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. Trucker Lennart neemt het op tegen dispuutsmeisjes, 'LARPers', brandweervrouwen, kleine mensen en een nieuwe groep: skateboarders. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

17-09-2010 20:25

Aflevering 15

Weten zij veel!? - Aflevering 15

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. Rechtenstudente Gracia neemt het op tegen dispuutsmeisjes, LARPers, brandweervrouwen, kleine mensen en een nieuwe groep: Songfestivalfans. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

10-09-2010 20:25

Aflevering 14

Weten zij veel!? - Aflevering 14

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen vijf uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. De quiz draait om parate kennis en vooral mensenkennis. Trendwatcher Rob neemt het op tegen dispuutsmeisjes, voetbalscheidsrechters, LARPers, brandweervrouwen en kleine mensen. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

05-02-2010 21:15

Aflevering 13

Weten zij veel!? - Aflevering 13

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draait allemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd; wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat er bij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Er is een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen, actuele vragen, instinkers et cetera. De kandidaat neemt het op tegen uitsmijters, travestieten, blokfluitleraressen, linedancers, medicijnenstudenten en tatoeëerders. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

29-01-2010 21:15

Aflevering 12

Weten zij veel!? - Aflevering 12

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draait allemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd; wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat er bij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Er is een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen, actuele vragen, instinkers et cetera. De kandidaat neemt het op tegen uitsmijters, travestieten, gothics, linedancers, medicijnenstudenten en tatoeëerders. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

22-01-2010 21:10

Aflevering 11

Weten zij veel!? - Aflevering 11

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draait allemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd; wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat er bij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Er is een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen, actuele vragen, instinkers et cetera. De kandidaat neemt het op tegen uitsmijters, stewards, gothics, linedancers, medicijnenstudenten en tatoeëerders. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

15-01-2010 21:15

Aflevering 10

Weten zij veel!? - Aflevering 10

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draait allemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd; wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat er bij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Er is een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen, actuele vragen, instinkers et cetera. De kandidaat neemt het op tegen uitsmijters, stewards, gothics, linedancers, medicijnenstudenten en amazones. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

01-01-2010 21:15

Aflevering 8

Weten zij veel!? - Aflevering 8

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uit zes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draait allemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd; wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat er bij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Er is een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen, actuele vragen, instinkers et cetera. De kandidaat neemt het op tegen uitsmijters, makelaars, players, gothics, medicijnstudenten en amazones. Wie gaat er met de jackpot naar huis? De kandidaat of één van de groepen? Presentatie: Chantal Janzen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weten zij veel!? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weten zij veel!? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weten zij veel!? bij Weten zij veel!? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weten zij veel!?. Heb je een uitzending van Weten zij veel!? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weten zij veel!? gemist

Quiz waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onze samenleving. Iedere groep bestaat uitzes deelnemers die hun uiterste best zullen doen om de over hen bestaande vooroordelen te ontkrachten. Het draaitallemaal om parate kennis en vooral mensenkennis. Alle vooroordelen komen aan bod en deze worden al dan niet bevestigd;wat weet een kraker wel en een hockeymeisje niet? Het is een strategisch spel. De vragen zijn zo geselecteerd dat erbij elke vraag zorgvuldig moet worden gekozen of deze wel of niet geschikt is om tegen een bepaalde groep te spelen. Eris een uitgekiende mix van moeilijke vragen, makkelijke vragen, mannelijke vragen, vrouwelijke vragen, serieuze vragen,actuele vragen, instinkers et cetera. waarin één kandidaat het opneemt tegen zes uiteenlopende groepen uit onzesamenleving. De kandidaat neemt het op tegen corpsballen, scouts, players, babes, bibliothecaressen enzonneconsulentes. Presentatie: Chantal Janzen.

Uitzending gemist van Weten zij veel!?? Hier kun je alle uitzendingen van Weten zij veel!? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 03-12-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord