Programma gemist?

Op op de begrafenis van op tv zijn vader ziet op tv de succesvolle bankier uit Thomas na lange tijd van zijn van activistische broer Arne terug. Een uit poging nader tot elkaar het te komen op heeft fatale gevolgen. een Idealistische jongeren van trekken ten strijde tegen het ons falende het financiële systeem. Op de begrafenis van van op tv zijn vader ziet de succesvolle uit de bankier Thomas na door lange tijd zijn activistische uit broer Arne terug. Hij naar doet een poging nader in tot een elkaar te naar komen en nodigt hem uit de voor een in prestigieuze conferentie over de 'sustainable banking'. Als tijdens Arne dit van podium gebruikt voor op tv een ludieke actie, heeft dat fatale een gevolgen. met Thomas moet vechten voor zijn van carrière, het het leven door van zijn broer, het maar vooral voor het het herwinnen van diens op respect.

mei 2021
30-06-2017 21:45

De aflossing

De aflossing - De aflossing

Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Een poging nader tot elkaar te komen heeft fatale gevolgen. Idealistische jongeren trekken ten strijde tegen ons falende f...

De aflossing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De aflossing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De aflossing bij De aflossing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De aflossing. Heb je een uitzending van De aflossing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De aflossing gemist

Uitzending gemist van De aflossing? Hier kun je alle uitzendingen van De aflossing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!