Programma gemist?

Op de begrafenis uit uit van zijn vader ziet de succesvolle tijdens bankier Thomas naar na lange tijd door zijn activistische broer de Arne terug. Een naar poging nader tot naar elkaar te tijdens komen heeft fatale gevolgen. op Idealistische in jongeren trekken ten strijde tegen de ons falende financiële tijdens systeem. Op de begrafenis uit van zijn met vader ziet de met succesvolle bankier Thomas met na lange tijd met zijn activistische een broer Arne terug. naar Hij doet tijdens een poging nader tot elkaar in te komen een en nodigt in hem uit voor een van prestigieuze conferentie over door 'sustainable banking'. Als naar Arne dit podium uit gebruikt voor een ludieke tijdens actie, heeft dat op fatale gevolgen. de Thomas moet vechten voor zijn het carrière, met het leven van zijn broer, naar maar vooral met voor het herwinnen van uit diens van respect.

mei 2020
30-06-2017 21:45

De aflossing

De aflossing - De aflossing

Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Een poging nader tot elkaar te komen heeft fatale gevolgen. Idealistische jongeren trekken ten strijde tegen ons falende f...

De aflossing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De aflossing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De aflossing bij De aflossing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De aflossing. Heb je een uitzending van De aflossing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De aflossing gemist

Uitzending gemist van De aflossing? Hier kun je alle uitzendingen van De aflossing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!