Programma gemist?

Op door de begrafenis van zijn uit vader ziet de succesvolle uit bankier tijdens Thomas na lange tijd zijn van activistische broer op Arne terug. de Een poging nader tot elkaar op tv te met komen heeft fatale gevolgen. in Idealistische tijdens jongeren trekken ten strijde tegen op tv ons in falende financiële systeem. Op de een begrafenis door van zijn vader ziet de succesvolle in bankier Thomas met na het lange tijd zijn activistische broer Arne een op terug. Hij doet tijdens een poging nader tot naar elkaar te komen en nodigt op hem op uit voor een een prestigieuze conferentie de over 'sustainable banking'. Als Arne met dit podium met gebruikt voor van een ludieke actie, tijdens heeft dat fatale gevolgen. Thomas in moet vechten de voor zijn op tv carrière, het leven van uit zijn broer, maar vooral voor het het herwinnen door van diens de respect.

januari 2021
30-06-2017 21:45

De aflossing

De aflossing - De aflossing

Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Een poging nader tot elkaar te komen heeft fatale gevolgen. Idealistische jongeren trekken ten strijde tegen ons falende f...

De aflossing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De aflossing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De aflossing bij De aflossing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De aflossing. Heb je een uitzending van De aflossing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De aflossing gemist

Uitzending gemist van De aflossing? Hier kun je alle uitzendingen van De aflossing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!