Programma gemist?

Op de op begrafenis van in zijn vader een ziet de succesvolle op bankier Thomas na op tv lange tijd zijn activistische broer Arne tijdens terug. op tv Een poging nader tot in elkaar met te komen heeft op tv fatale gevolgen. Idealistische jongeren trekken ten in strijde tegen in ons falende financiële op tv systeem. van Op de begrafenis van zijn vader van ziet de naar succesvolle bankier Thomas van na op tv lange tijd zijn activistische een broer Arne een terug. Hij doet een op poging nader tot elkaar te tijdens naar komen en nodigt hem door uit voor een prestigieuze naar conferentie over 'sustainable door banking'. Als Arne dit het podium gebruikt op tv voor een met ludieke actie, heeft dat tijdens fatale gevolgen. Thomas moet van vechten voor tijdens zijn carrière, het leven een tijdens van zijn broer, maar vooral uit voor met het herwinnen van diens op respect.

september 2020
30-06-2017 21:45

De aflossing

De aflossing - De aflossing

Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Een poging nader tot elkaar te komen heeft fatale gevolgen. Idealistische jongeren trekken ten strijde tegen ons falende f...

De aflossing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De aflossing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De aflossing bij De aflossing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De aflossing. Heb je een uitzending van De aflossing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De aflossing gemist

Uitzending gemist van De aflossing? Hier kun je alle uitzendingen van De aflossing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!