Programma gemist?

Op de uit begrafenis van zijn het vader tijdens ziet de succesvolle het bankier Thomas na lange tijd zijn in door activistische broer Arne terug. Een door poging nader tot elkaar door een te komen heeft fatale gevolgen. Idealistische met op tv jongeren trekken ten strijde tegen ons uit falende financiële systeem. van Op de begrafenis tijdens van van zijn vader ziet de succesvolle op tv bankier Thomas na een in lange tijd zijn activistische het broer Arne terug. Hij van doet tijdens een poging nader tot elkaar te tijdens komen en nodigt door op tv hem uit voor een van prestigieuze conferentie een over 'sustainable banking'. op tv Als Arne dit podium tijdens gebruikt voor tijdens een ludieke actie, heeft dat van fatale gevolgen. Thomas door moet naar vechten voor zijn carrière, uit het leven uit van zijn broer, maar vooral voor door het herwinnen van op tv diens op respect.

september 2021
30-06-2017 21:45

De aflossing

De aflossing - De aflossing

Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Een poging nader tot elkaar te komen heeft fatale gevolgen. Idealistische jongeren trekken ten strijde tegen ons falende f...

De aflossing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De aflossing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De aflossing bij De aflossing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De aflossing. Heb je een uitzending van De aflossing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De aflossing gemist

Uitzending gemist van De aflossing? Hier kun je alle uitzendingen van De aflossing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!